Advertentie

Hoe draagt jouw Atlas jouw wereld..?


x

Hoe draagt jouw Atlas jouw wereld..?

© Guido Jonkers – oorspronkelijke plaatsing 2009

x

Het is 2 juni 2006, bijna 5 jaar geleden dus. Zoals elke ochtend, bij mijn beker koffie op het werk, kijk ik even naar de nieuwe onderwerpen op Niburu. ‘Reversing the curse’ (Het omkeren van de vloek) staat er tussen een aantal andere onderwerpen. Ik klik op het artikelen zie in de eerste alinea in één oogopslag het woord ‘Annunaki’ staan; dat past precies in mijn focus en mijn visie van dát moment. Wauw, wat een verhaal.

Bram Vermeulen was in de ban van Zecharia Sitchin.
Bram Vermeulen was in de ban van Zecharia Sitchin.

Want niet lang daarvoor had ik namelijk de mooie presentatie van Bram Vermeulen gezien. ‘In den Beginne’ heet deze indrukwekkende voorstelling en als je hem niet gezien hebt, doe dat alsnog, als ik je mag adviseren. Lang leve Youtube, want HIER staat deze 50 minuten durende opname in 5 delen. Beker koffie of thee erbij en je bent op de hoogte. (Je kunt de DVD echter ook via de RVU nog bestellen.)

Volledig gefascineerd was ik dus door het onderwerp van het betreffende Niburu-artikel, prachtig geschreven door Jean Claude Koven, een Amerikaanse schrijver, publicist en levenskunstenaar. ‘Wat een verhaal’, dacht ik  en ik had een ongelooflijk gevoel van herkenning. Noem het gerust euforie.

Het werd zelfs nog doller. 1 Week erna, pak ik de telefoon en bel JeanClaude Koven bij hem thuis in California. Ik wilde meer weten en hem vragen hoe het nu met hem was. Hij was verrast door mijn telefoontje, maar in een korte uitleg vertelde ik hem hoe ik bij hem terecht was gekomen en wilde weten hoe het nu met hem was. ‘Fine! I am very well, thank you!’ was zijn antwoord. Een geanimeerd gesprek volgde en na enige tijd geeft hij mij de precieze gegevens van de uitvinder van deze ingreep, de Zwitser René Schümperli.

Via de site van deze Zwitser die deze simpele, maar vakkundig te verrichten, correctie-methode bedacht, kreeg ik een filmpje te zien van de feitelijke stand-van-zaken zeg maar, van de stand-van-de-atlas. Heel duidelijk; kijk hier naar de YouTube met het hele verhaal.

Aan de huisarts, de fysiotherapeut en de via-via neuroloog in mijn persoonlijke omgeving gevraagd: “Kan dit?” en “Herken je dit?” Er kwam de bevestiging van genoemde artsen/verzorgers, dat het hele atlas-C1-gebied in de nek heel vaak voor veel heftige ‘shit’ zorgt in de fysieke constitutie van patienten. Maar er kwam dus geen enkele inhoudelijk afwijzing op het verhaal en dat was voor mij genoeg. DOEN dus!

2 Maanden later, eind Augustus 2006,  was de ingreep achter de rug, eh, boven de rug. Uitgevoerd bij een officiële therapeut in Duitsland. En inmiddels, nu in 2011, zijn er ook in Nederland al diverse therapeuten die deze ingreep kunnen uitvoeren, dus mocht je interesse hebben, een ‘verre’ reis is niet nodig. Maar even over de essentie van het verhaal.

Maar ik hoor je denken: “Wat heeft het dan voor resultaat, zo’n atlas-profilax ingreep?” De essentie van de gevolgen van deze ingreep, die ik telkens hetzelfde onder woorden breng, is dat er voor mij een betere centrering van het fysieke én mentale lichaam is ontstaan. Het was voorbij met een soort ‘afwezigheid’, en méér in staat te focussen.

Verder zijn er geen fysieke klachten opgetreden, wel één nabehandeling, maar daarna was het klaar.  Wat me wel opviel, enige tijd later, was dat ik van de rugpijn af was, die ik als sporter vaak lichtelijk tot redelijk zwaar had. Het is naar mijn idee daarom heel waardevol deze informatie met je te delen.

De essentie, dat je atlas, vlak onder je hoofd, de sleutel is van je lichaam, is een understatement. Hij wordt niet voor niets de ZIEL van je fysieke lichaam genoemd! De correctie in dit gebied, op een eenvoudige wijze, is naar mijn idee een godsgeschenk.. Wellicht indirect van de Annunaki, die -onbedoeld?- deze verborgen sleutel in ons lijf plaatsten en ons daarmee vervolgens ook het bos instuurden. “Ga de sleutel maar zoeken”.. Maar bij mij kwam 5 jaar geleden in ieder geval Niburu stevig langs..! Dank Anton!

Inmiddels zijn er veel therapeuten in Nederland die deze ingreep doen. Wil je deze ingreep evt. ook laten doen, lees jezelf eerst in, want het is niet zomaar wat, ook al duurt de ingreep maar een minuutje. Maar er gebeurt namelijk nogal wat met je! En in de tweede plaats wil ik je op het hart drukken een gecertificeerd therapeut te kiezen, van de site van de officiële bedenker van deze ingreep, René Schümperli. Er lopen ook op dit gebied weer amateurs rond!

Hier is dan het betreffende artikel van Jean Claude Koven, 5 jaar oud, maar het heeft nog niets van zijn glans verloren. Plezier! Kom daarna eventueel even hierboven terug en kijk het interview met Michael Hane op het Conscious Media Network HIER

x

* * *

x

De vloek wordt opgeheven: de blokkade in ‘Homo Sapiens’.

Jean Claude Koven

© vertaling: Guido Jonkers 2007
x

Een van de vele duizenden Sumerische kleitabletjes, die ons inzicht geven in een ver verleden.
Een van de vele duizenden Sumerische kleitabletjes, die ons inzicht geven in een ver verleden.

“Ik hoorde van de Annunaki ongeveer 20 jaar geleden toen ik ‘De Twaalfde Planeet’ las van Zecharia Sitchin. Dit boek, dat is gebaseerd op zijn intensieve research van de Sumerische kleitabletten en andere oude geschriften, beschrijft de Annunaki als de bewoners van Nibiru, een planeet die een 3600 jarige, elliptische baan heeft om onze zon en haaks op alle andere planeten in ons zonnestelsel in een baan draait.

Het verhaal gaat, dat juist dóór deze elliptische baan, deze planeet heel moeilijk te ontwaren is. Deze elliptische rotatie brengt Nibiru namelijk maar eens in de 36 eeuwen in de buurt van onze en de andere planeten. De mythe van de schepping volgens Sitchin gaat als volgt:

Vlak nadat ons zonnestelsel zich begon te vormen passeerde een andere planeet ons zonnestelsel; de andere planeet was ontsnapt uit een ander zonnestelsel. De planeet werd ons stelsel binnengetrokken en botste op de planeet Tiamat, die uit elkaar werd getrokken en zo de Aarde vormde en de asteroïdengordel. De planeet zelf werd gevangen in een enorme omloop om onze zon en vormde zo de planeet Nibiru.

De planeet leek zoveel op de aarde dat ‘de zaden van leven’, die op deze planeet al in volle ontwikkeling waren, door de botsing werden verspreid op onze Aarde en het leven op Aarde was een feit.

12e planeet sitchinEonen gingen voorbij en leven ontwikkelde zich op Aarde als wel op de planeet Nibiru. Op een gegeven moment werden de Annunaki,  de bewoners van deze planeet, geconfronteerd met het vooruitzicht van uitsterven, doordat hun planeet langzaam maar zeker haar luchtvoorraad aan het verliezen was. De enige oplossing die de Annunaki hadden, was het verspreiden van enorme hoeveelheden goud in hun vallende atmosfeer. Toen hun technologie zover gevorderd was, dat ze ruimtevaart onder de knie kregen, veel éérder dan de Aarde-ontwikkeling!, kwamen de Annunaki naar de Aarde. Daar vonden ze dus de enorme hoeveelheden goud, die ze zo hard nodig hadden om hun planeet te redden.

Na een intensieve periode op aarde en veel succesvolle mijnactiviteiten rebelleerden de mijnwerkers die de Annunaki van Nibiru hadden meegenomen.

De Annunaki besloten toen, onder deze druk, deze werkers te vervangen door oorspronkelijk aards leven. Maar hun initiatief was niet succesvol zodat ze hun toevlucht namen tot genetische ingrijpen, waarbij ze de genen van de oorspronkelijke Homo Erectus verbonden met de complexe Nibiruiaanse genen.

Na meerdere pogingen slaagde de Annunaki erin een hybride ras te creëren dat ideaal aan hun verwachtingen voldeed. Dit ras noemen wij nu Homo Sapiens…. Na bezwaar van de vrouwen die als draagmoeders fungeerden voor dit ras, werd opnieuw besloten in te grijpen in het DNA, dit keer door het hybride ras wel voortplantingsmogelijkheden te geven.

De mythe gaat echter verder en verhaalt van ongecontroleerde groei van de populatie, het ontstaan van stammen en volkeren als gevolg van inteelt en ongecontroleerde bevolkingsgroei.

Er braken oorlogen uit en de Annunaki namen de beslissing om de planeet Aarde te verlossen van het nieuwe ras door massale overstromingen. Vanaf daar lopen veel parallellen tussen Sitchin’s sage en de Genesis, waarvan Sitchin dus claimt dat het een aanpassing is van de Sumerische geschriften.

Dit alles staat borg voor een ongelooflijk verhaal, temeer omdat Sitchin als wetenschapper, uitgebreide documentatie onder dit verhaal legt. Ik dacht altijd, dat dit verhaal wellicht op waarheid zou kunnen berusten in een of ander parallel universum o.i.d. en dat ‘de feiten’ veel meer als metafoor zouden moeten worden gelezen dan letterlijk.

Wat er toen gebeurde!

Maar toen gebeurde, zo’n 2 maanden geleden, het onmogelijke en begonnen voor mij de grenzen tussen de parallelle universa te verschuiven. Vlak voordat ik in maart 2006 op het podium zou verschijnen in San Diego om een praatje te houden tijdens de Body, Mind & Spirit expo, werd ik geïntroduceerd aan Ranan Shakar, de oprichter van de New Dawn Clinic in Los Angeles.

De positie van de Atlas (blauw) als start/sluitstuk van onze wervelkolom tegen de schedel.
De positie van de Atlas (blauw) als start/sluitstuk van onze wervelkolom tegen de schedel.

Hij was onlangs teruggekeerd van een cursus in Zwitserland waar hij kennisgemaakt had met een proces dat de Atlasprofilax wordt genoemd. Dit proces, deze behandeling zorgt ervoor dat onze bovenste wervel, genaamd de C1 of de Atlas, weer in lijn wordt gezet met de onderliggende wervels. Dit curieuze deel van onze anatomie, weinig gelijkend op andere wervels, kreeg deze passende naam naar Atlas, de Titangod uit de Griekse mythologie, die de wereld op zijn schouders droeg.

Volgens Shahar en de Atlasprofylaxe-literatuur, is de C1 van bijna elk mens ontwricht (of ‘luxatie’, zoals het in giropraktische termen heet), waardoor energieblokkades optreden in het ruggenmerg en een enorme hoeveelheid fysieke en mentale verstoringen optreden.

Verbazingwekkend, zo werd me verteld, is deze ‘luxatie’ altijd in dezelfde richting, statistisch onmogelijk natuurlijk, als deze ontwrichting het gevolg zou zijn van een simpel fysiek trauma.

Hoewel de ontmoeting met Shahar maar een half uur was, vóórdat ik op moest voor mijn presentatie, accepteerde ik Shahar’s uitnodiging om het proces van de Atlasprofylaxe te ondergaan. En inderdaad, ondanks al mijn voorgaande metafysieke behandelingen, ontelbare Rolfing sessies, ‘diepweefsel’- én giropraktische behandelingen, bleek óók ik bij de 99,9% van de mensheid te horen met een significant geluxeerde Atlas.

De donkergekleurde atlas ligt in de juiste positie. Vlak boven de uiteinden, links en rechts, zijn de 'palletjes' te zien, die aan de schedel zitten. Hier hoort de atlas, zoals op deze tekening recht achter te liggen en niet scheef tussen.
De donkergekleurde atlas ligt in de juiste positie. Vlak boven de uiteinden, links en rechts, zijn de ‘palletjes’ te zien, die aan de schedel zitten. Hier hoort de atlas, zoals op deze tekening, haaks achter te liggen en niet scheef tussen. (Zie tekening hieronder)

De behandeling bestond eruit dat ik werd gemasseerd (inclusief het gebruik van een pulserende sonde) in het zachte weefsel rond de C1-wervel. Schijnbaar is een éénmalige sessie van ca. 15 minuten voldoende en, indien correct uitgevoerd, is het resultaat levenslang blijvend.

Ondanks het feit dat me verteld werd wat de aard van het proces was, had ik het effect ervan volledig onderschat. Stel je voor dat je onder aan een dam staat in een droge rivierbedding en de dam wordt weggehaald.. Dat is eigenlijk de beste wijze waarop ik kan beschrijven wat er gebeurde.

De ‘oude ik’ werd weggetrokken in een golf van vrij stromende energie en ik zag mezelf uitstijgen boven mijn persoonlijk omhulsel. Binnen enige minuten werd deze vloedgolf een regelmatige flow en ik ontving een duidelijke boodschap die me vertelde dat ik door een barrière was gebroken die met opzet in het menselijke gnoom was ingebracht.

Hoewel ik zo nu en dan wel van een spannend verhaal kan genieten, eiste dit verhaal natuurlijk wel een onafhankelijke bekrachtiging. Een paar dagen later belde ik met mijn vriend Wynn Free. Hij is de auteur van het boek ‘The reïncarnation of Edgar Cayce?’ en hij werkt samen met Terry Brown in channelingen met een hoog-ontwikkeld buitenaards ras genaamd de Elohim. Dit is zijn site HIER.

Ik vertelde hem het hele verhaal en toen hij me een paar dagen later terugbelde, nádat hij een channelingsessie met de Elohim had gedaan, werd mijn informatie bevestigd. De luxatie van de C1 werd express door de Annunaki ingebracht in het menselijk DNA om de oorspronkelijke groep van mijnslaven meer te kunnen controleren, te programmeren en gedwee te maken. Dit mechanisme is in het menselijk gen gebleven en ik vermoed dat het ook wel bekend is bij die groep die begrijpt hoe je het best dit soort dingen uitbuit…!

atlas in FOUTE positie tegen schedel
De atlas in de scheve positie, daarmee ook een deel van het ruggenmerg afknellend…

Dit verhaal wordt ook nog bevestigd door de 2 Atlasprofilax-therapeuten die er nu zijn in de VS. HIER

Want ook weer heel toevallig (…) kreeg ik een paar weken na de behandeling bezoek van Théodor Haene, de enige persoon in de VS die getraind is om deze behandeling toe te passen. (Zal ik de kansberekening dat deze gebeurtenissen zo vlak na elkaar plaatsvonden, maar achterwege laten? Het universum werd nooit onderworpen aan de regels van het menselijk spel..)

In eerste instantie was Théodore terughoudend om te spreken over de achtergronden van dit biomechanische proces. Maar toen ik het verhaal met hem deelde van de Elohim, keek hij me met ongeloof en een brede glimlach aan. Hoewel het er naar uitziet, dat het weer in lijn zetten van de atlas een goed en noodzakelijk proces is, is er wel degelijk een prijs verbonden aan deze behandeling.

Want wie weet hoeveel rommel er ligt opgeslagen achter onze ‘damwallen’? Wanneer de energie eenmaal vrij kan vloeien, hebben zowel het fysieke als het emotionele lichaam een hoop in te halen. Terwijl mijn spirituele lichaam een grote vlucht nam en mijn emotionele lichaam zich ook snel aanpaste aan het nieuwe spel, begon mijn fysieke lichaam zich stapsgewijs aan te passen aan deze hogere staat van vibratie.

Tien dagen na de behandeling onderging ik stevige spasmes onder mijn linkerschouder die 72 uur duurden. Binnen enkele weken riep ik de hulp in van een healer om stevige blokkades in mijn darmen op te lossen en zelfs terwijl ik deze woorden aan het intikken ben, ben ik herstellende van een borstholte-infectie en neus- en keelholteaandoening die het gevolg was van een schoonmaak van opgestuwde rommel van jaren.

Er is me verteld dat Atlasprofilax, die op dit moment overigens in 10 landen wordt toegepast, niet het enige proces is om de positie van de C1-wervel weer te corrigeren. Blijkbaar zijn sommige netwerken van giropratikers, doktoren die de Blair Upper Cervicale Techniek toepassen en mogelijk andere therapeuten en sjamanen ook geoefend in het keren van de effecten van deze klassieke ‘vloek’. Zowel Haene als Shahar staan volledig open om hun werk op dit specifieke gebied te delen en zijn bereid zoveel mogelijk therapeuten op te leiden.

Ik steun het verspreiden van elke kennis die het menselijk ras kan bevrijden.

Dit zijn de tijden om te ontwaken. Wanneer elk van ons wordt uitgedaagd om tevoorschijn te komen uit het valse comfort van onze schuilplaatsen in het stille donkere water achter onze persoonlijke dammen. Van Albert Einstein is het volgende citaat: ‘Geen enkel probleem kan ooit worden opgelost vanuit hetzelfde bewustzijnsniveau dat het creëerde’.

Als we een eind willen maken aan de krankzinnigheid die ons collectieve gevoel in een dodelijke greep heeft, dán zullen we een stap moeten maken naar een hoger niveau van bewustzijn, voordat het te laat is.”

Jean Claude Koven

248 gedachten over “Hoe draagt jouw Atlas jouw wereld..?

 1. Tja het Annunaki verhaal, want er zijn kleitabletten gevonden (..)
  En iedereen weet dat als er kleitabletten gevonden zijn het waar is.*sarcasme uit*

  Het Anunaki verhaal is gewoon maar een verhaal, niemand was erbij en kan dus niemand getuigen dat het verhaal wat op kleitabletten geschreven staat en door iemand gevonden in een grot (!) daadwerkelijk waar is.

  Een zo geavanceerd volk, wat met DNA mensen kon ontwikkelen, die ruimte schepen hebben om door het heelal te reizen en die dan weer geen machines konden ontwikkelen om goud te delven ?
  Overal ter wereld wordt hedentendage met geavanceerde machines naar goud gevdolven en wij zijn in vergelijking met de Anunaki verhalen nu primitief. Wij kunnen geen nieuwe mensen met DNA scheppen in labaratoria.

  En dat goud hadden ze nodig om het zon-licht op hun planeet te reflecteren ??? Op aarde worden al kunstmatige wolken gemaakt, maar de Anunaki deden dat niet die gebruiken daar goud voor….

  Een “Hook line and sinker” verhaal.

  1. Hi Christel,

   Ik snap je redenatie helemaal en ook ik heb natuurlijk mijn twijfels. Sceptisch zijn, daar is helemaal niets mis mee. Je moet alleen niet meteen de deksel erop gooien. Misschien waren de ruimtereizen wel gevaarlijk en duur en konden ze niet grote groepen of materieel vervoeren. Dan valt het idee van mijnwerkers wel weer mee. Misschien is het idee van mijnwerkers die wij hebben wel heel anders dan wat ze “toen” moesten doen. Misschien hadden ze wel machines maar hadden ze niet genoeg mensen om deze te hanteren. Allemaal vragen en veronderstellingen. Daarnaast is de huidige mijnbouw op aarde niet zo verontwikkeld als je doet geloven en vergt het nog veel arbeid. Ook het verhaal over goud. Ik had er nooit eerder van gehoord en kon het eerst ook niet geloven. Maar goed misschien werkt het wel en is het ook wel vele malen effectiever dan de kunstmatige wolken die wij maken en misschien deden ze het op een zelfde manier als wij nu maar dan met goud. Het zijn ook twee verschillende zaken volgens mij mbt de reden dat wij wolken zouden maken en het verhaal uit de tabletten. Daarnaast zijn er redelijk wat voorwerpen diep in bergen gevonden bij (weer) mijnwerkzaamheden die nooit in die berg hadden kunnen zitten.. Toch? Hoe verklaar je “versteend” mijngereedschap midden in het gesteente van een berg. Dat zou er al duizenden jaren dan niet lager moeten zitten. Er is gewoon nog teveel onduidelijk om ja of nee te zeggen denk ik.

  2. Het belangrijkst bij je reactie Christel, vind ik, dat je precies hetzelfde doet, wat je zegt te bestrijden, alleen omgekeerd. Nu is het aan de lezer van jouw reactie, om JOU te geloven en NIET te geloven in de kleitabletten, de vele, vele bewijzen die overal op Aarde over de Annunaki aanwezig zijn.
   Desalniettemin: geloof wat je geloven wilt, maar zeg er dan bij ‘Ik geloof dat..’.. Je predikt de waarheid niet. Je predikt JOUW waarheid.
   Het verhaal hierboven is een relaas van mezelf (inleiding) wat er duidelijk bij staat. En er staat een (door mij vertaald) relaas van Jean Claude Koven. Deze publicist geeft trouwens in zijn verhaal, ook meerder dwarsverbanden, die elkaar steunen. De storing van de Atlas is ingebracht in het menselijk gen, door de mensheid (fysieke mensheid!!) NIET in haar kracht te laten komen.

  3. Volgens mij bestaat er geen waarheid.
   In het holografische universum zie ik heel veel mogelijkheden.

   Maar durft iemand te onderbouwen dat er 1 waarheid bestaat voor iedereen ?

  4. Er is jouw waarheid.
   Er is mijn waarheid.
   Er is Waarheid!

   Volgens jou bestaat er ‘geen waarheid’ (grappig dat je het wel kan noemen en schrijven nietwaar?) en moet degene die dat wel vindt, dát onderbouwen. Jouw stelling is ‘Waarheid’..? Of ‘jouw waarheid’.. 🙄

 2. IK HEB HET OOK LATEN DOEN

  NIETS VERANDERD ……..OF IK BEN GEWOON ENORM GEËVOLUEERD DAT IK ER GEWOON GEWEND AAN GERAAK OM ELKE DAG TE GROEIEN
  ( JA DAT IS HET )

  1. Groeien is heel gewoon.. Niet groeien is niet gezond. Stil-stand is achteruitgang..

 3. Ja, ik denk zo af en toe dat ik die atlas correctie ook zou moeten doen, maar de meeste mensen die ik ken die dit gedaan hebben, zie ik niet zoveel verandering … Verder ben ik niet zo’n expert in al dit soort zaken als Annunaki en In Den Beginne. Ik vind het mooi, het kan allemaal waar zijn, ik het boek van Sitchin gelezen, maar zeker weten doe ik niet … Rik

 4. Op de website van Michael Tellinger in Zuid-Afrika zijn foto’s en films van de ruine’s en overblijfselen van t verblijf van de annunaki laten zien.

  Ik heb foto’s gezien waar Michael naast een rots stond waarin een afdruk van een menselijke voet was te zien die groter was als Michael’s lengte ( ca 1.80).

  Johan Heine was een fotograaf die veel beroepsmatig over dit gebied vloog ontdekte al deze overblijfselen uit een heel lang verleden hij liet deze foto’s zien aan Michael en die ging verder op onderzoek uit.

  De overheid in Zuid-Afrika probeert er alles aan te doen om er zo weinig mogelijk ruchtbaarheid aan te geven, wat op zich al wonderlijk is want ze kunnen daar wel wat extra inkomsten gebruiken.

  Van Michael die ik vorig jaar ontmoette in Engeland waar hij lezingen gaf op de Megolithomanie conferentie hoorde ik dat de zg elite er heeeeeeeeeeeellllllllll veel belangstelling voor heeft.

  Hij heeft daar verschillende figuren gezien in die omgeving wat ook weer met veel geheimzinnigheid gepaard ging.

  Er zijn daar hele wonderlijk dingen nog steeds te zien o.a. een calender die nu bekend staat als Adam’s Calender, wie er meer over wil weten kan ook naar Projectcamelot of Redicecreations gaan om daar interview’s van Michael te beluisteren, ze zijn zeer de moeite waard.

  Ikzelf heb ook de atlascorrectie laten doen en heb daardoor een verschil van 3cm tussen mijn linkerkant en de rechterkant van mijn lichaam zien verdwijnen.

  Het grappige was toen ik op een bijeenkomst was met veel wetenschappers een jaar geleden en er over vertelde bleek dat meer dan de helft t ook al had laten doen.

  Ik bedoel maar!!!

  1. Bedankt voor de tip, Tellinger. Het meest frustrerend is dat we zelf niet linea recta naar zo’n plaats kunnen rennen om zelf te zien wat er te zien is. En dat we het meeste nooit horen is helemaal een ramp. Stiekem vernietigd.

  2. Ieder mens schept zijn eigen realiteit, we leven in een holografische verbeeltenis. En bij die schepping wordt natuurlijk “bwijzen” meegeschapen, want zulke grote scheppers zijn wij.

   Er bestaat geen waarheid voor iedereen, iedereen schept volgens mij zijn eigen verbeeltenis met zijn eigen beperkende of bevrijdende gedachten.

   Als je Anunaki wilt hebben, dan schept de geest deze, met bewijs en al en als je je prettig voelt bij die beperkende schepping dan zul je daar blijven.

   Maar het trilt niet mee met mij.

   Omdat de Anunaki realiteit gebaseerd is op angst en onderdrukking en ik denk dat dit het “zijn van mij als mens” beperkt.

   Als er 1 waarheid aan het licht gebracht dient te worden, dan is dit de kracht van liefde, van innerlijk vertrouwen in je eigen liefde in je eigen scheppingskracht.
   De vrijheid die wij als mensen hebben is volgens mij: kiezen we voor angst of voor liefde (=eigen scheppers, en als je kiest voor (te laten leiden door externe) angst, schept dit je leven(=verbeeltenis)en laat je dus je leven scheppen door holografische wezens die meetrillen met jouw angst.

 5. Beste mensen,ik heb de atlascorrectie ook laten doen en ik kan u verzekeren dat,
  gezien het feit dat allerlei “leidingen ” die door de twee openingen naar het ruggemerg
  en de rest van het lopen met info vanuit de hersenen,nu niet meer afgeknepen worden.
  dat kan alleen maar een verbetering op termijn bewerkstelligen,mee eens toch??
  dat gemauw over €180/15min slaat de plank helemaal mis,de de eerste behandeling duurde
  al iets meer dan een uur,deze werd verricht in een hygienische rustgevende behandelruimte waarvan men niet hoeft te denken dat de therapeut die zomaar even tot zijn beschikking krijgt omdat hij zo,n aardig figuur is en goede zaken voor de mensheid doet,het moet allemaal betaald worden.mij heeft het in ieder geval goed
  geholpen het spreekwoord”goede raad is duur” blijft bestaan zolang er mensen op fora
  zitten af te zeiken op zaken die ze zelf nog nooit hebben geprobeerd,maar overal mee moeten lullen omdat ze zogenaamd ook twee dagen hebben doorgeleerd.
  ik heb het bekostigd met mijn laatste €180,and the feeling is great,
  blijf maar lekker in je warme holletje zitten bang zijn om angst te hebben en laat het leven over aan mensen die dat kunnen .
  welterusten
  michiel dirk schuurmans
  aan boord/ms african reefer.

 6. Vandaag heb ik de Atlas correctie bij Felix Baas in Amsterdam laten doen. Ik moet zeggen dat het niet geheel pijnloos is. Het was een aparte ervaring, het voelt nog wat beurs, ik kan mijn nek weer goed naar links en rechts draaien. In mijn hoofd voelt het helder en de lengte van mijn benen zijn weer gelijk. Ik ben erg benieuwd wat het mij nog meer brengt.Het voelt voor mij goed.

  1. Hoi,
   Ik heb de correctie afgelopen dinsdag laten doen, door Henriette, echt een super ervaring!! De eerste avond wat licht in mn hoofd en afgelopen nacht helemaal door geslapen, heb veel energie, verder is het afwachten!
   Het lengte verschil bij mijn benen was 2 cm , ik sta nu inderdaad geaard op m’n beide voeten en kan m’n hoofd heel soepel draaien en bij autorijden is dat heeeeeeel erg prettig!!

 7. Een verontrustende Atlas-theraphie ervaring.

  Mijn verhaal begint met, dat ik goede dingen had gehoord over de Atlas theraphie. Ik heb 2 jaar getwijfeld of ik het zou doen. Oa, omdat ik een keer een vervelende ervaring heb gehad met een manueel (rug) therapheut.
  Toen heb ik eens het internet gecheckt op atlas ervaringen. Ik las eigenlijk louter positieve ervaringen en kon geen negatieve vinden. Ik was om.

  De reden voor mijn behandelwens was, dat ik al lang last heb van oa vage vermoeidheidsklachten, fysiek en mentaal en een gevoelige/pijnlijke nek. De laatste twee jaar ging het beter. Ik hoopte nog wat winst te halen met deze therapie. Drie en een halve maand geleden, heb ik vol vertrouwen mijn atlas laten rechtzetten, bij een Atlasprofilax therapheut in Nederland.
  Mij was verteld, dat ik erna mogelijk reacties kon krijgen en dat die weer zouden overgaan. Direct na de behandeling voelde ik trouwens niets.

  De volgende dag was het wel raak. Ik kon me nauwelijks concentreren en had moeite om een gesprek te voeren. De weken erna sliep ik een slecht en was ook vermoeider. Ik was niet verontrust. Ik dacht, dit hoort erbij.

  Vier weken na de behandeling ging ik voor de controle. Ik had nog veel last van reactieklachten. Mijn behandelaar vond dit ongewoon, maar zei dat het zeker zou overgaan. Twee weken later werden de reactieklachten inderdaad een stuk minder. Maar het is nu 3 en een halve maand na de behandeling en ik heb nog steeds behoorlijk wat klachten. Ik slaap nog steeds minder goed. En voel me energiek (fysiek en mentaal) verzwakt. Om een idee te geven, ik schat dat ik nu 10% minder energie heb, dan voor de behandeling.

  Ik weet niet hoelang ik moet wachten, voordat de reacties verdwijnen. Er is nl geen tijdslimiet. Voorlopig blijf ik positief, maar denk ook soms, het blijft zo.
  Inmiddels heb ik er spijt van, dit ik deze behandeling heb gedaan. Ik heb het al helemaal niet meer over mijn initiele idee, om er beter van te worden.

  Ik weet ook niet precies wat ik nu zal doen. Het liefst zou ik willen dat mijn atlas weer in de oude positie wordt teruggezet. Maar dit kan niet, zegt mijn behandelaar. Misschien ga ik eens naar een andere atlas therapheut voor een second opnion. En misschien dat ik uiteindelijk mijn atlas opnieuw laat behandelen, als ik erg wanhopig wordt, haha.

  Ik ga er nog steeds vanuit dat mijn reactieklachten overgaan. Ik putte hoop uit een filmpje van Youtube van Dhr Vrienten (dit is overigens niet mijn behandelaar). http://www.youtube.com/watch?v=e6Ml6g0-C1Q
  Hij verteld dat de gemasseerde nekspieren rond je atlas rijk zijn aan zenuwen. Misschien dat deze spieren de reden zijn voor mijn klachten, dat klinkt gerustellender dan de zenuwen in mijn ruggenmerg . Misschien, dat over een paar maanden mijn reactieklachten verdwenen zijn en ik me kan voegen bij de rij van mensen met neutrale ervaringen.

  De reden van mijn schrijven is, dat mensen die een atlas behandeling willen doen, een bewustere afweging kunnen maken.
  Ik ga er eigenlijk vanuit dat er veel meer mensen zijn met positieve ervaringen dan negatieve. Ik ben echter de pechvogel.

  Groeten, Michael

  1. Hallo Michael,

   Mijn ervaring met de Atlasprofilaxbehandeling waren voor zowel mij als voor mijn vrouw heel bijzonder en positief te noemen. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen er iets van merkt. Dat is mij van te voren ook verteld en ook is mij verteld dat het geen wondermethode is, hoewel er wel voor sommigen wonderen gebeuren. Dat zou aan ons zelfhelend vermogen liggen dat na de behandeling vrij komt.
   Ook heb ik begrepen dat er behandelaars zijn die zogenaamde atlascorrecties doen, die niet gaan volgens de methode Atlasprofilax van Rene Schumperli.
   Als ik jou was zou ik nog een keer contact opnemen met degene die je behandeld heeft, want als het een serieus iemand is, zal hij je beslist nog eens controleren of een advies geven. Het kan ook aan iets anders liggen zoals eet/drink/leefgewoontes.
   Wie heeft jou trouwens behandeld? Ik ben inderitjd zo’n 5 á 6 jaar geleden door een Zwitser behandeld die naar Nederland kwam, toen er nog geen Nederlandse Atlasprofilax-behandelaars waren.

 8. @Michael: Ik begrijp dat je 2 jaar geaarzeld hebt. Ik heb ook ongeveer 2 jaar geaarzeld. De stoute schoenen aangetrokken na alle positieve ervaringen te hebben gelezen en op 7 juni j.l. heb ik mijn atlas laten corrigeren in Amsterdam bij Felix Baas.
  MIJN ERVARINGEN: Ik had 1 cm verschil in beenlengte, li korter dan re. Na de behandeling was deze opgeheven en bij het staan en lopen daarna was het even wennen; het leek of ik met mijn li been wat meer de diepte in stapte zoals bij een afstapje dat je niet heb opgemerkt. Ook was ik even wat licht in het hoofd, maar daarna was het wel of er meer ruimte in mijn hoofd was gekomen en ik was ook helderder. Mijn nek kon ik gemakkelijker draaien naar li en re. Ik heb ooit 2 x 6 weken plat gelegen vanwege een nekhernia thor. 6(eigenlijk moest ik in een gipsbed vanwege het niet uithouden van 6 weken plat); beslist geen lolletje! Operatie was te risicovol (grote kans op verlamming vanaf thor. 6). De pijn die ik heb gehad wens ik niemand toe. Dus je begrijpt dat ik ook lang heb lopen aarzelen. Nekproblemen heb ik daarna daarna altijd wel gehouden, allerlei voortdurende vervelende sensaties in mijn nek.
  Nu, 2 weken na de behandeling, ben ik nog steeds wel helderder maar ook soms van het een op het ander opeens heel erg moe en dan geef ik ook toe aan de slaap. Nou is mijn energie niet geweldig, zeker na een heel ernstige burnout van 12 jaar geleden ben ik nooit meer de oude geweest, dus het verschijnsel van ineens helemaal leeg/op en niks meer hebben ken ik wel. Mijn oorsuizen is praktisch weg, in ieder geval de verschillende brom- fluit- en pieptonen. Soms is er heel licht iets waar te nemen. Een week na de behandeling flapte ik er bij iemand die liep te zeuren en onterecht emotioneel een beroep op mij deed ineens uit: “ja, zeg, zoek dat zelf maar uit, dat is jouw pakkie an”. Ik schrok er zelf van want dat is niets voor mij; ik voel mij namelijk overal (tot in het gekke toe) bij betrokken en verantwoordelijk. Maar het voelde goed.
  Op dit moment heb ik al meer dan een week ontzettende jeuk op mijn hoofdhuid (geen luizen, geen roos). Eerst dacht ik dat de eczeem, waar ik zo nu en dan last van heb in mijn li nek en gedeelte boven de haargrens, zich uitbreidde maar dat is het niet. Misschien heeft het iets met zenuwprikkels of zoiets te maken? Een herstel of zoiets? Het zou zo maar kunnen. Misschien heeft iemand ervaringen hiermee? Ook is mijn haar meer gaan krullen hahahaha; misschien blijvend?
  Wat ik ook opmerk is dat ik vaak zeer levendige dromen heb en gemakkelijker eerder dan gewoonlijk uit mijn bed op kan staan. Heb ook wel een kleine week weer ischiasachtige pijnen in mijn lendenen gehad maar die zijn nu weg. In het verleden veel klachten gehad van ischias. Felix vertelde mij ook dat verschillende oude kwalen even terug konden komen. Zo ook nu weer klachten van de bijholten etc.; vroeger chronisch geweest.
  Tja, wat het verder gaat brengen weet ik niet, maar ik heb er toch wel vertrouwen in en hoop mijn vele consulten bij de osteopaat te kunnen staken, want ik heb al zoveel gesukkeld met mijn lichaam dat wanneer men mij zou vragen wat heb allemaal gemankeerd, men beter kan vragen wat heb je nog niet gehad?
  Michael, ik ben bijna 65 jaar oud; ik weet niet hou oud je bent, maar ik denk dat gevorderde leeftijd ook een rol speelt in het verwerken van allerlei oud zeer. Een jonger iemand, mits hij niet zijn leven lang sukkelt met allerlei kwalen/klachten, zal zeker eerder klaar zijn met “opruimen”. Blijf vertrouwen hebben in je lichaam aub en vertel je wedervaardigheden later nog eens hier op de site. Groet

 9. Affin, dit vinden fysiotherapeuten ervan:
  http://fysioforum.nl/forums/onderwerp/iemand-ervaring-met-de-atlasprofilaxmethode/#post-14486

  “In dit filmpje spreekt men in feite van een gefixeerde subluxatie. De normale rotatie-as van C01 ligt niet meer centraal maar re, resulterend in een subluxatie links. Rotatie van C0 tov C1 is normaal 3 tto 4 graden mogelijk. De hier getoonde subluxatie is principieel mogelijk, maar zal alleen gebeuren bij bandlaxiteit zaols na een ernstig ongeval of traumatische geboorte. Een hypermobiliteit van C1 t.o.v. C2 en/of schedel is in feite het veronderstelde mechanisme van het Kiss Syndroom. In een vroeger filmpje lieten deze lieden de processie transversus C1 zelfs vasthaken achter het proc.styloideus van de schedel wat helemaal niet kan, want daar zit een ligament aan vast dat dit verhindert. Zonder normale zijwaartse mobiliteit van C0 tov C1 kan je geen rotatie op C1-2 maken, en geloof me dat merk je! Dus te veronderstellen dat heel veel mensen hier ongemerkt mee rondlopen en zich preventief moeten laten behandelen is uitert dubieus. Daarbij komt dat betrouwbaar vaststellen van een assymetrie praktisch onmogelijk is omdat assymetrieën meer regel als uitzondering zijn.”

  Waak je als “spiritualiteit” de geur van geld heeft geroken.

 10. Vervolg van 19 Juni: Een verontrustende Atlas-theraphie ervaring

  Hoi,

  Een update: Het is 8 maanden geleden, dat ik een Atlasprofilax behandeling heb laten doen. Ik heb er nog steeds problemen door. Ik heb nog geen mensen ontmoet, die hier ook last door hebben gekregen. Ik vind het belangrijk om mijn verhaal te vertellen. Zodat mensen die overwegen deze therapie te doen, weten dat het ook kan schaden.

  Vier maanden na mijn behandeling, vertelde mijn Atlasprofilax therapheut, dat als ik mijn nek zou laten kraken, dat mijn atlas waarschijnlijk weer in zijn oude positie zou terugschieten. Ik vond het eng om weer aan mijn nek te laten zitten, maar ik wilde ook niet verder met mijn klachten.

  Ik heb toen energie gestoken in het vinden van een geschikte therapeut.
  Ik heb me georiënteerd bij 3 orthomanuele artsen, en bij 3 chiropractoren. Twee van de orthomanueel artsen vond ik zweverig en communicatief zwak. De chiropractoren kwamen deskundiger en rustiger over. Chiropractoren bleken ook beter onderlegd te zijn. Ze hebben een universitaire opleiding op het gebied van de wervels. Itt orthomanuele artsen, zij hebben slechts een jaar wervelcursus bovenop hun studie medicijnen.

  Ik heb uiteindelijk mijn keuze gemaakt voor een neurologisch chiropractor. Ik vroeg hem of hij de therapie voorzichtig wilde opbouwen, en dit kon.
  In het begin van de therapie, maakt ik een wonderbaarlijke vooruitgang mbv oogoefeningen. Ik was heel blij en vroeg hem voorzichtig verder te gaan.

  Echter bij de 4e behandeling heeft hij mijn ena bovenste werveltje (c2), hard gecorrigeerd.
  Daarna sliep ik meteen weer slecht en kreeg ook andere klachten terug. Ik vroeg bij de volgende behandeling of hij dit werveltje kon terugzetten. Maar het is nu 2 maanden later en hij zegt steeds dat hij dat niet kan doen. Dit wekt bij mij veel boosheid en verdriet. Ik had hem gevraagd voorzichtig te doen. Hij had ook gezegd dat hij werkte met “trail and error”. Maar hij had wel mogen zeggen, dat als hij een fout maakte, dat hij die dan niet kon herstellen.

  Ik heb toen erg getwijfeld of ik door zo gaan. Ivm de goede en slechte resultaten. Ik was toch enigszins wanhopig en na een uitgebreid gesprek ben ik voorzichtig verder gegaan.
  Bij de 6e behandeling had ik het nog eens over mijn atlaswervel (c1). Pardoes kraakte hij die die dag (met een zgn linksom rotatie correctie). Ik weet niet of alle chiropractoren zo zijn, maar je krijgt niet al teveelbedenktijd tussen het moment dat hij zegt wat hij wil doen en het doen.
  Gelukkig merkte ik de dagen erna dat ik me weer beter kon concentreren, meer energie had, mijn nek ontspanner aanvoelde. Ik heb het idee, dat mijn atlas weer iedergeval op zijn oude positie staat.

  Nu is het 6 weken na deze behandeling. Ik voel me wel beter, maar nog lang niet zo goed als voor de atlasprofilaxbehandeling van 8 maanden geleden. Ik vermoed dat dit komt omdat nu mijn c2-wervel fout staat. En ik kan voorlopig geen chiropractor vinden die uitsluitend mijn c2 rechtsom wil terug roteren. Als iemand er wel een weet hoor ik dat graag.

  Mijn advies aan mensen die problemen ervaren na een Atlasprofilax behandeling. Laat alleen je Atlas(c1) wervel corrigeren (rustig opbouwen). Mijn behandelaar zei dat het niet uitmaakte welke kant je dan om roteerde. Maar bij mij is dus een correctie linksom rotatie gebeurd. En omdat bij een Atlasprofilax behandeling ook in bijna alle gevallen dezelfde kant op wordt geroteerd. Lijkt me dat de beste richting.
  Ik hoop dat iemand zijn voordeel doet, met mijn verhaal.

  Groeten, Michael

  1. Er zijn zeker wel sites te vinden met waarschuwingen mbt tot atlas profilax zoals deze: http://www.atlas-therapy.com/ dit is 1 van de redenen dat ik de behandeling tot nu toe niet heb laten uitvoeren.

   Ik hoop dat iedereen voor zichzelf een goede afweging kan maken.

  2. Mijn atlas staat dus al 5 jaar ‘gecorrigeerd’. Een gecertificeerd Atlas-profilaxtherapeut is absoluut te vertrouwen. NOG NOOIT hierover één klacht gezien..!

  3. JAMMER…….je hebt BESLIST GEEN GOEDE `ATLAS PROFILAX ` therapeut gehad !!!!
   Wat ze bij jou hebben gedaan is PERTINENT NIET goed te praten !!! Bij mij is het nu een half jaar geleden, en ik moet zeggen EERLIJKHEIDSHALVE dat ik bij de groep behoor die ONTIEGELIJKE GOEDE ERVARINGEN heb !!! Dus ik kan niet mee praten over de KLACHTEN die sommige mensen schijnen te hebben…….bij mij was het EEN WONDER
   zonder dat ik dit maar enigszins overdrijf !!
   Ik raad je aan ACUUT naar een echte , ….ECHTE…Atlas-Profilax therapeute te gaan
   …..ik zal je de mijne even vertellen, mijn behandeling is gedaan door :
   Sacha van Rooij, van Schendelstraat 3, in SON ( bij Eindhoven )…telefoon 06-1229
   0127……een geweldig wijf, zeer begrijpend, zeer KUNDIG en heel LIEF ! Beter kan gewoon niet ! Bel haar op, onmiddellijk…..spreek de Voicemail in met je TELEFOONNUMMER…..ze belt je terug de zelfde dag !….Vertel je verhaal, ALLES
   en vraag IN GODSNAAM, of ze je TUSSENDOOR wilt zien…..Normaal heeft ze een wachtlijst van 2 a 3 maanden…..maar lijkt me sterk dat ze voor jou geen UITZONDERING wil maken…..jou verhaal komt mij over als ZEER ERNSTIG…niet goed te praten…..dit mag nooit gebeuren normaal gesproken !! Veel groetjes marijke x

 11. hallo,
  dank voor de informatieve artikelen etc: heel goed.
  mbt het artikel over de atlas-profilax: de doorkliklinks naar facebookpagina en naar het filmpje werken niet (meer).
  hartelijke groet,
  roel groenewoud
  appelscha

 12. Heel erg boeiend. Heb zelf 4 jaar geleden een atlascorrectie laten doen en heb ook moge ondervinden dat dit mijn leven op een machtige manier heeft veranderd. Ik ben 11 jaar geleden gediagnosiseerd als manisch depressief en heb dit toen als een vloek ervaren. Het niet meer hebben van controle over het functioneren ven je eigen lichaam is best bijzonder frustrerend. Ik ben een zeer gevoelig persoon en heb heel nauw contact met mijn eigen lichaam wat maakt dat ik de kortsluiting in de hypofise werkelijk voel. Na de atlascorrectie heb ik mijn lichaam terug als van mij ervaren. De op en neer momenten waren niet alleen draaglijk, ze werden zelfs mijn bondgenoten. Nu noem ik de perioden waar ik minder energie heb mijn rustperiodes en in die opstoten van enorme energie en creativiteit (want dit is de ziekte van de artisten) weet ik voldoende pauzes in te lassen om zodoende dicht genoeg bij mezelf te blijven en zo te voorkomen aal te snel en al te diep in die neerspiraal te vallen; Toen ik die atlascorrectie liet uitvoeren was me verteld dat bij ernstige emotionele gebeurtenissen er een terugval kon optreden. vier maanden geleden is mijn hond voor mijn ogen doodgebeten en in mijn armen gestorven en ik kon niet ingrijpen. Sinds 2 weken heb ik pas het besef dat mijn slecht zicht, evenwichtstoornissen, pijn in de onderrug en heup,gevoel van mentaal onevenwicht ervoor gezorgd hadden rechtstreeks te maken met dit voorvan. Volgende week heb ik terug een afspraak. Dank voor jullie verhaal op internet

 13. ik lees hier veel negatieve dingen over de atlascorrectie
  In Belgie zijn alle mensen opgeleid door Jan Devriendt die zelf in Zwitserland is gaan studeren en arts is. Ik weet dat hij absoluut tegen de kombinatie kraken en atlascorrectie is. Zie http://www.atlasbehandeling.be. Heb hier nog geen negatieve reacties gelezen
  Aangezien het, bij ons althans niet terugbetaald wordt door de ziekteverzekering, kunnen jullie het hier laten doen
  (tss 80 en 55 euro)succes

 14. Guido/lezers,

  ik behoorde in Nederland tot de tweede groep van de eersten die in ons land de zogenaamde Atlas-Profilax-behandeling ondergingen (najaar 2006). Kosten C 180,00 aan de behandelaar en dat was in ons geval Klaus Heuser. Na de behandeling kreeg ik last van nek en schouders. Het voelde niet goed. Ik vroeg mijn behandelaar (paranormaal masseur) Henk Louw hoe dat mogelijk was. Zijn antwoord; een reactie op de behandeling of jouw Atlas-wervel stond al recht. Ik zal er zo eens naar kijken en inderdaad mijn Atlas-wervel stond scheef. Hij stond goed en is scheef gezet door de oordeel-onkundige Klaus Heuser, die er van uit ging dat ook de mijne scheef stond. Bij twijfel had hij geen ingreep moeten doen. Maar hij zei het al tegen me; de opleiding kostte hem C 20.000,00 en die wilde hij graag snel terugverdienen..
  Er is dus ruis bij Klaus. Hij is niet optimaal deugdelijk. Nadat Henk mijn wervel weer had rechtgezet, was ik weer mijn oude ik. Ik besefte dat de Anunnaki mij bij mijn geboorte hebben doorgelaten en niet zoals bij vele andere (blanke?!) mensen de Atlas-wervel hebben scheef gezet. Dat doen zij kort na de geboorte van een baby. Zij volgen bloedlijnen en incarnaties en soms mogen pasgeborenen er doorglippen, zodat deze zich kunnen ontwikkelen. Ik was altijd een onaangepast kind, ging mijn eigen weg en genoot amper onderwijs en bleef op die manier zuiver. Zodoende kon ik in 1999 mijn taalontdekking doen.

  Ik was al jong geïnteresseerd in oude culturen en beschavingen en las vanaf 1969 de boeken van Erich von Daniken, Robert Charroux, Immanuel Velikovsky en anderen en pas in 1986 las ik het boek; ‘De Twaalfde Planeet’, van Zecharia Sitchin en viel alles op zijn plek. Ik ben nu… zei hij vermetel behoorlijk ver in visie en interpretatie (kennis en inzicht) betreffende de Anunnaki. Heb er behoorlijk weet van en heb zelfs een tweede taal van hen ontdekt. Ik weet waar ik het over heb en ik heb zicht op het grotere geheel. Mijn Atlas-Profilax behandeling en wat daar uit voortkwam heb ik in mijn BRIEVEN reeds in 2006/2007 behandeld.
  Al onderzoekende werd me duidelijk dat ik GEEN scheve Atlas-wervel mocht hebben omdat ik onderdeel ben/vorm van de clan van Enki. Ik moest mijn ontdekking doen. Ik word er zelfs bij geholpen. Mijn toenmalige vriendin Jose vertelde me in 1997 dat zij op een nacht wakker werd van een zeer fel licht. Ze wilde opstaan om de gordijnen van haar slaapkamer te openen om te kunnen kijken wat het was. Een stem, waarschijnlijk van haar gids, zei haar dat niet te doen. Ze deed het niet en de volgende dag vernam ze dat om de hoek, in de straat achter haar die nacht een baby was geboren. Natuurlijk wist zij dat de buurvrouw zwanger was… en toen ik vertelde dat het met de Anunnaki te maken had hebben we gependeld.

  Inderdaad het is Inanna die met haar team pasgeborenen scant en markeert door de Atlas-wervel scheef te zetten. Kennelijk wordt dat niet bij alle babies gedaan, getuige mijn eigen ervaring. Ik voel ook al heel lang een sterk band met Toth (Ningishzidda en Quetzalcoatl, Kukulkan en Viracocha) en Isis (Inanna, Ishtar, Ast, Astate, Astoret enz…) en met Enki (Ptah, Zeus, Wodan, Sinterklaas…). Dus de conclusie is dat Inanna en haar team (werken aan een hybride tussensoort) ’s nachts doende zijn en de mensheid controleren. Zij volgen bloedlijnen/DNA en dus genetische afstamming, maar evengoed kunnen zij entiteiten/zielen volgen in hun incarnaties.

  Volgens mij hebben de Anunnaki de planeet afgegrendeld en is de mens volledig in hun macht doordat zij onze geboorte en ons sterven controleren… en beïnvloeden of dat kunnen. Het scheef zetten van de Atlas-Profilax is een moderne methode en niet uit de tijd van de eerste mensenslaven. Wat Enki toen deed was de Pijnappel uitschakelen. De mens was bijna gelijk aan de goden en Enki moest in opdracht van de Raad van Goden de mens ’terugbrengen’ naar een lager niveau en zo bracht SinterKlaas-Vaak Enki de mens in slaap. Slaap kindje slaap, daar buiten loopt een schaap… hij strooide de mensenkinderen (zijn kinderen) zand in de oogjes zodat zij hun natuurlijke (paranormale) kwaliteiten niet meer konden gebruiken.
  Hij stelde echter wel een kookwekker in. Zoals radioactief lood (uranium) een halfwaarde-tijd kent, het aflopen en verminderen van de radioactieve straling, zo deed Enki dat ook.. Momenteel loopt de kookwekker af en zien we overal mensen ‘wakker worden’. Dat is onderdeel van het grote plan van Enki en van de Galactische Federatie.

  Dus de moraal van dit verhaal is – inderdaad de Anunnaki/Elohim/Nephilim manipuleren hun slaven teneinde deze onder de duim te houden en te voorkomen dat zij hun potentie aanspreken. Onderdeel van het ‘verdeel-en-heers-systeem’… dat met ‘brood en spelen’ compleet is. Zorg dat ze winkelwagens vol met bier en chips naar huis kunnen slepen, dan zorgen wij ook voor voetbal, Linda de Mol en Goede tijden, Slechte tijden en meer van dat soort onzin (Expeditie Robinson, BigBrother, alle talentenprogramma’s, Geer en Goor en alle andere rotzooi… die de mens niet verheft maar versuft). Ik schrijf wekelijks een artikel op Niburu.co, met de titel; ‘Anunnaki, onze Goden’.
  Groet Evert Jan Poorterman

 15. Na lang wikken en wegen (altijd wel iets anders te doen) Heb ik vandaag een behandeling laten doen. Alsof ik op wolken liep gelijk al, en mijn hoofd staat als op een steeltje .Ik denk dat ik één van de betere stappen in mijn leven heb gezet.Ben heel benieuwd wat volgen gaat….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.