Advertentie

Herstart je Gezondheid Kaj jaarbanner 2019

66ste Bilderberg, juni 2018: 666.. Mét Vaticaan..??


x

x

66ste Bilderberg, juni 2018: 666.. Mét ’t Vaticaan..?

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Het is weer zover: de wazige Bilderberg-organisatie houdt zijn jaarlijkse bijeenkomst, waar staatslieden, top-industriëlen en dit keer ook.. het Vaticaan acte de presènce zullen geven. Ook Nederland is ruim en ‘zwaar’ vertegenwoordigd, met o.a. Mark Rutte als ‘delegatie-leider’ en Nederlandse Bank-president Klaas Knot. Maar ook met mw. Sigrid Kaag, minister van Ontwikkelingssamenwerking..? Maar in hemelsnaam, wat doet ene Jeroen van der Veer (ex Shell CEO) erbij? En dan nog immer de wazige Victor Halberstadt, ongetwijfeld de Nederlandse Kroon representerend..

Voor de buitenwereld tracht men een informele sfeer te communiceren en daarbij zou het gaan om een privé-initiatief, ooit bedacht door prins Bernhard en later voortgezet door Beatrix van Oranje. Het zou moeten blijken, dat de afkomst, status of positie van de deelnemers niet van belang zou zijn.. Geloof jij het? Maar in één woord ‘merkwaardig’ als je ziet dat voor Nederland dus mevrouw Sigrid Kaag deelneemt, een vrouw die nou niet écht het wereldbeeld heeft bepaald. Wellicht op voorspraak van mede-deelnemer Mark Rutte..?

Natuurlijk geldt hetzelfde van de heer WA, koning der Nederlanden, wiens opa en moeder hem dus voorgingen. Het is de schone schijn die wederom weer bedriegt..! Voor de volledigheid plaatsen we hier de agenda van dit weekend, zoals die door de Bilderberggroep is gecommuniceerd naar de ‘buitenwereld’.De tekst bij deze agenda, laat aan verbeelding veel te wensen over. Want het gaat hier over de ‘Key Topics’… Dus dit zijn:
The key topics for discussion this year include:

 1. Populisme in Europe
 2. De uitdaging van ongelijkwaardigheid
 3. De toekomst van arbeid
 4. Artificial intelligence
 5. De VS voor de midterms
 6. Vrijhandel
 7. US world leadership
 8. Rusland
 9. Quantum computing
 10. Saudie Arabië en Iran
 11. De ‘post-truth’-wereld
 12. Huidige gebeurtenissen

Let wel: álles wat er tijdens de bijeenkomst wordt besproken valt onder de zgn. ‘House of Chatham rules’. Dit betekent dat er NIETS van wat achter gesloten deuren is besproken, naar buiten gebracht mag en zál worden. En dat er geen bronnen of namen genoemd worden, maar de deelnemers wel vrij zijn de aangeboden en zelf vergaarde informatie te gebruiken.. Feitelijk komt het erop neer, dat deze Bilderberg-groep een soort ‘geopolitieke stuurgroep van de lagere controleurs’ van de wereldelite is. Kijk hier naar een eerder gemaakte achtergrondvideo van onze collega’s van WeAreChangeRotterdam

Deze groep nodigt elk jaar invloedrijke bankiers, politici, media en industriëlen uit om hen de nieuwe NWO agenda en de richtlijnen en orders uit te delen. In dit kader willen we je onder andere, graag attent maken op het werk van onze collega’s van WeAreChangeRotterdam, die een eigen afvaardiging naar Turijn hebben gestuurd om -zo goed en kwaad als wordt toegestaan- verslag te doen van deze meeting, die op zondag 10 juni weer is afgelopen.

En ja, dan ga je op zoek, zoals de Bilderberg aankondigt, naar de persafdeling, want ze willen graag open en duidelijk communiceren.. Kijk wat er gebeurt als Marco van WAC-R’dam op zoek gaat:

Dan een bijzonder verslag van Luke Rudkowski van WeAreChange. Hij doet onafhankelijk verslag van Bilderberg 2018 in Turijn en werd als ‘independent journalist’ heftig door de politie lastig gevallen en zwaar bedreigd. Vele media-mensen zijn ernstig bedreigd, of laten zeggen ‘ontmoedigd’ om verslag te doen van deze bijeenkomst. Het verhaal spreekt voor zich.. Kijk naar het interview dat hij heeft met ‘Josh’ een collega-journalist.

Om hier niet alles vol te schrijven, laten we graag de mensen aan het woord van TruthStreamMedia, die deze zowel de Bilderberg, als de G7, als een aantal andere soortgelijke conferenties met de grootste spelers op het wereldtoneel in bredere context zet. Zeker ook interessant in het kader van de positie die NL recentelijk innam inzake MH17..!

Kortom, het is bijzonder om waar te nemen, hoe onze nieuwsmedia in Nederland omgaan met deze info. Want wees eerlijk: voor zover jij het nieuws in de reguliere media nog volgt, hoeveel heb je gezien van deze meeting? Met onze belangrijke delegatie (die door de Nederlandse belastingbetaler wordt betaald!!) is er toch zeker aanleiding voor deze media, verslag te doen EN VRAGEN TE STELLEN over deze Bilderberggroep. En het zéker NIET stil te zwijgen..! Nog maar een video van collega’s van de alternatieve media, met achtergrond-info over deze 2018-Bilderberg-meeting.

Advertentie

3 thoughts on “66ste Bilderberg, juni 2018: 666.. Mét Vaticaan..??

 1. Niet alleen kan Sigrid Kaag door Rutte aan gedragen zijn om deel te nemen aan de Bilderberg meeting maar Rutte heeft LEUGENAAR Halbe Zijlstra ook voorgedragen voor een functie bij de wereldbank.
  Werkelijk ongelooflijk wat die VVD club die in stand wordt gehouden door meelopers en zelfs “partijleiders” die hun eigen mensen afserveren wanneer ze moeilijke vragen aan Rutte stellen (BUMA in het geval Omtzigt) voor elkaar krijgt.Nergens schamen ze zich voor terwijl Nederland steeds verder kapot gemaakt wordt en mogelijk zelfs heel Europa.
  Alles ten voordele van grote bedrijven ten koste van het eigen volk zo wil de VVD nu weer dat mensen met een uitkering gaan studeren om zogenaamd sneller weer aan het werk te komen terwijl iedereen kan zien dat automatiseren en digitaliseren de grootste problemen zijn maar daar hoor je ze niet over omdat dat niet goed is voor de bonussen en uitkeringen voor de aandeelhouders. Vreemd is ook dat die aandeelhouders telkens geld krijgen voor niets terwijl de buiten hun schuld om ontslagen arbeiders constant verplichtingen opgelegd krijgen onder dwang van stop zetten uitkering zonder dat er garantie is/wordt gegeven dat mensen ook echt betaald werk krijgen na studie.Dat is democratie in Nederland in 2018.

  1. Arnold 2 :
   Wie Sigrid Kaas werkelijk is , zie link
   http://aanirfan.blogspot.com/2018/06/mysterious-sigrid-kaag.html
   Bekijk ook eens de reacties!! Onderschat haar dus niet!!
   U, en wij, zitten hier dan opgescheept met het paard van Troje. Dit geldt voor alle landen van de EUSSR.. op enkele tijdelijke uitzonderingen na. Alle sleutelposten zijn in handen van adepten van deze NWO. Zelfs het Vaticaan is aanwezig is, dit is m.i. geen verrassing. Sinds 1958 zitten we immers met “loge” pausen…die in dienst zijn van de NWO… Kortom iedereen heeft prijs!!!

  2. Sub Rosa 1.
   https://www.ad.nl/politiek/rutte-wil-zijlstra-op-topfunctie-in-washington~a0e6edc9/
   Een klein stukje citaat uit uw verwijzing in 1:Her boss,untul february 2018,was the very pro-Israel Minister of Foreign Affairs Halbe Zijlstra.
   De voordracht van Halbe Zijlstra door Mark Rutte zal dan ook geen toeval zijn lijkt mij.
   Wanneer je als burger één klein foutje maakt wanneer je bv met het UWV te maken hebt wordt dat gelijk afgestraft met korten op inkomen terwijl naar nu blijkt een bewezen leugenaar gewoon beloont kan worden met een hoge functie bij de wereld bank.
   Jeroen van der Veer heeft klaarblijkelijk ook nogal wat invloed want in het artikel hierboven wordt hij ook genoemd als bilderberg bezoeker.
   De Bilderberg meetings zijn met behulp van wijlen prins Bernhard tot stand gekomen en ook is bekend dat ons koningshuis nogal wat aandelen heeft bij oa Shell.
   Ministers leggen de eed af aan de koning/in.
   Belangenverstrengeling lijkt dan ook niet uit te sluiten en erger nog het wijst erop dat onze regering NIETS te vertellen heeft maar dat Multinationals de dienst uitmaken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.