Advertentie

Valse vlag-operatie bij ‘ondergoedbom’-vlucht..!


x

x

x

Valse vlag-operatie bij de ‘ondergoedbom’-vlucht..??!

© 2010 WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

Naar onze mening  is dit verhaal slechts het topje van de ijsberg van de ‘black ops’, de zwarte operaties, die ‘krachten achter’ de Amerikaanse regering uitvoeren. Het is telkens hetzélfde verhaal dat volledig aansluit op de idiote vrijheidsbeperkingen van burgers van de VS, maar indirect van ALLE WERELDBURGERS, dus ook jij en ik. Of we nu kijken naar de Patriot Act, die kant-en-klaar uit de kast werd gehaald, toen de VS zo ‘plotseling’ werd aangevallen door Al Qaida-strijders, die hun vliegvaardigheden zouden hebben gehaald in kleine sportvliegtuigjes.. Daarnaast komen er miljarden dollars los voor de ‘Homeland Security’ en de TSA, in het kader van de ‘Warrrrrrr on Terrrroorrrrrrr’..!

We raden je aan om in het kader van dit nieuwe puzzelstuk, voor zover je nog helemaal niet wééét, dat er één grote puzzel te leggen is, hier op WantToKnow te lezen en kijken naar de vele bewijzen, direct en indirect, die er liggen van deze beklemmende operaties van deze ‘krachten achter de schermen’.

De gerespecteerde advocaat en gemeenschapsman Kurt Haskell, heeft helemaal NIETS te winnen aan zijn inzet, om zijn waarheid te delen met iedereen die het horen wil. Hij heeft er geen enkel belang bij, om met zijn vinger beschuldigende naar de overheid te wijzen; integendeel zou je kunnen zeggen.. Hij heeft al diverse telefoontje gehad, waarin hem werd ‘gevraagd’ zijn idiote verhaal in te trekken. Maar Kurt Haskell was woensdag 25 Januari aanwezig bij de rechtbank, waar een voorgeleiding was van Umar Farouk Abdulmutallab, de 24-jarige, vermeende ‘ondergoed-bom-terrorist’… Deze jongen, die met Kerst 2009 incheckt op vlucht 253 van Schiphol (!!) naar Detroit, zou geprobeerd hebben om een -in zijn ondergoed verstopte- bom tijdens de vlucht tot ontploffing te brengen.

Maar wat Kurt Haskell zag tijdens het inchecken van deze jongeman, wil de Amerikaanse overheid niet horen, wil televisiezender NBC niet uitzenden..! Interessant? Lees verder zouden we je willen aanraden!
Waarom is het niet interessant om te weten WAAROM deze jongeman geholpen diende te worden om aan boord te komen van deze vlucht, doordat zijn paspoortgegevens niet deugden..??!! Nota bene door een, met een Amerikaans-accent sprekende man met een opvallend gekleurd kostuum aan. Vreemd of uiterst vreemd?

Dit hele geval staat aan de basis van de aanschaf van duizenden full-body scanners, die het mogelijk maken, om vliegtuigpassagiers die in de VS reizen, te molesteren en te vernederen. Indirect blijken deze ‘krachten achter’ de Amerikaanse regering nattigheid te voelen, want er kwamen verklaringen, dat zij ‘sommige verdachte personen’ de VS in lieten komen.. Aldus officiële verklaringen van de Amerikaanse overheid.

Keer op keer blijkt dat het werkelijke gevaar zich bevindt, BINNEN DE AMERIKAANSE OVERHEID, en dat goedwillende krachten in deze overheid worden afgeserveerd met precies dat argument dát zijzelf aanhalen.. ‘Je hebt geen hart voor je land, je bent een verrader als je het vaderland niet wilt laten beschermen in deze ‘Warrrrr on Terrrorrrr’..

(Voor de goede orde verklaren wij hierbij het volgende: De videoclip die je hieronder ziet, tonen wij niet uit hoofde van commerciële exploitatie, maar omwille van educatie. Het is een nieuwsitem van FOX 2 WJBK Detroit, Michigan.)

x

* * *

x

x

Passagiers Lori & Kurt Haskell zagen wat er werkelijk gebeurde…!

26 Jan 2011  By AMY LANGE – WJBK | myFOXDetroit.com

x

Umar Farouk Abdulmutallab, de 24-jarige, vermeende ‘ondergoed-bom-terrorist’.. (klik voor link naar Wikipedia)

Umar Farouk Abdulmutallab, die ervan beschuldigt wordt dat hij een vliegtuig zou hebben willen opblazen boven Detroit, op Kerstdag 2009, verscheen afgelopen dinsdag voor de rechter, die op basis van de tenlasteleggingen een datum voor de rechtzaak tegen Abdulmutallab vastlegde.

Wat echter veel interessanter is, is het verhaal van een paar passagiers te vernemen, die ook op deze vlucht zaten, en die ook op deze rechtszaak verschenen. Zij hadden een uiterst interessante theorie over wat er wérkelijk gebeurd is. “De overheid heeft deze man door de security geloodst op het vliegveld, zonder dat deze zijn paspoort hoefde tonen, en zij gaven hem ook, naar onze mening, met opzet een valse bom” aldus Kurt Haskell, één van de beide passagiers.

Het is een verbijsterende beschuldiging van 2 plaatselijke advocaten die aan boord waren van deze Kerstvlucht in 2009 naar Detroit, toen Abdulmutallab geprobeerd zou hebben om een bom tot ontploffing te brengen, die hij in zijn ondergoed zou hebben verstopt.

Kurt en Lori Haskell denken dat de US-overheid achter deze hele zaak zit. (vertaler: In een zg. ‘valse vlag’-operatie. Zie ook HIER op wanttoknow)

“Het was duidelijk met opzet dat het zo ver diende te komen in de ‘War on Terror’, om full-body scanners op de vliegvelden geïnstalleerd te krijgen, om het budget van de TSA te verhogen, om de Patriot Act verlengd te krijgen en wat voor meer redenen je nog kunt bedenken” aldus Kurt Haskell in zijn interview met FOX2.

Het Haskell’s echtpaar zegt dat zij in Amsterdam, juist vóór de vlucht naar Detroit, er getuige van waren dat Abdulmutallab stond te redetwisten met personeel bij de gate, omdat hij geen paspoort bij zich had, toen een man met een Amerikaans accent, gekleed in een gekleurd pak, tussen beide kwam.

“De beambte die de tickets moest controlleren wilde niet dat Abdulmutallab aan boord zou gaan, maar deze man was duidelijk aanhoudend om dat wél toe te staan, toen de beambte hen verwees naar een manager beneden in de toegangshal.” aldus Kurt Haskell.

De keer daarop zagen zijn Abdullmutallab aan boord van het vliegtuig, tijdens de vlucht, en was er vuur en hoorden ze mensen schreeuwen. Een FBI-woordvoerder vertelde FOX2 dat alle passagiers die aan boord waren van deze vlucht, uitgebreid en degelijk waren gehoord en dat hun informatie degelijk was doorgelicht. Zij konden hier geen verder commentaar op geven.

Abdulmuttallab stond erop dat hij zichzelf mocht verdedigen in deze zaak. Deze zaak is vastgesteld om pas op 4 Oktober te worden behandeld in de rechtbank en deze zaak zou maar liefst zo’n 400 getuigen kunnen opleveren..

“Dit is een uitermate serieuze zaak” aldus Antony Chambers, de advocaat die Abdulmutallab bijstond in deze korte zitting. “Er dient een boel bewijs te worden bekeken en er zullen veel getuigen worden gehoord, die duidelijk moeten maken hoe deze zaak dient te worden aangepakt”.

Hoewel Abdulmutallab door de rechter nadrukkelijk het advies kreeg zich door Chambers te laten bijstaan in zijn rechtzaak, heeft deze dit tot op dit moment geweigerd.

“Ik denk dat dit een zaak is, waarin wij hem bijzonder goed kunnen helpen; het is een uitzonderlijk goed te verdedigen zaak” aldus Chambers.

x

x

* * *

Het verhaal van de site van Kurt Haskell.

(volledig vertaalde versie en neem een kijkje op zijn/hun site HIER)

vertaling © Guido Jonkers / WantToKnow.nl/.be

x

Na het intikken van de naam ‘Kurt Haskell’, sloeg onze verbazing toe.. Hoe is het nu weer mogelijk dat wij NIETS van deze zaak lezen in de MSM, die geacht worden om ELK bericht van alle kanten te bekijken. Zéker nu blijkt dat de VS wordt ‘geterroriseerd’ door de full body scanners waarmee passagiers aan de meest ruwe body-checks worden blootgesteld.

Kurt Haskell blijkt uitermate gedegen verslagen te maken van zijn getuigenissen die hij en zijn vrouw meemaakten op Schiphol tijdens het inchecken van de Kerstvlucht naar Detroit. Kurt & Lori zijn 2 uiterst sympathieke mensen, en ik raad je in dat kader aan, eens de sfeer te proeven van hun blog. A picture tells a thousand words..!

Hier een vertaald stuk van hun site:

* * *

*

Van Kurt Haskell’s blog:

“Het wordt nu allemaal duidelijk voor me. Laat me jou tot in detail vertellen wat ik weet over deze ‘Sharp Dressed Man’ (SDM) zoals ik hem noem. (‘glad geklede man’ vert.)

 1. Terwijl ik voor ondervraging werd vastgehouden in de douaneruimte op Kerstmis, heb ik voor het eerst het verhaal verteld van deze SDM.
 2. Mijn verhaal heb ik nooit veranderd.
 3. De FBI kwam op bezoek bij mij op kantoor op 29 December 2009 en toonde me een stuk of 10 foto’s. Geen van hen liet deze SDM zien. Ik vroeg aan deze FBI-mensen of zij naar de security-video hadden gekeken van Schiphol-airport, om mij te helpen deze SDM te identificeren. Zij deden mijn verzoek af als een onzinnige vraag. Ze vroegen me met welk accent deze SDM had gesproken, waarop ik zei dat hij een soort Amerikaans-Engels sprak, dat ik ook spreek. Ik gaf verder aan dat deze man een gekleurd pak had gedragen zonder das, een Indisch uiterlijk had, zijn leeftijd naar schatting rond de 50 lag, hij een lengte had van ongeveer 1,80 meter en rond de 110-120 kg zwaar was. Ik vertelde de FBI verder dat ik dacht dat deze man geen personeel was van de luchthaven en dat hij ook niet aan boord was van onze vlucht.
 4. Tijdens de eerste weer van Januari 2010, kreeg ik te horen dat de Nederlandse Marechaussee en de FBI hadden aangegeven dat zijn meer dan ‘200 uur’ veiligheidsvideo’s hadden bekeken van het inchecken en ‘niets hadden kunnen ontdekken’.
 5. De MSM (mains stream media) pakte dit ‘niets-kunnen-ontdekken’-verhaal op dat natuurlijk mijn verhaal vernietigd. Nadat zij mijn kantoor 2x hadden bezocht, voor een speciale TV-uitzending voor ‘Dateline NBC’,  kreeg ik te horen van TV-maker Chris Hanson, dat mijn verhaal was gekwalificeerd als ‘ongegrond gerucht en afgedaan als een mythe’. Ons verhaal, dat was gefilmd, werd niet uitgezonden, tijdens deze speciale TV-uitzending..
 6. Op 2 Januari 2010, ontving ik een telefoontje van een passagier van deze vlucht 253 naar Detroit, die me meldde dat het ook in mijn belang was, dat ik zou stoppen met het publiceren van mijn verhaal over de SDM, omdat hij geloofde dat ik ‘fout zat’ met mijn ooggetuige-verslag. Hijzelf deed geen enkele uitspraak over of hij deze SDM wel of niet had gezien, tijdens de boarding-strubbelingen met Abdullmutallab.
  Dit telefoontje kwam voor mij zo uit de lucht vallen, nadat hij deze gebeurtenis had ‘geopenbaard’ op 1 Januari 2010; en later kwam ik erachter dat deze kerel banden heeft met de overheid van de VS.
 7. Op 20 Januari 201, maakte de huidige directeur van het NCTC, het National Counterterrorism Center, Michael Leiter, een verbijsterende verklaring. Hij verklaarde: “Ik vertel u, dat wanneer mensen naar ons land komen, en zij óók op een lijst van verdachte personen staan, dat gebeurt, omdat wij -in het algemeen gesproken- de keuze hebben gemaakt, dat wij hen in dit land willen hebben, om wat voor reden dan ook”
 8. Op 22 Januari 2010, maakte ‘CongressDaily’ er melding van, dat medewerkers van de geheime diensten, ’toegegeven hebben dat de overheid willens en wetens buitenlandse personen, wiens namen voorkomen op de lijst van verdachte personen, toe staat de VS binnen te komen, ‘om hun bewegingen en activiteiten te volgen‘..’
  Hetzelfde artikel in CongresDaily citeert een niet nader genoemde ‘veiligheidsfunctionaris’, die zegt: “Dátgene wat NCTC-directeur Michael Leiter op 20 Januari verklaarde over verdachte buitenlanders, het beleid van de overheid vertegenwoordigt en dat het ‘in bepaalde situaties in ons voordeel is, dat we in staat zijn om individuen te volgen, die op een terroristen-verdachtenlijst staan, omdat je wat van hun activiteiten kunt leren en hun contacten kunt traceren”..
 9. Op 22 Januari, publiceert ABC-news een artikel dat aantoont dat de officiële positie van de overheid is gedraaid. Kijk alsjeblieft naar dit volledige verhaal op onze blog, voor meer informatie: HIER
  De Amerikaanse overheid heeft geen enkele verklaring afgelegd waarom er geen rekening is gehouden met mijn verklaring.
 10. Deze SDM-kerel is geen Al-Qaida-persoon geweest. Toen hij aan de balie stond in Amsterdam, vertelde deze SDM: “Hij komt uit Soedan, wij doen dit heel vaak”. Maar wie zijn in hemelsnaam ‘Wij’..? Als het al Al Qaida is, dan ga je dat natuurlijk niet op een vliegveld lopen, wanneer je tegenover een veiligheidsbeambte staat..
 11. De SDM kon ook geen veiligheidsfunctionaris geweest zijn van Schiphol Airport. Hij was namelijk niet gekleed in een veiligheidsuniform en hij had ook geen enkele veiligheids-ID-badge op. Hij sprak ook niet met een Nederlands accent, en was opvallend gekleed in een gekleurd pak. Wanneer hij een hogergeplaatste veiligheidsambtenaar geweest was, dan zou hij de medewerker van de vliegmaatschappij niet hebben hoeven overtuigen om Abdulmutallab aan boord te laten, zónder geldig paspoort. In plaats daarvan, had hij dan natuurlijk gewoon de opdracht kunnen geven om hem toe te laten.
 12. Zou deze SDM een functionaris geweest zijn van de Amerikaanse overheid? Gekleed in een pak en niet in een veiligheidskostuum. Hij gaf aan dat ‘ze dit de hele tijd zo deden’.. Zou zijn ‘wij’ kunnen duiden op de Amerikaanse overheid..? Laten we even checken.. Hij sprak Engels met een duidelijk Amerikaans accent. Zou hij de baliemedewerker hebben moeten overtuigen dat dit ‘de normale procedure’ was om aan boord te komen zonder geldig paspoort..?
  Wie zou de mogelijkheden hebben gehad om een dergelijke stap voor elkaar te krijgen? Kon hij de veilige zone binnenkomen, zonder dat hij een passagier was? Zou de balie-medewerker normaal dit verhaal doorsturen naar de manager beneden in de hal? Zou de regering van de VS het liefst hebben dat déze informatie niet publiekelijk verspreid zou worden?
 13. Opnieuw wordt er een veiligheidsvideo-band niet vrijgegeven.. In dit geval gaat het om de video-opname van de veiligheidscamera’s op Schiphol-airport. Een dergelijke, maar veel minder heftige, overtreding van de veiligheidsregels vond plaats op ‘Newark’, het vliegveld van New Jersey, enkele dagen ná het incident met Kerst met vlucht 253. Deze video werd wél vrijgegeven, kort na het incident.
 14. De senatoren Levin en Stabonw, evenals congressman Dingle, weigeren met me te spreken over deze zaak.

* * * * * * *

Lees verder op de site van Kurt & Lori Haskell, zij verdienen jouw aandacht en zij verdienen het dat hun zaak in de aandacht blijft..!! Vertel het door!

23 gedachten over “Valse vlag-operatie bij ‘ondergoedbom’-vlucht..!

 1. Tuut tuut, dat is snel Guido.
  Nu had ik zelf gisteravond wel alvast even het artikel van Marc Chavannes van 12 fab ’10 geupdate, bij wijze van dossier builing: http://weblogs.nrc.nl/opklaringen/2010/02/12/kerstterrorist-expres-doorgelaten/

  Ik ben wel benieuwd of er ergens in de MSM gepost kan worden op een actueel artikel hierover. Het zal wel net als met de arrestatie van die Somaliers in Rotterdam van onlangs verdwijnen in de doofpot. Het heeft zijn functie al gehad namelijk: angst aanjagen.

 2. wederom weer bewijs dat het allemaal inside jobs zijn.

  harteloze mensen zijn het die dit werk kunnen uitvoeren !
  geld is echt van de duivel.

  met liefde en de innerlijke weet dat dit alles op een dag naar buiten komt zodat mensen kunnen zien dat ze voor de gek zijn gehouden.

  namasté

  1. @namaste,

   even voor de duidelijkheid: Geld is niet van de duivel, de zielen die het geld beheeren zijn de duiveltjes, geld is een goed (genoeg) ruil middel om in een maatschappij zoals wij die kennen te kunnen leven, alhoewel het soms moeilijk te zien is.

 3. Ik zat ’toevallig’ gisteren een artikel te lezen , precies over dit vreemde verhaal. Helaas weet ik echt niet meer waar , grrr !!!
  Het desbetreffende artikel sprak ook over die Indisch uitziende sharp dresser , en hoe de combinatie tussen die schuchtere Somalische tiener en Mr Sharp Dress zo ontzettend niet klopte .
  Wat tevens aan de orde kwam was het feit dat die zgn terrorist de lege blik in zijn ogen had , alsof hij onder hypnose was ( manchurian candidate theorie ).
  Tevens frappant was het feit dat er iemand in het vliegtuig steeds met een camera in de weer was .
  Ik hoop dat ik het artikel terugvind , zodat ik er een linkje aan kan plakken .

 4. Het wordt steeds ernstiger hoe wij met desinformatie worden bestookt. Hoe je ook probeert een onderscheid te maken tussen waarheden, halve waarheden en leugens, is het bijna onmogelijk je weg te vinden in met name de informatie die door Amerika wordt verspreid. Dat onze eigen regering niet in staat is een eigen, op realiteit gefundeerde mening over te dragen aan ons burgers, zie het Afghanistan debat, betekend dat ieder voor zich moet uitmaken wat hij geloofd of niet!
  Een oplossing voor dit probleem is het trachten te filteren en te vergelijken van berichten die door de diverse media worden verspreid. Een hels karwij!

  1. Robert, eigenlijk ben ik vrij optimistisch. Ik denk dat het helemaal niet erger wordt. Ik denk dat het momenteel steeds minder erg wordt. Het punt is alleen dat er steeds meer naar buiten komt over hoe erg het wel niet wás. We zijn decennia, eeuwen, wellicht millenia voorgelogen. Dat is voorbij. Wel komt dan nu de schok van de ontdekking hoe erg het was. Maar het feit alleen al dat we dat ontdekken, bewijst dat het allemaal dus niet meer onder de pet is te houden, ergo het is minder erg.

   Maar inderdaad, informatie schiften is bijna niet te doen momenteel. Er is veel desinformatie en je wordt er ook bijna gek van.

   Wel stuit ik steeds op het advies ‘naar binnen te gaan’. Mediteer, laat agressie los, visualiseer jouw best mogelijke wereld, jou rol erin. Ik vind dat nog niet zo makkelijk, maar ik denk wel dat dat de weg is.

  1. Hahaha, Een man in pak. Doet me eigenlijk denken aan die film, ehm… Men in Black.

   We worden allemaal voor de gek gehouden maar, we doen er niks aan. We zijn en blijven toeschouwers in een zeer bijzonder tijdperk. De krachten proberen met man en macht alles in hun eigen voordeel te draaien.
   Ze hebben echter niet in de gaten dat ook zij zelf de dupe worden van hun eigen hebzucht.
   Heb geduld, het doek gaat vallen.

  2. Oh my God, dat was mijn echtgenoot: een man met een pak!!! 🙂 Idiots hahahahahaha.

  3. De Man in pak was al vanaf de eerste dag dat Kurt Haskell getuigenissen aflegde bekend als verhaal. Met enige hulp kwam dit ook al vrij snel op de NRC site naar boven.
   http://weblogs.nrc.nl/opklaringen/2010/02/12/kerstterrorist-expres-doorgelaten/

   Nu duikt ook Daan de Wit erin en Kurt vraagt zich af waarom het 18 maanden duurde om een paspoort te produceren:

   http://www.deepjournal.com/p/43/a/en/2997.html

   Mijn god wat gaat het allemaal stug, dat nieuws brengen bij de MSM. Je zou haast denken dat ze zoveel abonnements- en advertentiegeld ophalen, dat ze maar een nieuwsstop hebben ingesteld 😉

 5. Dit was volgens mij van het begin af aan al bekend.
  De man die de jongen door de controle loodst. De getuigen die daar over spreken.
  Het hele gedoe in het vliegtuig dat vreemd was.

  Als dat niet overal bekend is maakt dus alsnog duidelijk dat er nog steeds van alles weggepoetst wordt.
  Maar ook dat men gemakzuchtig is en alles maar gelooft wat dat scherm in de woonkamer of slaapkamer te vertellen heeft.
  Ik tuin er ook nog wel eens in maar niet zo overtuigend en definitief als ooit.
  Gelukkig hebben we internet. Daar vind je nog wel eens vergelijkingen.

 6. Ik heb gehoord dat het blog ‘wanttoknow.nl’ banden heeft met de Amerikaanse overheid, mogelijk financiële steun uit die hoek geniet, en sommige ‘krachten achter de Amerikaanse regering’ hier opzettelijk onduidelijke en onbewijsbare aantijgingen tegen de Amerikaanse regering publiceren als afleidingsmanoeuvre om de evidente schendingen van burgerrechten wereldwijd uit de wind te houden.

  Met opzet zijn de op ‘wanttoknow.nl’ geventileerde samenzweringstheorieën zo goedkoop mogelijk opgesteld, zodat iedereen met meer dan drie hersencellen inziet hoe waardeloos die zijn, en zich daardoor per saldo juist *onkritischer* gaat opstellen jegens de Amerikaanse regering. In feite is dit blog ‘wanttoknow.nl’ één groot false-flag-desinformatiekanaal.

  Kijk, zo doe je dat dus. Succes verder, jongens.

  1. Zo Hannes, jij dacht op de vroege zondagmorgen: “Ik begin mijn dag vandaag eens met het oprollen van het Nederlandse undercovernetwerk. Laat ik beginnen met WantToKnow!”.
   Nou ik moet zeggen dat ik er vreselijk van baal dat jij ons ontdekt hebt. Het was niet de bedoeling en we stelden alles, maar dan ook alles in het werk om on-ontdekt te blijven. Maar het mocht niet baten. Aan jouw intelligentie valt niet te ontsnappen. We hadden al gehoopt dat je onze site niet zou ontdekken, want wij weten natuurlijk ook, via contra-false-flag-informatiekanaalvoorziening, dat jij dit goede werk doe. Maar mag ik je toch hiermee feliciteren? Sportief blijven we wel, natuurlijk…

   Ik zag trouwens, al googlend op je naam, dat je een prachtige staat van dienst hebt op het gebied van het poneren van je ongezouten mening. Dat je daar je beroep niet van maakt? Of is het dat al…

   Maar hoe je het ook wendt of keert, een simpele en bijzonder vreemde manier om WantToKnow te kakken proberen te zetten, door haar bezoekers een bezit van ‘niet meer dan 3 hersencellen’ toe te dichten.. Vreemd. Waarom richt je je niet op de site zelf of naar mij. Welkom!!
   Wat je nu presteert, lijkt een intelligente vorm van commentaar beste Hannes, maar het is in mijn ogen gewoon een ouderwetse DDR, een ‘Dunne Diaree Reactie’. Of in goed Hollands: ‘Ik vind je een domme man!’
   Zie je, zo kan het ook. Gewoon zeggen wat je bedoelt, zonder jezelf op te hemelen als quasi-intellectueel en jezelf af te zetten tegen de bezoekers van deze site. Maar nogmaals: bedankt joh! Have a happy life!

   Ohja, en neem eens een voorbeeld misschien aan een aantal wel intelligente reacties, die je hieronder kunt lezen! De reactie bijvoorbeeld, door Joris aangedragen (overigens een man met 4 hersencellen, maar tóch.. 🙄 ) Hij linkt door naar Daan de Wit (nog zo’n bizarre trollensite als WantToKnow!) met deze informatie. Succes!

  2. Dus als ik de officiële waarheid mbt. de 9-11 aanslagen aan ons verteld door Bush en Rumsfelt geloof dan ben ik intelligent en als ik er hele grote vraagtekens bij heb dan heb ik 3 hersencellen? Interessante redenatie Hannes.

  3. Als ik het een vreemde gedachte vind dat we het enige levende planeetje zijn in het complete universum heb ik 3 hersencellen… Ik moet me dus echt even na laten kijken.

   Toch geloof ik dat als Hannes in de tijd leefde dat de aarde nog plat was hij zeker ook een postduif naar de kerk gestuurd had met het bericht dat zijn buurman de ketterse gedachte had dat de aarde misschien wel rond was.

  4. Ik kan er alleen maar uit lezen, dat het de overheid kennelijk dun door de broek loopt aangaande de opinie/gedachtengang van de Nieuwe Nederlansche Mensch.

  5. Als de PTW nú al de aanval in moet zetten op een NL site/blog met omgekeerde psychologie, zijn we in ieder geval op de goede weg…

   Just my 2 cents, ehhh, Cells

 7. Wat me eigenlijk verbaast is dat die jongen met explosieven aan boord moet om vervolgens ervoor te zorgen dat er geld vrijkomt voor scanners en meer….. waarom heeft hij niet gewoon een paspoort bij zich, zodat hij gewoon aan boord kan dan? Zijn diegene die het regelden dat dan vergeten?

 8. Vandaag hebben we weer eens vernomen dat er terreurdreiging in jemen heerst. De verschillende inlichtingendiensten zoals de FBI en CIA draaien wat verkondiging van “terroristische propaganda” betreft, de schroeven op volle toeren. Intussen zijn alle buitenlandse ambasades in Jemen gesloten, inclusief de onze. In België is er intussen ook de nodige onrust gecreërd. En wat meldt de krant, De Telegraaf van vandaag (7-8-’13)? Op de voorpagina staat een artikel onder de kop, “Alarm om kledingbom.” Het bericht vermeldt dat het niemand minder dan de “bom-expert”, Ibrahim Hassan al-Asiri is, die ondertussen de laatste loodjes legt aan wat ook wel de “vloeibare kledingbom” wordt genoemd; de kleding van terroristen wordt hierbij in een bepaalde vloeistof gedompeld, gedroogd en kunnen terroristen eenmaal aan boord van een airliner zich opblazen. Nu is Hassan al-Asiri volgens de officiële versie tevens het meesterbrein achter de in het bovenstaand artikel van de “onderbroekaanslagpleger”, Umar Farouk Abdul Mutallab; die trachtte met Kerst 2009 een aanslag te plegen tijdens Delta vlucht 153 van Amsterdam naar Detroit. Volgens sommige bronnen zouden de “explosieven” die Abdulmutallab in zijn onderbroek zou hebben gehad, zelfs niet krachtig genoeg zijn geweest, zijn vliegtuigstoel op te blazen! Robin de Ruiter beschrijft in zijn “George W. Bush en de mythe van al-Qaeda; De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001” (Mayra Publications 2005) dat hoewel de verschillende inlichtingendiensten te wereld elkaar schijnen te beconcureren, zij op de topniveaus juist met elkaar samenwerken. De topleiding is hierbij in handen van de CIA (V.S.) en de Israëlische Mossad.(blz. 144) Het zijn deze organisaties die juist gebruik maken van radicale fundamentalistische moslim-organisaties nadat die door hen gerecruteerd zijn. Met wat Robin de Ruiter over o. a. de Mossad meedeelde, is het dan toevallig dat voormalig commandant van de Nederlandse strijdkrachten en nu expert op de cybersecurity, Dick Berlijn, recent een veiligheidsdemonstratie van Israëli’s te Tel Aviv (de Mossad) te zien kreeg? Verder komt de vraag op: waarom wordt er juist nú wereldwijd alarm geslagen voor de toenemede terreurdreiging? Alhoewel men ongetwijfeld een hoger doel in gedachten zal hebben, is het volgende antwoord waarschijnlijk niet ver te zoeken: nadat Edward Snowden recent uit heeft laten lekken dat de NSA (National Security Agency) politici, andere prominenten, websites, e-mails, telefoons etc. reeds lange tijd heimelijk bespioneert en aftapt, moet het hierdoor inmiddels zwaar geschonden imago van de NSA ietwat worden hersteld. Vandaag werd ook bekend dat al-Qaeda-strijders in Jemen, vermomd als militairen, afgelopen zondag aanslagen op het olie- en gascomplex in dit land wilden plegen; dit zou echter verijdeld zijn waarbij echter verder niets over arrestaties of eventuele slachtoffers tijdens deze actie werd vermeld. Zo ook met de “vloeibare kledingbom.” Hóe al-Asiri die heeft weten te produceren, wordt -uiteraard- niet verteld. Opmerkelijk is ook dat de Nederlanders die intussen dringend het advies van de Nederlandse regering hebben gekregen, Jemen te verlaten wegens de toegenomen terreur, beslist geen haast maken om dit ook wérkelijk te doen. Ja ja, “waar dóen ze het toch van? Hier zit een luchtje aan!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.