Advertentie

Robert Kennedy jr: “NEEM HET COVID-VACCIN NIET!”


 

Robert Kennedy jr:

“NEEM HET COVID-VACCIN NIET!”

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Robert F. Kennedy jr. is advocaat en de zoon van Robert Kennedy sr., een Amerikaans politicus van de Democratische Partij in de jaren 1955-1970. Hij was de broer van de Amerikaanse president John F. Kennedy. Beide mannen werden vermoord doordat zij de weg bleken te versperren van het militair-industrieel complex, dat in de jaren 1960 -met name via de oorlog in Vietnam- haar macht en invloed in de Amerikaanse regeringstop uitbreidde. HIER op de site kun je lezen over de invloed van de CIA in de dood van beide mannen.

Robert F. Kennedy jr. staat bekend als een voorvechter voor de veiligheid van vaccins. Met zijn stichting ‘Children’s Health Defense’ (HIER) is hij al enkele decennia bezig, op uiterst professionele wijze, de FUNDAMENTELE GEVAREN in kaart te brengen van vaccins en vaccinaties in het algemeen, en kindervaccins in het bijzonder. Hij is de man die uitvond en de wereld liet weten. dat de Amerikaanse GGD-organisatie, de CDC (Centres for Disease Controle), in het bezig zijn, van méér dan 20 verschillende patenten op vaccins.. En dat jaarlijks deze organisatie voor een slordige US$ 4 miljard aan vaccins verkoopt!

Vanzelfsprekend creëren deze patenten voor de CDC’s een aanzienlijke verborgen belangenverstrengeling. Want dit overheidsorgaan/agentschap heeft als rol opgedragen gekregen, het waarborgen van de veiligheid van vaccins! Het is een voorbeeld van de vos die het kippenhok bewaakt.. Steeds meer berichten komen tevoorschijn, waaruit blijkt dat de tentakels van de Big Pharma-maffia (een uitdrukking van prof. dr. Peter Götsche HIER) ook in deze organisatie zich binnen hebben weten te wringen..

Robert Kennedy jr. zou je kunnen betitelen als de advocaat voor de burgers. Dat betekent dat hij het regelmatig juridisch moet opnemen tegen grote instellingen en/of bedrijven. Maar dat doet hij succesvol. Zo won hij in 2018 een spraakmakende rechtszaak, waarbij aangetoond werd dat de Amerikaanse HHS, zie hieronder, al 32 jaar haar werk niet had gedaan. Deze organisatie moet namelijk, vanaf 1989, vergelijkend onafhankelijk onderzoek doen, naar het periodieke verschil, in de gezondheid van kinderen die gevaccineerd zijn en niet-gevaccineerde kinderen.

Sinds deze wettelijke regeling, dat vaccinfabrikanten NIET meer aansprakelijk KUNNEN WORDEN GEHOUDEN voor hun producten, is de beer los in de VS..

Terwijl de wereld vol is van cijfers en statistieken, onderzoeken en kennis over dit verschil tussen deze 2 groepen kinderen, blijkt de HHS deze taak aan haar laars gelapt te hebben. Het was de bedoeling van deze wet (artikel 42 USC300aa-27) om de heftige bijwerkingen (tot de dood aan toe!) van vaccinaties te reduceren. Vooral omdat -na grote chantagedruk van de BigPharma-maffia- de overheid niks anders kon doen, dan de hele farmaceutisch industrie vrijwaren van mogelijke negatieve gevolgen van het toedienen van vaccins aan kinderen.

Die verantwoordelijkheid kwam vervolgens bij de Amerikaanse overheid (=burgers) te liggen en die startte een vaccinatie-compensatiefonds, dat schadegevallen, na juridisch gebleken verantwoordelijkheid, aan ouders/slachtoffers compenseert. En natuurlijk probeert een overheid dan deze schade beperkt te houden, met het oog op de grenzeloze reikwijdte van deze maatregelen.

En één van die maatregelen die werd genomen, was het monitoren van de ontwikkeling van de schade die vaccins toebrengen aan gevaccineerden, middels de verschillen in kaart te brengen tussen gevaccineerde en ongevaccineerde personen.

 

 Robert Kennedy staat zijn mannetje en waarschuwt ook JOU..!
De onderstaande verklaring van Kennedy, reiken we je graag aan, als de zoveelste waarschuwing tegen het nieuwe RNA/DNA-vaccin, dat tegen COVID-19 zou zijn ontwikkeld. Niet alleen een volledig nieuw vaccin, maar daarmee ook een experimenteel vaccin..!! Onderzoek naar bijwerkingen KUNNEN NIET ZIJN AFGEROND, anders dan de paar maanden van testen. Maar dat is nog maar het begin van de waarschuwing.. Er is GEEN ENKEL VEILIGHEIDSPROFIEL dat aan deze DNA/RNA-vaccins kan worden gehangen.

Het is deze Carrie Madej. die OOK AL DE HEEL HEFTIGE VOORSPELLINGEN DEED EN DOET, die preciés in lijn liggen, met wat je hier leest van de kant van Robert F. Kennedy jr.. (klik voor artikel van enkele maanden geleden!)

Daarnaast zijn er zóveel heftige berichten van topwetenschappers en top-medici rondom het vaccin, dat je je afvraagt, hoe groot de angst wel niet moet zijn bij mensen, om -eigenlijk volkomen desperaat- het vaccin te laten inbrengen..Daarnaast is het toch BIZAR dat de genoemde wetenschappers de mond wordt gesnoerd en ze hun verhaal/perspectief niet mogen delen..?!! Ze worden overal gecensureerd en worden NIET OF HOOGST ZELDEN UITGENODIGD bij praatprogramma’s op radio en Tv..!!

Lees het bericht van Robert Kennedy en trek je eigen conclusies; sta in je eigen kracht en leg deze niet neer bij een vaccin, van minimaal discutabel allooi.

Robert Kennedy jr.

“Ik wil dringend uw aandacht vestigen op belangrijke vragen in verband met de aanstaande vaccinaties tegen Covid-19. Want voor het eerst in de geschiedenis van de vaccin-ontwikkeling, grijpen de zogenaamde laatste generatie mRNA-vaccins rechtstreeks in, op het genetisch materiaal van de patiënt. Ze veranderen daarmee dus diens individueel UNIEKE genetisch materiaal, wat neerkomt op genetische manipulatie, dit was tot nu toe al verboden en werd simpelweg al als misdadig beschouwd..!

“Deze ingreep kan worden vergeleken met genetisch gemodificeerd voedsel, dat ook zeer controversieel is. En hoewel de media en de politici momenteel het probleem bagatelliseren en zelfs dwaas oproepen tot een nieuw type vaccin, om terug te (kunnen) keren naar de normaliteit, is deze vaccinatie problematisch. Vooral in termen van gezondheid, moraal en ethiek, maar ook in termen van genetische schade die, in tegenstelling tot de schade veroorzaakt door eerdere vaccins, onomkeerbaar en onherstelbaar zal zijn. Besef dat heel goed. (HIER)

Wolfgang Wodarg was de voorzitter van het gezondheidcommittee van de Europese Raad, ten tijde van de Mexicaanse Griep’pandemie’. Zijn conclusie na afloop? “Wij hebben een fake-epidemie gehad”. Lachten Chan en Osterhaus in hun vuistje?

Beste patiënten, na een ongekend mRNA-vaccin zul je de symptomen van het vaccin niet meer op een complementaire manier kunnen behandelen. Dat betekent, dat je met de gevolgen zult moeten leven, omdat je niet langer in staat zult zijn om te genezen door simpelweg giftige stoffen uit het menselijk lichaam te verwijderen. Je zult net als een persoon met de bekende genetische afwijkingen worden behandeld. Zoals het syndroom van Down, het Klinefelter-syndroom en het Turnersyndroom. En het stoppen van genetische hartziekten, hemofilie, cystische fibrose, het Rett syndroom, etc., omdat de genetische afwijking eeuwig is!

Dit betekent heel duidelijk, dat als er ná een mRNA-vaccinatie een vaccinatiebijwerking ontstaat, zal zeer waarschijnlijk noch ik, noch een andere therapeut, u nog kunnen helpen, omdat de schade die door deze vaccinatie wordt veroorzaakt genetisch onomkeerbaar zal zijn.

Naar mijn mening vormen deze nieuwe vaccins een misdaad tegen de menselijkheid die nog nooit op zo’n belangrijke manier in de geschiedenis is begaan.

Zoals de ervaren arts Dr. Wolfgang Wodarg zei. “Eigenlijk zou dit ‘veelbelovende vaccin’ voor de overgrote meerderheid van de mensen, ‘BANNED’ moeten zijn, want het is regelrechte genetische manipulatie!”

* * *

Graag bieden we je, aanvullend op deze informatie van Robert Kennedy jr. de volgende video aan.. Hij spreekt voor zich.. Een video van slechts een aantal artsen, wetenschappers en activisten, die hun meningen geven. Op geen enkele manier verwijzen deze personen naar de andere personen in de video. De video biedt een grote variëteit aan perspectieven, die allen ten grondslag liggen aan een individuele wijze van het uitdrukken van dat perspectief.

3 gedachten over “Robert Kennedy jr: “NEEM HET COVID-VACCIN NIET!”

 1. even over PCR testen…

  EEN DIAGNOSE MAG ALLEEN WORDEN GESTELD DOOR EEN GEDIPLOMEERD ARTS! DIT WAS EVENEENS DE UITSPRAAK VAN HET HOGE RECHTSHOF IN PORTUGAL!

  DIT IS UW INGANG!
  Toen ik meer dan 30 jaar geleden voor het eerst mijn EHBO diploma haalde, mocht ik pas iemand dood verklaren “wanneer het hoofd meer dan 5 meter van de romp was gescheiden”. Dit was toentertijd een examenvraag,

  Dit is ook een mogelijkheid om een PCR test te weigeren. Vraag degene die u wil gaan testen of deze een gediplomeerd arts is, Indien het antwoord “ja” is, vraag om zijn BIG registratie nummer.

  ELKE ARTS KENT DIT UIT ZIJN HOOFD!

  Indien degene die u wilt testen GEEN arts is, zeg gewoon dat hij/ zij/ transgenderneutraal niet bevoegd is om een diagnose te stellen!

 2. Gezien de personen met afwijkende meningen (sic) m.b.t. de Covid 19 problematiek regelmatig worden geconfronteerd met, zoals dat men in Duitsland noemt de :”Nazi Keule…” is het m.i. interessant terug te grijpen naar dit verleden. Een bron :
  http://kavlaanderen.blogspot.com/
  met citaat : “Principe 1 van de ‘Code van Neurenberg’ stelt uitdrukkelijk:
  “De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijk.”
  Dit betekent dat betrokken persoon wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven; in staat moet zijn zijn of haar vrije keuze te maken zonder tussenkomst van enig geweld, fraude, misleiding, of enige andere vorm van beperking of dwang; en moet voldoende kennis en begrip hebben van het betreffende onderwerp zodat hij of zij in staat is een onderbouwde keuze te maken. Dit laatste vereist dat voordat de proefpersoon zijn of haar keuze kan bevestigen duidelijk gemaakt moeten worden de aard, duur en doel van het experiment; de methode en middelen waarmee het uitgevoerd worden; alle te redelijkerwijs te verwachten ongemakken en risico’s; en de gevolgen voor de gezondheid of de persoon die mogelijk deel zal nemen aan het experiment. De plicht en de verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de kwaliteit van de toestemming ligt bij de persoon die het experiment initieert, aanstuurt of eraan deelneemt. Dit is een persoonlijke plicht en verantwoordelijkheid die niet ongestraft overgedragen kan worden aan een ander…. “ (=einde citaat)
  En de moderator voegt er nog het volgende aan toe :
  “De coronavaccinatie gebeurt dus niet volgens het eerste principe van de Code van Neurenberg en is dus een misdaad tegen de mensheid!” (=einde citaat).
  Ik denk dan ook dat het voormelde principe 1 van de Code van Nürnberg, meer dan duidelijk is. Als men ziet aan welke intimidaties mensen die dit vaccin weigeren, worden blootgesteld, dan is er imo op geen enkele manier nog sprake van een vrije keuze.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.