Advertentie

En zo vond de US-verkiezingsfraude plaats..!!


*

En zo vond de US-verkiezingsfraude plaats..!!

2023 © WantToKnow.nl/be

*

Wat een ontwikkelingen! Italiaanse inlichtingendiensten en Amerikaanse beëdigde getuigenissen bevestigen, dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 zijn gestolen van president Trump. Het elektronische stemsysteem in de VS, werd gehackt door satellieten die werden aangestuurd vanuit Italië. Er werden stemmen toegevoegd aan presidentskandidaat Joe Biden om Trump te verslaan. Joe Biden is daarmee niet de rechtmatige Amerikaanse president. Kijken we naar het staatje hierboven, dan zien we dat er ook bewijs aanwezig was van beïnvloeding.

De actuele stand van zaken, die avond -dinsdag 3 november 2020, tijdens het tellen van stemmen, toonde een plotselinge, grafische, bijna verticale beweging van het aantal stemmen op Joe Biden. Dat gebeurde ’s nachts rond 6 uur, volgens deze grafiek. De info waarop deze grafiek is gebaseerd, was rechtstreeks afkomstig van de software van stemcomputers, die (grafisch) verslag doen van de stand van zaken. Het was eigenlijk allemaal al héél duidelijk, maar voor velen opnieuw TO BIG TO BELIEVE..

Voor zover de stand van zaken nu is, zijn ‘Leonardo Aerospace, Defense and Security’, samen met een medewerker van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken, de CIA, enkele Italiaanse burgers en een medewerker van de dubieuze stemcomputerfabrikant Dominion allemaal betrokken bij de frauduleuze diefstal van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020.

Toen Joe Biden eenmaal was geïnstalleerd als de (onwettige) president van de Verenigde Staten, gaf Mateo Renzi, de voormalige premier van Italië, de opdracht om de huidige premier van Italië, Guiseppe Conte, uit te schakelen. Dit wordt gedaan door Conte te betalen met miljoenen dollars in contanten om hem stil te houden. De Amerikaanse federale aanklager John Durham heeft bewijsstukken in zijn bezit waaruit blijkt dat een voormalig president, ene Barack Obama, illegaal $400 miljoen dollar in contanten op pallets heeft verplaatst, via de ambassade in Dubai met de hulp van de Italianen.

We hebben de afgelopen tijd, veelvuldig bericht over de verkiezingsfraude. Kijk naar de seniele man hier op de afbeelding.. Hij kondigde in een vlaag van verstandsverbijstering, nota bene de fraude op camera aan. (KLIK VOOR ARTIKEL HIER OP DE SITE)

Ze stalen dus deze US$ 400 miljoen van de VS en zetten het geld op een rekening van Merrill Lynch in Genève, Zwitserland. Degenen die betrokken zijn bij deze uiterst misdaden van HOOGVERRAAD, zijn al tijden bezig, deze zaak verder stil proberen te houden. Alleen al in maart van dit jaar, hebben zij vijf Italiaanse regeringsfunctionarissen vermoord om hun misdaden te verdoezelen. Dit zijn natuurlijk je reinste maffia-praktijken.

Details ontbreken, maar het lijkt erop dat feitelijk een rechtbank in Italië twee personen al een tijd geleden zou hebben veroordeeld voor het gebruik van een satelliet van het Vaticaan (!!) om stemmen te hacken bij de Amerikaanse verkiezingen. In de VS maakte het kennelijk niemand iets uit.

Ook geen journalist kennelijk, die dit op het netvlies kreeg!? Dit had natuurlijk een schokgolf door de wereld moeten sturen. Maar de corruptie dient gaande te worden gehouden om de leugens/manipulaties te blijven bedekken. Maar dit kruitvat kan dus elk moment exploderen..!!

We kunnen dit natuurlijk niet laten gebeuren en deze criminelen laten wegkomen met het stelen van het presidentschap van Amerika en het vermoorden van onschuldige mensen. Door een grote groep goedwillenden wordt nu gevochten voor gerechtigheid, en niet in de laatste plaats om de rechtmatige president van de Verenigde Staten in zijn eer te herstellen. Het verhaal wordt ongetwijfeld vervolgd; we houden je op de hoogte..!

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.