Advertentie

Hoe Nederland als pedoland aan faam wint…


banner katholiek nieuwsblad

Adele van der Plas
Adele van der Plas

Dit is de dappere publicatie van het Katholiek Nieuwsblad, dat in het onderstaande artikel uit 2012 verslag doet van de getuigenis van Adèle van der Plas die voor de Helsinki-commissie van het Amerikaanse congres getuigenis aflegt. Een getuigenis die Nederland afschildert als een justitieel laf land, dat niet in staat is zijn corrupte juridische leiding te ontmantelen. De deksel op een van de meest smerig-riekende doofpotten houdt, om veel en veel erger te voorkomen.

En het is met name de affaire Joris Demmink, zo meldde het Katholiek Nieuwsblad op haar site HIER, die de wenkbrauwen van veel regeringen in de wereld doet fronsen. Want hoe is het mogelijk dat deze zaak zó verschrikkelijk lang mag voortduren? Hoe is het mogelijk dat pas nu een rechter de knuppel in het hoenderhok durft te gooien en het OM impliciet een uitbrander geeft voor incompetent onderzoek..!

Ongeacht de uitkomst van het nieuwe onderzoek naar de bewijzen van het misbruik dat Joris Demmink begaan zou hebben, is dit tóch nog maar een krasje op het oppervlakte van de pot met pedo-schandalen die nog onthuld zullen gaan worden. Daarvan zijn velen overtuigd. Hier het hele artikel, met dank aan het Katholieke Nieuwsblad..!

* * *

Mw. Van der Plas, is dat niet wat overdreven? Lijdt u niet aan tunnel­visie?

Adele van der Plas:
“Ik ben me ervan bewust dat mensen denken dat ik met de zaak-Bayba in in een mistveld ben beland.
Maar ik ben een feitenneuker, ik doe mijn research en heb ze alle vijf op een rij.
Deze zaak is gewoon krankzinnig.”

x

* * *

x

Hoe Nederland als pedoland aan faam wint…

*

Advocaat Mr. Adele Van der Plas in Amerika:
x
X
‘Nederlandse media gemuilkorfd over Demmink’

x
2012 © Katholiek Nieuwsblad / Henk Rijkers
X

Adèle van der Plas legde al in 2012 een vernietigende getuigenis af over het Nederlandse justitiële systeem en het overgrote deel van de media, dat zich aan de leiband heeft laten leggen. Zij deed dit tegenover de zogenaamde ‘Helsinki-commissie’ van het Amerikaanse congres. 

Pas de afgelopen dagen komt in de grote media de berichtgeving over mr. Joris Demmink in Nederland op gang, en over de ernstige beschuldigingen van meervoudig kindermisbruik die sinds jaar en dag tegen de machtige secretaris-generaal van Justitie worden ingebracht, aldus Van der Plas. Deze informatie werd tot nog toe door de media goeddeels verzwegen, om problemen te vermijden. Door dit alles hebben pedofilie, kinderprostitutie en kinderhandel in Nederland de ruimte gekregen.

Adele van der Plas voor de Helsinki-commissie van het Amerikaanse Congres
Adele van der Plas voor de Helsinki-commissie van het Amerikaanse Congres

‘Sfeer in Nederland’
Politiemensen weten ervan. Volgens Van der Plas zijn zij diep gefrustreerd dat zij van bovenaf weerhouden worden van onderzoek. Een gelovige politieman had haar gezegd dat hij elke zondag slechts nog naar de kerk ging “om de ellende van me af te zingen”.

Van der Plas:Ik heb politiemensen en zelfs officieren van justitie met tranen in hun ogen in mijn kantoor gehad, omdat ze het gevoel hadden dat ze in dit systeem niet meer verder konden. Deze mensen hebben huizen, een gezin, kleine kinderen. Die willen ze niet op het spel zetten. Zo is de sfeer nu in Nederland.”

Teeven bij systeemtop
Nauwelijks minder gefrustreerd zijn de Turkse politiemensen die bijna alle informatie voor de aangiftes tegen Demmink hebben aangeleverd. “Criminele organisaties in Nederland hebben echter invloed op ambtenaren en zelfs rechters”, aldus Van der Plas. De huidige staatssecretaris van Justitie Fred Teeven is als oud-officier van justitie van alles op de hoogte, heeft er onder ede voor de rechter over verklaard, maar doet niets meer aan de zaak, sinds hij deel uitmaakt van de systeemtop.

Bezwarende informatie genegeerd
Er is een rapport over de aanwezigheid van Demmink in Turkije in de jaren 1990 door een topman van de belangrijke AKP, waar de Nederlandse autoriteiten niets mee gedaan hebben! Demmink reisde onder verschillende aliassen en diens reisdocumentatie is vernietigd. Er zou ook een onthullende video van Demmink bestaan, die als chantagemiddel is gebruikt. ‘Alle bezwarende informatie wordt compleet genegeerd’, aldus Van der Plas.

Oud politiechef Klaas Langendoen vergezelt advocaat Adele van der Plas in de VS.
Oud politiechef Klaas Langendoen vergezelde advocaat Adele van der Plas in de VS. Ook hij getuigt in niet mis te verstane bewoordingen over de smerige riekende doofpot in de Nederlandse juridische wereld..!

‘Niet voor mogelijk’
Van der Plas werd op de hoorzitting gevolgd door oud-rechercheur Klaas Langendoen. Langendoen verklaart dat hij een dergelijk graad van corruptie als zichtbaar wordt in de zaak Baybasin/Demmink in Nederland lange tijd niet voor mogelijk gehouden had. De rijksrecherche heeft slechts een beperkt feitenonderzoek naar de kwestie Demmink gedaan, maar nooit het volledige onderzoek dat nodig was. En dat terwijl in Turkije alle getuigen, slachtoffers en politiemensen beschikbaar zijn.

Bang voor wraak
Een slachtoffer van kindermisbruik uit de jaren negentig getuigt vanachter een scherm dat er in Nederland een netwerk van hooggeplaatste pedo-homo’s bestaat die hem en andere jonge jongens misbruiken. Vanuit een jongensbordeel in Amsterdam zou hij door Demmink tot orale seks zijn gedwongen. Het slachtoffer was eerder kroongetuige van het raadselachtig afgebroken Rolodex-onderzoek naar kindermisbruik door hooggeplaatste Nederlanders.

Een televisiedocumentaire over hem werd gemaakt maar nooit uitgezonden. De getuige durft nauwelijks terug naar Nederland vanwege de macht die pedofielen hebben om zich op hem te wreken. Hij vreest voor zijn leven en zegt ternauwernood aan aanslagen te zijn ontsnapt. Hij roept de Amerikanen op te helpen Demmink en diens hele netwerk hoe dan ook voor de rechter te krijgen. “Herstel de rechtsorde in Nederland.”

Onderzoek AG Hoge Raad
Vlak voor ons vertrek naar Amerika werd meegedeeld dat er een speciaal onderzoek naar de kwestie Baybasin komt, aldus Van der Plas, op grond van een gloednieuwe wet die mogelijk maakt dat een advocaat-generaal van de Hoge Raad zelf een feitenonderzoek leidt. Daar is nu de hoop op gevestigd.

Eventueel tweede hoorzitting
Niettemin bepleit commissievoorzitter Chris Smith dat Nederland de Tier-1 status wordt afgenomen en de Tier-3 status krijgt vanwege de ruime gelegenheid die het land geeft aan sekshandel en kindermisbruik.
“Wij hebben nooit geaarzeld zelfs onze nauwste bondgenoten als Israël en Zuid-Korea op dit punt hard aan te pakken. En altijd werkte het. Benoemen is belangrijk. Wij willen die fantastische Nederlandse politiemensen steunen”, aldus de voorzitter. “In het onderzoek is geen van de slachtoffers gehoord. Ik denk dat de Nederlanders als struisvogels hun kop in het zand steken.” Smith is bereid eventueel een tweede hoorzitting uit te schrijven waarop ook de Nederlandse regering haar standpunt kan verdedigen.

* * *

70 gedachten over “Hoe Nederland als pedoland aan faam wint…

 1. Het is nuttig om te vermelden dat op 21 januari, toen ik voor een soevereine kwestie in de rechtbank Arnhem was op het moment dat de NOS en RTL hun cameraploegen ingezet hadden bij het “Demminkproces” er desondanks door deze ploegen met droge ogen gezegd werd om inzake Demmink “eens”een persbericht naar de nieuwsredactie te sturen.

  De cameraman van de NOS werd heel zenuwachtig toen we opmerkten dat we dit al jaren deden. Hij fluisterde dat hij in het team al het stempel “complotdenker” had, dus liever niet verder in gesprek met ons ging. Toen de naam Micha Kat viel, liep hij ook inderdaad weg…..

 2. Er zijn bewezen feiten, die door druk en terreur worden omgebogen en te niet gedaan als ach ja dat zal wel en dat moet kunnen.
  Niet alle mensen zijn pervers in hun sexuele denken en doen, sommige wel, een homosexueel mens, vrouw of man, staat dichter bij het pedofile zijn als hetero mensen, dit is een uit de practijk bewezen feit, incest is weer een ander verhaal, ik vind dat we dit moeten onder kennen, en bespreken ook met homofile mensen/vrienden.
  Uit de practijk blijkt ook dat veel begaan kwaad onder de dekmantel blijft, van wege chantage, klinkt misschien vreemd maar veel in de machtsgroepen berust op weten van, oud president Mitterand, had daar een Klein groepje voor die de tijd gekomen iemand het zwijgen op wisten te leggen op de één of ander manier, en naar hun hand te zetten.
  Nou we wachten maar af.

  1. ‘een homosexueel mens, vrouw of man, staat dichter bij het pedofile zijn als hetero mensen’.

   Ik vind dit een ernstige aantijging en volgens mij is het kul. Een homofile man valt op mannen, een homofile vrouw op vrouwen. Niet op kinderen. Pas op je woorden. Zware beschuldiging. Ze komen niet allemaal uit de rkkerk.

  2. @ Rosita
   Bij het lezen van een boodschap verdient het aanbeveling ook de boodschapper in ogenschouw te nemen.
   Het statement waar jij naar verwijst is van het kaliber “mensen die graag een hema worst eten zijn eerder geneigd tot orale sex met mannen dan fruiteters.” Net zo onwaarschijnlijk en misplaatst!

  3. Misschien heb ik dat ook gedaan.
   Trouwens, nu dan ook meteen maar wat me later nog te binnen schoot.
   Hoeveel heteromannen zijn er niet die graag met een meisje van zestien naar bed gaan? Maar ja, dat zijn hetero’s. Die vallen buiten de verdachtmaking. Ik ben ook zestien geweest en ze hebben mijn leven berhoolijk vergald, die oudere hetero’s. Maar gelukkig had ik toen al een grote mond. Daar houden ze niet van.
   Bij groepen die in het verdomhoekje zitten (ik hoor daar niet bij) moet je extra voorzichtig zijn met uitspraken en verdachtmakingen, van welke kerk je ook bent.

  4. Hallo ROSITA, ja mooie jonge meisjes zijn voor echte gezonde mannen begerens waardig, mijn moeder had op 18 jarige leeftijd al twee kinderen, ze waren gek op elkaar, mooi en lang huwelijk.
   Kijk nou toch eens naar de TV het zit vol met mietjes, of brutale lesbiënes, vroeger hadden wij daar de religeuse ordes voor, nu klitten ze aan elkaar en maken ons het leven zuur.
   Als er een mens wordt belaagd, draaid ieder één zijn hoofd om of maakt een foto, nou in mijn tijd waren we een homogene samenleving, heeft me wel al mijn voor tanden gekost, maar wij deden er iets tegen.
   Echte mannen zijn ver te zoeken, ze zijn er echt nog wel, maar komen niet voor in the picture, mannen met oorknopjes, stinkend naar weet ik veel, nou nee not my type.

  5. COZMIC, was toen schokkend, zo zijn ze ook groot geworden de mensen in de grond trappen, die van wege hun opvoeding geen kant op konden,
   kleine man was nun, altijd maar weer vragen op roepen voor de meerderheid, momenteel is helemaal het hek van de dam, als je normaal hetero bent, pssst wat is dat, hoor je er niet bij, het is de tijd van de exentrique autistische homofile, of lesbiëne, met veel hartverscheurende gore praatjes.
   Ik kijk soms soooms naar DWDD nou nou wat je daar langs ziet trekken, en dan de vaste slechte bandjes in het Engels natuurlijk om Geelen aan zijn dagelijkse brood te helpen, nou het is een slechte afspiegeling van de hel van Dante gemengd met Ollie beer Bommel, en dat is dan weer een afspiegeling van de samenleving, waar onze liegende politiekers dan weer geen kind aan hebben.

  6. Jenne is gewoon gefrustreerd over de huidige zorgeloze ongeremdheid
   wat ik wel kan begrijpen als je katholieke geweten je complete sexleven heeft verwoest, dergelijk vreugdevuur http://www.youtube.com/watch?v=oC44-T3lQjs had Jenne ook graag willen beleven wat volgens mij geen probleem is want er is geen leeftijdsgrens.
   Dus Jenne, volgend jaar de stoute schoenen aan en het verstand op nul en set Willy free!

  7. Als je goed onder de waterspiegel kijkt zie je de tor-pedofielen , Amsterdamned is er nix bij.

  8. waar de belangstelling van Jerry naar uit gaat hoeven we niet meer te raden, geef mij maar een knappe jonge meid, helaas moeten de trendie web based dames van tegenwoordig het verplicht doen met hun eigen soort, rode militaire media impregnatie van de stille destabilisatie, sorry voor de overlast Rosita, of een ouder wulps wiggie (drents voor meisje) die ‘het’ nog heeft, ook goed… de Roos van Rosita is nog niet verwelkt mag ik hopen… ik denk dat Jenne meer heeft meegemaakt dan jij happy gay blije Jerry, de wereld draait zichzelf door met viezerik giel debiel en z’n partij bons maatjes bij de staats omroep met z’n oneindig oninteressante bandjes aan het hoofd en dat is geen toeval, het is gemaakt hoofdstroom riool vergif…. net als msg en aspartaam en de papieren dollar en ons dom maak onder-wijs, 2 handen in 1 glove handschoen… kortom dat pedo gebrul van de massa is papegaai aangeleerd om gezonde hormonen af te dekken met gearrangeerde rituele satanische martel moorden op bijvoorbeeld Marianne Vaatstra, en dat krijg je als je je laten rulen door beesten met stropdassen vermomd als medemensen, als je geen ogen kan lezen…… en omroep bonzen en verslaggevers die rechtstreeks gefinancierd zijn vanuit de royal bruinsma groep, als je niet beseft dat er een ander soort onder de mensen is, dat geen gevoel kent, het dubbel blinden ongecontroleerde beesten gevoel, van nep intelligentie… kille doortraptheid als maatstaf als surrogaat, nep mensen zonder geweten.. dat krijg je als je de macht uit handen blijft geven… laat je invriezen in de nep lawine en begin een nieuw leven met een door de schoonheids dokter verbouwd gezicht in nah-zieh junta Argentinië,,, verschrikkelijke sneeuwmannen, ik moet er niet aan denken eerlijk gezegd…

   Interview Willem Middelkoop: The Big Reset
   http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/interview-willem-middelkoop-big-reset-english-subtitles

  9. Ben ik op een sexsite beland of zo? Ik ga maar weer lekker naar mijn eigen leventje van love (niet te verwarren met sex) en respect.

  10. Jerry, niet doen, geen foute conclusies trekken, ik laat ieder één zijn plaats, maar er zijn grenzen aan deze terreur, er komen er steeds meer uit de kast, nou waarom om dat ze dan uiteindelijk ook eens ergens bij horen, en op terug kunnen vallen.
   Verder ben ik niet gelovig, alhoewel ik niet duidelijk zou willen zeggen dat ik nergens in geloof.
   Ik zou zeggen verheug je op de opera van brokenback mountain, kun je ze op het toneel hun gore spelletjes zien spelen.

  11. COZMIC, toevallig terug gevonden, J.Sheridan Le Fanu, Green tea and other ghost stories, moest direct aan jou denken, Green Tea ben ja toch liefhebber van ?.

  12. Nou maar ROSITA, je kan heel goed elkaar liefhebben met respect en tederheid, het één sluit het andere niet uit, maar goed het is niet ieder één gegeven een rijk sex leven met een tedere minnaar.

  13. Beste Hyper Alert, je schrijft Proza, over zelfs de meest menselijke denigrerende houdanigheden.
   Het is inderdaad een lawine aan het worden maar nu niet van maagdelijke sneeuw maar van vies stinkend ontlasting, om het maar eens cru te zeggen.
   Heb mensen gekend die anders dachten en handelden, ook nu nog verscheidene binnen mijn kennisen kring, geen probleem wederzijds vertrouwen en respect, en ja diepe vriendschap, geloof mij het kan.
   Ooit gelezen in een autobiographie van je school leven o.a. dat je op jouw VWO school klas veel niet aardige meisjes vond zitten, waarom waren ze te intelligent, of wat anders, lag het bij jou?
   Nou vriendelijke groet Jenne.

  14. @Hyper

   Jenne doet zich voor als een hersenloze apparatsjik, dat soort mensen maken op jouw kennelijk indruk, maar geef hem eens een megafoon en laat hem zijn eigen woorden ‘een homosexueel mens, vrouw of man, staat dichter bij het pedofile zijn als hetero mensen’ een uurtje gaan propageren op de dam in A’dam, moet jij eens opletten wat voor zielig miezerig laaghartig karakterloos watje het eigenlijk is! Je zou haast denken dat hij een alibi zoekt voor..??

  15. Jerry, ik ben niet boos op je, en we mogen allemaal er een Eigen opinie op na houden, ik heb het zien groeien van een goed mee te leven groep anders geaarde mensen, tot een monster met terreur gedachten, die er nu naar streven om het pedo gedoe er door te drukken, ben al jaren niet meer op de dam geweest bij dat affreuse lelijke monument waar de Marokanen met hun eikel tegen aan staan te zwaffelen, trouwens in Amsterdam wonen practies geen Amsterdammers meer, je kunt er alleen nog met veel nostalgie en tranen in je ogen aan terug denken.

  16. heb je ze niet zien vliegen van een goed mee te leven groep anders geaarde mensen, tot een monster met terreur gedachten?
   Je bent gewoon ordinair aan het demoniseren, van ‘demon’, je bent bezeten Jenne, komende week maar even langs de exorcist! je hebt er vast wel één in je familie!

  17. Jerry, voorbeeld om mijn visie te ondersteunen, onze geliefde cabaretier Wim Solleveld, waar heel Nederland stil zwijgend voor in de rauw ging, met de nu ranzige vieserikken noem geen namen, denk daar maar eens aan of iemand die ik heb gekend Dirk Boogaard, en vele ander charmante mensen, natuurlijk zijn er nu ook nog anders geaarde mensen waar goed mee televen is, dus er is geen sprake van alles over één kam scheren mijnerzijds.

  18. “onze geliefde cabaretier Wim Solleveld”

   Nooooooit van gehooord jenne, wie is dat, ken wel een Wim Sonneveld met zijn ‘Langs ht tuinpad van ome jenne zag ik de hoge bomen staan. ik was een kind en wist niet beter dan….’

   Jenne we willen je niet afranselen bij deze maar als je ook correct weet uit te spreken en te formuleren dan weten we ook dat je er iets daadwerkelijk mee te maken gehad. Technisch detail ontbreekt maar vaak als gewoonlijk in je verhalen en zelfs verkeerde geciteerde uitspraken formuleren dat je er eigenlijk geen kaas van gegeten hebt. Maar je komt steeds zo over dat je alles blijkbaar altijd beter weet dan de ander (betweterig zijn) terwijl je het eigen niet goed kan onderbouwen.

   Het monster zit in je zelf Jenne, want je hebt ook goede mensen op deze planeet die je nooit over een en de zelfde kam mag scheren!

  19. oooh mensen zonder Geer & Goor zou er niks aan zijn, en zonder Sonnefeld zeker weten toch wel niet, en Pim Fortuyn en en en Frederique Spigt (schat van een lesboooh, wat een rot woord), en wat zouden we zijn zonder het fenomeen André van Duin en en en, nou jah, hoe heet ie ook weer, Gerrit Komrij, en nog veel meer liederlijke lieden, ik zou zeggen zonder afwijking van het gemiddelde is het bijkans al niet meer uit te houden van de grimmige grijze sovjet grauwheid, besef dat juist diegenen die wat kleur en fleur kunnen geven meest net ietwat ‘anders’ zijn, ten opzicht van het gemiddelde… neemt niet weg dat de massale media propaganda eng strategisch meedogenloos is, om maar niet te spreken over de chemische castratie veroorzaakt door onze pharma vrienden… zelfs in de dierenwereld kan het mannetjes soort nauwelijk meer tot ontwikkeling komen, sterilisatie zoals de eugenistische Bill Gates vrienden dat graag zien… shotje gardasil nog voor je jonge dochter? dan weet je zeker dat de eierstokjes vroegtijdig naar de filistijnen gaan… eng maar waar helaas, te gruwelijk wreed om onder ogen te zien… de omgekeerde wereld is daar..

   Frédérique Spigt – Nu jij weg bent http://www.youtube.com/watch?v=0S3NYhdPLNM

  20. Langs het tuin pad,is woordelijk vertaald uit het Frans, daar gaat het mijn niet om, maar om het mens, de gentlemen die hij was.
   Als het je plezier doet om op elk slakje zout te leggen moet je dat doen, en toch ook even beter lezen!

  21. HYPER Alert
   Helaas je aangegeven site niet volledig kunnen bekijken, kreeg op eens Joost Zwagermans in het vizier en moest subiet kotzen zo doende.
   Over al die glibberige mannetjes niets dan slechts volgens jou, Komrij groot dichter maar nog een veel grotere viespeuk, nee onze samenleving verrijkt zich met dit allooi niet echt,de agogie verspreid door deze lieden is verwerpelijk, en maakt de samenleving ziek.

  22. troost je Jenne, jimmie joost den draaiert zswaggermans riep bij mij gegarandeerde regelrechte weerzin op, waarvan ik de oorzaak nooit kon benoemen, kon er de vinger niet achter krijgen, maar waar hij later on eerlijk over is geweest, wie hij werkelijk was en is, , met z’n pleinvrees en andere diepste zwarte gaten daar aan verbonden, ook madame Spigt deed mij met kromme tenen regelmatig gruwen met haar uit de keel kwijlende gemaakte broodmans rokken sentimenten, maar waar het om gaat is dat deze Spelers inmiddels alweer behoren tot een vergaan tussen tijdperk, en achteraf was daar nog soort van mee te leven, leek het althans, inmiddels zijn we een Versnelling hoger in Babylon en is het nergens meer te harden van de stank van mediocre middelmatige minderwaardige Lady GaBlaahMaarnaarhuis manipulaties, en jah als je de wandelgangen in de kelders van verschillende beroemdheden zoals Andre de haas en nog meer bekenden werkelijk na gaat dan kom je in een schaduw wereld die niet gezien mag worden, de mensen willen het niet zien, want dan komen ze regelrecht bij zichzelf uit… Neem die beroemde Engelse dj bijvoorbeeld, die zo van z’n luisteraartjes hield… maarrrrrrrr ik zie open en bloot dagelijks in de media deze dubbele maat, op de voorpagina van de telegraaf de minderjarige bollen meisjes in badpak als uithangbord en een bladzijde verderop de terreur van de dubbele maat over een vieze man ergens in lutjebroek die het durfde om er met z’n vuile poten aan te zitten, ik bedoel maar, zij zijn het zelf, de hardste schreeuwers…… en zo is het altijd geweest, dat we het zelf zijn, maar dat willen we niet zien… volgens mij dan..

  23. Hyper Alert, de gene die dit altijd het beste uitbeelden zijn de Italianen, 3″ Het Zoete Leven ” La dolce Vita, Vellini met zijn scherpe visie de menselijke melancholie gemengd met dat beetje sin wat toch ook allemaal in ons huist, niet vergeten dat we allemaal mensen zijn onderhevig aan wat er in ons leeft en wordt gecreéerd
   door onze geest, ik kan door mijn zijn, mijn wezen me niet voorstellen wat deze mensen er toe geweegt zo al dat moois wat ons is gegeven, het man vrouw zijn de familie, kinderen niet willen, en daar voor in de plaats een pseudo, een imitatie kiezen om hun perverse gevoelens te kunnen botvieren en bevredigen, maar goed zij kiezen daar voor, maar ik hoef het daarom nog niet toe te juigen.

  24. Je krijgt GEEN toverdrank meer jenne, je springt al te veel van hal steeds op tak… Je bent de bard die weer eens boven in de boom gehangen moet worden vastgebonden met touw en tape wegens valse noten…

  25. Hyper krijgt wel Toverdrank, want woordelijke wijze is hij weer een en al degene met de gouden g(r-n)iffel… 😉

 3. Uit het artikel: ‘Hij roept de Amerikanen op te helpen Demmink en diens hele netwerk hoe dan ook voor de rechter te krijgen.’

  Ik vrees dat je daar heel weinig van mag verwachten….

 4. Jezus,,,

  Hoe meer bekend hoe groter de chantages,, (waaronder politiek Nederland lijdzaam is) Amerika is hier niet vies van,, dus hulp vanuit Amerika is hetzelfde als hulp van H.Ballin Opstelten en Donner,,

 5. De (niet gekozen) Demmink had invloed op de (niet gekozen) hoofden van politie.

  In de verenigde staten zijn er politiemensen opgestaan tegen ‘overmatige surveillance’. De gulden lijkt hier nog niet gevallen te zijn, maar ‘overmatige surveillance’ betekend in Nederland foltering met neuro-wapens. (zie P.Mooring, M. Oortwijn, Stoces en anderen)
  11 amerikaanse senatoren stellen nu vragen over wat ook al decaden ook hier gebeurt. Eind jaren 80 zijn lijfstraffen in Holland effectief. Men rekende (en rekent) op het ‘gratis’ voor gek verklaren door de media en politiek. Het is in werkelijkheid een Jungle in Nederland wat mensenrechten betreft.(bondig en werkelijkheidsdekkend zoals Senator Wyden het beschrijft):

  “Looting, maiming, vandalizing, repercussions-if-on-tells. all under the watchfull eye of law-enforcement”
  &
  “Some EM devices cause muscle spasms, nerve pain,..(non-criminal , average people) are targeted in their cars and homes, daily,.. (causing thrombosis, cardiovasculair diseases and invalidity.”)
  (http://www.youtube.com/watch?v=z_g9KgIukC4)

  Het is geen nonsense, foltering in Nederland, het is geen ‘Alex-Jones’ komplot, het is echt, meetbaar en gebeurt dagelijks. Drie ziekenhuis opnames in 2013, invaliditeit, inbraken, vandalizeren als gevolg van de efforts van de goed betaalde ‘gang stalkers’ zijn decaden lang niet onderzocht. Men heeft gierende pret gehad met deze nieuwe wapens, onder toeziend oog van onze brave dienders. Had het persistent aanblijven van de ambtenaar Demmink, tegen alle gezond verstand in (carrington code) te maken met het verzwijgen van foltering met microgolf-wapens? Was er een nog belangrijkere reden om hem in positie te houden, dan we nu weten?

 6. Nederland is op gedeeld in allerlei voordeel kliekjes, het mekaar toeschuiven van grote en kleine voordelen, waar door een grote groep gemiddelde denkers altijd in kou blijven staan.
  deze grote groep gemiddelde denkers vormen de zwijgende meerderheid, ze lijden onder een voortdurende terreur, van anders denkenden en levenden minderheden, als het niet de allochtonen zijn die aanvallen, zijn het wel die met een andere religie, of een andere sexuele beleef wereld, als je terug bijt krijg je onmiddelijk het etiketje op geprikt, anti dit of dat, en je bent stom, je begrijpt het niet, noem maar op, maar ieder één moet leven met zijn weten, en de verantwoordelijkheid die zijn daden met zich mee brengen, ik hoef ook nog is niet de fout van de Media uitleggen die zijn geschrijf aan de hoogste betaler verkoopt.
  Wij willen gewoon lekker leven met elkaar ongeacht de geaardheid of religie, en dat moet kunnen, maar die terreur van alle dogmatische psychopaten moet stoppen, er zijn mannen en vrouwen, en daar door kinderen, als je hier niet mee kunt leven O.K, maar ga niet deze mensen jouw kromme ideé door hun strot drukken.
  En pedofilen de vrouwelijke of de mannelijke deze zijn zieker als ziek, en in wezen is voor de individuen geen plaats op deze blauwe planeet van liefde en genegeheid.

 7. Alhoewel ik pedofilie ten zeerste afkeur….het is een maatschappelijk probleem, het heeft een onnatuurlijke oorzaak.
  In de dierenwereld zie je geen volwassen stieren een kalf verkrachten, het uiterste wat je zal zien is dat een hond op een andere springt, of probeert te springen, terwijl de besprongene niet loops of vrouwelijk is. Dit is het resultaat van een HUISDIER, dat niet een gezonde omgang met soortgenoten heeft. Komen we via een omwegje terug bij de mens 😉
  Waar sexualiteit, intimiteit,liefde en voortplanting in één adem genoemd zouden moeten worden imo, wordt sex en macht vaak ook gecombineerd.
  Dat geldt zowel voor het mannelijk als het vrouwelijk geslacht. Wie op jonge leeftijd en/of cultuurgebonden in aanraking komt met deze perversie van sexualiteit en intimidatie zal hard moeten werken om dit proces om te keren.
  Ik kan veel dieper gaan dan dit, ik laat het er echter even bij. Ik ken Joris D. niet, ik ken zijn verhaal niet, wie weet is het wel een zwaar beschadigd jochie geweest…
  Wat mij opvalt is dat sexuele perversie enorme uitwassen heeft, hoe velen de liefde pretenderen te bedrijven met allerlei gadgets, camera’s, attributen die in alle gaten worden gestoken en het bijkomende geweld….dan is het pedogebeuren slechts een uitwas van een stroming waar velen zich mee bezighouden.
  Waar 2 geliefden elkaar als gelijkwaardigen beminnen, daar staat de hele wereld van perversie haaks tegenover.
  Wie naar geweldfilms en ranzige porno kijkt voedt dit systeem op energetische wijze en zou eerst aan zelfheling moeten doen voor met een vinger naar de ander te wijzen. Het collectief onderbewuste daar ben je namelijk zelf ook deel van, je voedt het beest of je laat het verhongeren.

  1. Ja Coz, zo is het, jammer genoeg. Regelmatig lopen de rillingen over mij heen. Ik denk wel eens terug aan het redelijk onbekommerde schoolverleden (niet altijd) maar met meer romantiek dan de ranzige rommel die zo goed als dagelijkse kost is. Om het gevoel weer een klein beetje romantiek terug te voelen van toen dit heerlijke album voor een ieder die een beetje zorgeloze nostalgie wil herbeleven.
   http://youtu.be/8x9lfIqzZDc

  2. ODETTE, met deze muziek in mijn oren, ga ik lekker slapen, ontspannen, en denken aan een mooiere en betere wereld, ja je moet toch ergens ingeloven!

  3. Mooie muziek, Odette, ik ken de teksts uit mijn hoofd/by heart.
   Som is een onderwerp te groot om duidelijk aan te geven waar de wortel zit, sexuele perversie is er 1 van. Redelijk onschuldige mensen kunnen er in meegetrokken worden…. ik stop er mee het onderwerp is te groot en door me er in te verdiepen zou ik er in betrokken worden.
   Ik hou het bij mijn simpele beleving, zonder kontneuken , handboeien, slaan, lederen speeltjes, toekijkende kinderen en camera’s….
   Meer,meer, meer is de ziekte, steeds weer de grens verleggen tot men een kindje van haar/zijn onschuld wil verneuken. Genoeg!

 8. Hoewel ik pedofilie ten zeerste afkeur….het is een maatschappelijk probleem, het heeft een onnatuurlijke oorzaak.
  In de dierenwereld zie je geen volwassen stieren een kalf verkrachten, het uiterste wat je zal zien is dat een hond op een andere springt, of probeert te springen, terwijl de besprongene niet loops of vrouwelijk is. Dit is het resultaat van een HUISDIER, dat niet een gezonde omgang met soortgenoten heeft. Komen we via een omwegje terug bij de mens 😉
  Waar sexualiteit, intimiteit,liefde en voortplanting in één adem genoemd zouden moeten worden imo, wordt sex en macht vaak ook gecombineerd.
  Dat geldt zowel voor het mannelijk als het vrouwelijk geslacht. Wie op jonge leeftijd en/of cultuurgebonden in aanraking komt met deze perversie van sexualiteit en intimidatie zal hard moeten werken om dit proces om te keren.
  Ik kan veel dieper gaan dan dit, ik laat het er echter even bij. Ik ken Joris D. niet, ik ken zijn verhaal niet, wie weet is het wel een zwaar beschadigd jochie geweest…
  Wat mij opvalt is dat sexuele perversie enorme uitwassen heeft, hoe velen de liefde pretenderen te bedrijven met allerlei gadgets, camera’s, attributen die in alle gaten worden gestoken en het bijkomende geweld….dan is het pedogebeuren slechts een uitwas van een stroming waar velen zich mee bezighouden.
  Waar 2 geliefden elkaar als gelijkwaardigen beminnen, daar staat de hele wereld van perversie haaks tegenover.
  Wie naar geweldfilms en ranzige p*rno kijkt voedt dit systeem op energetische wijze en zou eerst aan zelfheling moeten doen voor met een vinger naar de ander te wijzen. Het collectief onderbewuste daar ben je namelijk zelf ook deel van, je voedt het beest of je laat het verhongeren.

  1. COZMIC, met het excuse van zwaar beschadigde jochies hangen we al veel te veel menselijke wandaden op, we hebben allemaal wel min of meer beschadigingen op gelopen in onze opgroei periode van ons leven, maar net wat jij ook zegt dieper graven is niet altijd zinvol.

  2. Jenne, wat ik bedoelde en ook zei; het beest is los, maar we focussen alleen op het topje van de ijsberg. Sexualiteit is dusdanig vervreemd van liefde en intimiteit, het is een betaalmiddel en een machtsmiddel geworden. Ga naar een club in Amsterdam, tieners bieden je aan om je te pijpen om met je mee naar binnen te komen, komt geen dwang bij. Dan kan Rosita mekkeren over 16 jaar oude meisjes die lastig worden gevallen door oudere mannen, in dit geval is het andersom.
   De hele mentaliteit is veranderd, televisie en media hebben hun doel bereikt. Het collectief onderbewustzijn heeft nieuwe grenzen aanvaard.Met alle gevolgen vandien.

  3. Heel elegant en spiritueel van je, ‘Gozmic’, om mijn beschreven eigen ervaring gemekker te noemen. Ik heb het onderwerp homofilie/pedofilie in een breder kader geplaatst met mijn eigen ervaringen.
   Verder ben ik het met je eens dat sexualiteit al zijn moois van intimiteit onderweg is kwijtgeraakt. Het beest heeft zijn plaats ingenomen. We moeten ons afvragen waar de waarde daarvan is zoekgeraakt.

  4. COZMIC, kan hier niet over oordelen, maar kan aannemen dat wat je schrijft gewoon zich zo voordoet.
   Ja goed verwoord the beest is los, zou het het zelfde beest zijn als in Hotel California, we can’t kill the beest.
   Er is mee te leven als het op de duistere onderplaneet blijft, maar als het het dagelijkse denken en doen gaat overheersen, wordt dit wat anders.

  5. ROSITA, je moet niet generaliseren, een deel van de mensen is zo danig gebrain f..kt dat ze het één niet van het ander kunnen onderscheiden, maar de jonge mensen die ik van nabij ken, zijn heel goed bezig in hun relaties, heel open en heel eerlijk, en van psychopatische smeerlappen moeten ze niets hebben, ook de anders geaarden onder hen niet.

  6. ff wat plakwerk 😉
   Wat is er mis
   met de seksuele energiestromen van de mens op aarde?
   Kort samengevat: alles.

   Er is niet veel natuurlijks aan ‘onze’ beestachtige aard.
   Dankzij de ingrepen van de ‘goden’ lopen nu heel wat mannen
   al kwijlend hun edele geslachtsdelen achterna
   en investeren veel vrouwen hun tijd in het verleiden
   en energetisch uitmelken van mannen.

   Hoe zien die corrupte patronen eruit en waar komen ze vandaan?

   Door een beter begrip van de programmeringen in onze genen
   kunnen we leren ons lichtbewustzijn te activeren
   en die programma’s in ons lichaam en bloed
   doelbewust te overschrijven of te beheren.

   Dus, jongens en mannen,
   leg je hulpeloosheid en sukkelige willoosheid af
   in aanwezigheid van een vrouwelijke vampier.
   Herken haar en laat je niet door haar inpalmen.

   Meisjes en vrouwen,
   leer die charmante tovenaar herkennen
   die jou met zijn magnetische krachten manipuleert
   en jouw lichtbewustzijn lekker oppeuzelt
   tot jij dat niet langer toestaat.

 9. Voor wie gelooft dat de mens energetisch en fysiek boven aan alle voedselketens staat,
  en dat kerkelijke leiders halve heiligen zijn die ons spirituele welzijn willen bevorderen,
  is pedofilie een onderwerp dat je wereldbeeld behoorlijk kan bedreigen.
  Energetisch vampirisme is een duistere eigenschap van de Grote Piraat en zijn handlangers.
  Hier volgt een vertaling van vrijwel het gehele artikel van Amitakh over dit zware onderwerp.
  lees meer >>>> http://www.ascensie.nl/pedofiel.htm

  1. COZMIC
   hyper Alert

   Het manipuleren van de mensheid is een tijdloos gebeuren, en zal helaas nooit eindigen, we moeten er mee leven, en ons er tegen wapenen.

 10. Beste COZMIC, ik heb vertrouwen in jouw oordeel, daarom vraag ik je om de volgende artikelen te lezen, en mij jouw oordeel hier over te geven, hier waar ik woon en ook mijn directe familie laten mij niet de mogelijkheid hier over onze/mijn meningen te delen.
  Mijn overgebleven relaties in de US waar ik regelmatig briefwisseling mee heb, maken zich ook grote zorgen.
  De Artikelen van 1 t/m 5 in the Americanfreepress.net/
  Hoop dat je de moeite wil nemen, groet Jenne

  1. Jenne, ik heb de moeite genomen, idd op http://americanfreepress.net/ gekeken, artikelen gelezen. Ik weet eigenlijk niet goed wat ik er mee aan kan. Het komt mij over als in de stront roeren, beetje bot gezegd.
   In grote lijnen heb ik het gevoel dan de banksters hun langste tijd gehad hebben. Voorwaarde voor een parasiet is om de gastheer zo lang mogelijk te laten leven en die regel hebben ze met beide voeten getreden. Ook het politiegeweld zal een terugslag krijgen, kijk hier eens naar http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=6903:aan-dit-zinloos-politiegeweld-moet-een-eind-komen-video&catid=10:buitenland&Itemid=23 ik zou niet daadloos toegekeken hebben, in blinde furie had ik er een paar neergeschopt, geslagen en wat nog meer.
   Zolang we bang zijn van die 1% gebeurt er niks goeds, zodra een deel van de 99% opstaat dan breekt de pleuris uit, lets hope for the best.
   Er zijn nog zat rebellen en helden, ze slaan niet snel toe, maar als de maat vol is dan stoppen ze ook niet.
   Hopelijk was dit een afdoende antwoord 😉

  2. Toevoeging, imo zijn veel mensen echt laf, als er zwaar onrecht gebeurt dan kijkt een groot deel letterlijk de andere kant op, alsof hun neus bloedde. In mijn vroegere vriendenclub heb ik dat meerdere malen meegemaakt, ze laten hun makkers gewoon creperen alsof ze het niet gezien hebben, anderen zijn bang en bevriezen, of ze gaan luid staan schelden van een afstand. Slechts een enkeling durft er tussen te springen, wat er dan gebeurt is mooi om te zien. 5 bullebakken lopen een vriend van me verrot te slaan, hij heeft geen schijn van kans, ligt op de motorkap van een auto, geen van de rest van mijn groep durft iets te doen ook al spoor ik ze aan, ze zijn bang. Ik vlieg er op af, sla er 3 tegen de vlakte, trek die vriend van de motorkap en we maken het af. Dan moet je die bullebakken horen jammeren, de stomste dingen gooien ze eruit, alsof zij slachtoffer waren.
   Zo zal het waarschijnlijk ook wel vergaan met de ruling class, hopelijk krijgen wat echte lieden met ballen er zat van en worden de bullebakken aangepakt. Daarna mogen ze janken.

  3. Coz de Trollen Jager van Formaat. Je zou zo maar een vriend hebben die weet hoe hij zijn mannetje moet staan. Eerste klas zwaardvechter die heel goed mond gemeen kan zijn in terug meppen van woorden met grof geschut. Er zijn maar weinigen zoals hij die het waard zijn om te mogen herkennen als iemand met een gouden Hart.

   @ jenne

   Nogmaals die site is net zoals xandernieuws pulp van het eerste uur. Veel verhalen die nooit aankomen in waarheid, meestal een uit de duim verzinsels zijn van zaken die nooit gaan escaleren zoals de schrijver het voor stelt. Zelf laat ik dit soort amok makende site lekker ver achter me, want het is te zonden van al mijn tijd de resterende energie daar in te willen steken. Moet ik iets van tijd verdrijf gaan doen dan is rond hangen op wtk een van de velen voorbeelden van. Ach ja je moet ook wat heh? als je je mening niet kunt delen!

  4. Dat soort sites zijn idd een soort soap achtige berichtgevers die je constant op het randje van je stoel laten zitten, alsof er eindelijk beweging komt in….. 4 jaar later zit je nog steeds op het randje van je stoel, want binnenkort gaat HET gebeuren. PSI ops, alle wannabees achter hun pc gekluisterd, wachtend op een revolutie. Oud, ziek en kreupel drukt op de LIKE knop en verwacht dat dat een ommekeer teweeg zal brengen.
   De echte revolutie begint bij 1 persoon die het niet meer pikt, dat laat weten en medestanders krijgt, zij vormen een blok waar zelfs de dienders zich bij aansluiten, als dat zich verspreidt dan beginnen gezagmakers dun te poepen met touwtjes om hun broekspijpen.

  5. COZMIC en ook PAUL, bedankt voor de genomen moeite, ja het is nog altijd afwachten, zeker voor mij, het blijft een probleem als je in een gesprek een voor hun vervelend onderwerp aan kaart, worden ze op eens heel bedrijfig en hebben geen tijd meer, niet allemaal gelukkig, hier komen de gemeenteraads verkiezingen er aan, je word misselijk van dat gedoe, het gaat steeds slechter steeds meer radeloze werkeloze mensen, die hun wereldje af zien brokkelen, ja als dat bommetje barst, we zullen zien, vriendelijke groet.

  6. Och jenne het is al bijna weer zo laat, tijd voor mijn narren muts, die weer op gaat! Kar na val ineens op de grond liggend van het lachen. We houden gewoon de moed er weer in, zeker als je leukere sites weet te vermelden dan idd op het randje van je stoel tot het eind van je leven door moet maken omdat er weer niks gaat gebeuren. Waar de F blijft Niburu trouwens?

  7. Jenne, be real. In wezen staan we hier op internet een beetje aan de zijlijn te roepen. Als het op actie neerkomt dan moet je weg van de muis.
   We kunnen elkaar informeren, meer niet.

  8. COZMIC en PAUL, excuses voor het late réageren, ja het zijn allemaal waarheden die jullie hier noemen, en zeker dat wij aan de zijlijn, in de marge bezig zijn.
   Maar ja je denkt, komt tot conclusies, en steek ze dan maar in je r… want je kunt er verder toch niets mee, en zo zit het met het hele internet gebeuren, de mooie kant is natuurlijk je kennis wordt steeds groter, je kunt je nieuwschierigheid snel en goed bevredigen.
   En onderling van gedachten verschillen, en met dit verschil iets bouwen.
   Nou genoeg maar weer, vriendelijke groet Jenne.

 11. Goed artikel, alleen jammer dat katholiek nieuwsblad niet de hand in eigen boezem steekt. Het volgens hun statistisch niet-significante kerkelijk misbruik wordt door hun volledig gebagatelliseerd.

  1. Je voelt het, er is terreur in Nederland, terreur van de kromme sexule club, en we maken ons volkomen belachelijk in het buitenland,
   het demoniseren van onder anderen Rusland door Minister Timmermans gaat ons heel duur kosten niet alleen financieel ben ik bang voor.

  1. Myra praat met Rein ‘Ik moet uitkijken voor een ongeluk’ Gerritsen.

   Ik hoop dat zijn boek uit is (gepland voor april 2015),
   voordat er iets gebeurt…

   citaat:

   Gepubliceerd op 12 dec. 2014

   Wetenschapsfilosoof Rein Gerritsen komt met een nieuw boek april 2015 “Huseyin Baybasin, Nederland en de Koerdische kwestie”. Hij vertelt boeiend over zijn bevindingen. De kwestie Baybasin en de inmenging van Demmink gaat terug tot 1993 vanwege de Koerdische kwestie. Een volledig verhaal met een nieuwe invalshoek over hoe het zo ver heeft kunnen komen.

   https://www.youtube.com/watch?v=Up0E-3_ayRM&list=UUN-6JHp146im5uoavh8IHPw

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.