Advertentie

11 September 2001: een valse-vlag-operatie!


911 sarcasme

x

x

11 September 2001: een valse-vlag-operatie!

2013 © WantToKnow.nl

x

x

De VS, onder leiding van de heer George W. Bush en zijn uiterst lepe rechterhand, de heer Dick Cheney, wisten niet hoe snel zij het AMerikaanse volk aan moesten praten, dat Al Qaida de grote boosdoener was, áchter de aanslagen van 11 September in de VS. Dat er door beide heren GEEN ENKEL bewijsstuk werd overgedragen dat hun beweringen moest staven, mocht verder kennelijk geen naam hebben. De kant-en-klare ‘Patriot Act’ werd gepresenteerd aan het Amerikaanse Congres en met uitzondering van één stem, unaniem aangenomen. Afghanistan werd aangevallen onder valse voorwendselen.

Dat twee jaar daarvoor een denktank áchter de Republikeinse partij in een rapport had gemeld dat de VS haar belang in het Midden Oosten diende uit te breiden, en dat daarvoor een cataclystische gebeurtenis nodig was, is bij velen nauwelijks bekend. Dat die cataclystische gebeurtenis door ‘krachten achter de schermen’ van de Amerikaanse regering in elkaar gezet zou kunnen zijn, werd niet eens overwogen, door de vele schaapachtige hordes mensen. Maar dat weldenkende mensen, zoals de Duitse oud-minister van Defensie, Andreas von Bülow, al diréct hun sterke vraagtekens hadden gezet bij de schertsvertoning van de 9/11-aanslagen, is ook bij weinigen bekend. Hij en oud-minister Michael Meacher, uit het Engelse kabinet van Margaret Thatcher, bleken uiterst uitgesproken in hun mening over de 9/11-aanslagen. Zullen we de heren Meacher en Von Bülow aan het woord laten? Kijk hier naar deze vergeten Nederlandse reportage van ‘2Vandaag’, van 9 September 2005..!

Denk dus niet dat alleen samenzweringskrankzinnigen zich met dit verhaal bezig houden..! Stuur het artikel door naar je kennissen, familie en vrienden. Zeker aan hen die autoriteit hoog hebben zitten.. Voor ons echter spreken hier gewoon 2 mensen met het hart op de juiste plek..!

 x

x

x

Andreas von Bülow, oud-minister van Duitsland. Samenzweringsidioot? (klik voor biografie)
Andreas von Bülow, oud-defensieminister van Duitsland. Direct na het zien van de beelden van de ‘vliegtuiginslagen’ had hij zijn twijfels bij de officiële versie van de aanslagen.. Samenzweringsidioot of realist? (klik voor biografie)

Twijfels over de officiële versie van de gebeurtenissen van die 11e September 2001, blijven continue groeien, zowel in de VS, waar het heel gewoon is geworden om je ‘9/11’-twijfels te uiten, als in de rest van de internationale gemeenschap. Speculaties, die dus vlak ná de aanslagen op het internet te vinden waren, worden niet meer belachelijk gemaakt en er verschijnt steeds meer bewijsmateriaal, dat direct en indirect, een duidelijk plaatje schildert van de werkelijke opzet van de 11 September-aanslagen. Kijk hier op de site voor heel veel informatie, van alle kanten, die deze ontwikkeling nog eens krachtig onderstreept, voor het geval jij er eens goed voor wilt gaan zitten, om jouw waarheid hier omtrent te vinden.

De verantwoordelijkheid voor deze verschrikkelijke gebeurtenissen, ligt dus neit bij de Islamitische terroristen, maar bij een aantal hooggeplaatste ‘regeringsleiders’ en militairen van de Amerikaanse regering. De onderstaande documentaire is in dit opzicht een onontbeerlijke hoeksteen in het oprecht bekijken van deze aanslagen.  Het is een verhaal dat zich vooral richt op de krankzinnige onregelmatigheden die in de officiële versie van de gebeurtenissen te vinden zijn en – vanzelfsprekend-  onderdrukt zijn door genoemde partijen. De vraag die in de documentaire wordt beantwoord is of we werkelijk niets kunnen weten van de WARE achtergronden van de 11-September-aanslagen, of nog steeds worden besodemieterd, ook hier in Europa. Zoals zo vaak, ligt het antwoord in jouw handen, en van jou wordt niets anders gevraagd, dan met een ‘open mind’ te kijken naar wat je ziet en dienovereenkomstig te concluderen..!

x

 

http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/911–false-flags/911-false-flag—german-documentary.html#sthash.Zap7LQe6.dpuf

20 gedachten over “11 September 2001: een valse-vlag-operatie!

 1. Is de leugen voor de Amerikanen niet te groot om het te kunnen bevatten?? Want, als dit een inside job is, wat is er dan nog meer mis met Amerika? Als ik een inwoner van de U.S.A zou zijn zou ik mij toch op z`n zachtst gezegd onpasselijk gaan voelen.

  1. Vergis je niet in het feit dat Al Quaida gewoon een cel is van de CIA!
   En dat ook hier weer de hegeliaanse dialectiek aan het werk is.
   Probleem, reactie, oplossing!
   Er staan ’terreuracties’ geplanned.
   De bevolking wordt bang gemaakt.
   Vervolgens stemt men in met vrijheidsbeperkende maatregelen.
   Conclusie….
   Doel bereikt, weer een stap verder de gevangenis in!

 2. Heel veel zaken die nu spelen m.b.t. het uitrollen van een wereld fascistische een-partij staat, beter bekend als de NWO, gedraagt zich als een ziekte die als een virus om zich heen grijpt.
  Deze ‘ziekte’ kan alleen dan gedijen wanneer de ‘gastheren/dames’ er de voorwaarden voor schapen. Die voorwaarden zijn in belangrijke mate de goedgelovigheid en schaapachtigheid van vrijwel de hele wereldbevolking welke in occupy termen ook wel de 99% wordt genoemd.
  Daarbij geldt dat de beter geinformeerden in de materieel beter gesitueerde landen een extra verantwoordelijkheid dragen. Het maar laten gebeuren en geen vragen stellen is het smeermiddel waardoor de vorming van deze ‘heilstaat’ sneller zal plaatsvinden.
  Zoals Yiddu Krishnamurti al zei; “het is geen teken van gezondheid aangepast te zijn bij een volledig zieke samenleving”, zo is het de taak en de verantwoordelijkheid van ieder om waar dan ook iedere vorm van autoriteit te onderwerpen aan een kritische toets.
  Autoriteiten zijn verworden tot de dragers van de wereldwijde ziekte.
  Het blindelings vertrouwen van autoriteiten is als het klakkeloos overdragen van collectief zelfbeschikkingsrecht.

 3. Ja, wat toevoegen? Misschien dit: Dit gebeurt ook in nederigland, en het lijkt zinvol daarvan nota te nemen. De heren Opstelten en Teeven negeren, zo lijkt het, de Grondwet, en daarmee ook de UVRM. Leven in een zgn. democratie, wat regeren door het volk, de mensen die er wonen, zou er heeel anders uitzien, wanneer daarvan werkelijk sprake zou zijn. Ter illustratie: 1 gegeven, ter contemplatie: hoe zinvol is het creëren, sterker nog, er slechts aan denken, aan die mogelijkheid, van een leger?
  In Licht en Liefde, en ik buig voor je

 4. Reptielen leven in de schaduw en zijn wakker, wij hebben het licht nodig om wakker te zijn.
  De leugen van 911 komt binnen 5 jaar uit, maar ondertussen proberen ze iederen zand in de ogen te schrooien, Egypte, Irak, Iran en de zogenaamde aanvallen van ex bin laden aanhangers. De reptilians zij desperate. Wij worden wakker en gaan ze aanpakken en hun denken hoe kon ik die slaven in bedwang houden, te laat helaas. Helaas voor hun ben ik me overal van bewust en heb daarom geen rust, hahaha Over 7 jaar is iedereen al die oorlogen zat en komt er piece for 10000 years,
  dus voor de diehards, nog 7 jaar, het is een bijzondere tijd en we maken deze overgang niet vaak mee, hhahah
  Weet je wat de fout van de reptielen is: te snel teveel geld willen verdienen daarbij je tegenstanders uit de weg ruimen.
  Dat loopt in de gaten.
  Zijn ze wakker geworden bij Loetje Overveen,allemaal reptielen op een kluitje???

 5. Fijn boekje gelezen:” Hoe de rijken de wereld regeren”. En iedereen hier wist dit allang. Maar de mensen die het zouden moeten weten zijn simpelweg niet geinteresseerd in deze zaken.
  Jammer, maar helaas. Mijn vertrouwen in politici en beleidsmakers is nihil. Mijn vertrouwen in mensen is gelukkig nog enigszins intact…behalve als ze naar de stembus gaan.
  Uiteindelijk blijkt de aloude leus nog steeds op te gaan: ” Geef het volk brood en Spelen…”, dan blijven ze wel zoet. En op tv zien we amper iets terug van wat er op internet aan kennis en informatie te vinden is…Het gaat alleen maar om OPINIES van derden. Veel geblaat en weinig wol. En dit is dan ook slechts mijn mening; voor zover die wat waard is.

 6. P.s. Reptielen, “grey’s” of aliens…daar geloof ik niet zo in. Ik geloof wel dat er hebzuchtige en machtsbeluste mensen bestaan, die heel ver gaan om hun belangen te verdedigen! En de belangen van een wereldmacht zijn natuurlijk ENORM belangrijk!

  1. Als je de Engelse taal niet erg vind en je hebt de tijd om eens het volgende boek te lezen:’The Worship of the Serpent’ Traced Throughout the World, and Its Traditions Referred to the Events in Paradise van de auteur John Bathurst Deane, zul je zeker meer gaan beseffen dat er wel degelijk reptiel/mens hybrides op deze wereld zijn. Achter de schermen in het duister….

 7. P.S.2,
  Vinden jullie het allemaal ook zo gek dat Bin Laden zonder berechting dood in de zee is belandt? Identificatie onmogelijk en hoor-, en wederhoor ook uitgesloten? Opnieuw een “Jammer, maar helaas”?

  1. Ik zie veel mogelijkheden in de theorie van Judy Wood.
   Maar ik denk dat de druk om het gebeuren te laten ‘slagen’, het noodzakelijk maakte om meerdere technieken te gebruiken waaronder termiet en traditionele controlled demolition.
   Maar als exotische energie gebruikt is is in een klap de bla bla van tafel van wat vaak beweerd wordt, dat aetherenergie alleen mogelijk is met de juiste intentie!
   9-11 was nou niet bepaald een goeie intentie.
   Natuurkrachten oordelen niet en werken altijd wanneer aan de juiste voorwaarden is voldaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.