Advertentie

Peter Vereecke verweert zich in hoger beroep..!


Peter Vereecke bij binnenkomst in de rechtbank van Gent, eerder dit jaar, waar hij zich diende te verdedigen tegen de aantijgingen van een topambtenaar van het Belgische ministerie van Volksgezondheid. Inmiddels diende gisteren het beroep van Peter Vereecke inzake zijn veroordeling voor 'misbruik van elektronische communicatiemiddelen'....!
Peter Vereecke op 7 oktober, bij binnenkomst in de rechtbank van Gent, waar hij zijn beroep tegen het € 600,- boete-vonnis mocht toelichten. Deze boete kreeg Vereecke n.a.v. de veroordeling inzake het ‘misbruik van elektronische communicatiemiddelen’….!

x

x

Peter Vereecke verweert zich in hoger beroep..!

2014 WantToKnow.nl/.be

x

Gisteren diende het beroep van Peter Vereecke, inzake zijn veroordeling in België, voor het ‘lastigvallen van een ambtenaar in functie’. De boete van € 600,- is niet de essentie van Peter’s hoger beroep, maar vooral het recht op vrije meningsuiting, dat hij zich meende te mogen veroorloven dit vorm te geven, door een hoge ambtenaar van Volksgezondheid e-mails te versturen.

We schreven eerder HIER en hier op de site al over deze rechtszaak, waar Peter Vereecke gesteund werd door veel vrienden. Waaronder ook de mensen van veel Nederlandse alternatieve sites, zoals WantToKnow. Het was gisteren, 7 oktober 2014, in een bomvolle rechtszaal waar Peter Vereecke gisteren verscheen – precies zoals hij het zelf had gewild.

logo Belfort groepZijn zaak had normaal een paar maanden geleden al behandeld moeten worden, maar dat ging niet door omdat de oud-burgemeester de gewone rechtszaal te klein vond. “Honderden mensen willen mij komen steunen”, zo klonk het, en dus vroeg de man om uitstel. Het hof van beroep toonde zich geduldig en ging in op die vraag.

De grote Assisenzaal in het oude justitiepaleis van Gent werd gisteren gereserveerd voor deze zitting, waar maar liefst 150 vrienden en bekenden van Peter Vereecke opnieuw verschenen. Als symbolische actie werden onder de ‘supporters’ witte rozen uitgedeeld, die ze gedurende de hele zitting bij zich hielden. Druk handen schuddend kwam de beklaagde zelf iets na 9 uur de zaal binnen.

De rechtszaak is het rechtstreekse resultaat van de activiteiten van Peter Vereecke als voortrekker van de ‘Belfort-Group’. Deze groep kaart allerlei misstanden aan en ‘belichten’ via website en tijdens bijeenkomsten zaken rond 9/11, giftige sporen van vliegtuigen (chemtrails) en de verplichte vaccinaties voor pasgeborenen. Geregeld stuurde Peter Vereecke e-mails naar ontvangers, met daarin verwijzingen naar wetenschappelijk onderzoek, dat niet of nauwelijks meegenomen wordt in de afwegingen rondom, in dit geval, vaccinaties. Tja en wie spreek je dan aan, als je wilt weten of en hoe de overheid hiermee omgaat..? Vereecke was tussen 1995 en 2000 burgemeester van Evergem en koos voor de weg, om oud-collega-ambtenaren te ondervragen en om ophelding te geven.

De Vlaams Roel Coutinho, of Geert Top, zoals hij door het leven gaat. Bleek in staat een psychiater op Peter Vereecke af te sturen..!
De Vlaams Roel Coutinho, of Geert Top, zoals hij door het leven gaat. Bleek in staat een psychiater op Peter Vereecke af te sturen..!

injectiespuit180 e-mails.. Wat een smart..!
Dr. Geert Top van de Vlaamse Gemeenschap, leidinggevende aan het vaccinatieprogramma, was een van de e-mailontvangers en kreeg in totaal zo’n 180 e-mails van Vereecke. “De aantijgingen, beschuldigingen en complottheorieën ben ik eigenlijk meer dan moe en ik zou het appreciëren als u me daarmee niet meer lastig valt”, antwoordde Top in oktober 2011. Inhoudelijk geen commentaar gevend, wat Peter Vereecke ten zeerste stak. Tot wie diende hij zich dan wél te wenden..??

De mails bleven dus komen in de inbox van de heer Top, en in 2012 diende Top een klacht in tegen Vereecke.Hij deed dit op uiterst laffe wijze, door Vereecke te laten oproepen voor.. een psychiatrisch onderzoek..! Peter Vereecke wist van niets en werd gebeld of hij zich wilde melden voor dit onderzoek; pas na doorvragen bleek dat er een ‘Judas’ achter dit verhaal stak: Geert Top.

Vervolgens verscheen Peter Vereecke, oud-politicus, voor de Gentse strafrechter op verdenking van belaging, maar hij werd daarvoor vrijgesproken. Wel vond de rechter, dat hij schuldig was geweest aan ‘het misbruik van elektronische communicatiemiddelen om overlast te veroorzaken’, wat Vereecke een boete van € 600,- opleverde.

Maar Peter Vereecke vond en vindt dit onrechtvaardig.. Waarom had Top niet inhoudelijk gereageerd op zijn keurige inhoudelijke mails..? En zeker als oud-collega, had Top toch netjes een reactie kunnen geven..? Vereecke tekende beroep aan tegen het vonnis. Gisteren kon hij zijn woordje doen, zélf en via zijn advocaat: “Dit gaat over het recht op vrije meningsuiting”, ging deze advocaat gisteren in de tegenaanval. “Mijn cliënt is niet gestoord. Hij is niet iemand die zomaar vanuit zijn zolderkamertje iedereen zit te bestoken met e-mails. Hij heeft enkel op een zeer enthousiaste en onvermoeibare wijze actie gevoerd tegen het vaccinatiebeleid.”

Het Openbaar Ministerie vorderde gisteren daarentegen, via de op vreemd-luide wijze, schreeuwende officier van Justitie, in de rechtszaal (zie filmpje hieronder!), een bevestiging van het oorspronkelijke vonnis. “Die straf is volstrekt redelijk en genuanceerd, het gezonde verstand zelf. Wie dat niet inziet, is een fanaticus”, aldus de aanklager.
Maar Vereecke pareerde deze schreeuwende overheids-officier: “Deze zaak gaat over overheid versus burger. Het enige wat ik daarbij doe, is vragen stellen”. Zijn betoog werd onthaald op luid applaus door zijn vele volgers. Het hof van beroep spreekt zich op 4 november uit over de zaak.

Wil je meer weten over deze zaak, dan raden we je aan het prima verslag te lezen van Arjan Bos van onze collega’s van Earth Matters. Dit verslag vind je rechtstreeks HIER. Arjan filmde Peter Vereecke ook na de zitting en stelde hem enkele vragen. Aan het einde van dit filmpje zie je overigens de Officier van Justitie in beeld, die op bizarre wijze, luid schreeuwend zijn visie tracht te bekrachtigen..!

x

17 gedachten over “Peter Vereecke verweert zich in hoger beroep..!

  1. Sven, er zijn veel mensen welke de mening van Peter delen! Verder staaft Peter zijn argumentatie met publicaties van wetenschappers!
   Mij lijkt dat als er al iemand een geestelijke afwijking heeft dat jij dat wel bent!
   Zelf merk ik alle dagen gebeurtenissen op gestuurd door corrupte mensen die enkel gedreven zijn door inhalig winstbejag! Wat het ook mag kosten. Een mensenleven is niets meer waard hier in onze door en door corrupte wereld!
   Dat jij dat nog niet gemerkt hebt? Raar!

 1. Ben benieuwd hoe het af gaat lopen met een logisch goed onderbouwd verhaal in deze rechtzaak .

  De meeste mensen weten wel dat schreeuwen een teken van zwakte is , is natuurlijk ook moeilijk om iets te verdedigen wat haaks op het logische verstand staat en haaks op de waarheid .

  Wel spannend , Hulde voor Peter !

 2. Recht In Zicht

  Dat betrokken Rechters deze zaak in behandeling hebben genomen is op zich zelf al een bevestiging van mede p(licht)igheid aan misdrijven tegen de mensheid.

  Het Universum kent alléén de ongeschr(even) “regel” de “Gouden”Regel” het Alpha O(m)ega als de rechtmatige orde. Het Alpha Omega kan niet langer gegijzeld worden door Beta.
  Het(Be(T)a)al complex als mist gordijn afkomstig van één en de zelfde NLP te(k)en tafel: Symbool van “Toon”Aard” liniair zwart wit weer gegeven.

  Zien is de taal van in zicht, w(oorden) de taal van onwetendheid

  Wat Nou ? als “ieder woord” niet meer is dan een omschrijving, een (onnodige) verwijzing ?

  Recht van sp(re(k)en)inruilen voor vrijheid van meningsuiting:een juridische fictie afkomstig uit het Babylon van de spraak verwarring is op zich zelf al een daad van be(drog).

  Uit de mond van een beëdigde Rechter staat dit gelijk aan hoog verraad. Schenk de Rechter een arrestatie op grond van het burger arrest als pas(send) antwoord. sluit je aan bij http://itccs.org/

  Do you buy a new Watch ? The real One is not for sale

  Making it Simple – Dean Clifford – Parts 1 and 2
  38 Section 52 sets out the fundamental principle of constitutional law that the Constitution is supreme. The undoubted corollary to be drawn from this priciple is that no one can be convicted of an offence under an unconstitutional law. The respondent did not come to court voluntarily as an interested citizen asking for an prerogative declaration that a statute is unconstitutional.

  39 Any accused, whether corporate or individual, may defend a criminal charge by arguing that the law under which the charge is brought is constitutionally invalid

  Zie Recht in Zicht door Dean Clifford (video training): http://jhaines6.wordpress.com/2014/07/11/making-it-simple-dean-clifford-parts-1-and-2/

 3. Update:
  “He’ll never get out of here”: Common Law activist Dean Clifford adopted as International Prisoner of Conscience after his year long incarceration without charges or trial in a Canadian prison

  Breaking ITCCS News, October 10, 2014 (Brussels)

  The ITCCS Directorate today adopted Canadian common law activist Dean Clifford as an International Prisoner of Conscience and began campaigning for his immediate release from “barbaric police state conditions”. The ITCCS will be presenting a formal petition of Habeas Corpus to Canadian courts to secure his release.
  Lees meer: http://itccs.org/2014/10/10/hell-never-get-out-of-here-common-law-activist-dean-clifford-adopted-as-international-prisoner-of-conscience-after-his-year-long-incarceration-without-charges-or-trial-in-a-canadi/

 4. Wat een onbeschofte hork is die man en dat die niet teruggefloten wordt door de rechter snap ik niet. Dis is pure intimidatie. Zo’n man mag eerst zelf wel eens fatsoenlijk leren communiceren alvorens anderen te gaan beschuldigen.
  150 man in de rechtbank aanwezig is natuurlijk al heel wat, maar men moet weten dat de aanhang daar niet bij ophoudt. Velen volgen Peter en staan achter hem, maar zijn niet naar de rechtbank gegaan. Mijzelf inclusief. Het werkelijke aantal sympathisanten is dus vele malen groter.

 5. Mooi gezegd Ger , het goed onderbouwde verhaal van Peter is moeilijk te ontkrachten daarom reageren mensen zo omdat ze niets zinnigs kunnen zeggen tegen feiten die de waarheid representeren waar je niet omheen kunt .

  We meer van dit soort mensen nodig die helder denken en zich niet zo gemakkelijk om de tuin laten leiden in ons (recht) systeem .

  https://www.youtube.com/watch?v=yMG65jYlDU8

 6. Hulde aan Peter!

  Het is te gek om los te lopen dat je aangeklaagt wordt omdat je (terecht) vragen stelt en blijft stellen omdat je simpelweg geen antwoord krijgt! En dat van dat psychiatrisch onderzoek is een geweldige misstap van de luitjes die hem het zwijgen op willen leggen! Jammer dat ze hem niet een verplichte vaccinatie tegen andersdenken hebben op willen leggen, dan had het er nog dikker bovenop gelegen! Hallo zeg! Wie is er hier nu gek geworden????

  Wat Peter doet is niet alleen zijn recht, maar eigenlijk ook zijn plicht, en hij is zowat de enige die dit doet. Way to go Peter, je bent een voorbeeld voor ons allen!

  Wij zijn eigenlijk allemaal medeplichtig aan doofpotpolitiek door GEEN VRAGEN TE STELLEN!

 7. Peter RESPEKT man !!! Je bent zo integer, gedreven en vol moed dat je een voorbeeld bent voor ons allen . Doe voort aub in naam van ons allen die al genoeg belazerd zijn.

 8. Het laatste nieuws: Het Gentse hof van beroep heeft oud-burgemeester van Evergem Peter Vereecke opnieuw veroordeeld tot een voorwaardelijke boete van 600 euro voor misbruik van elektronische communicatiemiddelen maar vrijgesproken voor belaging. Dat is een bevestiging van de uitspraak in eerste aanleg. Het arrest werd onthaald op luid protest door de tientallen aanhangers die opnieuw waren opgedaagd.
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2110916/2014/11/04/Ex-burgemeester-Evergem-krijgt-boete-voor-misbruik-telecommunicatie.dhtml

  1. Dit heeft niets, maar dan ook helemaal niets meer met rechtspreken te maken. Deze rechters zijn in mijn ogen machtsmisbruikers en criminele rechters. Je mag geen onschuldige mensen veroordelen. Dat vind ik gewetenloos en buitengewoon arrogant.
   Er is recht op vrije meningsuiting. Er is ook een stakingsrecht. En ja…dat kan soms overlast veroorzaken.
   Je hebt het recht om steeds maar weer aan te dringen om je boodschap te laten horen. Het kan niet zo zijn dat bijvoorbeeld politici zeggen: ik wil het niet horen en dat jij dan vervolgens geen middelen meer hebt, want anders wordt je veroordeeld voor overlast.
   Dit is géén overlast, zeker niet omdat nooit de moeite is genomen om te antwoorden.
   Dan is er de vraag of 180 mails veel is. Wel in Nederland is er vorig jaar een uitspraak gedaan over iemand die ook veel mails stuurde naar de overheid over van alles en nog wat. Betreffende man werd het recht mails te sturen niet ontzegd, maar slechts beperkt. En dat aantal was toch behoorlijk hoog. Ik weet het niet precies meer hoeveel, maar destijds weet ik dat ik dacht dat het met de mails van Peter dus wel meeviel en dat hij dus niet over de schreef gegaan zou zijn. Dat er nu rechters anders oordelen is toch vreemd te noemen.
   Geen goed woord over voor de zogenaamde rechtspraak en onafhankelijk is ook maar de vraag.

  2. Hou je vast: zondag 7 december komt er een heuse ‘Geen Vuiltje Aan de Lucht: De Waarheid over Chemtrails en Geo/Weather-Engineering’ Symposium in Centrum Zonnewijzer!

   Met (toegezegde) sprekers Peter Vereecke, Désirée Röver, Martijn Van Staveren, John Consemulder en een Belgische piloot die de waarheid zal gaan vertellen over dit merkwaardige fenomeen (en waarschijnlijk zelfs een bijzondere internationale gast die speciaal de oceanen over zal vliegen – als de piloot genoeg zicht zal hebben die dag)!!!

   In samenwerking met Guido Jonkers van WantToKnow.nl en CentrumZonnewijzer.nl belooft dit weer een opzienbarende dag te worden, zet 7 december alvast in je agenda, meer info en een artikel hier op WTK volgen nog…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.