Advertentie

De bruinkoolscène: ‘Greta Thunberg bruut verwijderd’…


De bruinkoolscène:

‘Greta Thunberg bruut verwijderd’…

2023 © WantToKnow.nl/be

x

Greta Thunberg is zoals we weten, de levende propaganda geworden van de ‘klimaatagenda’. Ze heeft zich ontpopt tot een narcistische soort Messiasfiguur; ze wordt in een leidende rol gehesen. Maar waar de Messias er alles aan deed om diens uiteindelijke doel continue in beeld te houden, lijkt het bij Greta Thunberg net omgekeerd te zijn. Werkelijk álles draait om Greta, of het nou gaat om een speech bij de VN of een arrestatie op de plaats van een bruinkoolmijn.. Ze dartelt voor de klimaatlobbyisten door de media om overtuigend haar vermeende gal te spuwen over de fossiele industrie, maar dat ze zo poseert voor een arrestatie is weer een nieuw dieptepunt; lees verder:

Je weet dat in het Duitse dorpje Lützerath -even over de grens tussen Maastricht en Roermond- de afgelopen dagen de definitieve ontruiming plaats vond, teneinde bruinkoolwinning de ruimte te geven. De Duitsers zijn kennelijk tot de absurde conclusie gekomen, dat het ontginnen en verbranden van bruinkool beter zou zijn dan kernenergie. Het Duitse energiebeleid is in één beeld te vatten, want je maakt een grote bruinkoolwinningsput en zet daaromheen enkele tientallen, zo niet honderden windturbines…! Een klucht toch? Als deze niet zo pijnlijk veel geld zou hebben gekost, zou het de moeite waard zijn, om er door De Verleiders een theatertoer van te laten maken.

De wereld herinnert zich de ramp van Fukushima, op basis waarvan Angela Merkel, toen bondskanselier van Duitsland, snel besloot, dat de enige goede oplossing voor Duitsland een volledige kernuitstap was. Ook volgens de Groenen, die al langer tegen kernenergie waren, moesten de kerncentrales zo snel mogelijk sluiten. Deze energietransitie zou het begin worden van een groenere economie, een economie die zou draaien op wind en zon. Dus werd het dorpje Lützerath opgeofferd, de mensen uitgekocht en kon de bruinkoolwinning weer op de hoogste stand verder.

Ook de Groenen zijn niet geheel ontdaan van het besef dat de Duitse economie wel degelijk energie nodig heeft en dus keurde de partij de ontruiming van het dorp goed ten bate van de bruinkoolmijn. Het groene beleid is dus in feite verantwoordelijk voor de vernietiging van Lützerath..!. Maar de tweespalt in de kringen van milieu-activisten is groot. Er trokken activisten naar de plaats delict om de onvermijdelijke ontruiming, die half januari startte,  tegen te houden. Onder hen, jazeker daar was weer, de onvermijdelijke Greta Thunberg.

Hoofdstuk Greta Thünberg..
Greta Thünberg, niet gehinderd door het idee dat dit alles het gevolg was van het groene beleid, trok met een groep mede-activisten naar Lützerath om de uitbreiding van de bruinkoolwinning te voorkomen, of toch in ieder geval wereldwijd in de media te doen belanden. Inmiddels was al bekend dat de politie het dorp zou gaan ontruimen; en dat gebeurde ook. Grünberg bleek preciés op tijd en haar timing zorgde ervoor dat, nádat de politie eerst verschillende andere activisten had verplaatst, het toen de beurt aan Greta Thunberg.

Maar deze juffrouw Thunberg zorgde ervoor dat de camera’s rolden en agenten wachtten keurig op het teken van de regisseur om ‘de verwijdering van Greta Thünberg te filmen en daarmee leidde het hele tafereel tot wereldwijde krantenkoppen..! Maar nádat ze was weggedragen, stonden er nog steeds enkele camera’s die er geen foto’s van hadden gemaakt. Opnieuw werkten de plaatselijke agenten mee om de fotograaf nogmaals een actiefoto van de arrestatie te bezorgen.

Greta positioneerde zich met haar schoudertas van Nike keurig in het midden van het beeld met aan weerszijden een grote ‘brute’ agent. Eén van hen neemt vervolgens haar pols en schouder vast en Greta staart ondertussen teleurgesteld naar de camera. Het hele beeld schreeuwt: ‘Kijk naar mij! Kijk wat ik doe om te voorkomen dat de aarde kapot gaat! Ik laat mezelf arresteren voor het goede doel!’
Maar dat Greta Thunberg op deze wijze een volledige act in elkaar zet, poseren voor een arrestatie, is een nieuw dieptepunt..!

1 gedachte over “De bruinkoolscène: ‘Greta Thunberg bruut verwijderd’…

 1. Arm, misleid kind…….zou ik bijna zeggen, maar ik vrees dat jullie de spijker op de kop slaan met dat narcistische van dat grietje.
  Al met al niet meer dan een camerageile muts, met dezelfde neiging tot zelfoverschatting van de gemiddelde politicus in dit stadium.
  Ze hebben er kennelijk zat op de plank liggen.
  Toen minister Borst s’morgens te kennen gaf aan Pechtold dat ze die pedo’s in de tweede kamer ging aanpakken, werd ze ’s avonds omgelegd door een junk……ohoho joh……die haar huis in wilde om haar spullen te steken……jaha, nou…..gutgut…..wat een tuig
  Het enige wat er weg was …..juist ….haar laptop.
  Verder niets. Een moord a la de methode Pim Fortuyn…… Kennedy…….and so on.
  Die laptop is uiteraard nooit terug gevonden, ondanks het feit dat ze die junk dezelfde dag te pakken hadden. Zo’n lulhannes van het niveau je pistool leeg schieten op Kennedy……terwijl de moord uit de loop van een scherpschutter op afstand kwam

  Dat dus. Die camerageile truthola heeft geen benul van zichzelf, dus is ze inzetbaar, en de kans dat ze sterft in een van de voorop gezette scenario’s van misleiding, om vervolgens als de Anne Frank van de milieubeweging te worden gebruikt door (sorry hoor, kan het niet laten) Drol666 als boegbeeld van alles waar wij met zijn alle schuldig aan zijn……zou het jou verbazen?

  Mij niet !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.