Advertentie

De valse-vlag in de vorm van ’n ‘olietanker-aanval’..


Joe Ricci

x

x

De valse-vlag in de vorm van ’n ‘olietanker-aanval’..

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Het is de directie van Kokuka Sangyo shipping company, in de persoon van Yutaka Katada, die reporters in één zin de waarheid vertelt en daarmee het hele valse-vlag-scenario van de VS-Deep State onderuit haalt. We hebben het natuurlijk over de vermeende ‘Iraanse aanval op olietankers in de zeestraat van Oman’. Nee het waren geen mijnen, die aan de tankers waren vastgeplakt en waarvan er later, een onontploft exemplaar (???) door Iran zou zijn ‘verwijderd’.. Heimelijk gefilmd door Uncle Sam, waardoor Iran er ‘gloeiend bij was’.. Wat een onzin..!

In de vroege uren van vrijdagochtend hebben de Amerikaanse militairen de video vrijgegeven, die deze verwijdering van een niet-ontplofte zeemijn zouden laten zien…. En ja, natuurlijk is Groot-Brittannië er ook weer als de kippen bij, en steunt de beoordeling van de VS, dat het Iran was, dat verantwoordelijk is voor deze aanvallen op de twee olietankers in de Golf van Oman.

Maar deze woorden van directeur Yutaka Katada, die niets aan duidelijkheid over laten:

“The crew members are saying that
they were hit by a flying object.
They saw it with their own eyes,”

“De bemanning verklaart dat het schip
werd
getroffen door een vliegend object.
Dat hebben ze met eigen ogen gezien.”

Dus als deze Japanse zeelieden spreken over een raketaanval op hun schip, dan is de VS niet in staat geweest dit te filmen..?? En wel het vermeende Iraanse bootje, met lieden, die de mijn verwijderden..?? De bemanning van de onder Japanse vlag varende tanker, die Golf van Oman werd geraakt is er dus hel duidelijk over. Nee, geen aan de romp van het schip bevestigde zeemijn, maar ‘vliegend voorwerp’ VOORDAT er een tweede ontploffing aan boord was.

Dat verklaarde de directeur van deze scheepsmaatschappij vrijdag de 14e. “Ze zagen het boject met hun eigen ogen,” vertelde Yutaka Katada aan verslaggevers. En voegde daaraan toe: We hebben een bericht ontvangen dat er iets in de romp lijkt te zijn ingevlogen, dat er een explosie was en dat er toen een gat in het lichaam van het schip is ontstaan.

Dezelfde Katada had de dag ervóór aan verslaggevers verteld dat het schip, de ‘Kokuka Courageous’, die was geladen met methanol, was getroffen door twee duidelijke aanvallen. “Na de eerste aanval maakte onze bemanningsleden ontwijkende manoeuvres, maar drie uur later werd het schip weer geraakt,” zei hij. Vrijdag zei hij dat hij nog geen informatie had over de aard van de eerste aanval op de tanker. De ontploffingen veroorzaakten een brand aan boord, maar Katada zei dat er vrijdag geen grote schade was aangericht.

De leugenachtige Pompeo is duidelijk ongemakkelijk bij zijn persverklaring dat Iran de boeman is..

De bemanning werd snel geëvacueerd, met daarbij één bemanningslid dat lichte verwondingen had opgelopen. “De bemanningsleden gingen daarna terug naar het schip, met steun van het Amerikaanse leger en brachten de noodstroombron in werking” zei Katada. “We gaan de totale schade opnieuw opnemen, maar we denken niet dat het schip zal zinken. Er is geen schade aan de goederen en brandstof.”.

Hij voegde toe dat hij geloofde de aanvankelijke rapporten voorstellend een torpedo betrokken was bij de aanval onjuist waren. “De schade was boven de waterlijn. Het zou onder water zijn geweest als het er sprake was geweest van een torpedo. Dus ik denk dat het rapport onnauwkeurig is”. De Kokuka Courageous werd rond dezelfde tijd geraakt als een andere tanker in het gebied, de Noorse Front Altair, die volgens de Noorse Maritieme Autoriteit door drie explosies werd getroffen.

Kijk hoe FOX, de favoriete Tv-zender van Donald Trump, het verhaal helpt vorm te geven, door mee te zingen met het rytme van de oorlogsdrums. Kijk naar het huichelachtige interview dat de presentator van de nieuwsshow heeft, wanneer hij spreekt met een oud-generaal, die kennelijk in ruil voor aandacht voor zijn boek, wel een propaganda-praatje wil houden voor het volk.. Maar eerst de pompeuze Pompeo, die de persverklaring aflegt en

Tja, laten we dan ook maar deze behoorlijke nuchtere reportage zien van Joe Ricci van nieuwskanaal RT, waarin op niet mis te verstane wijze duidelijk wordt gemaakt, hoe idioot het amateuristische verhaal van de Amerikanen in elkaar steekt. Of heel simpel gezegd: ‘It doesn’t make sense’, of zoals wij dat in goed Nederlandse zeggen: ‘HET SLAAT NERGENS OP!’…

Voormalig Pentagon-medewerker Michael Maloof

Luister in onderstaande video, naar voormalig Pentagon-medewerker Micheal Maloof. Hij gelooft dat de aanvallen bedoeld waren om een sterk signaal af te geven en dat er hier geen sprake is van ’toevalligheden’. Maloof:

“Ik bedoel, dit is allemaal in scène gezet en is bedoeld om een bericht te sturen, dat het niet de bedoeling was, dat de schepen zouden zinken. Zoals ik het interpreteer. En als je gaat kijken naar de oorzaak en kijkt naar waar de schepen vandaan kwamen; ik bedoel dat iemand moest weten wat het ladingsmanifest was van de boten, wie de scheepseigenaren waren. Dit is iemand geweest, die toegang tot dat soort informatie had. Alleen zij kunnen deze aanslag zo gepland hebben.”

Diplomaat Jim Jatras

Voormalig Amerikaans diplomaat Jim Juris zegt in het interview rake dingen:

“Ik denk dat het overhaast oordelen altijd verdacht is. Kijk eens hoe vaak we dit in het verleden hebben gezien! Of het nu gaat om de gasaanvallen in Syrië of de Servische mortieraanvallen in Bosnië. Als er op zijn minst twijfel is over wat er gebeurd is, zijn er niet alleen overheidsbronnen, maar ook media die zich haasten om de aangewezen dader op de hielen te zitten.  Onder omstandigheden die dan wel heel handig uitkomen, nietwaar?

Precies op het moment dat de Japanse minister-president Abe in Teheran was… Had hij een boodschap van Trump bij zich? Misschien is er een eerste stap om dingen uit te werken en BOEM, dan verschijnt dit handige motief, zeg tegen jezelf dat het té voor de hand liggend is. Ik denk dat met name hier de media natuurlijk een plicht hebben. Ze zijn eerder medeplichtig dan sceptisch, om niet te spreken van cynisch. En verdienen deze mensen het voordeel van de twijfel?

Ik denk dit niet alleen van journalisten, maar ook van burgers, waar is de gezonde vraagstelling? De term deep state is helaas een modewoord geworden, maar ik denk dat die werkelijk bestaat. Een methodologie en dat de media deel uitmaken van dat apparaat. Ze zijn er dus medeplichtig aan.”

 

1 gedachte over “De valse-vlag in de vorm van ’n ‘olietanker-aanval’..

 1. Intussen duiken er meer en meer berichten op over een nakende USA aanval in de media :
  https://www.prisonplanet.com/jerusalem-post-u-s-bombing-of-iran-will-be-massive-but-will-be-limited-to-a-specific-target.html
  met citaat :
  “According to the Jerusalem Post, a bombing campaign is being planned that “will be massive but will be limited to a specific target”…”(=einde citaat).
  Zoals bij elke “false flags” zijn er verschillende doelen en gevolgen :
  https://www.zerohedge.com/news/2019-06-14/senators-switched-key-votes-bill-gulf-arms-ban-hours-after-tanker-attacks
  met citaat :
  “A brief report from AntiWar.com’s Eric Garris suggests Thursday’s tanker attack incident in the Gulf of Oman which the United States promptly blamed on Iran has directly impacted bills placed before the Senate which would ban US arms sales to Saudi Arabia, Bahrain, and Qatar.
  Garris wrote of the vote which came hours after the Gulf tankers incident: “Both votes were considered highly likely to pass up until they were rushed to the floor today. The timing appears almost certainly to have been related to Thursday tanker bombings in the Gulf of Oman, and shifted a number of Senators’ votes in favor of continuing the arms sales.” He noted that “some senators switched sides to kill the bills” following news of the tanker attacks.” (=einde citaat).
  Ik zie dan zoals gewoonlijk, naast de (geo)politieke belangen , ook de “zakelijke” belangen die een rol spelen.
  Wie er zich nu m.i. wel blootstelt aan wraak is Japan, dat blijkbaar weigert mee te gaan in het USA en Israël “false flag” verhaal : een citaat van de website van Jim Stone :
  “JIM STONE 18.06.2019
  HEADS UP: JAPAN MAY BE PUNISHED FOR NOT GOING ALONG WITH THE IRAN FALSE FLAG
  WATCH FOR EARTHQUAKES, TSUNAMIS, AND STUXNET ATTACKS.
  It worked last time, if at first you succeed, DO IT AGAIN!
  If anything happens this is not prophecy or prediction, it is simple application of common sense.
  (=einde citaat). Ik kan echter de hoofdletters niet verkleinen.
  Van belang imo is ook de internationale financiële toestand :
  https://www.silverdoctors.com/headlines/world-news/trumps-trying-to-shorten-the-uncertainty-period-following-the-death-of-the-dollar/
  met citaat :
  “Will the new monetary system happen BEFORE or AFTER the election, or will the cabal start WWIII first? ” (=einde citaat). Ik denk dan ook dat er veel meer schuil gaat achter het “tankerincident”, dan het probleem (sic) Iran. Een stijgende goudprijs, na een jarenlange kunstmatige drukking, kan er op wijzen dat de “insiders” meer weten en hun voorzorgen nemen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.