Advertentie

De Heelkamers: heling ná het ‘over-gaan’..


Thea Terlouw was zich reeds als kind bewust van een wereld die anderen niet konden waarnemen. Tijdens haar leven als beeldend kunstenaar begon haar speciale begaafdheid zich te ontwikkelen. Vele jaren hielp zij mensen, in nauwe samenwerking met therapeuten, artsen en psychologen, hun vorige levens te onderzoeken en de diepere oorzaken van bijvoorbeeld ziektes op te sporen,. Haar opvang van mensen met een bijna-dood-ervaring en haar begeleiding van stervenden, vloeiden daar logisch uit voort.

Inmiddels is Thea auteur van 3 boeken, waarvan het laatste ‘De Heelkamers’, onlangs verscheen. Haar vorige twee boeken liggen hiermee helemaal in lijn. Het eerste boek ‘De cyclus van leven en dood’ bevat een schat aan kennis en wijsheid. Het bevat de eigen interpretatie van de levens van overgegane mensen hier op aarde, van hun overgang en de tijd die ze nu doorbrengen in de realiteit waarin ze zijn ‘thuisgekomen’. Ook een boek om in één adem uit te lezen; het zal de honger naar informatie over onze afkomst, over thuis, weer op gang brengen/een flinke stimulans geven.

In haar tweede boek ‘Een cirkel doorbroken’ klinken haar inzichten door, over de beëindiging van de karmische cyclus van leven en dood. In een aantal verhalen, beeldende herinneringen aan haar reizen naar plaatsen waar de zuivering en heelwording kan plaatsvinden, geeft Thea ons een kijkje in een andere wereld, een kosmos van uitzonderlijke schoonheid. Nu is er dan haar derde boek, waaraan we hieronder graag aandacht besteden.

LET OP

Lezing van Thea Terlouw 

ZONDAG 22 OKTOBER

14:00 uur in
Quinta Essentia in Zwaanshoek

(klik HIER voor alle info en boekingen)

x

x

De Heelkamers: heling ná het ‘over-gaan’..

2017 © WantToKnow.nl/be – Thea Terlouw

x

Thea Terlouw

In haar nieuwe boek ‘De Heelkamers’ gaat Thea Terlouw ‘voortbordurend’ verder op haar twee eerdere boeken. Thea laat een groot aantal mensen aan het woord, die vertellen over hun overgang van het stoffelijke naar het eeuwige… en ook vaak weer terug..! Dit nieuwe boek bevat mede daardoor alleen al, een schat aan informatie, aan kennis en wijsheid, afkomstig van dierbaren die ons zijn voorgegaan. Het is hún eigen unieke verhaal over hun levens hier op Aarde, van hun overgang en de tijd die ze nu doorbrengen tot in de nieuwe realiteit waarin ze zijn ‘thuisgekomen’.

Er is nauwelijks een mooiere wijze te bedenken om achter de zin van het leven op Aarde te komen en te ontdekken dat er géén sprake is van een einde aan het leven, maar slechts van een einde aan een tijdelijk verblijf in de fysieke wereld.  Dat einde aan het aardse leven is waar in de wereld echter nog steeds heel veel angst voor bestaat. Of het een natuurlijke dood, een zelfgekozen dood, euthanasie of moord betreft, het zijn allemaal overgangen die betekenis hebben en in de lijn van vele levens een plaats krijgen. Alle overgangen komen in het boek op persoonlijke wijze aan bod.

De grootste lessen die uit de persoonlijke verhalen geleerd kunnen worden zijn dat hel en verdoemenis niet bestaan, net zo min als straf en veroordeling. Wel leidt het lezen van het eigen levensboek na de overgang tot diepe en belangrijke lessen. Begeleiding is altijd aanwezig en veel trauma’s kunnen worden geheeld in de bij dergelijke trauma’s behorende heelkamers.

De levensverhalen uit dit boek kunnen voor ons die nu nog in ons fysieke lichaam op Aarde zijn van grote betekenis zijn. Thea en haar (aardse en buitenaardse) begeleiders, samen met allen die ons zijn voorgegaan, geven met dit inspirerende boek iedereen die nog met angsten zit, een waardevol cadeau. Het is een boek om in één adem uit te lezen. Het brengt de honger naar informatie over onze afkomst, over thuis, over wie we werkelijk zijn, weer op gang. Sprekend over het sterven en de ‘dood’, biedt het vooral perspectief voor een nieuw denken over het Leven.

‘De Heelkamers’
van de mensheid zijn plaatsen waar mensen kunnen helen na de vaak zware ervaringen als fysieke wezens in talloze incarnaties op onze planeet. Hierbij is zij ook ingegaan op vragen van mensen met betrekking tot zelfdoding en vorige levens, geen gemakkelijk onderwerp. Delen uit het eerste boek ‘De Cyclus van leven en dood’  zijn gebruikt en herschreven, zodat het beeld van het leven na het afscheid van ons fysieke lichaam compleet kon worden. Een afscheid zonder angst!

Angst voor ‘wat hierna komt’..
In een wereld van veel geweld en met sterke overtuigingen over hel en verdoemenis, regeert bij velen de angst voor ‘wat hierna komt’. Het is echter van onnoemelijk belang dat we die angst voor de ‘dood’ kunnen loslaten, kunnen transformeren. Dit boek zal de lezer meenemen in persoonlijke verhalen van hen die ons daarin voorgingen en die hun ervaringen met ons willen delen. Ervaringen van mensen die hun fysieke dood ervoeren door een natuurlijke oorzaak, een zelfgekozen dood, maar ook door bijvoorbeeld euthanasie of moord. Geen gemakkelijke onderwerpen.

Wat leidde hen tot die ervaringen, wat bracht hen tot zulke keuzes en hoe kon men die betekenis geven en in perspectief plaatsen? Maar voor ieder van ons geldt, wat gebeurt er met ons, en wat met onze dierbaren? Wat hadden we ons voorgenomen voor ons leven, wat lag er in onze levensblauwdruk en hebben we dat gerealiseerd? Hoe werkt het als we na de overgang ons levensboek mogen lezen?

Er wordt voor iedereen gezorgd..
Belangrijk is om te weten dat voor iedereen wordt gezorgd, dat ieder trauma wordt geheeld. In het boek hele aansprekende en herkenbare persoonlijke verhalen van mensen. Hun keuzes en valkuilen, hun leven en sterven, van overgangen, helingsprocessen en keuzes. Toegankelijke verhalen die voor ieder van ons betekenis hebben en ook in de lijn van onze eigen vele levens een plaats kunnen krijgen.

We horen in deze verhalen, dat het lezen van het persoonlijke levensboek na de overgang leidt tot diepe en belangrijke lessen. Maar een aantal ervan kunnen we nu al leren en daarmee gaan werken in ons huidige leven.

Meer dan ooit zijn de ontwaakte mensen zich nu bewust van de hachelijke toestand waarin deze prachtige planeet Aarde zich bevindt. Met elkaar creëren we schitterende Velden van Lichtbewustzijn over de vele liefdeloze aspecten in de mondiale samenleving op Aarde. We weten wat we willen veranderen en in veel gevallen zelfs hoe we dat moeten en zullen doen.

Voor zielen in de Lichtrijken is onze geestelijke afstemming, onze bewustwording en ons handelen zichtbaar en meetbaar. Gezamenlijk werken we aan een omslag waardoor een Liefdevolle mensen-voor-mensen samenleving kan groeien, met alleen maar win-win in plaats van win-verlies relaties waar we door de eeuwen heen zo aan gewend zijn geraakt.

Een wereld waarin de ‘Grote Graaicultuur’, zoals die nu zo duidelijk zichtbaar is in vele geledingen van de samenleving, eenvoudigweg niet langer meer kan bestaan. Veel van wat niet op Liefde is gebaseerd is de afgelopen tijd helder in het toestromende kosmische Licht komen te staan. Daardoor kunnen we nu veranderen en afscheid nemen van wat ons niet meer dient.

* * *

2 gedachten over “De Heelkamers: heling ná het ‘over-gaan’..

  1. In de natuur kun je dit beeld ook vinden, voorjaar, zomer en nu de herft, liep net door het bos, jeetje die kleuren, wat een uitbundigheid in kleur schakeringen, en niet te vergeten, de zaden de bessen de eikels de noten, de vormen de prachtige huid structuren, het is een Wonder, ze maken zich op voor hun lange rust periode, nog één keer heel mooi zijn, en dan gaan ze in een diepe slaap, je kunt dit soms horen op van de stille koude winterdagen, dat zachte ruiselende adem halen, jammer dat wij mensen, niet net als sommige diersoorten, zo als de beren, deze donkere vaak sombere dagen in een sluimer in dromenland door kunnen brengen.
    Ja en wat deze mevrouw schrijft is mooi, misschien te mooi om waar te zijn, who knows, groet Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.