Advertentie

Tessa is in ‘Change’..


keep-calm-and-reach-for-the-stars-15

x

x

Tessa Koop, ‘Cosmic Woman’ in Change…

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

‘Reach for the stars’, dit houten bordje kreeg ik onlangs van mijn vriendin Erne. Bij familie en vrienden sta ik er inmiddels om bekend dat ik van sterren houd en me ermee verbonden voel. Ik wil dan ook mensen informeren over deze unieke tijd en over hoe bijzonder we zijn. Hoe bijzonder we zijn, dat beschrijf ik ook in mijn boek ‘Cosmic Woman’, waar ik sinds 2012 aan werk. Nee het is nog niet klaar. Bijna.

Pleïadentattoo
Tessa Koop als ‘Cosmic Woman’ met pleïadentattoo..

Het boek schijnt een eigen kosmische dans te hebben, waar ik me aan dien over te geven. Als kind had ik altijd al een hang naar de mysteries van het leven, en dit te mogen ervaren en als schrijfster te mogen delen, voelt als mijn roeping. Voor mij is het muntje gevallen. Ik snap het, ik voel het, ik ervaar het. Door te beseffen dat ik veel meer ben dan mijn lichaam en mijn denken, kan ik mij een kosmische vrouw voelen.

Als ik mijn linker- en mijn rechterhersenhelft synchroniseer, dan krijg ik toegang tot een veel ruimere werkelijkheid. Maar bovenal: ik krijg toegang tot mijn ware vermogens, om een schepper te zijn van mijn eigen realiteit en dus ben ik in feite … een moderne godin.

Leren leven vanuit je hart, verandert alles.
Het is nogal een verschil te denken dat alles in jou en de wereld om je heen is afgescheiden van elkaar. Of te beseffen dat alles met elkaar is verbonden en elkaar ook nog eens wederzijds beïnvloedt en versterkt. Je gaat dan beseffen dat de wereld om je heen je laat ervaren wat je van binnen gelooft. Dat vind ik een geweldige ontdekking.

In onze maatschappij zijn we gewend de vrouwelijke wereld van emoties en gevoelens te onderdrukken. Het heeft van ons goden in ballingschap gemaakt. Het is mijn mening dat; wil je jezelf als mens verder kunnen ontwikkelen en werkelijk in je kracht komen te staan, dan is het belangrijk je vrouwelijke talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Denk daarbij aan je intuïtie.

Ik geloof dat we allemaal een kwaliteit, een talent of een passie hebben die verbonden is met onze lotsbestemming. Zo geloof ik ook dat dit voor werkelijke verandering zorgt in de wereld, want wat je wilt is wat je hebt te geven. Maar ik zie hoeveel mensen zichzelf ervan weerhouden hun hart te volgen. Terwijl het hart het grootste energieveld om zich heen produceert, nog groter dan de hersenen. Dus leven vanuit je hart, betekent leven vanuit je maximale creatiekracht. Wonderen bestaan! En daarom ben ik zo blij met mijn column CHANGE; het brengt mij dichter bij mijn roeping.

roos dauwHet duurt wel lang…
Ik moet wel eerlijk zeggen dat het verwezenlijken van mijn droom mij soms te lang duurt. Zo verdiep ik mij als journalist al acht jaar in deze materie en werk ik bijna vier jaar aan mijn boek. Nog steeds deel ik mijn ontdekkingen en ervaringen voornamelijk met… mijn computer. Mijn geduld wordt behoorlijk op de proef gesteld. Het donkerste uur, is het uur voor de zon opkomt. Daar zit ik nu in. Als je wilt reiken naar de sterren als moderne godin, dan vraagt het universum ook van je dat je dit doet in het ritme van de natuur. De groei van een roos kun je immers ook niet forceren.

Maar… zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer, zo is mijn column voor CHANGE een voorbode van hetgeen ik later wil realiseren. Met Cosmic Woman hoop ik heel veel mensen te mogen inspireren op hun weg van wens naar werkelijkheid. Wonderen bestaan als je maar gelooft en weet, want wat je van binnen voelt wordt zichtbaar in de wereld om je heen.

lieve groet, Tessa

tessakoop.nl

* * *

x

x

CWin CHANGE

8 gedachten over “Tessa is in ‘Change’..

 1. vroeger zaten de godinnen op een wolkje of een pedestaaltje, tegenwoordig in de soortelijk gewogen digi hd box van fb, segregatie is een merk teken van strikte hiërarchie en Urk, tegenwoordig loop ik sinds kort weer op zwart zweedse instap klompen en een door de zon deels bruin verschoten voormalig zwarte camping smoking broek van C en A, ik zie er steeds Nurkser uut, voordat je het weet krijg je een identiteit zoals een oude Zuiderzee schuit waterdicht werd gemaakt met bruine teer uitgebeten door het Zout vermengd met paling niertjes, goud van oud. KOm op Tessaah doe gewoon weer mee, kick ax starter bij deze, die anderen durven sowieso niet, met hun fat cat websjjopjes belangen, ‘change’ was de slogan van Obama mama in 2008, het meest negatieve dat ik mij kan indenken is geforceerd ‘positief’ moeten doen, positief als format, moet er niet aan denken zeg, het 1 sluit het ander niet uit en zoh, hoe vond je het scherm gevecht met Albertina, waarom zo lichtgeraakt boos zeg, en vooral de verhandeling van apache warrior Robert Morning Sky, die overigens in een ander yt interview tig jaren later zelf bijna Elder is en aangeeft dat ie nog nooit toestemming heeft gegeven om die weergaloze speech uit 1996 op yt te plaatsen, hij zegt dat er in gesneden en ge-edit is om het verhaal net even andere wending te geven…. brrrr hoe geraffineerd als dat waar is, wie doet nou zo iets. Maar heeft dat boek van jou nog een beetje met zijn kosmo verhandeling te maken of loopt het finaal langs elkaar heen in een andere afgesloten tijd en ruimte bubble?! groeten van de hyper bubble him zelf, selfie benoemde koning van katoren op klompen en a literaire held op sokken, broekspijpen in mijn sokken, voor ouwerwets race fietsie zonder kettingkast, zo kom ik aan mijn opmerkelijke 2015 zomer looks, echte mode overkomt juh grotendeels, oh jah en mijn haren beneden de oorlijn afgeschoren en de rest van de krullen bokkenpruik overeind laten staan, na een paar weken staat het koel golvend mag ik wel zeggen, weer zo’n uit de nood geboren improvisatie, nog even en ik ben tijdelijk optisch weer onweerstaanbaar, sfinxje herrezen uit de zak en as, schijnt oorspronkelijk waarschijnlijk toch een Annubis Canine waakhond te zijn after all, de bondgenoten van de Orion draken, zeggen zuh, uit wat voor bouwstenen zijn we opgebouwd blijft me mateloos intrigeren, en zonder intriges schijnt het niet te kunnen….

  http://www.thefreedictionary.com/pedestal

  oei ik dacht dat het een redelijk positief neutraal maar deftig woord was, de definitie is echt negatief zeg, zo ervaar ik het woord intrigeren in het geheel niet, vind het veel positiever dan de volgende zwartgallige definitie, mijn woord, daar blijven ze maar vanaf voortaan, bewijs dat de wikkies het zeker niet op voorhand bij het recht eind hebben;

  http://nl.thefreedictionary.com/intrigeren

  Oh jah over gewone op het eerste gezicht aardse dingen die er zogenaamd niet toe doen, gisteren via via een omweg ontdekt dat het meest politiek incorrecte voertuig volgens de vernederlandse staat nieuw Cuba over de top schofterige bpm taxateurs niet eens zo’n energie verkwister is als mensen hier vaak verplicht moeten geloven in het gedown sizede plat getaxte green eu milieu koolzuur consensus hollande handels denken, een enorme giga Usa burger hill billy big block V8 pick up diesel truck die in woonwerk verkeer nog steeds ruim boven de 1 op 10 kan rijden;

  wat is ie ongepolijst rauw mooi hèh, een black beauty;

  2015 Ram 2500 Cummins: Highway MPG Review
  http://www.youtube.com/watch?v=EswCPyQ0USk

  24.7 miles per gallon = 10.5 kilometer per liter
  http://www.convertunits.com/from/mpg/to/km/l

  1. Hyper er zijn meer indianen dan alleen Morning Sky.

   En ik ben niet boos op Albertina. Want die wil wel op een wolkje, op een berg, op de Olympus op een schavotje staan met nr. 1 erop. Want wie beweert op nivo met anderen te kunnen praten en niet met ons (niet van uit de hoogte) heeft imo het niet begrepen.

   Er zijn ook indianen die de zon(licht) van de innerlijke wereld wel waarderen. Dat Sky zegt het licht te negeren, heeft imo hij het niet begrepen dat zonder licht ook geen schaduwen waargenomen kan worden. Weet die van levenslicht betekent?
   Leven krijgt geen enkel betekenis als licht niet bestaat.
   Dan zou de zonnedans die indianen aan hun cultuur betekenis geeft geen enkel nut meer hebben, lijkt me.
   Bedankt voor je reactie en als het ‘cut and paste’ was die lezing, heb ik het waarschijnlijk niet goed begrepen. Mijn mening is ook gebaseerd wat ik heb gehoord.
   Begrijp mij niet verkeerd. Er zijn vele lagen van bewustzijn. We begrijpen vaak alleen de ‘zichtbare wereld’. De geestelijke wereld en hemelse wereld (staten van bewustzijn) laten we links liggen.
   Wie tegenwoordig hecht er veel waarde aan zijn ‘droomwereld’?
   In de ‘westerse wereld’ vinden ze dat maar onzin. Want zo word je opgevoed.
   Eigenlijk zou je alle kennis van wat je weet overboord moeten gooien om alles met een onbevangen blik op die werkelijkheid (opnieuw)inzoomen. Dat gaat mij ook niet lukken die bekende paplepel en mindcontrol zit ook in mij diep ingebakken.
   Velen vinden wetenschap en technologie van oude beschavingen reuze interessant.
   Waarom vraag ik me soms af? Als de mens daardoor een goed mens zou worden dan zou die beschavingen nu nog hebben bestaan. Maar ook die lieden van toen hebben gefaald.
   Dus bewustwording heeft niets met wetenschap en technologie van doen.
   Het gaat om leven(hemel) of dood(hel) op aarde.
   Zo ook bij Orion (toen) en Sirius(toen).
   Maar volgens Sky niet bij de Pleiaden. Waarom kan het daar wel en bij ons op aarde niet?
   En daar hebben we (denk ik) Tessa voor nodig.

  2. Lezer en ook Hyper natuurlijk, en uiteindelijk voor alle Tessa’s van deze wereld.
   In mijn jonge jaren veel gereist met mijn meisje, de grote muziek festivals in California en elders bijgewoond.
   Ook de Echte Amerikanen de Indians bezocht, en hun dansen gezien, onze dromen laten uitleggen, en ook geleerd die beter te begrijpen, de mooiste danser vonden wij de Rainbowman, the Eagle danser, ach en dan die mooie meisjes de Sunni’s die hun hoofd op hol lieten brengen door Kokipelli, ja daar hebben wij veel geleerd, en ook dat we als mensheid veel hebben verloren door een te snelle evolutie, van de natuur af, inplaats van dieper in deze geestes wereld die de onze is, en waar ons verleden rond tast, om de deur naar ons denken te vinden.
   Voor Tessa dan Starway to heaven, by Led Zepplin, en misschien voor mij Shine on you crazy diamond, zo voel ik mij soms.
   De Pleiaden waren en zijn van grote betekenis, op de voorGermaanse Bronzen hemel schijf staan afgebeeld de baan van de Zon de zogenaamde Zonneschip en de pleiaden, en dat veel ouder als de oudste Egyptische afbeelding, how when an wy is dan de vraag, het lijkt een spiegelbeeld van een stuk van het heelal in een waterplas, op een mooie stille winternacht, heldere hemel geen vervuiling en een zoekende geest.

 2. Hyper Alert, veel is terug te voeren op manipulatie, gamakzucht, geen zelf onderzoek;
  Een klein ondervoed mannetje heeft de grootste moeite een 100 kilo wegend gewicht op te tillen, een normale man met een beetje conditie zal daar geen moeite mee hebben.
  Zo ook een V8 verbrandings motor, van over de vier liter inhoud, daar kan een klein motortje niet tegen op, en indien er gewerkt moet worden, is het voor de één eenvoudig, en de andere motor moet zich constant overbelasten, meer energie gebruik, meer slijtage, uiteindelijk duurder in gebruik.
  Je kunt de van origine Franse woorden, beter niet karakteriseren en in het Nederlands ontleden, vaak hebben de Franse woorden een ander uitgangs punt, en meerdere betekenissen.
  Zo maar wat Zondag middag gedachtes, groet !

  1. Maar Jenne als iemand de dode taal Latijn zou spreken zou die ook al die afgeleide talen als Frans, Italiaans en Spaans ook als inferieur en als plagiaat kunnen beschouwen.
   Ik wil alleen zeggen dat talen en hun (opgelegde) betekenis ook maar verzonnen zijn door mensen om zich van de anderen te onderscheiden. Rare jongens die Romeinen.
   Daarom is welke taal dan ook een vorm van mindcontrol.
   Ooit spraken we 1 taal op de wereld en toen kreeg je de bekende babylonische spraakverwarring.
   Groet.

  2. Lezer, Latyn is geen dode taal, wordt nog steeds gebruikt en onderwezen, maar niet meer een volkstaal !
   De mensheid heeft de rede toegedeeld gekregen, waardoor wij/we ons onderscheiden van de dieren wereld, of wij dit helemaal goed gebruikt hebben betwijfel ik.
   Taal kan nooit mind control zijn, het is wel een stukje gereedschap geworden in hun handen, maar het prachtig om er mee te spelen, en je gedachtes en gevoelens mee uit te drukken.
   Kijk naar Tessa en haar sterren foby, je kunt best wel wat hebben met de sterren, maar de sterren niet met jouw, denk ik ?

  3. Jenne
   Een dode taal betekent dat er geen nieuwe woorden worden toegevoegd aan de taal , je zal dus geen woord voor mobieltje vinden in het latijn .

  4. Hé Marcel, is dat juist, ik dacht dat het criterium was, het niet meer gebruiken van een taal, maar je kan goed gelijk hebben, alhoewel die mobieltjes nu niet direct het communiseren tussen mensen uitbeeld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.