Advertentie

Tipi’s Tessa..?


x

Mitakuye oyasin: ‘Aan al mijn verwanten’

© Tessa Koop – 23 mei 2011

x

Woorden zijn zo beperkt nu ik steeds dieper voel. Dus nu leef ik meer vanuit een hartsgedragenbewustzijn. Pfff. Ik krijg een beetje jeuk van de omschrijving. Maar ik heb even geen andere woorden. Ik hoop dat je ‘voelt’ wat ik bedoel. De laatste paar dagen merk ik hoe vaak ik woorden op de automatische piloot gebruik en hoe ze tegen me werken. Ik wil A maar ik zeg B. Het is schrikbarend hoe vaak ik het woord ‘niet’ gebruik. Of ‘geen’. Of ‘loslaten’, waarmee ik in feite zeg: vasthouden. Dus ik heb besloten mijn intenties vooral te voelen en het daarna te laten zijn voor wat het is. Soms gebeuren er dan wonderlijke dingen. Het is net of het universum een zucht van verlichting slaakt en zegt: ‘Oh is dat wat je wilt! Zeg het dan!’

Zweethut
Toch ga ik voor deze column weer een heleboel woorden gebruiken. Maar dat mag ook wel: sinds mijn vorige column hebben jullie even niets meer van me gehoord. En om nu te zeggen dat er niets is gebeurd… Mijn ‘zweethut’ bij Essentia Mitakuye Oyasin in Veelerveen op vrijdag 6 mei lijkt wel een markering voor een nieuwe fase. Op internet had ik al even gekeken naar de betekenis van een zweethut en toen vond ik dit:zweethut

‘De zweethut wordt wel de baarmoeder van de Aarde genoemd. Waar je het volslagen duister ingaat, de koesterende warmte in je opneemt, en opnieuw geboren wordt.’

Nog een keer!
Wow, waar je zelfs ‘opnieuw geboren wordt’, terwijl ik de laatste tijd al zo vaak opnieuw geboren ben voor mijn gevoel. Mijn ontwikkeling zit in een soort achtbaan en volgens mij ben ik er sinds een paar jaar niet meer uit gestapt. Het gaat maar door. Wel leuk trouwens. Soms een beetje vermoeiend als dat ego weer zijn kop op steekt (‘Ik wil het nuuuuuu!’) en wat confronterend als er weer allerlei angsten de revue passeren. Maar altijd de moeite waard en steeds roep ik weer als een klein kind: ‘Nog een keer, nog een keer!’ Want bewustzijnsgroei gaat me nooit snel genoeg. Het smaakt voortdurend naar meer, als een niet aflatende honger.

Dus toen T. (op verzoek afgekort) in beeld kwam, een man die zich bezighoudt met ceremonies in samenwerking met inheemse volkeren, begon ik al te watertanden. Met inheemse volkeren is namelijk heel wat aan de hand… Om een indruk te krijgen van zijn werkzaamheden en vooral als cadeau, mocht ik de teachings en zweethut ceremonie van een Lakota Native American uit South Dakota bijwonen. Uit respect voor deze man (D.C.) en op zijn verzoek noem ik zijn naam niet voluit.

Recht in het hart
Voorafgaand aan deze dag heb ik me verdiept in dit indianenvolk. Je wordt er niet vrolijk van… Wel van hun culturele erfgoed, maar niet van hun historie, nadat de blanken in beeld kwamen. Google maar eens ‘Wounded Knee’ of ‘Pine Ridge Reservation’, zo ongeveer de armste plek in Amerika. In dit reservaat is ook D.C. opgegroeid. Een prachtige man om te zien. Zijn bloedlijn is nog 100% zuiver en zijn voorouders zijn mensen van grote wijsheid en aanzien binnen zijn ‘band’. Ook al spreekt hij niet in termen als ‘chief’; iedereen is in zijn ogen gelijkwaardig en er is geen ‘hoog’ of ‘laag’. Zijn levensverhaal trof mij recht in het hart. Ik maak echt een diepe buiging voor deze man, die samen met zijn volk zoveel moet afzien.

We zijn allemaal familie..

Mitakuye oyasin
‘Mitakuye oyasin’ is een Lakotagroet en betekent: ‘Aan al mijn verwanten’. Het is net zoiets als ‘In lak’ech’ wat weer een bekende Mayagroet is en betekent: ‘Ik ben een andere jij’. Er zijn dan ook veel overeenkomsten tussen de Maya’s, de Lakota en talloze andere inheemse volken. Vooral als we kijken naar hun kosmische kennis, hun respect voor Moeder Aarde, hun kennis van de natuur en hun heilige profetieën.lakota

Volgens de Lakota Prophecy zitten we nu in de periode waarin ‘the voices of the children cry’ en (zoals ook de Maya’s zeggen) ‘the return of the ancestors’. Wat ik zo waanzinnig interessant vind aan inheemse volkeren, is dat ze allemaal spreken over de invloed van sterrenmensen op hun cultuur, op hun spirituele overtuigingen en ceremonies plus de terugkeer van de Sterren Natie. Mijn hart gaat steeds opnieuw sneller kloppen als ik spreek over sterrenmensen. Voor mij voelt dat als Thuis.

Bloedhitte
Maar… alles op zijn tijd. Want D.C. wist niet zoveel te vertellen over zijn voorouders wat betreft hun kosmische kennis, die vaak via sterrenmensen tot hen kwam tijdens de zweethut ceremonies. Of dat we nu op het punt staan de ‘Vijfde Wereld’ te betreden, wat een tijdperk van universeel (eenheids)bewustzijn en harmonie inluidt.

Mijn zweethutervaring bleek vooral een hele aardse aangelegenheid. Die ‘koesterende warmte’ waar ik op het internet over had gelezen … nou misschien ervaart een doorgewinterde ‘zweethutexpert’ het als zodanig. Ik ervoer het vooral als bloedhitte in het kwadraat en moest alle zeilen bijzetten om ‘de baarmoeder van de Aarde’ niet zo snel mogelijk te willen verlaten. Maar het heeft ook iets magisch: met mensen die je niet kent (maar waar je je wel mee verbonden voelt), in het pikkedonker, rondom gloeiend hete stenen, te bidden en Lakotasongs te zingen onder begeleiding van een echte Lakota, die erbij drumt.

Van water naar zweet naar water naar zweet

Bevrijding
Je wordt vooral uitgedaagd je lijf te voelen, je te concentreren op je ademhaling en rustig te blijven. Alleen de aarde voelt koud aan, dus ik lag op een gegeven moment acrobatisch gevouwen op de grond om met mijn gezicht en handen en voeten verkoeling te zoeken. Ineens was het voorbij. Voor mijn gevoel sneller dan ik dacht. Ik was bereid nog meer af te zien en in mezelf gekeerd in die zweethut te verblijven als ode aan de Schepper, Moeder Aarde en natuurlijk mezelf. Alle angsten, onzekerheden, negatieve overtuigingen die me moe maakten, heb ik er met bakken uitgezweet in die hut. Wat een bevrijding. En ik had weer nieuwe ruimte gemaakt, voor nieuwe intenties en voor wie ik werkelijk ben. Zo voelde het ook echt. En wat kun je de elementen weer waarderen als je eenmaal je neus buiten die hut steekt.

De zon op mijn gezicht!

De wind door mijn haar!

En water! Liters water!

Subtiele aardverschuiving
De weken erna, tot nu is er van alles gebeurd. In mij en dus ook in wat er om me heen gebeurt. Maar dan kom ik bij de beperking van woorden, want hoe omschrijf je een gevoel, dat zo groot is en waarin ik zo een grote verandering heb ervaren, met woorden? Door de subtiele aardverschuiving in mij, die zich overigens steeds in fases voltrekt, worden mijn oude gedrag- en denkpatronen en beperkte overtuigingen steeds duidelijker. Op nog een diepere laag voel ik mijn waarheid en hoe mijn universum werkt. En hoe anders het steeds weer is als dan ik dacht en hoe mijn ego – mijn beperkte ik – het steeds had geïnterpreteerd. Vooral met mijn kijk op sterrenmensen heb ik deze dagen de kous op mijn kop gekregen. Maar ook voel ik nu de verandering op werk- en geldgebied. Eens kijken hoe ik dat ga verwoorden…

Galactische oorsprong
Als de Lakota spreken over ‘Mitakuye oyasin’, zijn ook de sterrennaties inbegrepen. We (ik!) moet(en) echt eens af van gedachte: zij daar en wij hier. Met de profetie ‘the return of the ancestors’ wordt ook jij en ik bedoeld. Hoeveel mensen voelen zich niet verbonden met de sterren? Hebben het gevoel dat ze sterrenstof door hun aderen voelen stromen? starpeople1 Ik ontvang regelmatig emails van mensen, die hun ervaringen met mij delen. De sterrenmensen zijn onder ons: we zijn met velen en we zullen het ons steeds meer gaan herinneren, want alle informatie ligt opgeslagen in ons DNA, dat gecodeerd en geactiveerd zal worden. Als het zo moet zijn. We zijn van Galactische oorsprong, goden in ballingschap, opgesloten in een 3D-werkelijkheid. Afgesloten van onze krachten en vermogens, die ons verstand te boven gaan.

De Liefde
Jij als lezer, je hebt geen idee hoe vaak ik na bovenstaande alinea opnieuw ben begonnen aan deze alinea, die je nu op het punt staat te lezen. Mijn ego is momenteel nogal actief. Kennelijk is er weer wat speelruimte, waar het naarstig gebruik van wil maken: ‘Ik dit, ik dat, ik zus en ik zo…’ De essentie van dit artikel is precies mijn leermoment. Ja, ik ben opnieuw geboren maar ik moet nog leren lopen. Als een mantra neem ik het mee mijn dag in, om mezelf eraan te helpen herinneren dat ik er al ben (‘thuis’), dat het al zo is (b.v. overvloed), dat het in mij zit (alles), dat ik dichtbij mezelf moet blijven, zonder verwachtingen moet leven… Mijn hartslag en ademhaling herinneren mij er voortdurend aan, het is simpelweg het eeuwige moment van het nu waar ik het vind en waar het mij nooit heeft verlaten: de Liefde.

Shift op alle niveaus
De essentie van dit artikel waardoor ik een soort shift voel op alle niveaus. De ritjes in de achtbaan zorgen ervoor dat ik steeds vaker een glimp opvang van de Liefde als een werkelijkheid. Je zou het ook goddelijk bewustzijn kunnen noemen; puur zuiver Licht. De motor van alle schepping (ook van vele andere werelden behalve de Aarde), de motor van al mijn creaties. Het is wie ik ben. Ik besta in multidimensionaliteit (overal). Ik ben Licht. Niet ‘licht’ als een zweverig woord, maar licht omdat het gewoon Licht is. Punt. Licht die geometrisch is, licht die wetenschappelijk is, licht/liefde als de bron van alles. Het is geen emotie. Licht/liefde/bewustzijn is alle materie en antimaterie. Liefde is de bouwsteen, het kern-DNA van alles. Ons fysieke bestaan is eerder de uitzondering, niet de regel.

'Kies je voor pijn en drama, dan teken je voor gelijkgestemde ervaringen. Kies je voor liefde, dan opent zich het pad naar geluk.' ('Heart of Light' van Daniel Holman)

We zijn er nog niet..
Steeds wordt dit besef verder doorgetrokken in mijn fysiek; dus in mijn lichaam. Lichtcodes in mijn DNA worden geactiveerd en ik begin mij steeds meer te herinneren. Mijn perspectief op de werkelijkheid verandert, en dus ook mijn aardse ervaringen en creaties. Tot nu toe schiep ik vooral met mijn denken en met mijn emoties, nu voel ik dat ik schep met liefdesenergie. Dus vanuit mijn hart. Een veel krachtigere energie (circa 5000 keer zo krachtig) dan het veld rondom ons brein. Ik heb talloze boeken gelezen, mensen gesproken, bijeenkomsten bijgewoond, websites gevolgd… Overal wordt deze boodschap verspreid maar het bleef hangen in mijn hersens. Ik voelde het met vlagen maar ik kon er niet bij. Nu voel en ervaar en weet ik het. Ik herinner mij. Maar dan zijn we er nog niet.

Zie alles als een training
Haha en dit klinkt natuurlijk héél paradoxaal! We zijn er maar ook weer niet. Want hoe gedraag je je in het leven van alledag? Hoe schep je vanuit liefde in plaats van het ego, dat vooral is verbonden met je brein? Wat heeft dit voor gevolgen? Zie alles als een training. Een training om jezelf het oude af te leren en het (voor jou) nieuwe eigen te maken. Je krijgt natuurlijk dat wat niet resoneert met die nieuwe werkelijkheid als een boomerang terug naar je hoofd. Ik merk dat in ieder geval. Ik blijf maar ontwijken =) Vanuit de ‘liefde als een werkelijkheid’ voel je direct wanneer iets niet stroomt, maar het is niet altijd simpel om je vinger erop te leggen. Dan kan een ‘illusie’ verdomd echt lijken, hardnekkig ook. Onthoud deze goed: Liefde is niet bezig met de toekomst. Liefde is.

Het laten gebeuren
Dus jezelf in de starthouding plaatsen zo van: ‘Nu ga ik eens scheppen vanuit liefde’, is al… nou je zult merken dat het anders werkt. Het is een afstemming. Een frequentie. Als je egogebaseerde bewustzijn afneemt en je hartsgedragenbewustzijn toeneemt, kun je je denken en voelen steeds langer op één lijn krijgen en dus op die frequentie – op die laag van de werkelijkheid – verblijven. Een laag waar je voelt/weet dat tijd niet lineair is maar cyclisch. Dat alles NU is. Ik voel op een nog dieper niveau dat ‘Liefde’ continue zeer scheppend is, dat er steeds oneindig veel mogelijkheden en oplossingen zijn, maar niet zozeer door iets te doen, maar vooral door het te laten gebeuren. Ik voel ook intens dat mijn fysieke omgeving geen onafhankelijke realiteit is, maar is verbonden met die onzichtbare draden van Licht.

Jij bent het
Dat geeft mij zo een veilig en beschermd gevoel. Dat zorgt ervoor dat wat ik met mijn fysieke ogen zie, nog meer een illusie is dan ik al dacht. Maar als mijn fysieke omgeving is verbonden met Licht, dan voel ik tegelijkertijd hoe magisch het is dat ik hier ben en dat het een gigantisch gave kans is om het beste uit jezelf naar boven te halen. Want hoe gaaf is het om het Licht in de materie, in het fysieke te trekken en vanuit dat besef je leven te leven? Je leert je eigen synchroniciteit te scheppen; wonderlijke, toevallige gebeurtenissen, waardoor je ook ervaart dat het zo is. Dat het klopt wat je al die tijd al wist en waaraan je jezelf steeds weer wilt herinneren door nieuwe boeken te lezen over spiritualiteit. Het wordt jouw ervaring. Niet langer het mooie, jaloersmakende verhaal van een ander. Jij bent het, het zit in jou.

Vechten met mezelf

"Restjes waaraan mijn ego geregeld blijft kleven. Dan wordt de boel weer even gesaboteerd en opgeblazen tot ongekende proporties waardoor ik weer in mijn eigen drama schiet."

De restjes van het ‘oude’ waar ik nu mee word geconfronteerd is mijn eigen woordgebruik en de gedachten die door mijn brein heen zwerven, als verdwaalde restjes die nog op de automatische piloot fungeren. Restjes waaraan mijn ego geregeld blijft kleven. Dan wordt de boel weer even gesaboteerd en opgeblazen tot ongekende proporties waardoor ik weer in mijn eigen drama schiet. En … nou ja… dat is dan maar zo. Dan ga ik maar even met mezelf vechten. Totdat ik daarmee stop. Gewoon nu, omdat ik mezelf afstem op de frequentie van Liefde. Liefde oordeelt niet. Dus als jij tegen jezelf zegt: ‘Ik moet eerst weer even helemaal dit en dat en zus en zo voordat ik op die frequentie zit’, dan doe jij dat zelf. Je kunt ook die oordelen over jezelf loslaten, je gedachten parkeren en voelen: ik ben er. Ik ben hier. NU.

Prachtige wolkenluchten
Het is simpel en ingewikkeld tegelijk. Het is ingewikkeld als je heel sterk naar iets verlangt. Zoals ik bijvoorbeeld verlang naar contact met ‘sterrenmensen’. Donderdagavond was ik even helemaal afgestemd. Ik lag in bed en ik zag prachtige wolkenluchten van een wereld niet van hier. En ik zag dat iets bezig was om mij af te stemmen op gezichten en gedaanten. Alsof er aan een knop werd gedraaid en ik steeds een contour of een gezicht zag.
Het was zo simpel. Ik hoefde er niets voor te doen. Het was zo mooi. Zo fijn. Maar het was ook zo weer weg. Momenteel voelt de liefde voor ‘hen’ (en dus ook voor mezelf) weer zo sterk. Dan voel ik die verbinding. Ik kan het niet uitleggen. Nu ook terwijl ik dit schrijf. Iemand legt zijn hand op mijn arm. Ik voel het gloeien. En ik voel een soort ontroering. Mijn hart staat open.

Hoge verwachtingen
Nu voel ik de afstemming weer, maar gisteren was het er niet. Mijn ego wil meer, méér!!! NU!! Ook wil mijn ego dat gevoel veel langer vasthouden. Dat ik nu eens verder kom dan die wolkenluchten en vage gezichten. Dan ga ik met hoge verwachtingen mijn meditaties doen en dan gebeurt er natuurlijk niets. Gisteren zei mijn club ongeveer het volgende:

Zij: ‘Dus op het moment dat je het verlangen voelt naar iets wat je ego denkt niet te hebben, weet dan dat je het al hebt, omdat alles in jou zit. Op dat moment verhoog je je trilling en ontsluit je nieuwe werkelijkheden, die tot dusver voor jou onzichtbaar bleven.’

Ik: ‘Ja, maar dan zegt mijn ego: ‘Waarom zie ik dat nu dan niet?’

Zij: ‘Je hebt het wel, maar het komt als de tijd er rijp voor is. Het is zaak je verwachtingen in deze los te laten. Door het leven te accepteren zoals het is en niet zoals het volgens jou zou moeten zijn. Weet dat als het belangrijk is dat jij het moet krijgen, het zich dan voor jouw ogen ontvouwt. Zet intenties en laat het los. Neem het leven zoals het komt.’

Er werd me nog een confronterende vraag gesteld:

Zij: ‘Waarom zou je contact willen met ‘sterrenmensen’? Wat je in essentie zegt is dat je de verloren delen van jezelf terugwilt. Dat jij jouw frequentie wenst te verhogen om meer Licht te zijn. Automatisch ervaar je dan een ruimere blik op de werkelijkheid, als bijkomstigheid van wie jij bent. Te zijn wie je werkelijk bent: een wezen met een galactische oorsprong. Hier op Aarde is een ‘andere wereld’ voor wezens uit ‘andere werelden’, die hun wereld als normaal beschouwen. Zij kijken naar jullie terug in het verleden. Dus: ja, je bent belangrijk en ja we hebben je nodig als boodschapper, maar het is anders dan wat je ego verwacht/wilt.’

(Stilte)

Ufo’s en aliens
Ik: ‘De reden van mijn ego is een andere dan die van mijn hart. Dat is confronterend. Mijn ego blaast het op tot een spectaculair en sensationeel iets en mijn hart zegt: ‘Jij bent gewoon iets anders van hetzelfde. Zij zijn een andere jij. De binnenkant van een vliegtuig is niet minder interessant dan de binnenkant van een of ander ruimteschip. De technologie is hoogstens wat geavanceerder. No big deal. Jouw ego kijkt ernaar vanuit een aards perspectief en op internet barst het van de informatie over ‘ufo’s’ en ‘aliens’ vanuit dat perspectief… maar het is niet wat het is. Het is een beperkt facet van de werkelijkheid.’’

Richt je op je eigen dans
Zij: ‘Precies. Wat misschien paradoxaal klinkt: ‘multidimensionalJa, het is belangrijk dat de mensheid ontwaakt en nee het is niet belangrijk. Het is goed zoals het is.’ Jij hoeft niemand wakker te schudden, de wereld hoeft niet gered te worden. Er is geen haast en ja er is een bepaalde mate van urgentie. Maar alles heeft zijn perfecte tijd en plaats. Ook al lijkt het niet perfect. Je doet de schepper geen groter plezier dan je gewoon te richten op je eigen dans. Alles wat je uit liefde doet voor jezelf, draagt automatisch bij aan het grote geheel. Alles is immers één. Dat neemt niet weg dat het magisch is. Het is anders dan wat jouw ego verwacht, het is nog veel mooier. En hier ga je mank: want je ego wil dat hebben. Maar je hoeft het alleen maar toe te laten. Dus wees een boodschapper, maar dan vanuit je hart en laat je verrassen.’

Liefs Tessa ☼

12 gedachten over “Tipi’s Tessa..?

 1. Ik verlang zo erg naar het anders zijn, maar dat was ik Al.
  En het meest verlang ik naar sterren mensen die van ergens anders zijn dan ik.
  Het kostbaarste laat zich niet vastpakken.
  Het is een Mirakel en ik word er zo hebberig van, ze is om te zoenen, echt…
  En als ik mij weer als een verwend Draakje zou gedragen, dan zou ik alles kapot stampen, maar zo wil ik niet zijn.
  Diegenen die het meeste Warmte in zich dragen , Die kunnen het het beste Verdragen, als het terug komt met bakken vol.
  Daar ben ik nou wel achter.
  Ze kan er tegen om het goede terug te krijgen, omdat ze het zelf is, dus kan ze er tegen.
  Dat is het geheim.
  En de rottigheid deert Haar niet, omdat ze dat zelf niet isz…
  Dat is de Ultieme test elke keer weer.
  Hoeveel kun je ontvangen, hoeveel kun je toelaten.
  Maar het begint wel te stromen op z’n tijd Tessa, want we laten het rond gaan, als het even kan, dan is het geen hebberigheid maar doorgeven Van.
  Mirakel laat mij met een vinger knip overstromen en dan moet ik het doorgeven, dan ben ik er vol van en geef ik mij over aan uit vrije(n) wil, dus bij deze!!

  Jah heel herkenbaar ook Tessz, de woorden carrousel, het verschil tussen de meester ketting schrijver, die niet snel tevreden is, en het kattebelletje van 3 regels per kwartaal, als je veel met woorden doet ga je steeds meer vallen over woord keuze en stopwoordjes en stijlvorm en opbouw en alternatieve synoniemen voor hetzelfde die weer net ietsje mooier en frisser zijn, minder platgetreden. Ook dat is overgevoeligheid. Die ene alinea, waar je langer over gedaan hebt dan het hele stuk, dan ligt het echt gevoelig, ik wiss het wel, het mag niet simpel plat worden, en toch, de goede verstaander neemt het wel goed op, ook als het wat groffer gesteld isz. Ook dat is een soort selectie, schakelen tussen ultiem verfijnd en super grof, dat zou mooi zijn, wel gevaarlijk, en kans op onnodig veel schade bij twijfelaars op belangrijke posities, beetje politiek kan ook geen kwaad, niks mis mee, er is nog zoveel de leren, voor mij zeker wel, in de echte wereld waar je zonder ene toko moeilijk vooruit kan.

  Eurythmics – Miracle Of Love
  http://www.youtube.com/watch?v=yOGD1WkJJok

  1. Nu zie ik ineens de symboliek van dat Draakjes altijd het vuur in de mond hebben.
   Zelfs daar kan ze tegen.
   Het woorden vuur deert haar niet, het wordt vertaald en op z’n plaats gezet daar waar het het krachtigste is.
   Het is om mijn eigen hart te smelten en Zij begrijpt dat en retourneert wat ik nodig heb om tot leven te komen.
   Ze is een verlosser van het koude kwaadaardige dat wild om zich heen graait om maar niet te hoeven bevriezen.
   Geef mij warmbloedigheid en alles komt goed.
   En neeh niet alleen maar Vampieren.
   Ik mag er zelf ook wat voor doen, voor de transformatie, als het dan toch mogelijk is.
   Wees niet bang om opgegeten te worden.
   Dan gebeurt het ook niet, anders wel, dat gaat vanzelf, kan ik ook niks aan doen, het is een Reflex zonder reflexie.

   Weerspiegel het beste in mijzelf, dan krijg je dat altijd terug.
   DE Beast is niet zo interessant.
   Dat is de industrie, de mallemolen, de automatische piloot, dat is mee joelen met de menigte, de informele hiërarchie, dat is op safe veilig gaan telkens weer, dan ben ik alleen maar de pisang en nooit eens het zonnetje in huis, omdat dat al lang en breed beslisssssSSt isz, door de heren en dames in Posities die zich anders voor doen dan ze zijn, uit winst bejag en schaamteloosheid in al hun decadente ongebreideldheid, het is hun comfort en genot en niet dat van mij, zelfs als je niet jaloers van aard zou zijn dan zou je het er van worden, hunnie wel en ik niet en ik moet het voelen, telkens weer, hunnie wel en ik niet, Israel VS Palestina, need I say more?!

  2. Texas is het zat hoor ik nu op infowars live internet radio, nu wij nog…
   Welke off world factie zit er achter het gruwel beleid van de TSA?!
   Als het mijn Volkje is dan hebben ze een probleem.
   Ik vind namelijk dat als dat zo is, dat het dan gezien mag worden.
   Als de bevolking daar dan nog voor kiest, dan so be it.
   Maar het moet eerst gezien worden en dat zal niet in dank afgenomen worden, ik weet het.
   Ziek van alle schaduw bewegingen achter de schermen.
   Laat maar zien wat je beweegt.
   Als BAssie alles wil hebben, zeg het dan gewoon, is dat nou zo erg?
   Of ben je bang dat je niets meer krijgt als dat éénmaal breed bekend is?

   Van mij mag je Veel hebben hoor en zelfs meer dan dat, niet alles, dat is alles, ik wil ook Leven, ik heb ook zo m’n koudbloedige problemen, deels aangeleerd, deels aanleg, deels oplosbaar, help dan oplossen, wrijf het niet in wat er allemaal niet deugt, dat weet ik zelf wel, doe niet zo interessant moeilijk, wat kan mij die hersen knobbels schelen uiteindelijk, ik heb er zelf ook 1, 5000 maal minder krachtig dan het heilige vuur achter mijn borstbeen, daar waar het beton voor zit, vanwege slechte ervaringen uit het verleden, niet 1 keer maar wel tig keer, ik ben niet de enige die hardleers is, telkens denk ik nu weten ‘ze’ wel beter, dat flikken ze me nooit weer, dat is zo 2k, zo uit de tijd, maar neeh dezelfde k*t kunstjes kan je verwachten van diegenen waar je het minste van verwacht had, de goeden niet te na gesproken, niet alles over 1 manen kam strijken, wat dacht je waarom ik en mijn soortgenoten zo’n grote mond hebben?

   Omdat we zo zeker van onze zaakjes zijn? Ik dacht het niet, prik er doorheen en laat het brallen aan ons over, en als je mee bralt (Neeh Tessa ik zit nu niet tegen jou te foeteren schat, hoe kan ik jou iets geven als ik zelf niet meer heb, ik moet het vooralsnog nu van mijn woorden hebben), als je mee bralt denk dan niet dat ik onder de indruk ben vanwege de ingewikkeldheid, geef mij maar een meid zonder de verhevenheid van de ingenomenheid, obstinatie insubordinatie abstinentie er vanaf zien, dat heb ik wel geleerd, vandaar dat afzien op m’n fietsie, het moet toch ergens naar toe, had ik de tour de frats maar gewonnen, dan had ik nu een Porsche en een leiders trui voor m’n finisch lieffie met de champagne kurk op knallen, dan wel…

   Quote:

   ” Oud-prof Erik Dekker rijdt Vuelta-toertocht

   Erik Dekker is de beste wielrenner van Drenthe ooit. Hij won vier etappes in de Tour de France, Olympisch zilver én de wereldbeker. Dekker vertelt ons deze week in het speciale Vuelta Journaal ‘Drenthe Vuelta Hoy’ hoe wielrenners de Vuelta beleven en wat ze ervoor moeten doen én laten.

   Hij heeft zelf ook nog altijd lol in het fietsen. Oud-profwielrenner Erik Dekker is ook één van de 10.000 deelnemers die op zaterdag 29 augustus op de fiets stappen om de Toer versie van de Vuelta te rijden. Dekker heeft zich, samen met een aantal fietsvrienden, ingeschreven voor de tocht van 120 kilometer. Andere oud profs die meedoen met de toer versie zijn Gré Knetemann, Fedor den Hertog en Bart Voskamp. Ook zijn broer Dick Dekker rijdt mee. ”

   http://inenomassen.nl/eric_dekker.html

   Korte Samenvatting met steekwoorden Live (alleen maar Evil voor Dawn, blèèèh nou weten we het wel) opgevangen van infowars live radio:

   ” Braking the 4th Amendment
   Texas 138 Votes to zero ; all lined up in Senate
   25th of May ; go to the Capital; let them know we are not putting up with this
   infoWar; total take over ; 16 years putting everything on the line
   you can do something big today
   to all citizens of Texas
   1313 Am radio
   90.1 Fm radio
   Phoney Federals Putting Hands in your Pants
   Meet me down there
   I am getting there at 2:30 pm
   For Everybody who don’t want to be Groped by the TSA.
   Let May 25th 2011 be Remembered as the day that Texas stood Up
   Get the TSA out of here
   It doesn’t take courage to say No
   It takes courage to let them grope you again and again
   The Pilots United and said No
   No it is our turn, the citizens of Texas ”

   Quote:

   ” The Fourth Amendment (Amendment IV) to the United States Constitution is the part of the Bill of Rights which guards against unreasonable searches and seizures, along with requiring any warrant to be judicially sanctioned and supported by probable cause. It was adopted as a response to the abuse of the writ of assistance, which is a type of general search warrant, in the American Revolution. Search and arrest should be limited in scope according to specific information supplied to the issuing court, usually by a law enforcement officer, who has sworn by it. ”

   ” The right of the people to be secure in their persons, houses, papers, and effects, against unreasonable searches and seizures, shall not be violated, and no Warrants shall issue, but upon probable cause, supported by Oath or affirmation, and particularly describing the place to be searched, and the persons or things to be seized. ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Fourth_Amendment_to_the_United_States_Constitution

 2. Oh, ik zo in hetzelfde schuitje Tessa. Je ervaart je werkelijke zelf en wilt er met het verstand bij komen, om het te verzekeren of zo. Lastig.
  Het is er als je loslaat, overgave. Het licht of hoe men het ook noemt is er altijd maar ons verstand/ego is een waas die het zo in de weg zit, we hebben het niet nodig.

  Ik wou dat ik zo uit mezelf kon schrijven Tessa, ik leef compleet maar dan ook compleet met dezelfde vraagstukken. Alleen die buitenaardsen, dat contact.
  Als we één zijn, dan is dat genoeg. Zo gauw je ze echt nodig hebt, net als anderen met engelen of desnoods begeleidende geesten hebben, dan komen ze op in jouw bewustzijn. Niets meer en niets minder. Het zit inderdaad allemaal al in onszelf, de hele kosmos.

  Ja, je eigen dans, je eigen licht laten schijnen voor een Nieuwe Aarde (Eckhart Tolle).

  Liefs en groetjes, Martijn

 3. Bedankt Tess, dat je je ervaringen, weer zo fantastisch verwoord, met ons deelt.
  Het is zo fijn te lezen wat ik zelf voel maar niet zo fenomenaal onder woorden kan brengen als jij.
  Dan is het toch telkens weer heerlijk te ervaren dat je niet alles zelf hoeft te kunnen want een andere ik vult dat dus wel weer op.
  Dus dank je wel lieve andere ik!
  Love you too, Pauline

  1. Joris , thanx , goeie tip !
   Ik durf wel te zeggen dat ik kritisch ben op dit nivo , maar ze kwam direct door mijn spamfilter heen , wat een heerlijk eerlijk mens .

 4. David Wilcock nu in Nederland

  Zaterdag 2 Juli 2011 van 10:00 tot 17:00, ter Gouwstraat 3 Amsterdam Mirror Center, kaartjes: €60,00 pp. Voor reservering 26 juni. via rek 519024028, ten name van ACM Groeneveld – David Wilcock + eigen naam, na 26 juni aan de kassa van Mirror Center Amsterdam.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.