Advertentie

Ongeluk met varkensgriepvirus in Zwitserland..?


LEZERSBRIEF

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hier in Frankrijk in het nieuws:

Gisteravond zijn er 5 flesjes met staaltjes 1 ml varkensgriepvirus gebroken (geëxplodeerd) in de intercitytrein St. Gallen-Genève in Zwitserland. De inhoud heeft zich door het compartiment verspreid en passagiers hebben dit over zich heen gekregen..

Het incident werd als ernstig gekwalificeerd maar men heeft verzekerd dat het over een andere variant gaat dan het mexicaanse griepvirus, en dat het virus niet besmettelijk is voor de mens en niet overgebracht kan worden… (!!!) Dit volgens de verantwoordelijke van het Centraal Laboratorium Virologie van de Univ. Ziekenhuizen in Genève…

De staaltjes werden overgebracht (per trein, ‘maar dit gebeurt nooit met potentieel voor de mens gevaarlijke virussen’) voor het testen van eventuele gevallen van het griepvirus in Zwitserland..

Ooggetuigen spreken erover, dat na meer dan anderhalf uur wachten in de trein, ze bij aankomst in Lausanne werden opgewacht door een grote politiemacht, zonder uitleg naar huis werden gestuurd en pas vanmorgen over dit incident hebben vernomen..

Géén indianenverhaal, op de nieuwssites van TF1, FR2 enz.. HIER een van de leads.
Groeten Ellen.

12 gedachten over “Ongeluk met varkensgriepvirus in Zwitserland..?

 1. Het vreemde in dit hele verhaal van varkens-griep is: dat er helemaal geen varkens-griep bestaat!!
  Het is het H1N1 virus vermengd met andere virussen, geproduceert door laboratoria in Amerika.
  Er zijn geen varkens in Mexico-City, een stad met ruimn een miljoen inwoners.
  Op zich is het H1N1-virus niet schadelijk voor de mens, slechts dan als het gemixided is met andere virussen.En dat is het!!!!

  Dit is de red-flag om de Martial Law af te kondigen. Mensen isoleren en overbrengen naar de FEMA-kampen, alwaar ze geinjecteerd zullen worden, tegen alle mogelijke ziekte’s. De vaccinatie’s zullen het H5N1-virus bevatten. Dodelijk !!!

  Er is geen weg terug!!

 2. en over een paar maand hoort niemand hier nog van doomdenkers jammer dat ze niet zien dat ze zelf de verspreiders zijn van die angst waar ze het over hebben precies zoals ze graag willen dat je doet

  jullie doen meer schade dan goed en trappen er mooi in en als straks dit weg is komt het volgende wel weer langs waar je je druk om kunt maken steeds weer en steeds extremer ik vind het jammer te zien dat zoveel mensen hun energie in doomdenken leggen en maar niet zien dat ze zich laten gebruiken als pionnetjes

  er is idd geen weg terug als we hiermee door blijven gaan, en die mooie nieuwe wereld komt dan ook niet

 3. Sorry Peter, ik vind dit geen doomdenken, maar alert en kritisch blijven/reageren en dingen aan de kaak stellen zonder de mooie, positieve kanten van het leven uit het oog te verliezen! Evenwicht vinden hierin is essentieel.. Ook ik hoor ’s nachts mijn nachtegaaltjes zingen en zie de rozen eruit springen en ga even bij een vriend(in) langs om te vragen hoe het er mee gaat…

 4. @peter, ik ben het helemaal met Annelies eens. Want Peter, je krijgt als mens een incompleet beeld als je niet in het donker durft/wilt kijken. Hannah van Buuren zei het hier al op de site, onder het stuk over Obama: “Wees twee”..!!! En natuurlijk is het jouw keuze als je het donker niet wilt voeden, maar alleen al met die intentie kun je het donker ook in de ogen kijken. Kijk eens naar Yin & Yang..!

 5. Jaar van de Blauwe Elektrische Storm
  Planetaire Hond Maan van Manifestatie, Alpha 26
  Kin 176*PV: Gele Resonante Krijger

  Vandaag een dag die je inspireert om onbevreesd op een ‘risico’ af te stappen. Dat waar je voor vreest, wordt doorgaans gemakkelijker door er doorheen te gaan en erop te vertrouwen (even afstemmen :-)) dat het universum voor je zal zorgen…

 6. dat geld voor mijn standpunt ook 🙂 tis maar hoe je wilt kijken deze zin blijft zelfde

  ik sta waar ik voor sta zonder angst sta ik voor liefde en laat me de kop niet gekmaken door angst

  je kunt het dus ook omdraaien zonder angst afstemmen op liefde krijg je ook hele andere antwoorden op deze materie

 7. @peter, helemaal goed hoor. Het is ook geen wedstrijd. Ik moet denken aan het liedje van Theo Maas. “Ze maken mij, de pis niet lauw”..

  Een paar jaar geleden las ik een channeling van Steve Rother en de groep, over angst. Het komt er gewoon op neer dat angst niets anders is dan ‘onwetendheid’. Je bent pas ‘bang’ als je niet weet wat er gaat gebeuren…!!! Prachtig toch? Think about it.
  http://home.hetnet.nl/~jack-hearts/steverother/Angst.htm

 8. Net op het nieuws gehoord, 1 bevestigd geval van het griepvirus in Zwitserland en 24 verdachte gevallen! Bij deze éne was de eerste test negatief en werd hij naar huis gestuurd, pas bij een 2e onderzoek werd hij als positief bevonden…. Er wordt niet vermeld of er iemand betrokken was uit bij dat treinincident…

 9. Peter, jou denken past in een bijna volmaakte wereld, helaas is het dit niet. Natuurlijk moet je keuzes maken, maar die kan je alleen maken als je bewust bent. De verspreiders van angst zijn niet de doomdenkers maar de media, die weer onder controle staan van….Trouwens het woord doomdenkers op zich is al helemaal verkeerd en suggererend. Als iemand open staat voor meerdere visies wordt hij al snel als doomdenker in een hokje geplaatst.

 10. Doemdenkers????
  Man, de mensen van WantToKnow komen meestal met veel constructievere ideeen dan het alternatief; hoe veel zaken nu intentioneel slecht zijn geregeld!! Als je gewoon het nieuws volgt, en alles wat de overheid je verteld en voornamelijke niet verteld als zoete koek neemt, dan ben je pas goed de sigaar en weet je helemaal niks. Daar ben ik inmiddels nu wel helemaal uit. En eigenwijs als we allemaal zijn in onze geisoleerde auratjes, zullen er legio mensen zijn die gewoon echt niet voor zichzelf zullen gaan nadenken en als gedwee vee in alle valkuilen van de illuminati zullen trappen. Wees blij dat er alternatief nieuws is en je mot al helemaal niet al WantToKnow gaan lopen vitten want die brengen ook nog eens alles op zuivere, eerlijke en neutrale wijze, in tegenstelling tot veel andere sites. Dat helpt inderdaad de twijfelaar om zeep, maar ik begrijp het wel hoor… Er is reden genoeg om heel kwaad te worden over sommige puur kwaadaardige zaken. Als mensen boos zijn dan schrijven ze ook niet meer zo netjes. Dan komt er zo’n brave bast even wat van zeggen. Ga lekker de media achternalopen man. Veel succes daarmee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.