Advertentie

‘Thrive’ vrijgegeven voor vertoning..!


x

‘Thrive’ is moeilijk te vertalen naar een goed Nederlands woord. Feitelijk komt het erop neer dat het woord een dubbele betekenis heeft. In de eerste plaats staat ‘Thrive’ voor ‘gedijen’, maar er zit ook een betekenis in van ‘streven naar’.. Beide betekenissen komen in deze film krachtig naar voren.

THRIVE is een documentaire die de sluier oplicht van wat zich werkelijk afspeelt in onze wereld. Ook wij van WantToKnow proberen zoveel mogelijk van deze krachtvelden te laten zien, zodat je wéét dat er op een mens-onterende wijze wordt omgesprongen met onze vrijheid en universele rechten.
Door het geldsysteem naar boven te volgen, toont de documentaire aan, dat er een consolidatie van macht achter bijna ELK aspect van onze levens verborgen zit. Maar Thrive blijft niet hangen in klagen en negativiteit. De film toont oplossingen, bekrachtigt de kijker op ongeëvenaarde wijze en reikt moedige strategieën aan, die ons instrumenten in handen geven om onze levens én onze toekomst weer op te eisen..!

Veel plezier met de Nederlands-versie (met voice-over) van Thrive! Mocht je je storen aan de Nederlandse tekst, dan kun je evt. de tweede versie kijken, met alléén de Engelse tekst.

x

x

De Engels-talige versie staat hieronder:
X

X

x

De film/documentaire ‘THRIVE’ toont heel duidelijk de onderdrukking door TPTB (‘The Powers That Be). Volg het geld en je ziet wie dit zijn..!

 

58 gedachten over “‘Thrive’ vrijgegeven voor vertoning..!

  1. Grootse uitleg van een een giga probleem van een paar giganten die de macht begeren.
   Mijn Paasdag vind ik goed besteed om hiernaar te kijken en te luisteren en op mijn bescheiden manier er al naar te handelen.Echter nog niet genoeg, het kan nog meer zijn.
   Hartelijk dank
   M.S.

 1. Heb deze film ook gezien en ik kan Marco gelijk geven. Wil ik nog aan toevoegen dat de naam Procter mij niet aangenaam in de oren klinkt. Procter en Gamble. Het is vast familie van. Procter heeft genoeg geld om deze film te maken. Wat willen ze bereiken? Wat zijn ze nog meer van plan?

  1. Idd ‘suggestief’, je doet je naam eer aan. Oordeel, veroordeel op buitenkanten en niet op inhoud..?! Het is de 5e generatie ‘Gamble’, en die deugt dus nog steeds niet volgens jou?

  2. @Suggestief

   Ik vind de man en de vrouw in de film Thrive een hele open blik hebben en dingen zeggen die zo waar zijn. De film gaf mij in elk geval een heel blij gevoel.

   Als we overal iets achter gaan zoeken komen we nooit bij de waarheid. Soms komen delen van de waarheid uit onverwachte hoek.

   En… mensen veranderen en evolueren naarmate er generaties overheen gaan.

   Liefs van Boppie

  3. de film is te mooi om waar te zijn. Ik veroordeel niemand ik observeer. Ik geef mijn mening dat wil niet zeggen dat het zo is. Ieder heeft zijn of haar eigen waarheid. Ik wil wel hopen dat het waar is.

  4. misschien gewoon een poging vanuit een bepaald gezichtspunt om van deze wereld een betere plaats te maken ?
   Hij spreekt inderdaad niet over de 4% van de mensen die sociopathen zijn en in iedere situatie zichzelf koste wat het kost een weg naar de hoogste plaatsen weten te banen . Ook niet over vele andere zaken , maar toch , ieder begin is een begin .

  5. Hahahaha suggestief: nee Procter klinkt mij ook niet aangenaam in de oren. Is reptielengeslacht; mijn schoondochter is een nazaat van moederszijde ervan, vaders zijde Engels/Frans koninklijk reptielengeslacht: bloedgroep AB etc. Schoondochter op zich wel ok, maar een rare familie, dat wel. Hebben alleen niet zoveel invloed; verwaterd hè.

  6. Laat die knakker nou toevallig Forest Gamble heten en niet Procter , gaat die vlieger dan nog op ?
   Wel even bij de les blijven hè ? Sowieso 5e generatie nazaat van…dus verdund tot 1/32 , bijna homeopatisch te noemen 🙂

  7. Precies Coz. Wat een geleuter zeg. Zouden alle NSB-kinderen en achter-kinderen niet deugen. Ik ken maar één familie waar het wél zo is: the Bushies.. Maar daar hoort het bij het erfgoed om de zaak te manipuleren en de kassa te grijpen. Foster Gamble heeft er voor mij geen enkele erfzonde te verdedigen.
   Gewoon een film die zegt waar het op staat.

  1. Jolan, ook ik ben behoorlijk gehoorgestoord en ben het nu via Unitynet aan het bekijken met microfoontjes in, dat scheelt wel weer. Maar ook ik heb dan liever ondertiteling. Wat als je slechtziend en gehoorgestoord bent? Ja, dan is beide geboden.

 2. Ik heb gemerkt door het kijken met een vriend naar deze film dat dezelfde verhalen die ik tegen hem vertel niet zo blijven hangen, maar hij kon best goed zijn aandacht bij deze docu houden, die in 2 uur een behoorlijk plaatje geeft van de stand van zaken.
  Ben er blij mee.
  Voor de slecht horenden, met een koptelefoon op hoor je het beter, ik zet hem vaak op met engelse taal.

 3. Het is een prachtige, miljoenen kostende film. Maar toen er werd gevraagd om in te schrijven kreeg ik toch een beetje naar gevoel. Waarom dien je je in te schrijven? Als het zo gaat met al de ontdekkers van nieuwe dingen, die in de vergetelheid zijn geraakt dan zal dat ook zo met Foster Gamble gaan.

  Op internet een diepgaand vergelijking met de titel “THRIVE” MOVIE: DON’T FALL FOR IT!

  Zie het zelf op:
  http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi?noframes;read=225161

  1. Wil je alles snappen ED, dan moet je ook alles op tafel gooien wil je snappen wat er gaande is, enkelzijdig een weg kiezen is maar de helft begrijpen van wat er zich afspeelt voor en achter de coulissen. Slimme jongens schrijven zich niet in, want meestal hebben ze het allang zonder dat je je ergens hebt aangemeld.

  2. Mee eens.

   – Eerst de gratis miljoenenproductie ‘Zeitgeist’,
   die eigenlijk verteld dat God niet bestaat.
   – Toen Occupy, die de blaam leggende bij de bankiers/corporaties,
   – Nu de gratis miljoenenproductie ‘Thrive’,
   die alles samenvat, sacred geometry uitlegt en ET’s introduceert als vrienden.

   De film zegt dat de oorzaak van armoede ligt aan het niet voorhanden zijn van energie techniek?! Wat mij betreft geeft de mens gewoon niet genoeg om een ander.

   Het doet lijken alsof de mensheid zelf tot conclusies komt, maar ik denk dat er eerder gefaciliteerd wordt in het denken op een bepaalde manier..

   Een film die een heel andere insteek geeft als oplossing is deze:
   http://www.theeconomicsofhappiness.org/

  3. @Theo “Het doet lijken alsof de mensheid zelf tot conclusies komt, maar ik denk dat er eerder gefaciliteerd wordt in het denken op een bepaalde manier..

   Inderdaad Theo. Bingo.

   De manier is als volgt: de open gekomen waarheden die niet meer te weerleggen zijn, massaal openbaar op internet verspreid worden,

   worden dan ingepakt in een beeld van (h)erkenning, waardoor mensen voelen: ‘dit klopt, zo zie ik het ook, wat er nu allemaal gebeurt’, en vervolgens wordt deze ‘klik’ volledig gekanaliseerd naar iets wat weer ‘buiten’ de mens ligt. Hoe buiter hoe beter. Ufo’s, aliens, etc.

   Zo worden steeds weer de krachten en waarheden die AL weer terug in de mens zelf zijn, opgepakt, gebundeld, gekanaliseerd, en ge-oogst. Naar wat dan ook. Als het maar niet bij de mens zelf blijft. Zo ver mogelijk naar buiten.

   Dat zit ook achter dit soort berichten: http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2530:contact-wij-plaveien-de-weg-voor-het-uitroepen-van-wereldwijde-vrede-16-4&catid=16:galactic-federation&Itemid=29

   Daar worden letterlijk alle krachten die mensen zelf vrij hebben laten komen, ‘zich toe-ge-eigend’ in die stukken, door een zogenaamde outer-force, die zegt achter dit alles te zitten, zodat, zelfs, als er ineens een geweldige transformatie op aarde komt van mens tot mens, ingezet door de mens zelf dus, dat er dan toch heel veel mensen zullen zeggen: ‘Zie je wel, dat is door die hogere macht gebeurt, ze hebben het zelf verteld’, zodat ze nog altijd de macht buiten zichzelf blijven leggen en zoeken.

   Alles wat de mens aan krachten vrij laat komen,
   wordt op al deze manieren gekanaliseerd,
   zodat iedereen niet ziet,
   dat het je simpele medemens is en dus ook jijzelf,
   ‘de kracht’,
   iedereen blijft naar buiten gekanaliseerd.

   Er is 1 programmeer regel nodig, en iedereen op aarde heeft acuut toegang tot voldoende basisvoorzieningen. Acuut. In het hier en nu.

   1 programmeer regel.

   Dus… er zal de machten inderdaad een hoop aan gelegen zijn, om mensen van elkaar af te kanaliseren.. zo ver mogelijk naar buiten toe. Met grote, indrukwekkende producties.

   Hoe dat zit met die ene programmeerregel?

   Dat lees je in ‘Griekenland actueel’: http://equi-place.net/index.php?p=home&s=contact

 4. De illuminatie Symboliek druipt er vanaf – en hier valt men er als een blok voor???

  Mis ik iets?

  Dont fal for It “Sheople people”

  Dit is ‘New Age’ Propaganda, verpakt in de dure ski jas van Friso.. Goebels zou er trots op zijn geweest!

  Deze film is (hoe graag ik ook anders zou willen) NIET wat jullie denken, en erin zien. Dit is PURE PROPAGANDA uit de hoed van dezelfde extremisten die ons leven tot nu toe ook al tot een hel hebben gemaakt.

  Veranderen gaat er inderdaad iets – echter niet in die richting die WIJ (de bevolking) graag zouden zien. Als wij niet Wakker Worden, en DIT dus ondersteunen, dan wordt het enkel maar “Nog Meer van Hetzelfde”!!

  Geloven we nou werkelijk dat een stelletje uitgekotste Extremisten, die hun leven lang niets anders hebben gedaan dan ons leven tot een HEL te maken, te manipuleren, te bedriegen en logen over ALLES wat er maar uit hun mondjes kwam – dat die ineens 180 graden zouden omdraaien, om ons te plezieren, door ons te geven waar we in feite recht op hebben???..

  Geloven jullie dat echt? Mooi zou het zijn, maar ik heb er 0,0 vertrouwen in.

  Waar wij hier naar zitten te kijken is namelijk niets anders dan SATANISME maar dan in een “MOOI Jasje” gestoken!!

  Deze film/docu is precies dezelfde (verdekte) misleiding als de Meest Satanische film OOIT – AVATAR..

  Hieronder wat info van mensen die WEL hun huiswerk deden..

  http://helpfreetheearth.com/news461_thrive.html
  http://fabpoli.blogspot.com/2011/11/thrive-movement-movie-my-take-on-it-all.html
  http://thrivedebunked.wordpress.com/ (de hele site is hieraan gewijd!!)
  http://kingmannafta.sharepoint.com/Pages/AHoaxcalledThrive.aspx

  1. Sorry voor Wanttoknow maar ik ben het voor 100% met je eens zie de link in mijn vorige reactie. Daar komt wat ik bedoelde waarschijnlijk niet zo goed uit de verf, maar dat je je kunt aanmelden vond ik al vreemd. Hebben ze gelijk weer een lijst met mensen waar ze vanaf moeten.
   De NWO zou de makers van deze film anders allang een kopje kleiner hebben gemaakt.
   Jammer maar ik geloof er niets van en laat iedereen die er wel geloof in stelt zich beter via internet op de hoogte stellen.

  2. Ik had je reactie gezien Ed, samen met die van nog twee anderen hier beneden die aangevallen werden voor hetgeen ze wilde vermelden.. Dit is geen aanval Guido!
   “Sorry voor wanttoknow” – Ik had eerlijk gezegd ook wel verwacht dat Guido dit toch wel zou doorzien. Er wordt zoveel gesproken op de verschillende websites over de illuminatie symboliek, nou als je alleen al het hoesje van de film bekijkt dan zou dat toch genoeg moeten zeggen.

   “It`s Hidden in Plain View” – For Those Who Want to See

   Merk ook de X op “in het Oog”
   http://hetuurvandewaarheid.info/2011/12/13/vertel-me-waar-de-bloemen-zijn/

  3. @rene en ed
   Ook boeddha kwam uit een geslacht van krijgerkoningen, en niet de minst bloeddorstige, maakt dat zijn dharma tot een haox? Is er dan helemaal niets dat kan veranderen ,daar waar het hele leven verandering betreft? wonderlijk standpunt houden jullie er op na. Bovendien gaat het hier om een idee dat je geheel naar eigen goeddunken kunt invullen( hetgeen jullie ook wel doen). En Ed je kunt je ook aanmelden voor de want to know nieuwsbrief ,is dat ook een reden tot grote zorg en wantrouwen? Dan is het wel erg dom van je om met je eigen naam hier te posten.( dat staat dan evenzeer gelijk aan het aanmelden waarover jij spreekt)Of ben je zo naief dat je er van uitgaat dat deze site niet in de gaten wordt gehouden?
   Maar evenzogoed beide heren bedankt voor de in jullie ogen welgemeende waarschuwing.

  4. @Marcel W,

   Ik krijg de nieuwsbrief van WTN en vind de inhoud en commentaren geweldig. Dat ik met mijn eigen naam post komt omdat ik graag met open vizier strijd.
   Op mijn websites gaat ook alles onder mijn eigen naam. Je denkt dat alleen je eigen naam vervolging betekent, wat denk je van je IP adres?
   Maar het is fijn dat er gediscussieerd wordt dat houd de boel levendig. En.. iedereen mag van mening verschillen.
   En het is zeker niet bedoeld als aanval op Guido, teveel respect.

  5. @ ed
   Je begreep me schijnbaar even niet goed , misschien was ik onduidelijk. Maar wat ik bedoelde is dat als je je in kan schrijven ( hetgeen je stelde in een vorige post)het niet direkt een teken van gevaar hoeft te zijn. En zo kwam jou comment over thrive wel een beetje op mij over. Overigens heb ik respekt voor het feit dat je met eigen naam hier verschijnt( daarom was ik juist verbaasd over de imo nogal paranoide opstelling over dat inschrijven bij thrive)Maar ieder zijn mening hoor, en het bedankje op het einde was welgemeend , alhoewel niet voor mij van toepassing dus.

  6. Gááááááp ..goh Guido dat je dat niet had gezien van dat éne oog en dan ook nog een X er in , of was het nou een cobra ? Valt me weer tegen joh ….zzzzzzzzzz , terug in slaap .

  7. Tja even over die Cobra in het oog, de Illuminatie-cobra, de allesverzengde, giftige Cobra. Of ‘het Kruis’ zoals je het noemen wilt.. Jongens, jongens, gewoon even zuchten, tot 37 tellen en dan even hier op het plaatjes kijken.. YIPPIE!!! (Of vergeet ik de KuKluxKlan..?)
   thrive oog

  8. Het is natuurlijk simpeler als jij gewoon zegt wat je ziet, i.p.v. dat ik moet zeggen wat ik NIET zie dat jij zegt wel ziet, maar niet wilt zeggen..!
   Zie jij misschien iemand met een wit laken over zich heen..?

  9. Nee Guido,

   Ik speel geen spelletje, en het is ook niet dat ik niet wil zeggen wat ik zie. Nu lijkt het erop, dat je, doordat je met deze foto komt, gewoon wilt aantonen dat het maar een gewoon simpel poppetje is – wat het ook is – want dat hebben ze ervan gemaakt – om het te camoufleren.

   Wat je dus ziet is een X die afgebeeld staat in het oog, en het oog is dus rond en vormt de O.. Als je die dus samenvoegt krijg je de O en de X wat OX wordt… OX betekend VEE, en dat zijn WIJ.. Kortom, deze symboliek toont aan dat deze film voor het VEE is…
   En vandaar dan dus ook dat ik zeg, dat het een teken is. En het is niet eens een nieuw teken ofzo, het wordt vaker in logo`s gebruikt en dan meestal bij zaken die voor de MASSA zijn, voor ons dus, het VEE…

   Kijk bv OP de X-box… Bekijk het logo van Oxfam Novib… Het logo van Xerox… Het logo van Bayer… Het logo van Sigchi (zelfde poppetje als op dit hoesje)… Als je gaat stemmen zet je een kruisje in een rondje… Allemaal voor de MASSA dus (het vee)…

   Maar als deze film dan ZONDER BEDOELINGEN zou zijn, en recht uit het hart zou komen van misschien inmiddels eerlijk geworden mensen – WAAROM MOET HET DAN WEDEROM STIKKEN VAN HUN SYMBOLIEK??? (Een OOG, het woordje OX, de Maan)
   Thats the Question? En volgens mij zitten DAAR de addertjes onder het gras, waarmee ze Wederom gewoon openlijk laten zien waar ze werkelijk voor staan – en wij zijn wederom te blind en te stom om het te doorzien en trappen er wederom met beide benen in…

   Dat is wat ik denk..

  10. Nou René, met alle respect… Ik heb toch al wat conspiracy voorbij zien komen, maar dit slaat alles in de 4 jaar dat ik nu WantToKnow verzorg. Het spijt me écht, maar ik kan hier helemáál niets mee.
   Eerst was het een ‘cobra’, nu worden we ‘uitgemaakt’ voor vee en je gaat daarin mee..??
   Ik laat het los, ga schaapjes tellen. En als ik een koe zie, dan meldt ik het straks.

  11. @ René V

   Zo kan je wel in alles ‘illimunati angsten’ verzamelen en tekens ontcijferen, logo’s vergelijken als of er niks anders is dan dit soort DOOM denken. Wat wil je nou bereiken in deze massa van wellust waar iedereen, wakker of niet ‘imprisonned’ is?!
   Overal waar ik kijk kom ik dit soort lage trilling shit tegen, geen van alles heeft optiek en indicatie van een werkelijkheid naar iets wat beter oogt, tis alllemaal sneer en ellende zonder ook maar iets wat vooruitgang boekt, tenmidden van deze eindtijden. Gezien je prachtige site is er niks te bespeuren wat een hint kan geven naar een verbeterde profiel binnen het beargumenteerde onderwerp, want elke beweging, handeling of sign zal morgen weer een vernieuwde constructie zijn van een broederschap.
   Vergeet niet dat het meeste van deze pulp uit Amerika afkomstig is en bedacht is door de Islamitsche wereld, die er graag met zieltjes winnen ook een vernieuwde wereldkijk op toe legt. Los laten die Handel en een Hype creatie beginnen…
   Dan gezannik om een kruisje/poppetje in iemands ogen, schept wel een zeer lage indicatie trilling van afkomst. Bah !

  12. Ook staat die X in de pupil = pup ill , wat dus eigenlijk de boodschap heeft dat we allemaal zieke hondjes zijn . Met Waking up wordt W.A. King up = Willem Alexander koning aanstaande . Ook het woord World wordt door de hersenen makkelijk als Lord W. gelezen , Lord William die binnenkort de troon bestijgt , dat het op een muts geschreven is toont het disrespect voor vrouwen . De naam van Forest Gamble geeft ook al weer dat hij onze natuur niet respecteerd , hij gokt/speculeerd met de natuur die ons zo lief is , de X staat voor het vrouwelijk chromosoon , moeder aarde die daarmee als een zieke hond wordt weggezet .

  13. Cozmic, je verbaasd toch altijd weer…lol
   Ik dacht dat William ene prins was, maar goed daar zullen we maar niet moeilijk over doen 😉

  14. Door de conspiristen wordt William gezien als de nieuwe antichrist , Lord of Darkness , snappie ‘em ?

  15. In feite is het wel een beetje raar dat het maar een oog met een figuurtje is dat aan een kruis/x doet denken…dat kan het wel ‘verdacht’ maken of op zijn minst aan het denken zetten….maar goed thrive is ook maar een deel van het geheel…
   sweet dreamzz x (oeps)

  16. @ Rene V
   ik kan wel een met een deel van jouw gedachtegoed meegaan , symbolisme heeft een enorme kracht . Die kracht is ook overduidelijk veel gebruikt in logo’s films en muziek . Ook NLP wordt nog steeds veel gebruikt in speeches en voordrachten , de onwetende mens laat zich op die manier sturen en manipuleren .
   Voor mezelf trek ik echter een grens tussen brainwashen en paranoïa , waar veel conspiracyseekers gewoon doorslaan . Als je in ieder reuzerad op een kermis het alziende oog ziet , ieder popfestival als een oogst van energie ervaart en iedere x als een mindspell dan heb je geen leven meer . Bovendien is de term ‘satanisme’ een bijbelse term , wie zegt dat de bijbel niet geschreven of gedicteerd is door de duistere kliek ? Angst en zwart/wit kijken zie ik als slechte raadgevers .
   Ik zie op sommige sites de conspiracydenkers ieder woord uit elkaar pluizen , eigenlijk heb ik medelijden met ze , want ze graven zich op die manier nog dieper in de matrix dan dat ze al zaten . Als jij je er gelukkig in voelt wens ik je veel succes , I moved on .

  17. Ehh even voor de duidelijkheid – ik zit niet ‘Overal’ iets achter te zoeken.. We hebben hier een film die gebracht wordt als zijnde ‘de ontwaking`s film’.
   Een film die gebracht wordt door lieden die in het verleden Niet zo betrouwbaar waren, maar nu ineens beweren het licht te hebben gezien. Dat zou kunnen natuurlijk. Maar waarom zit de film dan, net zoals voorheen, VOL met symboliek???
   Dat was mijn punt – niets meer en niets minder..

  18. René laat het lekker los man, de inhoud van de film, daar gaat het toch om..!? Don’t judfe a book by the cover. Nor the man by his words, but for his deeds.

 5. Als je eenvoudig filmpjes van Youtube wilt downloaden: via http://keepvid.com/ sla op als .mp4 (super kwali). Heb je hem op je PC staan. Zelf speel ik deze af via usb stick of harde schijf aan mijn TV of converteer naar .avi (divX) door de meeste DVD spelers ondersteund tegenwoordig..

  V.w.b kritiek op Niburu (artikel reactie op Thrive). Niburu is ook alternatieve (wat een k.. woord) media en brengt zaken aan het licht. Niburu zegt altijd: doe zelf onderzoek en bepaal je eigen mening. Het is media (net zoals hier) en gelukkig bestaan deze, en laat ons nadenken en bewust-worden, anders waren we nu nog niet zo ver met ons (collectief) bewustzijn.

  Het is wel een film die ik bijv. aan mijn ouders wil laten zien. dat ze weten waar ik me mee bezig hou en wat er echt mis is op deze wereld.. echter ik ga hierbij wel de juiste hoop geven, want veel mensen (vnl. onbewusten) zullen ook hopeloos worden bij het zien van deze film en blijven hangen in hun eigen wereldje (hachje) en denken de wereld niet te kunnen veranderen.. maar de bewusten weten wel beter, echter eenieder heeft zijn eigen pad te belopen. en zonder het donkere kun je het licht niet leren kennen (tenslotte leven we nog in dualiteitsbewustzijn…) Het gaat uiteindelijk om jezelf te leren kennen als I am that I am , en een voorbeeld te zijn voor de rest, dat is voldoende..

  Let wel, de Elite is ook niet gek, zien ook wat er gebeurt met ons bewustzijn en spelen daar weer op in. wat doe jij met de rug tegen de muur…
  misschien gaan ze wel koketteren met de mooie oplossingen..
  voorbeeld vrije energie komt er uiteindelijk, maar apparaten moeten wel gebouwd en gedistribueerd worden..

 6. Een GEWELDIGE DUIDELIJKE FILM die eigenlijk op tv uitgezonden zou moeten worden zodat veel meer mensen kunnen zien hoe het werkelijk gaat op onze aarde…samen zijn we sterk en gaan we voor een nieuwe aarde….love & light

 7. Echt fantastische doc. de eerste 1 1/2 uur, waarbij klip en klaar de schokkende feiten worden neergelegd, maar daarna komen ze met wat naïeve oplossingen die niet kunnen werken, omdat ze geen rekening houden met de mens zelf, als onberekenbaar wezen… De mens die zichzelf niet in de hand heeft, omdat hij zichzelf niet kent….

 8. ben erg onder de indruk van alle verzamelde gegevens die in deze film gebruikt zijn. een goed onderbouwd programma.
  Mijn heel hartelijke dank voor deze productie van thrive movement.com

 9. Hé is dat onze Bea op 1:12:41 als één van de vreselijke worlddominators? ach gussie, onze Bea. Ik zie haar nog zitten op prinsjesdag(18-09-2012) zich door die troonrede worstelen van Mark Rutte.

  1. I have lived in the U.S for 50 years and am more comfortable with English but thanks for the thought.

   Big hug for Guidp for also posting it in English.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.