Advertentie

Aanwijzingen: relatie tussen overlijden en mRNA-middelen..!!x

Eerste aanwijzingen:
relatie tussen overlijden en mRNA-middelen

x
2022 © Stichting ArtsenCollectief | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Duitse pathologen, verbonden aan de Universiteit van Heidelberg, hebben voor de eerste keer systematisch autopsies uitgevoerd op personen die onverwacht na vaccinatie tegen SARS-CoV-2- waren overleden (1). In een peer reviewed publicatie in het wetenschappelijke tijdschrift Clinical Research in Cardiology  beschrijven zij de bevindingen van de autopsie van het hart bij vijf personen die onverwacht overleden binnen zeven dagen na de corona-inenting met het mRNA-middel. De pathologen concluderen dat de waarschijnlijke of mogelijke doodsoorzaak door mRNA-vaccins geïnduceerde myocardiale ontsteking (van het hart) is geweest.

De personen waarbij dit waarschijnlijk is, waren mannen van 46 en 55 jaar en een vrouw van 50. De dood volgde direct tot vier dagen, ná de eerste of tweede vaccinatie. Twee van hen hadden geen enkele comorbiditeit, een van hen had een verhoogde bloeddruk. Weefselonderzoek toonde infiltratie van het hartweefsel door bepaalde (CD4+) T-lymfocyten, samen met een milde hartspiercelbeschadiging. Over het algemeen wezen autopsiebevindingen op overlijden als gevolg van plotseling hartfalen.

Schematische weergave van de bevindingen. De mRNA-vaccinatie tegen SARS-Cov-2 leidt via een onbekende weg naar hartschade, die samengaat met infiltratie van het hartweefsel door bepaalde (CD4+) T-lymfocyten. Dit leidt tot plotseling hartfalen.

De pathologie van het hart van de overleden personen was zeer uitzonderlijk. De auteurs schrijven:

“Gedurende de laatste 20 jaar van de autopsiedienst in het Universitair Ziekenhuis van Heidelberg hebben we geen vergelijkbare myocardiale inflammatoire infiltratie waargenomen. Dit werd gevalideerd door histologische (met betrekking tot de weefselleer) herevaluatie van op leeftijd en geslacht afgestemde cohorten uit drie onafhankelijke perioden, die geen enkel geval aan het licht brachten dat een vergelijkbare cardiale pathologie vertoonde.”

Bij muizen veroorzaakt intraveneuze injectie van de Sars-Cov-2-mRNA vaccin een acute myocarditis (2). De auteurs speculeren dat onbedoelde injectie van het mRNA-vaccin in de bloedbaan een rol zou kunnen spelen bij de gevonden hartschade. Onbedoelde injectie in de bloedbaan kan deels worden voorkomen door de injectievloeistof even op te zuigen, iets wat in Nederland niet wordt geadviseerd door het RIVM (HIER). Deze serie nauwkeurige autopsies bij onverwacht overlijden binnen enkele dagen na de mRNA-vaccinatie zou een (gedeeltelijke) verklaring kunnen geven voor de waargenomen oversterfte die in Nederland gelijke tred houdt met de vaccinatiecampagnes (HIER) .

In het Telegraafartikel van 11 november jl van arts en specialist ouderengeneeskunde Jorine Hammink en huisarts Felix van der Wissel werd de simpele vraag op tafel gelegd: ‘Moet oorzaak oversterfte niet eerst boven water?’  (HIER) Deze zaak lijkt steeds relevanter te worden, temeer ook, omdat de ‘officiële’ kant van de gezondheidszorg en -politiek, ALLES IN HET WERK SCHIJNT TE STELLEN, DE AANDACHT AF TE LEIDEN.

Alhoewel vaak wordt beweerd dat hartschade als gevolg van corona-infectie veel vaker voorkomt dan hartschade als gevolg van mRNA-vaccinatie (3), houden deze studies geen rekening met al aanwezige immuniteit tegen SARS-Cov-2 en de huidige, mildere coronavarianten. Daarnaast is het risico op hartschade bij jongens en jonge mannen door mRNA-vaccinatie groter dan door corona-infectie (HIER).

NEDERLAND net zo erg..!
Als je denkt dat dit verhaal gaat om onderdrukte info bij de ‘Amerikaanse Twitter’, dan heb je het mis. Kijk dit is info, vrijgekomen via WOB-verzoeken bij Ministerie van Gezondheidszorg. De schandalige wijze waarop hautain wordt gereageerd op uitlatingen van huisartsen, kan volgens de minister (HdJ) niet door de beugel..

Referenties

 1. Schwab C, Domke LM, Hartmann L, Stenzinger A, Longerich T, Schirmacher P. Autopsy-based histopathological characterization of myocarditis after anti-SARS-CoV-2-vaccination. Clin Res Cardiol. 2022 Nov 27:1–10. doi: 10.1007/s00392-022-02129-5. Epub ahead of print. PMID: 36436002; PMCID: PMC9702955. https://link.springer.com/article/10.1007/s00392-022-02129-5
 2. Li C, Chen Y, Zhao Y, Lung DC, Ye Z, Song W, Liu FF, Cai JP, Wong WM, Yip CC, Chan JF, To KK, Sridhar S, Hung IF, Chu H, Kok KH, Jin DY, Zhang AJ, Yuen KY. Intravenous Injection of Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) mRNA Vaccine Can Induce Acute Myopericarditis in Mouse Model. Clin Infect Dis. 2022 Jun 10;74(11):1933-1950. doi: 10.1093/cid/ciab707. Erratum in: Clin Infect Dis. 2021 Dec 16;73(12):2372-2373. PMID: 34406358; PMCID: PMC8436386.
 3. Heymans S, Cooper LT. Myocarditis after COVID-19 mRNA vaccination: clinical observations and potential mechanisms. Nat Rev Cardiol. 2022 Feb;19(2):75-77. doi: 10.1038/s41569-021-00662-w. PMID: 34887571; PMCID: PMC8656440.

2 gedachten over “Aanwijzingen: relatie tussen overlijden en mRNA-middelen..!!

 1. Het blijft een bloot feit dat driekwart van de medicijnstudentjes…… medicijntjes studeert voor het geld en de status. Kortom……1 op de 4 is een arts. De rest een kwakzalver in dienst van de gifmengers…..(lees…de farmaceuten)
  Dat laatste soort vind je bij Minerva. Dat open riool voor de telgen van ouders met geld teveel, een ego wat niet door jouw en mijn deur past, de kritische blik van een gehangen gans, en een muil als een hooischuur.
  Alle politici en partijleiders van de afgelopen 50 jaar komen uit die Minervische strontkoker……ja, inclusief van Mierlo. Op deze manier komen we aan dat soort tuig. Demminck komt daar ook vandaan…..net als de op een zijspoor geschoven Kalbsfleisch……de toenmalige baas van Demminck, en net zo’n vieze pedo-rat. Maar dat terzijde…..
  Prins Pils en het jochie Friso (getrouwd met die Bruinsma-snol Mabel Wisse Smit)….en de rest van die telgen van het KH……het hele zootje vind je daar.
  Dat Minerva is voor al die doktertjes, die advocaatjes, die rechtertjes, die politieke hoertjes en boertjes, die burgemeestertjes, de opstap naar de top van het maatschappelijke laddertje.
  Dat Minerva is de doorgang naar (die door prinsje Bernard opgerichte) Bilderberg -groep, en daarna Davos en WHO…..and so on…..and so on.
  Alle …. letterlijk alle sleutelposities in dit verziekte land. Drol66 heeft de tv in zijn glibberige rukkerspoten voor de brainwashing van de idioten op deze wereld…..en toen Pieter Broertjes de Volkskrant naar de klote kwam helpen, wist ik het zeker.
  Dit staatsmodel is een hoerenkast.
  Het zou briljant genoemd kunnen worden als dat zootje ONBENUL van Minerva niet zo slordig op sleutelposities werd neergekwakt. Ouwehoeren kunnen ze wel. Inhoud mee geven aan derlui geouwehoer is van een andere orde. Zie van der (K)wal en Patertje Snotneus…..ach…..plus de rest van die liegende draaiende smeerlapperij.

  Kortom……van dit zootje zal geen openheid komen.
  De mand en de (rotte) bodem.
  Hoe lang nog?

  1. Hoe je ook over Hans van Mierlo (1931 – 2010) mag denken: hij heeft Rechten gestudeerd aan de Radboud Universiteit. Hij was intelligent, maar zeker geen intellectueel & kwam niet verder dan het uitventen van allerlei filosofietjes. Het wetenschappelijk bureau van D666 draagt de naam mr. Hans van Mierlo Stichting.
   Young global leader, bilderberger, erecommandeur van de johanniter orde & lid van The Committee of 300 aka The Olympians (anno 1727) prins pils had bij Minerva de bijnaam chocoprins. Van Amsbergs eindscriptie voor zijn studie Geschiedenis is nog altijd een staatsgeheim. Zijn lieve & begaafde schoonzus Mabel is ook young global leader & lid van The Committee of 300, tot 08.09.2022 onder voorzitterschap van Elizabeth II Windsor. Echtgenoot Johan-Friso is op huis ten bosch overleden (stekker eruit getrokken?) op 12.08.2014 > 1 + 2 + 8 = 11 en dit is het laagste meestergetal van de vrijmetselaars.
   Hij is bij moeders (bilderbergbitchbeatrix) begraven op het kerkhof van de Stulpkerk in Lage Vuursche en niet bijgezet in de grafkelder van de oranjes in de nieuwe kerk in Delft.
   Wat is hier aan de hand?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.