Advertentie

‘Engel in priestervorm’ verschijnt bij ongeluk..!


missouri ongeluk2

x

X

‘Engel in priestervorm’ verschijnt bij ongeluk..!

2013 WantToKnow.nl
origineel artikel: USA-Today HIER

x

Amerika is in de ban van een auto-ongeluk dat plaatsvond in de staat Missouri. Een priester verscheen op de plaats van het ongeval, maar verdween plotseling. Hij wordt gezien als een geheimzinnige ‘engel’, want vóór zijn optreden, noch ná zijn ontmoeting met Katie, is deze priester nog gezien… Hier het hele verhaal.

missouri ongeluk
Deze foto toont duidelijk hoe heftig het ongeluk geweest moet zijn, om deze Mercedes als een wrak toe te takelen..

De 19-jarige Katie Lenz raakt vorige week zondag na een ongeluk in een klein plaatsje in Missouri, bekneld in haar Mercedes. Katie Lentz, studeerde aan de Tulane University, en was juist vertrokken van het huis van haar ouders in Quincy, Illinois. Ze was op weg naar Jefferson City, waar ze een zomerkamp van de universiteit zou gaan meedoen. Ze wilde nog even naar de kerk gaan met haar vrienden en was op weg daar naar toe, als haar Mercedes frontaal in botsing komt met een tegenligger op de highway. Na het auto-ongeluk ligt haar Mercedes op de kant van de bestuurster.

De auto is een totaal wrak, en reddingswerkers doen verwoede pogingen om Katie Lenz los te krijgen uit haar benarde positie; de degelijke Mercedes heeft haar feitelijk het leven gered. Ze is bij bewustzijn, maar haar toestand verslechtert snel en als ze duidelijk maakt, dat ze graag wil bidden, duikt er plotseling -schijnbaar uit het niets- een priester op, die vervolgens hardop met haar begon te bidden. Katie had niet gehuild of geschreeuwd, het enige dat ze wilde was bidden, toen de mysterieuze priester ‘op het toneel’ verscheen en sprak dat hij met haar wilde bidden.

Ze priester met het zilvergrijze haar was volgens de hulpverleners rond de 55 jaar out en droeg zwarte kleding met een duidelijk zichtbaar wit boordje. Als vanuit het niets stapt de priester op de auto af. Dat vond Raymond Reed, de chef van de brandweer die de reddingsoperatie leidde al bijzonder: “Dat was bijzonder omdat de weg afgezet was en van twee kanten, zo’n 2 mijl niet toegankelijk was. Bovendien kwam deze priester niemand bekend voor, terwijl we hier maar één katholieke kerk hebben die 2 dorpen in de buurt bedient.”

De reddingswerkers gaan op de knieën als de priester begint te bidden. Hij staat vlak naast de auto bij Katie en heeft een zalfolie-flesje bij zich en gebruikt dit. Een van de andere brandweermannen, die wat verder weg staat, ziet dat de priester eigenlijk ook zijn commandant Reed en twee andere collega’s die knielend zitten, met de zalfolie besprenkeld.

Even later lukt het de hulpverleners Katie uit het gekantelde wrak te bevrijden, door de auto terug te kantelen. De toegesnelde ambulance brengt haar vervolgens naar het ziekenhuis, maar vervolgens, als de hulpverleners de priester willen bedanken voor zijn inzet, blijkt hij spoorloos te zijn verdwenen. Niemand had de priester, inclusief wit boordje en zijn zalvende olie, aan zien komen, en niemand heeft hem weg zien gaan..

Maar wat helemaal vreemd is, is dat helemaal niemand de priester dus heeft herkend, in deze afgelegen buurt, waar iedereen elkaar kent. En dat op de vele tientallen foto’s die door amateurs zijn gemaakt, en op de officiële politiefoto’s, gemaakt tijdens de reddingsactie, blijkt de priester onzichtbaar..! Brandweerman Raymond Reed zegt er het volgende over, in de Amerikaanse krant ‘USA Today’: ‘Er zijn zo’n 70 foto’s gemaakt van de hele reddingsactie, maar nergens is de priester op te zien, terwijl we hem allemaal hebben gezien en hebben horen en zien bidden met Katie”.

Volgens de moeder van Katie, Carla Church Lentz, gaat het inmiddels wat beter met haar dochter. ‘Iedereen die bij het ongeluk aanwezig was vertelt met hetzelfde: ‘Katie huilde niet, ze schreeuwde niet, het enige wat ze wilde was bidden, en toen verscheen die mysterieuze priester.’ Hier de YouTube met het interview met de reddingswerker.

x

 

40 gedachten over “‘Engel in priestervorm’ verschijnt bij ongeluk..!

 1. Dit bestaat echt. Dit is prachtige hulp vanuit Gene Zijde, er bestaat namelijk intelligentie achter “de kist”, die zich kan manifesteren in dit geval in de vorm van een priester met een wit boord op aarde.
  Het komen van de priester zonder dat iemand dat gezien heet, wordt ook wel “materialisatie” genoemd. Het verdwijnen van geest en lichaam wordt “dematerialisatie” genoemd.
  Toen Christus stierf was zijn graf na 3 dagen leeg. Christus trok zowel zijn stof- als geesteslichaam op naar de wereld waar hij vandaan kwam.
  In het Oosten is het materialiseren en dematerialiseren een zeer bekend verschijnsel.
  Meer kennis over het leven na de dood kunt u lezen in de diepgaande boeken van Jozef Rulof. Kijkt u eensop http://www.Rulof.org

  Met vriendelijke groet.

  1. Ook het boek ‘Een engel op je pad’ van Dr. Hans Moolenburgh (zie hierboven bij de boekentips) en het boek ‘De meesters van het Verre Oosten’ zijn een ‘must’ voor mensen die zich hierin nu eens goed willen verdiepen..! (HIER een lead)

  2. Jezus stierf niet aan het kruis maar overleefde het.
   Het boek van Holger Kersten bewijst dit zwart op wit aan de hand van de Lijkwade van Turijn. Adembenemend boek, doodgezwegen door de kerken. Titel van het boek : “Jezus leefde in India”. Googelen maar !

  3. Op één van mijn reizen naar Nepal, via India, heb ik in Kashmir, in het plaatsje Srinagar, het graf van Jezus bezocht.

   Klein oud gebouwtje, met een mooi eenvoudige uit hout en stenen bestaande tombe.

   Als je naar het verhaal luisterd wat hier bij wordt verteld, ja dat klinkt allezins plausible, een rond trekkende Wonder doener, een oude wijze man op het eind van zijn leven, moe van al de ellende die hij gezien had, en niet echt was te verbeteren, hij begreep heel goed het lot van de mensheid, en verzachte dit waar mogelijk.

  4. @AnitaTimmermans

   Jah, is’t niet schitterend die hulp van Gene Zijde, God slaat het Joodse volk met Hitler zodat ze hun karmische schuld voor het kruisigen van Jezus kunnen inlossen. Nou als dat niet mooi opgelost is weet ik het ook niet meer..
   Alles eindigt in het blanke ras (volkeren der aarde) en de rest kan ik niet door mijn strot krijgen.
   Heb je enig idee wat je aan het lezen bent Anita?

 2. Wat mij steekt aan dit verhaal is dat het ‘een katholieke priester’ betrof die als reddende engel iemands leven redt. Redde ‘hij’ haar leven omdat het slachtoffer katholiek was? Redde hij haar leven omdat hij toevallig in de buurt was? Waarom redde hij haar leven uberhaupt? Er sterven wereldwijd dagelijks honderden, zo niet duizenden, mensen in het verkeer.

  Waarom redde hij haar leven en niet het leven van een op dat moment aan honger stervend kindje in een afrikaans land? Of een bijna op een bermbom of landmijn stappend kind in Irak of Afghanistan? Werkelijk…

  Ik geloof dit soort verhalen nooit. En mocht ik een keertje echt twijfelen…dan zou ik er nog eerder van uitgaan dat het slachtoffertje in dit verhaal, vanuit doodsangsten of zo, de priester zelf manifesteerde. Nu is dit natuurlijk ook vergezocht, maar in vergelijking meer plausibel.

  Maar dat ‘een engel’ zo nu en dan (willekeurig?) verschijnt om iemand te redden…tsja…waarom wordt dan niet iedereen in dit soort situaties gered? En ja, ik weet dat we allemaal zondaars zijn, maar katholieken vergeven toch alles als je een weesgroetje o.i.d. doet?

  1. Waarom stellen we überhaupt vragen? Vragen die net zoveel vragen oproepen als ze mogelijk beantwoorden konden. Is het niet zo dat ons hart veel meer wéét heeft van dit soort gebeurtenissen, dan we met ons hoofd wéten..? Of is dat ook weer een vraag die ik wellicht aan een Joodse rabbi zou moeten stellen? Of aan Buddha..? Jeetje me kreetje, het is allemaal niet makkelijk hoor die vragen..
   Vind je niet?

  2. Zelfmanifestatie zou het kunnen zijn. We weten nog te weinig waartoe een mens in staat kan zijn.
   Kan me nog het verhaal herinneren van een Turkse oudere vrouw die twee weken na een aardbeving nog levend uit het puin kwam. Tecnisch gezien had ze nooit kunnen overleven vanwege gebrek aan voedsel, verwondingen en de vrieskou. Ze vertelde echter dat ze nergens last van had en door een wit licht warm werd gehouden.
   Doet me een beetje denken aan verhalen over yogi’s die zo getraind zijn dat ze buiten hun lichaam kunnen treden waardoor aardse zaken hen niet beroeren. We weten nog niet veel van onze eigen vermogens….

  3. Ga dit boek lezen om te zien wat we in ons hebben voor machtige vermogens. Het is een ongeëvenaard boek, dat je leven zal veranderen. (Klik HIER voor link naar Bol.com)
   meesters Verre Oosten

 3. ik geloof ik geloof hier in zeer zeker zijn er engelen die hier komen om mensen te helpen.
  Waarom ook niet …er zijn zelfs engelen onder ons .

  dus blijf geloven in engelen

 4. Omstreeks 1950 op een zondagmiddag, ik was 7 jaar, speelde ik samen met mijn twee broertjes van 9 en 5 en mijn zusje van 8 in het ‘Veldpark’ in Zaandam. Het park was aan drie kanten omringd door sloten. De waterkant was voorzien van een betonnen beschoeiing en het waterpeil lag zo’n 60 cm onder de bovenkant. Wij speelden in de groenstrook langs het water en ons kleine broertje van 6 viel te water. Niemand van ons kon zwemmen en we waren te klein om ons broertje met onze handen uit het water te trekken en hij was al twee keer onder water verdwenen. In paniek begonnen we om hulp te roepen. In die tijd bestond de zondagsrust nog en het was heel stil op straat en in het park. Niemand die ons te hulp kwam. Nadat ons broertje voor de derde keer was ondergegaan hoorde ik uit de verte voetstappen. Iemand met leren zolen die heel hard naar ons toe kwam rennen. Het bleek een heel mooie man, ong. 25 jaar oud en gestoken in een lichtgrijs zomerpak met rode stropdas, prachtig blond haar en blauwe ogen. Hij rende zonder iets te zeggen, rechtstreeks naar de plek de onheils en trok ons broertje in één haal aan zijn haren uit het water. Het vreemde was dat ons broertje helemaal geen water had ingeslikt en direct bij zijn positieven was. De redder had nog steeds geen woord gesproken en wij bedankten hem uitgebreid. Ook nu zei hij geen woord terug maar keek ons slechts aan met de mooiste glimlach die we ooit hebben gezien en die we nooit zijn vergeten. Wat nog vreemder was dat toen wij ons even hadden bekommerd om ons broertje en ons vervolgens weer omdraaiden naar onze redder, deze verdwenen was. Waar wij ook keken, in het park, in de straten er omheen, hij was nergens te bekennen. Ook hoorden wij geen voetstappen van iemand met leren schoenen. De man was gewoon van de aardbodem verdwenen!
  Gezien mijn ervaring kijk ik niet vreemd op van het verhaal van de priester. Geloof het of niet maar de man (Engel) heeft wel ons broertje gered van de verdrinkingsdood.

  In mijn boek ‘rugnummer 10’,deel 1, dat gaat over mijn jeugdherinneringen heb ik dit waargebeurd verhaal uitgebreid beschreven.

  1. Prachtig! Dankjewel voor het delen Jopiek!!
   Eenzelfde verhaal staat in het boek van Dr. Hans Moolenburgh. Hij tekende een verhaal op van een bombardement in Den Haag, op de installaties van de V2. Daar verscheen, vlak ná het neerkomen van een bom, een man met een donkere jas, zijn voetstappen waren voor de verteller nog steeds hoorbaar, die een jonge moeder met haar kind redde. Even daarna was hij spoorloos verdwenen, terwijl er alleen maar straat te zien was en hij nergens zich had kunnen verschuilen. Noch bleek dus duidelijk te zijn, wáár hij vandaan gekomen was..! Zie het boekje hierboven in de rij: ‘Een engel op je pad’..!

 5. Het is 2x in mijn leven voorgevallen dat ik tegen een dreigend gevaar beschermd werd of daarvoor gewaarschuwd werd, door menselijke gedaantes. Beide keren droegen zij een lichtbruine regenjas, straalden een heel liefdevolle energie uit, waren totaal ontspannen, en verdwenen net zo plotseling als ze verschenen waren. De eerste keer is nu 40j geleden, en de tweede keer ongeveer 25j. Maar ik zou beide tafereeltjes en het hele verhaal er omheen, zo kunnen uittekenen en navertellen. Ik ben er van overtuigd dat heel erg veel mensen dit kennen. Wij mensen kunnen onze energetische lichtlichamen projecteren naar waar we maar willen gaan, heilzaam werk doen, en weer in onze fysieke lichamen terugkeren. Ik heb een vermoeden dat wij dit zelfs heel vaak doen, zonder het ons te herinneren. Dat weet ik. Is me wel eens verteld door iemand die me gezien en gehoord had, en wat ik tegen die persoon gezegd had, klopte.

  1. Geweldig dat je dit met ons deelt Myriam, dank! Probeer het boek ‘Engelen in mijn haar’ (zie boekbespreking op de homepage) maar eens te pakken te krijgen. Het verklaart de wereld op dit gebied!! Ik geloof dat het is uitverkocht, maar wellicht 2e hands bij BOL..?

 6. Een Engel verkleed als kolenboer.

  Een van mijn vele vacanties in de stad Groningen, waar ik dan bij mijn Oom logeerde, en optrok met mijn neef Jenne, we waren met zijn elfen met de zelfde naam.
  Op een goede dag, gingen we weer richting binnenstad, waar wij langs kwamen waren veel grote sier vijfers, we liepen vlak langs de kant we keken in het water en daar tol de een jongetje in het rond, wij begonnen te schreeuwen en te springen, toen hoorden wij iemand aankomen, zwart van top tot teen, hij bedacht zich niet sprong in het water, haalde het knulletje er uit klopte op zijn rug, het water gulpte er uit, even later een politie agent nam het jongetje in zijn armen, de kolenboer sprong in de cabine van zijn auto, groete ons met zijn hand, en dat is het eind van het verhaal.

  Mijn neef en ik hebben ons lang afgevraagd wie en wat over dat kereltje, maar goed het leven gaat verder, mijn neef is onderwijl ook overleden.

 7. Beste Jerry,

  Ik heb alle boeken van Jozef Rulof, heel goed gelezen. Van belang is dat je ze goed wil begrijpen, maar dat is niet zo eenvoudig. Ik kan enkel liefde voelen vanuit dit werk.
  Kijk eens om je hen in de wereld. Waarom wordt er nog steeds gemoord en grijpen we in op geestelijke wetten die we zelf niet begrijpen (moord, abortus, zelfmoord, doodstraf)? Er zou toch allang vrede moeten zijn? Maar de mens wil, durft of kan de geestelijke wetten niet begrijpen.Wij (de mensheid) zijn hier allen al veel te lang op aarde en hadden al lang in de geestelijke wereld moeten zijn. Maar we zijn nog steeds door karmische wetten en oorzaak en gevolg aan de aarde verbonden. Vandaar ook die bevolkingsexplosie van 7 miljard mensen op aarde. Die zou er niet zijn als wij op een vredige wijze onze kringloop hadden volbracht maar dat hebben we niet. De boeken van Jozef Rulof geven ons zicht op ons oorzaak en gevolg, de ziekten die op aarde zijn en hoe het anders kan. En daarom zijn die boeken geschreven. Dat heeft ook Christus willen zeggen, maar was ons bewustzijn hiervoor gereed? Christus, het hoogste bewustzijn, is op 33-jarige leeftijd vermoord en heeft alleen maar liefde en vrede willen brengen. Hij heeft ook gezegd dat na hem er meer zullen komen die de wetten zullen verduidelijken en Jozef Rulof was dat instrument daarvoor, in de Tempel van Isis was hij al voorbereid op dit leven.
  Ik hoop dat ik het wat heb kunnen verduidelijken en wens je alle goeds toe. Echt zijn werk is alleen maar liefde, ook al vinden wij het moeilijk te begrijpen.
  Tot slot. De tekst “Het Kerstfeest in de Hemelen” op de site van de Stichting Wetenschappelijk Genootschap Universiteit van Christus, vertelt wat meer over het leven van Christus.

  1. Dankjewel Anita! Wat mijn ervaring nu is, ook met 5 jaar WantToKnow achter de rug, is dat het vooral gaat om INTENTIE en FOCUS. Wanneer we ons allemaal minder laten ‘ontvoeren’ door de buitenkant, wat keihard opzettelijke gebeurt, en nog méér in staat zouden zijn om te focussen op Liefde en Compassie, zijn we er.
   Maar vooral de pogingen van krachten áchter de schermen, om ons te ‘ontvoeren’ UIT onze basiskracht, doen veel teniet van goede intenties en focus.Telkens weer.

   Wat te denken ook van de keiharde manier waarop mensen worden afgesloten d.m.v. voedsel, vaccinaties, waterfluorisering, etc. etc.?? Is dat niet een duidelijk teken aan de wand. Wat te denken van EMS, elektro-magnetische straling..! Die het onze pijnappelklier bijna onmogelijk maakt normaal te functioneren..

   Als je hier op wanttoknow de artikelen ‘op een rij’ ziet, is het ‘wakker-worden’ relatief eenvoudiger. Maar het gaat er ALTIJD om wat je zélf doet aan het manifesteren van Liefde en Compassie. Maar vooral ook van Vergeving..!

  2. Van morgen vroeg heb ik het weer zien gebeuren, een raster van witte strepen in de lucht, heel hoog, en juist nu er staat geen zuchtje Wind, nu bijna 5 uur later de hemel bedekt met een wit waas.
   Heb als gewoonlijk in dit geval veel telephoontjes gepleegd, maar van niet weten tot niet geinteresseerde antwoorden.

   Het is de éérste keer sinds het begin van het jaar, zou graag willen weten waar zij hun rooster op baseren.

   Krijg net een Email van vliegveld Blagnac, dat zij het ook niet weten!

  3. beste GUIDO,

   je maakt een denk fout, jouw site voldoet op de eerste plaats aan de behoefte van ons om met elkaar te keuvelen, te discusseren, het toetsen van je Eigen denken aan dat van een ander.

   De meesten zijn al lang en breed op de hoogte, het is het voorzichtig zich voor bereiden op actie, zo niet gaan we met al onze liefde en compassie de pottenbak op.

   Vriendelijke groet Jenne.

  4. @Anita

   Ik heb ze ook gelezen Anita en vindt het totaal ongefundeerde bagger van de bovenste plank, gevaarlijke racistische anti-semitische bagger wat alleen maar leunt op mystieke autoriteit, zoiets kennen ze ook in Noord Korea alleen heet het daar niet Zelanus maar Kim Il-sung.
   Misschien vindt jij het normaal om aan een verkracht, mishandelt en daarna vermoord 10 jarig kind een karmische zaak te koppelen, ik persoonlijk vindt dat nogal bizar, beetje moeilijk te verifiëren ook, vandaar mijn vraag of je wel goed leest wat er geschreven wordt.
   Ik zou er nog een keer goed voor gaan zitten als ik jouw was.

  5. Hoi Guido, (@7.1)
   Ik ben het helemaal met je eens. Vergeven is idd belangrijk.
   Ik snap alleen soms dat grove taalgebruik ook hier van sommige hele speciale personen niet zo goed. Dat soort aanvallen op elkaar verlaagt naar mijn opinie de hogere trillingen, vibraties die we juist proberen te bewerkstelligen gezamenlijk voor meer liefde en harmonie.
   Het nut van dat soort taalgebruik zie ik al helemaal niet, met de juiste woorden kunnen boodschappen juist krachtiger zijn, daar zijn geen grove woorden voor nodig.
   Veel liefs!

  6. Het is gewoon onnozel Anita om te stellen dat de holocaust een karmisch effect voor het Joodse volk is aangezien de Duitsers zelf daar ook de nadelen van ondervonden, en de Nederlanders, Engelsen, Amerikanen, Russen, Fransen, Italianen, Grieken en what have you, die god van jou moet het niet zo nauw nemen met wat extra kinder lijkjes! En dat voor een vergrijp van 2000 jaar oud waarvan we niet eens weten of het wel heeft plaatsgevonden.
   Gaan er bij jouw geen ‘erfzonde’ belletjes rinkelen als je dat allemaal leest?
   Ik ga me dan afvragen wie dit gedachtegoed mogelijk, stiekum, éénzaam en alleen, met niemand om zich heen, zou kunnen sponsoren..

   Maar zo ben ik! 🙂

  7. Kennelijk is ‘grof taalgebruik’ een vuil puistje dat regelmatig uitgeknepen wordt door degene die last heeft van het pus. Verwacht dan geen uiting van ‘mineraalwater’.. 🙄
   Bovendien Sun… Wat voor de een ‘grof taalgebruik’ is, is voor de ander ‘dagelijkse kost’.. Een oordeel is snel gemaakt, zeker als je vergeet dat het subjectief is, wat je meent te ontwaren, te kunnen be-oordelen..! En ja.. Ik vind het ook stevige kost, soms komt het weinig respectvol bij me over. Maar dan denk ik weer aan dat puistje..

  8. Jah, sommige mensen houden van koffie zonder zoetjes, zo is dat nou eenmaal karmisch geregeld door het Grote Gat.
   En daar gaat soms wat in en daar komt soms wat uit..

  9. Ach, Jerry, ongeveer 2000 jaar geleden zei al iemand : ” Niet wat de mond binnenkomt, maakt de mens onrein, maar wat uit de mond komt, dat maakt de mens onrein” (Mattheus 15:11)

  10. Jerry, zo rigoreus hoeft het nu ook weer niet….. ik vind een puistje met etterend “pus”” al heftig genoeg 😉

 8. Toen de mensheid de rede kreeg toegemeten, om hem te onderscheiden van de dieren, hebben ze vergeten om er een flink pakket intelligentie bij te doen, dat had misschien veel doden en bloed vergieten kunnen voorkomen.
  Het is natuurlijk interessant op om op al sites wereldwijd de mensen te zien steunen en kreunen, en ze doen voorkomen of ze alle problemen doorgronden tot in de kern, en er dan toch niets aan doen, zijn het misschien de engelen zo als Enoch die deze strijd in stand houden, om te voorkomen dat onze planeet een echt paradijs wordt, met luie l’etarchise mensen, zich lusteloos voortplanten, geen initiatieven meer nemen, geen uitvindingen meer doen, alleen maar leven in amitié en incest met de hele natuur, waardoor de soorten en DNA een grote soep wordt.

 9. Hey, Jenne, ik geloof er wel in dat het hier een paradijsje op Aarde wordt…. maar dan niet met al die dingen die je benoemt…. dat klinkt dan weer niet paradijselijk 😉

 10. Reactie op Guido J. 2.3

  Na jaren geleden de drie boeken van Neale Donald Walsch “In Gesprek met God I+II” en “Thuis bij God” meerdere keren te hebben gelezen heb ik ook het boek “Christus keert terug” gelezen. Met de inhoud van deze boeken resoneer ik. Geen kerkelijke geloofsleer verdediging, maar verdieping van spirituele waarden, die de mens in feite al weet en daarom het ook herkent en dus resoneert. De afgelopen week heb ik het boek “De Meesters van het Verre Oosten” gelezen.

  In 1982 ben ik in Nederland i.s.m. de Duitse Arts Richard Voll begonnen, de door hem ontwikkelde Elektroakupunktur nach Voll (EAV) methode aan medici en paramedici voor te stellen. Deze onderzoeks- en behandelmethode berust op het meten aan acupunctuurpunten aan vnl. handen en voeten (en indien nodig) over het gehele lichaam m.b.v. specifieke meetapparatuur. Een fantastische methode, die in de zogenaamde preklinische fase al tendensen van (manifeste) ziektebeelden aangeeft, waardoor het behandelplan een totaal andere richting verlangt bij de patiënten (i.t.t. symptomatisch onderzoek en behandeling) en deze veel leed bespaard blijven, vanwege het zéér vroeg onderkennen van de oorzakelijkheid van ziekten en ziektebeelden.

  In 1990 heb ik (kort na de val van de ‘Muur’) een natuurgeneeskundig congres aan de universiteit van Praag georganiseerd. Hier waren we in de zomer gedurende twee weken bezig medici uit het toen nog bestaande Tsjechoslowakije de EAV-methode te onderwijzen. Ik was gedurende deze tijd ingekwartierd bij een vrouwelijke kinderarts, die me o.b.v. van onze wederzijdse spirituele informatie-uitwisseling uitnodigde om dagelijks, voordat het congres weer zou beginnen naar haar ‘Kindergarten’ te gaan waar ze nog kinderen moest behandelen. Kinderen, die een of meerdere lichamelijke gebreken hadden, zoals bijvoorbeeld vergroeiingen of die leden aan verschrikkelijke spasmen. Kinderen, die wij in ons land en elders ook wel kennen, vaak vanuit een verpleeghuissituatie.

  De kinderen in Praag werden door Michaela behandeld d.m.v. klassieke acupunctuur. Soms wel drie tot vier keer in de week. Lange naalden, korte naalden, het maakte niet uit, maar deze werden feilloos in de kinderen gepuncteerd. Sommigen bleven wel een 1 – 2 jaar bij Michaela onder behandeling met als resultaat, dat de vergroeiingen totaal verdwenen waren en zo ook de spasmen.

  Als ‘grote’ jongen, die ik was, heb ik staan huilen als een klein kind bij het zien van de kinderen en het werk, dat Michaela verrichtte. Ook in de communistische periode had zij de autoriteit verworven ‘haar’ manier van behandelen te mogen toepassen zonder hiervoor toestemming nodig te hebben of telkens weer autorisatie aan te vragen bij een van de superieuren, die allen deel uitmaakten van het socialistische regime en je ook als medicus konden maken en breken.

  Lange tijd heb ik me afgevraagd hoe Michaela deze resultaten tot stand bracht en ik heb leren inzien, dat haar acupunctuurtechniek niet alleen fenomenaal was, maar voor misschien 10 % deel had in de behandeling en de resultaten. 90% was te danken aan de Liefde, die zij als mens toonde en uitstraalde naar haar medemens en dus ook van bijzondere invloed was op haar acupunctuurtechniek.

  De universiteit van Peking had nota genomen van haar werkwijze en resultaten en haar uitgenodigd om hierover een voordracht te houden in China. Met de bescheidenheid, die haar zo kenmerkte, heeft ze de uitnodiging aangenomen, maar ze heeft haar taak in Peking niet mogen uitvoeren vanwege een dodelijk auto-ongeluk eerder in het jaar van de gemaakte afspraak.

  Voor mij is het boek “De Meesters in het Verre Oosten” inderdaad het ultieme boek op het gebied van herkenning en in her-innering roepen wat de mens aan inzichten en vermogens aan boord heeft, waarvan mij tijdens mijn verblijf in Praag een Liefdevolle demonstratie in de praktijk werd getoond.

  1. Beste Harrie,
   Bedankt voor het delen van dit verhaal. Erg mooi. Mijn aandacht werd getrokken doordat je het boek Meesters in het Verre Oosten noemde. Ik heb hier een stuk uit gelezen en het is inderdaad meesterlijk.
   Als je hier daadwerkelijk aan toe bent dan houdt niets je tegen. Zelf heb ik er wat terughoudenheid bij omdat het het zo’n immense focus vraagt waardoor al het andere mooie om je heen in de wacht wordt gezet.
   Succes en ik hoop meer van je te lezen. Veel liefs!
   En inderdaad wil ik ook graag beamen dat Liefde de grootste kracht van de mens is <3!

  2. Uit: “De Meesters van het Verre Oosten”:

   “Hoe het ook zij, doet het ertoe of Zijn opleiding te midden van ons heeft plaatsgevonden, of een directe openbaring is van God, de ene bron waar alles in werkelijkheid bestaat? Want wanneer één mens in contact is gekomen met een idee uit de God-geest, en dit via het gesproken woord heeft verspreid, kan een persoon, of iedereen, dan niet opnieuw in contact treden met die gedachte in het Universele?”

   “Om meer te ontvangen, moeten we doorgeven wat we hebben ontvangen”

  3. “Peter Deunov

   WIJSHEIDSMEESTER VAN DE LIEFDE

   Zijn graf is als een tijdloos levensprogramma. Omcirkeld met een wit gietijzeren hek vol pentagrammen, toont het de sleutels op het pad van de nieuwe, spirituele mens: wijsheid, waarheid, deugd, liefde en rechtvaardigheid.
   Dagelijks komen er nog tientallen Bulgaren naar de rozentuin in het hart van Sofia, waar de wijsheidsleraar Peter Deunov (1864 – 1944) ligt begraven. Ze mijmeren er wat, maken er ingetogen muziek of lezen er een tekst uit zijn immense spirituele nalatenschap. “

 11. Hieronder wat er echt gebeurdde – een aardse katholieke priester-engel !

  http://link.huffingtonpost.com/forward/5120d5c47e8d3067cc4b731f13wvd.a1p/19a15491

  Huffington Post meldde dat priester Patrick Dowling zich bekend maakte als de priester die voor een engel werd aangezien. Hij was vlak bij het ongeluk, liep erheen, zag dat het ernstig was, praatte nog even met het slachtoffer, bad met haar voor haar been en gaf haar de absolutie en de ziekenzalving. En ging weer weg om ruimte te maken voor de hulpdienst.
  (Uit Huffington Post)
  Father Patrick Dowling, of the Diocese of Jefferson City, Mo. has come forward as the “angel” priest. Dowling has acknowledged that he was the priest who anointed and prayed with Katie Lentz, 19, at the scene of the accident near the small town of Center.
  Last Friday, when reading an article about the crash and mystery priest in the National Catholic Register, Dowling admitted in the comment section that he had been the priest who administered care to Lentz. The priest explained that he had driven as close to the accident as he could before approaching, with permission of the Sherif, and then “absolved and anointed Katie, and, at her request, prayed that her leg would not hurt.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.