Advertentie

‘Thrive’: ons ‘streven’ om te ‘bloeien’..!


x

‘Thrive’: weer ‘streven’ naar ‘bloeien’..!

 

WantToKnow.nl/.be 2011

x

We need a revolution…!

‘Thrive’ zal de sluier gaan oplichten over wat er WERKELIJK gaande is in deze wereld, omdat het de geldstroom naar bóven volgt..

.

Inderdaad, het is hier op de site in de commentaren onder artikelen vaak geroepen: “Follow the money!”..!
‘Thrive’ ontrafelt de wereldwijde consolidatie van macht die terug te vinden is, in bijna elk aspect van ons leven. De schitterend gecomponeerde opnames van ‘Thrive’ laten ons zien hoe er enorme doorbraken zijn in de wetenschap, in activisme, zoals inderdaad de ‘Occupy’, en uiteindelijk DE grote doorbraak: in ons BEWUSTZIJN!

Deze indringende maar prachtige documentaire gaat ons hierin bekrachtigen door een ongehoorde en brutale strategie te presenteren, waarmee we ONZE LEVENS terug kunnen pakken om daarmee ónze planeet, onze toekomst en die van onze kinderen te verzekeren..!! Kijk naar deze trailer hieronder en houdt WantToKnow in de gaten voor meer over dit baanbrekend stuk bewustzijns-bekrachtiging..!

‘THRIVE’ is een onconventionele documentaire die ons de krachten achter de schermen toont, voor zover dit mogelijk is binnen onze huidige maatschappelijke structuren. De film laat zien wie er aan de touwtjes trekken. Aan het woord komen wereldwijd bekende revolutionaire denkers zoals:

Duane Elgin, Nassim Haramein, Steven Greer, Jack Kasher, Daniel Sheehan, Adam Trombly, Brian O’Leary, Vandana Shiva, John Gatto, John Robbins, Deepak Chopra, David Icke, Catherine Austin Fitts, G. Edward Griffin, Bill Still, John Perkins, Paul Hawken, Aqeela Sherrills, Evon Peter, Angel Kyodo Williams, Elisabet Sahtouris, Amy Goodman, and Barbara Marx Hubbard.

Het is een documentaire van de grootsheid van ‘What the bleep!’. Een praktisch vervolg zo je wilt! Maar dan met praktische toepassingen van alle mensvriendelijke uitvindingen die ons leven op Aarde in balans brengen met de waardigheid van al het leven óp en ván deze schitterende blauwe planeet! Kijk naar de trailer hieronder:

x

x

Deze grafiek hieronder toont de misdadige plundering van de waarde van de US-dollar, zeg maar de ‘diefstal’ van de waarde van het betaalmiddel van de burgers van de VS! (Klik voor grote afbeelding van HIER)

 

x

77 gedachten over “‘Thrive’: ons ‘streven’ om te ‘bloeien’..!

 1. Fantastisch. Kijk er naar uit. Enig bezwaar heb ik wel en dat is dat de begeleidende stem mij niet aan staat. Ik ben allergisch voor de manier (Amerikaanse dwingende boodschap!) waarop die stem wordt gebruikt. Jammer, maar mijn haren gaan echt overeind staan zodra ik op deze manier een begeleidende stem hoor.

  1. hihi, ik heb exact hetzelfde; Dat semi spannende -only one man bladiebla-
   maar toch voor de rest YES,YES, YES!

 2. Erg duidelijk en verhelderend.
  Doch, steeds weer worden de alom gekende Rockefellers en Rothschilds etc. als uithangbord van de financiële veelvraten getoond, terwijl zij slechts de loopjongens van een millennia oude elite zijn. Deze elite beroept zich op goddelijke afkomst en bestaat uit de Europese adel, het Britse koningshuis met de Queen als de spin in het web op kop en – niet te vergeten – de Duitse adel. Bijna alle Europese koningshuizen hebben een grote Duitse inbreng in hun bloedlijnen. Deze dynastieën zijn allemaal grootaandeelhouders in àlle takken van het bedrijfsleven. Zodoende beheersen en controleren zij letterlijk de hele wereld. Talrijke privé beleggingsbanken worden, van bedrijfstop tot lagere kaders, door adellijk personeel bevolkt en zijn gespecialiseerd in belastingontduiking. Bij deze banken gaan duizelingwekkende bedragen in enkele seconden de wereld rond en toch zijn zij amper gekend.
  Benieuwd hoe deze elite zich onder de komende bekendmakingen (disclosure) zal houden…

 3. Ik ben altijd een beetje huiverig voor zo’n grote productie. Ziet er allemaal zo gelikt uit. Wie zijn de geldschieters? Hun domein is geregistreerd in februari 2009. Ze zijn er dus al ff mee bezig.
  Gekeken op het lijstje van ‘sprekers’ . Daar staat John Perkins, die jullie misschien kennen van Confessions of an Economic hitman: http://nl.wikipedia.org/wiki/Bekentenissen_van_een_economische_huurmoordenaar
  Maar wat velen niet weten is, dat hij ná zijn baan bij de CIA in de leer is gegaan bij sjamanen in het zuid-amerikaanse regenwoud, een stichting heeft opgericht (dreamchange.org) en een aantal boeiende boeken daarover heeft geschreven. Dat deze favoriet van me in de film zit geeft dan weer hoop.

  Iemand hier die overweegt om een screening te organiseren? Op kleinere schaal dan de ons bekende organisatiebureaus? Indertijd ben ik bij een screening van de Mozescode geweest, gewoon in een huiskamer en dat was erg leuk.

  1. Jaah gezellig met z’n allen naar de film…
   Maar dan kleiner, het huiskamer gevoel.
   Met chips, popcorn, blokjes kaas, cola, bier, orange juice, thee, koffie, water, Beerenburg, droge Groninger worst, pure chocola 85% cacao, en kussens op de grond en de houtkachel aan en de gordijnen dicht en iedereen is welkom en tijdens de film niet praten maar wel daarna.

   Ik bedoel Europa is vandaag verkocht aan de Chinezen, het ergste is al gebeurd, we zijn nu ook crisis gebied en hebben vanaf nu alle inventiviteit nodig om er wat van te maken, Alex Jones zegt nu dat het niet gek is als je geen baan hebt want al het industriële werk is naar het lage lonen China verhuisd door de bangksters..

   Ik hou ook van kleinschalig, de groter de meer kans dat het te glossy gemaakt is door de stock holder aandeel speculanten die dan na een loop periode van een jaar of 7 alle vruchten van de gedane arbeid opeisen door een plotselingen blitz geforceerde interim overname..

   James Twyman – The Moses Code: Awaken To Your Divine Purpose
   http://www.youtube.com/watch?v=8g_Wi5T41PU

   Quote:

   ” James Twyman joins Dr. Rita Louise on Just Energy Radio to discuss how to attract what you desire using the Moses Code.
   About James Twyman: James Twyman is an internationally renowned, best-selling author, filmmaker and musician who has a reputation for traveling to some of the world’s greatest areas of conflict, sharing his message of peace. He has been called “The Peace Troubadour” and has performed his peace concert in countries like Iraq, Northern Ireland, South Africa, Bosnia and Serbia, drawing millions of people together in prayer to influence events of world crisis. “

  2. Ik kan altijd nog mooi porselein vinden voor die chinezen. Ben niet bang.
   Cursus Chinees, daar zit ik serieus over te denken.

   Laatst 10.000x geluk geproefd in het Princessehof te Leeuwarden. Keramiekmuseum.
   Deze tentoonstelling ging over de gelukssymbolen uit China op porselein.
   Ja, ik ben een rare hoor! Staan daar grote vazen van 3000 jaar voor Christus, stukken vanuit de tijd van Christus, perzische tegels van meer dan 500 jaar oud, ga zo maar door. Prachtig!

  3. Cozmic, ik heb weer effe gebluld om jou. Vandaag ben ik jalig en het is bijna een dag als andels, zij het dat we moeten gaan Chinezen. Vindt je het elg dat ik ook even met lale tong plaat?
   Hyper, mag ik ook van de paltij zijn? Ik zal mijn mond houden want ik kan de “r” niet meer uitspleken. Ik heb tlouwens gezien wat het met Amelica heeft gedaan. Heel veel bedlijven zijn naal China gegaan en daaldool ook heel veel Amelicanen welkeloos en alles in Amelica komt uit China; kleding, meubels, polcelein/aaldewelk. Het viel mij op en ik vloeg aan mijn zoon’s schoonmoedel hoe dat kwam, tja toen kwam el een flustlatie naal buiten en een tilade naal de legeling van Amelika, niet te weinig.
   Paul in 2012: te gek die video, da’s lang geleden voor mij.
   Maltijn: ik heb ooit een velzameling Chinees polcelein gehad, maal mijn dochtel heeft het allemaal bij een velhuizing met touwtje splingen in het bijna lege huis weggemaaid van de lage kast hahahaha. Daalna nooit mil aan velzameling gedaan. Goeie les! Maar mooi is Chinees polcelein.

  4. Nou Willy komt ook naar de Bios, gezellig, met lekkere appeltaart, gefeliciteerd maar het zou vandaag toch het einde van de wereld zijn? Dat er een fatale fata morgana komeet tussen Helios en Terra verkeerde aantrekkingskrachten uitoefent? Dat dur sumting cumt, volgens Sim, die nog wel leest maar in schrijf staking isz?

   Nou Mirakel als jij “laag geschoold” zou zijn dan moet iedereen dat maar worden vanaf nu vin ik..
   Die Dr. Suus kan ook gelikt schrijven zeg sjonguh, net als Eye, echt van die communicatie typjes? alleen ze heeft last van haar pijnappelklier las ik, dat is dan weer minder..
   Maar dat komt omdat de Sfinx niet lang genoeg naar Orion kan kijken omdat ie voor de zondvloed onheus geroteerd is in de richting van een Star Gate in de buurt van het woestenij dorpje Cairo.
   Die typjes moet je hebben voor de puntjes op de I van een reclame bureau of zoo

   Klopt ik durf nooit te vragen wat ik nou eigenlijk wil, weet ik wel wat ik wil, is ook nog de vraag..

   Osho – No Society Wants You To Become Wise
   http://www.youtube.com/watch?v=pNjhPPF30Ps

  5. @Willie reactie 4.9 🙂

   Van mij ook van harte gefeliciteerd, voor jou dit gedicht:

   Onze leeftijd is een getal
   klok, dagen, weken, maanden en jaren
   zijn ons hulpmiddel
   zo reppen en snellen we ons door de tijd.

   Leven met de toekomst
   houden rekeningen met ervaringen
   uit het verleden, vooral negatieve
   we laten ons leiden door cijfers en statistieken
   die niet horen bij een werkelijk Levend mens.

   De tijd is niet lineair, dat is een illusie
   afgebakend in verleden, toekomst en momenten
   op deze wijze krijgt het Heden, het NU
   geen ruimte.
   NU is de enige tijd die we hebben
   en NU is het AL-tijd

   LEEF-TIJD

   Leeftijd gebonden aan geboortedatum is illusie
   Onze Leef-tijd is NU en Eeuwig
   Door ons hierop te richten
   hebben we de TIJD van ons LEVEN!

   Hartegroet Alice

  6. @Burke, Eyeinorange, HyperAlert, mirakel multi D, Alice en Guido: Hartelijk dank allemaal. Ik kon niet eerder reageren want de computer was praktisch de hele dag geblokkeerd! Zojuist doettie het weer. Wat voel ik me vereerd Alice met je mooie gedicht. Ik ben vanmiddag met m’n jongste zoon naar Amsterdam geweest voor een atlascorrectie en we hebben dus het nuttige met het aangename verenigd. Naar A’dam-Sloterdijk, fietsie gehuurd en door A’dam gefietst, restaurantjes gepikt waar lekkere koffie geschonken werd met natuurlijk de taretjes en gesprekjes. Simpele en rustige verjaardag. Ben gelukkig hiermee; “het was het einde” maar niet van de wereld hahahaha.

   N.B.: mirakel multi D, waar staat ergens dat jij laaggeschoold bent? Ik heb je juist hoog zitten hoor. Ik acht je uitnemender dan mijzelf.

  7. @ Willie, een beetje laat misschien, maar nog van harte gefeliciteerd. En nog heel veel jaren in goede gezondheid! Wel een hele bijzondere dag! Ik was zelf een paar dagen in Utrecht om met een aantal mensen op 28 oktober te ervaren het einde van de Lange, Klassieke Telling van de Maya’s volgens de interpretatie van Calleman en op 29 oktober het begin van de “nieuwe tijd”. Ik moet zeggen dat het hele bijzondere dagen waren, waarbij we in een kosmisch theater hebben mogen ervaren wat het met ons als groep deed. Het bleek toch een hele moeilijke opdracht te zijn voor de meesten in de groep om los te komen van het “oude” en in volledige overgave het nieuwe bewustZIJN te ervaren en met elkaar te delen in VERBONDENHEID!

   HyperAlert, jij triggert mij met jouw woorden en link naar The Moses Code. Ik kon het niet laten om net het boekje De Mozes Code er nog even bij te pakken en ik sloeg het open en kwam uit op blz 16. Daar staat dat Mozes tegen God riep “IK BEN hier” Dat antwoordde hij nadat God vanuit de brandende braamstruim hem had aangeroepen. Waarom is dat nu zo bijzonder? Mozes werd namelijk in het gesprek opgedragen door God om het Joodse volk uit de ballingschap in Egypte te bevrijden. Maar Mozes vroeg zich af hoe hij in vredesnaam de farao en het Joodse volk kon overtuigen dat hij door God was gezonden en dat het dus de WIL van God was dat het Joodse volk vrij kwam. Daarom vroeg Mozes aan God in Exodus 3: 13: En Mozes sprak tot God ” Zie, als ik tot de kinderen Israels kom en tot hen zeg ” De God uwer vaderen heeft mij tot u gezonden” en zij vragen mij “Hoe is zijn naam?” wat zal ik hun antwoorden?”. En toen sprak God de legendarische woorden ” IK BEN die IK BEN. Aldus zult gij tot de kinderen Israels zeggen: IK BEN heeft mij tot ulieden gezonden”
   Een naam heeft grote kracht in zich! Ga maar eens na wat de betekenis is van jouw eigen naam en je zult merken dat deze een grote invloed heeft op jouw leven! Doordat Moze tegen God riep: “IK BEN hier” identificeerde Moz\es zich als het ware met God. Hij ging als het ware in zijn Goddelijke kracht staan en had daardoor zoveel VERTROUWEN dat er heel veel WONDEREN om hem heen gebeurden. Ik durf te wedden, HyperALERT, dat sinds jij meer en meer in jouw eigen Goddelijke kracht staat dat de WONDEREN ij jouw leven ook substantieel zijn toegenomen.

   Ik vind het verhaal van Mozes heel erg inspirerend voor mijn eigen leven. Ik heb al eerder hier verteld dat het mij ertoe heeft gebracht om vorig jaar november door de Sinai woestijn te reizen, op kamelen samen met bedouienen, en ik heb toen ook samen met ene gids de berg Horeb beklommen, net als Mozes in zijn dagen deed. Ik vergeet nooit weer dat we omhoog de berg op liepen langs de westkant, waar het kurkdroog was. Volgens de gids had het daar zeker meer dan 10 jaar niet geregend en je zag zelfs eeuwenoude cypressen doodgaan van de droogte! Maar toen we ’s middags om 15.00 uur boven op de top van de berg stonden, kwamen opeens hele donkere wolken opzetten vanuit het oosten en het begon aan die kant van de berg hard te regenen. En er kwam toen een regenboog op, helemaal rechtstandig omhoog vanuit de diepte de hemel in! Ongelovelijk mooi! En die regenboog bleef zeker meer dan een uur zo staan. Naar het westen toe was het helemaal blauw in de lucht met een stralende zon en aan de oostkant was het pikdonker en regende het pijpenstelen. Geweldig om te zien hoe het Licht en het Donker toen letterlijk bij elkaar kwamen en met elkaar werden VERBONDEN door de Regenboog!

  8. Ik wil graag nog even terugkomen op de naam van Mozes. Dat betekent letterliijk “uit het WATER getrokken””. Hier wordt bedoeld het Levende Water, dat is de Geestkracht die in ieder mens aanwezig is! Als we weer in verbinding kunnen komen met die Geestkracht (de Heiligende Geest) kunnen we allemaal weer worden als Mozes en worden we weer LEIDER over ons eigen leven. En dan komen er heel veel WONDEREN tot stand! Hoe klein ze vaak ook mogen lijken, als we ze ZIEN dan zijn het hele grote WONDEREN!

   En dan nog even over de REGENBOOG…. die staat voor mij SYMBOOL voor de 7 energiecentra (chacra) in ons LICHAAM. Indien we in staat zijn om de energie- blokkades in ons lichaam te doorbreken en het weer gaat stromen, dan zullen we weer net als de Regenboog de VERBINDING kunnen maken tussen het LICHT en het DONKER, tussen HEMEL en AARDE!

  1. Sapperdeflap , 11-11-11 staat voor KKK en dan ook nog the all seeing eye van de kindertjes etende shapeshiftende fallussymbolenoprichtende spirituele-energiezuigende illuminati !! Blij dat er nog mensen wakker zijn , anders had ik er zo met één oog open ingetuind en mijn onbezoedelde zieltje verkocht aan die duistere kliek .
   Wordt het niet eens tijd dat de paus ingrijpt en de samenleving weer terugbrengt in de grip van de goede oude vertrouwde Demiurge ?

 4. Ik denk dat de K.K.K. hier achter zit, want de K is de elfde letter in ons alfabet.
  Dus K.K.K. = 11.11.11. Deze groep bestaat ook al behoorlijk lang en zijn alleen maar blanken mensen, die lid mogen worden. Plus dat ze een eigen militaire organisatie hebben en wie weet nog meer.

  1. Ik heb net de film ondersteboven bekeken, en tegelijkertijd het geluid achterstevoren gedraaid.. Verschrikkelijk wat een chaos..! Ik weet het nu zéker..!! ‘Ze willen gewoon de wereld in chaos storten’..! 🙄
   En dan hebben we het alleen nog maar over dit trailertje..! Jeemeneeeee jongens, waar gááát dit over..! En dan heb ik het nog niet eens over de KKK.. Laten we ajb de postbode niet doodschieten omdat ‘ie een aanslagbiljet in je bus stopt..!

  2. Tjonge ja, die 6 enen is dus 6 nummerologisch en dan is dat sinds Jezus Christus de 3e keer dat we 11 11 11 krijgen. 666, shit, nu doe ik het echt in mijn broek. Ik moet naar een trouwerij die dag met allemaal blanke Christenen, help!

  3. Ok , ik zal em zelf ff beantwoorden na wat snuffelwerk . 11-11-11 is inderdaad 3x voorgekomen , echter ditmaal voor het eerst op 11 november , voorheen begon de kalender met Martius , maart dus , en zou 11-11-11 op 11 januari vallen .
   Zou de prins carnaval verkiezing in die tijd ook op 11-11 geweest zijn ?

  4. Het blijft maar een spelletje volgens mij die numerologie. Het ligt hem compleet aan de waardes die je eraan legt. Net als tarot, het is voor jou misschien zo maar niet voor een ander. Net als met kleuren, voor de ene is rood liefde en compassie, voor de ander staat het voor agressie. Dit is natuurlijk zeer belangrijk bij aura’s en chakra’s. Zie voor jezelf wil ik ieder daarom meegeven.

  5. Cozmic, soms ben je even een lichtje die me wakker maakt uit mijn akelige dromen, een goede metgezel in het leven al is het cyberspace.

  6. 11-11 is de dag voor sommige dat hun lichtje schijnen met Sint Maarten viering mag, zoals elk jaar weer verschijnt er een colonne van kleine kinderen zingend aan je deur voor snoep. Tip: voor jong en oud helaas ben ik wegens crisis problemen weer niet thuis bereikbaar wanneer U weer bij mij aan de deur komt bedelen naast alledaagse collecte vieringen voor De Nederlands staatssteunkas acties voor kinderen van bankdirecteuren en ander bonus ontvangend beleid. (Giro Postbus 666)

   U bent gewaarschuwd bij deze…

 5. We kunnen ons afvragen welke tijd eigenlijk begonnen is sinds de geboorte van Jezus Christus.
  Tijd is illusie omdat wij leven met de lineaire tijd, (zie mijn gedicht op 4.14 wie wil) dus zijn data ook niet belangrijk. Er zijn lagen/niveau’s van bewustzijn en deze zijn aan geen enkele datum gebonden.
  Het NU is er AL-Tijd. Als we willen is ons leven grenzeloos onbeperkt, we zijn immers geest dat het lichaam als voertuig heeft aangenomen. Wat een Ruimte, wat een Vrijheid, wat een energie. Kortom wat een overvloed!

  1. @Alice, het tijdperk na Jezus was donker, voor die tijd ook.
   Toch weet ik bijna zeker dat er een tijd is geweest waar vele verlichte mensen rondliepen hier op aarde. Misschien zelfs hele goede leiders.

   In alle tijden waren er mensen wakker, toch zie ik dat er in deze tijd veel ruimte komt voor mensen, ook veel informatie, om die stap te maken die dodelijk is voor het ego.

  1. We geloven niks, want we zijn allemaal opzoek naar de waarheid en speculeren er dan maar lekker op los.

  2. Met onze kennis van dingen is het maar goed om er wat humor in te houden.
   Anders is er voor ons geen leven meer. Gelukkig ook dat sommigen op zoek zijn naar de ultieme wijsheid (ultieme niets) waaruit alles ontstaat en mogelijk is.

   Humor komt hier heel dicht bij in de buurt. Sorry serieuze zeiksnor (ook humor hoor, geintje moet kunnen).

  1. Yippie , ik hoorde gisteren dattie inderdaad op joetjoep staat . Scheelt me weer zoeken .

  2. Jah super bedankt Dawn schat, over schatten gesproken, en bij deze nog de super tip voor iedereen van jou van een paar dagen terug, soms duurt het even voordat een Gnostisch Kennis Kwartje valt..

   De sleutel tot het heelal en zelfs mezelf;

   Know Thyself Part 1
   http://www.youtube.com/watch?v=b2luC4AHmHE

 6. Net helemaal bekeken en wat mij betreft, verplicht deze film bekijken op alle scholen… Hoop dat er snel een NL ondertitelde versie komt. Heb nog een stapel ongebrande dvd’s liggen om te verspreiden…

 7. @Hyperalert & @Dawn beide bedankt voor de zeer interessante kijktip “KnowThyself”.
  Een lange zit (alleen part1 al) maar zeer de moeite waard,nuttige info. en veel zaken om eens dieper verder uit te gaan spitten.

  1. Misschien heb je hier iets aan? De belangrijke stukken zitten er tussen. Kopen kan natuurlijk ook, ik bedoel we geven elkaar met sinterklaas of kers zo wie zo allemaal plastic troep. Waarom hier geen kado van maken? Twee vliegen in een klap; je informeert de gewone mens je steunt thrivemovement en je maakt er eventueel zelf een kopietje van? Zomaar een tip. Dit zijn de betere cadeaus die je kunt geven!

   http://www.youtube.com/user/ThriveMovement#p/u

  2. Er zit natuurlijk copyright op; aan de ene kant begrijpelijk, maar aan de andere kant natuurlijk ook weer niet, omdat je wilt dat zoveel mogelijk mensen hem zien. Maar ja, hoe komen dan de kosten terug..!?

  3. Het was een hengel guido. Ze weten ook wel dat niet iedereen deze film kan betalen. Maar zoals ik hier al aangaf waarom geen cadeau ervan maken. Dan ga je mee met het concept van thrive, investeer wijs en zorgvuldig! We geven elkaar toch allemaal troep, waarom dan niet een stukje wijsheid waarin we allemaal kunnen profiteren.

 8. THRIVE, bekijk hem hier..! Kortgezegd: ‘Follow the money!’ en leg de wortels bloot van onze huidige crisis. Spreek met toppers uit alle wetenschappelijke en menselijk-maatschappelijke disciplines en probeer de oplossing te vinden voor de diep-gewortelde afhankelijkheid van de mens…! http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/thrive-bekijk-hem-hier/

  ‘Thrive’ ontrafelt de wereldwijde consolidatie van macht die terug te vinden is, in bijna elk aspect van ons leven. De schitterend gecomponeerde opnames van ‘Thrive’ laten ons zien hoe er enorme doorbraken zijn in de wetenschap, in activisme, zoals inderdaad de ‘Occupy’, en uiteindelijk DE grote doorbraak: in ons BEWUSTZIJN!

  thrive : http://www.youtube.com/watch?v=TYESITxtxBY

  Part 1 Thrive http://www.youtube.com/watch?v=L8VSSu1iosI

  1. Kleine tip als je hem wilt binnenhalen; bij firefox orbit downloaden. Met orbit kan je hem rechtstreeks van YT halen en lokaal opslaan.

  1. Je bent de zoveelste Lilian.. Ik verdenk jullie er allemaal van onder een Niburu-hoedje te spelen.. hahahaha… En Niburu..? Die heeft het weer van een ander..
   Nu hopen dat mijn hartelijke waardering voor deze film een diepere wortel mag kiemen.

   Die Niburu toch.. Het gaat er toch om in dit leven dat je ZELF vindt wat je VOELT..?
   Ik ben namelijk mijn eigen machthebber.
   The Universal Darma-door is already open.

  2. Weet je, Guido, op het moment zijn er zoveel tegenstrijdige berichten dat ik niks meer klakkeloos aanneem. Het is ronduit irritant dat ook de betere berichten het moeten ontgelden. Ik weet niet wat waarheid is, behalve die van mezelf en daar ga ik het voorlopig maar op houden :). Ik weet zeker dat we over een jaar of wat er met z’n allen hartelijk om lachen, hoe we collectief in de vele vertelseltjes zijn gestonken.

   Hartelijke groet, Lilian.

 9. Sublieme zorgvuldige video die het wijs aanpakt
  en start bij onthulling op het pad van transformatie.
  Prima de oplossingen die ook aangereikt worden.

  Top video! En larie wat bijvoorbeeld niburu publiceert over de film.

 10. Als je de film niet wil of kunt betalen, download eenvoudig filmpjes van Youtube via http://keepvid.com/ sla op als .mp4 (super kwali). Heb je hem op je PC staan. Zelf speel ik deze af via usb stick of harde schijf op mijn TV of converteer naar .avi (divX) door de meeste DVD spleers ondersteund tegenwoordig..

  V.w.b kritiek op Niburu. Niburu is alternatieve media en brengt zaken aan het licht. Niburu zegt altijd: doe zelf onderzoek en bepaal je eigen mening. Het is media en gelukkig bestaan deze , anders waren we nu nog niet zo ver met ons (collectief) bewustzijn.

  Het is wel een film die ik bijv. aan mijn ouders wil laten zien. dat ze weten waar ik me mee bezig hou en wat er echt mis is op deze wereld.. echter ik ga hierbij wel de juiste hoop geven, want veel mensen (vnl. onbewusten) zullen ook hopeloos worden bij het zien van deze film en blijven hangen in hun eigen wereldje (hachje) en denken de wereld niet te kunnen veranderen.. maar de bewusten weten wel beter, echter eenieder heeft zijn eigen pad te belopen. en zonder het donkere kun je het licht niet leren kennen (tenslotte leven we nog in dualiteitsbewustzijn…) Het gaat uiteindelijk om jezelf te leren kennen als I am that I am , en een voorbeeld te zijn voor de rest, dat is voldoende..

  Let wel, de Elite is ook niet gek, zien ook wat er gebeurt met ons bewustzijn en spelen daar weer op in. wat doe jij met de rug tegen de muur…
  misschien gaan ze wel koketteren met de mooie oplossingen..
  voorbeeld vrije energie komt er uiteindelijk, maar apparaten moeten wel gebouwd en gedistribueerd worden..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.