Advertentie

Petitie: ‘Stop het proces tegen huisarts Van der Linde’!


Van de Stichting ‘Steunhuisartsinproces’:

Zoals aangekondigd in de vorige nieuwsbrief, vindt de stichting het belangrijk aan de overheid een signaal af te geven dat velen het niet eens zijn met deze rechtsgang en de inperking van het open debat en de vrijheid van meningsuiting.

Door de suggestie van vele sympathisanten, nieuwsbrieflezers en andere betrokkenen, is er nu online een petitie. Hierin wordt de minister van Volksgezondheid Edith Schippers opgeroepen de dagvaarding van Van der Linde door het RIVM en Coutinho, per direct in te trekken en een open debat aan te gaan over het nut van de griepvaccinatie en over belangenverstrengeling van adviseurs van de minister.

Mocht Schippers gehoor geven aan de oproep, dan kan dat betekenen dat de overheid zich uit de zaak terugtrekt. Voor velen zal daarmee de kous af zijn en zal de enige conclusie zijn dat Hans van der Linde te hard is aangepakt. Een uitspraak van de rechter zal echter ook de katalysator zijn voor discussies over de gevolgen van belangenverstrengeling en voor een debat over de zin van griepvaccinatie van ouderen. Daarnaast zal door een uitspraak jurisprudentie ontstaan waarvan een preventieve werking uit kan gaan tegen het monddood procederen van burgers door de overheid. 
Om die redenen heeft Hans van der Linde met het indienen van zijn conclusie van antwoord een tegeneis gesteld. In de praktijk betekent dit dat, ook als het RIVM en Coutinho zich al dan niet onder druk van een petitie terugtrekken uit de zaak, de rechter wel een uitspraak zal doen over de tegeneis van deze intimiderende procesgang.

Dus waarde wanttoknow-bezoekert..
Gewoon even op de illustratie klikken als je het ermee eens bent. Dan kom je op een ander tabblad in je browser bij Petitie.nl op de pagina waar deze petitie getekend kan worden en de rest wijst zich vanzelf.

Wij dachten nog even dat het misschien wel slim/beter is om het proces te laten dóóórgaan, omwille van het verder in het licht zetten van Coutinho en het RIVM. Maar het is niet aan ons om te bepalen of Hans van der Linden in deze een slachtofferrol dient te blijven vervullen dan. Wij tekenden dus met de hele redactie..!

19 gedachten over “Petitie: ‘Stop het proces tegen huisarts Van der Linde’!

 1. ik hoop voor deze arts die zijn mond op durft te doen dat hij zonderkleer scheuren uit dit proces komt en dat er twee mensen weg moeten 1E bij de rivm.farma/chemie ?en de twede uit de 2E kemer als minister van gezondheid .die zich constand laat misleiden door deze maffia figuren ;er is niets zeker tot dat het zeker is .en gezond voor ons leven .

 2. U krijgt van mij alle steun!

  de farma-industrie handelt in ANGST

  Daar heeft de eed van Hippocrates niets mee te maken!
  elke dokter zou die eed best elke dag lezen om dat goed te laten doordringen.

  Gelukkig groeit het bewustzijn, voorl dat van de gewone mens.
  Er is wel nog veel werk aan de winkel: naar bewustwording…. en een mentaliteitsverandering!

 3. Bijna 6000 ondertekenaars!
  In werkelijkheid 7000, maar 1000 mensen hebben hun ondertekening niet bevestigd met de link in hun e-mail. Waarschijnlijk niet gezien of in spambox terecht gekomen.

  Weet je niet meer of je hebt getekend? dan kan je je emailadres invullen bij ‘ondertekening wijzigen onder ‘help’: http://petities.nl/help/algemeen .
  De link wordt dan opnieuw gestuurd.

 4. We hebben kritische geluiden nodig! Farmaci handelt vanuit angst en geldzucht. Wat is nu precies de aanklacht? Vrijheids van meningsuiting is onaantastbaar!!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.