Advertentie

Welkom in het Watermantijdperk..!!


In de deuropening van het ‘Aquariustijdperk’ is jouw rol op Aarde essentieel.

x

Welkom in het Watermantijdperk..!!

2020 © Manuela van der Knaap | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Manuela van der Knaap

Even praktische informatie als inleiding: Deze totale Zonsverduistering is zichtbaar in Zuid-Amerika (Chili en Argentinië) en aan de kust van het Zuidwestelijk deel van het continent Afrika. Dus niet in Nederland. Meestal worden de gebieden waar de verduistering plaatsvindt extra geraakt door de thema’s van de verduistering. Het exacte tijdstip voor de wereld van de verduistering astrologisch bekeken, is 14 december 2020 om 16:16 GMT in Greenwich.

Zonsverduisteringen zijn een onderdeel van een grotere cyclus van verduisteringen, een Sarosserie, en deze hoort bij de Sarosserie 4-Zuid. Deze Sarosserie staat bekend als een eclipsengroep van krachtige emotionele gevoelens rondom geld en relaties, boosheid, begeerte of lust. Ook kunnen lomp handelen vanuit macht en onmacht en militaire of militante overmacht hiertoe behoren. (Bernadette Brady: ‘Voorspellende astrologie in de praktijk‘)

Algemene werking van verduisteringen
De energie van een Zonsverduistering werkt vooral direct door in de wereld. De processen worden dus vrij snel zichtbaar in de wereld om ons heen en de werking is zeker een jaar van kracht en beschrijft daardoor de processen van 2021. Een Maansverduistering gaat over het innerlijke proces, met een indirecte werking naar de wereld. 14 dagen voor deze Zonsverduistering was er een Maansverduistering in bijschaduw.

Deze opende voor een ieder die daar voor open stond diepe heling voor het onderbewuste, verdreef daar de angst, oude programmeringen en diepe overlevingsmechanismen en herstelde een diep gevoel van rust en vertrouwen met tegelijkertijd helderheid en bewustzijn. Link naar het artikel van de Maansverduistering van 30 november 2020: https://inzichten.com/het-proces-van-bevrijding/ (Zwarte Maan in Stier conjunct Uranus in het 4de huis. Zie het artikel over de Maansverduistering…)

 

Beschrijving van de processen voor het collectief:
Hieronder zet ik eerst de processen uiteen voor de wereld en dus het collectief, want dat is waar de Zonsverduistering het meest direct invloed op heeft.

Veranderingen: HET MOET!!
We zien sinds eind september 2020 wereldwijd overal protesten en rellen. De onderwerpen hiervan zijn breder dan alleen het beleid rondom corona. Er wordt ook geprotesteerd tegen wetten die worden ingevoerd voor bijvoorbeeld arbeidsrecht zoals in Indonesië (HIER) of bijvoorbeeld tegen excessief geweld dat gebruikt wordt door politie. Maar de basis van de protesten en rellen is overal gericht op het beleid van de overheid en bestuur. Astrologie geeft ons heel duidelijk zicht op waarom dat eind september wereldwijd plotseling zo explosief van de grond kwam.

Op 26 september hadden we de laatste Saturnus-Pluto samenstand van een proces dat al jaren aan het opbouwen is en dit gaat over bestuurlijke macht en uiteindelijk transformatie en verandering. Het MOET nu anders. Deze samenstand was de heftigste in het hele samenspel van de planeten Jupiter, Saturnus en Pluto dat sinds 2015 bezig is en genezing van bestuurlijke macht op het programma heeft staan. De oude controle en macht die al eeuwen gestuurd worden, zijn nu zo groot dat die zichtbaar worden.

Deze 26ste september was een soort doorgang en een startschot voor verandering. Dat wat er bestuurlijk aan de hand is met de wereld, is doorzien en helder geworden voor een grote groep mensen die nu van zich laten horen met protest. (Saturnus stond stationair rond 26 september en beide planeten stonden exact samen, ook parallel (declinaties. Samenstand Jupiter, Saturnus, Pluto in Steenbok.). Kijk in deze video naar een collectief van artsen die hun visie geeft, op het vaccin dat overheden adviseren of zelfs verplichten voor hun bevolking:

Nieuwe bestuursvormen..
Er is een grote reset bezig rondom bestuurlijke macht sinds 2015 en die komt astrologisch gezien op 21 december 2020 met de Jupiter-Saturnus samenstand tot een eind. In de onderstaande video legt Professor Bob de Wit uit dat we onderweg zijn naar een nieuwe maatschappelijke vorm. Op dit moment zien we dat de grote technologische bedrijven (Corporate States/Nations) vrij spel hebben en te groot en internationaal zijn om hen regels op te kunnen leggen.

De komende tijd gaan er nieuwe maatschappelijke vormen ontstaan door initiatie van moedige visionaire mensen die een tegenbeweging op gang brengen. Er zal dus nog wel even wat onrust zijn voordat de nieuwe maatschappelijke vorm gevonden is. (Noordelijke Maansknoop in Tweelingen in het 12de huis. Mercurius in Boogschutter 6ste huis conjunct Maan en Zon. Saturnus conjunct Jupiter en Pluto in Steenbok in het 8ste huis.) Kijk in dit kader naar deze video, waarin professor dr. Bob de Wit in gesprek gaat met Flavio Pasquino bij Café Weltschmerz. Vanaf 12e minuut gaat het over de nieuwe maatschappijvorm en de veranderingen:

Prof. Bob de Wit legt in deze video ook uit, dat deze nieuwe maatschappijvorm veel mogelijkheden geeft, om de Watermanprincipes te gaan leven. Deze waarden zijn vrijheid, gelijkwaardigheid, bewustzijn, vriendschap en nieuwe vormen voor samenleven in groepen (communities). Dit is de link naar de video over vernieuwingen van het maatschappelijke model vanuit een wetenschappelijke invalshoek. (Zwarte Maan in het 11de huis in Stier conjunct Uranus en gecorrigeerde zwarte Maan in het 12de huis in Stier. Saturnus conjunct Jupiter en Pluto in het 8ste huis in Steenbok sextiel Venus in Schorpioen in het 6de huis.)

Gevaarlijke kansen
Wat wel een kanttekening is, dat is dat de huidige technologieën potentiële machthebbers en -zoekers ongekende mogelijkheden geven om met meer gemak de massa te kunnen controleren. Het onderstaande interview van Café Weltschmerz met Pieter Schuurman wil ik daarom onder je aandacht brengen, om het hele plaatje zichtbaar te krijgen van hoe macht werkt en dat het tijdig wakker worden en stoppen van wat er zich nu ontvouwt toch echt van groot belang is. (Saturnus conjunct Jupiter en Pluto in het 8ste huis in Steenbok sextiel Venus in Schorpioen in het 6de huis.)

Het volgende video-interview van Cafe Weltschmerz met Pieter Schuurman wil ik daarbij onder je aandacht brengen, om het hele plaatje relatief simpel zichtbaar te krijgen, over hoe macht werkt. En dat het tijdig wakker worden en stoppen van wat er zich nu ontvouwt, toch echt van groot belang is.

Leren van het verleden..?!
Wat kunnen we leren van het verleden over de samenstand van Saturnus en Pluto vanuit een astrologisch oogpunt? Deze samenstand komt, doordat ook Jupiter nog meedoet, op 21 december 2020 tot een afronding. Wanneer we kijken naar vorige samenstanden van Saturnus en Pluto in 1914, 1915, 1947 en 1982, dan zien we dat het allemaal sleutelmomenten zijn in periode van macht en controle van bestuurders. In 1914 startte de Eerste Wereldoorlog.

In 1947 kwamen de Verenigde Staten van Amerika noodlijdende landen te hulp met financiële middelen voor de wederopbouw na de vernietiging die de Eerste Wereldoorlog had veroorzaakt; het zg. Marschall-plan (HIER). In oktober van datzelfde jaar, kwam Rusland met een reactie hierop, door te beweren dat de Verenigde Staten uit waren op wereldwijde dominantie en er een Amerikaans imperialisme werd opgebouwd (Zhdanov Doctrine: HIER) en dit was de start van de Koude Oorlog.

Deze Koude Oorlog was een langdurige spanning en gevecht achter de schermen van de Verenigde Staten en Rusland. Deze strijd is tijdens de huidige samenstand van Jupiter, Saturnus, Pluto tussen 2015 en 2020 zichtbaar geworden op het wereldtoneel. Als je dit in ogenschouw neemt en kijkt naar de uitlatingen die President Trump en Vladimir Putin hebben gedaan in deze periode, dan komen deze ineens in een heel ander licht te staan. (In 1982 was de laatste samenstand van Saturnus en Pluto en toen was er een economische crisis.)

Bijzondere correctie voor Verenigde Staten
Als we astrologisch de situatie voor de Verenigde Staten van Amerika bekijken, dan lijken 2021 en 2022 voor de Verenigde Staten heftige sleuteljaren te worden. Er is een bijzondere stand van Neptunus tegenover Neptunus in Maagd in de horoscoop van de Verenigde Staten in 2021 en 2022. Neptunus staat in Maagd in de horoscoop van de Verenigde Staten, verbonden met de Wezenlijke essentie van deze natie (zwarte Maan). Films en collectieve (wereldwijde) zaken zijn iets wat echt bij deze natie hoort, maar die zijn vervormd geraakt in het gebruik.

Neptunus wordt dan bedrog, zoals het Engels woord voor Neptunus laat zien: ‘Nep-tune’. En zo’n astrologische stand van Neptunus kondigt een correctie aan van deze vervorming. De kosmische octaaf van de Wezensessentie van dit land, is spiritualiteit en eenheid in dienstbaarheid te bieden aan de wereld. De astrologische stand die in 2021 en 2022 aan de orde is, ondergraaft het vervormde en duikt dan plotseling op als een duveltje uit een doosje en ontdoet alles van zijn façade. Dan is er ineens een nieuwe realiteit.

Deze belangrijke astrologische stand wordt in de eindfase van het proces van Neptunus dat ik hierboven heb beschreven, in 2022 bijgestaan door nog een belangrijke samenstand van Pluto (in Steenbok 9de huis) in de horoscoop van de Verenigde Staten. Dit betekent het herijken van de macht naar zuivere bestuurlijke kwaliteiten die transparant zijn. Dit is een grote transformatie en verandering voor deze natie voor de wereld. (Horoscoop VS: 4-7-1776 2:13 LMT Philadelphia. De VS Neptunus oppositie Neptunus (1-5-2021 & 22-8-2021 R & 1-3-2022) en Pluto conjunctie in het 9de huis (21-22022 & 11-7-2022 R & 29-12-2022.)

Activatie (Wezens)essentie voor Nederland
Het jaar 2021 belooft een bijzonder jaar te worden voor Nederland. Nederland heeft haar (Wezens)essentie in Waterman met Saturnus erbij. Dat betekent dat de wezenlijke essentie van Nederland een bestuurlijke functie heeft voor het Watermantijdperk en staat voor vrijheid, gelijkwaardigheid, bewustzijn, bestuur vanuit sociale gelijkwaardigheid en het nieuwe groepsbewustzijn. In 2021 worden de vervormingen die zijn ontstaan, gecorrigeerd en de essentie van wat Nederland in Wezen is, wordt weer gevoeld en mogelijk ook hersteld.

Is Tweede Kamerlid, CDA-er Pieter Omzigt. de nieuwe topman van het  confessionele midden in de Nederlandse politiek?

Met de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021, zou dat best wel eens een directe flinke correctie kunnen betekenen voor het bestuur in Nederland, dat hopelijk weer teruggebracht wordt naar haar essentie. (Horoscoop Nederland: 16-3-1815 om 10:27 LMT Den Haag. Zwarte Maan in Waterman in het 8ste huis en de gecorrigeerde zwarte Maan staat conjunct Saturnus in het 9de huis. Activatie: Transit Saturnus conjunct Zwarte Maan in Waterman in het 8ste huis op 20 januari 2021 (er is maar 1 aanraking van deze zuivere essentie). Saturnus gaat door het zwarte Maan kanaal tot 2 februari 2022. De aanrakingen van Saturnus conjunct Saturnus in het 9de huis van de horoscoop van Nederland: 4-3-2021 & 20-8-2021 R & 30-11-2021.)

Buigen of barsten
Op 21 december wordt de samenstand van het trio Saturnus, Jupiter en Pluto in Steenbok afgesloten met een samenstand van Saturnus en Jupiter. De essentie van deze samenstand is er eentje van genezing van de manier waarop we iets begrenzen. Bestuur is dat in essentie ook; begrenzing. Dit is of was nodig om te zorgen dat er duidelijke afspraken zijn over wat nog binnen de norm valt en wat niet, zodat zaken niet ontsporen. Daarom maken we wetten met elkaar en dat zijn in essentie afspraken waar iedereen zich aan conformeert.

Maar als de banden gaan knellen en de begrenzing niet meebeweegt of niet zuiver en dienstbaar is en niet wil of kan buigen, dan zal het barsten en kraken in zijn voegen. Deze heilzame samenstand is de geboorte van de nieuwe manier van begrenzen en omvatten van onze maatschappij als geheel, die wel past bij een hart-gedragen 5-dimensionale maatschappij.

Geboorte van nieuwe vormen van bestuur
Ik verwacht dat er nieuwe initiatieven en vormen van bestuur als vanzelf geboren zullen worden. Het gaat om nieuwe vormen die in het Watermantijdperk passen en dat vraagt om gelijkwaardigheid, sociaal besef en samenwerking. Dit zijn veel plattere structuren. De horoscoop van de Zonsverduistering laat de processen zien voor het komende jaar en daarin wordt zichtbaar dat er gebouwd gaat worden door en met groepen mensen die gelijkgestemd zijn en elkaar vinden en steunen op basis van vertrouwen en eerlijkheid en openheid.

Dit kan betekenen dat er meer lokaal bestuur komt, met mensen die echt betrokken zijn, maar met de huidige online ontmoetingen kan dit ook net zo makkelijk met andere plaatsen in de wereld en dus op die manier weer wereldwijd zijn. (Zwarte Maan in het 11de huis conjunct Uranus en gecorrigeerde zwarte Maan in Stier in het 12de huis oppositie Priapus in Schorpioen in het 5de huis en gecorrigeerde Priapus in het 6de huis. Heer Priapus is Pluto in het 8ste huis conjunct Jupiter en Saturnus in Steenbok.))

Diversiteit
Wat hebben wij gebouwd met elkaar, in een maatschappij die gebaseerd is op groei en altijd maar meer? Alles moet ook altijd ergens naartoe; zo effectief mogelijk zijn en een doel dienen. Met de enorme druk die dit veroorzaakt, heeft dit zijn tol geëist van ieder mens. De horoscoop van de Zonsverduistering geeft aan dat deze zware last losgelaten wil worden en dat we eraan toe zijn om te kiezen voor plezier en veel meer luchtigheid, lichtheid en diversiteit in ons bestaan. Dat is op allerlei vlakken bezig sinds mei 2020 en duurt nog tot half januari 2022. (Noordelijke Maansknoop in Tweelingen in het 12de huis oppositie zuidelijke Maanknoop in het 6de huis conjunct Zonsverduistering.)

Macht van de media doorbreken
Een grote verschuiving zien we in de nieuwsvoorziening. Daar is de communicatie een soort ‘eenheidsworst’ geworden, waar alle MSM (MainStream Mediakanalen) in handen zijn van een paar grote spelers en daardoor is de diversiteit van de verschillende visies en invalshoeken verdwenen. De huidige richting waarheen alles zich beweegt (noordelijke Maansknoop) geeft de ontwikkeling aan naar die diversiteit.

Door internet is het mogelijk geworden dat vele nieuwe kanalen die niet meer in handen zijn van de grote spelers, als paddenstoelen uit de grond komen. Mensen worden zich bewust van de controlerende krachten, door de censuur die gepleegd wordt. Daarmee worden ook de ontwikkelingen van die diversiteit verstoord.

Maar omdat deze verschuiving naar diversiteit niet meer te stoppen is, kiezen mensen nu massaal voor andere communicatiekanalen, zoals Telegram en Signal in plaats van Whatsapp. MeWe en Mighty Networks als alternatief voor Facebook. MeWe, was begin december de meest gedownloade app in Hong Kong. Er ontstaan nieuwe alternatieven voor YouTube, zoals BrandNewTube en ga zo maar door.

In het Watermantijdperk wil iedereen gehoord worden, zodat vele visies naast elkaar kunnen bestaan, met respect voor elkaars visie. Deze diversiteit roept de neiging tot controle op bij bestuurders (Europa), maar zal juist door de versnippering zichzelf stabiliseren en zelfregulerend zijn en de macht en controle van de media gaan doorbreken. (Noordelijke Maansknoop in Tweelingen in het 12de huis oppositie zuidelijke Maanknoop in het 6de huis conjunct Zonsverduistering.)

Persoonlijke innerlijke proces:
Hieronder beschrijf ik het innerlijke proces voor ieder persoonlijk. Door ons eigen proces te doorlopen, leveren we een bijdrage aan het collectief en het ontvouwen van de kracht van deze Zonsverduistering van 14 december in Boogschutter.

Slavenras
Het overlevingsmechanisme van deze Zonsverduistering laat zien dat er diepe angst is om jezelf te zijn en voor verandering van het leven zoals wij dat kennen. Die angst kan geuit worden in woede, achterdocht, onrust of echt pure angst en je terugtrekken in jezelf vanuit wantrouwen en verwarring. Ook zet dit mechanisme een groot deel van de mensen aan om op onderzoek uit te gaan en zaken te doorzien, en dus de manier waarop je in het leven staat te transformeren. Er zijn mogelijkheden om de oeroude programmeringen die in het onderbewuste vastzitten, te doorzien en los te laten.

Bram Vermeulen legt in de prachtige voordracht hieronder uit hoe het mensenras van origine als slavenras ontworpen is.. Ik raad je aan de tijd te nemen om deze indrukwekkende video te bekijken, omdat dit je inzicht geeft in oude patronen die zich weer herhalen en hoe wij onszelf vasthouden in deze patronen van werk en dienstbaarheid. Deze Zonsverduistering laat zien dat we deze diepe patronen kunnen doorzien en doorbreken in onszelf, in het onderbewuste met bewustwording van dat wat ons onderdrukt en vasthoudt in de oude programmeringen. (Priapus in Schorpioen 5de en 6de huis. Heer is Pluto in het 8ste huis conjunct Saturnus en Jupiter. En beide staan in een sextiel.) Een prachtige voordracht van Bram Vermeulen met uitleg en onderbouwing voor deze oude verhalen:

Diepe rust en vertrouwen
Als we de oude patronen kunnen doorbreken voor onszelf, dan komt er een nieuwe basis van overvloed vrij en kunnen we onze plek vinden in verbinding met gelijkgestemden, die ons veel meer draagt en voedt. Dan creëren we een wereld waarin we verbonden zijn met elkaar. Vanaf 23 oktober is dit proces begonnen en dit gaat door tot half oktober 2021. Deze instroom van de Bronenergie inspireert ons daarin onze plek te vinden vanuit vertrouwen, veiligheid, liefde en rust. Dit diepe vertrouwen is het weten dat de strijd al gestreden is, dat het oude al is verslagen in ons en in de wereld.

Je kunt je dan zelfs bevinden in een situatie met chaos om je heen, maar wel verbonden blijven met je hart, vertrouwen, rust en diep weten dat je veilig bent. Dat voelt heel vreemd, maar komt voort uit een diepe rust en weten. En die rust heeft zich met de Maansverduistering van 30 november 2020 helemaal geopend in iedereen die er klaar voor is om, de diepste angsten van het overlevingsmechanisme los te laten.
(Zwarte Maan in Stier conjunct Uranus in het 11de huis en de gecorrigeerde zwarte Maan in het 12de huis oppositie Priapus in Schorpioen in het 5de huis en 6de huis.) De man van deze video blijft blij en vol overgave ‘Eternal flame’ van de Bangles op straat spelen op zijn keyboard, terwijl de chaos van sirenes en rellen zich achter zijn rug ontvouwt:

Nieuwe ervaring van tijd en ruimte 6D
Tijdens de exacte samenstand van Saturnus met Pluto op 26 september, werd het diepste punt bereikt van het innerlijke proces van loskomen van oude programmeringen en besturing van buitenaf en het vrijmaken van autonomie en authenticiteit. Het was een poort die openging en ook andere kwaliteiten van Saturnus openden zich zoals tijd, ruimte, structuur (containing, omvatten) verantwoordelijkheid, autonomie.

Tijdens mijn webinars hebben we in deze periode een integratie van diepe stilte en pure onvoorwaardelijke Bron-energie ervaren, die met de integratie in het lichaam en de Aarde, tijd en ruimte opende in nieuwe beleving en daarmee de 6de dimensie beschikbaar maakt voor wie daar aan toe is of voor een later tijdstip. Sinds 26 september is tijd niet meer vast en laat vreemde excessen zien. We moeten tijd en de beleving van tijd weer opnieuw leren hanteren in de nieuwe energie, tijd en ruimte waarin we ons nu bevinden.

Tijd is subjectief
De samenstand van Jupiter, Saturnus en Pluto in Steenbok is al vanaf 2015 actief en leert ons om ware autonomie bewust te worden en te verwerven. Dit proces komt tot een afronding op 21 december 2020 wanneer Saturnus samen staat met Jupiter. Vanuit de Aarde bezien ook echt helemaal in lijn, omdat deze twee planeten ook in de verticale beweging op 25 december tot een exacte samenstand komen (Declinatie parallel). Dus dat is na de activatie van 26 september opnieuw een hele grote kracht die samenvalt.

En ik verwacht dat wij pas na deze samenstand van 21 december 2020, op een nieuwe manier weer vat gaan krijgen op tijd en ruimte. Dan komt de energie vrij van een nieuwe en heilzame manier van besturen, begrenzen en vormgeven. De manier die hoort bij het Watermantijdperk. Tijd en ruimte zijn levende mechanisme, die we heel lang als een vaste structuur hebben behandeld, maar die heel subjectief zijn en ieder moment weer anders beleefd worden.

Na 26 september (samenstand Saturnus en Pluto) konden ruimte en een omgeving waar je vaker kwam, er ineens heel anders uitzien en een andere beleving geven. Dat is die shift naar een andere realiteit van de 5de of 6de dimensie, waar het hart aan het stuur zit van jouw leven.

Age of Aquarius
De samenstand van Jupiter en Saturnus, de twee grootste planeten van ons zonnestelsel, vindt plaats op de eerste graad van Waterman op 21 december 2020. Dit is opnieuw een doorgang en dit keer naar het Watermantijdperk, het tijdperk van de verlichting. We zijn al een langere tijd bezig om de energie van Waterman en haar tijdperk op te bouwen, maar de genezende werking van Jupiter voor de planeet Saturnus en het effect op de wereld, zal het nu ook echt praktisch maken.

De Zonsverduistering van 14 december 2020, die de processen laat zien voor het komende jaar 2021, heeft dezelfde boodschap: een doorbraak en vernieuwing, waardoor we inspiratie en inzicht krijgen voor de Watermanprincipes en hoe we dit kunnen gaan opbouwen. Daarin wordt ook duidelijk wat jouw plaats daarin zal zijn en in welke community of samenwerkingsverband jouw kwaliteiten tot bloei zullen komen. De eigenschappen zijn luchtigheid, vriendschap, gelijkwaardigheid, bewustzijn en vrijheid. (Venus in Schorpioen in het 6de huis sextiel Saturnus, Jupiter en Pluto in Steenbok in het 8ste huis.)

Levend licht
Een basis van diep vertrouwen, rust en weten dat je veilig bent wordt met de huidige Bron-energie in Stier diep herinnerd en geopend in ons. De schaduwkant van Stier-energie kan naïviteit zijn, maar die is door de krachtige aanwezigheid van Uranus niet aan de orde. Naast de zachte voedende energie van overvloed, is de helderheid en het bewustzijn van de planeet Uranus een helder licht dat maakt dat we helder aanwezig blijven en het ware Bron-licht van levend licht (non-duaal), in iedere cel wakker kan worden. Het oorspronkelijke bewustzijn opent zich stap voor stap in iedere cel, zodat we het bewustzijn vanuit ons hart en iedere vezel kunnen gaan belichamen en leven.

 

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

 

Meditatie Jupiter-Saturnus poort
Er zijn vele meditatie die georganiseerd worden rondom deze Jupiter-Saturnus poort van 21 december 2020. Waaronder deze: HIER Dit is niet mijn manier van mediteren, omdat er met visualisatie wordt gewerkt en projectie. Mijn visie is dat je daarmee alleen maar meer onbalans creëert. Maar ieder doet het zijne, daar heb ik verder geen oordeel over. Juist in deze tijd is het van groot belang dat alles naast elkaar kan bestaan. Het vult elkaar aan, maar het is wel belangrijk dat je een bewuste keuze maakt met dat wat bij jou resoneert.Ik doe het mediteren graag samen met anderen die ook willen ZIJN met wat er is in het NU.

De energie en de poort is er al en het is alleen maar nodig om je open te stellen. Zo mediteren wij tijdens mijn webinars altijd vanuit overgave naar je eigen Godsvonk/ Wezensessentie en dat wat er IS in het NU. In het veilige veld van mijn webinars met het netwerk van 10 duizenden kristallen en edelstenen kunnen we zoals altijd deze energetische poort krachtig integreren in het lichaam, oplossen wat nog niet mee kan resoneren.En daarmee brengen we alles in een optimale balans in onszelf en daarmee openen we ook deze poort in onszelf. Mijn webinar start rond 18:45, zodat we ook binnen ruimte en tijd rond 19:20 de samenstand van Jupiter en Saturnus kunnen integreren. De link naar mijn webinar: HIER

VOOR GEÏNTERESSEERDEN:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is met de Totale zonsverduistering op maandag 14 DECEMBER 2020 OM 19:45. (HIER nb deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda HIER)

En een extra webinar is ingepland voor 21 december 2020. We starten dan al om 18:45 omdat we dan nog op tijd zijn om de exacte samenstand van de Jupiter-Saturnus te ervaren en vooraf nog energetische kunnen opbouwen. HIER (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest.) Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda HIER

Overweeg eens om een Hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: HIER)

*****

©Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereike

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.