Advertentie

De VS voor schut met deze Valse Vlag operatie..?!


Naast de Japanse tanker ‘Kokuka Courageous’ die niet in brand vloog, werd ook de Noorse olietanker ‘Front Altair’ geraakt bóven de waterlijn. Deze brand op de foto is daar direct het gevolg van. Was dit ook een raket i.p.v. een kleefmijn op de romp..?

x

Het is Yutaka Katada, president van Kokaku Sangyo Co,
eigenaar van de getroffen tanker, die het heel duidelijk maakt:

“The place where the projectile landed,
was significantly higher
than the water level, so we are absolutely sure
that this wasn’t a torpedo.
I do not think there was a time bomb or an object,
attached to the side of the ship.”

vertaald:

‘De plaats van inslag van het projectiel, was beduidend hoger,
dan de waterlijn, waardoor we er absoluut zéker van zijn,
dat het GÉÉN TORPEDO was.

Ik geloof ook dat het geen tijdbom was, of een
object dat aan de scheepswand was vastgemaakt.”

 

x

De VS voor schut met deze Valse Vlag operatie..?!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Nu is het -na de verklaring van de eigenaar van de Japanse scheepvaartmaatschappij, onder wiens vlag het getroffen schip de tanker ‘Kokuka Couregeous’ vaart, de beurt aan de Japanse regering de VS om concrete bewijzen te vragen, ter ondersteuning van hún aanklacht tegen Teheran voor de aanval op twee olietankers in de Golf van Oman. Tokio heeft tot op heden, nog geen formele uitspraak hierover gedaan. De Japanse regering is volstrekt niet overtuigd voor de Amerikaanse verklaring, die gesteund wordt door UK en Saudi Arabië, dat Iran achter de aanslag zou zitten.

Heel fijntjes wordt er diplomatiek gezegd, dat ‘dat de verklaringen van de VS niet hebben geholpen om verder te komen dan een speculatief karakter voor de daders van deze aanslag’, zo onthulde de Japanse regering, via bronnen geciteerd door het Kyodo persbureau.

Het leugenachtige verhaal leek allemaal zo goed in elkaar te zitten. Tankers die door Iran zouden zijn aangevallen, een daad die volgens de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo bewezen wordt door ‘inlichtingenrapporten, gebruikte wapens, het kennisniveau dat nodig is om de operatie uit te voeren en soortgelijke aanvallen op schepen die Iran onlangs heeft gepleegd.’

Pompeo vorige week, bij zijn persverklaring over de vermeende Iraanse aanval. De nerveuze houding verraadt een duidelijke manipulatieve agenda..!!

Daarnaast zou volgens deze pompeuze Pomeo, geen enkele rebellengroepering in het gebied over de middelen beschikken, om op dit ‘niveau van verfijning’ een aanslag uit te voeren. Volgens  Pompeo toont het keihard aan, dat ze  Teheran te pakken hebben. Over enig motief wordt niet gesproken. De Amerikaanse marine bracht tegelijk met de persverklaring van Pompeo, een video uit, die volgens Washington zou laten zien dat een lid van de Iraanse scheepsbemanning een magnetische mijn uit de romp van de Kokuka Courageous zou verwijderen.

Dit zou bewijzen dat deze mijn, die vastgekleefd was aan de Japanse tanker, niet was ontploft en dat Iran dit bewijsmateriaal wilde verwijderen. Deze mijnen zouden bevestigd zijn aan de romp van de twee tankers. Het is een versie van de feiten die echter meer dan één tekortkoming vertoont en in tegenspraak is met het verhaal van de bemanning van de Japanse olietanker, waarvan meerdere schippers beweren, dat volgens hen de boot niet door mijnen of torpedo’s werd geraakt, maar door ‘vliegende voorwerpen’. (lees ‘raket’)

Op de dag van de dubbele aanval ontmoette de Japanse premier Shinzo Abe de Iraanse president Hassan Rohani. Abe zou gaan bemiddelen om de overeenkomst over het nucleaire programma van Iran, waar de Verenigde Staten eenzijdig is uitgestapt, te redden. Talrijke geopolitieke analisten wijzen er simpelweg op, dat het voor Iran natuurlijk weinig zin heeft, om een Japans schip aan te vallen op de dag dat de Japanse premier de Iraanse leider ontmoet.

De vraag is of deze amateuristische valse-vlag-operatie écht niet beter had gekund, of dat de alertheid van mensen bij vermeende aanslagen zóveel groter is geworden dan voorheen. Vanzelfsprekend heeft de VS in dit opzicht een keurig sluitende verklaring af te geven aan Japan, dat al vele decennia een bondgenoot is. Kijken we hier naar een aanval uitgevoerd door CIA/Deep State en weet Trump in essentie niets van deze aanval, noch dat hij er iets aan kan doen..

Trump was namelijk ook het eerste staatshoofd, dat -samen met echtgenote- eind mei de nieuwe Japanse keizer Naruhito en zijn Harvard-opgeleide vrouw, keizerin Masako, ontmoette. Speciaal voor deze meeting is Trump toen naar Japan gevlogen De keizer richtte een keizerlijk staatsbanquet in voor zijn Amerikaanse gasten.. Daarnaast stond een bezoek gepland aan een Amerikaanse marinebasis in Japan en had Trump een ontmoeting met…. de Japanse premier Shinzo Abe..!!

7 gedachten over “De VS voor schut met deze Valse Vlag operatie..?!

 1. Het eerste wat ik dacht bij het eerste bericht met “nieuws” over deze aanval was direct False Flag, en dan inderdaad ook nog heel amateuristisch gedaan ook.
  Het lijkt er op dat steeds meer mensen dit soort aanslagen door hebben en dat is een goede zaak. Laat degenen die er achter zitten maar eens zweten omdat het “weer” mislukt….

  1. De vraag die ons bezig houdt: wat wij zien, zien zij ook. Wat het idd ‘alleen maar’ een waarschuwing.. Wellicht dat de Deep State niet verder ook kán gaan. Omdat Trump dan een oorlog kán voorkomen, door gewoon troepen thuis te houden. Vanuit het Q-Anon-perspectief gezien..

 2. Als men er meer wil van weten, zal men het moeten vragen in Tel Aviv. Zoals ik had voorspeld, in een eerdere reactie, zullen er nog “false flags” volgen. Bibi wil immers absoluut een oorlog met Iran, uit te vechten door de vazallen zoals de USA, G.B. Frankrijk.. e.a. Tot nu toe bleef het allemaal wel zeer “beperkt…” en ik denk dan ook dat er een escalatie zal volgen met vele doden.. om de oorlog tegen Iran te kunnen starten. Er is m.i. één positief punt : namelijk de rol van de sociale media om de leugenballonnen te doorprikken, en dit bij manier van spreken in “real time”. Dit verklaart dan ook de toenemende oorlog tegen deze sociale media.

  1. https://nos.nl/artikel/2289448-iran-gaat-uraniumlimiet-nu-snel-overschrijden-nucleaire-chantage-zegt-vs.html
   De VS vind dit chantage wordt geschreven maar waren zij juist niet zelf uit de atoomdeal gestapt? Hoe noemen ze dat dan? Iran zou ook een CIA netwerk hebben opgerold.
   https://nos.nl/artikel/2289490-vs-stuurt-duizend-extra-militairen-naar-midden-oosten-wegens-spanningen-iran
   Wanneer wordt de VS eens aangesproken door de bondgenoten op hun gedrag want hun bemoeienis met alles en iedereen gaat steeds verder en daardoor lijken ze velen tegen zich in het harnas te jagen.Sancties tegen China (importheffingen),Iran enz overal lijkt de VS de dienst te willen uitmaken maar hebben ze dat recht eigenlijk wel en gaat dit niet totaal de verkeerde kant op? Dan kan de VS wel beweren niet op oorlog uit te zijn maar dat laten ze dan wel op een erg slechte manier zien.

 3. De foto van het schip is van de Front Altair, slordig!

  Waarom dat belangrijk is, is dat als men de foto’s van de Front Altair op een rijtje zet dat men dan eerst een schip ziet dat voor drie kwart zwart is geblakerd en dat nog brandt. Zie de foto boven en met name de brug. Vervolgens zien we een foto waarbij de brug nog bijna wit is maar waarbij het schip al niet meer brandt. Let ook op de vreemde overbelichting en de ramen die lijken te verdwijnen.

  Kortom, dit is geen valse vlagaanval maar gewoon nepnieuws: geen schip is aangevallen, niets heeft gebrand, leve de Photoshop.

  1. Dank Nils voor je oplettendheid. Wij waren ook op het verkeerde been gezet. We hebben de foto, zoals je bovenaan ziet, vervangen. Het was een de verkeerde combi van foto en tenaamstelling. De Japanse tanker is dus niet in brand gevlogen, maar wel op 2 posities, bóven de waterlijn geraakt. 2 Gaaten in de romp. Overigens een vreemde plek voor een landmijn, zo ver boven de waterlijn.. Of hadden deze gaten er zo voor moeten zorgen, dat de tankers langzaam-maar-zeker waren gaan zinken..!?

 4. Quote:Arnold2[“Wanneer wordt de VS eens aangesproken door de bondgenoten op hun gedrag want hun bemoeienis met alles en iedereen gaat steeds verder en daardoor lijken ze velen tegen zich in het harnas te jagen.Sancties tegen China (importheffingen),Iran enz overal lijkt de VS de dienst te willen uitmaken maar hebben ze dat recht eigenlijk wel en gaat dit niet totaal de verkeerde kant op? Dan kan de VS wel beweren niet op oorlog uit te zijn maar dat laten ze dan wel op een erg slechte manier zien.”]
  Wie gaat dat doen als je ziet hoe met name de vernederlandse menigte zo pro VS is als de tering. Kleding met opdrukken tot het verneuken van de taal aan toe, pop en film’helden’ adoreren en de buitenlandpolitiek (lees alles van de NOS slikken) oriëntatiegedrag van jongeren, bedrijfscultuur, alles wijst op een totale onderwerping aan Babylon.
  Natuurlijk via de EU. Want dat is de werkmaatschappij van de VS.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.