Advertentie

11:11:11: Oproep tot wereldwijde meditatie en manifestatie.


Voor velen een bekend fenomeen, een wereld wijde meditatie op een special moment in tijd en ruimte. Voor een ieder een moment mee te doen, kennis te maken en te voelen wat er gebeurd als mensen de intentie bundelen en samen komen zowel fysiek als mentaal op een speciaal moment in tijd en ruimte.

11:11:11 Magisch moment in tijd en ruimte, gevolgd door 29-11-2009.

De 11 van de 11 in 2009 is zo een speciale dag. 11:11:11

Gevolgd door nog een speciale dag 29-11-2009 11:11:11

Al het leven is heilig! Op de speciale momenten in tijd en ruimte is er een oproep vanuit de Kosmische verbondenheid der zielen, de intentie te bundelen met maar een gedachte transformatie voor het hoogste goed van al dat is.

De 11:11: 2009 biedt een unieke mogelijkheid direct te ervaren wat de menselijke geest kan doen in samenwerking met de kosmische afgezanten van het licht op de planeet Aarde. Planeet Aarde, ons thuis in het heden, vraagt uw aandacht. Uw liefdevolle aandacht!

Velen zijn bekend met het fenomeen dat de geliefde E.Omoto heeft getoond in zijn werk met de waterkristalen. Een simpel gebed over het water kan werkelijk de vaste structuur van het meest voorkomend element op aarde, water veranderen van chaotische vormen naar harmonieuze formaties.

Dat in ons achter hoofd houdend kunnen wij als mensen ervoor kiezen tijdens het heilig moment onze intenties te bundelen en energieën op aarde te transformeren in bewuste samenwerking met de kosmische broeders en zusters. Er zijn vele lichtwerkers op aarde die in de afgelopen jaren hebben ervaren de kracht van de intenties als men samenwerkt.

De 11:11:11 (11-11-2209) en 11:11:11 (29-11-2009) bieden een unieke mogelijkheid de kracht bij de intenties te zetten en transformeren. Transformeren van alle energieën die niet in overeenstemming zijn met het hoogste goed van al dat is. De 11:11:11 is een dag om niet te vergeten, een dag om te vieren.

Het liefst in de cirkel van gelijkgestemden zielen, maar alleen al intentie uit te spreken door middel van een gebed zal ontvangen worden door de celestial beings (kosmische afgezanten van het licht en lichtfederaties) als een signaal van de bereidheid van de bewoners van de aarde, het gouden tijdperk verder te manifesteren, verankeren en planten op de planeet aarde. Let the good times roll…

numerology-fullinit_Wij, die de aarde bewonen mogen alle liefdevolle intenties bundelen in de dienstbaarheid en onbaatzuchtige liefde op de dagen van de planetaire afstemming 11:11:11. Door de intenties van de universele onvoorwaardelijke liefde te delen door middel van gebed op de 11:11:11 planten we en verzorgen we de zaadjes van de liefde, die zomaar kunnen groeien in deze tijden van transformatie.

Een ieder die de leest of hoort is welkom deel te nemen aan deze prachtige manifestatie 11:11:11 door liefde te zijn. Liefdevolle intenties uit te spreken en te voelen op dit mooie moment kan deze energie van de universele onvoorwaardelijke liefde, de wonderen verrichten voor zij die nog wakker “moeten” kunnen worden en/of nog dromende zijn in de werelden van de illusie.

Er zijn vele aspecten van de “werkelijkheid” die momenteel zorgwekkend zijn, om maar een te noemen, de vaccinaties. Op deze dagen van de 11:11:11 kan een speciaal gebed worden uitgesproken om alle negatieve gevolgen van de verstoring veroorzaakt onder andere door vaccinaties te minimaliseren. Begrijp dat goed, alles is energie en energie is bewerkbaar, veranderbaar en vooral transformeerbaar.

11:11:11 – meditatie

Mogelijke richtlijnen of inspiratie van wat een ieder kan doen op het mooie moment in tijd en ruimte 11:11:11 11 uur 11 minuten locale tijd in de middag en/of in de avond. Weet en voel dat er vele en vele lichtwerkers zowel op de aarde als in de kosmos mee doen met deze dagen van de transformatie en manifestatie.

Plaats jezelf ergens op een rustige plek, binnen, de heilige en veilige ruimte van je huis of buiten in de natuur.

Voel en zie de aanwezigheid van je liefdevolle zelf in deze wereld van de prachtige planeet Aarde. Aarde is thuis, je bent hier veilig, heilig en vooral welkom om je werk te doen voor al dat is levend.

Adem dieper in dan dat je normaal zou doen, en laat alle zorgen, alle onrust, alle bezorgdheid van je afvloeien, wetende dat alles is, zoals het is. En is klaar voor de transformatie. Transformatie, daar waar het nodig is.

Voel de kracht van je eigen weten, voel de kracht van de liefde dat aanwezig is, in alles dat je ziet op dit moment.

Adem nog eens in en vier het leven. Laat de stroom van de liefde door je heen stromen.

Voel je hart, je borst, je ademhaling, dat natuurlijk is. Voel hoe de geest werkelijk door je heen ademt in elke ademhaling kom je dieper en voller tot jezelf.

Voel de kracht van de liefde in en om je heen.

Voel, je bent er en je mag er helemaal zijn, wie je bent. Je bent god de schepper, een met de schepping. Alles dat er is, is heilig.

Met elke ademhaling kom je steeds dieper tot rust en innerlijke vrede.

Plaats je liefdevolle aandacht in je hart.

Zie en voel, hoe in je hart een bol van licht aanwezig is.

Een klein bolletje maar o, zo mooi, zo licht, zo liefdevol en zacht.

Er is geen tijd, geen ruimte, alleen hier en nu en bolletje van licht in je hart.

Met elke ademhaling groeit de bol van licht, het wordt groter, helderder en stralender met elke ademhaling. Als de bol van licht in je hart, stralender en groter wordt, worden alle zorgen, bezorgdheden, verdriet of andere emoties steeds kleiner en raken steeds verder weg van je.

Je bent je eigen licht en liefde aan het uitbreiden, letterlijk en figuurlijk.

Zie en voel hoe deze bol van licht groeit en wordt steeds groter, helder en stralender.

Het is net zo groot als je heel borstkast, je lijf, het wordt groter en groter. Het wordt net zo groot als je heel lichaam, je kruin baadt in licht, je voeten zijn omhuld in stralend licht van de liefde.

Boven, onder, voor en achter je, is alleen en enkel licht en liefde!

De bol van licht is nu zo groot dat de ruimte, ongeveer een meter voor, achter, boven en onder je bent gevuld met stralend liefdevol, warm en zacht licht van de liefde, universele onvoorwaardelijke liefde.

Zie en voel hoe een stralend mooi, glanzend, stralend laagje goud spiegel laagje om de bol van licht wordt gevormd. Het ontstaat om je te beschermen van alle negatieve energieën die tot transformatie zijn gekomen, zowel innerlijke als uiterlijk.

De gouden spiegel laagje transformeert alle energie naar de hogere freaguantie van licht en liefde.

Brengt nu je liefdevolle aandacht naar je kruin en zie en voel hoe er vanuit je kruin een straal van licht wordt uitgezonden naar de zon. In de rechte lijn maak je verbinding met de zon.

Zie en voel hoe de Zon, je liefdevolle aandacht ontvangt en zend speciaal richting jou een liefdevolle straal van licht. Je baat in de licht van de zon en laat de energie van de zon doorstromen naar de aarde. In de aarde, door alle lagen van deze prachtig mooi planeet. Laat het stromen. Zend vanuit je basis, energie stroom richting de aarde en voel hoe de aarde, jou liefde ontvangt en beantwoord, in liefde.

Zie en voel hoe de aarde, de liefdevolle energie uitzend richting jou.

Voel en ervaar, hoe de energieën van de aarde en zon, elkaar ontmoeten in je eigen hart.

Hoe warm, deze ontmoeting is. Er is meer tussen de hemel en de aarde, dat wat er letterlijk is tussen de hemel en aarde is, de mens. Jij en ik en wij allemaal, die allen op dit moment, de liefde tussen de hemel en de aarde door ons lijf heen laten stromen.

Zie en voel hoe de energieën van de zon en aarde, jou opvullen met hun liefde.

Hoe de energie, steeds stralender, gezonder, schoner, lichter en blijer wordt.

Zie en voel hoe jij en ik en wij en zij, de kinderen zijn van deze schepping, een met de schepper en de schepping.

Laat de energie stromen om en in je. Zie en voel hoe het bolletje van licht groeit en steeds groter wordt, hoe het je hele omgeving vult met de liefde en licht. Het wordt nu zo groot als de hele aarde, het omhuld de hele aarde in radiant licht van de liefde, dat in overvloed aanwezig is. Energie dat vrij toegankelijk is voor een ieder, die de wens te kennen of te leren kennen.

De bol van licht is net zo groot als de hele aarde en voel en weet dat er anderen zijn die op dit moment deze energie voelen en ervaren. Een ieder op zijn eigen moment, een eigen manier, maar voel ook, dat alle liefde die de schepping voedt en groet op dit moment, samensmelten met anderen die deze liefde voelen en laten stromen voor de aarde en voor zichzelf. Voor al het leven op aarde. Zie en voel hoe een verenigd veld van liefde ontstaat, door al deze bollen van licht op de aarde.

Het veld van liefde is nu alles omvattend, alle delen van de aarde baden in licht van de liefde en de energieën vormen een lichtbol om en door de hele aarde.

Alles dat niet in overeenstemming is met de hoogste goed van al dat is, wordt getransformeerd door deze krachtige, maar zachte vloed van de gezondheid, vrede en genegenheid.

Alle ziekte, alle verdriet, alle vijandschap wordt gewoon omhuld in liefde.

Daar waar liefde is, kan angst niet bestaan en dus verdwijnt alle angst en negativiteit.

Het smelt als de sneeuw voor de zon.

Badend in de liefde en licht is het nu een moment om je hogere zelf en of je spirituele gidsen te ontmoeten. Laat de stilte in je en ervaar wat er gebeurd.

Er zijn geen richtlijnen voor, ervaar gewoon of je een boodschap ontvangt, dat special voor jou bedoel is, ervaar het moment zonder oordeel, gewoon laat het, een gevoel, een visie, een ingeving. Wat het ook mag zijn, het is jou cadeau aan jou, omdat jij de tijd hebt genomen om naar jezelf te luisteren, te voelen en te ervaren.

Als je zo ver bent voel de warmte van je eigen hart, je liefde voor deze schepping, de liefde van de schepper en de schepping voor jou.

Beweeg je vingers en je tenen, voel hoe heerlijk het is om te leven op deze aarde. Voel je lichaam, wordt een met je lichaam zoals je nu bent, badend in licht, bakken van licht, dat je bent.

Als je specifieke zaken of personen wens te benoemen in een gebed, dan is dat nu het moment.

Het is nu een moment om een eigen gebed uit te spreken wetende dat het gehoord wordt door al dat is. Laat de woorden of inspiratie tot je komen, neem allen voor wie je wenst te bieden in je geest en weet dat alles is, zoals het nu is, maar het hoeft niet zo te blijven.

Voel de liefdevolle kracht dat door je stroomt als de kracht van het gebed weerklinkt in de schepping. Terwijl de woorden, de inspiraties, weerklinken in de schepping, weet dat de kracht van de liefde jou gebed zal manifesteren voor het hoogste goed van al dat is.

Wordt een met je lichaam, voel hoe heerlijk het is, aanwezig te zijn op dit moment in deze schepping, beweeg je langzaam en bedank je zelf voor jij bent wie je bent.

Glimlach, zachtjes wetende dat jij bent de schepper en de schepping.

Voel de liefde in en om je heen en vervolg je dag in veiligheid van de kracht wiens naam is liefde!

Gegroet,

Je broeders en je zusters zoals die op aarde en in de kosmos zijn!

Vrede leve licht!

14 gedachten over “11:11:11: Oproep tot wereldwijde meditatie en manifestatie.

 1. Probeer altijd lief voor elkaar te wezen, niet slechts op 11-11-09 om 11 uur. Sta iedere ochtend op met de gedachte lief voor de ander te wezen. Voordat je ga slapen passeer altijd eventjes de revue van die desbetreffende dag en vraag jezelf af wat je evt. die dag beter had kunnen doen. Zo weef je de gewoonte om lief voor elkaar te zijn. Een keertje falen hindert niet, want er bestaat altijd een volgende dag om het weer beter te doen.

 2. @ Franciscus001

  Helemaal met je eens.

  Tevens vind ik 11-11-’09 een mindere datum, ze hadden beter voor 11-11-’11 kunnen gaan, of 09-09-’09 haha o nee, das een slecht teken!

 3. @ f001 had Brendan dat niet tegen jou gezegd als reactie op jouw posts bij even een overzichtje .mmmmmm is er misschien toch nog hoop voor je (als je dit dus serieus hebt genomen ga zo door liefdevolle groet marcel

 4. @marcel: Tuurlijk mag brendan en ieder ander mij daar altijd op wijzen. (had ook niet anders verwacht, hoor) Ik zal de laatste zijn die beweert in alle reacties als een lief begripvol persoon over te komen.

  Maar dat neemt niet weg dat lief zijn voor elkaar (ondanks elkaars gebreken) vooral draait om universele basis-emoties die wij mensen met elkaar delen. Aandacht, geborgenheid, respect. Een tekort is vaak de wortel van intermenselijke problematiek.

 5. @F001 GEBREK AAN EMPATHIE het verschil tussen “goede” en “slechte” mensen en hun daden en denkwijze…

  E M P A T H I E

  Het leven is GEEN wetenschappelijk uitje van een jaar of 80 als je mazzel hebt….sjeezus men WAKE UP

 6. Mensen slechts vanuit een eigen persoonlijke perceptie beoordelen zonder daadwerkelijk op de inhoud te willen ingaan, noem ik idem een gebrek aan empathie. Ach, ik lees zoveel reacties hier van mensen met een eigen opgezet spiritueel maskertje op en die daadwerkelijk gelóven dit maskertje te zijn. Wat een treurnis en wat een hoop onverwerkte angsten. Er is nog een hoop werk te verrichten….

 7. F001 helaas sorry ik schijn me vergist te hebben je bent nog steeds arrogant en niet wetend jammer.toch wens ik ook jou wijsheid en liefde toe .En lees vooral al jouw reacties eens door daar val je dan wel even mee door de mand je bent zelf mensen aan het veroordelen die je niet kent en suggereerd dat jij de wijsheid in pacht hebt da’s een grote misser en getuigd niet van menslievendheid .Empathie….. als je mensen wegzet als leugenaars en de titel ouder niet waardig kom je wel heel veroordelend en arrogant over .Nee empathies is dat zeker niet en er staan nog steeds een aantal vragen open die jij te beantwoorden hebt of kan je dat niet in je almacht (gnuif) Ik hoop jou nooit tegen te komen als hulpverlener want ik ben bang dat je dan onnadenkend en zonder begrip voor je patient te werk gaat .of ga je nog leren ?Ook de door jou zo luid bezongen basis emoties deel je niet je toont geen respect over het geven van geborgenheid heb ik ook zo mijn tweifels maar daar kan ik verder geen oordeel over geven .Het feit dat je brendans woorden letterlijk neerzet met jou naam eronder doet mij vermoeden dat aan zelfinzicht en een eigengedachtegang ook zo het een en ander mankeerd .kortom ga in een dierenwinkel wonen ( daar zijn ze gek op papagaaien ) en stop met werken in de gezondheidszorg je bent een gevaar voor je patienten door klakkeloos handelingen te verrichten zonder gedegen zelfonderzoek .liefdevolle groet marcel

 8. Hey, mensen, laten we maar over een ding eens zijn. In mijn ogen het ding waar we eens over kunnen zijn dat wij allen willen leven in gezondheid, vrijheid en vrede!

  Voor de een is dat vaccineren voor de ander niet! Klaar!

  Wij kunnen met elkaar eens worden als we de focus richten op dat wat belangrijk is en dat is gezondheid.

 9. @marcel: ik zit niet de hele dag op deze site. Je bevestigd echter mijn eerdere stellingname. Je wenst me veel liefde en wijsheid toe, maar tevens scheldt je me voor arrogant uit. Ik blijf lachen om die new-agetypetjes. Ze houden zichzelf de ganse dag voor de gek door door over kosmische liefde en bevrijding te prediken vanuit hun eigenverzonnen opgezette maskertjes. Maar wat daaronder zit is veelal bedorven en zo rot als een mispel. Wat kunnen mensen zichzelf toch spiritueel voor het gekkie houden. (lol)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.