Advertentie

‘BMR-vaccinatiedokter’ wint hoger beroep!!


X

‘BMR-vaccinatiedokter’ wint hoger beroep!!

2012 WantToKnow.nl/.be

x

Prof John Walker-Smith deed onderzoek met Dr. Andrew Wakefield, waaruit zij de conclusie trokken dat er een link is tussen autisme en de  BMR-prik bij jonge kinderen. Deze bof-mazelen-rodehond-cocktail zou dus verantwoordelijk kunnen zijn, aldus beide wetenschappers, voor de explosieve groei van autisme in de wereld. Na het presenteren van hun resultaten werden beide onderzoekers volledig door de stront gehaald, van John Walker Smith en Wakefield werd de artslicentie ingetrokken. En Wakefield werd (ook hier in Nederland door de pro-vaccinatieclub) weggezet als een idioot, vervalser en kreeg nog zo’n aantal kwalificaties opgespeld. Volledig ten onrechte, blijkt nu.

Professor dr. Walker-Smith

Maar er is eerherstel. De eminente arts Walker Smith, vierde vandaag een dramatische overwinning na de uitspraak van het Engelse Hooggerechtshof dat het intrekken van zijn licentie onwettig was. Het ging in dit geval om Professor John Walker-Smith, die schuldig bevonden was aan professioneel verwijtbaar gedrag, doordat hij de MMR-vacine, in het Nederlands de BMR-prik dus, verantwoordelijk had gehouden voor de autismegevallen.. Maar hij is nu in Hoger Beroep bij de Engelse Hoge Raad in ere hersteld. Walker-Smith: “Het was een grote, en veel te langdurige last op mij en mijn familie, omdat de eerste aantijgingen van vervalsing dateren uit 2004, en bleven doorgaan, tijdens de verhoren tussen 2007 en 2010. Ik ben bijzonder opgelucht dat deze zaak nu is afgedaan.”

De rechter maakte gehakt van de zogenaamde ‘bevindingen’ van de Britse GMC , de ‘General Medical Council’..  Deze ‘raad’ had -kennelijk na ‘gedegen’ onderzoek…- geconcludeerd, dat beide wetenschappers zich schuldig hadden gemaakt aan misleiding door de wijze waarop ze het onderzoek hadden opgezet… Maar rechter Mr Justice Mitting riep in zijn vonnis nadrukkelijk en vrij ongebruikelijk op tot ‘Veranderingen in de manier waarop de GMC (General Medical Council) haar panelverhoren pleegt te voeren’, door heel fijntjes op te merken: “Het zou een bijzonder ongelukkig zijn, wanneer deze situatie zich wéér eens zou voor doen..”

Professor John Walker Smith is inmiddels de 70 ruim gepasseerd en al met pensioen, en dat pensioen is nu dus eervol..
Vandaag brak de professor tijdens de persconferentie ná de uitspraak, een lans voor de ouders van kinderen die autisme hebben, en tegen een muur van onwil en onbegrip aan lopen in de medisch wereld. De reguliere artsen, in tegenstelling tot de natuurartsen, gaan er té vaak nog steeds vanuit, dat vaccinaties absoluut niets van doen kunnen hebben met het ontstaan van autisme nog de ziekte van Bowel, zoals Walker Smith en Wakefield feitelijk aantoonden. (Ook onze Nederlandse homeopathisch arts Dr. Tinus Smits toonde al jaren geleden aan, dat er wel degelijk een verband is tussen vaccins en autistische hersenschade bij baby’s en peuters.)

De capriolen van het Britse GMC
Het meest bizarre is feitelijk dat de GMC de beide artsen niet op inhoudelijk argumenten uit hun ambt had gezet, maar om de MANIER waarop ze hun onderzoek hadden uitgevoerd.. Een uiterst laffe manier om mensen onderuit proberen te halen, omdat je kennelijk wéét dat er inhoudelijk veel te verliezen is…! Dan dus maar op de vorm aanvallen.. Daarbij deed het GMC ook nog eens 217 dagen over het beraadslagingen om kennelijk tot haar conclusie te komen, de langste disciplinaire rechtszaak in de 152-jarige historie van het GMC…!

En kennelijk had het GMC meer te verliezen dan alleen maar het onterecht vernietigen van de goede reputatie van de beide artsen… De rechter van de Engelse Hoger Raad, liet zich nogal laatdunkend uit over het disciplinaire panel van het GMC. Het panel is ‘niet adequaat, doet aan ongeloofwaardige redenaties en heeft, in een aantal gevallen, gewoon keihard de verkeerde conclusies getrokken’… Zo, gaat u maar even zitten, heren van het algemeen medisch college.. En toen hij toch bezig was, voegde deze rechter er ook nog eens fijntjes aan toe, dat het de Hoge Raad verstandig zou lijken, als de heren van het College in de toekomst zich lieten voorzitten met iemand met ‘juridische ervaring’… Hoezo een doodsteek voor een vermeend onpartijdig college…?

Commentaar van het GMC..
De voorzitter van het GMC, Niall Dickson was er als de kippen bij om de pers het volgende te laten noteren:  “De uitspraak van vandaag betekent niet dat er een nieuw debat geopend hoeft te worden inzake de mogelijke relatie tussen het MMR-vaccin (BMR) en autisme. Zoals de rechter,  Mr. Justice Mitting, in zijn uitspraak liet horen: ‘Er is nu geen respectabele mening te vinden, die de (Dr. Andrew Wakefield’s) hypothese ondersteunt, dat het MMR-vaccin en autisme een oorzakelijke band hebben.”
Een uitermate laffe opmerking, omdat het hele hoger beroep niet ging over de inhoud, maar juist op de vorm waarvan het GMC zich wenste te richten, in haar aanval op beide erudiete wetenschappers… Kennelijk heeft deze voorzitter het nodig, om van een niet behandeld inhoudelijk deel van deze zaak, de overwinning op te eisen…..

Alsof de vraag nu weer niet keihard blijft staan, waarom de reguliere medische wereld het VERDOMD om een open mind te houden rondom mogelijke schade door vaccinaties.. Is de schande van het mogelijke ‘gezichtsverlies van de reguliere medische wereld’, niet vele malen kleiner dan de schade die mogelijk DAGELIJKS wordt toegebracht aan baby’s, peuters en kleuters..?
Alsof er in het verleden geen sprake is geweest van het vernietigende Softenon-falen, het schandelijke DDT-gebruik en het verwoestende Asbest… Om maar eens een paar dwarsstraten van menselijk falen te noemen…!

 x

* * *

 

 

5 gedachten over “‘BMR-vaccinatiedokter’ wint hoger beroep!!

  1. Guido, het schijnt dat ‘geimpregneerd’ hout net zo verwoestend is als asbest. Wat voor ‘lelijke’ zware metalen daarin wel niet zitten? Zelfs kernspijltingsafval. Op onze snelwegen dat soort ’transporten’ afkomstig uit andere Eu landen door gene en deze waargenomen zonder ‘speciale’ begeleiding door onze ‘autoriteiten’. Onvoorstelbaar dat ze ons (burger) dat nooit willen vertellen.

    1. Het verhaal ging dat er radio-actieve vogelhuisjes te koop waren, een aantal maanden ná de Tsjernobyl-ramp…! Het wolfraam-zout in geïmpregneerd hout is idd puur gif. Onze klokkenluider is er ook mee bezig geweest..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.