Advertentie

WWO meldt: nieuwe wereldwijde epidemie!


Het onderstaande bericht bereikte ons gisterenavond. Wij hebben de afgelopen uren besteed om deze berichtgeving te checken en wij zijn nu in staat dit wereldnieuws als een van de eerste sites te melden. Mogelijkerwijs, wij sluiten dat natuurlijk niet uit, kan het zijn dat je reeds op de hoogte bent van deze intense nieuwe ontwikkelingen..!

Als wij je een advies mogen geven: lees aandachtig de onderstaande punten door. Herken je jezelf in 4 of meer punten, dan is het wel dègelijk mogelijk dat je reeds besmet bent!! Deze wereldwijde epidemie -want daar spreken we over- zal zich volgens de mensen die er geen verstand van hebben- ongebreideld kunnen verspreiden. En alle voortekenen wijzen erop dat dit inderdaad zal gaan gebeuren. Kortom: wij houden ons hart vast..!!  Dit is het bericht:

* * *

x

Een wereldwijde epidemie verspreidt zich met een razende snelheid!

x

Zelfs Einstein sprak reeds over deze epidemie!

De WWO (Wereld-Welzijns-Organisatie) voorziet dat miljarden individuen besmet zullen raken in de komende jaren. Hieronder de voornaamste symptomen van deze bijzonder besmettelijke ziekte:

 • De neiging om zich te laten leiden door de eigen intuïtie in plaats van te handelen onder de druk van angsten, opgedrongen ideeën en vanuit het verleden geconditioneerd gedrag.
 • Totaal gebrek aan interesse om anderen te beoordelen, zichzelf te veroordelen en/of om zich bezig te houden met alles wat conflicten kan voortbrengen.
 • Zelfs Einstein sprak reeds over deze epidemie!
 • Totaal verlies van de capaciteit om zich zorgen te maken – dit is een van de meest intense symptomen!
 • Een continu genoegen in het appreciëren van mensen en dingen zoals ze zijn, wat met zich meebrengt dat men de anderen niet meer wil veranderen
 • Het verlangen om zichzelf te veranderen teneinde de eigen gedachten, gevoelens, emoties, lichaam, materieel leven en omgeving op een positieve manier te beheren zodat steeds wat mogelijk is qua gezondheid, creativiteit en liefde ten volle ontwikkeld wordt.
 • Herhaalde aanvallen van glimlachen: de glimlach die “dank u” zegt en die een gevoel van eenheid opbouwt met al wat leeft
 • Een steeds verder groeiende openheid naar kinderlijkheid, simpelheid, lach en blijheid.
 • Steeds frequentere momenten waarin men in communicatie komt met zijn/haar ziel in non-dualiteit, dat een aangenaam gevoel van voldaanheid en geluk veroorzaakt.
 • Er genoegen in vinden zich als een genezer te gedragen, die blijheid en licht brengt in plaats van kritiek of onverschilligheid.
 • De bekwaamheid om alleen, in koppel, in een familie en in gemeenschap op een vlotte en gelijkwaardige manier te leven, zonder slachtoffer of beul of zelfs redder te willen spelen.
 • Een gevoel van verantwoordelijkheid en geluk dat men aan de wereld zijn/haar dromen over een overvloedige, harmonieuze en vredevolle toekomst wil aanbieden.
 • Totale aanvaarding van zijn/haar eigen aanwezigheid op aarde en de wil om op elk moment te kiezen voor wat mooi, goed, waar en levend is.

red noseWil u blijven verder leven in angst, afhankelijkheid, conflicten, ziekten en conformisme, vermijd dan te allen prijze ieder contact met mensen die deze symptomen vertonen.

Immers, deze aandoening is buitengewoon besmettelijk. Als u reeds symptomen vertoont, weet dan dat uw toestand waarschijnlijk hopeloos is.

Medische behandelingen kunnen tijdelijk enkele symptomen onderdrukken, maar de onontkoombare voortgang van de ziekte kan niet worden tegenhouden. Er bestaat namelijk geen anti-geluk-vaccin.

Omdat deze gelukziekte het verlies van de angst om te sterven veroorzaakt, die een van de centrale peilers is waarop het geloof in de materialistische moderne maatschappij berust, riskeert er grote sociale beroering te ontstaan onder vorm van stakingen van de oorlogsdrang en van de drang om gelijk te hebben, het ontstaan van samenscholingen van gelukkige mensen die zingen, dansen en het leven vieren, de opkomst van kringen van mensen die hun (lichamelijke en geestelijke) genezing vieren, crisissen van slappe lach en seances van collectief emotioneel afreageren.

Zegt het voort…

Bron: onbekend.

61 gedachten over “WWO meldt: nieuwe wereldwijde epidemie!

 1. He eindelijk weet ik wat er met me aan de hand is!!
  Alle dokters, ziekenhuizen gehad maar niemand kon me vertellen wat ik had en of het te genezen was!!
  Nu kan ik verder en HET verspreiden!!!

 2. Dit artikel moet maar gewoon blijven staan denk ik.
  Als er nog steeds mensen blij van worden dan is dit het belangrijkste bericht van WTK en mag niet meer verwijdert worden.

 3. ik zie nog veel mensen klagen over het weer, ver al als het om regen gaat.
  maar je kan het weer niet verandere, maar wel je gedachten (bewustzijn) over het weer.

  je hebt 3 werelden : informatie (de bron), energie (tussen-wereld), en fysieke wereld

  ……..> scheppen (actief) Yang
  <…….. waarnemen(passief)Yin

  informatie energie materie

  ether water en vuur aarde en lucht

  verhoudingen levensenergie deeltjes
  bewustzijn

  aarde: stabiliteit : fysisch
  lucht: verandering : chemisch
  water: beweging : magnetisch
  vuur: transformatie : electrisch
  ether: verbinding : etherisch

  nu we van binnen langzaam rijker worden en zien dat we allang 1 waren en zijn. kunnen we vragen gaan beantwoorden (die deels vergeten en onderdrukt zijn) om wie we zijn en wat we hier komen doen.
  zoals de vragen:
  1) hoe kan een ufo vliegen?
  2) wie ben ik na die leven?
  3) wie was ik voor dit leven?
  4) hoe konden grote grote bouwwerken maken? (piramides, Stoneage en hunebedden enz)
  5) hadden we de zelfde gave toen we wakker waren (tijd van Atlantis) om de 4 elementen te sturen zo als bij Avartar: De Legende Van Aang?
  6) is anti-zwaarte kracht mogelijk?
  7) wie ben ik en wie zijn de andere?

  en jou levens vragen natuurlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.