Advertentie

Opvallende poolshift en.. het Watermantijdperk..


x

Poolshift en het Watermantijdperk

2019 © Manuela van der Knaap | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Astrologe Manuela van der Knaap

Dit artikel gaat over nieuwe informatie over het verschuiven van de magnetische polen, door NOAA. Ook lees je nog wat over de uitwerking van de nieuwe Maan van 4 februari en wat er met de evolutie van het bewustzijn aan het gebeuren is, dat ons en de Aarde doorstroomt. Zowel de magnetische polen van de Aarde als die van de Zon laten de afgelopen dagen zien dat er bijzondere verschuivingen gaande zijn. De corona van de Zon op de noordpool laat een vreemd de-centraal licht gekanteld pool zien. De reden hiervan is niet bekent.

Door de enorme extremen in het weer op de hele Aarde wordt het duidelijk door dat de magnetische polen gesplitst zijn. Deze splitsing heeft dus enorme gevolgen voor het weer op Aarde. De grote luchtstromen op Aarde worden aangedreven door de elektromagnetische stromen van de Aarde met de Zon en andere radio bronnen in het Heelal. Door deze splitsing van de magnetische polen van de Aarde komen deze luchtstromen nu bij America en Siberië tot veel dieper landinwaarts met extreem kou die normaal alleen op de polen heerst.

De afgelopen weken zijn er extreme over heel de Aarde waargenomen van -70 C° in Canada en +60 C° in Australië. Artikel over de weerextremen HIER. West-Europa ontspringt de dans enigszins, omdat zij tussen de twee luchtstromen in ligt die zo diep landinwaarts komen bij Canada (zelfs tot Florida) en Siberië (zelfs tot China).

Afbeelding met courtesy NOAA.

Magnetische noordpool
Wat is er aan de hand? NOAA heeft op 4 februari 2019 officieel nieuws naar buiten gebracht dat laat zien dat het magnetisch veld dat normaal boven Canada ligt aan het vervallen is. Er is normaal een magnetisch veld boven Canada en boven Siberië en deze velden houden de magnetische noordpool op haar plaats. Nu het veld in Canada in hoog tempo aan het afnemen is gaat het wandelen van het magnetische noorden richting Siberië nog sneller dan voorspelt. Daardoor moeten nu plotseling alle navigatie systemen voor scheepvaart, vliegverkeer, mobiele netwerken enzovoort vervroegt aangepast worden. (Het artikel van NOAA vind je HIER)

In de MainStreamMedia wordt aangegeven dat dit een regelmatige aanpassing is die komt uit de kern van de Aarde komt. In dit filmpje kun je deze officiële uitleg zien:

Magnetische zuidpool
Bij de zuidpool zien we dat het magnetisch veld richting Australië trekt en de verwachting is dat de magnetische velden naar elkaar toetrekken en elkaar zullen ontmoeten in het midden rond de plek waar de ‘Asian anomaly’ bij Indonesië. Deze plek heeft al lange tijd een zeer zwakke magnetosphere en dus weinig bescherming, net als de ‘South pacific anomaly’ voor de kust van Zuid-Amerika.

De nieuwe release van de ‘World Magnetic Model’ door NOAA laat een magnetisch veld zien dat boven Canada bijna helemaal is verdwenen en boven Siberië extra krachtig is. (zie model met rode en blauwe lijnen.) Volgens onafhankelijke wetenschappers betekent dit dat we binnen nu en 5 tot 7 jaar de werkelijke poolshift kunnen verwachten.

Gevolgen?
En om heel eerlijk te zijn weet eigenlijk niemand wat ons precies te wachten staat. Er wordt gewaarschuwd voor verhoogde kosmische straling, omdat de beschermende Magnetosphere rond de Aarde afneemt als de magnetische polen kantelen. En ook onze Zon is in een ‘Solar Minimum’ en daardoor ook de magnetosphere rond de Aarde zwakker.

Dit proces is dagelijks waar te nemen in de metingen. Kosmische straling veroorzaakt mutaties in het DNA en in die zin is het wel in lijn met de veranderingen in bewustzijn die nu bezig zijn. Met een actief multi-dimensionaal energielichaam kun je waarschijnlijk de meeste straling het beste verwerken, laten doorstromen en omzetten naar een heilzame werking van het fotonenlicht (plasma).

Met online activatie&mediaties met iedere nieuwe en volle Maan begeleid ik je om het kosmische hart en het multi-dimensionale plasma systeem in jezelf te openen en te laten ontvouwen (herinneren). Kijk ook naar dit artikel van Space weather over het Solar minimum (HIER)

Vernieuwing van het bewustzijn
Spiritueel bekeken is het Wezen van de Aarde (wij en ook het bewustzijn in haar geheel) met een grote verschuiving in bewustzijn bezig (Zie mijn artikel over de jaarhoroscoop 2019 goddelijke stroom van de zwarte Maan in Waterman in het 4de huis.) Er is voor het bewustzijn in het algemeen, dat ons allemaal doorstroomt iets afgerond en de ervaring van het bewustzijn op Aarde maakt iets compleet. Daardoor wordt de dualiteit van de Matrix niet meer ondersteund vanuit de Schepping.

Deze Schepping (multi-versa) is een manifestatie van het bewustzijn zelf. Daardoor begint de Matrix met haar duale systeem uit elkaar te vallen en te ontwikkelen naar een nieuwe uitdrukking van bewustzijn. Dit is de basis van alle transformaties die we nu ondergaan. Een poolshift is hier waarschijnlijk maar een bijbehorend symptoom van. We zien ook op andere planeten in ons zonnestelsel en op de Zon veranderingen in de stand van de magnetische assen. Dus het is een veel groter gebeuren als alleen een poolshift voor de Aarde.

Watermantijdperk
Het is eerlijk gezegd niet bekent wat de uitkomst zal zijn. Ik denk dat het belangrijk is om de uitkomst open te houden en vertrouwen te hebben in het grotere proces in de ontwikkeling naar het Watermantijdperk. Daarin komt het bewustzijn weer aan het roer en kan de bijna bewusteloze staat van leven die nu in de dualiteit van de Matrix bestaat niet blijven bestaan zoals dat nu is.

Vertalingen binnen het bewustzijn
Innerlijk gaan velen met zevenmijlslaarzen door het openen van de dualiteit heen. De dualiteit van de Matrix opent zich razend snel in iedere cel en het multi-dimensionale bewustzijn komt knooppunten tegen in ons, die zoeken naar een vertaling van eenheid naar dualiteit. Met de online webinar tijdens de nieuwe Maan afgelopen maandag werd veel geopend en ontstond er heel veel ruimte en bevrijding in ons. Er opende zich nieuwe lagen die verstand en bewustzijn in een nieuwe verbinding brachten en waardoor we op een nieuwe manier deze kwaliteiten kunnen gaan gebruiken.

Maar dat mag nog worden uitgevonden wat het effect daarvan is. Wat ik ervaar is dat het multi-dimensionale bewustzijn op dit moment bezig is om met een soort van trap steeds vertalingen te maken naar andere dimensies van het bewustzijn, zodat de dualiteit en Matrix lagen nog meer en op een nieuwe manier in eenheid komen en doorstromen. De kosmische geopende Flower of Life was daarin zeer behulpzaam. Stukjes waar deze vertaling van eenheid naar dualiteit in het bewustzijn niet doorstromen melden zich nu om gezien, erkent en in de juiste frequentie te komen. Dit gaat in de meeste gevallen zonder woorden.

Manuela van der Knaap

van  www.inzichten.com

5 gedachten over “Opvallende poolshift en.. het Watermantijdperk..

    1. Welke verklaring we waren toch al heel lang op de hoogte, dat onze planeet levendig is en kleine capriolen uithaald, en dat hij gewoon doet waar hij zin in heeft of toe gedreven wordt, nou en, we kunnen er over praten denken, en daarmee houdt het op, het leven is verrukkelijk en een ijsje op zijn tijd, groet !

  1. Wat duidelijk heel heel gevaarlijk is bij het nieuwe magnetische evenwicht vinden van onze planeet,
    dat de tectonische platen kunnen verschuiven de één onder de ander, wat al gebeurt is van daar het vinden van menselijke skelet delen op grote diepte, menselijk voet skelet op 800 meter diep in een zuid Africaanse kolenmijn, dat gaat gepaard met enorm geweld, ja en veel slachtoffers, weinig overlevende kun je beter van spreken, maar het komt zo als het komen moet !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.