Advertentie

Epstein uren alleen, voor ‘zelfmoord’…


x

x

Geen agent/celmaat; Epstein uren alleen, vóór ‘zelfmoord’…

2019 © WantToKnow.nl/be

x

De vraag hoe het was/is gesteld met de celgenoot/mede-gevangene van Jeffrey Epstein, lijkt zijn antwoord te krijgen. Journalisten van alle grote Amerikaanse media zijn natuurlijk aan het wroeten en daaruit komt een bizar beeld tevoorschijn. Vooral het ontvangen anonieme Twitter-bericht, dat ’s nachts van de zelfmoord werd verzonden, maakte melding van het weggeleiden van Epstein uit zijn cel…! Kijk het gaat hier natuurlijk niet over lekker roddelen en/of geruchten verspreiden. We proberen een duidelijk verschil te maken, tussen feiten en fictie. Geciteerde bronnen vinden we serieus genoeg om hier te plaatsen.

Laten we van start gaan met de opmerkingen van een voormalig mede-gevangene van Epstein in het MCC/Metropolitan Correction Center in lower Manhattan. Volgens bronnen rondom de ‘New York Post’ was het ‘een onmogelijkheid’ dat Epstein zelfmoord kon plegen. Deze ex-veroordeelde, die met journalisten Brad Hamilton en Bruce Golding op de voorwaarde van anonimiteit een gesprek had, vertelde dat hij verscheidene maanden in deze speciale gevangeniseenheid voor ‘high-profile gevangenen’ had doorgebracht in afwachting van zijn proces. Precies zoals Jeffrey Epstein dat onderging.

‘Het is onmogelijk dat hij zich van het leven heeft kunnen beroven. Ik heb daarvoor té vaak in die units gezeten; het is écht onmogelijk. De plafonds liggen op bijna 3 meter, zodat je daar dus absoluut niet bijkomt, om er iets aan vast te maken. Je hebt lakens, maar die zijn van papier; niet sterk genoeg. Daarvoor was hij ook gewoon té zwaar. Wanneer je onder zelfmoordobservatie bent gesteld, krijg je een witte kiel aan, een recht jasje. Ze weten gewoon dat een gevangen zichzelf gewoon geen letsel kan toebrengen.

De kleding die je krijgt is een donkerbruin uniform. Kan hij vanaf het bed dit voor elkaar hebben gekregen? Nee meneer. Het is een stalen frame, maar het zit vastgeklonken aan de vloer. Er zijn geen staven of poten aan het bed. Ze geven je daar té weinig spullen om ook maar een poging te doen om een doodvonnis over jezelf uit te voeren. Als je een brief wilt schrijven, krijg je nog een rubberen pen, en soms een paar velletjes papier per week.

Er is niets hards in de cel, noch gemaakt van metaal. En er komt een agent aan de deur, elke 9 minuten, of je nu in de zelfmoordobservatie zit of niet..! Er zitten daar ongeveer 80 man in dat MCC; ze kunnen er 2 in een cel zetten, maar ik geloof niet dat Epstein een celgenoot, omdat zijn zaak daarvoor te ‘opgeblazen’ was. De schade die een dergelijke celgenoot kan uitvoeren, is té groot.

Het is precies zoals je een hond naar een kennel brengt en die daar wordt opgesloten. Een vent als Jeffrey, holy shit. Ik had m’n ouders al laten weten, niet meer hier naar toe te komen. God was niet in het gebouw. Er waren ook al zware incidenten in het gebouw geweest. Wat er gebeurde, gebeurt er nog dagelijks; sommige van de bewakers zijn écht bezig met een groot  machtsvertoon, die weten dat de gevangenen daar lijden.

Ze weten dat iets dat de rest van de wereld nog niet heeft gezien, dat een plek als die plek bestaat in dit land. En ze komen er op klaar zogezegd. Als ze zien dat een gevangen aan het kapot gaan is, zullen ze graag een handje helpen breken. Maar het is mijn sterke overtuiging, dat Jeffery Epstein geen zelfmoord heeft gepleegd; het is gewoon NIET GEBEURD.!’

De vermeende miljardair en donor van de Democratische Partij stierf vrijdag ’s nachts in een schijnbare zelfmoord. Een brancard met een man die eruit zag als Epstein werd rond 7:30 uur uit het MCC gereden en naar het New York Downtown Hospital gebracht. Er was een noodoproep geweest voor een hartstilstand rond 6:38 a.m. bij de brandweer.

Niet gecontroleerd die vrijdagnacht/zaterdagochtend..
Volgens een rapport werd Jeffrey Epstein die vrijdagnacht, 9 augustus, urenlang NIET gecontroleerd op ‘zelfmoordpogingen’, Het rapport toont aan dat zijn celgenoot (die hij dus wel had kennelijk) naar verluidt, kort voor zijn dood om ‘onduidelijke’ redenen werd overgeplaatst. Ook Epstein’s celgenoot werd naar verluidt overgebracht om ‘onduidelijke’ redenen kort voordat de beschuldigde kindersekstoerist, dood werd aangetroffen aan een klaarblijkelijke “zelfmoord”.

dr. Barbara Sampson

Agenten die de 66-jarige Epstein in de gevangenis bewaakten, zijn tot enkele uren voor zijn dood niet meer bij hem geweest, ondanks het feit dat de veroordeelde pedofiel, slechts twee weken geleden nog, zich al van zijn leven probeerde te beroven en op grond daarvan onder zelfmoord-toezicht stond.. De dood van Epstein roept vragen op over hoe deze financier van de  Clinton-foundation, terwijl hij wachtte op een proces over de aanklacht van kindersekstoerisme, toch zelfmoord heeft kunnen plegen, na in deze zwaarbeveiligde faciliteit zelfs onder zelfmoord-toezicht te zijn geplaatst.

Waar bleef de nieuwe celgenoot?
Het is vooralsnog onduidelijk waarom zijn celgenoot werd weggehaald, op vrijdagavond, terwijl er niemand voor terug werd geplaatst.. Het is natuurlijk zeer bizar, wanneer je dit verhaal combineert met de afwezigheid van toezicht.. Voorbereidingen zo lijkt het. Barbara Sampson, chef van de New York City’s lijkschouwing, vertelde zondag dat er een lijkschouwing was uitgevoerd op Epstein, maar “dat er meer informatie nodig is, voordat de doodsoorzaak zal kunnen worden vastgesteld..” Op zich natuurlijk ook weer zo’n vreemd verhaal; doodsoorzaak door verstikking bij zelfmoord, is relatief snel en eenvoudig vast te stellen..!

12 gedachten over “Epstein uren alleen, voor ‘zelfmoord’…

 1. Intussen komen er de meest uiteenlopende en tegenstrijdige berichten binnen over de doodsoorzaak van Epstein en het resultaat van de lijkschouwing.
  Ik stel mij echter wel de vraag : met welk lijk is men daar bezig ??
  Als dit niet getoond wordt en het wordt snel gecremeerd, dan is er str.. aan de knikker!!!

  1. @Sub Rosa er komen helemaal geen berichten binnen over Epstein niets ! dat je af en toe toch wat hoort zijn verhalen en verzinsels ,om toch nog wat kranten te verkopen en ,,nieuws kijkers te trekken … beetje kijk cijfers hoog houden voor de reclame-inkomsten , het nieuws heeft dus niets te maken met nieuws de NOS is er niet om u te informeren ,maar om u mening een bepaalde kant op te sturen .. niets anders. ( zet uw T.V. uit of gooi hem weg ) .

  2. Rianne 1.1 :
   Ik heb geen T.V. en lees geen MSM, ik volg enkel de subversieve websites.. het is daar dat de meest uiteenlopende berichten verspreid werden… heb er tientallen van verzameld in een word document. (mijn Epstein map bevat al ruim 500 blz.) Ik heb van deze tegenstrijdige berichten melding gemaakt om de “Nacht und Nebel”” strategie te illustreren van de samenzweerders.. die er op gericht is twijfels te zaaien in afwachting van de “definitieve versie” die intussen werd afgekondigd. Om een “definitieve versie” te hebben dienen er eerst ook anderen te zijn.
   https://www.zerohedge.com/news/2019-08-16/its-official-epstein-committed-suicide-hanging-medical-examiner-rules
   Niets gebeurt zomaar, alles maakt m.i deel uit van een vooraf geplande strategie.. met een bos waardoor men de bomen niet meer ziet. En dit is imo dan ook de bedoeling.
   De nu afgekondigde “officiële leugenversie” is daardoor ook verheven tot een “dogma”, en elke afwijking is een “complottheorie” die volgens de recente beslissing van het FBI valt onder het “(blanke) terrorisme”.
   https://www.buzzfeednews.com/article/briannasacks/fbi-memo-conspiracy-theories-domestic-terrorism
   met titel :
   “The FBI Said Conspiracy Theories Like QAnon And Pizzagate Are Domestic Terrorism Threats
   “Identity based, and fringe political conspiracy theories” are very likely to motivate some domestic terrorists to “commit criminal and sometimes violent activity,” the memo warns. “(=einde citaat).
   Nog een bron :
   https://www.vanityfair.com/news/2019/08/el-paso-dayton-mass-shooting
   met titel :
   “One Week After FBI Warning About White Supremacist Terrorism, Mass Shootings Strike El Paso and Dayton” (=einde titel).
   Hoe Epstein al of niet aan zijn einde is gekomen en waar hij momenteel desgevallend zit of ligt, is imo nu van ondergeschikt belang. Het belangrijkste is dat de aandacht werd getrokken op het gigantische criminele corrupte decadente netwerk dat er achter schuil gaat… en dat reeds decennia lang actief is. .. en dat bij manier van spreken de ganse wereld in zijn greep heeft. Het is deze monsterachtige samenzwering die het voorwerp zou moeten uitmaken van het debat… maar enkel aan bod komt op “subversieve websites”.. heel spijtig … en deze “omerta” in de MSM zal zich nog wreken.
   Rianne, in alle geval dank voor Uw reactie, en louter ter info : ik ben een zuiderbuur !!

  3. https://www.blacklistednews.com/article/74336/cover-up-epstein-shipped-100k-cement-mixer-to-pedo-island-weeks-before-crushing.html Wat is waar en wat is niet waar maar alleen al het stilzwijgen van de MSM doet vermoeden dat zij mogelijk wat te verbergen hebben,waarom ben ik deze mening toegedaan?
   Het is bekend dat er politici en andere hooggeplaatsten betrokken zouden zijn bij deze kindermisbruiken en het lijkt oorverdovend stil te blijven bij de MSM terwijl je toch zou verwachten dat dit tot op de bodem uitgezocht moet worden en zeker bekend gemaakt wie die lieden dan zijn zodat ze hun straf kunnen ondergaan.Ook vind ik het geen prettig idee dat onder politici die nog steeds wet en regelgeving maken dergelijke lieden de dienst zouden kunnen uitmaken.(dit zou kunnen betekenen dat zij wet en regelgeving kunnen invoeren die alleen hen beschermd en hen goed uitkomt).
   Dit zou toch op alle voorpagina’s moeten staan en de hoogste prioriteit bij elke nieuwsbrenger moeten zijn die echt onafhankelijk beweren te zijn,waarom is dat dan in veel gevallen niet zo? En hoe halen ze het in hun hoofd om zowat de hele afgelopen week elke dag over een dak van een voetbalstadion te blijven zeuren terwijl ze af en toe alleen maar even aandacht hebben voor deze Epstein zaak omdat ze daar kennelijk niet onderuit kunnen maar duidelijk is te zien dat zij het niet wenselijk vinden daar uitvoerig op in te gaan.Deze lieden hebben dus ook verslag gedaan van de MH 17 ramp en ook van de 9/11 aanslagen maar welke waarde mag daar dan aan gegeven worden wanneer duidelijk naar voren komt dat zij niet onafhankelijk werken en zelfs dingen proberen te verzwijgen of te verdraaien?

 2. Het nieuws over de laatste uren van Epstein begint hallucinante vormen aan te nemen :
  https://www.zerohedge.com/news/2019-08-16/epstein-reportedly-spent-time-alone-attractive-young-woman-mcc-attorneys-room
  met citaat :
  “Shortly after being taken off of suicide watch, Epstein was spotted sitting in a room reserved for lawyers to meet with their clients at the Metropolitan Correctional Center, the jail where he died, accompanied by a young-looking woman who may have been one of his attorneys, or…maybe not.
  Forbes’ source, a visiting attorney who asked not to be named because he didn’t want to cause problems with the prison, said the optics were “startling.”
  “The optics were startling. Because she was young. And pretty,” the visiting attorney said. He speculated the woman could be a lawyer, but was unsure. It has been reported that Epstein paid lawyers just to sit with him in these meeting rooms for eight hours a day simply so he could avoid his cell………(=einde citaat).
  Het volgende citaat is echter meer dan bizar :
  “But judging by the description of the anonymous young woman seen sitting with Epstein, she seems a little…old…for his tastes………….
  It’s more likely that she was hired simply to babysit him during these sessions, since it’d be cheaper than paying a partner’s rate……………… (=einde citaten).
  Wie is deze jonge vrouw ?? De vrouwelijke “kidon” versie ???

 3. Journalisten die druk bezig zijn alles uit te zoeken ? vergeet het maar ,daar is het te laat voor.
  Er is gewoon niks vertelt aan niemand en dat blijft echt wel zo,u mag er vanuit gaan dat een definitieve lezing van het gebeuren ( als die er al komt )van begin tot eind verzonnen is.
  En waarom dan ? ,want als er niks te verbergen is of niets
  illegaals is gebeurt, kan je 3 minuten na het gebeuren al alles vertellen en laten zien toch.
  En wij slikken toch wel alles, dus de moeite nemen ons te informeren nemen ze waarschijnlijk niet eens.
  Te veel gerespecteerde nette democratische wel denkende wel bespraakte hoogwaardigheid bekleders bij betrokken, dat moet geheim blijven ,….dat het in werkelijkheid beesten zijn.

 4. https://nos.nl/artikel/2297819-autopsierapport-bevestigt-dood-epstein-was-zelfmoord.html
  Toch vind ik het wel kundig wanneer iemand onder toezicht staat omdat men vreest dat iemand zichzelf van het leven kan willen beroven,dat dan kennelijk zo iemand gewoon die bewakers kan wegsturen.Vooral ook de omschrijving van blauwe plekken die bij een mogelijke eerdere (zelf) moordpoging ontdekt zijn vind ik nogal een rare beschrijving van de NOS.
  Juist die eerdere (zelf)moordpoging had toch al genoeg aanleiding moeten zijn om hem goed in de gaten te houden? Ook gaan ze volledig voorbij aan het feit dat de cel waarin hij zat volledig ingericht was op een manier dat er geen hulpmiddelen waren waarmee iemand zelfmoord zou kunnen plegen en zelfs beddengoed zou van papier geweest zijn dus des te kundiger dan dat dat voor gebroken nekwervels kan hebben gezorgd.
  Opvallend is inderdaad ook dat er sprake is van politici en andere hoogwaardigheidsbekleders/sters die deel hebben genomen aan kindermisbruik en dat de MSM daar totaal geen interesse lijkt te hebben om dan uit te vissen wie dat dan zijn en daarmee keuren ze eigenlijk in mijn optiek kindermisbruik wel goed.Dat is de MSM die iedereen al jaren om de tuin leiden zonder enige vorm van respect.Tevens zie ik dat de banken ook steeds meer de touwtjes aantrekken en dat justitie en het OM dat kennelijk allemaal wel goed vinden en dat gewoon op z,n beloop laten terwijl er mogelijk overtredingen worden begaan door die banken.
  De DNB heeft ABN opdracht gegeven om alle rekeningen van gewone klanten na te gaan om te zien of daar witgewassen wordt.Dat lijkt mij geen taak van banken maar van justitie en het OM en haar opsporingsbeambten en daarbij komt ook nog dat banken zelf witwaspraktijken hebben mogelijk gemaakt (€775 miljoen boete voor ING) is toch genoeg bewijs lijkt mij.
  Vraag de crimineel om criminele zaken op te lossen en dan komt het wel goed lijkt men hier te denken.Ook is het crimineel van die banken om mensen te laten betalen voor het beheren van spaargeld.Probleem is dat het erop lijkt dat banken en de overheden hebben samengewerkt om mensen van banken afhankelijk te maken waardoor ze denken dat iedereen nu van hen afhankelijk is of in ieder geval het grootste gedeelte maar wanneer dit op onrechtmatige wijze is bereikt ben ik daar nog niet zo zeker van.Vroeger hadden we cash betalingen via het loonzakje bv en dat werd verbannen zonder dat de mensen echt een keuze hadden maar toch moest men een rekening openen bij een bank omdat de werkgevers dat wel makkelijk vonden en ook anderen vonden dat wel beter.Toen werd er als lokkertje nog redelijk rente gegeven over tegoeden waardoor ze er van verzekerd waren dat mensen sneller een rekening zouden openen bij de banken (want ja gratis geld toch) Om het nog mooier te maken ging men makkelijker leningen verstrekken waarbij ze wisten dat mensen dan afhankelijk van hen zouden worden omdat ze schuld hadden.Waarom denkt u dat de rente over spaar tegoeden nu bijna 0 is?
  Simpel de meeste mensen kunnen geen kant op en dat is bewust gebeurd en overheden hebben dat gepromoot terwijl ze hadden moeten waarschuwen.Omdat mensen geen keuze hadden en een rekening moesten openen bij banken is dat gewoon bedrog geweest en zitten nu velen in de problemen en aan banken vast.En wanneer justitie en het OM toestaan dat banken dingen gaan doen die zij nooit zouden mogen doen dan is iedereen verloren.
  We hebben de FIOD en andere opsporingsambtenaren op financieel gebied en zij moeten foute dingen opsporen maar dat is geen taak voor banken die zelf de grootste criminele activiteiten hebben mogelijk gemaakt en daar ook aan meegewerkt.

 5. In de hierna weergegeven video, die opgenomen is in het artikel ‘The truth about the Talmud’ (http://talmudical.blogspot.com/2010/09/truth-about-talmud.html), legt de Jood Yossi Gurvitz uit welke implicaties de toepassing van de Talmud heeft in onze tijd.

  When Israel Is Mighty https://www.youtube.com/watch?v=YSy6ENVAJlY

  Denk daarbij aan de toenemende onthullingen van geperverteerde seksuele uitingen, zoals georganiseerd kindermisbruik e.d. en vele andere in onze tijd spelende waanzinnige perversies. Denk daarbij ook aan het momenteel actuele thema van Jeffrey Epstein en zijn verbindingen met de Israëlische MOSSAD, oftewel de Israeli Secret Intelligence Servive (ISIS)! Dat laatste is een Zionistisch/Talmudisch Joods geperverteerde versie van de oorspronkelijke Egyptische godin Isis.

  1. Arend 5 :
   Het is inderdaad van belang te kijken naar de wortels van het kwaad, dat eeuwen geleden werd gezaaid, en waarvan we nu de “bloedige vruchten” moeten plukken..
   Nog een bron over deze “wortels “:
   http://stateofthenation2012.com/?p=126655#more-126655
   met citaat :
   “HOLY CHUTZPAH! Epstein Suicide Psyop Sends Serious Message to Humanity”(=einde citaat). Ik verwijs naar de volledige tekst in de link.
   Over “The Club” :
   http://stateofthenation2012.com/?p=126804
   met citaat :
   “Epstein His Connection to “The Club” of Manipulators” (=einde citaat). De tekst in de link leest als een bloemlezing over de “Kosher Nostra…”.
   Interessant is ook de verwijzing naar Edmund Safra :
   https://en.wikipedia.org/wiki/Edmond_Safra
   met citaat :
   “In December 1999, Safra and nurse Vivian Torrente were suffocated by fumes in a fire deliberately lit at the billionaire’s Monaco home,[12][13][14] where he apparently felt so safe that he did not have his bodyguards stay the night.[15] ” (=einde citaat).
   Arend , zoals je kan lezen, stellen er zich overal problemen met “bewakers….!!”

  2. Arend :
   Nog een analyse :
   https://www.veteranstoday.com/2019/08/18/khazarian-mafia-rules-israel-put-trump-in-the-white-house-the-khazarian-mafia-keeps-him-there/
   met een kort citaat :
   The major figure in uncovering the web of secrecy that surrounds the Jewish mafia was a journalist named Robert I. Friedman, who died at an early age from a “tropical disease.”(=einde citaat).
   Het voormelde artikel gebaseerd op het boek van Friedman, geeft m.i. een hallucinant beeld van de omvang en macht van de Kosher Nostra. Ik heb reeds vroeger verwezen naar de facto fusie van de Mossad met de Russisch Joods maffia.. omschreven in het boek van W. Baeyens (=The Nebula), als The Absolute Power of The Absolute Evil.
   Bekijk ook de zakenschets in de link !!! Hier staan we allemaal machteloos tegenover..!!

  3. Arend :
   Een publicatie die hierbij aansluit met een analyse van Gilad Atzmon over het gebruik van de “complot theorieën” om iedereen het zwijgen op te leggen :
   https://www.veteranstoday.com/2019/08/17/gilad-conspiracy-theories-from-the-elders-of-zion-to-epsteins-youngsters/
   met citaat :
   “No one is really afraid of ‘conspiracy theories’ per se. You will not be arrested or lose your job for being a ‘climate change denier.’ You may speculate on and even deny the moon landing as much as you like. You are free to speculate about Kennedy’s assassination as long as you don’t mention the Mossad. You can even survive being a 911 truther and espouse as many alternative narratives as you like, however, the suggestion that ‘Israel did 911’ will get you into serious trouble. Examining ‘The Protocols of the Elders of Zion’ as a fictional, however prophetic, piece of literature can lead to imprisonment in some countries. Digging into the true origin of Bolshevism and the demographics of the Soviet revolution is practically a suicidal act. Telling the truth about Hitler’s agreement with the Zionist agency will definitely result in your expulsion from the British Labour party and you will be accused of being at the least, theoretically conspiratorial .
   I suspect that one is allowed to deviate from the official narrative and speculate on hidden plots on any given topic except probably the Jewish related ones. (=einde citaat).
   Het voormelde citaat vat imo dan ook kernachtig samen wat het probleem is met de gevaarlijke “complot theorieën “. En zie ik uitspraak van Voltaire voor ogen :
   “Voltaire once wrote: “To find out who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” Who in American politics are people not allowed to criticize?”(=einde citaat).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.