Advertentie

MH17: Maleisië luis in de pels van het JIT-’team’..!


x

MH17: Maleisië luis in de pels van het JIT-’team’..!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Maleisië blijkt zich weer niet aan te sluiten bij de poging van Nederland en Australië om Rusland verantwoordelijk te houden voor het neerhalen van vlucht MH17. Opnieuw heeft de Maleise premier zélf, afstand genomen van de algemeen omarmde versie van ‘het bewijs tegen de Russen’. Vorig jaar was het ook al de Maleisische transportminister Loke die keihard stelde ‘dat er geen doorslaggevend bewijs is dat Rusland verantwoordelijk is’. En Nederland speelde het spelletje, door te laten weten dat het toen ‘wat verrast’ was… Maar Maleisië is toch lid van het JIT-team..? Alle leden hebben toch het bewijs gezien..? Dat naad- en foutloos Rusland aanwijst als dader..?

De enige persoon van de Maleise regering, die het eens is met de conclusies van het JIT, is de minister van dat gisteren GEEN ENKEL BEWIJS liet zien, dan ‘vage, onderschepte telefoongesprekken van Russische en Oekraïense militairen.

Anthony Loke, de Maleisische minister voor Verkeer en Transport

Minister Loke van Maleisië was vorig aar ook al heel duidelijk in zijn opstelling: “Veel té voorbarig om nu al naar Rusland te wijzen”, zei deze minister toen. Hij sprak vorig jaar zijn twijfels uit, tijdens een interview voor Channel News Asia, een Maleisische Tv-zender. Julie Bishop, minister van Buitenlandse Zaken van Australië reageerde toen kort daarná, door te stellen ‘dat de enige logische conclusie is dat Rusland een directe rol heeft gespeeld bij het neerhalen’.

Is het bizar dat Maleisië zich op deze wijze opstelt en deze uitlatingen doet? Want ze doen dit, TERWIJL ZE IN HET BEZIT ZIJN VAN HET BEWIJS dat gisteren door het JIT werd gepresenteerd, als zou de hele aanslag terug te voeren zijn, tot de daders, de 53ste Anti-Aircraft-raket-brigade van de Russische federatie. Kennelijk is de minister van Buitenlandse Zaken van Maleisië wel door het JIT zódanig ‘ingepakt’, dat hij achter de JIT-conclusie staat. Want hij tekende de verklaring die deze conclusie, namens de JIT-leden bekrachtigt.

Vorig jaar liet Stef Blok (Buitenlandse Zaken) weten, na de uitspraken van minister Loki, dat er ‘nauw contact is met Maleisië en dat ook zij de bewijsvoering kennen’. Steef Blok maakte de woorden van de transportminister kleiner dan ze zijn en sprak toen bijna badinerend:

“De woordvoering van de nieuwe minister vond ik wat verrassend, maar ik realiseer me ook dat het een zeer recent aangetreden minister is dus ik ga er ook geen zware conclusies aan verbinden”.

Zoals je weet, werken Nederland, Australië, België, Oekraïne EN  Maleisië samen in dit Joint Investigation Team, dat het neerhalen van de MH17 in 2014 onderzoekt. Het JIT maakte vorige week op een persconferentie al bekend, dat ze voldoende bewijs hebben om te stellen dat de BUK-raket waarmee MH17 werd neergehaald afkomstig was van de genoemde luchtafweerbrigade. Toen liet de Maleise premier Mohammed Mahatir al weten, dat hij het niet kon geloven, dat de Russen zich op deze naïeve wijze schuldig zouden hebben gemaakt aan deze daad..!

Dato Sri Anifah Aman, minister van Buitenlandse Zaken van Maleisië

De Nederlandse en Australische regeringen besloten op basis van de bevindingen, Rusland aansprakelijk te gaan stellen. De andere drie landen sloten zich er in eerste instantie niet direct bij aan. Volgens Stef Blok (BuZa) was dat ‘omdat die landen wat meer tijd nodig hebben’.. Maar na de presentatie van gisteren, 19 juni 2019, is het dus opnieuw de Maleise premier, die zijn woorden herhaalde in een persconferentie, waar hij dat vorige week deed in een interview..

De 90-jarige premier Mahathir zegt dus, dat er geen harde bewijzen zijn dat Rusland verantwoordelijk is voor het neerhalen van vlucht MH17. Maar hij gaat verder en haalt uit naar Rutte, als grote bedenker van deze JIT-opzet:

Volgens de Maleise premier was het strafrechtelijk onderzoek er van meet af aan op gericht om Rusland aan te wijzen als enige schuldige.  En dat allemaal, nog voor het onderzoek was begonnen. “Nu zeggen ze dat ze bewijzen hebben. Het is heel moeilijk voor ons om dat te accepteren.”

Het lijkt behoorlijk te rommelen in de Maleise ‘gelederen’. Dat lijkt zeker zo, als je kijkt, naar de verklaring die de minister van Buitenlandse Zaken, Dato Sri Anifah Aman plaatste op de site van het Ministerie van Buitenlandse zaken HIER  Maar niets is wat het lijkt…

Het is namelijk de vraag, of dit niet alleen maar heel duidelijk maakt, dat Maleisië het spelletje meespeelt en zelfs mééstemt, bij de zaken die het JIT voor mekaar lijkt te hebben gebokst.. Maar een minister van Buitenlandse Zaken die in zijn land geen steun heeft, zit feitelijk op een eiland. Maar voor ons is het duidelijk: hij speelt dit spel met opzet mee, om de andere leden van het JIT, zand in de ogen te strooien EN betrokken te blijven bij de vergaderingen over de MH17-ramp, die natuurlijk achter gesloten deuren plaatsvinden..!

* * *

4 gedachten over “MH17: Maleisië luis in de pels van het JIT-’team’..!

 1. Een recente analyse :
  https://www.zerohedge.com/news/2019-06-21/mh17-report-compromised-start
  met enkele citaten :
  “MH17 Report: Compromised From The Start
  The crash on July 17 2014 came shortly after the “Euromaidan revolution” in Kiev – which first began in November 2013 and culminated in the ousting of elected president Yanukovich on 23 February 2014, happily helped along by John McCain, Victoria Nuland and then-US ambassador to Ukraine (now ambassador to Greece) Geoffrey Pyatt for the USA, as well as various EU actors.
  Russia reacted by “annexing” Crimea – a large majority of whose people had voted for Yanukovich, thereby safeguarding its access to its only warm water port. Not a shot was fired there, but it was very different in East Ukraine (Donbass), where people -of Russian origin- also didn’t want to be subjected to a new regime under Nuland’s puppet Yatsenyuk -and later Poroshenko. They started a civil war which continues to this day……………………..
  The four men in question, by the way, are not accused of firing the BUK missile that supposedly downed the MH17. They are only accused of facilitating the transport of the missile and launcher from Russia to Ukraine -and back. The JIT Ukrainian team bases the entire story of that transport on serial numbers it says it has found…………………………………
  On September 17 2018, the Russian Ministry of Defense in a YouTube response to a May 24 2018 JIT exhibition, said it had tracked down those serial numbers, 8868720, and 1318869032, and 9M38, and said both the launcher and missile corresponding to the numbers were purchased by Ukraine from Russia as far back as 1986, transferred there, and had never left the country since….
  I get that information from a lengthy, deep-digging and highly recommended essay by Eric Zuesse, from December 2018, MH17 Turnabout: Ukraine’s Guilt Now Proven, which I’ve been reading the past few days, in which Eric says:
  “…if the JIT’s supplied evidence is authentic — which the Ukrainian team asserts it to be — then it outright convicts Ukraine. This is an evidentiary checkmate, against the Ukrainian side.” (=einde citaten).
  Ik durf zelfs te stellen dat het resultaat van het onderzoek al vast stond, nog voor het drama gebeurd was. Ik verwijs naar alle betrokken partijen en wie daar de werkelijke macht in handen heeft. Zoals ik reeds vroeger veronderstelde zijn er hier m.i. verschillende doeleinden. Maakte de annexatie van de Krim door Rusland ook deel uit van het “pakket doeleinden?”. Het resultaat is imo dan ook dat alle betrokken partijen moeten zwijgen. Er zijn immers voldoende andere “false flags” uit het verleden die gebruikt worden als chantage middel. Ik verwijs naar een vorige reactie die niet gepubliceerd werd. Zie ook de recente info over de USS Liberty waaruit blijkt dat er ook actieve medewerking was uit de USA zelf. Een belangrijk gegeven ontbreekt in de tekst op Zero Hedge : 20 minuten na het neerhalen van de MH 17 begon de Israëlische aanval op Gaza. Een reactie uit de link van Zero Hedge :
  “15 uren geleden”
  Malaysia has had combative relations Israel for decades. Mossad is the most likely culprit in the shoot down of MH-17. That’s how Israelis work. You don’t do what they tell you to do, they stage a mass-shooting or a bombing……. or shoot down a plane full of innocent civilians. No cost is too great for the chosenites.
  “By Way of Deception Thou Shalt Do War” …… pretty much all you need to know.”(=einde citaat).

  1. Er is al vaak geschreven en gesproken over de machten die vanachter de schermen zouden bepalen wat regeringen moeten doen en het lijkt er steeds meer op dat regeringen ook gehoor geven aan die verborgen machten.Bankiers,Wall Street,the London City en anderen lijken de dienst uit te maken mogelijk aangestuurd door Tel Aviv.
   De Nederlandse regeringen hebben bewezen dat zij de zijde van de bankiers kiezen wat duidelijk werd met het “redden” van banken wat in mijn ogen gewoon een manier is geweest om op gelegaliseerde wijze mensen te bestelen.Ook de lage straffen van bankiers en grote bedrijven staan niet in verhouding ten aanzien van straffen die de burgers opgelegd krijgen wanneer zij eens in de fout gaan.Wanneer men ziet dat de tweede kamer vaak enorm veel herrie maakt wanneer ze het weer eens ergens niet mee eens zijn maar wanneer het daadwerkelijk aankomt op besluiten nemen zien we telkens weer dat het niets anders dan show is,wat te concluderen valt uit het telkens toch weer weigeren om moties goed te keuren waarmee ze Rutte en consoorten zouden kunnen wegsturen.
   Ook al zijn het verschillende partijen ze lijken toch telkens Rutte te beschermen en zijn handelen goed te vinden.Vaak ook worden moeilijke situaties opgelost door mensen geen gelegenheid meer te geven vragen te stellen ivm tijdgebrek of gewoon het weigeren vragen te laten stellen.(Zo zag ik afgelopen week bij het vragenuurtje dat Hiddema nog vragen had maar gewoon door Arib niet in de gelegenheid werd gesteld om vragen te stellen).Rutte liep ooit weg toen Omtsigt vragen stelde over mh 17 wat ook goed werkt wanneer het te moeilijk wordt en Buma heeft hem zelfs van de mh 17 zaak gehaald maar de dank is groot van mogelijk de zijde van de verborgen krachten want als dank mag hij nu burgemeester van Leeuwarden worden. Vragen van nabestaanden worden kennelijk ook niet beantwoord of onvoldoende wat natuurlijk helemaal schofterig is.
   (zie artikel op WTK gedateerd op 23 juli 2018 “MH17,de twijfel van een nabestaande..!”
   Ook professoren en andere onderzoekers en of schrijvers worden zelfs tegengewerkt wat ook veel zegt natuurlijk. https://www.wanttoknow.nl/nieuws/professor-van-der-pijl-en-de-mh17-ramp-twijfels/ Ook opvallend is dat laatst stoelen voor de Russische ambassade gezet zijn en vaak wordt dan iets in de trant van uit naam van de nabestaanden beweerd terwijl er mogelijk nog geen tien mensen bij aanwezig zijn/waren.
   Dan heb ik het nog niet eens over: Carlos Bucka,Olga Isvina,het weizigen van de vlieghoogte van gevechtstoestellen op bepaalde sites en officiële bronnen, enz.
   Wanneer er een ongeluk met een Boeing gebeurd is het vaak de NTSB die waar ook ter wereld onderzoek doen en die beweren vaak in uitzendingen van air crash investigation dat voor een onderzoek ALLE onderdelen nodig zijn om tot een eindconclusie te kunnen komen.Waarom werd hier de NTSB buiten gehouden? Waarom alleen hoofdzakelijk de cockpit teruggehaald?Waarom is er geen wapenstilstand afgesproken direct na de ramp met het bevriende Oekraine zodat onderzoek kon plaatsvinden ter plaatse? Waarom zijn zowieso onderdelen naar Nederland verplaatst en heeft dat het onderzoek niet nadelig beinvloed? Is het niet zo dat op een plaats delict niets verplaatst mag worden voor het onderzoek ter plaatse is afgerond? Mensen ter plaatse woonachtig hebben onderdelen verzameld waar kennelijk niet naar omgekeken wordt,hoe kan dat?
   Vragen,vragen en nog meer vragen maar te vaak geen antwoorden.

   https://www.wanttoknow.nl/nieuws/professor-van-der-pijl-en-de-mh17-ramp-twijfels/

 2. Mocht het zo zijn dat er inderdaad oorlog uitbreekt naar aanleiding van het getreiter tegen Rusland wat klip en klaar de bedoeling is, dan voert de verradersclub van dit land onder leiding van mispunt rutte (hij krijgt van mij geen hoofsletter) precies uit wat de VS beoogt.
  En mocht het, wat ik vurig niet hoop, tot een nucleair conflict komen, dan Rusland zeker ook een hele dikke atoompieper voor vernederland in gereedheid gaan brengen als tegenprestatie voor de judasdaad!

  1. https://www.stichtingvliegrampmh17.nl/over-de-stichting/bestuur
   Rob afgelopen week zag ik op TV de voorzitter van stichting vliegramp mh17 en die zei iets (vrij vertaalt) in de trant van met alle respect maar het gaat er mij niet om wie die knop heeft ingedrukt,maar wie verzuimd hebben dat tegen te houden.
   Vreemd wanneer eerder werd gezegd dat de onderste steen boven zal komen en de daders bestraft.
   Ook die werkgroep roept om maatregelen tegen de Russen terwijl er nog totaal niets is bewezen of een uitspraak van een rechter is.
   Waarom houden zij zich met politiek bezig in plaats van met de belangen van de slachtoffers en nabestaanden? In mijn ogen is die werkgroep niets anders dan een olie op het vuur gooiende organisatie die politiek getint is en tegen de Russen is,maar goed dat is alleen maar mijn mening natuurlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.