Advertentie

THRIVE, bekijk hem hier..!


THRIVE, bekijk hem hier..!

x

2 Weken geleden plaatsten we een artikel, gewijd aan de film ‘Thrive’, een revolutionaire film die geschaard zal gaan worden in de categorie ‘What the Bleep do we know’ en ‘Down the Rabbit hole’ en ‘The Secret’.

Inmiddels is de film ‘Thrive’ op 11 November verschenen en beschikbaar op het internet; wij bieden je hem daarom hierbij aan.

Waar gaat deze film over?
Kortgezegd: ‘Follow the money!’ en leg de wortels bloot van onze huidige crisis. Spreek met toppers uit alle wetenschappelijke en menselijk-maatschappelijke disciplines en probeer de oplossing te vinden voor de diep-gewortelde afhankelijkheid van de mens…!

‘Thrive’ ontrafelt de wereldwijde consolidatie van macht die terug te vinden is, in bijna elk aspect van ons leven. De schitterend gecomponeerde opnames van ‘Thrive’ laten ons zien hoe er enorme doorbraken zijn in de wetenschap, in activisme, zoals inderdaad de ‘Occupy’, en uiteindelijk DE grote doorbraak: in ons BEWUSTZIJN!

Deze indringende maar prachtige documentaire gaat ons hierin bekrachtigen door een ongehoorde en brutale strategie te presenteren, waarmee we ONZE LEVENS terug kunnen pakken om daarmee ónze planeet, onze toekomst en die van onze kinderen te verzekeren..!! Kijk naar deze trailer hieronder en houdt WantToKnow in de gaten voor meer over dit baanbrekend stuk bewustzijns-bekrachtiging..!

‘THRIVE’ is een onconventionele documentaire die ons de krachten achter de schermen toont, voor zover dit mogelijk is binnen onze huidige maatschappelijke structuren. De film laat zien wie er aan de touwtjes trekken. Aan het woord komen wereldwijd bekende revolutionaire denkers zoals:

Duane Elgin, Nassim Haramein, Steven Greer, Jack Kasher, Daniel Sheehan, Adam Trombly, Brian O’Leary, Vandana Shiva, John Gatto, John Robbins, Deepak Chopra, David Icke, Catherine Austin Fitts, G. Edward Griffin, Bill Still, John Perkins, Paul Hawken, Aqeela Sherrills, Evon Peter, Angel Kyodo Williams, Elisabet Sahtouris, Amy Goodman, and Barbara Marx Hubbard.
x
(Wanneer je de film hieronder niet kunt zien, is hij verwijderd van YouTube.

We proberen dan zsm een nieuwe koppeling te maken.)

 

 

 

309 gedachten over “THRIVE, bekijk hem hier..!

 1. PAS OP!!!! DEZE FILM IS GEMAAKT DOOR DE N.W.O. !!!!!
  want juist…. zo zou ik het ook doen als ik de NWO was. dit soort films verspreiden en daarmee doen geloven dat het anti-NWO is… terwijl de nieuwe situatie gewoon precies is wat de NWO natreeft! Deze fraaie toekomst die hier getoond wordt bestaat nog steeds uit regeltjes (die door wie gecontroleerd worden?) en centjes (die door wie beheerd worden??).. nee, deze film is schone schijn. want niemand krijgt ook maar een poot aan de grond als ie iets echt wil veranderen. als deze film echt oprecht was, dan had ie laten zien hoe we op een goedkope manier aan nulpuntenergie kunnen komen….maar nee, we blijven hangen in de windmolen/zonnepanelen-droom. ik ben het absoluut eens met de zienswijze van Ghandi, maar de mens is nu eenmaal zooo verwend (lees: verpest) dat die niet meer durven te handelen volgens het passieve verzet… niemand zet zijn hypotheek/inkomen op het spel!

  1. EN dat is nou juist het probleem martin: Jij bént de NWO niet.. Er is hier vóór jouw reactie al een keer of -tig gesproken over jouw claim.. Kletskoek imo

  1. nou Martin laat ik het zo zeggen, Thrive is een collage van bestaande alternatieve onderzoeksjournalisten investigators opgehangen aan een glossy glanzende 3d animatie kerstboom, vergelijkbaar met David Wilcock die doet alsof hij nog maar 3 maanden op de hoogte is van het feit dat de Fed niet deugt, maar dan minder detaillistisch, meer globaal, een globale roll up, even in een paar maanden tijd 50 jaar onderzoek van andere mensen oprollen in een mooi glanzend digitaal snoep papiertje, met een ronkende presentatie stem er over heen.

   in die zin zou Thrive een oprol methode kunnen zijn om de boel te kapen. Iemand hier op Wtk had een YT interview gevonden met de gokkende Proctor Ere Doctor telg, die heb ik een maand geleden bekeken, ik moet eerlijk zeggen dat die senior junior Proctor Ere Doctor een zero uitstraling van een gebakken sprinkhaan zonder pootjes heeft..

   zie mijn eerdere commentaar op David & Financiële Goliath

   http://www.wanttoknow.nl/overige/media/goldman-sachs-en-t-vernietigde-griekenland/comment-page-1/#comment-76927

  2. Thrive is gemaakt voor mensen die net wakker worden en denken: “Hé had ik mijn wekker niet gezet”.. Stappen uit bed en krijgen een koude douche met Head & Shoulders van Proctor & deze Foster Gamble.. Zoiets..? Als je haar maar goed zit Martin. En roos…? Who cares..
   vakjes, vakjes, vakjes, vakjes, vakjes, vakjes, vakjes, vakjes.. Ohja, vakjes..

  3. Nee ik ben de NWO niet. En dat geloof je niet, omdat je denkt dat als ik het wel was, ik dit ook zou schrijven hier. En dan kan je wel zo’n smiley er achter zetten, maar dat sterkt me alleen maar in mijn mening..
   Dus wat heeft het überhaupt nog voor zin om te antwoorden op mensen die NWO-achterdocht hebben, want voor hen staat er achter elke boom, zelfs een slagboom, een NWO-agent, die je niet herkent en die zegt dat hij NIET van de NWO is, maar je weet wel beter. Dusssss… Duhh..

 2. Heb zojuist tot 1uur09min bekeken en tot zover erg aardig –

  Jammer dat mensen als ‘NewAgers'(lees: NewAge=NWOagenda voor O.A ‘lichtwerkers’ etc ) David Icke gebruikt worden,
  en jammer dat Dr Steven Greer ook in deze docu zit met zijn valse overtuigingen,
  wat betreft ”buitenaards.leven”(Buitenaards.leven hier OP aarde) !!

  Voor de rest ( & onthoudt dat ik nog niet alles bekeken heb ) wat besproken wordt ovr het economisch systeem – klopt helemaal !!
  Ik zie geen valsheid en onzin – en sommige mensen in de docu hoor ik voor het eerst,
  dus dat is zeker als goed nieuw onderzoek voor mij, naar die mensen!!

  Benieuwd naar de rest – Nu eerst maar eens slapen. LOL

  Greetingz –
  Love and Respects,

  MrAnybody

 3. Dit soort films zijn erg misleicend. Wij hebben informatie nodig wat er aan de hand is. Welke krachten ons werkelijk aan het beïnvloeden zijn.
  INFORMATIE DIE WE ALLEMAAL MOETEN WETEN:

  For those who reall want to know:

  ALLIESOFHUMANITY.ORG

 4. Deze film is op GEEN enkel vlak anti.. de film daagt je uit anders te denken, maar het hoeft niet.. je leeft in de wereld, waarin je wilt leven.. maar 9 van de 10 zijn hier bang om anders te denken dan dat hun bekrompen maatschappelijke acceptatie.. gelukkig voor de rest, tijd zal het leren positieve energie is de manier

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.