Advertentie

Wetenschappers en zij die onthullen dienen te sterven..!


 

JFK
JFK

“Want we worden over de hele wereld tegengewerkt door een monolitische en meedogenloze samenzwering, die voornamelijk vertrouwt op clandestiene wegen om haar invloedssfeer uit te breiden, die bouwt op infiltratie in plaats van invasie, op subversie in plaats van verkiezingen, op intimidatie in plaats van verkiezingen, op guerrilla’s in de nacht in plaats van legers overdag.

Het is een systeem dat grote hoeveelheden menselijke en materiële middelen heeft aangewend om een hechte, zeer efficiënte machine te bouwen die militaire, diplomatieke, inlichtingen-, economische, wetenschappelijke en politieke activiteiten combineert. Haar voorbereidingen zijn verborgen, niet gepubliceerd, haar fouten zijn begraven, niet aan het licht gebracht. Zijn tegenstanders wordt het zwijgen opgelegd, worden niet geprezen. Geen uitgave wordt bevraagd, geen gerucht afgedrukt, geen geheim wordt onthuld…”

 John F. Kennedy,

President van de Verenigde Staten

Fragement uit de ‘jounalistenspeech’ ‘

(27 april 1961)

nibiru totaal 2

In 1991 vertrekt Dr. Robert Harrington, voormalig hoofdastronoom van NASA met een telescoop naar Nieuw Zeeland om van daaruit de naderende planeet Nibiru vast te leggen. Harrington is iemand die absoluut overtuigd was van het bestaan van de planeet Nibiru. Dr. Robert Harrington geeft in een interview in augusts 1990, met de Russische geleerde Dr. Zecharia Sitchin toe, dat deze Sitchin waarschijnlijk gelijk heeft met zijn theorie over Nibiru en ook de komst van de Annunaki naar planeet Aarde. In het interview bespreken deze wetenschappers de elliptische baan van deze onbekende planeet.

Dr. Robert Harrington achter zijn bureau. Is hij straks de officiële ontdekker van planeet 'X', of 'Nibiru'..?
Dr. Robert Harrington achter zijn bureau. Is hij straks de officiële ontdekker van planeet ‘X’, of ‘Nibiru’..?

Robert Harrington verblijft vanaf 1991 in totaal bijna twee jaar in Nieuw Zeeland en alles wat hij aan beeldmateriaal produceerde, stuurt hij door naar Washington. Dat is op zich nog niets bijzonders, maar volgens mensen die hem kenden stond Dr. Harrington in januari 1993 op het punt wereldkundig te maken wat hij had ontdekt in de twee jaar van observaties in Nieuw Zeeland. Plotseling echter, en zonder dat Robert Harrington tot dan toe iets gemankeerd had, wordt bij hem een zeldzame vorm van slokdarmkanker geconstateerd.. Dat niet alleen.. Bizar genoeg is Robert Harrington binnen enkele dagen dood!

Het lijkt allemaal ‘normaal’, je zou bijna denken, want wat hier gebeurde, dát kan allemaal toch? Maar wat zijn de kansen dat een gezonde man die in Nieuw Zeeland 2 jaar lang, fysiek vrij zwaar werk verricht, binnen enkele dagen overlijdt aan kanker? Betty Harrington, zijn echtgenote, is er heilig van overtuigd dat haar man werd vermoord. Want waarom wordt anders o.a. ook direct na de dood van Harrington de telescoop snel weggehaald, die hij in Nieuw Zeeland liet staan. Het is zoals een collega het omschreef: “The telescope was gone, almost before he was cold”. Het lijkt erop dat astronomen die zich bezighouden met de zoektocht naar de onbekende planeet Nibiru vaak niet zo oud worden, of wellicht beter: ‘niet oud mógen worden’…

Een artikel over het uit de weg ruimen van lastige mensen, wetenschappers vooral, die met hun ontdekkingen de bestaande ‘powers-that-be’ in de wielen dreigen te rijden. Want wat zich hier afspeelt is niet nieuw.. Ook bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen wordt fundamenteel gefraudeerd en werden mensen die dit aan de kaak wilden stellen vermoord, met natuurlijk een andere doodsoorzaak dan ‘moord’…

Daarnaast zijn onlangs, zoals bekend is geworden, een aantal wetenschappers onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen, die bewijsmateriaal tégen chemtrails hadden verzameld.. Lees het verhaal hieronder.. En al deze doden geven ons, in ieder geval als laatste teken.., veel aanwijzingen.. Aanwijzingen die de ‘krachten achter de schermen’ voor ons willen verbergen, en die wij kennelijk onder geen beding mogen weten.. Hier het complete verhaal..!

x

* * *

x

Wetenschappers en zij die onthullen dienen te sterven..!

2013 © WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x
x

Wetenschappers die datgene onthullen waar de ‘powers-that-be’ niet blij mee zijn, lopen het finale risico om hun leven te verliezen. Een dode vertelt immers niets meer, zo gaan de geruchten.. Maar wat nu eens als dat HELE verhaal van AL DIE omgekomen geleerden en protesterenden nu eens op een rijtje komt te staan.. Wat voor beeld wordt er dan vertelt, door diezelfde overledenen..?

Niburu, de tweede zon, onzin?
Dode astronomen kunnen geen verhalen meer vertellen en in dat kader zijn er nog meer dode astronomen en wetenschappers te betreuren., die allen direct of indirect iets te maken hadden met deze onbekende planeet. Zo kwamen er in 1999 20 mensen om het leven, toen ze met een kabelbaan onderweg waren naar een ruimte-observatorium. De kabel brak en alle inzittenden van de gondels kwamen om het leven. Onder de doden bevonden zich een aantal astronomen die banden hadden met het Vaticaan en die met hun infrarode schotels onderweg waren om onderzoek te doen naar Nibiru.

10th planetIn de jaren 1990, dezelfde periode als waarin Dr. Robert Harrington ‘overleed’, was er een radiopresentator in Houston, Chuck Shramek Hij beweerde dat hij foto’s had van de onbekende planeet Nibiru. Hoe hij precies aan die foto’s kwam, was niet helemaal duidelijk, maar -vreemd genoeg- wat wel duidelijk is, is dat óók hij stierf aan diezelfde vorm van kanker en op dezelfde wijze als Dr. Robert Harrington overleed. Deze Chuck Shramek was regelmatig te gast in de populaire ‘Art Bell’-show, die een groot publiek bereikte..

De volgende vreemde doodsoorzaak van een Nibiru-onderzoeker, was iemand die vaak contact had met Dr. Robert Harrington (zie foto). Dit was geoloog en astronoom Eugene Shoemaker. Zoals je waarschijnlijk weet, is er een komeet naar hem genoemd; de komeet die hij ontdekte, namelijk ‘Schoemaker-Levy’. Ook Dr. Eugene Shoemaker was naar het zuidelijk halfrond vertrokken om onderzoek te doen.

En wat gebeurt er..?
Ook Eugene Shoemaker sterft (in 1997) onder vreemde omstandigheden, bij een auto-ongeluk. De enige informatie die beschikbaar is over dit ongeluk is dat het ging om een auto-ongeluk met een Jeep en dat er geen lijkschouwing werd gedaan. En heel bizar, het bewijs van zijn onderzoek naar Nibiru werd vernietigd.. Want naar verluidt brandde het laboratorium van Dr. Shoemaker de dag na het ongeluk tot de grond toe af..!.

En zo zijn er nog talloze andere namen te noemen van astronomen die door ‘ongelukken’ of ‘zeldzame ziektes’ om het leven zijn gekomen. We noemen de namen van Brian Geoffrey Marsden en Allan Rex Sandage, die van Marc Aronson, Kevin Beurle, Dr. Richard Crowe, en Walter Steiger, De eerste twee, Marsden en Sandage, stierven kort na elkaar, woonden enkele duizenden kilometers van elkaar, maar stierven beiden aan de zeer zeldzame ziekte Acute gedissemineerde encefalomyelitis.

In 2004 stortte een busje in een ravijn bij het Mount Wilson obervatorium in Californie, zes mensen kwamen om het leven. Ditzelfde observatorium had net enkele onthullende foto’s gemaakt van de planeet Nibiru die naar de pers waren gelekt.

2013
Ook in 2013 zijn er al weer een aantal doden te betreuren onder astronomen, die stierven onder uiterst verdachte omstandigheden. Zoals in mei 2013, in Chili, waar de Japanse professor Koh-Ichiro Morita om het leven kwam. Hij zou het slachtoffer van een roofmoord zijn geworden en werd bewusteloos gevonden buiten zijn appartement. Hij werd naar het ziekenhuis vervoerd, maar stierf korte tijd later. De officiële medische doodsoorzaak was ‘zware klappen tegen het hoofd’, maar dit werd door omstanders/getuigen tegengesproken; zij verklaarden dat er geen enkele verwonding te zien was geweest, toen Morita op de grond lag.
En dan is er de Britse astrofysicus Steven Rawlings van de Universiteit in Oxford, die in januari 2013 volkomen onverwacht sterft . Zijn lichaam werd gevonden bij een bungalow in het plaatsje Southmoor (Oxford). Er werd snel iemand gearresteerd, maar deze werd later op borgtocht vrijgelaten. Tot op heden is de zaak onopgelost.. Dus de vraag is of er hier sprake is van een wel heel bizar toeval, maar is het aannemelijker aan te nemen dat de wereldbevolking onder geen beding te weten mag komen, dát er een onbekende planeet aan de rand van of zelfs al IN ons zonnestelsel aanwezig is.

Verkiezingsfraude aan de kaak stellen?

De dood tot gevolg..!

x

Cheney en Bush | EPA/TIM SLOAN
Cheney en Bush, de uitvoerende macht achter de marionettenrace die het presidentschap van de VS wordt genoemd..

Toen George W. Bush in 2004 de presidentsverkiezingen van John Kerry won, was dat met een heel krap verschil, net zoals tegen Al Gore 4 jaar daarvoor. Snel kwamen de eerste berichten van verkiezingsfraude door. Vooral in de Republikeins geleide staten, Florida (waar Jeb Bush, de broer van George W. gouverneur was) en Ohio, leek -opnieuw-  de uitslag op illegale wijze te zijn beïnvloed; juist deze staten maakten het verschil!

En er blijkt in 2008 ook weer een getuige van deze fraude definitief de mond gesnoerd te zijn. Mike Connell, de persoon in kwestie, bleek ook nog gewaarschuwd te zijn! Hieronder een lijst van personen die in dit kader al hun leven hebben moeten laten, onder wat je minstens ‘verdachte omstandigheden’ moet noemen. Niet over een komeet/planeet, maar in het kader van verkiezingsfraude..!

De man waar het nu om gaat is Mike Connell; hij stierf in December 2008 bij een vliegtuigcrash. Connell was IT-specialist en verrichte diensten voor de Republikeinse partij en had een enorme expertise op het gebied van computerfraude, met veel contacten in die wereld. Er liep een onderzoek naar verkiezingsmisstanden in Ohio en Connell was hiervoor al 2x gedagvaard. Toen hij de eerste keer niet verscheen op de zitting, werd hem vervolgens minachting van het hof ten laste gelegd. De 2e keer verscheen hij echter wel op de zitting en de geruchten gingen al, gebaseerd op gesprekken die hij had met mensen die hem na stonden, dat hij bij de volgende zittingen in deze zaak, schoon schip wilde gaan maken.

smashvotesdieboldUit de vriendenkring van Connell bleek, dat hij van de kant van de Republikeinse partij te horen had gekregen, dat hij de schuld van mogelijk misbruik van computers, tijdens de verkiezingen, voor zijn eigen rekening diende te nemen. Hier volgt  een lijst met namen van personen aan die allemaal dood zijn. En al deze personen hadden verbindingen met verkiezingen, bijvoorbeeld via ‘Diebold’, de fabrikant van verkiezingscomputers of het aan het licht brengen van verkiezingsfraude.

1. Dan Rocco, overleden 1 April 2002. Vliegtuigongeluk in Gainesville Georgia. Hij was vice-president van de firma ‘Choicepoint’. Dit bedrijf kwam negatief in de schijnwerpers te staan, doordat zij verantwoordelijk waren voor een lijst van maar liefst 90.000 namen van kiezers in Florida, die onterecht als crimineel werden aangemerkt en daardoor niet mochten stemmen. Het bleken voor het grootste deel Afro-Amerikanen te zijn en zij werden zij van de kiezerslijsten geschrapt.. Kennelijk wilde Dan Rocco een boekje open doen..

2. Wesly Vance. stierf op 26 April 2003. Vliegtuigongeluk in Zuid Ohio. Hij was top-executive bij de firma ‘Diebold’, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor honderdduizenden kiescomputers in de VS. Wesly Vance was een innemende man en was leider binnen Diebold van alle operationele diensten. Het opspelen van het geweten van Vance kostte hem kennelijk het leven..!

En zo simpel is het nou! Elke dummy kan het leren.. (klik voor het opzienbarende artikel)
En zo simpel is het nou! Elke dummy kan het leren.. (klik voor het opzienbarende artikel)

3. Anthony J. Celebrezze Jr. stierf op 4 Juli 2003 De doodsoorzaak is onbekend. In 1990 verloor Celebrezze de gouverneursverkiezing in Ohio van de latere republikeinse gouverneur George Voinovich, was 61 jaar en voormalig hoofdaanklager in Ohio en democraat, maar tevens consultant voor… kiescomputerleverancier ‘Diebold’. De lijkschouwer bevestigde het overlijden, maar liet zich niet uit over de doodsoorzaak, terwijl deze nota bene plaats vond in het ziekenhuis. Celebrezze was kort voor zijn dood toegetreden tot de firma Diebold Inc. om hun elektronische kiesmachines te promoten..

4. Athan Gibbs Jr. 12 Maart 2004. De uitvinder van het ‘TruVote’-system, een kiesmachine die met papieren uitdraai-mogelijkheden, mogelijkheden geeft tot verificatie van uitgebrachte stemmen. Bijzonder is dat één week ná zijn dood, Athan Gibbs zijn nieuwe kiescomputer zou presenteren aan de wetgevende maacht in Georgia. De volgende link gaat naar het artikel omtrent zijn dood en heeft de veelzeggende kop: ‘De dood van een patriot: geen ‘blind geloof tijdens verkiezingen’. Hier dit artikel.

5.  Andy Stephenson overleed 7 Juli 2005. Hij was een bekende verkiezingsactivist en stierf aan alvleesklierkanker. Andy, 43 jaar oud, reisde het hele land over en hield presentaties over verkiezingscomputers. Hij was het die –naast vele andere zaken- het verhaal aan het licht bracht van Jeffrey Dean, de vice-president van Diebold, die de software programmatuur verzorgde van Diebold verkiezingsmachines. Deze Jeffrey Dean bleek een veroordeelde misdadiger te zijn die gestraft was voor verduisteringszaken d.m.v. computers. Andy Stephenson kreeg via een donatie-actie US$ 50.000,- toegewezen voor een behandeling van zijn kanker.

“Het is verkeerd, we hebben onze verkiezingen geprivatiseerd. Deze horen echter in de handen van het volk en we moeten deze verkiezingen weer in handen krijgen, want het gaat om ‘We the people..’

Als ze ons kiesrecht wegnemen, zijn we niets anders dan slaven en het spijt me, maar ik heb geen zin om een slaaf te zijn, om stil de nacht in te lopen.”

Maar Andy Stephenson stierf feitelijk niet aan alvleesklierkanker..
Maar aan complicaties tijdens de operatie en een aantal beroertes. Zijn operatie moest 2 weken worden uitgesteld doordat het totaalbedrag van de donatie-actie nog niet kon worden vrijgegeven. Het bleek dat personen hadden geprobeerd bij het internetbetalingssysteem ‘PayPal’, deze donatie-actie te torpederen..! Ook in het universiteitsziekenhuis ‘Johns Hopkins’, bleek dat regelmatig zaken werden gesaboteerd, in het kader van de behandeling van Stephenson. Er was zelfs iemand in geslaagd de bewakingsapparatuur uit te zetten, vlak na de operatie. En er werden zelfs valse geruchten verspreid, dat Andy helemaal niet ziek was, maar dat hij het geld wilde verduisteren.. Kennelijk was Andy Stephenson één van de ‘most-wanted-dead-persons’..

Dominee Bill Moss bekocht zijn onderzoek naar verkiezingsfraude met de dood. (Officieel een 'hartaanval')
Dominee Bill Moss bekocht zijn onderzoek naar verkiezingsfraude met de dood. (Officieel een ‘hartaanval’)

Hijzelf sprak op 13 Juli 2004 de volgende woorden: “Ik ben door ‘these people’ (de producenten van kiescomputers) bedreigd en wordt regelmatig gevolgd vanaf huis naar mijn werk. Mijn telefoon wordt afgetapt en de directeur van ‘Diebold’ heeft me meegedeeld dat ik ermee moest ‘kappen’, omdat ik anders wel ‘een bezoekje’ zou krijgen. Ik wordt beschuldigd en zwart gemaakt en voor samenzweringsactivist uitgemaakt. En natuurlijk ga ik hén nu zwart maken, want het is verkeerd, we hebben onze verkiezingen geprivatiseerd. Deze horen echter in de handen van het volk en we moeten deze verkiezingen weer in handen krijgen, want het gaat om ‘We the people..’ Als ze ons kiesrecht wegnemen, zijn we niets anders dan slaven en het spijt me, maar ik heb geen zin om een slaaf te zijn, om stil de nacht in te lopen.”

6. Dominee Bill Moss, stierf op 2 Augustus 2005. Bill Moss was de hoofdeiser in de aanklacht tegen George W. Bush inzake de vele frauduleuze fouten die waren gemaakt in de verkiezingen van November 2004 in Ohio. Bill Moss nam zijn verantwoordelijkheid en klaagde de complete Bush-clan aan. Hierdoor werd hij algemeen beschouwd als de nationale voortrekker van de verkiezingshervormingen tijdens een informele hearing die gehouden werd op 30 Juni 2005. Toen Bill Moss stierf, ruim 1 maand later, werd hij behandeld in het ‘Riverside Methodist’-ziekenhuis na een hartaanval, toen hij overleed.

Mocht je je afvragen óf het überhaupt mogelijk is dat er fraude mogelijk is met kiescomputers, want daar draait toch onze hele democratische wereld om…, kijk dan eens naar deze hearing, waarin een rechter de klokkenluider Clint Curtis ondervraagt. Curtis is computerprogrammeur en klapte uit de school..  Zijn verhaal is even simpel als schokkend..

Tot zover dit verhaal inzake onverklaarbare sterfgevallen in het kader van planeet ‘X’ en verkiezingsfraude… En wat te denken van mensen/wetenschapper die sterven omdat ze zich bezig houden met onderzoek in het kader van ‘Vrije Energie’…?? Daarover in een volgend artikel.

 * * *

177 gedachten over “Wetenschappers en zij die onthullen dienen te sterven..!

  1. Volgens mij heb je het artikel dan niet goed gelezen. Wetenschappers die wat te melden hebben gaan de pijp uit… 😛

  2. Haha.. ‘Goethe ist tot, Einstein ist tot, und mir geht’s auch schon ganz schlecht’ 😉

  3. Nou Dirk III, ik was begin van het jaar al bijna de pijp uit, maar ben er springlevend er nog steeds. Los van alles klim ik er rustig en gestaagd er weer boven op mee ter frustratie van anderen die menen dat ik het niet meer zou halen.

   Letterlijk en figuurlijk tussen Hemel & Aarde te hebben gebalanceerd voor 4 weken. Over lezen gesproken, was vroeger op school erg goed in taalkunde en het ontwerpen daarvan. Dus met lezen zit het wel snor…

 1. Het begon bij SOCRATES, en God alleen weet waar het zal eindigen, maar als je in het oude nu bezette Byzantium bent, en de vele muurschilderingen van de PANTOCRATOR ziet vervallen en afbladderen, dan begrijp je dat het kwaad, als het mogelijk zou zijn onze hele levens filosofie, gebouwd op een natuurlijke evolutie zou willen vernietigen, en herplaatsen met één op dogmatische van alle levens vreugde, en intellect, en verbeeldingkracht, ontdaan denken.

 2. redactie/allen,

  dat komt hier natuurlijk ook voor; Wim Duisenberg, oud-directeur van de Nederlandse Bank en ex-voorzitter van de Europese Bank en betrokken bij de totstandkoming en invoering van de Euro werd zomaar dood aangetroffen in zijn zwembad in de tuin van zijn huis… Aaron Boudewijn, Utrechtse student spande een rechtszaak aan tegen de gemeente Utrecht omdat hij niet wilde dat zijn vingerafdrukken zouden verdwijnen in een databank. Hij vroeg een paspoort aan en moest zijn vingers afdrukken wat hij weigerde. Hij kreeg zomaar spontaan epileptische aanvallen en stierf op 24-jarige leeftijd…

  Klokkenluiders worden publiekelijk beschimpt, neergezet als gekken en als ze niet oppassen ‘verdwijnen’ ze van het toneel. Komt overal voor, ook in ons lieve kleine sprookjesland. Alle figuren die het systeem van de machthebbers kunnen aantasten, zijn in gevaar ongeacht politieke kleur. In Oostenrijk ‘verdween’ de omstreden politicus Georg Haider van het toneel zogenaamd door overvloedig alcoholgebruik in het verkeer. Hij geraakte van de weg en stortte in een afgrond. Ook Maarten van Tra, PvdA-politicus en voorzitter van de ‘Commissie van Tra’ die de bouwfraude aan de kaak moest stellen?! als ik me niet vergis, werd ook zomaar dood aangetroffen en zo zullen er veel en veel meer zijn. De bekendsten zijn natuurlijk Pim Fortuyn en Theo van Gogh en een beroemde is Rost van Tonningen die in 1945 in gevangenschap werd vermoord en zo zijn er meer duistere gevallen van verdwijningen, ziekte en moord.

  groet Udo

  1. Wat hebben de rechts radicalen Georg Haider en Rost van Tonningen hiermee te maken? Wetenschappers? Nazi’s incognito… Ik krijg het een beetje koud hier.

  2. Het gaat erom wat ze weten Odette, het doet er werkelijk niet toe aan welke kant van het politieke spectrum je staat. Wanneer iemand een bedreiging vormt wordt hij/zij uit de weg geruimd. Niks nieuws onder de zon en is al zo oud als de mensheid. En dat geldt net zo makkelijk voor bv artiesten die een grote aanhang hebben en het licht zien…., gaat het lichtje ook snel uit.
   Wat mij oprecht verbaasd is dat de grote massa denkt dat we met z’n allen in lalaland leven en dit soort praktijken alleen in films gebeuren.

  3. Odette, misschien weet de Galactische federatie wel een antwoord op je vraag 🙂

  4. Beste Monika,
   Ik begrijp dat je de arena wil bespelen. Maar als je teksten en uitspraken gaat verwisselen van verschillende personen of niet goed tot je door wil laten dringen is dat geheel aan jou. Als je meent een goede torreador te kunnen zijn moet je op de juiste plek je pique plaatsen en niet in het wilde weg met de rode lap wapperen om dat het zo fraai staat en de aandacht op je vestigt. Pas op voor de torro hij zou zomaar uit een onverwachte hoek komen als je niet kijkt en je op de horens neemt. Ik houd niet van dit gedraai en zoek weer mijn plaats op buiten deze arena, succes! Ik groet jullie allen (to who it may concerns) met Hartelijke zwaai. Odette

  5. De enigste Federatie die werkelijk actief hier is, is de RNF.
   Die moet men toch wel kennen vandaag de dag, neem ik aan!

  6. Odette, je was toch een liefdevol lachbekkie of zo? Waar is je humor gebleven?
   Je (ver)beoordeelt mij. En suggereert hoe ik blijk te zijn. Komt allemaal uit jouw koppie, uit jouw gedachtes…en dat zijn definitief niet de mijne.

  7. Erbij komt dat ik je uitspraak …’let maar op, er kan zo een torro uit de hoek komen’ een rare vorm van bedreiging vind.
   Maar ik heb een groot hart en veel liefde in me. Het gaat je goed.

  8. Beste Monika, @3.5
   Ik zie dat jij op een al dan niet bewuste manier een interesse hebt voor de GF.
   Je maakt er een al dan niet bewuste kwetsende grap over.
   Ik ben zelf absoluut niet bezig met de GF maar ik heb er echter wel een mening over die ik graag deel met anderen die het onderwerp starten.
   Wij, de mensen op aarde zijn slechts een korreltje van het universum. Ik zie ons allen als ‘bewoners’ van het universum.
   Hier op aarde gebeurt er heel veel achter de schermen wat de massa niet mag weten.
   Alles goed of kwaad wat je je maar kunt bedenken, bestaat en gebeurt ook ergens. Mind control bijvoorbeeld gebeurt op grote schaal. Dat is duidelijk.
   Wij worden op aarde bewust geremd in onze ontwikkeling op het gebied van technologie en mentale vaardigheden. In de jaren 60 en 70 zijn er veel zaken ontdekt die ons bewust niet verteld worden.
   Indien dit alles kenbaar zou worden gemaakt en gedeeld zou zijn al die jaren, dan zou de mens op zo veel vlakken vele malen verder zijn dan nu. Telepathie, telekinese, vrije energie, astraal reizen, etc noem het maar op. Nu gebeurt dit sporadisch. Indien er vanuit de regering hier meer openheid over gegeven zou zijn, dan zou dit nu massaal toegepast worden. We zijn slecht een kleine fractie van dit universum en er is geen twijfel in mijn lichaam dat er daarom zeer zeker een ver gevorderde ‘soort’ aanwezig is en dat deze vlakbij ons is, dat zou me ook niets verbazen. Hoe langer ik er over denk, raak ik er steeds van meer overtuigd dat de federatie bestaat en van goede intentie is. Juist daarom wordt er zoveel negatieve propaganda over de GF in de wereld geholpen. Daarnaast zullen er ook daar net zoals hier op aarde groeperingen met slecht en goede bedoelingen aanwezig zijn.
   Bovenstaande is slecht een opinie van mij en iets waar ik me niet te veel mee bezig hou. Het nare van vele channelings is dat het bij vele mensen een afwachtende houding teweeg brengt. Zo van even geduld we komen jullie uiteindelijk redden. Dat zijn geen goede intenties. We zullen het allemaal voor ons zelf moeten doen in het hier en NU.

  9. De mens is een spiritueel wezen altijd verbonden met de Bron.
   Hier op aarde doet de mens ervaring op hoe het is te denken afgescheiden te zijn van de Bron.
   In een soort droom identificeert de mens zich met zijn lichaam en zijn omgeving.
   Een ervaringsvol mens die moede van het denken afgescheiden te zijn gaat met heel zijn hart hunkeren naar de Bron. In het hart is een lichtvonk die verbonden is met God.
   Vandaar de uitspraak het Koninkrijk God is in u. De mens is er rijker van geworden heeft ook ervaren hoe het is te denken afgescheiden te zijn van de Bron.

  10. Beste Sun, bedankt voor je uitgebreide en open toelichting. Ik had een ’tintelend’ gevoel toen ik het las. Wellicht ben je een medium 😉 In ieder geval, je hebt het met goede intenties geschreven.
   Ik ken maar een channeling en dat is Kryon en dat is ook al weer 10 jaar geleden. Voor de rest houd ik me niet met channelings bezig. Als je het ‘lichtje’ ooit hebt zien branden (ik ga ervan uit dat je dat al lang hebt) dan hoef je die boodschappen niet meer…want je weet het al…uiteindelijk weten we niets, maar dat is weer een ander verhaal 🙂
   Er bestaat niets zonder de ‘goddelijke’ gedachte die eraan vooraf ging.

  11. Skills of Nature 3.22
   Jaloezie staat niemand en is een slechte gids.
   Probeer eens liefde en harmonie. Past bij iedereen. 🙂

  12. jij gebruikt jouw gesuikerde woordjes om met liefde te schermen
   en je beschuldigt mij van je eigen emotie
   maar dat is me bekend van de kapperszaak

  13. Hallo Monika,
   Ik wilde het eerst een beetje tijd geven voor jou. Het is in de ongelooflijk vele reacties in frequenties en de ontvangers, misschien wel verzand geraakt. Misschien wel mooi om te herlezen en zien wat het bij sommige lezers heeft veranderd, of niet. Ik heb het zien gebeuren in de reacties, prachtig! Je reactie in je subjectiviteit is daarom wel begrijpelijk, is niets mis mee. Ik help je daarom ook even hiermee mocht je dat willen. Kijk naar de reactie van Sun
   nr.89 en later die van mij nr.76. Het artikel van Cosmic heeft veel beroering en hopelijk ook inzicht gebracht. Een mooie dag gewenst met veel verassingen! Hartegroet, Odette.

  14. Hoi Odette, (@3.26)
   Bedankt! <3 Ik heb altijd veel bevestiging gezien in jouw wijze woorden en de mooie linkjes.
   Ik ben blij dit te mogen ontvangen van je.

   De omslag maken lijkt lastig (van ego naar ziel), maar als je het eenmaal hebt gedaan dan is er de vrijheid, de innerlijke rust, het genieten van alles om je heen het contact met de bron, de flow en en zo nu en dan hetgeen daarboven wat met geen woorden te beschrijven is.
   Veel liefs, zo lang jij er bent, blijf ik ook 🙂

  15. Beste Skills of Nature (3.22) alweer 🙂
   Je noemt mij een pretender. Dit zegt meer over jou dan over mij.
   Alles heeft een reden. Als jij het nodig vindt om mensen hier te benoemen of te beoordelen dat dan heeft dat ook een reden.
   Mogelijk ben je zelf vaak bedrogen en projecteer je dit nu.
   Echter je hebt duidelijk nog moeite om echt van vals te onderscheiden.
   Ik ben namelijk alles behalve een pretender, ik ben ik en recht door zee.
   Mogelijk zul je nog meer lessen moeten leren om de echte pretenders aan te kunnen wijzen. Succes daarmee!

  16. Liefde = volledig accepteren wat de ander van je vind
   Liefde = refelecteren ongeacht wat de andre van je vind of samenstelt
   Liefde = heerlijke muziek om naar te luisteren om rustig van te worden
   Liefde = een warme omhelzing en een gebaar van uit het groene hart
   Liefde = is niet allen te zijn als enigste
   Liefde = is alles wat er daarvan over blijft

   http://www.youtube.com/watch?v=jiwuQ6UHMQg

 3. Beste DICK, 3,4

  Het is toch niet verwonderlijk als jonge mensen, die zich positief opstellen in dit leven dit soort verhalen lezen, en er zal zeker een groot gedeelte van deze beschuldigingen waar zijn, tot Baader-Meinhoff ideéen komen, want er is geen ander antwoord op.

  Het zelfde geld voor mensen als Kok, of Bos, eerste klas volksverraders, en boven dien klasse verraders, en er zijn er meer, daar heb ik dat zelfde gevoel bij, discusseren zinloos tijdverdrijf,
  de organisators achter de moord op Fortuyn, en van Gogh, zelde verhaal, volks gerecht maar dat zal nooit gebeuren met deze Prosac gebruikers.

  1. Jenne, over het algemeen hou ik met niet bezig met allerlei complottheorieën etc. Ik ben er al lang achter dat de “krachten achter de schermen” volledige controle hebben over de financiele, polieke en religeuze systemen… Het kan me ook allemaal niet meer boeien, ik heb me er los van gemaakt.

   Trouwens, ik las de afgelopen weken een heel leuk,humoristisch boekje van Geert Kimpen met een duidelijke uitleg over hoe onze financiele en politieke systemen in elkaar steken. Een leuk, humoristisch en inspirerend boek!

   http://www.geertkimpen.com/prins-van-filettino-inhoud.html

   Er is echter slechts 1 ding dat steeds weer terug komt in mijn systeem, ergens diep van binnen, omdat ik voel/weet dat het niet klopt….. en omdat er zoveel onschuldige slachtoffers mee zijn gemoeid…. vaak nog onschuldige kinderen. En die link die ik plaatste op 3.4 verwees daarna….. Niet meer en niet minder!

  2. Dick, ik heb het bekeken. Ook een tijdje geleden al, maar wist niet meer waar. Dit is echt heftig, niet te geloven. Dit is voor mij altijd het moment om naar het ‘grotere plaatje’ te gaan, om het te kunnen plaatsen. Hier moeten dus echt wel de ‘slechte energieën’ bezig zijn. Dit is geen ongelukje meer, dit is structureel fout!
   Ik kwam dit Duitse artikel tegen ivm Friso’s dood en stond er verbaast bij wat men over Nederland allemaal wist.
   http://www.politaia.org/geschichte-hidden-history/eine-schillernde-figur-ist-verstorben-friso-von-oranien-nassau/

  3. Ja Monika, en hier vind men het vooral “zo mooi” dat ie niet bijgezet wordt…..

  4. Hallo MONIKA,

   Je kan het je niet voorstellen, dat dit niet wordt bestraft, dat de elite de durf en de kracht heeft om de samenleving zo te misbruiken,
   zijn er dan geen intégre mensen meer, die de boel weten te mobiliseren, of is onze samenleving nog zieker als dat we al moeten aannemen, van de MEDIA ben ik overtuigd die zijn corrupt tot en met.

  5. @ MONIKA dit woord schillernde figur, mensen die andere medemensen koude rillingen bezorgen, zij zijn het ook die diep in onze samenleving deze homo terreur gaande houden.

 4. inderdaad… het huidige machtssysteem, met de sterke hierarchische opbouw is kenmerkend voor een oorlogszuchtig ras zoals de Nephilim zijn. Die oude mythologische en bijbelse ‘goden’ kennen alleen maar intimidatie, manipulatie, leugen, bedrog, geweld en oorlog. Dat zit zo in hun denken dat zij niet anders kunnen. Bovendien zijn het reptielen en die zitten vast in hun eigen opgezette structuren, grids en denkramen. Deze wezens zijn heel ver afgedwaald van het pad van emotie, empathie, liefde en warmte. Zij sloegen lang geleden het pad der kennis in, de weg van de technologie. Hun vuist op tafel is een oorlogsverklaring omdat zij onmachtig zijn er via de dialoog uit te komen.

  Deze machtige krachten beheren onze planeet en hun belangen worden door hen gezinde politieke krachten uitgevoerd. En ja daar horen Kok, Van Agt en Lubbers ook bij. Alle drie opgeleid door de paters op de Jezuietenschool en in dienst van de satanische Roomse Kerk. Als ik een machthebber was zou ik ook infiltreren in mij onwelgevallige organisaties. Dus is het vanuit hun standpunt volkomen normaal om Wim Kok vakbondsbobo te maken om het zootje ongeregeld onder de duim te houden. Wim diende in het echt andere ‘heren’ om het zo maar eens te zeggen. Nou zo lang de machthebbers op hun troon zitten, zal er niets veranderen… maar er waaien andere winden. Het tij begint te keren vanwege A – de overgang van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk, B – het aflopen van de Kali Joega, C – de komst van de tweede ster (vaak ten onrechte Nibiru genoemd… is slechts een van de vele vele namen voor deze ster – mag ook Gud zijn of Anu of Ra). Kennelijk is de tijd rijp voor verandering.

  Bovendien heeft de Ruimtepolitie, de militante tak van de Gallactische Federatie ook bekend als het Asthar-Commando, de Nephilim/Reptilians gespot op onze planeet. Zij zullen terug moeten naar 6D waar zij bijna 500 duizend jaren geleden zijn weggevlucht nadat zij door inzet van enorme verwoestende wapens de membramen scheurden tussen de dimensies. Zij vluchtten weg door die scheuren en doken op in ons 3D-bewustzijn. In deze spiraal van de Melkweg hebben zij zeer waarschijnlijk honderden zonnestelsels onder de voet gelopen en beheren zij een veelvoud daarvan als ‘werkplaneten’, zoals de onze er ook eentje is. Daarom liggen ze niet wakker van wat olie in zee of op de kust, een nucleair rampje zo nu en dan. Het is hun planeet toch niet en ze hebben der nog 189 zeg maar.
  Maar… er is een groep van de Anunnaki/Nephilim die de Vader volgt. Dat wil zeggen; zij kiezen voor de mensheid, geschapen door de Vader, door Enki. Zijn kinderen, zijn zaad moet behouden blijven en zodoende is de ‘clan’ van Enki op de hand van de mensheid, althans die mensen die het meeste DNA van hem hebben… en dat zijn de blonde, rossige en roodharige mensen, met lichte ogen en een lichte huid. En daarom ook worden juiste die mensen wereldwijd bedreigd.

  Reeds eerder, 4000 jaren geleden, werd de Soemerische beschaving bijna geheel uitgeroeid door de atoombommen op Sodom en Gomorrah, de raketbases in de Sinaï en de Baälbek. De dodelijke fall-out woei over Soemer en maakte een einde aan de grootse beschaving. Slechts de elite van het land kon vluchten en vestigde zich uiteindelijk in de ‘lage landen’. We hebben 3600 jaren de tijd gehad ons voor te bereiden op een volgende confrontatie met onze erfvijanden. Wij zijn militair sterk en laten ons niet nogmaals uitroeien. Maar onze vijand (de clan van Enlil) stuurt miljoenen moslims naar Europa om de boel lam te leggen, veel kinderen te fokken om zo zonder militair geweld de blanken te overwinnen.

  groet Udo

  1. u verzandt aan het einde van uw betoog in hetzelfde waar u uw ’tegenstanders’ van beschuldigt, namelijk kennis (hebben van).
   ik begrijp dat men deze nonsens verkoopt aan de leden om individuen te kleuren in groepsgedrag.
   deze theorieën zijn niets anders dan een excuus voor de elite om hun eigen gedrag goed te praten bij goedgelovigen die graag ergens bij willen horen.

  2. Tja Udo… of dat nu wel of niet waar is kan ik onmogelijk zeggen. Maar het maakt uiteindelijk ook helemaal niks uit of we nu door de mensen, anunnakis of pandaberen in de tang worden gehouden. De mens is een onverbeterlijk egocentrisch stuk vreten met een korte termijn geheugen.(uitzonderingen daargelaten)

  3. jaaaaaah Pandaberen, out of space, ze vliegen in de ruimte en komen van de Panda planeet, met hun glimmende pakjes verleiden ze hybride panda vrouwen op hun kaal gegraasde gevangenis panda beer planeten, 278 planeten in totaal, gevangen genomen in quarantaine door een fijnmazig energetisch net , geestelijk geïndoctrineerd door panda satelliet televisie en harde panda noten die nooit gekraakt worden vanwege plastic scheef geïmplementeerde lange panda hoektanden en te zoete broodjes gebakken en gesmeerd door deze space beren op tv met korte borstelige krulharen en aller koddigste zwarte mopsneus bestand tegen het zompigste naar zwavel riekende moerasland en ze zitten graag tot vervelends toe op de meest voorspelbare oubollige panda terror stokpaardjes met lange stelten en russische raket aandrijving en zo kunnen ze 7 mijl lopen in 1 stap en dusz moeilijk te vangen laat staan te volgen..

  4. Met die Moslims naar Europa ben ik het volkomen eens, maar er zit meer achter, veel meer.

  5. Skills of nature,

   dat lijkt zo! De Soemeriërs zijn altijd vreedzaam geweest. De atoombommen op de genoemde gebieden zijn werk van de Anunnaki. Alle oorlog op deze planeet wordt gevoerd door de Anunnaki. Wij mensen zijn slechts de uitvoerenden. Hoewel een volk vreedzaam is, kan het naar de wapens grijpen als dat noodzakelijk is. Het is tot de Soemerische en Babylonische nazaten doorgedrongen dat zij het doelwit zijn van de krachten van de clan van Enlil, de jongere halfbroer van Enki, de schepper van de mens. Ten tijde van de zondvloed al redde Enki zijn ‘zaad’ en dat was Noach met zijn familie. Niet omdat het zulke goede godsvruchtige mensen waren, maar omdat zij de eerste blanken waren. Deze mensensoort was veredelt door Enki en zijn team van specialisten. Daarom ook deed hij zo veel moeite deze soort over te houden. Anders waren ook zij weggespoeld tijdens de vloed. Later, in de tijd van Noach grijpt Enki weer in als zijn ‘kinderen’ in gevaar zijn. Hij helpt de Friezen die aan hun achtervolgers trachten te ontkomen (zie het omstreden Oera Linda Boek) en vervolgens ontkomt Mozes met anderhalf miljoen Israelieten door de Rode Zee over te steken. Crusiale momenten in de geschiedenis van de blanken en voor het latere Europa. Maar onze erfvijanden slapen nooit en zodoende hebben de vrije volken van noordwest-Europa zich voorbereidt op strijd in de eindtijd. Dat is nu! Ze hebben een machtig verbond; de NAVO of NATO, beschikken over de modernste wapensystemen en weten dat ze die ook moeten inzetten, want de Arabische volken (lees Moslims) komen naar hier. Als fundamentalistische gelovigen, als terroristen en wellicht ook met hun legers, ook al heeft het er nu nog niet alle schijn van. Daarnaast staan er reeds 200.000.000 Chinezen klaar om op te trekken naar het westen. Staat overigens ook in het boek Openbaring. ‘Vanuit het oosten zal een leger komen van twee maal tienduizend maal tienduizend. Het is noodzaak militair sterk te zijn anders worden de blanken uitgeroeid… en dat is volgens sommige Anunnaki niet de bedoeling. Daarom stellen zij zich in op een confrontatie met de krachten van opponent Enlil. Om dit te begrijpen moet je in de geschiedenis duiken. Dan zie je ook dat meteen nadat de enorme wouden van centraal Europa zijn afgebrand zuiderlingen naar de Friesche gebieden in noordwest-Europa trekken. Dan krijg je de ‘Bronsoorlogen’ tussen de Grieken en de Hellenen en Troje… allemaal gericht op afzwakken van de macht van de Friezen of Vrijen, die zeer bewust na de atoomoorlog in het Midden-Oosten gevlucht zijn naar het vrije Europa. Ze dachten hier veilig te zijn en verdomme dan komen ook de Romeinen nog eens en later Karel de Grote Moordenaar, de Spanjaarden en worden de ‘Nederlanden’ uiteindelijk gescheiden door samenwerking tussen Frankrijk en Groot-Brittannie. De macht is gebroken en in de lage landen gaan twee volken gescheiden verder. Aantasting van de Nederlandse Taal (lees Dietse Taal = de oudste) maakt ook ons als volk kapot. Wij spreken, met de Vlamingen en de Neder-Duitsers (noord-Duitsers), nog het meest zuiver de Dietse Taal… en dat is, geloof het of niet, ook de taal van de Anunnaki. Wij hebben niet alleen het meeste DNA van hen in onze lijven, maar spreken ook hun taal. Wij moeten ons noodgedwongen bewapenen omdat ‘men’ ons onze vrijheid bestrijd. Kijk maar eens naar het Midden-Oosten en de landen waar de islam is geworteld. Die mensen zijn niet vrij! Die zitten in een religieus keurslijf. De vrouwen zijn bedekt en verder zijn zij ook beperkt in hun denken, schrijven en zelfs hun religieus beleven. Wij in Europa hebben eeuwen en eeuwen gestreden voor een samenleving waarin staat en kerk gescheiden zijn. En nu, nu wordt dat binnen enkele decennia afgebroken. Doordat de islamieten zeer binnenkort numeriek de bovenliggende partij zijn, zal Europa veranderen… als ze nog tijd hebben. De Amerikaanse theoloog/schrijver en onderzoeker Hal Lindsey schreef zeer interessante boekjes over de bijbel, de profetieen en de eindtijd. Allemaal gebaseerd op wat er in de bijbels staat en hoe de politieke bewegingen zijn op deze planeet. Hij schetst een eindtijd waarin Israël door Russische atoombommen van de kaart wordt geveegd. Dat was in de jaren ’70 nog bijna onmogelijk te denken, maar sinds het uiteenvallen van de Sofjet-Unie hebben we opeens meerdere staten in het zuiden die islamitisch zijn en mogelijk nog beschikken over wapenarsenalen met atoombommen. Als die zich aansluiten bij hun geloofsbroeders dan beschikken de Arabieren opeens ook over atoombommen… en wordt het geschetste scenario opeens wezenlijk. Inmiddels is dan Amerika naar de achtergrond verdwenen, samen met Groot-Brittannie en hebben ze zich afgescheiden van Europa… dat opeens een mooie prooi blijkt te zijn ‘a sitting Duck’ zeg maar. Maar dat is takketiek natuurlijk, want Amerika zit gewoon op de ‘reservebank’ en wacht af, net als in WOII. Als Israel verslagen is komen de geallieerden in beweging om de Arabieren te verslaan. Dat lukt maar dan duiken 200 miljoen Chinezen op die naar het westen zijn opgerukt. Zo komen 300 miljoen soldaten tegenover elkaar te staan. 100 miljoen Europenanen en de overgebleven Arabieren. Neutronenbommen zullen de lichamen uiteenslaan en er zullen, zo staat in Openbaring te lezen, rivieren van bloed stromen… en daar zijn de Anunnaki gek op! Die houden van oorlog, van emotie en vooral verdriet. Het zijn emotionele vampieren. Mogelijk blijft het bij een scenario, maar China beschikt al twee jaren over een leger van 200 miljoen soldaten en getuige spionage-foto’s uit de jaren ’70, zijn zij ook al bezig tunnels dwars door de Himalaya te boren. India heeft destijds al geprotesteerd van de Verenigde Naties en is bang dat de Chinezen plotskaps op de laagvlakten van India verschijnen. groet Udo.

  6. Ja, en dus???
   Het is al eeuwen een klotezooi en het wordt er niet beter op??
   Wat moet je nou met dit soort informatie als je er toch niks aan kunt veranderen. Links of rechtsom wordt je angst aangepraat, ben er zo klaar mee.
   Ik ga zoveel mogelijk genieten zo lang het nog duurt, Santé!

  7. Udo geweldig bedankt voor deze zeer interessante doorwrochte Herschreven Genesis GeschiedLezing, ik weet hoeveel denk en verbeeldingskracht er nodig is om een paar losse brokstukken aan info aan elkaar te passen, omdat ‘ze’ ons in het weapons of mass instruction onwijs onderwijs hebben afgeleerd lijntjes en gebeurtenissen aan elkaar te verbinden, oftewel integreren en synthetiseren, laat je asjeblieft niet van de wijs brengen door een opstandige granieten beeld houwende Friezin die er mag wezen, maar het af en toe even niet meer ziet zitten…

   The Greatest History Lesson – John Taylor Gatto – The Truth About Your Education
   http://www.youtube.com/watch?v=GxCuc-2tfgk

  8. De laatste jaren vind ik veel troost bij de oude Grieken, vooral Platon, zijn filosofie, filosofie is denken zonder foi en religie,
   dus het vrije denken.
   Homerus, komt aan het eind van de reis van Ulysse, in het verhaal de Odyssée, tot het slotsom dat een wel besteed leven van een sterf’eling is te verkiezen boven het eeuwige leven van sommige Goden.

   Ik vind de hypothèses van Udo sterk gedacht en goed beschreven, maar tot het moment verschenen, of na de voorvallen als voorzien, zijn en blijven het hypothèses, en daar is onze menselijke historie mee overvoert.

  9. Hoewel ik moet zeggen dat udo in mijn achting stijgt , door een doordacht scenario te durven neerpennen hier, ben ik het wel eens met Imke dat het een hoog gehalte aan angstdenken met zich meedraagt en dat er weinig van te verifieren valt( wat niet automatisch betekend dat het niet zo zou kunnen wezen). Ik doe dus met Imke mee en proost op het angstvrije leven!
   Wel wil ik nog even zeggen dat zij die de bijbel gebruiken als lijdraad voor het ontwikkelen van toekomstvisies, zich terdege moeten realiseren dat het een boek geschreven en geredigeerd door angst mensen is. Met als hoofddoel niet het verruimen van het denken doch eerder het veruimen van de angst! Alleen drank kan ons nog redden proost Imke!

  10. Bottoms up Marcel! Zoals altijd weet jij het beter te verwoorden dan mijn kort door de bocht opmerkingen…
   Alles wat geschreven staat dient( diende) een doel. Je moet er maar net bij zijn geweest om dat doel te kunnen verifiëren. En kijk bv eens naar wat er nu recht onder onze neus al aan feiten verdraaid wordt.
   Udo begrijp me niet verkeerd, ik heb niks tegen Uw kennis van al deze zaken, ik heb het allemaal wel voorbij zien komen en sluit beslist niet uit dat er ergens wel een kern van waarheid in kan zitten. Maar momenteel ben ik van mening dat er zoveel tegelijk wordt uitgespeeld dat het er helemaal niet meer toe doet of je nu wel of niet “wakker” bent, maar dat de beste remedie tegen al die naargeestigheid is om zo vrolijk mogelijk je eigen gang te gaan. Daar lijkt het me na al die eeuwen onderdrukking wel ’s tijd voor.
   (en trouwens, bedacht ik een uurtje geleden, die hele shitstorm in Egypte…piramides, vrije energie, nieuwe ontdekkingen in de woestijn, coming of the second sun??? we zullen het wel zien)

  11. Angst heb je nekel wanneer de toekomst onbekend is. Dan wete je ook niet wat je ten wachten staat. Maar daar in tegen als je wel weet waar het ongeveer heen hgaat dan weet je ook dat er dan geen angst aan vast zit. Je weet dan immers de weg die je kan afleggen. Profetieen, helder ziend/weten is niks anders meer dan het hebben van geen angst omdat je da bevoordeeld bent aan de kennis van het secnario. Je kan naar de Annukai’s met een zuur gezicht kijken en af gunst willen hebben, maar je zou ook zo maar in je blauwdruk een nazaat van hun kunnen zijn binnen je circel van wedergeboorte. Zelfs al zou dat zo zijn, dan ben ik daar niet bang voor om er een te zijn, ik zit in het NU en leef en ervaar en wat morgen komt is nog ver van mijn bed.

  12. ik lees je reacties graag hoor
   en het is geen persoonlijke aanval
   maar ik laat je even zien hoe de kennisval werkt met je eigen woorden;
   gister vertelde je ook hier terecht dat de wereld
   op zijn kop staat, doch nu vertel je aan de hand van de apocalypse
   van de bijbel over het leger van het oosten dat uit china komt…
   maar als de wereld op zijn kop staat, dan is in deze visie Amerika toch
   het leger van uit het oosten…
   maar ook deze blik op de aarde is slechts vanuit één positie gezien waar. in zijn algeheelheid bestaat er helemaal geen oost/west indeling.
   groet C

  13. Voor mij blijven het allemaal machten en krachten van buitenaf die zeker heel krachtig zijn op aarde.
   Ze zetten de lijnen uit over de aarde in de derde dimensie maar of ze in verbinding zijn met de ware zuivere bron? God zegt gij zult niet doden. De Gnostieken wijsbegeerte gaat er vanuit er zijn 2 Goden een ware God en een valse God. De valse God heeft overal zijn kompanen hier op aarde in de hoge posities geïnstalleerd. Er is dus ook een ware God ik richt mij liever daarop De valse God beheert ook al de informatie wat wij van buitenaf mogen leren kennen en mijn intuïtie zegt dat het niet de juiste informatie is om je in je ware kracht te komen. De ware God is een God van liefde, in ons hart woont de Godsvonk die zich van binnenuit openbaart. Voor mij is dat de ware openbaring waar ik naar hunker.

  14. Mooi, JaNee, dat zegt mijn intuitie ook…..

   Overigens huist die “valse god” in mijn visie niet alleen in mensen in hoge posities…. hij zal met alle mogelijke middelen ons keer op keer proberen weg te houden van de Godsvonk in ons hart.

  15. euhm jah Jan maar juist die valse goden wil ik zo goed mogelijk leren kennen, om het verschil te weten weet je, vooral omdat juist de goed gelovigste mensen zich laten impalmen door kunstmatig verzonnen doctrines.. Onderscheidingsvermogen heet dat, juist iemand als Krishnamurti weet haarfijn het verschil, tussen manipulatie en waarachtigheid, tussen verwrongenheid en heelheid, tussen menselijkheid en onmenselijkheid, als de mens niet snel z’n dubbelzinnige gespleten natuur en afkomst onder ogen komt, pas dan is er geen hoop meer, wat is wat en wie is wie op welk momentum, er huizen meerdere persoonlijkheden in 1 mens, meestal, dat is geen toeval, we zijn volgens mij duidelijk opgezadeld met een extra besturingsmodule, op afstand bestuurbaar, met commando’s en drog redenaties en gaan snel overstag bij de minste of geringste dreiging druk of tegenslag van buitenaf, waar zit de stekker van die besturingsmodule, het verschil tussen wanhoop en domme gelatenheid en eindeloze inspiratie om op alle denkbare vlakken het uiterste van jezelf en een ander te eisen, weg met de 1 zijdigheid, 1 discipline is niet voldoende, al wordt dat als het toppunt van professioneel gezien, veelzijdigheid maakt menselijkheid en weloverwogen, gecultiveerde domheid door navelstaren heeft weinig met zen bewustzijn te maken, een beetje zen meester kan volgens mij in een vingerknip zichzelf volledig verplaatsen in een Annunaki geest en hoeft daarom nooit verrast te worden door vreemden want het zijn dan namelijk oude bekenden..

   OSHO: God Is Not a Solution – but a Problem
   http://www.youtube.com/watch?v=hhjOnYbKJJw

  16. Ja Dick HYperAlert die andere kant heb ik ook onderzocht de vraag is voor mij tot hoever moet ik daar in gaan. Ik kreeg antwoord in de hunkering en verlangen naar thuis. Het merkwaardige is dat laat zich niet in termen vangen.

  17. Nou Hyper, heb je mooi geschreven…
   en ik vind die puppies in het filmpje op de frontpage zo schattig…wie heeft het al bekeken?
   De fenomenen zijn de wereld nog niet uit… 🙂

  18. JANEE, waarom is dat gevoel niet beschrijven, dat thuis ligt in de stilte, kijk eens naar schilders als Jan Mankes, Adriaan Coort, Chardin, weisen bruch zowel de vader als de zoon, en dan nog Helene Scherfbeck, of de Amerikaan Hopper.

   Iedermens zoekt dit/dat thuis, het is voor ieder mens anders, en het idée verouderd met je mee, die rust, die beschermende rust zal je als volwassen mens nooit meer kunnen ervaren, dat is weggelegd voor de kinderen, je jeugd, je kindsheid, misschien is het vervolg wel het gezochte altzenheimer syndrome, beschermd en van niets meer weten.

  19. Ja Jenne als ik het onder woorden probeer te brengen is het stilte diepe vrede en inspiratie

  20. Beste Anne 11,

   Heb het gelukkig nog nooit in mijn directe familie omgeving mee gemaakt, wel twee tantes die geen zin meer hadden, en dan ophielden met eten en drinken, maar waren allebei bijna honderd.
   Geloof persoonlijk niet dat die generatie er erg last van heeft, het is meer de latere generatie.
   Hier waar ik woon zijn wel verschillende getroffen door deze ziekte, maar dat is niet vreemd, als je weet waar ze hun hele leven mee in contact zijn geweest vanwege hun beroep, chemie!
   Ja ik kan er niet zo erg goed over oordelen, als mensen die hun geliefden zien weg zakken in het moeras van onwetendheid/bewust zijn.
   Maar vergeetachtigheid hoeft nog geen kindsheid te beteken, en bijzondere mensen zijn niet altijd gek.
   Groet!

 5. Als achter grond informatie, wat er gaande is, en zo als het plaats heeft gevonden in de Verenigde Staten.

  Het boekje stamd uit 1972, schrijver Wilmot Robertson, “”The dispossessed Majority””.

  Het is niet altijd even leuk om te lezen, maar dat is de waarheid nooit.

  Ik lees alles, maar laat mij door wat ik lees niet te veel beinvloeden, ik leg het naast mij neer maar vergeet het niet om het mee te nemen in mijn beslissingen.

  Het is schijnbaar allemaal heel negatief, maar dat is persé niet waar, er is veel heel veel moois te beleven.

  Wel is er op de achtergrond altijd het verlangen naar de stilte, die werd geaccentueerd door de kleuren en de horizon, maar helaas deze bestaan niet meer, zo mooi weer gegeven op de schilderijen van jan Weisnbruch, of Edward Hopper, of op het terras bij grootmoeder in de krakende rotan stoelen aarbijen met slagroom te eten, dit zijn uiteindelijk inutile gedachten, die leiden naar een leegte.

  1. hallo GUIDO, t’ja, ik heb er steeds meer problemen mee, het zijn de kleine dingen die het hem doen.

   Ik lees/schrijf meer in het Engels en het Frans, als in mijn moedertaal, elke taal heeft zijn schoonheid, zo ook de onze, en ik zal mij zeker niet opstellen als een stoïcien.

   Groet!

  1. Goh, ik dacht altijd dat dat Kennedy was . Was het al die tijd een lensflare….. Zou hij dat zelf geweten hebben???

  2. Tuurlijk Mars.. Hij verbrandde in zijn eigen vuurtje.. Daarmee de vraag energie gevend.. ‘Moet je je invloed ten volle aanwenden, of doe je dat in een tempo dat je zelf (ook) niet opbrandt..?’

 6. toevallig houd ik me sinds 1986 bezig met de 12e pla…komeet die een ster blijkt te zijn! en ik heb op zondagavond 1 augustus 2010 om half tien ’s avonds naast de Zon een klein object gezien. Ik werd helemaal warm en vervuld. De dagen en weken erop ben ik steeds ’s avonds gaan kijken naar de zonsondergang en nog tweemaal zag ik ‘het’ object bij de Zon. Wel op een andere positie. Het object ‘bewoog’ kennelijk. Later, op een zaterdagochtend vroeg, keek ik zittend voor mijn computerscherm en langsop zo in de opkomende Zon.

  Ik knipperde met mijn ogen en op het nagloeiende beeld op mijn netvlies zag ik het object weer. Het zat nu boven de Zon. Het was dus in maanden tijd van linksmidden naar boven de Zon verschoven. Ik dacht nog aan de vertrekkende komeet Elenin, maar het kon/kan heel goed de tweede ster zijn, de tweede zon, de bij-zon ofwel de Bison. Het grote rund, want de oude soemeriers noemden deze ster Gud en Gud in oertaal wordt GU UD>, met de betekenis; ‘stier-uitdravend’, ofwel wilde stier en ook aanstormende stier. Bovendien is de komst van de tweede ster, de grote Stier/Bison, behoorlijk bij-zonder omdat hij maar eens in de 3600 jaren voorbijkomt.

  Meteen nadat ik in de eerste week van augustus 2010 bekend maakte wat ik had gezien, verschoof ‘men’ het weven van chemtrails vooral naar de vroege ochtend en de late avond… althans precies tijdens de zonsopgang en de zonsondergang… alleen bij gebrek aan natuurlijke wolken. Chemtrails zijn er al wel 15 jaren, maar ze weven in de vroege ochtend en late avond als de Zon opkomt en ondergaat – was nieuw op dat moment. Een bewijs voor mij dat ik inderdaad die zondagavond de tweede ster naast de Zon heb gezien.
  Vrijwel alle filmpjes en foto’s op internet zijn nep. Vooral de opnamen van Antartica. Dat is omdat de tweede ster – door de meesten, in navolging van Sitchin – Nibiru genoemd uit de noordelijke hemisfeer komt! Al 4,1 miljard jaren komt deze ster uit de zuidelijke hemisfeer. Die ruimtezee werd door de oude Egyptenaren de Grote Groene genoemd omdat de tweede ster ook groen(blauw) is. Hij is de Hopister Kachina. Eerst zal een blauwe verschijnen en dan een rode… maar het is een-en-de-zelfde ster. Hij gloeit blauwachtig tot groen op (zoals we dat kennen van het noorderlicht) en daarna wordt hij rood (van zijn eigen vulkanisme, want hij is een Rode Dwergster en hij wordt rood van het stof in de astroïdengordel)en uiteindelijk gooit hij de beide ‘maskers’ af en zien we zijn ware verschijningsvorm. De Dogon in Mali, Afrika, zijn aan de Hopi verwant en kennen vele zelfde rituelen.

  De Dogon noemen de ster Mnommo en zij kennen hem drie verschijningsvormen toe. Wetenschappers die zich over de Dogon-tradities en verhalen hebben gebogen, met name Robert Temple, menen dat de Dogon die drie verschijningsvormen verbinden aan de raketmonden die vuur spuwen tijdens het opstijgen. Dat zou kunnen, maar ik denk, denkende aan de Hopi-profetieën die spreken van de drie verschijningsvormen van de Kachina, dat we de Dogon-vertelling moeten zien als de verschijning van Mnommo als een ster en niet als een raket.
  Natuurlijk kwamen die Anunnaki met raketten naar hier… maar dat maakt echt niet zo veel indruk als het verschijnen van een tweede ster aan de hemel. O ja even terug naar de ‘zuidelijke’ hemisfeer; de tweede ster komt daar nog steeds vandaan, alleen hangen wij sinds de zondvloed op de kop en scheef! Dus komt de tweede ster voor ons nu uit de ‘noordelijke’ hemelhelft. Ze kunnen hem op het zuidelijk deel en zeker op Antartica helemaal niet zien!

  groet Udo

 7. Net de nieuwe lijst van niet tekopen Monsanto producten ! gekregen.

  Ben blij dat het project Lupine planten nu gestart is, voorlopig 5000 HA, het wordt de grote concurrent van Monsanto’s Soja producten,
  met hun weed killer.

  Nu nog de Hennep teelt legaal krijgen/maken, kunnen ze hun Monsanto Zionistische katoen, in hun onkruid vrije reet stoppen!

  1. Jenne, de hennepteelt is legaal in Nederland! Ook als je doelt op de teelt van wiet… iedereen, althans volwassenen mogen 5 planten kweken in eigen tuin. Dat heb ik jaren geleden enkele jaren achter elkaar gedaan en het leverde zo veel op dat ik er een heel jaar van kon roken. Zalig en geestverruimend, maar helaas haalde het zweven en zacht zoemen ook alle fut eruit. groet Udo

  2. @udo
   Je maakt een vergissing het telen van weed is niet legaal . Het wordt gedoogden tot 5 plantjes p/p wordt er niet tegen opgetreden, doe je meer plantjes ga je voor de bijl( als je gesnapt wordt).

 8. Ik wil aan het onderstaande verhaal nog wat toevoegen. Dat de Hopi-Blue Kachina blauw is komt zeer waarschijnlijk door het verwarmen en opbranden van gassen. Het sterk ioniserende spul gloeit op in de warmte van de Zon en door opgewekt vulkanisme kan het zelfs verbranden. Ook meegenomen water in de vorm van ijs kan in de warmte van de Zon gaan smelten en verdampen. Zo ontstaat de lange ‘staart’ van de komeet. De moslims zweren bij de baard van de profeet, maar dat moet zijn bij de staart van de komeet. Want hij is zowel God als Jezus, Allah en Sinterklaas met zijn witte baard. Als de gassen zijn verbrand zien we de rode gloed van de rode dwergster omdat hij een smeulend kooltje is, dat eenmaal in het krachtenveld van de planeten en de Zon opgloeit tot een Rode ster. Dat zijn de twee gezichten van de beide Kachina’s; de Blue Kachina en de Red Kachina… en dan op het marktplein gooit hij zijn maskers af. Dat marktplein is de Hemel, de plaats waar hij voor iedereen zichtbaar, hoog aan de hemel staat. Dan zullen we zijn ware gezicht zien. Althans maar even want al snel komt rood stof uit de astroïdengordel in onze atmosfeer en zal vuur en as uit de vulkanen de atmosfeer vullen… en de Zon zal zwart worden als een haren zak en de Maan zal rood worden… groet Udo

  1. Heb tweemaal de Hopi bezocht, de eerste keer in de 60 iger jaren, en nog eens zo’n 15 jaar later, geloof in deze mensen, heb van af toen Kokipelli afbeeldingen in zilver en inlay gespaard, voor mijn dochter prachtige Sunface sieraden, één mooie Kachina, verder een hele mooie Rainbowmen, jij brengt ze direct of indirect met de Dogon people in contact, mijn vader was daar al voor de oorlog, en in zijn dagboekjes schrijft hij hier over, ook over de dubbel ster Sirius, verder tijdens het dansen met hun maskers op spreken ze in een sissende taal, die volgens hun de taal van de bezoekers uit de ruimte was.
   Over hennep, in onze provotijd hier wel aan geroken, maar ik was op zoek naar de olie voor mijn huisdokter, die heeft vreselijke gewrichtspijn reuma, en hier in frankrijk zijn ze nog al debiel op hennep gebied, maar het is geregeld via familie.

 9. Ja hallo Udo Limpopo,

  kunt U mij vertellen, waarom U de Hopi indianen, met het Dogon volk in verbinding steld.
  En op welke basis dit steund, er is waarschijnlijk in het verleden wel degelijk contact geweest tussen het continent Africa, en midden en noord Amerika, dat is heel aannemelijk.
  In afwachting

  1. nog even dit beste UDO LIMPOPO, mijn familie kwam uit het oosten daar duid onze naam op, en zij spraken AASTERS FRIES, wordt nog door misschien 150 mensen gesproken op de Wadden eilanden. zij werden door een enorme vloed van hun eiland Strand en hun stad Rungholt verdreven, en kwamen richting Nederlands Friesland zoeken naar een nieuwe leefplek, het waren zeevarende handelaren, in de ruimste zin van het woord, het waren vrije mensen, in het Oera linda boek kun je een stuk van hun avonturen terug vinden.
   Ook Herodotus schrijft over de Zeevolkeren die achter de poorten van het huidige Gibraltaar van daan kwamen, en het de Egyptenaren niet gemakkelijk maakten in de delta van de Nijl.
   Deze oude noord Europese volkeren hebben een geschiedenis veel ouder als men wil aannemen, ik heb hun geesten mijn geest voelen betasten bij een bezoek aan STONEHENGE op een maanverlichte nacht in 1962 op reis met mijn vriend en collega in het avontuur, in die tijd geen hekken geen prikkeldraad, gewoon lekker van ons hun nazaten, en zij vonden het prettig we rookten ons safie met de rug tegen een grote steen, we werden één met ze, zij namen ons op in hun wereld die in het verleden, die van de toekomst, en die van het heden, want dit zijn drie verschillende éénheden, die je anders moet beleven.
   Veel later woonde ik in Wales en kon van af de top van ons land op een heldere nacht de Precelle mountains zien, dat is waar de balauwe graniete dekstones van Stonehenge van daan kwamen oud land dus.
   Heb vaak met mijn zoon op heldere koude winternachten vuurtjes gestookte en via de rechtopstijgende rook met onze voorouders gesproken, omringt door de wilde dieren, vossen, dassen, konijnen, een paradijs, jadat vergeten wij nooit, we spreken er nooit over, maar het zit in ons, dit land van MERLIN, CARFFYRDIN op zijn Wales zat vol mysterie maar voor de vooruitgang gaan deze geesten op de loop, ze verplaatsen zich, naar waar ze weer de goede mensen vinden,
   ik heb enige meegenomen naar onze nieuwe behuizing, en ze zijn nog steeds heel tevreden bij ons, wij voelen dit heel duidelijk.

  2. Jenne, vorig jaar telefoneerde ik met Dick de Soeten, onderzoeker en schrijver van boeken. Hij leefde met en onder de Hopi, deed aldaar studie en schreef er boeken over. Hij vertelde me dat de Dogon en Hopi veel identieke rituelen hebben. Dat hebben de Hopi als ook de Dogon zelf aan hem verteld, omdat er uitwisselingen zijn geweest (en misschien nog wel). Zo zijn er wel meer ‘gemeenschappelijke’ vereringen, rituelen en feesten. Vrijwel alle natuurvolken eren ergens in september/oktober hun doden. Niet die van kortgeleden, nee die in de zondvloed omkwamen. Dat valt samen met ons Allerzielen, Allerheiligen en het Keltische Samhain… nu beter bekend als Haloween. Daar zit het woord ‘ween’ ofwel wenen nog in. Huilen dus en verdriet hebben. Het is nu een feest in Amerika en Europa, maar is oorspronkelijk het herdenken van al het leven dat in de zondvloed omkwam. groet Udo

 10. Pure Mindcontrol in de media die je gewoon op het verkeerde been ziet. Hoogst waarschijnlijk weer iets waar men goed in is om je totaal op het verkeerde been te zetten. Kijk nog maar eens goed gerelateerd aan het JFK Conspiracy verhaal naar 9/11. Weet iedereen nog wat hij aan het doen was opdat moment van de dag, ja hoogst waarschijnlijk wel. Dat doen ze met elk schandaal door een speciale reclame boodschap toe te voegen tussendoor.

  http://www.youtube.com/watch?v=G1RZO29hsb0#at=536

 11. Wil niet tegen de haren van Guido instrijken, maar heb soms het gevoel dat al deze/dit soort sites, worden getolloreerd en misschien zelfs in leven gehouden, om de WERKELIJKE grote problemen in onze samenleving te verbloemen.

  Zo als de teokomstige pensioen, de 1000 milliard in kas, worden in 2014 overgeheveld naar Brussel, en andere leuke gebeurtenissen.

 12. Als je je bewust bent van die reptielen, en je hebt shocking news dan moet je tegenwoordig heel erg opletten, dus niet meer komen waar heleboel mensen zijn. Altijd zorgen dat je huis afgesloten is, liefst met alarm anders gaan ze je eten vergiftigen. Er is geen opleiding om reptielen te herkennen, helaas ben ik sinds 2006 opgejaagd door reptielen en ook vreselijk bang geweest, maar er zitten patronen in die onzichtbaarheid.(dus toch zichbaar).
  mijn bangheid is weg en ik ruik op honderd meter een reptiel. Heb je hem door dan loopt ie weg. Onderschat de slimheid van een reptiel nooit. Alles wat hun in de weg staat zullen ze lachend vernietigen. Ik lach ze uit die popie jopies met die zwarte Audies en zonnebrilletjes op. Nu wel.
  Wat ik tegen iedereen wil vertellen: reptielen zijn gewoon onder ons, in elke straat zit er wel 1
  ze zijn lieve papa, aardig tegen de buurman, niks op aan te merken, maar als ze bericht krijgen dat ze soldaatje moeten gaan spelen zijn ze gruwelijke reptiel. misleidingen op en top. mensen van de weg rijden is wel meeste wat ze doen, denk aan Danny Jowenko. Wat ze niet weten die reptielen dat ze zelf nu ook afgeluisterd worden en in kaart gebracht worden. Het gaat immers om de staatsveiligheid van alle landen.Ik hoor Obama nog zeggen van de week, we moeten wat tranparanter worden, hahahahaha
  Dat zullen de reptielen nooit toestaan. Op internet is een pdf te vinden: reptilians bevinden zich onder ons. Als je reptielenstront ruikt dan weet je dat er een in de buurt is.

  1. Willem, ik ben ook op mijn hoede, maar ik weet me goed beschermd door een hoge Anunnaki… waarschijnlijk omdat ik er zelf ook een ben! Die Anunnaki mogen in mijn visie amphibische reptielen zijn, met een Leguanen-herkomst, daarboven vermoed ik een wreder ras die we algemeen de Reptilians noemen. Die hebben mijns inziens ook de Anunnaki onder de knoet. Dat is de essentie van de schepping van de mens. Enki rakelde stakingen op onder de lagere klasse (mijnwerkers) opdat hij het fiat kreeg legaal een subras te maken. Dat mislukte keer op keer totdat Enki zijn eigen sperma inbracht en daarmee een subwezen vormde met zijn intelligentie, intuiviteit, creativiteit en de kenmerken van een zoogdier… en dan met name de Aap/primaat. Dier dat onberekenbaar is. Dier dat medogenloos kan zijn. Dit nieuwe schepsel; mens zal zijn naam zijn, zal in de toekomst (nu dus) opstaan tegen de Reptilians. De mens van dan (nu dus) zal in staat zijn de grids, structuren, kaders en denkpatronen van de Reptielen te omzeilen danwel te ondermijnen. Daarmee werkte Enki tevens aan de bevrijding van zijn eigen soort. In geval Enki ook een Reptilian is, evenals alle Anunnaki, dan is hij de gene die hen helpt de ingeslagen evolutieweg van de Reptilians te keren. Zij zitten op een dood spoor. Kozen voor technologie en raakten af van de bron en van de warmte, liefde, emotie en empathie. Maar hoe kun je nu een reptiel kwalijk nemen dat hij geen warmte kent en geen liefde. Hier op dit planeetje komen twee levensvormen die totaal verschillend zijn tot elkaar. De Hybriden die inmiddels gefokt zijn uit Anunnaki en mensen, hebben al weer meer kwaliteiten van de zoogdieren dan van de koudbloedige amphibische reptielen. Zij kiezen straks voor een ander evolutiepad… en hun ouders, de oude goden zeg maar – die gaan terug waar ze vandaankomen; terug naar de 6e dimensie… om daar onder ogen te zien wat ze 500.000 jaren geleden hebben aangericht. groet Udo

  2. Hey Willem, ik heb ook een Audi, maar dan een witte met een zwart spiegeldakje…. ben ik nu ook een reptilian? 🙂

  3. @ Dick

   Ja Dick, je verkoopt chemische zuivel in een verkeerde verpakkign waar velen Hybriden doodziek van worden.
   Je was toch ook een slang ?!
   Daarom ben je een Repetiel die graag sissend aanwezig is onder het woord van het Gods zijn.
   Het allen zijn wij een komt uit de Annunaki taal verdaan, terug tot de broncode. Vergeet niet door te precies te weten waar bepaalde herhadelijke zegwijzes vandaan komen, ze verraden je gevoel voor van welke afkomst je bent.

   @ Udo Limpop
   Heel de Aarde was een groot Experiment van samenvoegen van verschillende wezens uit het heelal vandaan, puur in manifest van creatie of er verschillende hoogstaande combinaties te verenigen waren. Niet alleen de mens maar ook de Planten en de Dieren en Insekten Wereld in alle verscheidenheid is daar een groot voorbeeld van. Het facet om het eeuwige leven in een niet fusieke toestand is de grooste crteatie die ooit bedacht is, waar altijd gevechten om zijn geweest tot het doordringen van alle kennis en machtstelsel in het Universum. Het willen overheersen zie je terug continue in de Natuur.

   “Nature is SMARTER, then Humankind can THINK”

   Dat is een van de basic facts van de Annunaki’s, het is afkraakbara maar ze hebben ons wel neer gepoot als essentie in de stof om de ziel steeds terug te laten keren in een kort fysieke creatie. Hoe vaak hebben we dat vanaf lemuria al niet ervaren, om Enki support te geven en het Fysieke steeds te mogen testen in een andere conditie. Er was een samenwerkings verband wat ik ergens me nog kan herinneren tussen de creator en de eerste groep met zogenaamde vrijwillegers. Repetilians blokkeren je in alles in je heel wel zijn hier op Aarde, ze pakken nl alles van je af, wat je ook kunt bewerkstelligen, hoe ver je ook bent. Voor hun heeft dat geen waarde en geen afgunst, je moet van goede huizen komen is dan ook hun verzoek. Je hardste weg in alle ellende en armoede is de boete die je dragen moet omdat je ergens weet wat je afkomst is. Al van het beginnen is er al heel wat uitgemoord wat Annunaki’s betreft, waarbij een heel zwaar negatief geladen haat aanwezig is, het zelfde eigenelijk geld voor Repetilians.

   @ Willem.

   Wel eens bij de Chinees geweest, een al draak daar, (Repetilians)
   heel veel Chinese geneeskunde, eten/drinken en leefwiujze is Repetilians. Ook inventies, innovaties en den zijn allemaal repetilians gekoppeld aan CHI (oppergod) die ooit naar de Aarde kwam. Er is veel meer dan enkele simpelvoudige samen voegingen die uit angst worden in gekleurd. Heel veel is al inmiddels met elkaar versmolten in een MultiCulti smelkroes van verschillende wezens. Ergens zitten we al heel lang met elkaar opegscheept en dit is de kans om eens met elkaar samen te overleven dan met elkaar in oorlog te willen treden.

   Iedereen die druk op zoek is nara zijn eigen roots, wat ben ik van oorsprong ooit geweest en tja als je het weet durf je daar dan ook voor uit te komen is de volgende prangende vraag ?!

   Ik heb in iedergevak een Irakeese Annunaki achternaam wara ik dan ook trost op ben.

  4. chinese ppl call themselves people of the dragon
   religious western ppl have a guy named george who likes to kill dragons
   yellow emperor and yellow copycat

   just like the gunpowder story;
   war is peace…
   powder from china becomes gunpowder in the west..
   de nobelprijs van de vrede is de ‘uitvinder’ van dynamiet!

  5. Skills of nature, het blijft natuurlijk, ook voor mij, altijd de vraag wie het onderzoek heeft gefinancierd, dat heeft geleid tot de uitvinding door Nobel van het dynamiet….. Feit blijft wel dat Nobel wroeging kreeg van zijn uitvinding, toen hij ervaarde dat het dynamiet voor een belangrijk deel werd gebruikt voor het voeren van oorlogen. Hij heeft toen uit die wroeging (leert de geschiedenis) fondsen uit zijn eigen vermogen beschikbaar gesteld voor het uitkeren van de aan zijn naam verbonden prijzen… Overigens, wordt de prijs voor de Nobelprijs van de Vrede niet meer uit die fondsen gefinancierd… maar door de Zweedse staat.

   Overigens, leuk verhaaltje over dynamiet… Ik was een keertje op doorreis door Bolivia en arriveerde op een dag in de stad Potosí, bekend om zijn zilvermijnen. Ik had in mijn hotel gevraagd naar een gids om mij de volgende dag naar een zilvermijn te laten begeleiden…. Toen hij mij ’s morgens oppikte, vertelde hij mij dat de straatarme mijnwerkers het geweldig vonden als ze van toeristen een staaf dynamiet cadeau kregen. Ik reed ’s morgens met de gids naar de plaatselijke markt, waar ze open en bloot op straat staven dynamiet verkochten, en nam een paar staven zo mee in de auto naar de mijn. Die mijnwerkers waren er dolgelukkig mee….. De volgende dag vloog ik van Sucre naar La Paz…. en werd op het plaatselijke vliegveld niet gecontroleerd…. Even kwam toen wel de gedachte bij me binnen dat het op die wijze wel heel erg gemakkelijk werd gemaakt voor een donkere ziel (een reptilian 😉 om een vliegtuig in de lucht op te blazen…..

  6. goed punt Dick,
   tot de 20e eeuw was dat altijd de welgestelde kliek met hun eigen bibliotheken en musea, alleen toegankelijk voor eigen kring, denk ik zo.
   die laten anderen al het werk voor hen doen, tegen betaling,
   om er later met de bevindingen, voor eigen agenda, mee vandoor te gaan.
   het is meerdere wetenschappers/uitvinders zo vergaan begrijp ik.

  7. Skills of nature, helemaal mee eens… en de geschiedenis blijft zich herhalen wat dat betreft…. ik bedoel dat de financiers van onze wetenschappers er later met hun bevindingen voor hun eigen agenda mee vandoor gaan… hier op wtk wordt (gelukkig) veel gediscussieerd over de afkomst en de gezondheid van ons voedsel…. en over bijvoorbeeld ethiek van de Monsanto’s van deze wereld…. Door wie denk je dat onze wetenschappers aan de Wageningen Universiteit, onder de “inspirenende” leiding van Aalt Dijkhuizen worden betaald?

  8. geen flauw idee Dick, maar ik hoef niet alles te weten joh.
   ga ff een rondje doen om te kijken hoe de buurt ervoor staat,
   want hier kappen ze bomen voor een eenmalig festival en 50 meter
   verderop zijn ze 900 meter diep aan het boren voor aardwarmte.
   dus ga even de vorderingen bekijken. groet

  9. Skills of Nature, bij ons in het dorp gaan ze vanaf volgende week een paar honderd meer dan een eeuw oude beuken kappen, terwijl die beuken met gemak nog meer dan honderd jaar meegaan…. maar ja, alles draait om de poen bij hen die aan de macht zijn…. en dan draait de natuur altjd het onderspit…. zucht.

 13. Ik ga binnen een half jaar alles wat ik meegemaakt heb met die reptielen plubliceren op mijn aangemaakte webblog: shadowstalking.wordpress.com. Ik hou iedereen op de hoogte via wanttoknow (toppie website en artikelen).
  Ik ben ook bezig met de ARAG rechtbijstand een stalkingsaangifte voor te bereiden voor Jusitie.
  Lang leve de reptielen, hun laatste 6 jaren komen eraan en ze gaan rennen, met de paus voorop. Eerst de soldaatjes, sergeanten en op het laatst het shadownetwerk in Amerika.
  En laten we hopen dat we op tijd zijn. Alle recente films uitgebracht door de reptielen, daar kan je zien hoe ze over de verwachte eindstrijd denken. Denk aan **The hunger games** ** In Time** harstikke mooie films met een boodschap. 1 ding is zeker, reptielen houden niet van de waarheid en ze zijn bang van het licht, hoe ouder de ziel van de lichtmens hoe harder die reptiel rent.
  Ben je er ondertussen bewust van geworden, mooi zo dat is de eerst stap om ze tegen te houden.
  Niks is ellendiger dan een slaaf zijn en je weet het zelf niet.De verkiezingen afgelopen keer:
  is er niet gefraudeerd? Rutte lijkt verdacht veel op een reptiel. Wilders niet juist en die bestempeld iedereen als gevaarlijk. Dat is wat reptielen doen, zand strooien en die kikker in de pan opwarmen. Iedereen kan reageren op homeland@xs4all.nl

 14. 2C4
  treasure in jars of clay
  in the age of spiritual blindness…

  2 Corinthians 4
  New International Version (NIV)
  Present Weakness and Resurrection Life;
  Treasures in Jars of Clay;

  4 Therefore, since through God’s mercy we have this ministry, we do not lose heart. 2 Rather, we have renounced secret and shameful ways; we do not use deception, nor do we distort the word of God. On the contrary, by setting forth the truth plainly we commend ourselves to everyone’s conscience in the sight of God. 3 And even if our gospel is veiled, it is veiled to those who are perishing. 4 The god of this age has blinded the minds of unbelievers, so that they cannot see the light of the gospel that displays the glory of Christ, who is the image of God.

 15. We hebben in het heelal positieve en negatieve krachten. Zonnetjes en zwarte gaten. Ik geloof zelf niet in GOD. Het zijn de kosmische krachten die alles bepalen. We hebben circa 10000 jaar negatieve krachten ervaren en de grens lag op 2012. we zijn nu in schermerstand en dat duurt nog 6 a 7 jaar. Als de shadow er niet is dan is er niks.
  Reptielen leven in een shadowtoestand en worden nu wakker i.v.m. overgang naar Lichtstand. Volgens mij weten ze dit heel goed en verzetten ze zich er tegen. Dit is de waarheid en we moeten de niet agressieve reptielen helpen met hun overgang naar het licht.
  homeland@xs4all.nl

 16. Het grootste reptielenpopulatie in Amerika en Israel zullen zich toch moeten schikken voor de waarheid. Amerika en Israel zijn toppie landen alleen jammer van die shadowpraktijken. De bevolking weet van niks en wordt uitgespeelt. Reptielen hebben kuddegedrag dat betekent dat Rutte hier onder zijn neus krabbelt en Poetin op hetzelfde tijdstip dat ook doet.
  Als je niks meer hoort van mij dan ben ik door een reptiel gedood.
  Maar Mijn zoon zegt je bent een diehard en dat is ook zo, hahahaha
  Dus zal ik voorlopig verslag doen, hahahahha gr anti reptiel

 17. Amerika is een heel fijn land en ze zulllen zelf de reptielen verwijderen CIA NSA FBI de mensen op keyposties arresteren.
  De strijd die ze zelf moeten oplossen.
  Ze zijn vergeten die mensen die alles horen en weten
  De Bushes beginnen zich acher de oren te krabben en de achterban
  schijten drie kleuren stront en zo begint de strijd met het licht

 18. Of Topic, het grootste mooiste Egyptologische museum in Cairo is vernield en leeg geroofd.
  Wat goed dat vele artefacten in andere musea op de wereld bewaard worden.
  Deze wilden zijn hun Eigen cultuur niet waardig!

  1. Wat vreselijk Jenne, zoveel geschiedkundige prachtige artefacten die ons vertelden wat een ongelooflijke bijzondere beschaving het was. Mijn hart krimpt om te denken wat er mee gebeurt, jakhalzen…..
   Dat er nog een vloek over mag zijn, onbegrijpelijk!
   Waar heb je het gehoord of gelezen?

  2. @ jenne
   Ik denk dat je het grote plaatje in deze moet beschouwen ! Eerder werden al in afghanistan eeuwenouden wereld schatten verwoest door een heel ander groepje. Het lijkt erop dat over de hele wereld de geschiedenis en alles wat daar mee samenhangt dient te worden verwoest, is dat angst ven hen die dat doen? Ik denk van wel , mensen kijken op een nieuwe manier naar kunstschatten en zien er aanwijzingen in dat de kluit belazerd wordt. Enige manier dat tegen te gaan is het volledig verwoesten! Zo maar even een gedachte van mij hoor geen waarheid ( hoewel?)

  3. Zoals ik het ervaar komen we steeds meer in een tijd dat alles wat niet in overeenstemming is met de Bron wordt afgebroken Las eens een uitspraak; er beweegt geen grassprietje zonder dat de Ene Bron het wil. Hoe lastig het ook is voor de mens de bedoeling achter dit alles te omvatten.Wat niet wil zeggen dat ik dit allemaal toejuich ik aanschouw.

  4. Jenne, je schrijft; ‘deze wilden zijn hun cultuur niet waardig’! en dat wil ik graag ophelderen. Het zijn namelijk niet hun cultuurschatten, maar van beschavingen die aan hen vooraf gingen. Deze Egyptenaren zijn niet de nazaten van de oude Egyptenaren, zoals de oude Griekse mannetjes en hun rimpelige oude vrouwtjes in de schattige havenstadjes ook niet de nazaten zijn van Plato, de Spartanen of de roemruchte Hellenen die Troje innamen. Overal op de wereld waren de goden vertegenwoordigd en bouwde ‘men’ tempels, piramiden en paleizen. De mensen die dit uitvoerden of liever lieten uitvoeren waren de blanke elite.

   Overal of je nu in Indonesië was of in India, Mexico, Egypte of Soemerie… overal die blanke elite. de mensen met het meeste DNA van de scheppers; de Anunnaki. Ook die kleine Italiaantjes van nu zijn niet de roemruchte Romeinse soldaten. De Griekse democratie werd gesticht door de Friezen, evenals de Myceense cultuur en zij waren ook de ‘Zeevolken’. Je kunt toch niet die kwetterende Italianen in staat achten een wereldrijk te stichten en te onderhouden?! Of de huidige inwoners van Egypte zien als de bouwers van de piramiden?! of de Irakezen als stichters van een der grootste beschavingen van na de zondvloed. Nee! daar stond een elite-ras boven.

   Bovendien hebben we nog een aantal grote volksverhuizingen gehad. Eerst na de laatste voorbijgang van de 12e pla…komeet die een ster blijkt te zijn. Dat was na de Exodus van Mozes en zijn volk. Toen braken tal van oorlogen uit omdat er ziekten heersten, hongersnood was op de wereld, dorst en dood. Ook na de jaartelling hebben we nog een grote volksverhuizing gehad op de wereld toen de ruiters van Atilla de Hun oprukte naar het westen. Ik zeg dit niet omdat ik in dit leven een witte ben, maar omdat mijn onderzoek naar de Anunnaki mij duidelijk maakte dat de blanken/witten het meest op hen lijken en genetisch het meest aan hen verwant zijn… en die Anunnaki hebben een lichtgrijze huid tot zelfs wittig transparant. Dat is omdat het wezens zijn die geëvolueerd zijn in een lichtarme wereld. Er zit weinig pigment in hun vel. Ook hebben zij grote nachtogen om in het duister beter te kunnen zien. Dus niks wit is beter dan zwart of bruin, geel of rood. Als de Anunnaki gespikkeld waren of gestreept ging dit verhaal dan ook niet op. Dan waren de egaalgekleurden kwaad omdat de gespikkelden werden voorgetrokken.

   Toevallig waren de eerste Adamoe, de eerste slaven van de Anunnaki wel zwarthuidige mensen (negroïde/negers) en wel omdat werken diep in de mijnen vraagt om lichamen die de warmte kunnen uitwasemen. Denk aan de zwarte kolenkachel van weleer. Zwart laat de hitte in de kachel beter naar buiten komen en daarom is een koelkast wit; houdt beter de kou vast en de warmte buiten. Dus ja de witten werden altijd voorgetrokken en waren de baas over de zwarten, bruinen, gelen en anderskleurigen. Bepaald door de pikorde, rangorde en hiërarchie die de Anunnaki er op nahouden.
   Dus de tempels, piramiden en paleizen in Irak zijn duizenden jaren door ons gebouwd. Daarom zaten de Nederlandse troepen dan ook in het zuiden van Irak (in 2003) en de Amerikanen en de Britten en Italianen noordelijker. Pas toen de Nederlanders alles onder controle hadden werden de Amerikanen toegelaten om te controleren. Voor de volledigheid; Amerika is nog steeds een kolonie van Holland. Den Haag is de baas en de burgemeester en Amerika is Bromsnor de dienstklopper.

   Ik hoorde in 2003 op Radio1 om 13.00 uur (belangrijk getal) dat president George Bush en de Amerikaanse Senaat wachten op goedkeuring uit Den Haag van premier Balkenende en de Tweede Kamer… om Irak te mogen binnenvallen. De rest van de dag heb ik alle nieuwsberichten afgeluisterd en uiteraard niets meer vernomen. Later sprak ik iemand die het ook gehoord had. Conclusie; wij hebben Amerika echt niet verruild voor Suriname en een stuk Brazilië. Ja voor de wereld, maar niet achter de schermen. Dus snap je ook dat Indonesië en Japan ook van Nederland zijn (van de machten achter de schermen) en dat Amerika in Europa nog steeds een bezettingsmacht is en de Amerikaanse atoombommen gewoon van ons zijn. Wij zijn de trotse nazaten van de roemrijke Soemerische beschaving en wij hebben de halve wereld in onze greep. Dat moet omdat de ‘Moeder aller Oorlogen’ op handen is en er definitief afgerekend gaat worden met de Enlil-krachten. De krachten van de reptielenmeesters. Het is er op of er onder. Daarom ook de aanwezigheid van de Galactische Federatie, het Asthar-Commando en de belangstelling van tal van beschavingen van ver om hier de processen op de voet te volgen. groet Udo

  5. Ja,ja, had ik het niet gedacht…… alle macht hier op Aarde is in handen van de Friezen. Jenne, waar hebben ze die kunstschatten verstopt die ze hebben gejat uit het museum van Baghdad? 😉 Vast niet in Fort Knox, als ik Udo zo beluister. Misschien in het nieuwe Fries Museum in Leeuwarden? 🙂

  6. Zoals ik al zei (22.2) er is een doelbewuste vernietiging aan de gang van artefacten die door de mensheid steeds minder als alleen maar interressante oudheden doch eerder als aanwijzingen voor de ware geschiedenis worden herkent. En dat is wereldwijs gaande.
   En er zijn steeds meer mensen die weten en voelen door elkaar halen, maar dat ter zijde! 🙂

  7. Archeologische opgravingen gaan nog steeds gewoon stug door in Egypte, alleen op bekende lokaties zijn er minder toeristen te vinden die een stoffige poging willen wagen. Toen was een tochtje langs de Nijl al een specialiteit als Toerist met 2 soorten Agenten die met je mee optrok. Puur om je te beschemren tegen Fundamentalisten die graag elke Westerling een kopje kleiner wil maken. Het is dus niet iest iets van de laatste tijd, maar gezien de omstandigheden van geloof en grote armoede is het totaal verhaal perk en inslag. Vergeet niet dat alleen Cairo al net zoveel inwoners telt als wat hier alleen al in Nederland woont, werkt en leeft. Het leven daar is heel anders dan wij het hier kunnen voorstellen, zeker als je daar nog nooit geweest bent kan je er eigenlijk niet over uitlaten. De Nijl Delta is net als Nedrland zo vlak en groen, vol met plastic afval, bergen hoog en droog. Overal fikkie van vuurtjes op gestookt afval en regels die er gewoonweg niet zijn.
   Afgezien van alle ondernemingen die op niks uitgelopen zijn in de kurk droge woestijn spreekt zandduinen zoveel. Maar heel veel wordt toch intakt gehouden alleen het Meseum in cairo zelf ligt pal aan het Taghir plein en is een bewust gekozen doelwit pal naast de demostarties die er plaats vinden. Dus als er daar geschoyen wordt zijn het soldaten die het museum veilig willen houden voor elke indringer die het met de dood mag bekopen…

  8. Udo,
   Als eerste wil ik even kwijt, dat ik me verbaas waar je al die informatie vandaan hebt. Je bent er zo zeker van hoe het is en zal zijn…er bestaan dus ook kwetterende hollanders 😉

   Ken je de tocharen? Dat is een volk dat in China leefde 3800 jaar geleden. Ze spraken tochaars, een taal die met het Indo-Germaans verwant is. Ze hebben in China mummies gevonden die duidelijk op ‘europeanen’ lijken. Zeg maar ze kwamen duidelijk uit het westen naar dat gebied.

   Prof. Mair een amerikaan heeft dit allemaal onderzocht en aan de hand van dna onderzoek blijkt het idd zo te zijn.

   Hier een presentatie van hem.
   http://www.youtube.com/watch?v=WY0acUCvZEs

   In het engels heet het Tarim.

  9. Ik geloof zo langzamerhand dat mijn houdbaarheidsdatum ook aan het verstrijken is…. Dus nog maar eens posten onder de juiste reactie.

   Odette, ik hoop wel dat in het kader van VIT (Verantwoordelijk, Integer, Transparant) op de 5D Chocoladetaart de JUISTE houdbaarheidsdatum vermeld staat 😉

  10. Monika, dat deze mensen Tocharen worden genoemd wist ik niet, wel dat de Friezen (lees vluchtelingen uit Akkad en Soemer) doordrongen tot in China… en dat daar gemummificeerde lijken zijn gevonden met rood haar! Bewijs dat de lieden uit Samara in Rusland over de Oeral trokken in oostelijke richting. groet Udo.

  11. Whaha, het zijn de Amerikanen die daar onderzoek/plunderijen hebben gedaan, laat je niet beinvloeden door de huigelende media, Het oorlogje voeren van de Amerikanen heeft veel historiese kennis vergaart, wat ook juist de bedoeling was van dit spel der mysty way’s. daar (Irak|)was iets aanwezg over oude kennis wat men wilde weten, iets dat zeer belangrijke info in zich had.

  1. Odette, Ik hoop wel dat in het kader van VIT (Verantwoordelijk, Integer, Transparant) op de 5D Chocoladetaart de JUISTE houdbaarheidsdatum staat 😉

 19. Udo, ik heb je verhaal van 17 aug 2013 14:17 5x bestudeerd omdat er dingen in stonden die voor mij nieuw waren. Maar je verhaal klink logisch en ik geloof wat je zegt, interessant in ieder geval. bedankt Udo.

 20. Dat wij onwtetend worden gehouden is zeker, maar waarom is de ontdekker en schrijver van de 12 planeet nooit iets overkomen?? zijn er niet te veel complot theorieen die daardoor alles zwak maakt Men praat alleen over de mensen uit de US maar ook nederland duitsland hebben zeer goede cosmologen en daar hoor ik niets over, graag hoor ik waarom alles zich focust op de US want de schrijver van de 12 planeet was een Rus ___

  1. Tja, hoe zal het wel komen? De Angelsaksische machten zijn er zo machtig (geweest) dat ze dus de hele wereld hun Engels hebben aangesmeerd. En dan te bedenken dat Nederlands/Duits de basis voor het Engels was.
   Is ook interessant om te zien, dat mensen uit Engeland of de VS zo goed als nooit moeite doen om een andere taal te spreken. Ze gaan ervan uit dat men Engels praat. Als we nou in de laatste 50 jaar behalve Engels ook zo intensief een andere taal hadden geleerd, zouden we nu makkelijk de b.v. Russische (Spaanse, Arabische, Duitse…) programma’s kunnen volgen. Ik denk dat er een wereld voor ons open gaat. Allen maar Engels spreken is eigenlijk vette mind control, vind ik. Totale beperking. Taal heeft ook met mentaliteit te maken.
   Überhaupt nemen wij te veel over van de VS. Het wordt tijd dat we in ons zelf geloven en uit onze eigen bronnen putten.
   Rudolf Steiner zei ooit: Taalonderwijs is ‘vrede onderwijs’

   Hierbij wil ik nog vermelden, dat de VS in 2009 alle kinderboeken die voor 1985 zijn uitgegeven, verboden heeft, bij straf…dus je mag ook niet een oud kinderboekje aan iemand cadeau geven.
   Engeland begint in 2014 met het censeren van internet…ben benieuwd wat de rest in Europa gaat doen.

  2. dag Willem, maar heb je ook iets vernomen van die Europese astronomen over de tweede zon/planeet Nibiru..?

  3. Willem…dat is wat ik me ook altijd afvraag. Aangaande grote complotten, die de gehele wereld versteld doen staan, lijkt alles wel uit Amerika te komen.

   Komt dit soms doordat wij enkel en alleen op de hoogte worden gebracht van ‘complotten in/uit Amerika’? Dus eigenlijk net als op het gebied van films en muziek…waarvan wij ook voornamelijk amerikaanse producten te zien en horen krijgen.

   Laatste keer dat ik naar een russische real-life soap heb zitten kijken was…nooit. Chinese muziek ken ik uit chinese restaurants…dus niet. Maar dat Lindsay Lohan buiten alcohol- ook drugsproblemen heeft is mij wel bekend!?!

   Is dit niet gewoon het bewijs of in ieder geval een resultaat van het feit dat de westerse media, dus ook het internet!, worden geregeerd vanuit Amerika?

  4. Als je buitenaards was en een land zou willen overnemen, om de rest van de wereld te gaan beheersen.. Kies je dan Suriname, Guinea Bisau of de VS..??

  5. euhm Nieuw-Amsterdam natuurlijk, en dat ligt zowel in Amerika als in Drenthe.. en nog wat, eigenlijk Nederland dusz, ze zeggen dat Bushie boy geen toestemming nodig had van de VN om Irak te confisqueren, maar wel van dutch V.o.C. Balkie boy in zshieeeee Nedderlendszzz, de logistieke spil van de nwo zegt de Nederlans/Spaanse historicus en theoloog Robin de Ruiter.. zeer recent Urubin versus Niburu en nog veel meer, zoals FRancis versus Iedereen, waar zijn de inmiddels gevallen strijders van het eerste uur gebleven, en dan bedoel ik niet pipo boeren met baarden en plastic speelgoed zwaarden, Peter Stuyvesant en z’n soevereine brabo limbo sjaggerein sigaren, als je een stem live hoort kun je veel horen;

   http://www.findingvoicesradio.com/index.php/uitzending-archief

   http://www.encyclo.nl/begrip/confisqueren

  6. nu ik de eerste 18 minuten van het legendarische Uru versus nIbi interview heb beluisterd bemerk ik terstond dat Anton ‘het’ heeft, zelfs ik ga bijna soepeltjes gladjes door de bocht, bijna..

  7. hmmm das een goeie Moon, Nederland de logistiek en Amerika de Film ! Ibi versus Uru

  8. vanaf minuutje 33 hoor ik tot mijn schrik dat stupide holland op zń smalst op nota bene een alternatief finding voices live radio chat nog steeds massaal in de ontkenning is over chemtrails in de lucht, want we hebben wel ghengelse bral namen op de fiscaal afgeknepen bestel autoogie voor voor ons zelfstandigen zonder pensioen met polen kapperszjaakie maar een ghengelse docu van een stief uurke is te moeilijk, zelfs met dietse sub titels..

  9. Willem Schaaij, onderzoeker en schrijver Zecharia Sitchin is wel degelijk benadert door ‘krachten’ anders zou zijn gevolgtrekking dat de 12e planeet, die een ster blijkt te zijn en ook een komeet, niet nu maar over 1400 jaren pas verschijnt in ons zonnestelsel. Wij spraken Sitchin in 2000 in Amsterdam en op onze vraag wanneer we de komeet konden verwachten, antwoordde hij; ‘I do’nt want to talk about it’… en hij liep van ons weg. Sitchin’s hele verhaal is wat dat betreft een misvatting en hij weet het ook. De komeet, de ster, de tweede ster van ons zonnestelsel, de bij-zon, de tweede zon komt nu… omdat hij 1600 jaren geleden voor het laatst voorbijkwam. Dat was ten tijde van de Exodus en de uittocht van het Volk Israels. De reden dat Sitchin de terugkeer schatte op 200 jaren voor de jaartelling en dus op 1400 jaren van nu (in 3400) is een duidelijke aanwijzing dat hij inging op de wensen van de ‘machthebbers’ en dus consessies deed aan de waarheid. groet Udo.

  10. Het oud Fries was van grote invloed op het oud Engels, ook neder Duitse leen woorden komen voor, natuurlijk zijn er bij de eerste invasies van Angelen afkomstig van Jutland, een verwante Friese stam, en de noord Saksen, een Germaanse stam woorden binnen gekomen
   het Engels is ook weer ontstaan uit diverse kleine taaltjes, met later een invloed uit Normandie, van daar vaak twee benamingen, schaap = sheep of mutten, de Friesen zeggen butter an greene shees we dat enz, de Friese handelaren zeevaarders waren in 800 bewezen al druk bezig hun handel te verkopen langs alle kusten van Engeland en het oude Europa, ze kwamen zelfs in Narbonne zuid Frankrijk, ja en dan geef en pik je woordjes op.

 21. Goed nieuws: zoals het er nu voor staat komt mijn boek over Aspartaam (en het ware gezicht van de farmaceutische- en voedingsindustrie) 15 september uit! Dit houdt in dat je mijn boek al eerste kunt aanschaffen tijdens mijn lezing op de derde Frontier Gezondheidsdag 2013.

  WIST U DAT… De kunstmatige zoetstof Aspartaam (E951, maar ook andere zogenaamde ‘excitotoxinen’ als de smaakversterker MSG of mononatriumglutamaat, E621) neurotoxisch en kankerverwekkend is, het DNA kan beschadigen, de hersenen en het endocriene system nadelig kan beïnvloeden, medeverantwoordelijk is voor diverse ziekten (of deze kan verergeren) en waarschijnlijk zelfs vroeggeboorte op kan wekken?

  Wist u dat Aspartaam geproduceerd wordt met behulp van genetisch gemanipuleerde micro-organismen?

  Wist u dat de geschiedenis van de ‘goedkeuring’ van Aspartaam (kunstmatig) gekleurd wordt door een ongekende politieke inmenging, belangenverstrengeling, frauduleus wetenschappelijk onderzoek, PR-opaganda en corruptie via ‘beloning van bewezen diensten’, waardoor een uiterst giftige stof (oorspronkelijk bedoeld tegen zweren) die aantoonbaar zenuwcellen doodt en tumoren kan (mede)veroorzaken of bevorderen, zonder problemen op de markt kon verschijnen?

  Wist u dat Aspartaam verboden zou moeten worden, maar dat de internationale regelgevingsautoriteiten al meer dan 3 decennia een oogje dichtknijpen bij de goedkeuring (en gebruik in meer dan 8000 producten die dagelijks door vele miljoenen mensen wereldwijd worden geconsumeerd), omdat zij ‘in bed liggen’ met de industrie?

  Wist u dat de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie gekenmerkt worden (met Aspartaam en MSG als schoolvoorbeeld) door belangenverstrengeling, machtsmisbruik, geheimhouding, onderzoek fraude, corruptie en een zogenaamde ‘draaideurenpolitiek’ en collusie met overheidsinstanties die over uw gezondheid zouden dienen te waken?

  Wist u dat er geheime kunstmatige ingrediënten in uw voeding zijn verwerkt, die u dus niet op het etiket zult terugvinden, waardoor u niet weet wat u eet en onbewust blijft in welke mate uw gezondheid wordt aangetast?

  Wist u dat de industrie er alles aan doet om de chemische (en vaak niet of niet goed geteste) additieven en ‘goedgekeurde’ (wat niet gelijk staat aan veilige) E-nummers onder onbegrijpelijke of onschuldig lijkende benamingen probeert weer te geven, waardoor u een valse veiligheid wordt geboden?

  Wist u dat geen enkel medicijn, vaccin of ander chemisch ‘geneesmiddel’ in feite echt wordt getest op ‘veiligheid en effectiviteit’, omdat de regelgevingsautoriteiten en de industrie de synergistische en cumulatieve effecten niet wensen te onderzoeken (vanwege tijd, kosten en de praktische onmogelijkheid om alle mogelijke interacties van effecten te kunnen onderzoeken), waardoor er op dit moment een wereldwijd experiment loopt met u en uw kinderen als proefkonijn?

  Wist u dat er een ongeschreven (maar veelgebruikt) systeem van ‘draaideurenpolitiek’ bestaat, waarbij ambtenaren na hun ‘loopbaan’ binnen de regelgevingsautoriteiten (waar ze zeer geheime informatie en beleidsprocedures hebben ontvangen van diverse grote farmaceutische bedrijven en voedingsmiddelenbedrijven) een zeer lucratieve baan accepteren binnen de industrie (waar ze soms al vandaan komen voor ze een baan bij de overheid accepteren), en dat (de voormalig producent van Aspartaam en producent van vele zeer gevaarlijke GMO voedingsproducten en transgeen zaaigoed) Monsanto de absolute leider is in dit opzicht?

  Wist u dat de industrie vele ‘handlangers’ heeft (zoals sommige patiëntenverenigingen, medische opinieleiders, bekende Nederlanders, medische vaktijdschriften, onderzoekscommissies, media en PR-bureaus) bij het heimelijk gedogen van haar illegale activiteiten en dat diverse farmaceutische multinationals jaarlijks vele miljoenen neerstrijken om meerdere rechtszaken ‘in der minne’ te schikken, zodat de schadelijke of dodelijke effecten van de ‘farmacijnen’ niet verder de ‘publieke opinie’ bereiken?

  Wist u dat de internationale ‘richtlijnen’ en ‘adviezen’ vanuit de zeer ondemocratische Europese Unie en de Codex Alimentarius er stap voor stap voor zorgen, dat volkomen veilige en zeer effectieve (en kostenbesparende) kruiden, homeopathische geneesmiddelen en natuurlijke geneeswijzen worden geweerd via ‘dubbele standaarden’, terwijl vaak ineffectieve en potentieel levensgevaarlijke medicijnen en vaccinaties wel worden toegelaten op de markt?

  Wist u dat dit allemaal goed nieuws is, omdat dit boek u het ware gezicht van de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie laat zien, waardoor u uw geboorterecht dat gezondheid heet weer kunt opeisen en nu met gegronde redenen zelf de verantwoordelijkheid kunt nemen voor uw gezondheid door preventief te kiezen met uw portemonNEE!?

  Wist u dat er ook eerlijke, gezonde, veilige en zeer effectieve voedingsproducten en geneesmiddelen (en zoetstoffen!) bestaan, waardoor onze ziektekosten drastisch omlaag zouden kunnen in deze zware economische tijden en er een verschuiving plaats kan vinden van het bestrijden van ziekte naar het bevorderen van gezondheid?

  Wist u dat er daadwerkelijk hoop is voor een gezonde industrie en gezondheidszorg, en dat daar alleen maar een BEREIDWILLIGHEID voor nodig is om daadwerkelijke kostenbesparende, effectieve, gezonde en veilige keuzes te maken met betrekking tot onze voeding en geneeskunde?

  Wist u dat een belangrijke sleutel gelegen is in het ‘VIT’ (Verantwoordelijk, Integer en Transparant’ willen zijn en handelen als het om gezondheid gaat?

  Wist u dit niet? Lees dan verder, de informatie in dit boek kan uw leven redden, letterlijk… Wist u dit alles al wel? Neem dan ontslag binnen uw farmaceutische bedrijf, voedingsmiddelenbedrijf of regelgevingsinstantie en sluit de draaideur goed achter u. Maar laat wel dit boek achter bij uw werkgever…

  Meer informatie over het boek: http://www.healingsoundmovement.com/news

  1. Hey die John, wat maak je me nu?

   Je schrijft in de ene zin “Wist u dat een belangrijke sleutel gelegen is in het ‘VIT’ (Verantwoordelijk, Integer en Transparant’ willen zijn en handelen als het om gezondheid gaat?”…….. en je bent nog geen zin verder, waar je schrijft ” Wist u dit alles al wel? Neem dan ontslag binnen uw farmaceutische bedrijf, voedingsmiddelenbedrijf of regelgevingsinstantie en sluit de draaideur goed achter u”.

   Verantwoordelijkheid bestaat er niet uit om weg te lopen en op een afstandje overal tegen aan te schoppen….. VERANTWOORDELIJKHEID bestaat er wat mij betreft uit om volop waar MOGELIJK de voedselketen op een positieve zijze te beinvloeden, vanuit INTEGRITEIT en vanui TRANPARANTIE!

   Ik weet dat dit vloeken is in een belangrijk deel van de WTK parochie, maar het zij zo. Ik blijf mijn verantwoordelijkheid nemen en ik voel aan alles dat het ergens toe leidt….. en dat geeft geweldig veel positieve energie!

   http://www.youtube.com/watch?v=7OrE1VSMKcM

  2. Ja, men wil iets verkopen…ook zichzelf? Biografieën spreken boekdelen, ik zou zeggen ‘selbstherrlich’.
   Maar alles mag er wezen, ieder bewandelt zijn eigen weggetje…bij deze succes 🙂

  3. Monika, vele lichtjes maken 1 grote lichtbundel…… als je weet dat er tot voor kort zich nog aspartaam als smaakstof in een aantal van onze zuivelproducten bevond, overigens producten die onder huismerk worden geproduceerd (en waarvan dus het eigendom in handen is van de retailers en daarmee ook de zeggenschap over de receptuur), dan kun je toch van een succes spreken als mede op basis van onze initiatieven er nu alternatieven worden gebruikt verdwenen is. Als het aan ons lag was het al helemaal verdwenen, maar helaas malen de molens bij de retailers soms langzaam. Echter, onder druk van de markt zal men ook overstag moeten daar waar de molens (nog) langzaam draaien…. en de consument zal hier het verschil moeten maken! Iedereen kan in mijn visie zijn STEENTJE daaraan bijdragen!

   Let op, de retailers zijn gevoelig voor een meer Bewust wordende consument. Het is de kunst en de MORELE plicht in mijn visie om als voedingsmiddelen industrie initiatieven te ontplooien om dat proces op een positieve wijze te beinvloeden…..

   Als ik een instrument mag zijn om daar een positieve bijdrage aan te leveren, voel ik me dankbaar en waardevol…. als anderen dat zien als mijzelf “weg-geven” of ” zelf-verheerlijken” laat ik dat graag over aan anderen. Vrije wil, niet waar?

  4. Dick, ik snap je 🙂
   Mijn ‘brutale’ reactie was niet voor jou bedoeld.
   Ik werk ook voor een verknipt systeem waar ik mijn steentje probeer bij te dragen…dus.

  5. @ Dick: helemaal mee eens, het was ook een beetje ironisch bedoeld…als in draaideur sluiten achter je. Want als mensen dit allemaal al wel weten, houdt dit vaak in dat ze zelf onderdeel zijn van die niet VIT-te industrie en over het algemeen juist niet die bereidwilligheid hebben om de status quo te veranderen.

   In mijn boek moedig ik de industrie, de beleidsmakers en de zorg juist aan om te transformeren, maar ik spreek ook uit dat ik de daadwerkelijke verandering vanuit een ‘bottom-up’ beweging zie komen, vanuit ONS dus! Ik nodig de mensen juist aan om met gegronde redenen weer de verantwoordelijkheid voor de eigen gezondheid in handen te nemen (totdat de industrie en ons zorgsysteem eindelijk weer VIT is).

   De enige druk waar deze industrie gevoelig voor is, is publiciteit (met als gevolg een verandering in de publieke opinie, consumptiegedrag en daardoor daling van de winsten, met als uiteindelijk gevolg dat men weer terug zal moeten naar eerlijke gezonde voeding…)

  6. Drs. John Consemulder wilt u wel bij de les blijven en het onderwerp dat geldend is in deze rubriek volgen en niet de mogelijkheid benut uw boek promoten. groet Prof dr Udo Limpopo.

  7. Je hebt altijd repetielen die niet tegen John Consemulder kunnen, zelf zou ik hem zo mee willen nemen als Intermediair Gezondheids Makelaar bij uitstek van bepaalde Camaliteiten wanneer een Arts/Specialist weer last krijgt van stijfbenige aanvalletjes. Aspartaam = hoe maak je van een gezond wel denkend fucntioneel begaafd mens een reptielachtig low denkend dementioneel wezen?! Dat geldt gelijk ook voor andere Pretmakende Onveilige Medicijnen (Drugs)

   Anunnaki’s staat puur voor Creations & Manifest die toch aardig wat Conccept van Innovaties op het strijd toneel geleverd hebben. (zie veel vuldigheid van diversiteit in zwakke en sterke geslacht op aarde) Anders zaten we nog als een Homo-non-Eructus in onze Holwormige cave.

 22. Udo, ik heb nagedacht over je. Je zei dat de reptielen er niks aan konden doen dat ze geen hart of emoties kennen. Je bent zeker geen man die uit het veld komt. Wat zou jij doen als steeds de remmen van je fiets gesaboteerd werden, het alarmsysteem van je auto kapot gemaakt, gif over je heen gestrooit tijdens drukke feestjes. je bank kaart geblokkeert wordt, vieze aantuigingen verspreid word, je vrouw steeds gedrogeerd word, begraffenisautos de hele dag voor je deur stoppen, ze willen je killen, wat doe je dan???? Angstig worden, je angsten overwinnen en terugslaan toch?? of zie ik dat verkeerd??
  De hele groep reptielen in de buurt van Amsterdam, die bezig zijn geweest met mij zijn allemaal schuldig en gaan er allemaal aan.
  Heb ik tegen hun gezegd en maar lachen jaren terug, maar nu huilen en spijt. Ik heb totaal geen medeleven en meelij met dat subras, het stiekeme subras die continu zit te feesten in bloemendaal en overveen en aerdenhout zandvoort, popie jopies met hun audies en zonnebrilletjes, wie zij hun dan??? NIKS en die reptielenstront stinkt als de hel.

  1. Zo zo zo wordt IK nu ook al in de nek aangekeken als een Repetiel omdat ik hoogst toevallig in de Gemeente Bloemendaal woon!

   Tjeeeeeh Willem toch…!

   Er zijn gelukkig nog ook lui die niet tot het Hockey met een Startrek Stocky behoren, laat staan dat ze een kameleonachtig Sunnewerings anti Violet Wering hebben. Je kan beter aan mensne om je heen vragen of ze warm of koudbloedig zijn. Kan je daarin onderscheid maken dan weet je gelijk of het wel of geen repetielen zijn.

  2. Willem, het bovenstaande klinkt heftig en zal ook heftig zijn. Ik weet niets van je en ook niet van je werk danwel ‘verzetswerk’. Ook niet of de krachten die werkzaam zijn direct met de reptielen te maken hebben. Dat kan ik eenvoudigweg niet beoordelen. Mogelijk zijn de tegenwerkingen te wijten aan zwarte krachten want momenteel zijn er vele vele energieen werkzaam die zich ‘aankleven’ en heel blij zijn met doelen om zich op te storten. Had je vroeger te maken met een enkele entiteit, tegenwoordig klitten ze tesamen. Ze voelen het einde van hun machtstijdperk. Mogelijk worden die entiteiten aangezwengeld door de reptielen; ik weet het niet. Wel herken ik zaken zoals tegenwerking door de Bank en worden betalingen niet op de afgesproken tijden gedaan, waardoor je in betalingsmoeilijkheden kunt komen. Ik weet ook niet welke soort krachten je belagen en wat ik moet verstaan onder dergelijke figuren en hoe ze zich manifesteren. Ik kan alleen maar opmerken dat er reptielenrassen zijn die totaal andere omstandigheden zijn geevolueerd dan het leven zoals wij dat kennen. Dat bedoelde ik met die opmerkingen; ze zijn van het pad af van de liefde (voor zover ze er al aan geroken hebben), kennen geen of nauwelijks empathie, emotie en warmte. Als de eitjes van een Kikker bevrucht worden door het mannetje en de dikkopjes weken later uitkomen, hebben zij geen weet van wie hun vader en moeder zijn; ze zwemmen met honderden en duizenden uit en weten van elkaar niet wie ze zijn. Familie? broertjes en zusjes, neefjes en nichtjes, ooms en tantes, opa’s en oma’s enzovoorts! Die andere levensvormen hoeven niet persee slecht te zijn. Alle energie in de onmetelijke Kosmos is voor iedereen beschikbaar; wat je er mee doet maakt die energie wit of zwart. Witte magie of zwarte magie. Dat bepaalde energieen worden opgezet door de krachten die werkzaam zijn, neem ik zonder meer aan. Dat kunnen Marokkaantjes zijn in hun Audi’s, met zonnebrillen op. Nogmaals kan ik de tegenwerkende krachten niet duiden omdat ik ze als zodanig niet herken. Wel wens ik je sterkte en behouden vaart in het resterende leven. groet Udo.

 23. Rick Clay

  Hierbij ook een voorbeeld van iemand die moest sterven vanwege zijn onthullingen.
  De 1e keer dat ik dit las vond ik het schreeuwerig en paniekerig. Maar mogelijk was dat mijn eigen reflectie vanwege de implicaties van dit stuk. En die zijn niet mis. Het is een flink stuk, maar indien je de clou wilt begrijpen en inziet wat een intelligentie deze persoon idd bezit, wat misschien door de schreeuwerigheid slecht zichtbaar is, zet dit stuk een ieder toch echt wel weer tot het denken en het overdenken. Lijkt misschien veel van wat we al weten, echter de connectie met veel zaken die bij de spiritualiteit horen zijn niet mis en geven een omgekeerde inzicht in hetgeen we denken te weten. Tja het is een meester manipulatie/ mind control stuk, dat zeker. Maar in positieve zin of negatieve zin??

  http://olympiczion.nl/index.php/rikclaysinfo/
  http://olympiczion.nl/index.php/rikclaysinfo/rik-clays-info-deel-2/

  “Rik was de eigenaar van een blog met als titel “The Cosmicmind”. De blog werd door hem een week voor zijn dood van het net gehaald.”

  “Hij legde de nadruk op de invloed van symbolen die verwerkt zijn in logo’s zoals de piramide, de godin Isis (Mc Donalds, Schweppes, Starbucks) die op het onderbewustzijn inwerken op een manier die wij met onze vijf zintuigen niet kunnen bevatten. Vele logos van multinationals zijn ontworpen door een man genaamd Wally Ollins die volgens Clay een vrijmetselaar is.”

  “Dus je zou kunnen zeggen dat de Olympische Spelen, op zijn minst, een Heidens evenement is ter ere van Zeus, ‘koning der Goden’ of ‘de Schepper’ als je wilt. Maakt, dat u zich afvraagt wat zijn ’20 ’12 werkers waren?”

  “Als u de mascottes ordent, net als de Olympische ringen – rood (vuur), groen (wind), zwart (Natuur), oranje (dier), blauw (geest), kan een patroon worden gezien net als de evolutie van het bewustzijn zoals gedoceerd in esoterische kringen.
  Mineraal / Element> Plant> dier> Mens> … (In de geest?)
  Coma> Diepe Slaap> Dromen> Wakker worden>”
  “Stelt u zich eens een moment voor, dat wanneer u respect toont, emotie en energie laat gaan naar één van de bovenstaande ‘XXX‘ sequenties, dan voed u de grootste occulte agenda bekend tot de mens. Een agenda die zal leiden tot de geestelijke beklimming van de wereld onder een ‘valse messias’ bekend als de ‘Zoon van God’.”
  “Gaia is de ‘Moedergodin’, en kan worden geïdentificeerd als Isis – de moeder figuur van de Egyptische Drievuldigheid.”
  “11:11 is gekomen om een verandering in bewustzijn aan te duiden of in ieder geval de belichting van een nieuwe realiteit.”
  “In de kern, representeert ’1984′ de vertegenwoordiging van leven onder de Nieuwe Wereld Orde:
  OORLOG IS VREDE
  VRIJHEID IS SLAVERNIJ
  ONWETENDHEID IS KRACHT

  “Het Boek der Openbaringen maakt tal van verwijzingen naar de “zeven zegels ‘. Dit staat wederom symbolisch voor de zeven chakra’s.”
  Paspoort logo’s: De Eenhoorn, die zuiverheid symboliseert, maar wat nog belangrijker is het spirituele derde oog chakra met zijn hoorn in het midden van zijn voorhoofd. Mag ik u attenderen op het feit dat de eenhoorn vastgeketend is.

  “Chakra’s in het (U.K) Paspoort – verzegelt met Pentagrammen”
  “heb je een menselijk chakra-systeem op een opmerkingen pagina in het UK Paspoort met het nummer 11, verzegelt door twee pentagrammen, het teken van Satan.”
  “NL paspoort: OX/ vee ;-)”

  1. hang jij nog in dat drama Sun ?
   Pffff Olympic zion
   Kies je eigen realiteit in het multiversum van realiteiten , blijf lekker hangen in die olympic zion gezwets en het leven wordt uit je gezogen

  2. had die Rick Clay nog geleefd had niemand naar hem geluisters , hij was zo gek als een deur . Omdat ie de pijp uit ging kwamen alle complotters er op af en werd hij een hype beyond the grave
   Zijn hele filosofie is op zwart/wit gebaseerd , occult zwart tegen de rest .
   No shades of grey .
   Met een tunnelvisie vindt je bewijzen voor iedere hypothese , dat is wat ik zag in zijn paranoide geleuter . The Eye in iedere tredmolen etc . Waarschijnlijk een paar feiten oke , de rest overtrokken paranoide shit . Kies de werkelijkheid die bij je past .

  3. Hoi Cozmic, nee geen drama. Ik meen dat er ergens een boodschap in zit. Het komt niet zomaar boven drijven.
   Ik denk 2 dingen; mensen die hun lessen hebben geleerd gaan heen en mogelijk ook de catastrofe met de zon.

 24. Als je niet weet wat een symbool betekend, kan het je niet beinvloeden of kwaad doen.

  Door iets uit te Voeren buiten de menselijke afmetingen, collosale gebouwen etc. ga je mensen vertellen hoe Klein ze eigenlijk zijn.

  Toen kwamen de priesters die gingen symbolen uit leggen, en de invloeden daar van in hun hersens printen, het dogma was daar.

  Een echte wetenschapper is een filosofische onderzoeker, op zoek naar de geheimen van de natuur, met als doel het ontdekken.

  De huidige wetenschappers hun doel is geld, en dat maakt van deze psychopaten criminele gebruiks voorwerpen.

 25. De presidenten zijn vooraf gepland dus logisch dat er gemanipuleerd moet worden , hoe verdoezel je anders dat alle VS presidenten dezelfde bloedlijn hebben en dat er dus van eerlijk stemmen onmogelijk sprake kan zijn .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.