Advertentie

Een hart onder de riem van Judith Moore..!


‘Als de deuren van onze perceptie zouden worden schoongemaakt,
dan zou álles voor de mens verschijnen zoals het is: oneindig’

 – William Blake –
(schrijver/dichter, kunstenaar)

x
x

Boodschap vanuit onze
Collectieve Zielenwijsheid..

2022 © Judith K. Moore | deze versie/vertaling WantToKnow.nl/be

x

Onze zielen zijn ontwaakt. Jullie hebben de roeping gevoeld om alles te zijn waarvoor je geschapen bent. De mensheid ervaart een verdieping van de verbinding met de Kracht van de Essentie van de Ziel. Het roept ons om authentiek te zijn met onszelf en anderen. We kunnen niet langer ‘doen alsof’ of in een kunstmatige realiteit leven; onze ziel roept ons om het levende lichaam van Eenheid te zijn.

Dit kan een zeer moeilijke overgang zijn omdat de waardesystemen van de maatschappij niet altijd de wetten van Universele Eenheid volgen, die de Wet van Liefde is. Wij voelen dat wij een nieuwe werkelijkheid ervaren en tegelijkertijd voelen wij een gevoel van desoriëntatie en uitputting. Wij vormen onze nieuwe werkelijkheid, terwijl wij navigeren door de onzekerheid van de tijden van extreme chaos in het collectief die gepaard gaat met de ultieme transformatie van bewustzijn.

Het is niet altijd mogelijk te bepalen wat waarheid is en wat illusie.
De enige manier om helder te zijn is absoluut in het hart te blijven en goddelijke leiding te volgen. Wanneer we worden afgeleid door alle informatie en verkeerde informatie, kunnen we denken dat de waarheid buiten onszelf ligt. Ons is niet geleerd om onszelf of anderen te vertrouwen. De paranoia van de media versterkt de gedachte dat we angstig moeten zijn, en dat we niet veilig zijn. Terwijl we in waarheid beschermd en geleid worden door de Liefdevolle Bron van Al Dat IS.

We zijn geroepen om bevrijd te worden van de illusie van angst en afscheiding. We zijn geroepen om onze gewonde emoties te helen en vrij te zijn van het trauma van de vorige incarnaties en levenstrauma’s. Dit vereist absoluut geloof en toewijding aan welzijn op elk niveau, geest, lichaam, geest en ziel. We moeten ons openen voor de verlichting van het licht van de Schepping, zodat we spiegels van Eenheid kunnen zijn.

Hoe doen wij dit?
We doen dit door liefde te kiezen en door onze eigen conflicten los te laten en voor vrede te kiezen. Het is niet zo gemakkelijk als het klinkt, het vergt overgave en mededogen voor jezelf en anderen. Wanneer we begrijpen dat we zowel op cellulair als op energetisch niveau getransformeerd worden, helpt het ons te weten dat we de realiteitsverandering zullen maken. Het is zo bedoeld. En terwijl onze realiteit verschuift, dragen wij bij aan de versnelling van het massabewustzijn als een actieve alchemie van verandering.

We weten dat we de belofte van de ouden vervullen. Wij zijn inderdaad ‘The Ones we’ve been waiting for’, ‘degenen op wie we wachtten’.. Mystieke krachten hebben een geest in ons gewekt. We worden geleid om goddelijke synchroniciteit te ervaren. En toch, toch voelen we ons soms verloren. Er is zoveel onzekerheid in de wereld en de gebeurtenissen om ons heen. Een stille stem komt van binnenuit en zegt:

“Wees geduldig, heb vertrouwen en weet dat Gij Goddelijk zijt.
Reik uit en raak het licht aan. Je bent niet alleen, wij zijn bij je.”

De Meesters hebben hun hand uitgestoken vanuit de hogere dimensies van Eenheid, onze zielen aangeraakt met licht en ons geleid op deze heilige zoektocht naar het ontwaken van de Nieuwe Wereld van Vrede. Deze boodschap is een boodschap van aanmoediging en hoop. Waar je ook bent, wat je persoonlijke uitdagingen ook zijn, je maakt de reis voor het ontwaken van het Aquariustijdperk van Licht, voor de manifestatie van de Nieuwe Aarde. Geef je over en omhels deze tijd van wonderen.
Gezegend, zo zij het en zo is het.

* * *

Flarden ochtendmist die zich losmaken van het wateroppervlak; dynamiek van de stilte. De magische kracht van goddelijke AL-AANWEZIGHEID.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.