Advertentie

Bij het overlijden van Thea Terlouw..


´Met elkaar creëren we schitterende
velden van Lichtbewustzijn.

Om de vele liefdeloze aspecten in
onze samenleving
ten goede te veranderen..´

 ~ Thea Terlouw ~

Afgelopen dinsdag 21 juli overleed onverwachts Thea Terlouw. Volgens haar familieleden is ze ´er rustig tussenuit geglipt, in haar slaap´.. Thea Terlouw (1947) was zich als kind al bewust van een wereld die niet iedereen kon waarnemen. Met haar helderziende vermogens stond ze haar medemens altijd nabij. Ruim dertig jaar hielp zij mensen via vooral privéconsulten, bij het onderzoeken van hun vorige levens, om zo o.a. de diepere oorzaken van ziektes en trauma’s op te sporen.

Daarnaast was ze bekend auteur van 3 boeken over wat er met mensen gebeurt na hun fysieke dood. Je zou kunnen zeggen, dat ze dus wel goed voorbereid was. Tijdens haar leven als beeldend kunstenares, begon haar begaafdheid zich verder te ontwikkelen. Haar opvang van mensen met een bijna-dood-ervaring en het begeleiden van kinderen naast het begeleiden van stervenden, brachten haar inzichten die zij nu met ieder van ons wil delen.

De 3 boeken die Thea Terlouw schreef. (klik voor link)

De 3 boeken die zij schreef, worden uitgegeven door Uitgeverij Obelisk. Onze contacten met Thea waren altijd constructief en ook op het persoonlijke vlak, was Thea bereid regelmatig haar adviserende visie te delen.

Wij mochten in 2017 een interview met haar afnemen, in het kader van de WantToKnow-najaarslezingen 2017. Daar stond haar zojuist gepubliceerde boek ´De Heelkamers´ centraal.

Hiernaast een foto uit 2017, toen Thea Terlouw in Breda, werd geïnterviewd over dit boek ´De Heelkamers´. Er zijn heel veel waardevolle lessen te leren uit dit indringende boek, maar de grootste les is misschien wel dat hel en verdoemenis niet bestaan, net zo min als straf en veroordeling. Een belangrijke boodschap dus, juist voor ieder van ons die in deze chaotische tijd in ons fysieke lichaam op Aarde zijn. Wij wensen Thea een krachtig prachtig verblijf in het onstoffelijke.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.