Advertentie

Open brief bij het overlijden van Hajo Meyer..


Auschwitz-overlevende Dr. Hajo Meyer werd door oud-minister-president Dries van Agt naar Nederland gehaald om zijn verhaal voor het Judaïsme en tegen het Zionisme te vertellen..
Auschwitz-overlevende Dr. Hajo Meyer werd door oud-minister-president Dries van Agt uitgenodigd om zijn verhaal over het Judaïsme en het verwoestende Zionisme te vertellen..

Bij het overlijden van Hajo Meyer, holocaust-overlever en fel tegenstander van de wandaden die de Zionistische regering van Israël uitvoert tegen andere volkeren, is het naar onze mening van belang te beseffen, dat deze man niet alleen stond. Dat is ook de reden dat we het onderstaande artikel plaatsen, waarin je de duidelijk stellingname van ruim 300 ándere Holocaust-overlevenden kunt lezen..!

Auschwitz-overlever en anti-zionist Hajo Meyer overleed vorige week op 90-jarige leeftijd. Hij stond als één van de oprichters van ‘Een Ander Joods Geluid’ zeer kritisch tegenover Israël. Meyer werd in 1924 in Bielefeld (Dld) geboren en vluchtte op 14-jarige leeftijd, zonder ouders, voor de Jodenvervolging uit nazi-Duitsland naar Nederland. Daar dook hij in 1943 onder, maar werd gearresteerd en belandde vervolgens in Auschwitz.

Hij overleefde omdat hij bij het onderhoud van treinwagons werd ingezet, maar zijn ouders overleefden de oorlog niet. Na de oorlog studeerde Meyer theoretische natuurkunde in Nederland en maakte hji carrière bij Philips; hij werd uiteindelijk directeur van het Natuurkundig Laboratorium (NatLab).

another-jew-againstIn 2000 was Meyer een van de leidende figuren bij de oprichting van ‘Een Ander Joods Geluid’, een organisatie van Joden die kritisch staan tegenover Israël. In zijn boek ‘Het einde van het Jodendom’ (2003) vergelijkt hij de Nazi-politiek tegenover de Joden met het geweld van Israël in de richting van de Palestijnen.

Na een studiereis met onder anderen oud-premier Dries van Agt door de bezette Palestijnse Gebieden, kwam hij voor zichzelf tot de slotsom dat de Gazastrook ‘één groot concentratiekamp’ is. Hajo Meyer liet en laat ons zien dat de Zionistische stroming in de wereld bar weinig met het oorspronkelijke Jodendom te maken heeft; zelfs feitelijk de verschrikkelijke erfenis van de concentratiekampen gebruikt voor de Zionistische propaganda van één groot Israël, dat bijna ‘gerechtigd’ zou zijn, misdaden tegen de mensheid te begaan, om zichzelf ’te verdedigen’.

Hier laten we je graag een korte video-impressie zien van Hajo Meyer. Hij spreekt zijn angst uit over het in elkaar storten van de oorspronkelijke Joodse gemeenschap, wereldwijd, door met name de morele daden van de Zionistische staat Israël. En hoewel hij geen directe parallel trekt tussen het Nazi-regime en de daden van het Israëlische leger tegen de Palestijnen, meldt hij zonder omhaal, dat Israël wel degelijk aan het afglijden is naar een dergelijke ‘aanpak’. Door met name het Palestijnse volk te blijven kleineren, te onderdrukken, te pesten en zonder enig respect te bestelen van land en waarden. Het is de morele plicht van ieder mens, aldus Hajo Meyer, om te voorkomen dat je ooit dezelfde rol gaat spelen als je onderdrukkers..!

 

x

* * *

Open brief

Holocaust-overlevenden
verwerpen Israel’s Gaza oorlog..

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Meer dan 300 overlevenden en familieleden van de Holocaust hebben een open brief gepubliceerd waarin zij de -zoals ze het noemen- ‘Israëlische genocide’ in Gaza verwerpen. De brief spreekt -in onverbloemde taal- over ‘de massamoord op Palestijnen in de Gazastrook en Gaza-stad, en de voortdurende bezetting en kolonialisering van het historische Palestina’ en is ondertekend door 327 familieleden van de Nazi-genocide tegen de Joden. De open brief werd geplaatst in de New York Times door het ‘International Jewish Anti-Zionist Network’.

palestine wall questioningDe brief verwerpt ook de politici en opiniemakers, die volgens de ondertekenaars van de brief, openlijk roepen om de ‘genocide van Palestijnen’, in wat volgens hen een ‘extreem racistische dehumanisering van Palestijnen is in de Israëlische samenleving’. De overlevenden wijzen op de dood van meer dan 2100 Palestijnen, die omgekomen zijn bij de intensieve en meedogenloze Israëlische oorlogscampagne van de laatste maand.

Veel van de slachtoffers zijn kinderen, waarbij ze ook wijzen op de schandalige bombardementen van VN-schuilkelders, huizen, ziekenhuizen en universiteiten. Aan Israëlische zijde zijn 68 slachtoffers -voornamelijk soldaten- gevallen. De brief eindigt met een oproep om de blokkade van deze kleine strook land door Israël te staken en noemt de oorlogscampagne van Israël een ‘genocide van het Palestijnse volk’.

Hollywood tegen Hamas..
De brief is ook een reactie op het statement dat 190 invloedrijke Hollywood-bekendheden maakten, tegen de acties van Hamas, waarbij wordt gezegd dat het niet kan worden toegestaan dat deze ‘organisatie de kans krijgt een regen van raketten op Israëlische steden te laten neerdalen’.

Deze verklaring werd gepubliceerd op de website van de organisatie ‘Creative Community for Peace’, die in 2011 is opgericht met het doel om’prominente leden van de entertainmentindustrie bij elkaar te brengen om de culturele boycot tegen Israël te attackeren en ‘een accuraat beeld van de Israëlische staat te creëren’..!

gazablockedEn hoewel er bekende namen op deze lijst staan, zoals Minnie Driver, Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger, blijft de grote meerderheid van acteurs en andere Hollywood-bekendheden anoniem; hun namen stonden niet onder de verklaring..
De door de Hollywood-sterren ondertekende verklaring refereert ook aan artikel 7 van een Hamas-handvest dat roept: ‘Er staat een Jood achter me, kom en vermoord hem!’.

Volgens de verklaring van deze Hollywood-‘celebrities’, zou deze uitspraak de werkelijke bedoelingen van Hamas laten zien. Maar de kop boven de verklaring van bekende Hollywood-personen luidt wel: ‘Commitment to justice and peace’, een betrokkenheid bij gerechtigheid en vrede’.

Volgens het statement mag Hamas niet worden toegestaan dat het ‘haar eigen volk gijzelt. Want ziekenhuizen zijn er voor de zieken, en niet om wapens te verbergen. Scholen zijn er om te onderwijzen, en niet om raketten vandaan af te schieten. Kinderen zijn onze hoop en niet bedoelt als menselijk schild’.

De huidige militaire operatie, genaamd ‘Protective Edge’ was officieel bedoeld om raketaanvallen van de militaire tak van Hamas op Israël vanuit de Gazastrook te stoppen. Sinds de aanvallen van Israël, zijn meer dan 17.000 woningen, universiteiten, scholen en andere gebouwen, volledig vernietigd. Dat betekent -volgens VN-schattingen- dat er -naast de bijna 2500 slachtoffers- bijna 100.000 Palestijnen dakloos zijn geworden sinds het begin van de oorlog op 8 juli.

x

* * *

x

Loesje israel nederzettingen

24 gedachten over “Open brief bij het overlijden van Hajo Meyer..

 1. Hier heb ik geen woorden voor, dit moet pijn doen als zo’n man dit aangeeft als zijnde zelf slachtoffer van brute onderdrukking.
  Bewijst maar weer dat niet alle “Joden achter het haat regime van Israël staan.
  Dit zijn mensen die, helaas voor Hajo Meijer, echt gehoord zouden moeten worden in de Wereld.
  Deze man begreep dat wat Israël nu gedaan heeft in Gaza overeenkomt met de gruwelen in de 2e WO.
  En die brief van die groot smoelen uit Hollywood slaat al helemaal nergens op, maar ja Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger, veel spieren maar geen verstand en niet meer in de picture.

  1. Kukumatz.
   DHR Meyer een holocaust overlevende en een brief welke ondertekend is door 327 familieleden geeft duidelijk aan dat deze mensen niet achter het beleid van Netanyahu staan en dat zij beseffen dat wat er nu door Israel gedaan wordt tegen de Palestijnen eigenlijk hetzelfde is als wat de duitsers tegen dhr Meyer en ouders of grootouders van de ondertekenaars hebben gedaan.
   Dat je schrijft dat hollywood sterren zoals Stallone,en Schwarzenegger niet meer in de picture staan ,is volgens mij het tegenover gestelde van wat het echt is,omdat deze sterren nog bij heel veel mensen zeer bekend zijn is men vlugger bereid hun verkondiging te geloven,en daar maakt men gretig gebruik van.
   Waar dhr Meyer voor waarschuwt is dat de geschiedenis zich herhaald,alleen nu door Israel wat door velen als het land van de joden gezien wordt(dus velen zullen alle joden hiervoor aanzien en het mogelijke gevolg hiervan zou wel eens kunnen zijn dat de haat weer aangewakkerd wordt)en dat is volgens mij hetgeen dhr Meyer wil voorkomen.

  2. Arnold, ik heb je betoog gelezen en mijn verhaal was in dezelfde trant.
   Het moet deze persoon heel veel pijn gedaan hebben wat er gebeurde de laatste weken in Gaza.
   Dat ik Israël zou zien als land van alle Joden, ja dat is het ook, echter plaats ik niet alle inwoners van dat land onder de vlag van het zionisme. Er zijn ook inwoners die het verschrikkelijk vinden wat er gebeurd en ten strengste afkeuren.
   Deze man heeft aan den lijve ondervonden wat het is, helaas.
   Wat mij wel tegen de borst stuitte was dat er mensen op een berg gaan zitten om te kijken hoe andere mensen afgeslacht worden door “hun” strijdmacht.
   En wat die grootsmoelen betreft, dat is juist het volk dat haat aanwakkert, alleen omdat ze bekend zijn en omdat de rest van de Amerikanen “tegen” deze figuren opkijkt.
   Zie maar in wat voor een films zij hebben gespeeld, moord en doodslag en weinig nadenken dat ze hiermee kinderen beïnvloeden.
   Helaas zal dat ook wel voorlopig blijven: de amerikaanse droom, dom maar RIJK en daar kijken ze daar nog steeds tegenop.
   Verder heb ik het verhaal van Hajo Meyer heel goed begrepen hoor.

 2. Het is allemaal een onderdeel van deze grote orkestratie van de geschiedenis, niets is als wat het lijkt, het is schaken met mensen, de Hollo caust was een offer zet, veel arme oninteressante mensen werden geofferd, om een strijdbijl te hebben om een bres in onze samenlevingen te slaan, ons geweten onder druk te zetten, verdeel en heers te spelen, ze zijn op weg naar een NWO, maar dan door hen geleid en uitgebuit, stukje bij stukje bouwen ze hun steunpunten, tot de tijd is gekomen, dan zullen ze hun echte vijanden uitroeien,
  en wij weten nog steeds niet wat te doen, na al die duizenden voor niets stervende medemansen goyims dat wel, wordt wakker beste mensen!

  1. Zo zal het in Syrie ook gaan,want gisteren heeft Syrie ermee ingestemd dat de VS in Syrie mogen gaan bombarderen,zogenaamd tegen IS,maar ze zullen ook niet nalaten om aanhang van Assat te bombarderen,dus zijn leger uit te schakelen en dan vervolgens dit land van al zijn mineralen en olie gaan beroven.

  2. Arnold, niet bombarderen maar opservatie van uit de lucht, de Epyptische Joodse generaal al-Sis laat de Shia Moslims in Lybië bombarderen te samen met de verenigde Arabische republiek, en de USA-CIA-Mossad zouden dit niet weten, kijk naar de grotere lijnen in dit spel van doden en bloedvergieten van Goyims, ruimd lekker op.

  3. Jenne.
   Wacht maar af en je zult zien dat de VS en misschien de NAVO gaan bombarderen,want ze gaan geen drones laten vliegen zonder daar bedoelingen mee te hebben.

  4. Vanavond las ik op NOS teletekst dat IS moord,verkracht etc.
   Tevens stond er ook dat het huidige bewind ook moord,verkracht etc in Syrie,dus daar wordt mee bedoeld dat de militairen van Assat hetzelfde als IS zouden doen,en dus de weg voor de Amerikanen vrij gemaakt wordt om daar straks met ongekend geweld te gaan bombarderen LET OP MIJN WOORDEN.
   En het eind zal zijn dat Syrie aan de elite is overgeleverd en van alles beroofd zal gaan worden,maar de vraag is of de troepen van Assat wel doen waarvan ze beschuldigt worden,of zou het zomaar kunnen zijn dat Assat bezig is met dingen die voor de elite niet gunstig zijn?
   Kijk naar wat er in Lybie is gebeurd,daar was Khadaffi bezig met de invoering van de gouden dinar,gezondheidszorg was goed geregeld,hij had speciaal voor watertoevoer gezorgd naar zijn burgers enz,alleen is hij door de media afgeschilderd als een terrorist,waar natuurlijk Lockerby ontzettend goed van pas kwam.

 3. Zijn onze politici te vertrouwen?
  Nee,voorbeeld prinsjesdag is nog niet geweest,maar nu wordt al naar buiten gebracht dat een gemiddeld inkomen er in 2015 0,25% op vooruit zal gaan,vreemd als ik de dag erop lees dat de zorgpolis met een tientje per maand omhoog gaat,en de eigenbijdrage tot €400,- zal stijgen.
  Simpele rekensom:Stel dat een gemiddeld inkomen €3000,- is a 0,25% is € 7,50 per maand erbij,de eigen bijdrage gaat van €360,- naar €400,-is €3,3333per maand duurder+die €10,- per maand dat de zorgpremie duurder wordt is dus €13,33-€7,50=€5,83 dat achteruitgang is,plus dan nog alles wat duurder zal worden en de inflatie,kortom volgend jaar gaan we er weer op achteruit,hoe gek denken ze in Den Haag dat we zijn en voor de lezers hoelang laten we ons nog voorliegen?

  1. Dan nog iets Zij die in Den Haag over ons geld beslissen wat ermee gedaan wordt,moeten zich toch hoognodig laten behandelen en een andere job zoeken,want die weten echt niet waar ze mee bezig zijn,tenzij ze het bewust doen natuurlijk en ik vrees het laatste.
   Voorbeeld;helmen en kogelvrije vesten naar Noord Irak,daar heb je wat aan als er iemand met een geweer voor je staat,maarja je kunt zeggen dat je toch iets heb t gedaan.(Iran gaf deze mensen tenminste wapens,zodat ze in ieder geval iets kunnen terug doen).
   Staats secretaris Wiebes heeft helemaal een plaat voor zijn kop,zelfs de Bovag gaat nu een rechtzaak aanspannen omdat Wiebes geen gehoor geeft aan de vraag naar verlaging van de belastingen op brandstoffen,ondanks dat de Bovag uitgerekend heeft dat het de staat geld kost inplaats van opleverd omdat veel mensen in Belgie en Duitsland gaan tanken,toch blijft Wiebes stug volhouden dat dat niet bewezen is.
   Ik krijg zo,n beetje de gedachte dat Nederland bewust veel werkelozen creeert en de mensen armer maakt,want dan krijg je de macht over iedereen.

  2. Ik vind het jammer dat ik de twee voorgaande stukken hier bij het verhaal van de heer Meyer moet zetten,maar toch past het precies in hetgeen waar de heer Meyer bang voor is namelijk dat ook de nederlands regering bezig is om ons te onderdrukken en zodoende straks alles met ons kunnen doen,omdat we dan geen eten meer hebben en volledig afhankelijk zijn van de staat.

 4. Mooi !

  En nou moeten ze ook nog even publiek gaan mbt de LEUGEN van de gaskamertjes, en dan is er eindelijk een basis voor een gezonde dialoog !

  Die gaskamermythe werd natuurlijk ook in het leven geroepen om de creatie van de staat Israël in ’48 mogelijk te kunnen maken.
  En Duitsland zo’n 100 milJARD DM af te persen.

  Maar goed, Duitsland staat dan ook wereldwijd bekend om zijn uitstekende melkvee 😉

  1. Zoals bekend was er grote armoede in de jaren dertig in Duitsland,de DM was niets meer waard(1000000000 DM voor een brood).
   Hoe is het dan te verklaren hoe Hitler aan het geld kwam voor de opbouw van zijn krijgsmacht?
   Ook vermoed ik dat hier weer een belangrijke rol door de bankiers is gespeeld,die hem (niets voor niets)natuurlijk financieel gesteund hebben,kijk maar naar het toenmalige IG farben,dit concern dat duizenden gevangenen heeft ingezet,veelal met voor hen de dood tot gevolg was het geesteskindje van de Rotchilds,moet ik nog meer vertellen?

  2. In 5.1 geef ik een reactie,omdat ik het verkeerd begrepen heb,mijn excuses hiervoor.
   Als door knowtoomuch de gaskamers ontkend worden,heb ik een vraag voor hem zoals bekend had men de einzats troepen die direct achter het front mensen oppakten en vermoorden,dit ging echter niet snel genoeg,ook hebben ze met doodsauto,s mensen vermoord door de uitlaatgassen in de laadruimte te laten stromen,nabestaanden,inwoners van betreffende plaatsen hebben dat gezien en verteld.
   Zouden deze mensen allemaal liegen dan? en zo ja wat schieten zij daarmee op?
   Dus doe normaal en kom met feiten en geen onzin.

 5. Bijgevoegd wat ‘huiswerk’ voor de eventueel geïnteresseerden :

  ■ Goed onderbouwde artikels over Auschwitz-‘gaskamers’ :
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fr/2009/09/jewish-holocaust-or-german-holocaust.html
  &
  http://www.whale.to/b/felderer.html
  &
  http://www.whale.to/b/harwood_b.html
  &
  http://www.whale.to/b/deb1.html
  &
  http://servv89pn0aj.sn.sourcedns.com/~gbpprorg/judicial-inc/Auschwitz.htm

  ■ ‘Experts’ moeten toegeven dat er geen fysieke bewijzen zijn van gaskamers, alleen maar ‘getuigenissen’ en ‘horen zeggen’ ( enorm veel artikels in de linkerkolom ! ) :
  http://winstonsmithministryoftruth.blogspot.fr/2011/12/no-real-evidence-for-gas-chambers.html?zx=a669c0a7398546fa

  ■ Auschwitz, Buchenwald,Westerbork-overlevenden vertellen de waarheid ; toneelclub, orkesten, bioscoop, voetbalteams, kinderopvang, bibliotheek enz :
  http://www.youtube.com/watch?v=wK-41qT7Nf0
  &
  http://archive.org/details/HolohoaxSurvivorsWhoTellTheTruth

  ■ Een SUPER Holocaust site ; meer dan 100 artikels & ( helemaal links-onderaan de pagina, in blauwe tekst op zwarte achtergrond ) een vijftigtal verhalen van allerlei fictieve ‘nazi-moordmethodes’ en/of ‘overlevingsversies’ die stuk voor stuk ontkracht zijn :
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fr/

  ■ Did six million really die ?
  http://zioncrimefactory.com/the-six-million-myth/

  ■ The Jewish Declaration of War on Nazi Germany”, the economic boycott of 1933 :
  http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html

  ■ Jew admits holocaust being a fraud :
  http://johnfriendsblog.blogspot.fr/2012/07/jew-admits-holocaust-is-fraud-and-psyop.html

  ■ Geallieerde leger-artsen constateren typhus en verhongering als doodsoorzaken bij meer dan 1000 autopsies, en niet ‘gas’ :
  http://www.ihr.org/leaflets/libcamps.shtml

  1. Nou Knowtoomuch, ik vind dat zacht uitgedrukt een trap na aan al die nazaten van vergaste Joodse ouders, grootouders, en verdere familieleden en vrienden. Na de oorlog zijn er veel te veel zogenaamde douche ruimten gevonden waar dus geen water maar gas werd gebruikt.
   En dan moet het ineens een mythe zijn want zij zijn allen aan de pest gestorven? Als we nog even wachten kregen zij een hartstilstand tijdens een cabaret voorstelling! Al die filmpjes zeggen niets. Wel wat Duitse soldaten zeiden die dat moesten uitvoeren en waarom zouden zij daarover liegen. Het komt trouwens overeen met de ervaringen van overlevenden uit die kampen. Onder die 6oooooo vermoorde mensen zijn er wel degelijk veel van vergast.

  2. knowtoomuch.
   Een dader van een misdrijf zal altijd proberen zijn sporen te wissen.
   Met proberen aan te tonen dat de holocaust niet is gebeurd kan je veel verdriet bij nabestaanden veroorzaken.
   Waarom denkt u dat de toenmalige SS gaskamers hebben opgeblazen,toen zij klaar waren met hun job,of moesten vluchten?
   Het was niet alleen aushwich,maar ook treblinka en sobibor etc
   Waar komen dan al die beelden vandaan,met stapels lijken zonder kogelgaten of andere verwondingen,zijn die ineens allemaal dood neergevallen?
   Hierbij komt dat een familie lid van mij deze lijken moest wegslepen om te verbranden,dus hou aub op met uw onzin.

  3. Ergens zou er ruimte moeten zijn voor onderwerpen die buiten de politieke correctheid staan. Mij iig zal niets meer verbazen op deze wereld. Ik heb veel gelezen en gezien wat tenminste vragen opwerpt, juist voor de nabestaanden. Hoe dan ook, er zijn miljoenen mensen in heel Europa overleden in deze oorlog, en dat is ieder een te veel.

  4. KTM doet zijn best om mensen ervan te overtuigen dat de holocaust een zionistische aangelegenheid is, niks meer of minder.
   Neem er kennis van en trek dan je eigen conclusies…

  5. Anna 11.
   Niet alle joden zijn zionisten,daarbij komt dat Adolf Eichman (die verantwoordelijk was voor de transporten naar de kampen)zelf heeft toegegeven dat joden vergast werden,en hij is daarom ook ter dood gebracht door Israel.
   Dan heb je nog het bekende verhaal van Claus Barbie (ook wel de slager van Lyon genoemd)die de kinderen van Izieu naar auschwich heeft gedeportweerd die daar vervolgens zijn vergast,als dit beiden onzin is waarom zijn zij dan veroordeeld?
   Enzo zijn er nog tal van voorbeelden,en trouwens westerbork was een doorvoer kamp.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.