Advertentie

De komeet ELEnin IS Niburu..!


x

x

De  komeet ELEnin IS Niburu..!

 © 2011 Sakshin de Groot voor WantToKnow.nl/.be

x

De verhalen over de komeet Niburu en onze verbondenheid daarmee, doen al sinds de ontdekking van de geschriften van de Mesapotamiërs de ronde. Maar wat moeten we met die informatie..? Nadat gisteren bij mij, na het zien van nieuwe informatie, het spreekwoordelijk kwartje, viel besloot ik om deze informatie hier maar eens een keer op een rijtje te zetten.

Omdat veel van de informatie in het Engels is of via allerlei video’s te zien is op internet en elders, heb ik geprobeerd alles hieronder bij elkaar te brengen, en kun je op je gemak alle filmpjes en informatie tot je nemen. 

We beginnen bij het begin: ‘In den Beginne..’
Bram Vermeulen heeft onze relatie met Niburu al eens meesterlijk uit de doeken gedaan. Wanneer je interesse hebt, is deze mooie, 50 minuten durende presentatie, het bekijken méér dan waard! Pak een mok koffie en ga dit verhaal eens bekijken, werkelijk fascinerend!
x

X

De meeste mensen -hier op de site- hebben ongetwijfeld weleens dit verhaal over de planeet Niburu gehoord, bijvoorbeeld uit de boeken van Zecheria Sitchin. Hij was de man, die de verbinding met Niburu zeer goed in beeld heeft gebracht, maar –zoals dat zo vaak gaat- ook hij werd vaak voor gek versleten. Terwijl deze professor één van de weinigen is, zo niet de enige, die in staat is, de Mesapotamische kleitabletten van duizenden jaren oud te ontcijferen. Hier op WantToKnow staat in dit verband ook  het artikel van Peter den Haring over ‘De reuzen die op Aarde waren’. HIER

Wat de laatste tijd op mijn pad kwam, waren berichten over de komeet genaamd ELEnin; en dat zijn geen gezellige berichten… De komeet zou ontdekt zijn door een amateur-astronoom uit Rusland, genaamd Eleonid Elenin en inmiddels biedt NASA op haar officiële website een opvallend geruststellend verhaal aan over dit fenomeen. Dat gaat dan een beetje in de trant van: er komen wel vaker kometen langs en dit is een van de velen…! (Kijk op deze link )
Tegelijk zijn het sussende woorden met de strekking: ‘Ga maar lekker slapen, er is niets aan de hand. Bueno..’ Maar, wat een toeval.., een paar weken geleden, kreeg ik een video onder ogen, waarin NASA al haar personeel oproept, om een noodplan klaar te hebben voor het uitbreken van mogelijke catastrofale natuurrampen…! Jazeker! En dit deden ze niet in zuinige bewoordingen, zoals je op deze video zelf kunt zien.
x

X

Nou, leuk allemaal, zul je zeggen, maar valt er een echt verband te ontwaren? Nou, stoelriemen vast, hier gaan we.

Goudstof aanbrengen in de Atmosfeer
De Annunaki, die volgens de verhalen van de Mesopotamiërs, de bewoners zijn van Niburu, zouden tienduizenden jaren geleden, de aarde hebben gekolonialiseerd om goud te delven, goud dat hun eigen atmosfeer nodig had, want die was dusdanig beschadigd, dat ze er alleen nog konden leven als ze heel erg fijn goudstof in deze atmosfeer zouden aanbrengen. En dat goud was te delven hier op aarde.
Misschien zie je hier al meteen een connectie met het aanbrengen van edele metalen in de lucht, zoals dat hier nu intensief wordt gedaan met de chemtrails? Chemtrails bestaan voor een groot deel uit microscopisch kleine metaaldeeltjes, bijvoorbeeld aluminiumdeeltjes, deze blijven op grote hoogten gewoon in de atmosfeer hangen. Microscopische gouddeeltjes zouden op eenzelfde manier in de atmosfeer van de planeet Niburu blijven en voor het gewenste effect zorgen.

De goudmijnen van de Annunaki..
Als je diep gaat zoeken kom je verhalen tegen over 40.000 jaar oude goudmijnen die gevonden zijn in Zuid-Amerika en Afrika. Gesticht door de Annunaki, de bewoners dus van Niburu.

Als je het verhaal van Sitchin en Bram Vermeulen volgt, zouden wij zelfs een creatie zijn, een mix van Annunaki-DNA en ander, aards materiaal, bijvoorbeeld aap-achtigen. De bedoeling van de Annunaki, was een ras te creëren, dat voor hen het zware werk in de goudmijnen zou verrichten, omdat zij dit zelf té zwaar vonden.

Het goud van de Federal Reserve..
Om het delven van het goud goed te begeleiden hebben deze Annunaki een paar stromannen op Aarde achtergelaten en deze doen hun werk uiterst voortvarend! Want de grote illuminatie-bankiersfamilies zijn deze stromannen..! Zij doen het werk nog steeds vóór de Anunaki; de klus is dus niet áf, maar nog in volle gang..!! Het onomstotelijke bewijs vond ik in de opname van de verklaring van de advocaat van de Federal Reserve.

Deze man vertelt doodleuk dat er geen gram goud in hun bezit is, terwijl ze de grootste bank ter wereld zijn. De Federal Reserve is een stelsel van PRIVÉ-banken, die in de jaren 1950, het goud als dekking van de Amerikaanse dollar heeft ontfutseld. Vroeger stond op ELK dollarbiljet de tekst: ‘Worth one dollar in gold’. (zie afbeelding)
De FED heeft wel papieren waarin staat dat ze goud hadden, maar of ze nu nog goud in bezit hebben? Nee… Kijk naar deze video met een discussie tussen Congreslid Ron Paul (R-TX) en deze advocaat van de FED, Scott Alvarez. Hét bewijs, zonder enige twijfel, dat de FED GEEN goud meer heeft, die de Amerikaanse dollar zou moeten steunen. De dollar is dus puur papier en ‘make-believe’.
X

x

Zijn de Illuminatie de stromannen..?
Deze bankiersfamilies, die weer afstammen van de Tempeliers, die ook al zo druk waren met het manipuleren van hele werelddelen, zijn in mijn ogen de stromannen van de Annunaki. Iemand die een zeer gedegen inzicht heeft in de Illuminatie en de daaruit voort komende ‘Shriners’, is Louis Farrakhan. In een ode aan Louis Farrakhan, zijn inzichten én de verspreiding van zijn kennis, heb ik een muziektrack gemaakt die je HIER kunt beluisteren. Deze track probeert in een paar woorden het gehele verhaal te vertellen, maar de originele speech is natuurlijk vele malen langer en uitgebreider; deze kun je hier bekijken.

Het 9/11-goud..
Om nog even bij dit goudverhaal te blijven; onder de opgeblazen Twin Towers lag een gigantisch grote en stevige kluis, waar onder andere al het goud en geld van de staat NewYork lag. Op miraculeuze wijze is er van dat goud, dat natuurlijk al ruim voor de geplande aanslag verwijderd was, geen spoor te vinden. Een staaltje diefstal waar nog menig dievengilde een puntje aan kan zuigen..! (HIER)

.

Het ‘Tungsten’-goud..
Een ander bizar feit over het spoorloos verdwijnen van goudvoorraden, is het volgende verhaal. China bestelde in 2010 een gigantische voorraad goud bij de Federal Reserve. Dat zou dan worden afgeleverd, in ruil voor de enorme stapel bankbiljetten die de Chinezen hadden vergaard in de loop der vele decennia. Zoals afgesproken werd dit goud in China afgeleverd, maar wat werd er ontdekt? Bij nadere inspectie bleek alleen de buitenste laag van deze enorme partij goudblokken, écht goud te zijn. Na boringen in de goudbaren, bleek dat er materiaal onder een laag goud te zitten, die ‘Tungsten’ heet!

Tungsten is een goedkope, mat-grijze metaalsoort, die in soortelijk gewicht identiek is aan goud.  Door de blokken Tungsten te gieten in een goudstaaf mal en deze daarna te voorzien van een dun laagje goud, heb je geen idee dat de goudbaren niet 100% van goud zou zijn, tenzij je dus gaat boren natuurlijk, zoals de Chinezen dit deden… En om je te laten zien dat dit verhaal niet alleen in het ‘samenzweringscircuit’ ronddwaalt, is hier een link naar een site waar je dit verhaal kunt lezen.

Maar waar is dat echte goud dan gebleven? Wie heeft het in zijn bezit? De Federal Reserve heeft al aangegeven dat zij het niet hebben… Goud is zeer zwaar en dat transporteer je niet zomaar even ongezien, zeker niet in zulke enorme hoeveelheden. Nu heb ik mij laten vertellen dat er een bewoonde komeet onze kant op komt, die een tienduizend jaar geleden, dringend op zoek was naar goud…. Anyway.

De positie van de Atlas (blauw) als start/sluitstuk van onze wervelkolom tegen de schedel.

De ‘Atlas’- profilax, jij draagt de erfenis bij je!
En dan is er het verhaal van de ‘Atlas’, de bovenste wervel van je ruggengraat, de wervel die tegen je hoofd aanzit.

Om de mensheid de toegang tot zijn goddelijke bron te ontnemen en de gemaakte mens als gewillige slaaf te kunnen gebruiken, sleutelden de Annunaki stevig aan het apen-DNA. Zij bedachten bijvoorbeeld de Atlas-ingreep, waarbij de C1-wervel, dat is de bovenste wervel in de ruggegraat van een mens, werd verschoven om zijn as en gedraaid in het lichaam kwam te liggen dus.
En zo werden mensen geboren, met feitelijk een getordeerde/gedraaide atlaswervel. En op deze manier wordt de opening voor de zenuwbanen van de hersenen naar het ruggemerg zo’n beetje met de helft (!!) verminderd en kan er minder energie en Chi-kracht doorheen stromen. Dit heeft weer tot gevolg dat er minder ruimte (energie) beschikbaar is voor een spirituele ontwikkeling en de mens dus ook makkelijker te manipuleren zou zijn, door een gebrek aan verbinding, naar de Aarde naar een kosmisch inzicht.   (Wil je meer weten over deze ingreep, kijk HIER op de site)

Een ander zeer bijzonder feit aan het scheef zetten van de Atlas door de Annunaki ,is dat het feitelijk de enige correctie is, die je op een mens kunt toepassen, die erfelijk is! Hele generaties worden dus geboren met een hindernis die onbekend is en niet te herstellen, zo leek het tot voor 10 jaar. Je kunt inmiddels je Atlas weer in de oorspronkelijke positie terug laten zetten en dan zullen je nazaten geboren worden met hun Atlas in die oorspronkelijke stand! Probeer dat maar eens met bijvoorbeeld een flaporen-correctie. Er zijn al vele mensen die deze Atlas-profilax hebben laten doen en hier is veel informatie over te vinden op het web. En ook hier op de site staat een uitgebreid verhaal, met vele links en reacties onder het artikel. Kijk hier naar het verhaal over deze uiterst inventieve ingreep in het menselijk DNA, waardoor deze C1, of de Atlas, niet in zijn oorspronkelijke positie komt.
x

x

En hier de link naar een Facebook-pagina over de ervaringen van mensen die het hebben laten doen; HIER

Ok, ik dwaal af, ik weet het, maar het gaat nog steeds over de komst van Niburu. Ik wil alleen maar aantonen, over wat voor een meesterlijk intelligentie deze Annunaki beschikken..!

Al geruime tijd circuleren er video’s online, met computer animaties van het pad dat ‘de komeet’ gaat afleggen. Grappig genoeg is al het grafische materiaal afkomstig van de officiële NASA-website..! De video’s waar ik het hier over heb geven echter een geheel andere invulling aan de beelden en ik moet zeggen, veel ervan klinkt erg plausibel en ik als leek kan er geen spelt tussen krijgen. Kijk hier naar dit filmpje:

 

Recente inzichten

Dit volgende filmpje bekeek in gisteren.

 X

(De video is helaas verwijderd. Iemand een link naar een ander exemplaar?)

Voor zover te zien, is het een persoon uit het militaire apparaat, die iets met ons wil delen. Of hij een echte militair is weten we natuurlijk niet, maar daar is vast wel weer achter te komen. Wat mij aanvankelijk deed twijfelen om het hele verhaal af te kijken, was het feit dat deze man in deze video, hele stukken van bioscoopfilms aanhaalt, films over de vernietiging van de aarde. Ik hou daar niet zo van, maar ik heb uiteindelijk de video ‘toch maar’ uitgekeken.

Nu weet ik van David Wilcock (LINK HIER) dat er heel erg veel informatie naar het publiek gelekt wordt om te polsen wat de reacties zijn..! En dat op deze manier mensen ook op een luchtige manier de waarheid wordt vertelt..! Dus met dat gegeven in mijn achterhoofd, kon ik naar de bovenstaande video van de ex-militair kijken. Wat mij meteen opviel, was dat er aan het einde van de video, een begin/eind-shot zat, van een film die ik niet ken, de film ‘Black Sun’. Je ziet in deze film, dat er vanaf de Aarde gezien, een hemellichaam of een komeet voor de zon langs trekt, inderdaad: de ‘Black Sun’. Hou dit beeld even vast!

x

Verder surfend op het net, kwam ik op een artikel dat vermeldde dat er op maandag 20 Juni 2011 een graanformatie was gevonden in Italië. Een foto hiervan zie je hierboven. In deze formatie was een ASCI-code verwerkt, een simpele binaire-computerprogrammeertaal. Deze code vertaald luidt: ‘Ea’ en ‘Enki’. Deze ASCI-code leest als volgt met de klok mee, langs de zeven punten van de ster:

 • 01000101 = E
 • 01100001 = a
 • 01000101 = E
 • 01101110 = n
 • 01101011 = k
 • 01101001 = i
 • 00100000 = spatie

Iedereen die bovenstaande video’s heeft bekeken, of op de hoogte is van het verhaal van Bram Vermeulen, weet nu meteen, dat dit de twee namen zijn van de ‘hoogste’ Annunaki-afgezanten van Niburu én een god in Sumerië…!

Een ander pikant detail uit de graancirkel, blijkt de afbeelding van een komeet te zijn… Dat het stervormige symbool voor de makers, ook symbool staat voor een komeet, weten we weer uit een graancirkel uit 2005, die we hiernaast hebben geplaatst. Hierin werd eenzelfde soort symbool getoond, met allerlei -destijds niet ontcijferde- informatie. Later werden deze symbolen wel ontcijferd en bleken het de coördinaten van een nog niet ontdekte komeet te zijn…! We weten nu dus wat ‘ze’ bedoelen met de stervormige afbeelding in de graancirkel.

Denk nog even de komeet die voor de zon langs gaat in het einde van deze video! Volgens de berekeningen van NASA, in deze animatie, komt de komeet tussen de aarde en de zon door en krijgen we dus een ‘Black Sun’…!
x


In de laatst gevonden graancirkel staat dus de komeet afgebeeld voor een grote bal, de zon. En toen viel het kwartje bij me, kun je je dat voorstellen..?

Leonid Elening..?? Pseudoniem voor..?
De naderende komeet ELEnin (C/2010 X1), zogenaamd vernoemd naar de amateur-astroloog Leonid Elenin is deze ‘Black Sun’. Voor velen staat E.L.E.  als afkorting voor ‘Extinction Level Event’ (bepaald niveau van uitroeiïng)en staat n.i.n. als afkorting voor ‘Niburu in November… ! De naam Elenin is dus volgens de laatst gevonden graancirkel, de ‘komeet’Niburu, door hun verwijzing naar Enki en onze eerdere kennis over hun verwijzing naar de kometen. En daarnaast is het ook nog uiterst opvallend, dat op Google Earth/Sky je een totaal zwart vlak ziet, op de plek waar Niburu zich nu bevindt…!

Tot slot hier een korte docu over ELE-NIN, waarin je ook een interview met Leonid Elenin kunt zien.
x

x

Last but not least: ‘HAARP’..!
In dit hele verhaal hebben we het nog niet gehad over de mega-machine ‘HAARP’. Alhoewel de ‘Galactische Federatie van Licht’de machtige antenne van HAARP, zoveel mogelijk onder controle houdt, is niet ieder misdadig gebruik ervan volledig uitgesloten. Het kan best zo zijn dat de hevige aardbevingen op de dagen van uitlijning van ELENIN en de Aarde veroorzaakt worden door The Powers That Be met hun HAARP.

Hiermee angst zaaiend bij het grote publiek, dat hierdoor denkt dat het einde der tijden er echt aan komt. Het toeval wil namelijk, dat bij elke uitlijning van de komeet met een planeet of de zon, er een aardbeving op Aarde plaatsvindt. Deze Annunaki en hun club, zijn zeer slim, wij noemen hen de duistere mensen. Het zou mij in ieder geval niets verbazen als het plaatje zo in elkaar past. Natuurlijk bepaal jij je eigen waarheid. Maar ga gerust en uiteraard zelf aan het Googlen, om van alles een zo breed mogelijk beeld te vormen!

En wat dan nog? Áls dit allemaal zo staat te gebeuren..? Moeten we nu bang worden voor totale uitroeiing? Bang voor de poleshift? Bang voor deze Annunaki? Nee, ik zou het niet doen!
Bang zijn is zinloos en brengt je nergens naartoe. Vertrouw. Vertrouw en blijf gefocust op het positieve en ga niet mee in de verwarring en chaos van negatief denken en angst.

De kunst is om je eigen pad te blijven volgen en te vertrouwen op je eigen licht en de kracht van het hart.

Namasté!

Sakshin de Groot

 

867 gedachten over “De komeet ELEnin IS Niburu..!

 1. @SIMBA: ik weet nu ZEKER dat je mijn 1ste filmpje niet gekeken heb!!!!! want dan zou je zien dat het WETENSCHAPPERS zijn en niet zomaar een nieuwsbericht.

  ik heb je door vriend!! mij en MB neerzetten als kakkerlakken maar niet eens kijken wat ik post???

  als je het 1 ste filmpje neerzet als FAKE dan versta je volgens mij geen engels!

  1. Gelukkig zijn de foto’s waar richard en jij je op baseren wel errug wetenschappelijk onderbouwd. Dat is werkelijk keihard bewijs! Iedereen kan het controleren dat die vage ruimte filmpjes en foto’s daadwerkelijk Elenin is. Sterker nog, als je het uitvergroot kun je de naam zelfs op het ruimteschip lezen. Nee, mensen, dat is pas echte wetenschap. Dit overgoten met een angstig klein leeuwtje en u kunt niet meer om het wetenschappelijk bewijs heen! Gooi alle youtube filmpjes maar weg, het zijn allemaal stuk voor stuk hoaxen. Zelfs als u het zelf heeft gezien is het niet waar. Volg het keiharde wetenschappelijk bewijs van Richard en zijn lakei de kleine leeuw. Hoeveel bewijs heeft u nu nog nodig?! Beide personen zijn zeer deskundig en hebben hun wetenschappelijk sporen verdient! (na aanleiding van een vaag roodkleurig filmpje).

   Stop dit onderwerp maar, de kleine leeuw spreekt de waarheid en niets dan de waarheid! En zijn waarheid IS de waarheid.

   Buig voor de koning!

  2. @MB, Richard C. Hoagland wordt door beide kanten, mainstream én complottersgilde beschouwd en als het zo uit komt, verguisd om zijn wetenschappelijke kennis en toegang tot “classified” materiaal. Waarnemingen én waarschuwingen van zijn kant neem ik Persoonlijk als zeer serieus maar niemand zegt dat jij dat ook moet doen natuurlijk.

   Als jij liever hoop en geloof schept uit allerlei vage en onbekende internet trollen, is dat geheel jouw eigen keuze.

   Die “vage” foto’s en filmpjes van RCH zijn geschoten met het beste van het beste en zijn interpretaties worden gedeeld door heeeel veel astronomen over de gehele wereld.

   Val jij maar fijn Simba aan of nog beter, RCH, en vergeet daarbij vooral de feiten op correcte wijze te débunken… Maakt je extra geloofwaardig, vindt je niet…

  3. Het verschil tussen jouw en mij is, ik wil/hoef niet geloofwaardig te gevonden worden. Is namelijk helemaal niet belangrijk kleine leeuw! Mensen zijn prima in staat hun eigen reis te maken, daar hebben ze mij echt niet bij nodig, en al helemaal niet ongevraagd! Daar waar jij de mensen afschildert als internet trollen (lekker positief, leeuwtje) om dat ze van die “rare” youtube filmpjes geloven, doe je dat zelf ook. En erger nog; je “dwingt” andere mensen hetzelfde te geloven dan wat jij geloofd. Jouw geestelijk beperking is dat je weigert verder te kijken/luisteren/voelen/ruiken/proeven, maar alleen je eigen geloof aanhangt. Je zegt positief te zijn, maar je sluit jezelf op achter richard en benaderd al het andere zeer negatief! Oftewel je bent ziende blind!

  4. @MB, ja hoor, toe maar… praat,schreeuw,scheld maar van je af. Heeft Simba geen probleem mee hoor zolang het je maar oplucht…

   Zo, nou, en nu nog het bewijs graag…

  5. nee, het lucht (nog) niet op, geef me nog wat voer koning. Bewijs hoef/kan ik niet meer leveren, heeft het kleine leeuwtje zelf toch al gedaan. En dat is toch “wetenschappelijk”? Dus daar kan ik als onderdaan en trol niet tegenop 🙂

  6. @MB, nou, vooruit dan, omdat ik tenslotte ook niet een van de lulligste wil zijn, help ik je ff op weg…

   Jij vond je joetjoep filmpjes van Elenin/Niburu, geschoten met een € 49,95 camera boven de tuin van tante Loes zo overtuigend, vol in het blote ogen zicht zeg maar en in die “vage” plaatjes van RCH welke zijn geschoten met sattelieten van miljoenen dollars buiten onze dampkring waarop Elenin slechts als een “stipje” zichtbaar zou ook nog een een piramide zichtbaar moeten zijn. Jij ziet/zag hem niet en dat komt misschien omdat je kennis van geometrie niet helemaal up to date is zeg maar…

   Voor jou een lesje in Sacred Geometry waarna ook jij de Tetrahedron kan herkennen in de plaatjes van RCH.

   http://www.youtube.com/watch?v=jDLMPIEjwCY

  7. Ach, je wilt me ook nog wat leren? En dat ongevraagd????

   Zit wel erg hoog in dat bolletje van je he?????

  8. @Simba: Dat zou kunnen, ik dacht iets maan-achtigs te zien naast/schuin achter die planeet achtig iets. Het gaat mij hier om, dat ik wil weten wat het is, en alles is meegenomen bij mijn brainstorm fase. Nog bedankt voor het planeten overzicht! Eerder dacht ik dat je een opmerking maakte over mijn eigen geplaatste mening, maar dat is weer klaar hoor, jij bedoelde New Zeeland. Maar ook daarbij zie ik geen contrail hoor. Ik zie een ronde vorm???????? Maar het blijft afwachten, we kunnen ons wel heel druk gaan maken nu maar het is maar betrekkelijk, over anderhalve maand weten we het, en hebben we duidelijkheid.

  9. @Mirakel, bekijk die video nog maar eens goed, je ziet hem ook kleiner en kleiner worden, geloof deze oude piloot nou maar, gewoon een contrail en op het eind van de film zie je duidelijk het andere naderende vliegtuig met 2 motoren en de vleugels…

   Zo bedoel ik maar, volslagen Doom & Gloom om… niks…

   eneh, je hoeft geen maanden meer te wachten hoor, just around the corner now…

  1. Dat licht hemellichaam is volgens mij in Nederland ook te zien, vooral als het donker is, noord-noord oost. Meer noord dan oost. Wat dit is, weet ik niet maar het is helder, oranje geel en wanneer je ingezoomd hebt met een zeer goede verrekijker, niet helemaal rond…..ernaast aan de linker kant is nog een grijs rond hemellichaam te zien. Nu maar weer hopen op een heldere dag echt prachtig!

  2. Gelukkig, de kleine king simba weet het enige en juiste antwoordt, wat ben ik blij met deze simba, hij/zij/het weet alles beter en is dus almachtig. Wellicht komt de kleine leeuw van zijn ruimteschip en is vooruit gezonden om ons de waarheid te verkondigen. Dank u kleine leeuw, voor al uw wijsheden!

  3. Nee Simba, Mirakel’s regel…..niet meteen oordelen en alles wegwuiven als het niet in het persoonlijke straatje past!
   Hetgeen ik eergister heb gezien (nu bewolkt) is absoluut geen contrail, en staat niet in jouw planetaire graden lijstje…..

  4. Ehmmm, @Mirakel ik weet niet waar je op uit bent maar het ging over die contrail uit Nieuw Zeeland hoor in dat filmpje van @Elenin/MB

  5. @MB, ga jij nu maar langs Hans Anders of zo met je Nieuw Zeeland filmpje, want als je een contrail van een hoog overvliegend vliegtuig en de nadering van een 2 engine plane nog niet kunt onderscheiden van Elenin/Niburu, heb ik echt medelijden met je.

  6. @Mirakel, om de gemoederen in het juiste perspectief te houden, Ik heb je vorige week op het feit gewezen dat Jupiter heel mooi en fel zichtbaar zou zijn aan de NO hemel en nu kun je ook haar manen zien…(paar dagen verder dus meer NNO)

   Just my 2 cents… maar het is je eigen zoektocht naar jouw waarheid natuurlijk.

  7. ” Ik heb je vorige week op het feit gewezen” …..Deze zin zegt alles over de grote kleine simba…. “IK heb je…”

  8. @MB, nu voor de laatste keer, ga je nog inhoudelijk en op feiten discusseren of wil je alleen maar je ego redden door Simba te bashen? Denk dat daar de WTK lezers nu niet echt op zitten te wachten.

  1. Weet niet of je kan lezen, maar als je dat een probeert i.p.v alleen plaatjes kijken, had je kunnen lezen dat ik de almachtige kleine leeuw niet kan de-bunken. Ik heb niet dezelfde krachten en alwetendheid als hem/haar. Ben maar een simpele onderdaan die niet in staat is om alleen in in de buurt te komen van de almachtige.

  2. @MB, ja joh, lachen met die kleine simba, blijf jij nou maar lekker stoeien met je ego. Ik zorg er wel voor de de lezers ge-update blijven met info van betrouwbare bronnen. Mijn hogere ik zegt nu dat ook MB zijn eigen weg maar moet zoeken naar het licht en als hij liever in het duister gaat, dat zijn keuze is…

   Dag MB, zolang jij niet op inhoud de discussie aandurft, ben je geen partij voor die kleine leeuw…

  3. Das heel erg fijn te lezen grote kleine leeuw, u wordt nog verstandiger dan u al bent. Het is haast niet mogelijk, maar u en alleen u flikt het weer. En dat is de werkelijk reden dat u alles, maar dan ook alles (beter) weet.

   Dank u!

 2. denk je nu echt dat ik hiermee Niburu bedoelde? in andere filmpjes van mij zie je dat ie ontdekt was in ’83. wat ik hiermee wil zeggen is dat die dwergsterren WEL bestaan! teveel mensen geloven namelijk niet in niburu en niburu is toch echt een dwergster!! hoe kan een oude cultuur over dat soort planeten praten als ze voor ons ZEER moeilijk te vinden zijn met een telescoop?? of hadden ze toen ook al hans anders 🙂

  zal er de volgende x wat meer info bij zetten daar heb je een punt mee verdient jongen!!

  maar de late reactie is vanwege dat ik echt ZOOOOOOOOO lang moest schijten tot me hele broek vol zat en toen alles schoonmaken… je kent het wel 😉

  1. @Elenin, nu moet je geen rookgordijnen gaan maken, kijk je posts van de laatste 7 dagen nog maar eens terug…. Niemand heeft hier gesteld dat dwergsterren niet bestaan. Daarnaast staat het nog helemaal niet vast dát Niburu/X daadwerkelijk bestaat. Jij hebt toch echt geprobeert om het tegendeel hier te beweren en niet ik…

   Just my 2 cents…

  1. @Elenin, ha, fijn, je bent weer terug… maar waar is nu het bewijs dat Elenin verantwoordelijk is voor die aardbevingen. Je hebt vast nog wel een linkje van je geliefde CNN en BBC waar zoiets uit mocht blijken.

   Wel ff bij de les/topic blijven hé en niet allerlei schijnbewegingen maken

 3. Eerlijk gezegd weet ik het niet maakt me ook niet zo veel uit eigenlijk. Het is mij al lang duidelijk wat moet en kan ik met alle info, niets. Wie zegt er nu de waarheid, om het verkondigen van ik heb de waarheid zijn al zoveel oorlogen begonnen doe er niet aan mee.

  1. Heb wel vandaag enorm genoten van de luchten aan zee.Het licht was zo mooi zacht wit.

 4. @simba: ik heb eens je linkje doorgekeken. http://thetruthbehindthescenes.wordpress.com/

  En ik vraag me toch af wat je op die site doet?

  uit artikel: The photos show the likely true color ‘Blue’ of the comet .
  Amazing: This comet changes direction and makes sharp turns and as we know comets don’t make sharp turns.

  Referring to Richard C. Hoagland claims: ‘Comet Elenin is a spaceship or time capsule and it brings a world changing message for humanity’.

  So, if it is an artificial structure and the color is blue, then we are talking about the Blue Kachina? (Hopi Prophecy). See also our previous article:

  We all know that the Red Kachina is following behind the Blue Kachina!!!

  Dan klik ik die link aan en dan kom ik met verbazing dingen tegen waar je eigenlijk helemaal niet in gelooft???

  uit ander artikel: Is Comet Elenin the feared Blue Star Kachina of Hopi Prophecy, Planet X, a dwarf sun or an alien mother ship? To date, approximately 1.5 million web pages are devoted to these concerns, and many with fearsome interest. But is this fear in any way justified? Perhaps so.

  The forecast presented in this program is the result of hundreds of man hours of research by the Planet X Town Hall, Comet Elenin Research Team.

  En dan komt er een filmpje die ik ook gepost heb.

  vind je dit niet een beter raar dat je zn bericht plaatst?

  1. @Elenin, een site waar ze beide kanten belichten en aandacht geven, kijk, daar gaat het nu om… zonder zelf partij te kiezen… Dat tracht Guido hier ook te bewerkstelligen… Waarheidbevinding via beide kanten en discussies oproepen, Informatie delen/verspreiden zeg maar…

   Ik zou persoonlijk liever zien dat jij en vriendje MB naar een kwaliteitssite als, NUJIJ of GEENSTIJL of weekblad Libelle gaan om te trollen maar ja, ik ben nu eenmaal (gelukkig voor jullie) geen moderator hier…

  2. 1) Dat lukt Guido prima, jij doet jouw verhaal en anderen de hunne. So far, so good toch?
   2) Elenin en ik zijn geen vriendjes, niet oordelen als je iets niet (zeker) weet, waarheidsbevinding, toch?
   3) Je kunt niet weten welke site’s ik of Elenin bezoeken.
   4) Als je echt en serieus een waarheidebevinding wil bewerkstelligen, kies jezelf de verkeerde ingang. Je sluit alle deuren, alleen jouw verhaal is de waarheid.
   5) Ondanks je zo vaak beschreven positieve instelling heb je niet eens het fatsoen om mensen, mensen te noemen maar trollen.
   6) Gezien het bovenstaande is het gelukkig voor jouw dat je geen moderator bent, je zou het werk niet aankunnen.
   7) Je schrijfstijl en gedrag geeft in mijn beleving aan, en heb je voor mij al diverse keren bevestigd dat ik te maken heb met een angstig zielig klein manneke die een enorm probleem met zich zelf heeft en alles doet om de aandacht te krijgen. Precies zoals kleine leeuwtjes doen; schreeuwen!

   En nu even serieus;
   Zou graag eens werkelijk met je willen communiceren over je ideeën en visies, echter niet op de manier zoals je nu doet. Dat is geen communiceren meer, maar mensen neerhalen en belachelijk maken. Ik geeft ruiterlijk toe dat ik me daar ook zelf schuldig aan heb gemaakt in deze discussie, absoluut!(vond het stiekem ook wel even leuk) Ben benieuwd of het überhaupt in je vermogen ligt om op een normale volwassen te kunnen schrijven en te communiceren.

   Het aanvoeren van bewijs in deze is een absolute onmogelijkheid, alles wat we zien ongeacht van wie of wat kan slechts een aanname zijn, totdat we het werkelijk gaan meemaken (of niet). Zowel jij als Richard als ik, piet, of klaas gaan uit van hetgeen we krijgen voorgeschoteld, van hetgeen we willen zien, voelen en/of geloven. Praat niet van dimensies, parallelle universums etc. je kent me niet, je weet niet hoelang ik hier al mee bezig ben. Wellicht beste Simba, wellicht kan ik jouw meer vertellen dan jij doet vermoeden. In dit soort discussies bepaal ik voor mijzelf (net als jij) wat ik naar buiten breng, en misschien heb ik daar wel een reden voor, een reden die jij helemaal niet kunt weten. Maar je hebt je genadeloze oordeel al klaar. En dat is heel erg jammer Simba, want is de wetenschap eenmaal een wetenschap en een oordeel geveld, komen zowel jij als ik nooit meer een stap verder, dat is het moment dat de zoektocht ophoud. Natuurlijk kun je daarvoor kiezen, maar ik denk dat jij diep van binnen dat niet doet, evenmin als ik.

   Laten we rustig de komende tijd afwachten, we zien wel wat er gebeurd. Denk dat we het erover eens zijn dat hoe dan ook iets groots staat te gebeuren. Ik geloof net als jij in een goede afloop, en daar drink ik een borrel op. Join me?

   Helaas kan ik vanavond niet meer reageren, heb een werk weekeinde van 40 uur er op zitten en vannacht maar drie uur kunnen pitten. Zit hier met vierkante ogen en ben in een zwaar gevecht met klaas vaak, die zeker gaat winnen 😉

   fijne nacht voor jouw en de jouwen en anderen die dit lezen.
   oant moan

   Mb

  3. @MB, fijn dat je het begrijpt… eneh… ik bemoei me alleen met draadjes/topics over zaken waar ik toevallig een beetje voor ben opgeleid en kennis over bezit waarvan ik bereid ben om die te delen waarmee ik anderen kan behoeden voor ongegronde angst of paniek in deze toch bijzonder spannende tijd.

   Dat mijn schrijfstijl voor sommigen te direct en te bot lijkt kan ik ook niet helpen en ga ik ook niets aan doen. Zachte heelmeesters…

   Soms zijn draconische maatregelen nodig om mensen wakker te schudden en met alle respect, als je al je antwoorden, samen met die van @Elenin nog eens terugleest, zal je denk ik zelf wel moeten lachen… en reken maar, sommige hebben er denk ik van genoten hier… Ik althans wel…

   Het ga je goed…

  4. Nou nou , als the big G terugkomt van zijn zweethutvakantie en dit allemaal terugleest zal die wel ff een paar x met zijn koppie schudden . Schenentrappen , haren trekken en elkaar voor rotte vis van de verkeerde kerk uitmaken , en vervolgens handje schuddend en kleffe zoentjes uitdelend samen de draaideur instappen . T is net een soap voor doven en slechthorenden , of hoe heette die Jiskefetserie ook weer ; De heren van de Bruine Ster ?

  5. De Boesselaere is weer bezig op het dek, even tandjes poetsen.
   Echt hilarisch, echt leuk, vin ik wel!!
   Jah de V.V. voetbal junioren pleuritis omgangsvormen en benidorm bastards net etiquette van de heren van het goede Extinction Level EVent nieuws is mij ook even een compleet raadsel.
   ‘DE Boesselaere die euh die schijnt niet helemaal euh, wist jij dat?’

   ” De Heeren van de Bruyne Ster: Avonturen van een COC-schip. Aflevering 2: Rede van Guadeloupe;
   De avonturen van de drie nichterige zeventiende-eeuwse zeelieden Van den Beerenbroeck (Prins), Cruysz (Koch) en De Boesselaere (Romeyn). Ze maken onderweg naar West-Indië de meest hilarische dingen mee. ”

   Jiskefet – Heeren van De Bruyne Ster – Rede van Guadeloupe
   http://www.youtube.com/watch?v=d-6l113CxuM

  1. Goh, hoe de Doom & Gloom verspreiders dan toch nog op het juiste pad wederkeren… de wonderen zijn de wereld nog niet uit zeg ik maar…

   En dan nu nog ff voor de Hopi fans,

   En dit is het Negende Teken en Laatste Teken: Je zult horen over een huis in de hemelen, boven de aarde, die met een grote klap zal vallen. Het ziet eruit als een blauwe ster. Direct daarna zullen de ceremonieën van mijn volk er niet meer zijn.

   Wedden dat het straks het ruimtestation ISS is die neerkomt… Nu alleen maar hopen dat ie niet op Hopi land neerkomt maar ergens in de oceaan.

   (?/!) Hoe wisten die oude indianen dat toch allemaal…

  2. De Hopi Indianen komen en lezen ook maar al te graag van wanttoknow.nl en .nfo, alleen de wakkere spirit kent zijn kanttekeningentjes, elke 2600 jaar weer, net als X-Mass is het weer Feest.

 5. In het filmpje hierboven over de “black sun” is een vertekend beeld te zien. De comeet gaat helemaal niet tussen de zon en de aarde door. Dat lijkt vanaf boven gezien wel zo. Alleen de zon, aarde en de comeet zitten niet op precies dezelfde hoogte in onze melkweg. Vanaf boven gezien gaat de comeet ver genoeg schuin “onder” de aarde door.
  Iets zegt mij dat we gewoon bang worden gemaakt.

  1. @nachtuil, “Iets zegt mij dat we gewoon bang worden gemaakt”
   Dat heb je heel goed gezien…

 6. Leonid Elenin is een psy-op

  Waarop baseer ik dat? Kijk op zijn eigen website http://spaceobs.org/en/ en zijn laatste update van 3 september waarin hij meegaat met de MSM dat Elenin in stukken is gebroken.

  Een ieder zichzelf respecterend astronoom volgt op dit moment object Elenin op de voet en velen hebben al aangetoond dat Elenin nog volledig intact is.

  Er circuleren al enkele dagen foto’s op Internet van twee Leonid’s dus wil de echte ontdekker opstaan?

  1. Kan het ook slecht geloven dat Elenin uit elkaar gevallen is, zomaar? Natuurlijk ken ik de kosmische wetten niet, en volgens kennen “we” allemaal niet, simpel omdat we nog aan het ontdekken zijn.

   Wat zou dit verschijnsel dan kunnen zijn? Nu voor de tweede dag waargenomen op de webcam van de neumayer. Wat zien we hier? http://www.awi.de/NM_WebCam/livemovieP.html vanaf 07.50 uur en foto 48. Opnames van afgelopen ochtend. Wie o wie weet het, planeten?

  2. Beste simba_nl,

   Dat gevoel over deze Leonid heb ik ook. Daarom schreef ik op 24 aug. dit artikel:

   http://www.pateo.nl/elenin.htm

   Kunnen we niet ergens een internetpagina maken waarop we al het echte nieuws rond deze ‘komeet’ bundelen? Eventueel wil ik dat wel online zetten via pateo.nl.

   Groet, Johan

  3. pak het artikel van SUSAN JOY RENNISON erbij voila, need no further explonation
   that lady tel something truth!!!!!

  4. susan joy rennisons lezing op de TU IN DELFT
   susan geloofd in buitenaards leven en superinterlectuele wezens.
   mogelijk is daar een antwoord in te vinden.

  5. @MB, over het Neumayer station gaan al heel lang beelden rond op Internet waarop vreemde lichten zijn waar te nemen. Vorige maand zag je 3 mannen in een soort Bio/Ruimtepak die iets stonden te meten en ineens was daar een man in een net pak met soort bolhoedje die samen met hen iets stond te bekijken in de vrieskou.

   Het enige dat ik kan verzinnen is dat het deel uit maakt van de Psy-op want ze weten dat dit soort webcambeelden “gevreten” wordt en wellicht zijn ze daar ook hun “projector” aka BlueBeam al aan het warmdraaien…

   Nu we toch het complothoedje op hebben, Kolonel Byrd is in 1945 over Antartica gevlogen (wat nu verboden gebied is) n.a.v. het zuiveren van Neu Schwabenland en de Nazi’s die daar nog aanwezig waren en ontdekte dat het centrum van Antarctica sneeuw en ijsvrij was, evenals de meren daar aanwezig. (?/!)

   Wie het weet mag het zeggen maar dat er natuurlijk veel voor ons verborgen moet blijven is natuurlijk wel bekent.

  6. @Johan. Dat idee had ik ook, om een ge-update versie te maken van alle invalshoeken op het fenomeen. Maar wat dan? Er zijn er zoveel. En waar ga je beginnen. Wie is er ‘right’ en welke richting ga je volgen? Ik heb in mijn artikel een aantal losstaande zaken aan elkaar gekoppeld omdat voor mij dat kwartje zo viel. Ik had voor mijn gevoel iets ontdekt wat nog niemand had ontdekt. Een ander zou het weer anders interpreteren. En wie heeft er dan gelijk of wat is dan de waarheid?
   Mijn eigen gevoel omtrent de zaak flipt tussen angst voor totale vernietiging (op een paar miljoen elite na die diep in de ondergrondse bunkers schuilen) en een jubel gevoel over wat er komen gaat, afhankelijk wat ik weer voorgeschoteld krijg en mijn eigen gemoeds toestand. Maar over het algemeen wordt ik er (Elenin/Niburu/de Katchinka’s) niet blij van, wat mijn energie level weer naar beneden haalt en ik weer alle zeilen bij moet zetten om weer in mijn hart te komen. Vermoeiend. Uiteindelijk is het allemaal koffiedik kijken en zijn we er, zo te lezen, allemaal flink druk mee. Is dat nu wel de bedoeling? Ik bedoel, we kunnen er toch nix aan veranderen… Wat we wel kunnen veranderen is onze staat van zijn, om dat wat komen gaat zo helder mogelijk tegemoet te treden. Daarom doe ik momenteel veel sessies rebirthing, Pleiadian lightwork (jaja, het weghalen van Annunaki koorden, waar ik er toch nog wel een paar van had) en bezoek hartverwarmende lezingen zoals die van Little Grandmother. En buiten, op de fiets, ben ik in contact met de echte waarheid; de wind door mijn haar!
   Ik lees je weer. Warme groet,, Sakshin.

 7. @Anja, soms zijn buitengewone conclusies nodig om de waarheid te ontdekken.
  Ik denk dat er in de loop der jaren voldoende bewijs geleverd is dat wij niet alleen zijn… denk eens aan het spraakmakende Disclosure project van Dr. Steven Greer en zijn vele ex militaire/nasa getuigen die onder ede het e.a. verklaren.

  1. dr. carol rosin is een van deze wetenschappers en werkte samen met niemand minder dan WERNER VON BRAUN.
   ex nazi’s die na de ww2 naar de usa gesmokkeld werden voor de oprichting van de NASA
   never a straight answer!!
   onder operatie paperclip

  2. @Anja, Carol Rosin is inderdaad één van de klokkenluiders in het Disclosure project en volgens haar zeggen, trekken de Power That Were (toen nog That Be) als laatste kaart, de “Alien” card. Getuige een Hollywood dat al jaren en nu heel snel op volle toeren draait met TV series en films over de komst van boosaardige Aliens, mogen we denk ik wel de conclusie trekken dat ze die ook gaan uitspelen.

   Nu snap je de Psy-op met Elenin/Niburu wellicht nóg beter. De mensheid in diepe angst drukken om ze direct nóg beter te kunnen knechten.

   Nog speculatief op dit moment maar de tijd zal het weldra leren wat de werkelijke intentie/afkomst is van object Elenin maar insiders menen dat het nog verder gaat,

   Elenin is mogelijk een trigger die de mensheid de ogen zal openen en helpen bij de positieve evolutiesprong wat natuurlijk heftig ten koste gaat van de zittende machthebbers maar nogmaals, niets is nog zeker…
   Als 2% van de mensheid positief is/blijft, zou dat voldoende moeten zijn voor een positieve omwenteling…

   Mijn credo blijft tot de werkelijkheid iets anders toont, Something Wunderful Is Coming…

 8. @Johan, mijn zegen heb je, want Object Elenin houd de gemoederen behoorlijk bezig.
  Grappig is echter wel om vast te stellen dat diegene die de Psy-op gelanceerd hebben, regelmatig in hun eigen voet schieten want Elenin wás Niburu, tóch, en het één kon niet los gezien worden van het ander. Inmiddels hebben ze geen keuze meer want bijna ieder zichzelf respecterend (amateur) astronoom met een kijker, is nu op jacht naar nieuwe ontwikkelingen in ons zonnestelsel en Elenin heeft natuurlijk de meeste aandacht nu.

  Ze hebben de Truth movement over 911 ook nooit serieus willen nemen en nu denken ze kennelijk dat ze er weer mee weg komen.

  let ook even op mijn post van gisteren over de negende voorspelling van de Hopi Indianen… Ik sluit nú al kleine weddenschappen af met bekenden dat ISS omlaag komt vallen in November 2011…

  1. @Cozmic, geen idee maar mijn gevoel zegt dat het allemaal deel uitmaakt van het spelletje… Bij Nasa zijn ze ook gek op nummerologie én symboliek (Waren de Nazi’s tenslotte ook helemaal weg van) en we hebben in principe met hetzelfde gedachtengoed te maken echter in een hoog technologisch nieuw jasje.

   In de 50 er jaren is heel het ruimteonderzoek, ondergronds gegaan én geheim en domein geworden van de black ops… en ik weet vrijwel zeker dat het één, hand in hand gaat, met het andere omdat er in de loop van de tijd Triljoenen dollars zijn verdwenen die aangewend lijken te zijn voor reverse engineering van buitgemaakte Alien ruimteschepen.

   Hoe kom ik aan die wijsheid? Lees en doe onderzoek naar R.C. Hoagland zijn mega knaller, Nasa’s Dark Mission…

   De technieken die ze hebben, afkomstig uit Hyper Dimensional Physics en Quantum Physics, evenals Zero Point Energy en Zero Gravity is een optelsom van Tesla zijn inbeslag genomen patenten én ET wetenschappen. Hieruit is voortgekomen de zogenaamde Torsion Field Energy en o.a. de Twin Towers 911 hebben alle karakteristieken van de inzet van een dergelijk wapen. Imploderen én verpulveren van beton en zelfs staal.
   Denk bijvoorbeeld ook eens aan de half verbrande auto’s op het WTC terrein. één kant verbrand en binnen een paar uur zwaar verroest en de andere kant nog als nieuw…

   De opmerkelijke aardbeving laatst in de VS eveneens… Geruchten gaan dat de ingang en uitgang van één van de hoofdtunnels van het CIA hoofdkwartier in Langley én hun nieuwe onderkomen onder Denver Airport hiermee is verwoest wat dus die opvallende 5.9 aardbeving heeft veroorzaakt en denk ook eens aan de zogenaamde aardbevingen op het moment dat Elenin weer eens uitgelijnd was met een hemellichaam om de hoax verder te voeden.

   Mijn voorlopige conclusie is dat er nu een oorlog aan de gang is tussen de Nazi’s en de CIA onderling… Strijd om de heerschappij…wie er direct de baas is van de NWO als de False Flag Alien Invader geslaagd is en we allemaal aan het UN (NWO) infuus liggen…

  2. Nog een website erbij lijkt me overbodig, misschien wil Guido wel ruimte maken. Een ruimte waar alles verzameld kan worden. “we” moeten zelf niet mee doen om nog meer verdeeldheid te creëren, maar juist de handen in één slaan, ongeacht of je het wel of niet met elkaar eens bent. Gewoon objectief de informatie aanleveren. Kan desgewenst wel een technische bijdrage leveren.

   Simba, begrijp ik goed dat jij niet echt geloofd in een fysieke bedreiging van onze planeet? Het verhaal van Rosin en RENNISON ken ik. Ook het project BlueBeam is mij bekend. Hoewel ik bewust nog nooit een echte ufo heb gezien, heb ik genoeg dingen nachts aan de hemel gezien die niet kloppen. Buitenaards leven bestaat, dat lijkt me duidelijk in zo’n enorm universum. En dan hebben we het alleen over “ons” zichtbare universum. Begin zo langzamerhand te geloven dat Elenin een afleiding moet zijn voor iets dat veel groter is. Als ik alleen al lees her en der (ook in de MSM) wat er deze week gaande is, is het nieuwe bewustzijn volop aan de gang, en dat geeft de burger moed. Toch nog maar even de vraag, helemaal geen fysieke bedreiging in jouw beleving?

  3. @MB, ik denk niet dat Elenin een afleiding is maar dat de gemaakte HOAX om Elenin/Niburu dé afleiding is om ons júist bang te maken voor wat Elenin wellicht zou kunnen zijn. Zij weten iets wat wij nog niet weten omtrent Elenin maar op zijn Hollands gezegd… Ze schijten in hun broek voor dat ding…

   Stel je nu eens voor dat Elenin inderdaad een spaceship/capsule/sonde is van onze “Ouden” met een belangrijke boodschap of misschien zelfs wel hulp om onze naderende evolutiesprong te kunnen volmaken. De Elite kan dan wel inpakken en maken dat ze wegkomen… Nogmaals, dit is slechts theorie maar voel van binnen eens bij jezelf of het resoneert en verbind de huidige bekende feiten eens met elkaar…

   Soms moet je het schijnbaar onmogelijke overwegen om de waarheid te kunnen vinden…

   Er gaan natuurlijk al weer genoeg speculaties rond over het feit dat de elite getracht heeft om Elenin te onderscheppen en of ze daartoe echt al in staat zijn weet ik natuurlijk niet maar een vermoeden heb ik wel. Nou, doe je best Elite… Dat krachtveld van bijna 300.000 mijl groot is er kennelijk niet voor niets…

   Ik ben niet bang dat de aarde vergaat maar zij zullen alles in het werk stellen om je dat te laten denken dat het wel gebeurt, angst zaaien hé…

  4. Simba , die torsion field energyfield (walls off Jericho ?) wordt ook al ingezet tegen protesten , in de media wordt dat natuurlijk niet vermeld . Over de andere mogelijkheden wil ik niet eens nadenken .
   In diverse esotherische geschriften kom ik inderdaad nogal eens tegen dat de zgn elite onderling sterk verdeeld zijn , en ook dat het deze keer niet zal lukken om de tijdmatrixter in stand te houden cq opnieuw op te starten .
   connecting the dots…

  5. Cozmic, Het zou zo maar eens kunnen dat de zogenaamde Box of Pandorra, ook wel de Ark Des Verbonds genoemd en waar de Nazi’s zo verwoed naar hebben gezocht, in feite een Torsion Field Generator is en technologie van de Ouden… Waren onze Goden Kosmonauten?

  6. Simba , in het boek van de gevallen engelen wordt er ook melding gemaakt van een dodelijke straling rond de ark des verbonds , het gewone volk kon er niet in de buurt komen zonder schadelijke gevolgen . Another dot to connect zogezegd .Nu geen dot van een mot , maar als het even tegenzit een dot van een mof als de nazi’s succesvol zijn geweest .

 9. En de symboliek omtrent object Elenin word nog groter, ik wacht nog even op een uitvergroting van de laatste beelden maar buiten het feit dat Elenin een enorm bescherm/krachtveld in de vorm van een vierzijdige piramide heeft, de Tetrahedron, heeft een opmerkzame astronoom in de staart de vorm van de Double Helix waargenomen oftewel, wat wij gebruiken als afbeelding van onze DNA streng… (?/!)

  Stay Tuned… Something Wunderful Is Coming…

  1. Het is op zijn minst een interessante tijd om in te leven ,een tijdsgewricht dat de koers van een groot aantal generaties can bepalen . I’m glad to be here !! 😉

  2. Simba , ( ja ik weer ) Drunvalo spreekt vaak over de Merkabah , hoe je het ook spelt , het forcefield van elenin is een halve Merkabah , toevallig of wat ? Another dot van een mot connected .

 10. Tjonge, hoop reacties hoor.
  Ik weet nog dat ik ergens een comment achterliet dat er wel eens aandacht aan besteed mocht worden op WTK. Kon ook niet achterblijven als je ziet hoe het velen bezighoudt.
  Sinds die aardbeving in Japan kwam ik achter Elenin. Hoop onzin gelezen en gezien, we zullen zien…

  Ga ik nu weer lekker de reacties van vandaag met bijbehorende links bekijken. 😉

  1. @Martijn, ff het complotterhoedje weer rechtzetten, Daarmee is de angstzaai Hoax zo’n beetje begonnen omtrent Elenin/Niburu/X

   Wat nu, en nogmaals, het is een theorie, als Japan een waarschuwing moest krijgen om weer in de pas te komen lopen en ze aan de ene kant Elenin de schuld konden geven voor de aardbeving en aan de andere kant tevens hun machtsmiddelen konden demonstreren als waarschuwing naar andere mogelijke opstandige landen voor het geval ze ook niet wilt luisteren? Ik denk hierbij aan de combinatie HAARP en Torsion Field Energy… Black Ops van het zuiverste water natuurlijk.

   De MSM heeft geroepen dat vrijwel alle US medewerkers het land gingen verlaten i.v.m. stralingsgevaar maar de alternatieve media kwam erachter dat de Japanse regering alle US medewerkers eruit heeft gekegeld… Binnen 24 uur japan verlaten… Blijft natuurlijk onverlet dat de Japanse regering niet zo slim is geweest om de kerncentrales zo dicht aan een potentieel gevaarlijke kust neer te zetten maar toch…

   Nu nog ff een positief kantje voor als je daar voor open staat natuurlijk,

   De straling zou 4x zo hoog moeten zijn als Tjernobyl en toch gaat het leven in Tokyo, slechts 150km verderop, gewoon zijn gangetje…
   Er zijn UFO’s gefotografeerd en gefilmd boven de centrales in kwestie en zouden die de techniek hebben gehad om het te neutraliseren?

   Waarschijnlijk wel want onze wetenschappers kunnen nu al plutonium afbreken in no time via koude fusie terwijl dat op natuurlijke wijze miljoenen jaren zou kosten…

   Is er op de achtergrond toch nog iets moois gaande?

  2. @Simba, er zijn veel theorieën en op die theorieën worden weer nieuwe theorieën verzonnen. Zo drijven we wel heel erg ver weg van de werkelijkheid natuurlijk.

   Een theorie is geen feit, dus op theorieën bouwen is heel erg discutabel al is het wel goed voor je fantasie en om mogelijkheden te bekijken.
   Je hebt dan alleen wel een hele grote mate van prioriteit nodig in je besef om het ene wat eerder als mogelijkheid te zien dan de andere theorie. Pas dus op wat er allemaal gaat malen in je hoofd als je met zulke materie aan de gang gaat. Ten minste, dat is wat mij is overkomen. Je ziet, hoort en leest van alles en die computer in je hoofd begint te ratelen, te rekenen, te fantaseren. Allemaal leuk maar ik was mezelf wel even een tijdje kwijt hierdoor. Laat het je leven niet te zeer beheersen dus.

   Dan nog even over Japan, ik wil over tien jaar nog wel eens zien hoe het in Tokyo is, do you know what I mean? Duurt even voor de negatieve effecten te zien zijn, bv. geboorte van mismaakte baby’s? We zullen zien, laten we maar hopen dat het meevalt.

   Dan heb ik zelf nog de theorie dat wijzelf alles regelen. Dat er zoveel energie gestuurd wordt met gedachten krachten over de hele wereld richting die regio en die ramp, dat alleen daardoor het effect sterk verminderd wordt.

   Zo zou zelfs Elenin door voorvaderen gemaakt kunnen zijn misschien wel alleen energetisch? Misschien was er ook wel de technologie.

   Nog een leuk weetje: http://www.nu.nl/wetenschap/2608163/moderne-mens-had-seks-met-vele-primitieve-soortgenoten-.html

 11. de bewolking van de laatste maanden is ook hachelijk te noemen, is het een hoax maar ik vind het vreemd?
  bewolking misschien door haarp onstaan? wie het weet tja.
  het ONTNEEM je het naar de zicht naar de sterrenhemel.
  ik zou dolgraag zo’n telescoop in handen hebben om met eigen ogen, te aanschouwen
  wat er daadwerkelijk voor ons verborgen word gehouden!
  TOCH ZEG IK JULLIE KIJK NAAR SUSAN JOY RENNISON! daar waar zij de lezing op de TU DELFT geeft is lang deze lezing ongeveer 2uur45.
  koffie erbij; je zal je verbazen heel nuchter en goed onderbouwd deze lezing.
  SUSAN is verder in de materie dan menig wetenschapper of hoogleraar.

  1. @ mb ga kijken naar de lezing van susan joy rennison te tu delft, zij beschrijft ook het vreemde weer het laatste decennia (space weather).

  2. Dank je Anja, maar ik had al geschreven dat ik haar werk ken en de lezing al heb gezien. Thnx anyway! 🙂

  1. V van vertel vertel , leg effe snel uit de doeken hoe het dan precies wel zit . Vol Verwachting klopt mijn hartje .
   Ben echter bang dat ik zwaar gedesillusioneerd wakker wordt met een leeg schoentje onder de schoorsteen .

  2. Dear Paul , wie zegt dat ut een Ventje is ?
   Kan net zo goed een Vrouwtje zijn .
   Verrot Vervelend als er alleen maar een V tje van Vervelelend Vraagteken staat .
   Of is het de V van Vijfdimensionaal ? Verrek , kan ook nog Vierdimensionaal zijn of Verstandelijk gehandicapt . Ve Vachten het maar av .

  3. @Paul in 2011, doe me een lol, kom eens met een recente foto van ons zonnestelsel waar jou Niburu op staat zonder al die arme kleine andere planeetjes een gooi van jewelste te hebben gegeven… Hou nou eens op met dat photoshoppen en gooi die Blue Beam projector ook eens bij het grof vuil… Zucht !!!!

  4. @Cozmic, heb tijdens de start van deze lange hete zomer die serie van de Arrivals eens zitten kijken uit verveling op Joetjoep en ik ben er nog steeds niet uit van welk “kerkje” dit nu weer afkomstig is… Jij een idee misschien?

  5. Simba , the arravals heb ik een jaar of twee terug zitten kijken . In mijn zoektocht van wat is wat ? gaf het me enige duidelijkheid , echter zoveel materiaal was “cherry picking evidence “, het was tunnelvisie vanuit mijn perspectief . Een wanhopige poging om Islam met Christendom te verenigen , en dan ook nog gezien vanuit een bepaalde stroming van Islam ( al mahdi bullshit ). Alles gefocussed op de ENE god , 4D vrijheidsberovend pragmatisme imo , en de bijbel , koran en torah op een hoopje gegooid om er een gezamelijke brei van te maken .
   Ook terugkerend is het christ en antichrist gebeuren vermengd met een bak halve waarheden .
   In het kort ; let it be . Zodra je buiten de parameters van god en duivel gaat denken dan kan je zulke docu’s niet serieus nemen .
   Aan de andere kant kan het een opstapje zijn voor zielen die de waarheid aan het zoeken zijn .
   Hope you catch my drift

  6. @Cozmic, Ach, over 2 maanden zijn al die religies door het afvoerputje…

   Ga sleepy doen, Bye…

  7. plz forgive my typo’s
   & simba , uiteraard ken ik jou niet zo goed , ik zag je hier voor het eerst zeer scherpe observaties maken over het 9/11 gebeuren een tijd geleden .
   Het lijkt er op dat je behalve leftbrained ook nog rightbrained denkt en in the history of mankind bent gedoken .

   Mensen die hier reageren ( het lef hebben om te reageren ) hebben in de loop der tijd een bepaalde band opgebouwd , een vorm van vertrouwen en wederzijds respect .
   Wat wil ik hiermee eigenlijk zeggen ? Ten eerste , ik mag je graag ! Ten tweede , als je een boom op wil zetten , doe het dan niet op de manier waarop je het deed , zwart/wit is geen boom op zetten dat is bekvechten . Kan ook zijn humor hebben , heb ik gezien maar het jaagt veel mensen weg , en hoogstwaarschijnlijk de mensen die je graag in de opgezette boom wilt zien .
   Een ieder van ons is zoekende naar de waarheid , en een ieder heeft zijn/haar stukje waarheid of inzicht bij zich op zijn/haar eigen nivo . Hyper , Dawn , Mirakel , Janee , Martijn , Paul , Christiaan (charles) ,niettevergeten Guido , John , Johan…..etc . Samen delen we wat 3D 4D 5d en multi D is en voor een ieder pakken we eruit wat onze waarheid voor dat moment is .
   Anyway waar ging dit eigenlijk over ?
   Misschien over de vreemdste vis in de vijver , mezelf .
   Ik gaf al eerder aan dat ik gewoon een simpele boerenlul ben , geen Wubbo
   Oksels , geen piloot , niks van dattem .
   Van kind af aan hang ik al tussen twee werelden en bovendien kan ik 5D denken ( eerlijk gezegd , ik kan niet anders )
   Door het leven geschaafd en geschaad durf ik nu gewoon te delen wat ik ervaar en wat anderen erover denken zal me echt een biet wezen . Door te delen hoop ik mensen te bereiken die misschien hetzelfde voelen maar dat niet kunnen plaatsen .
   Ik hoop dat je snapt wat ik bedoel , hier komen veel mensen met het zelfde gevoel , maar een andere manifestatie daarvan , leer te lezen tussen de regels en te luisteren tussen de woorden .
   By the way , niet om de les te leren , gewoon om te delen

  8. plz forgive my typo’s
   & simba , uiteraard ken ik jou niet zo goed , ik zag je hier voor het eerst zeer scherpe observaties maken over het 9/11 gebeuren een tijd geleden .
   Het lijkt er op dat je behalve leftbrained ook nog rightbrained denkt en in the history of mankind bent gedoken .

   Mensen die hier reageren ( het lef hebben om te reageren ) hebben in de loop der tijd een bepaalde band opgebouwd , een vorm van vertrouwen en wederzijds respect .
   Wat wil ik hiermee eigenlijk zeggen ? Ten eerste , ik mag je graag ! Ten tweede , als je een boom op wil zetten , doe het dan niet op de manier waarop je het deed , zwart/wit is geen boom op zetten dat is bekvechten . Kan ook zijn humor hebben , heb ik gezien maar het jaagt veel mensen weg , en hoogstwaarschijnlijk de mensen die je graag in de opgezette boom wilt zien .
   Een ieder van ons is zoekende naar de waarheid , en een ieder heeft zijn/haar stukje waarheid of inzicht bij zich op zijn/haar eigen nivo . Hyper , Dawn , Mirakel , Janee , Martijn , Paul , Christiaan (charles) ,niettevergeten Guido , John , Johan…..etc . Samen delen we wat 3D 4D 5d en multi D is en voor een ieder pakken we eruit wat onze waarheid voor dat moment is .
   Anyway waar ging dit eigenlijk over ?
   Misschien over de vreemdste vis in de vijver , mezelf .
   Ik gaf al eerder aan dat ik gewoon een simpele boerenlul ben , geen Wubbo
   Oksels , geen piloot , niks van dattem .
   Van kind af aan hang ik al tussen twee werelden en bovendien kan ik 5D denken ( eerlijk gezegd , ik kan niet anders )
   Door het leven geschaafd en geschaad durf ik nu gewoon te delen wat ik ervaar en wat anderen erover denken zal me echt een biet wezen . Door te delen hoop ik mensen te bereiken die misschien hetzelfde voelen maar dat niet kunnen plaatsen .
   Ik hoop dat je snapt wat ik bedoel , hier komen veel mensen met het zelfde gevoel , maar een andere manifestatie daarvan , leer te lezen tussen de regels en te luisteren tussen de woorden .
   By the way , niet om de les te leren , gewoon om te delen

  9. 5D denken in een 4 D wereld
   Of 5D inzien in een 4D gevangenis
   Het is er wel maar je ziet het niet
   het is er niet maar je ziet het wel
   een diep gevoel van binnen , een herinnering van hoe het werkelijk is
   een illusie , een droom , een vlucht uit de realiteit
   een dieper weten van binnenuit
   leven in een fantasiewerkelijkheid
   ik ben dit lichaam en alles is bepaald
   ik ben bewustzijn en ik hervind mijzelf

  10. Jah heel raak zoals Cozmic zegt, dat er een band ontstaan is over tijd en ruimte heen, en dat dat moeilijk te grijpen en begrijpen is misschien voor sommigen, maar wel heel erg waardevol en dus kostbaar genoeg, etherisch bijna wel, dat is zo ontstaan, zo ervaar ik het ook, en dat staat juist niet los van ‘wetenschappelijke’ harde kennis, feiten, en inzichten, daarom mag zoiets waardevols niet zomaar in de houtversnipperaar terecht komen, misschien moeilijk te vatten voor de meer ‘praktische’ hard liner georiënteerden, en Iets om niet te verwaarlozen en ook iets om uit te spreken en te laten zien, dat er ‘Iets’ ontstaan is over ruimte en tijd heen, jah ik ervaar dat wel erg met een heel aantal mensen die regelmatig hier op Wtk komen, zou zo zonde zijn als dat onder rupsbanden vermalen gaat worden, maar door het uit te spreken zal dit niet zomaaar gebeuren, echte Kennis is iets dat je deelt met mensen, zo ervaar ik het wel op moment..

   Echte Kennis is vloeibaar en zacht en kan verschillende vormen aannemen, is meestal niet zwart wit en staat zeker niet los van ons Innerlijk en band met elkaar, goh jaah goeie ouwe tijd van een nog maar kort geleden, inderdaad zo’n 2 jaar terug dat ik ook voor het eerst naar ‘The Arrivals’ ging kijken op YouTube, dat was zo heftug in het begin, weet je nog die man die vanaf de hoogste verdieping van die Las Vegas Piramide naar beneden kon zweven, dat was echt volgens mij, nooit meer iemand over gehoord, te heavy misschien, dat 2 jaar terug nu al weer persoonlijke historie aan het worden isz, zo vreemd, dat intense gevoel, soort revolutie was dat, dat soort producties kijken tot diep in de nacht, totale gekte was er los gebroken, een Overstroming van ‘alternatieve’ kennis was er toen ineens beschikbaar, m’n familie snapte er niets als ik er vol van was en er over probeerde uit te wijden.

   Maar uiteindelijk dat je iets hebt met Iemanden, dat ik iets heb met mensen die ik ben tegengekomen, dat is zoooo kostbaar eigenlijk, en ongrijpbaar niet te duiden, het heeft met opgroeien te maken, zoals ik opgegroeid ben met mijn zussie, zoiets maar dan in een volgende fase, misschien snap je er wel iets van Simba, anders dan zeggen We het nog wel een keer in andere woorden..

   Ooh jaah 911 Vertaling, tijdje terug even laten besterven in de koelkast en vanochtend met een fris oog laatste hand aan gezet, afgemaakt, ga ik vandaag (of morgen) via email naar je opzenden Guido. In de verschillende bladzijden voel en proef ik m’n verschillende mentale worstelingen waar ik doorheen ging in die maanden, dat is ook weer zoiets, het is niet zozeer die vertaling zwart / wit an sich, maar wat er in ‘4d en 5d’ als overlay overheen ligt, dat wat ik er mee doorleefd heb, dat is wat ze op reguliere opleidingen meestal niet vatten, dan is het de deadline wanneer heb je iets ‘af’. Het echte ware werk is nooit af, zo beleef ik het, iets afmaken is iets dood maken bijna wel, heb moeite om iets af te maken, ik hou niet van doden… Is ook niet nodig als je voor Leven gaat leren kiezen..

   Vanaf komende Zaterdag ‘moet’ ik een weekie met mijn paps op ‘zakentrip’, zal jullie missen en heb zeer onprofessioneel nog steeds geen wifi verbinding in Zeeland, wordt wel aan gewerkt maar allerlei vreemde tegenslagen zorgen er voor dat dat kennelijk nog steeds niet de bedoeling isz, ik hou wel van natuurlijke continuïteit maar het lijken wel gatekeeper achtige krachten die me daar eindeloos vanaf lijken te houden, ik geef nooit op, eens zal ik continu online in de lucht kunnen blijven.

   Vorig jaar kwam ik na 10 dagen terug en zag tot m’n schrik dat er in de tussentijd zomaar een bijzonder Iemand was verdwenen hier, best traumatisch was dat, ineens was ‘Kritisch’ hier verdwenen, ik heb toen 2 maanden nodig gehad om er achter te komen waarom dit was, en was toen ook moeilijk om over dat verlies heen te komen, nou jah ik blijf aan jullie denken de komende weken, ik blijf in de lucht…

  11. Is dat verboden hier ofzo om iets te posten als je niet lid bent van de leeuwenclub. Wat een gebrul om niets, niet eens inhoudelijk commentaar. Het gaat mij erover dat Richard een dubbele agenda laat zien en ik geloof niet dat ik het over een religie of zo had maargoed ieder zijn eigen V van vrijheid. Verder sjirculeren er op YT genoeg bewijs dat Sitchin een F van fake is. Meer is er niet aan toe te voegen dan bewijs. We hebben het hier over dezelfde Nasa en dezelfde Richard H.

  12. @Cozmic, we leven nog even in 3D en ben toch heel benieuwd wat jouw 5D denken precies inhoud. Overigens is volgens mij de Linker hersenhelft verantwoordelijk voor Ratio/Intellect/Aards geleerde zaken en de Rechter helft voor instinkt, automatische motoriek als je hart laten kloppen, je zintuigen enzovoort.

   In 5D betekent, als ik het tenminste goed heb begrepen, dat je een spiritueel wezen bent, in licht en liefde bent en denkt. Mooi dat jij al zover bent…

   Diegene die ontwaakt zijn, of nog in dat proces zitten, gaan met spiritualiteit aan de gang en gaan dan inderdaad op zoek naar hun werkelijk afkomst, trachten te ontdekken of er nu een God, Bron, Hogere iets bestaat. Mensen die per definitie aan religie doen en ik altijd het “kerkje” noem, van welke stroming dan ook, baseren dat meestal niet op “weten” maar op “geloven” omdat dat hen is verteld en soms zelfs “opgedrongen” en als zodanig geaccepteerd. Ikzelf ben katholiek van huis uit, niet praktizerend, het is me van huis uit gelukkig nooit opgedrongen want als kind wist en voelde ik al dat er een “sprookje” verteld werd en het totaal niet goed voelde. Ik heb als jochie van 3 in het voorportaal gestaan en heb daarmee in feite een spirituele ervaring opgedaan die mij pas na mijn 40’ste is gaan veranderen, oftewel, mezelf los gaan wrikken uit de huidige 3D Matrix conditionering.
   Welnu, ik heb het hier al eens vaker gezegd, ik gun een ieder zijn geloof en religie, zolang ze maar niet proberen om datgene bij mij op te dringen.

   Nu kom ik op jouw, tussen de regels door lezende punt en is ook niet nieuw want ik heb het vorige week al eens geplaatst ná de welbekende aanvaring met Dawn en later ook MB en nieuwkomer Elenin.

   Ik sta bekent als zeer direct in mijn communicatie en voor sommigen soms zelfs heel confronterend wat meestal uitgelegd wordt als betweter, eigenwijs, arrogant, egocentrisch, dominant enz. enz. en dat weet ik en vind ik helemaal niet erg want dat zijn meestal de mensen die er absoluut niet tegen kunnen dat ze een spiegel voorgezet krijgen en dan speelt juist hún ego op en geeft daarna, stof tot nadenken.

   Opvallend genoeg praten sommigen in andere draadjes op WTK over liefde, licht en heel veel positiviteit en dat je vooral je angsten geen kans moet geven om vervolgens in dit draadje 180 graden anders te lullen en mee te werken aan het verspreiden van angst… Als je ze daar dan mee confronteerd, kun je een persoonlijk aanval tegemoet zien. Scrol dit inmiddels bijzonder lange draadje maar eens door en kijk objectief in 5D wie er werkelijk voor verantwoordelijk zijn.

   Wellicht is dat hogere zweeftevenkunde van de tot “kerkje” vervallen New Age beweging… Lul ze naar de mond, dan is alles ok, maar owee praat ze niet tegen.
   Opmerkingen als, Goh… dat Cozmic en jij elkaar gevonden hebben zeg… Ja, vreemd hé, past toch helemaal niet… Tjonge jonge, wat een pseudo spiritualiteit….

   Dit is een discussieforum waarin in principe iedereen zijn zegje mag doen zolang dat binnen de kaders van het door Guido gestelde toelaatbare blijft en ik neem stelling tegen een ieder die het één roept en het andere dóet… om daarmee vervolgens de angstmotor nog verder aan te jagen of hun religie te marketeren…

   Juist omdat het een discussieforum is, mag ik stellen, Discussie is op grond van inhoud, bewijs en/of vergelijk… Simba’s rules voor een discussie. Het gaat om de inhoud, niet om de persoon… Ik zie sommige pseudo spirituelen nú al weer over hun nek gaan om zoveel arrogantie…

   Tot slot, Ik zie het nu als mijn persoonlijke spirituele taak om te waken voor het injecteren van Doom & Gloom in deze toch al spannende tijd en een ieder zichzelf respecterend spiritueel wéét dat je ontvangt wat je wenst…
   Het was voor mij in het geheel niet verbazend om te vernemen dat mijn positieve inbreng/info over Elenin eigenlijk totaal genegeerd werd en men liever ging voor de Fear factor…

   Just my 2 cents…

  13. Jongens, de vonken van deze thread gaan rechtstreeks naar binnen. Lekker vuurtje hoor!! Love you all! Simba remember: het is GEEN wedstrijd..! That’s all. Spiritualiteit zonder geaardheid is zweeftevenkunde..! (sorry voor de uitdrukking) Ware spiritualiteit is een mega-boom. Wortels heeeeeel diep in de aarde en zijn kroon heel ver in de kosmos. En daartussen…? De STAMtafel.. haahhaha… 🙄
   Hyper: geweldig dat je het artikel klaar hebt: devine timing my friend. Zie het graag tegemoet.
   Ben net het artikel van Fred Burks aan het vertalen over het einde van de polariteit, powers-that-be etc. Allemaal door de aanslagen van 9/11.. Transformatie aan het werk. Niet ‘wij’ of ‘zij’.. In Lak’ech.

   Wist je trouwens dat het Herkheimer Crystal eigenlijk alleen maar voorkomt onder de staat New York..? Over unieke rol van 9/11 gesproken.. En dat kristallen de enorme kracht hebben om een transformatie te bekrachtigen..? Kijk eens HIER.. Mooi hoe het allemaal’past’..!

  14. @ v hoagland probeert te zeggen dat wat de laatste tijd gaande een set up is,
   dit is een wezenlijk verschil van mening van de zijde jou en mogelijke andere denkende.
   JULES VERNE LEONARDO DA VINCI EN MICHEL DE NOTRE DAME, werden in hun tijd KEIHARD uit gelachen!
   het is te hopen dat deze hemellichaam onze mooie planeet niet kruist!?
   maargoed over enkele weken kunnen we het schouwspel mee maken.
   en @v wij zijn gek, insgelijks..

  15. Angst is een slechte raadgever. Negatieve gedachten trekken negatieve momenten in je leven aan. Je gaat negatief kijken naar alles, zelfs naar jezelf. Misschien was het voor mij nodig om door panische angsten heen te moeten. Mijn moeder had een postnatale depressie na mijn geboorte en durfde jaren de straat niet meer op. Zo gevoelig als ik was pikte ik dat op en heb altijd emoties aangevoeld van anderen. Hier moet je mee leren omgaan, om snel in te zien dat het niet van jezelf is.

   Zo kun je ook je eigen angsten en emoties langzaamaan oplossen. Niet ertegen vechten, JUIST niet vechten. Aanvaarding is het beste en met liefde kun je het transformeren naar positiviteit in de openheid.

  16. @Guido, het is geen wedstrijd maar een RACE om de positieve gedachtengang erin te houden, zeg maar een kruistocht tegen de negatieve injecties omtrent de mogelijk positieve komst van Elenin… Something Wunderful Is Coming…

   Just My 2 Cents

  17. @Simba #172.16

   Hear, Hear !

   Besef wel beste Simba dat je bij uitstek op een site aanwezig bent waarin dualiteit geboden wordt om tot liefde te komen.
   De ene keer worden we verrast met Onderzoek uw schaduwkant en Liefde is alles en het leven wordt u in spiegels getoond en de volgende keer een heerlijk artikel over 9/11.

   Allemaal goed en bedoelt om te komen tot het enigste waar het om gaat: Liefde !

   Groet,

   Charles.

  18. @anja heb je ook dat linkje bekeken voordat je reageerde. Als dat zo was dan zag je dat Hoagland ons vertelde wat de planning is. De anderen die jij hier aanhaalt oa da Vinci is ook lid van de disneyclub. Ken de materie voordat je iets roept. Maar goed, jullie willen alleen brullen en niet inhoudelijk reageren. Ik ga jullie niet meer lastig vallen. Veel succes met de disclosure.

  19. @ Simba_nl

   Wat een zucht wat een verzucht beter te noemen, zelfs mijn tekst is in ogenschouw bij deze al photoshopped, de merkwaarigbah stijgt ten top dat jullie nog steeds op zoek zijn naar zaken die eerder in de Twilight Zone thuis horen.

   Geruzie om bewijs en gelouter om een grote berg met onzin in de wanhoop dat de fantasie iets van werkelijkheid wordt, zaagt men hele dikke illusie planken, mocht er toch wat leuks gaan gebeuren de komende dagen dan is er niks bij wat voor mij photoshopped zou kunnen wezen dan een 20 cm hoogpoolig kippevel in mijn NEK, zie je wel ik was toch niet GEK.

   Het enigste wat ik hier heb geleerd dat ik veel beter met bepaalde gevleugelde woorden ben afgeveerd, hoe zet ik zelfs de grootste Tiroller Trol tijdelijk blok?

   Enigste wat mij stoelt is het bedenken van nieuw materiaal die als mirakels nieuwe Hype de ronde doet over heel Internet, maar dat is meer te danken aan bevriend Marcel W in 5D.

   Wie volgd ?!?

 12. Het denken is denk ik niet bedoeld om alles te begrijpen. Kijk maar naar de geschiedenis is er echt ooit iemand geweest die het allemaal kon uitleggen en bevatten. Zijn er ooit wezenlijke antwoorden op wezenlijke vragen geweest. Het denken kan wel leiden tot inzicht dat het antwoord niet te vinden is in de wereld om ons heen. De bron van al wat is zit in ons, stilte van het denken biedt ruimte voor het licht van de Bron om in ons op te vlammen.

  1. We zullen nu vanuit de bron moeten gaan scheppen en natuurlijk hebben we ons verstand daarbij nodig. De aarde weer schoonmaken, opruimen, zodat we weer fris een nieuw seizoen in kunnen gaan, zonder vervuiling, conflicten, armoede en ellende.

   Terug naar het paradijs maar daar zullen wij mensen een belangrijke steen aan moeten bijdragen denk ik.

 13. @V, ja, nu ben jij aan de beurt… vertel, wat is jouw overtuiging dat Richard C. Hoagland een fraud is, Alex Jones en Sitchin van de Illu enz. enz. en hoe en wanneer vergaat volgens jou de aarde?

  1. Inhoudelijk weer geen reactie. Laat eens zien dat je dit berich ook echt hebt begrepen. Ik hoor alleen een hoop gebrul. Of is dat een voorwaarde als je mee mag doen met de Disneyclub. Hoagland begint er zelf over, er komt een nep aanval. Zijn woorden, niet mijn woorden.

  2. @V, ik begrijp je verhaal wel. Natuurlijk is er geheime ontwikkeling geweest na WOII.
   O.a. Area 51, etc. Al die ufo’s die worden waargenomen zijn niet voor alle mensen ufo’s. Er is een select groepje die wel weten wat het zijn. Goede manier om op een gegeven moment de wereld over te nemen natuurlijk. We zullen zien.
   Ik heb hier al een aantal rare dromen over gehad. Invasie van apparaten die wij niet kennen. Maar goed, als de hemel naar beneden valt hebben we allemaal een blauwe hoed dus afwachten maar, je kan er toch niets aan doen.

  1. @MB, Direct geven ze de foto’s van ruines op de Maan, Mars en Asteroide Vesta ook nog prijs. Zou de langverwachte Disclosure dan toch al zo dichtbij zijn?

  2. Goh, dat ligt ook dicht bij Las Vegas. Wel handig want dat schijnt wel wat licht uit moet je maar denken. Makkelijk navigeren dus.

 14. Beste mensen, aangezien dit een hot topic is wil ik toch dit met jullie delen.

  Er gaan hier de wildste verhalen rond en niemand weet eigenlijk zeker wat nu de waarheid is????
  Ikzelf geloof in Niburu, eindtijd enz… maar wat ik gister gezien heb gaat GEHEEL tegen mijn en al onze theorien in.

  Nu zullen er mis wel een aantal mensen vragen: waarom plaatst je dit?
  Nou dat komt omdat ik alles open laat en ook alles wil zien wat over dit onderwerp gaat!

  Ik hoop dat we met zn allen hier wat meer info over kunnen krijgen zodat we helder beeld krijgen of dit waar is ja of nee!

  http://www.youtube.com/watch?v=GAHo_FCQZ8Y

  Zou het verhaal Elenin/Niburu dan toch allemaal gelogen zijn??
  Ben erg benieuwd naar jullie reacties

  🙂

  1. deze meneer is de zoveelste in rij, zijn bewering kan wel iets betekenen in de zin
   waarheidsbevinding.
   @ELEnin jij speur heel de internet af, het filmpje is wel boeiend

   mij lijk het een wel goed idee om Wubbo Ockels en Kuipers er mee te consulteren,
   what the heck, nee heb je ja kun je krijgen
   kunnen wij gelijk zien of deze heren onafhankelijk zijn ten opzichte van de heersende structuren(msm en de esa en nasa).

  2. @Elenin, Pheaton, ook wel Maldek genoemd, is een planeet die tijdens een Mythologische Galactische Oorlog verwoest zou zijn door de inzet van Atoomwapens. De restanten zijn onze huidige asteroidengordel. Interessant is dat er nu een onbemande sonde is aangekomen bij de 2e grootste asteroide Vesta die allemaal foto’s maakt en er net als op de Maan en Mars, Symetrische vormen worden waargenomen wat kan duiden op bestaan van oude beschavingen op Pheaton/Maldek.

   Een mythe is een onbewezen feit….

  3. @Anja en Simba: Sorry, maar wat ik altijd jammer vind is dat mensen het filmpje niet eens helemaal gezien hebben (duurt namelijk 48min) en dan toch een mening hebben????

   Is het nou zo moeilijk (je zit hier elke dag dus je zou alles interessant moeten vinden) om ALLES te bekijken????

   Of het een Mythe is ja of nee maakt me niet uit want volgens hem is het geen Mythe maar 100% bewijs. Ik wil graag willen weten of die foto’s die in uitgelekt zouden zijn nou wel of niet kloppen met het verhaal wat op internet rond gaat???

   Dat is namelijk 1 van de redenen waarom ik ook geloof in Niburu en ik denk velen met mij!

   gr

  4. @Elenin, mag ik je nog even wijzen op die andere Niburu van je een paar dagen geleden en waar vervolgens niet meer op is gereageerd…

   http://en.wikipedia.org/wiki/Eris_(dwarf_planet)

   Laten we even heel duidelijk stellen dat,

   je vrij bent om te denken wat je wilt en te posten wat je wilt en evenzo de discussie aan mag gaan maar als je meningen van anderen vraagt, kun je ook verwachten dat je een antwoord krijgt wat je vervolgens niet bevalt en klim je weer boven in de boom..

   Dat de ene partij denkt dat Pheaton op een zus manier is verschenen/verdwenen en een ander denkt dat het zo is gegaan, kan in principe een leuke discussie opleveren.
   Ik wijs je er slechts op dat er nog een andere theorie is en dat je niet onder iedere steen moet kijken of Niburu daar toevallig onder zit om je eigen angsten te bevredigen.

   Zolang er nog geen hemellichaam, wat het dan ook moge zijn, met 4x de grootte van Jupiter in ons zonnestelsel waarneembaar is, hoef je je daarover dus ook nu geen zorgen te maken lijkt mij. Echter, jij gelooft in de aanwezigheid van Niburu en het vergaan van de wereld op korte termijn door Niburu. Goed, Niet aan mij om je van dat geloof af te houden.

  5. @ ELEnin , ik heb het filmpje wel helemaal gekeken ;). Eindelijk eentje zonder irritant muziekje of aan elkaar geplakte beelden , die klick ik meest bijvoorbaat al weg .
   Het lijkt mij belangrijk om Elenin en Nibiru los van elkaar te koppelen . Immers Elenin is gespot , wat het precies is weten we binnenkort hopelijk . Nibiru blijft een ghost , ooit geïntroduceerd door Stitchin , en zoals ik al weken terug aangaf ; Ninbiru zou in een tegendraadse richting ons zonnenstelsel binnen komen (!?) . Bovendien zouden alle planeten overhoop gegooid worden als er zo’n giga hemellichaam in de buurt kwam , is nog niet aan de hand toch ?
   Het is op zich wel vreemd dat dat stukje Googlesky weggepoetst is , hopelijk komen er wat betere beelden van professionele sterrekijkers . Of die rode vl;ek een neutronenster is ? Ik ben niet overtuigd , maar het geeft wel te denken . Wordt vervolgd hopelijk .

  6. @Cosmic: hahaha goed zo!!! Ik kan ook echt niet meer wachten totdat het zover is want ik besteed hier nu elke dag veel te veel tijd aan 🙂

   Maar ik hoop ook dat hier wat meer info over komt.

   Geloof jij dat die foto’s fake zijn?

   gr

  7. @Elenin en Cozmic, ff een citaat: “Het is op zich wel vreemd dat dat stukje Googlesky weggepoetst is”

   van wie is Google en wat zou het doel zijn om iets weg te poetsen…

   Connect the Dots…

  8. Simba , ik neem niet aan dat de Poetspiet dat heeft gedaan , dus zal het wel door nazinasa gedaan zijn . Echter let op de hand van de illusionist ….., door zo’n zwart vakkie gaat iedereen lopen speculeren tot het speculaas op is en zit er misschien wel nix achter , waarom is er maar 1 foto van die rode vlek ? En die ene foto staat toevallig wel online , heel Nibiruzoekend internet stort zich volledig op dat zwarte vlak om het zelf in te kleuren en hetgeen wel zichtbaar zou kunnen zijn wordt links gelaten .

  9. @ ELEnin , zijn die foto’s nep ? Goeie vraag , laat ze er nog maar een paar honderd maken als het toch met een telescoop is gedaan . Mijn gutfeeling zegt ; hier klopt iets niet , en ook een neutronenster met een paar manen die plotseling in het zonnestelsel opduikt , nah . Zo’n mix van scienc en fiction kunnen daarentegen wel zeer van de overtuigende overkomen ,hij had mij ook effe bijna :).

 15. @V, dus omdat jouw geposte en niet door jouw gemaakte filmpje zegt dat Hoagland en DaVinci tot de Disneyclub behoren, is het ook zo… Als het je nog niet was opgevallen dat de meesten die hier reageerden dat filmpje (en alle andere delen) reeds twee jaar terug al hebben bekeken en hun mening daarover gevormd…

  Door te roepen dat we een stel gekken zijn enz. is geheel jouw mening….

  Neemt niet weg dat jij, ondanks mijn verzoek, géén info hebt gegeven waarom jij meent dat ze frauds zijn…

  Just my 2 Cents…

  1. simba @v is een zoekende dat merk je op alle reacties van deze individu.
   volgens mij net op de sites gekomen maar een korte studie van de materie homaar
   de meeste zijn volgers van msm en voetbal spelletjes en soapsseries; dat is het gene
   wat de mainstream echt interesse in hebben.
   kennelijk wil @v gaan kennis nemen aangaande de komende elenin/nibiru gebeuren
   maar is vrij om te zeggen dat gene wat op z’n hart ligt.

  2. Anja, kijk eens verder dan die neus. Verdiep je eerst eens in de club voordat je een mening hebt over alles. Die mensen die jij aanhaalt zijn van de illuminati.

   simba_nl, jij hebt niet gekeken. Als dat zo was kon je inhoudelijk reageren en niet alles afketsen als het beter uitkomt. Richard Hoagland zegt zelf dat het nep is. Doet er niet toe of anderen het twee jaar geleden hebben gezien. Feit blijft feit, of ben je het nu ineeens niet meer met Richard eens?

   Martijn je hebt gelijk, we zullen het zien. Zelf geloof ik echter niet altijd alles wat ik zie.

  3. @Anja, als je op een discussieforum roept dat alles kwats is want kijk maar eens naar mijn geposte filmpje en vervolgens niet aan weet te geven, althans, probeert te motiveren waarop het dan kwats is, dan moet je niet in discussie gaan. Dat is mijn mening over @V

 16. @V, als dat jouw motivatie is en je Arrival filmpje het ware woord, dan ben ik blij dat jij je waarheid hebt gevonden. Alleen ik koop het niet van je en dat is mijn zaak.

  1. @simba_nl, Wat heb je te verliezen. Reageer toch eens inhoudelijk op die film. Jij bent toch vol van Richard Hoagland. Welnu je messias zegt zelf dat het een Hoax is.
   (Psst of denk je dat ook hij lid is van de Disneyclub?)

  2. @V, niet de zaken omdraaien en ja, RCH heeft gelijk dat hij waarschuwt voor een False Flag Alien Invasion en hoe komt hij aan die wijsheid? Werner von Braun heeft daar 30 jaar geleden al voor gewaarschuwd. Wie RCH is? Ex NASA, Tja, sommige mensen verlaten zo’n club soms omdat ze achter bepaalde zaken komen. Moet jij een fan zijn/worden van RCH? NEE, bepaal jezelf. Moet je hem serieus nemen? bepaal jezelf. Moet ik jou serieus nemen? Nee, bepaal ik zelf.

  3. Alles wil ik weten alleen neem ik het toch met een korreltje zout totdat feiten bekend zijn. The arrivals vorig jaar allemaal bekeken, hoop uit kunnen halen maar na verder onderzoek blijkt het allemaal erg overtrokken of op z’n minst scheef geschetst.
   Alleen de illuminati kan weten hoe het in elkaar steekt. Alles daaronder werkt in cellen en kan dus nooit het geheel overzien. Ook die Hoagland niet.

  4. @V, ik geloof dat je zelf niet helemaal begrijpt wat je aan het volgen bent als ik je comments zo eens terug leest. Ik zou het Arrival filmpje part 20 zelf nog maar eens goed beluisteren.

   RCH legt aan Alex Jones uit dat vrijwel alles op UFO gebied (en nu dus ook de Elenin/Niburu Bogus) bewust geinjecteerd is door The Power That Be… en als er straks ruimteschepen in de lucht verschijnen, je jezelf eerst eens goed af moet vragen of het echt is of nep… Waar baseert hij dat op? De waarschuwing die Werner von Braun, Ex Nazi en raketwetenschapper, op zijn sterfbed heeft gegeven. RCH is betrokken geweest bij het Apollo project en is opgestapt omdat,

   A:) De wereldbevolking andere plaatjes kreeg voorgeschoteld dan hij.
   B:) Hij heel veel nieuwe wetenschap ondergronds zag gaan (HD Physics)
   C:) Hij de bewijzen heeft gezien van Anti Zwaartekracht en Nul Punt Energie die voor ons verborgen blijven (Dure olie in stand houden)en reeds 30 jaar in het Black-Ops domein.
   D:) Hij weet in welke status de huidige (geheime, technische) status nu verkeert

   Hij zegt NIET dat ET niet bestaat, sterker nog, hij heeft ze zelf gezien maar waarschuwt om allert te zijn of het om echte of neppers gaat. DAT is zijn strekking van het verhaal in jouw filmpje.

  5. @simba_nl, kijk eens, Hoagland doet twee uiteenlopende beweringen. Deze keer gaat over een gestuurde vorm (ruimteschip) dat aankomt. Zullen we gokken op de piramide boven het ontbrekende stukje? Je weet wel dat sluitstuk van dat logo van de Disneyclub. Toeval wil dat dezelfde man dit zegt tegen AJones in de link die ik gaf;

   AJ:) They love Hoaxes (referentie naar TPTB).
   RH:) Yes it’s manufactured history. Frankly they are extremely naieve (referentie naar collega spinasie). They really believe we are building towards disclosure. I believe we are building towards a mass carefully manufactured FAKE event…’

   Tel daar meneer 32e illuminati Sitchen bij op en wat krijg je dan;
   something wonderfull is coming – Made by Disney and Co.
   Kan niet wachten op de voorstelling. Zo spannend, met een biertje erbij genieten. Helemaal in 5D met surround en extra dimensional special haarp effects. En het mooiste is, het is gratis ~

  6. Ik zit al een jaar klaar. Laat maar komen, pak ik m’n oude Nintendo Gun erbij, wordt mooi.

  7. @V, ik denk dat je volledig de kluts kwijt ben, Waarom?

   A:) Hoe oud is de Arrival (het interview met AJ) en wanneer is Elenin ondekt?
   B:) De Piramide om Elenin is pas 2 weken geleden ontdekt
   C:) De koerswijziging van Elenin is pas 4 weken geleden ontdekt
   D:) Dat Elenin wellicht een ruimteschip/Capsule/Sonde is, is gebaseerd op bovenstaand
   E:) Something Wunderful is Coming is van Arthur C. Clark 2010 The Year We Make Contact…
   F:) de waarschuwing van Werner von Braun staat nog steeds.

   Ken je feiten mijn waarde voordat je als een olifant het WTK forum op komt stormen met jullie zijn allemaal gek en ik weet het beter….

   Veel succes met je biertje en popcorn want voor mij ben je gewoon een ordinaire internet Troll.

 17. @GuidoJ: Vraagje: Hoe komt het dat er op mijn computer niets nieuws meer wordt gepost?

  Kom net bij een vriend en die heb een hele andere voorpagina als mij????

  Op mijn hoofd pagina staat nog steeds artikel van Niburu en wat ook vaag is dat ik maar 261 reacties heb terwijl we al over de 800 zitten 🙂

  Ik krijg helemaal geen ander nieuws meer van je binnen 🙁

  gr

 18. @Coszmic, “heel Nibiruzoekend internet stort zich volledig op dat zwarte vlak om het zelf in te kleuren en hetgeen wel zichtbaar zou kunnen zijn wordt links gelaten”

  De Dots zijn connected !!!

  1. Simba , blij dat je m snapt ;).
   Ik had eerder geen tijd om te reageren op een voorgaande post in een ander draadje , bij deze , nu wel .
   De term 5D denken gebruikte ik maar bij gebrek aan een betere omschrijving , het is meer te vergelijken met losgekoppeld zijn van deze illusionaire tijd en ruimte en al zijn voorgeprogrammeerde zienswijzen , noem het spirituele inzichten of wat dan ook . Ik ga er verder niet op in , ik hoop dat je het snapt .
   En die anti Doom&Gloom-tour 2011 ( T-shirts available ) kon ik wel van genieten , menigmaal heb ik meegemaakt dat rationele opbouwende input binnen de kortste keren ondergesneeuwd raakten door een lawine van aan elkaar geplakte YT filmpjes met zo’n baggermuziekje eronder om het echt te laten lijken .
   Echter zag ik ook enkele malen gebeuren dat mensen met wel een positieve opbouwende input ook onder de zoden geschoffeld werden , waarschijnlijk kan dat weggezet worden als colatteral damage ? XP Achter iedere nic schuilt een echt mens en niet iedereen kan hier zo goed mee omgaan , maakt mij niet uit voor de rest . Al die love&light predikers heb ik het ook helemaal niet op en die negeer ik lekker ,meest zitten ze vol contradicties als het er op aan komt .
   En over connecting dotzzz…. het energieveld van Elenin…..merkabah?
   http://www.wanttoknow.nl/universum/de-komeet-elenin-is-niburu/comment-page-17/#comment-64546

  2. @Cozmic, Merkabah is dacht ik puur iets uit het Hebreeuws en ik zou echt een mogelijk verband niet weten. Mijn startpunt in deze zoektocht was jaren geleden door Erich von Daniken, Chariots of the Gods en ik begin daar steeds meer gevoel bij te krijgen dat die Zwitser gelijk had. De Tetrahedron pyramide is een basisbegrip in de geometrie en kijk eens naar de natuur wat een geometrie daar in voorkomt en veelvuldig de vierzijdige pyramide in kristal… Breek er maar eens 1 in tweeen…

   Zonder nu weer allerlei Richard C. Hoagland haters op de kast te jagen, zijn kijk op Hyperdimensional Physics is fenomenaal en als je een Tetrahedron in een bol plaatst, heb je basis HD Physics en daar ligt het startpunt naar alles wat voor ons nog verborgen is gebleven, zoals het liften van de zware stenen blokken, snelheden groter dan lichtsnelheid, anti-zwaartekracht enz. enz. Op zich dus niet zo vreemd dat Elenin juist dát om zich heen heeft. Ik zit nu nog ff op detailplaatjes van zijn staartje te wachten waar de Double Helix in te zien is, oftewel, onze grafische voorstelling van onze DNA string… Spannend toch? allemaal…

 19. Eigenlijk wilde ik niet meer reageren omdat het echte gatenkaas aan het worden is. Het gaat alle kanten op dus ik weet niet of dit bericht echt ten goede komt en eigelijk ook niet eens of ik hem wel moet plaatsen. Ik laat het helemaal aan de lezer over om erover te oordelen. In ieder geval is Obama handig genoeg op bezoek in Denver. Zoals ik al eerder aangaf; follow the leader. Zelfs prinsjesdag stond niet vast in de openbare agenda. Voorgaande jaren wel. http://beforeitsnews.com/story/1051/929/Obama_In_Denver_Sept._27:_DUMB_For_Elenin.html

  1. deze video was voor vele denk ik wel bekend, maar gaat te boek als beangstigend
   en confronterend.
   ja denver international airport is designed for this purpose,i mean the coming disaster quess what OBAMA seamed to be here on the last of september 2011.
   what a coincidience!!!
   tja prinsjesdag onderdeel bilderberg.
   @dawn goed dat je deze even aan ons hebt willen delen, de puzzelstukjes lijken compleet te worden.

  2. He Dawn , nix mis met een goeie gatenkaas toch ? Kan je alvast niet zeggen dat je er geen gat meer in ziet en ook niet dat je er geen kaas van hebt gegeten , zomaar even een luchtige gedachte .
   Dus de elite gaat schuilen huh ? Van mij mogen ze , lekker diep onder de grond , haha .
   The Cure – Funeral party
   http://www.youtube.com/watch?v=SdvgXBsmcXw
   lekker depri

  3. Haha Cozmic, ben niet zo dol op kaas. Vooral niet van die oude die vanzelf wegloopt. Maar hier valt niet mee te doen. Ik ga maar weer eens een discussie voeren met deze gast; http://cleverbot.com/
   Misschien dat hij het weet 😉
   Te rusten!

  4. @Anja, Creepy Denver Airport is er nog maar daaronder ligt alles in puin. Weet je nog… de aardbeving vorige week in de USA welke van Oost naar West ging…waarvan het geologen was opgevallen dat het geen normale aardbeving was.

   De Russen wisten al vrij snel te vertellen dat ze 2 ondergrondse kernproeven hadden gemeten.

   Ik persoonlijk heb het niet zo op David Wilcock maar deze wist vandaag te vertellen in zijn Blog dat hij vanuit verschillende bronnen de bevestiging heeft. Zijn tekst heb ik hier op WTK in het Denver Airport draadje geplaatst vanavond.

   Ikzelf heb vanavond een oud collega telefonisch gesproken die op Denver vliegt en ze schijnen daar aardig in de war te zijn, Grondverzakkingen en scheuren in de landingsbanen die haastig zijn gerepareerd…

   Oftewel, Hun schuilbunkertje is niet meer…

  5. Dawn bedankt, Denver Airport met z’n Aliën smurfen blauwige krakkemikkige schorriemorrie pale paard met de zwarte poepert 4 Ever!!
   Echt iets voor Pharoah Akhenaton Reïncarnatie Obama Mama, Obi-Wan Kenobi ..
   Daar zal hij zich wel optimaal op z’n gemak voelen daar diep deep down under in zo’n domme DUMB, Deep Underground Military Base, gezellig tussen de opgewarmde draken eitjes, klinkt als Dom, van dominant zeker, heleboel gedoe met touwtjes en zweepjes, bah, de elite wil graag de kelder in om in de handboeien geslagen te worden door meedogenloze Isis, ze worden op hun wenken bediend.

   Jah nog veel meer heerlijke deprie golven, het ergste deprie nummertje dat ik kan bedenken op moment.
   VAak word ik juist warm en Vrolijk van deprie
   M’n nieuwste eet vreet ontdekking is trouwens Meshanger Kaas, met niet erg grote gaten, maar zooooh lekkerrrr, daar blijf ik nou in hangen..
   Moet je ook eens proberen te proeven.

   Band of Horses – The Funeral
   http://www.youtube.com/watch?v=cMFWFhTFohk

   Quote:

   ” Het bijzondere van de Meshanger

   Pijper heeft zijn geheim zorgvuldig weten te bewaren. Zijn receptuur vertrouwt hij niet toe aan het papier. Nergens is te vinden hoe hij zijn kaas zo bijzonder weet te maken.

   De verhalen over zijn kaas zijn talrijk en lovend. We kennen ze van mondelinge overlevering. “Meshanger”, zo wordt verteld, “is een platte kaas, van klein Gouds model, echter ontstaan uit een Edammer. Het bijzondere is dat de Edammer zo zacht blijkt te zijn dat hij inzakt tot een platte schijf met een zacht zuivel. Het gewicht van de Meshanger komt overeen met dat van de Edammer, ongeveer 1,5 kg, de doorsnede is circa 20 cm en de hoogte 4 tot 5 cm”. Achteraf beredeneerd moet het vochtgehalte tussen 50 en 55% hebben gelegen. “De Meshanger is rijp na ongeveer 3 weken, de smaak is mild en fris zuur en iets gistig”. Misschien toch gelijkend op een jonge Chaource?

   Toch niet. “Meshanger is namelijk ook eigenzinnig”. Rijpt niet als zijn Franse verwanten, waarvan de kenners zeggen dat die rijpen van “buiten naar binnen”. Dat blijkt bijvoorbeeld bij het proeven van rijpe Chaource. Onder de korst begint onze witte schimmelkaas na korte tijd bewaren bij kamertemperatuur week te worden, de kern blijft nog enige tijd stevig en zuur. Zo niet de Meshanger.

   De traditionele Meshanger staat er om bekend, dat juist zijn kern bij de rijping het eerst verweekt en dat de rand het langst stevig blijft. Deze bewering verwart andere kaaskenners in hoge mate. Hoe is het mogelijk dat een zachte kaas een dergelijk rijpingspatroon vertoont. Hoe kan het dat een zachte kaas ‘van binnen naar buiten’ rijpt? ”

   http://www.kaasblog.nl/tomaat-olijvenkaas.html

   Kan jij dit soort humor waarderen Dawn? Of is dat meer voor voetbalvrouwen onder de mannen meuk?

   De Boesselaere is weer bezig op het dek, even tandjes poetsen.

   Jiskefet – Heeren van De Bruyne Ster – Rede van Guadeloupe
   http://www.youtube.com/watch?v=d-6l113CxuM

  6. Volgens David Wilcock en Ben Fulford is de Witte Draken Club het zat en worden de schuilkelders op dit moment stuk voor stuk nucleair in elkaar geploft, precies wat Simba gisteren al zei op het Wtk Denver Airport Artikel.

   Ze dachten het zinkende schip te kunnen verlaten en zo het geheim van het ‘Universele Source Field’ voor zichzelf te kunnen houden.
   Met de kennis over de Universele Bron hebben we vrije energie en het eeuwig leven binnen hand bereik en kunnen we ook fijn gaan tijd reizen.

   Dusz dan zou het een fijne nieuwe wereld orde gaan worden.
   Daar waar Mirakel het vaak over heeft, heerlijk weg dromen, ik zie dat allemaal wel zitten.

   http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/970-new-york-times-bestseller

  7. Jah Cozmic die Taxi clip is echt heel leuk, inschrijf formulier is al een hele uitputtingsslag op zich, Mirakel zag ik vandaag met een Evangelische Nootenboom clip op de proppen komen, door dat rare EO spraakje, daar krijg ik nou ook buikpijn van het lachen van..
   Vast een SChat van een mens hoor maar die manier van praten is echt van god volgens mij. Volgens Elohim Joke gaan we Gouden Tijden tegemoet…

   ‘Heb jij ook zo laaaass van juh keeehl?’
   http://www.youtube.com/watch?v=eLE8UReBcuc

  8. OMG , die Joke met die Ficus benjamini op de achtergrond . Wat ben ik allergisch voor zulke dozen , food for reptillians a la carte .
   Wist je dat Jomanda’s echte naam ook Joke is ? Vanwege haar internationale ambitie heeft ze een andere naam aangenomen , in het Engels valt iemand met de naam Joke namelijk niet echt serieus te nemen .
   engelse humor ;
   http://www.youtube.com/watch?v=r3hUB_eURSE
   is this a piece of your brain , waaaah

  9. Weer eentje voor mij lijstje. o heerlijk al die aardbevingen daar, ruimt lekker op zeg maar Er is net weer een enorme zonneuitbarsting geweest die hier zeer binnenkort weer is…goh ik verheug me er al weer op:

   @ Dawn, weer een bijzondere vernietiging…….waarbij wonderlijk geen mensen ernstig gewond raakten.

   http://hisz.rsoe.hu/alertmap/site/?pageid=event_desc&edis_id=AC-20110908-32251-USA
   37 Reageer op deze reactie
   mirakel multi D
   8 september 2011 om 09:44
   ennnn nog een youtube hierover:

   http://www.youtube.com/watch?v=AiLY2TaicrA

   In voorbereiding voor het 9/11 evenement storte de kraan in elkaar. Obama zou daar ook aanwezig zijn tijdens dat evenement…..:
   http://www.youtube.com/watch?v=5mSUGN_fm5A

  10. Films zeggen vaak een hele hoop. Heb jouw linkje bekeken, nog bedankt daarvoor. Er is iets aan de hand….Er gebeurt iets…..bijzonder. Vooral ook omdat Obama voor zijn 9/11 toespraak naar die kerk zou…o dat is morgen al……wonderlijk…..

  11. @Cozmic, dat is wel toevallig (sarcasme). Wat denk jij ervan? En van dat lijstje dat Mirakel en ik ondertussen bij elkaar hebben, zoals 2 zendmasten, obelisk, de paus, de popconcerten en nu dus dit met als kers de link naar de film. Veel van deze zaken zijn veroorzaakt door plaatselijke en tijdelijke ‘aanvallen’ van wind en storm. Dat is toch geen haarp? Wil je je cozmische lichtje hierop schijnen? Wat of wie is er aan de hand?

  12. Wilde al zeggen mirakel, het verhaal komt mij toch zo bekend voor. Als je denkt dat het niet gekker kan dan weer een overtreffende trap.
   We gaan het zien, of hebben we het al gezien?

  13. Ik weet het niet Dawn, het zijn echt bijzondere zaken, weetje net floepte mij ineens voor mijn ogen waarom de titanic is gezonken, over films gesproken. Hij ging van Engeland (bron van de familie die denken de afstammelingen van Jezus te zijn Dávincie code slaat w.s. op hun, claimen ze zelf) naar Amerika, als ik het goed heb, met een laag vol elitairen die zichzelf enorm belangrijk vonden. Het schip kon toch niet zinken, maar het gebeurde wel. Helaas werd dit een duikboot.
   Maar dit, dit lijken mij geen toevalligheden meer. ligt er te dik bovenop…..het begon wat mij betreft al in christchurch, alleen de naam al van dit dorpje of stadje, en dan ook nog een kerk, behoorlijk gehavend…….Alsof iets ons wil zeggen…..wordt wakker, dit is niet de waarheid….jullie hebben geen kerk nodig…..Anders waren ze niet zo getroffen…maar toch ook niet heel veel mensen die gehavend waren, er was wederom weer niemand in die kerk daar toen…en dan al die andere zware negatief geladen plekken, het pentagon de obelisken, die een optater gekregen hebben en natuurlijk, de vrijmetselaarskerk waar een enorme kraan bovenoo gevallen zou zijn. En nu…….zou er ineens een astroiide op ons af stevenen, zonder een gruisstreep achter zich…..Wat een bijzonder!

  14. Misschien is het een soort ‘loop’ waarin we zitten mirakel. De trechter is smaller aan het worden. Wij zitten onderin dan krijg je een vorm van compressie/vervorming ofzo.

   Kijk eens hoe mooi, dit kan jij wel waarderen denk ik; http://oct282011.com/reality.html

   Eigenlijk weten wij alles al en moeten het alleen opnieuw ervaren dat wat we menen te weten. Ervaren is immers anders dan weten. Het is nu de ervaring die telt denk ik. Niet het weten. Het weten is statisch, het ondergaan maakt bewust(zijn). Zoiets?

  15. Ja ben het ergens ook met jou eens Dawn, misschien heeft het met ons hart te maken, de poort naar het willen ervaren van totale vrijheid. Het/ons hart is nou eenmaal zo vandaar dat ze misschien zeggen, dat we het weten?! Nog bedankt voor jouw lingke, vond ik mooi!

   http://www.youtube.com/watch?v=9aXoflbXS1U

  16. Gekke Professor Barabas Dan Winter heeft het ook altijd over de Fractale eigenschappen van de geprojecteerde ‘realiteit’ om ons heen.
   En ‘Enochian’ magie, dat is in de Renaissance heruitgevonden herontdekt door ene John Dee, maar volgens Dan durfde hij daar niet in de praktijk mee te werken, je kan er volgens Dan Engelen mee oproepen!!

   Dan Winter : Sacred / Angelic Science , Geometry and the Electric universe
   52:55 – 2 jaar geleden
   http://video.google.nl/videoplay?docid=6056789081969524094#docid=-8084388599211411671

  17. Cozmic,
   Wel bijzonder dat in die film die geboren jongen Leo heet. Dat is toch het sterrenstelsel waar Elenin vandaan zou komen met zijn hele cluster sterren? Laatst heb ik de film Melangolie gezien, daar hebben ze het jongste kind ook al Leo genoemt, zo typisch…

  18. Yo , hier is ik , hondje gelopen in de frisse wind enzo :).
   Het is Liam , mirakel , geen Leo , maar maakt niet uit toch . Had wel extra toevallig geweest . En die serie is een soort geesteskindje van de maker en bedenker van Star trek , valt een hoop uit te halen , geen idee over het Illu gehalte .
   Dawn , ik had de laatste tijd met mondjesmaat mijn lichtje al laten schijnen , ook tussen neus en lippen door die terugkerende dromen en visioenen enigzins belicht . Naar mijn idee begint de matrixter gebreken te vertonen omdat die niet opnieuw opgestart is door interventie . Ook binnen de Elite begint daar verdeeldheid over te komen en dit is nog maar het begin . Ik had eerder het woord resonantie gebruikt en Simba was eigenlijk de enige die dat oppikte . Zal mij echt niet verbazen als elenin een tijdscapsule is en als het elenin niet is , dan komt het wel in een andere vorm .
   Het worden interessante tijden waarbij we ons door het hoogstmogelijke zelf het beste kunnen laten leiden .

  19. Dat is waar Cozmic, ik moet beter leren lezen. Dat is een gebrek, niet dat ik niet lees maar ik lees soms over de dingen heen die niet blijven plakken. Dat ontgaat mij dan. Pfff, kan mij helemaal niet meer concentreren na die beving. Weet je? Als je iets ondergaat is het toch anders als dat je erover praat. Net zoals ik Mirakel eerder vertelde. Freaky dat juist ik daar vanmiddag over begon. Want ergens wist ik het dus al – deja vu; http://oct282011.com/ het idee was, ervaring is bewust(zijn) zodat statische kennis tot leven komt. Nah, daar ben ik mij nu letterlijk erg van bewust 😉

  20. Dawn , ik zal het je makkelijk maken
   http://www.wanttoknow.nl/universum/de-komeet-elenin-is-niburu/comment-page-13/#comment-64231
   en deze
   http://www.wanttoknow.nl/universum/de-komeet-elenin-is-niburu/comment-page-14/#comment-64360
   Op dat moment voelde het niet geschikt om uit te wijden , gezien de energie op het draadje . Ik weet niet of het nog steeds te vaag is en of het aansluit met jouw D4rk kn1ght verhaal . Alles bij elkaar was het een serie van belevingen die ik hier ff niet neerzet . Just pick up the energy .
   Hoe het zich allemaal gaat manifesteren weet ik niet , misschien wel in slechts één tijdlijn , en die ene tijdlijn kan de rest weer helpen . Zodoende kan de wet van de vrije wil zijn bestaansrecht houden . ( hopelijk snappie me nog )
   Door in te zien dat er op spititueel ( bewustzijns) nivo een enorme diversiteit is , heb ik me er bij neergelegd dat ik niet iedereen hoef te begrijpen en dat niet iedereen mij hoeft te begrijpen , als er een keer aansluiting is dan heb ik wel een jubeltje in mijn cardiale gebied .
   sorry als ik een beetje kort van stof ben , ik ben een retelangzame typer , en bovendien zijn er vandaag 9 tanden uit mijn kop getrokken en zit ik met iest onnatuurlijks in mijn mond te wennen . call me mr kort maar bondig 😉

  21. @Cozmic, maak het me niet te makkelijk. Ben soms een beetje lui en daar kan ik dan in blijven hangen. Inderdaad had ik de eerste wel degelijk gelezen en geen reactie gegeven omdat het voor mijn gevoel wel klopt. Dan gaat het ergens in een laatje bovenin om er vervolgens ooit weer eens uit te komen (net zoals in die ene geinige clip van je ooit 😉

   Voor mezelf echter kan ik niet verder zien en normaal ben ik daar wel goed in. Wat als de toekomst een onbeschreven blad is? Want wat als het geen tijdlijn is, immers is de tijdslijn altijd gebonden aan tijdswetten. Hoe kan je een echte vrije wil laten manifesteren in een gebonden omgeving. Dat gaat niet. Naja dat is mijn muur van frustratie, zal je er niet meer mee lastig vallen.

   Wie of wat is eigenlijk the blue one en waarom heb jij in godsnaam 9 tanden verloren? Had je ook al ruzie met de tandarts gemaakt. Die kan je echt beter te vriend houden. Wens je alle sterkte toe!

  22. Dawn , van mij mag je zo lui zijn als je wilt , of pretendeet te kunnen zijn . De een heeft altijd alles netjes op orde en heeft geen idee wat er in de wereld gebeurt , bij de ander staat de vaat van 3 dagen terug er nog en diegene heeft velen op een onzichtbaar nivo geholpen . Wat is lui ?
   Tijdlijnen is inderdaad maar een term , als je allergisch bent voor het woord tijd , noem het dan ‘a chain off events ‘
   Uiteraard gezien vanuit een multi-reality perspectief , die realities komen weer samen op knopen , als er één lijn gerepareerd (!?) is kunnen ook de anderen daarin meeliften . Hier is volgens mij wel meer over bekend , wel effe de lineaire tijd loslaten anders trek je het niet .
   Ennuh , ik ben een good boy geweest bij de tandarts hij heeft mij m’n nice 🙂 terug gegeven . nog effe een paar daagjes 3D pijn , komt wel good .
   http://www.youtube.com/watch?v=abJyp4bAi0I

 20. Merkwaardig al die elenin aandacht. Even zo wat gedachtten daar over…..(laten we zeggen mijn waarheid)

  Als ik het draadje zo lees houdt het ons druk bezig. Was het niet zo dat de echte wereld in ons ZELF zat en de droom/illusie er buiten? Dat alle universele wetten van toepassing zijn op onze innerlijke groei en niet op beinvloeding van de buitenwereld naar onze smaak?

  Wat mij het meest stoort feitelijk aan de doom en gloom gedachte is die verdraaide gedachte van eerst het zuur en dan het zoet. Dit hele elenin verhaal heeft volgens mij niets maar ook niets met spirituele groei te maken. Bovendien lopen mystiek en spiritualiteit hier flink door elkaar heen. Deze zijn niet hetzelfde! Elenin is een mindfuck, het leidt ons af, angst haalt onze energie naar beneden. Was dat de bedoeling? Een soort vreemd verlangen naar een goddelijk plan terwijl we zelf reeds dit plan zijn mi.. Waarom moet het goddelijk plan zich extern voltrekken terwijl het reeds in ons zit? Is dat niet waar 5D werkelijk over gaat?

  De waarheid zit in ons , waarom wachten totdat extern de waarheid zich ontvouwd? Welke waarheid hopen we aan te treffen? In je eigen energie blijven oftewel mens zijn is volgens mij juist het beste wat we kunnen doen komende tijd.

  Oftewel moet iets externs ons het geluk brengen terwijl we het kunnen vinden als we naar binnen gaan? Willen we gelukkig worden of gelukkig zijn?

  Gelukkig zijn is niet alleen voorbehouden aan 2012, gelukkig worden kennelijk wel.
  Volgens mij zijn veel zielen ons voorgegaan in het beoefenen van het ware geluk…

  Verder laat ik elenin voor wat het is….Morgen weer een nieuwe dag, gezond weer op, ook na de 26e.

 21. En al deze links heb je Allemaal gelezen en onderzocht, of
  Klakki aangenomen, nadat gisteravond het kwartje bij je viel??!
  Wat een goddelijke prestatie in slechts 1 nacht!! (Zie eigen introductie)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.