Advertentie

‘Franse geheime dienst is in handen van Israël’!


Dumas
Het boek van de oud-minister van Buitenlandse Zaken doet nogal uitspraken nietwaar.. Wanneer we kijken naar de aanslagen in Parijs, komt de reële optie van het valse-vlag-karakter ervan, een stuk dichterbij..!!

 

 

Oud-minister van Buitenlandse zaken
doet een boekje open:

x

‘Franse geheime dienst

in Israëlische handen’..!

x

2015 © WantToKnow.nl/be vertaling en deze versie

2015 © Sean Adl-Tabatabai oorspronkelijke auteur

x

Oud-minister Roland Dumas, die keiharde, onverhulde uitspraken doet, die veel duidelijk maken over de handtekening van veel valse-vlag-operaties..!!
Oud-minister Roland Dumas, die keiharde, onverhulde uitspraken doet, die veel duidelijk maken over de handtekening van veel valse-vlag-operaties..!!

De Israëli’s doen alles wat Israëls belang dient. Ze controleren de Franse politiek en beheersen de Franse Geheime Dienst. Roland Dumas, Mitterrands voormalige minister van Buitenlandse Zaken, doet onthullingen in zijn boek ‘Coups et blessures’. Dumas onthult dat Shimon Perez hem in 1992 in zijn toenmalige functie als minister van Buitenlandse Zaken adviseerde om een ​​bezoek te brengen aan Assad. Perez had het idee dat de VS nieuwe toenadering pogingen deed naar Damascus. Perez wenste dat ook Frankrijk betrokken zou raken bij het vredesproces in het Midden-Oosten.

De voormalige Franse minister voegt toe: “De overleden Syrische president had weinig vertrouwen in Perez hij was teveel bekend met Israëlische doolhoven. Hafez al-Assad was zich ervan bewust dat de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken unilaterale initiatieven kon nemen en dat daarom zijn bezoek niet tot iets effectiefs zou leiden. In zijn boek ‘Coups et blessures’ noemt Dumas ook Iran, het land dat hij meerdere malen bezoekt. Hij heeft de voormalige minister van Buitenlandse Zaken Ali Akbar Wilayati en voormalig president Rafsanjani Hachemi gesproken.

In de ogen van Dumas is de zogenaamde Iraanse atoombom net zo echt als de massavernietigingswapens van Sadat Hussein. Hij gelooft er niets van; allemaal misleidende feiten. De Franse politiek raakt verward wanneer Israel er zich mee bemoeit. Dumas is een verdediger van het Iraanse standpunt over de noodzaak van kernenergie. Hun oliereserve is binnen 60 jaar op.

roland-dumas-coups-et-blessures-couverture-du-livreDe voormalige Franse minister van Buitenlandse Zaken François Mitterrand heeft altijd nauwe betrekkingen met de Israëliërs gehad, alleen doet Mitterrand dat nooit in het openbaar. Dumas bevestigt dat de Amerikanen in 1986 het plan hadden Libische president Muammar Gaddafi te doden vanuit de lucht. Frankrijk belette de Amerikanen. Het Franse luchtruim mocht er niet voor worden gebruikt. Gaddafi bedankte Frankrijk voor de extra 15 uren die hij gekregen had om te ontsnappen voor de Amerikaanse drones.

Met betrekking tot het Israëlische beleid in de regio verklaart Dumas: “Ik ben het niet eens met het Israëlische beleid. Ik ben een voorstander van het ‘balans principe’ dat ook door generaal Charles de Gaulle in het Midden-Oosten werd aangehangen. Arabische landen hebben het recht op respect. Het huidige Israël, geïnspireerd door activistische ZIONISTEN, is op de verkeerde weg “.

Roland Dumas bevestigt dat de onderhandelingen tussen de Israëlische premier Benjamin Netanyahu en de Palestijnse president Mahmoud Abbas tot niets leiden. Hij herhaalt dat het conflict tussen Palestina en Israël onoplosbaar is. Obama vermindert op zijn beurt de druk op Israël, als gevolg van de Joodse Lobby rondom de Amerikaanse president. Dumas geeft aan dat elke president of Westerse bobo die het Palestijns – Israëlische conflict wil aanpakken de kolonisten in Palestina tegenkomt. De oplossing wordt daarom gevonden in de afwezigheid van een oplossing. Roland Dumas bekritiseert het besluit van de Franse oud-president Nicolas Sarkouzy, om in de NAVO het mede-leiderschap op zich te nemen.

* * *

 

24 gedachten over “‘Franse geheime dienst is in handen van Israël’!

  1. Nee je eindigt bij de Zionisten in zijn algemeenheid. Het maakt niet uit waar ter wereld. Israël is een Zionistische staat die door de Rothschilds is opgericht (Balfour declaratie).

   De Rothschilds controleren de geldstroom – WERELDWIJD! – op een paar landen na. In het jaar 2000 waren dit: Noord-Korea, Irak, Iran, Somalië, Libië, Syrië en Soedan.

   De Rothschilds bepalen de oorlogen – WERELDWIJD! – al meer dan 200 jaar is elke oorlog gestart. Ze financieren beide kampen en de verliezer mag de ander betalen.

   Het geldsysteem is gemaakt uit lucht. – Eigenlijk: Schuld uit lucht – waar over het gehele schuldbedrag rente over rente moet worden betaald.
   De schuldenlast wordt alleen maar groter en wanneer deze groter is dan het BNP komt de U.S. (Rothschild) krijgsmacht naar binnen en confisqueert de natuurlijke bronnen; op deze manier wordt lucht omgezet in een asset en verkocht aan de hoogstbiedende.

   De Rothschilds bepalen ook sinds 1901 de goudprijs – WERELDWIJD! -, wat hen ongelofelijke winsten oplevert.

   Iedereen die tegen hen in opstand komt wordt volledig afgemaakt. Eerst via lastercampagnes en bedreigingen en indien dit niet werkt, omgelegd met de hele familie (Lincoln, JFK, Hugo Chavez, Romanov (Russische tsaar), of met een complete natie (Assad, Adolf Hitler)

   De Zionisten zijn de psychopaten in de wereld die maar één doel voor ogen hebben: ABSOLUTE CONTROLE OVER DE GEHELE WERELD.

   Ze hebben hun doel bijna bereikt….

  2. an argie, niets is voor eeuwig, ook zij en hun systeem niet, ik ben mijn hele leven al bezig om mij vrij tevechten van het systeem, heb het gevoel, en mijn intuïtie zegt mij ook, dat dit gedeeltelijk gelukt is, had ik meer gewild had ik nog meer persoonlijke offers moeten brengen, nu ja ik ben ook maar een mens.
   Mensen als Budha en Jezus hebben dat wel gedaan, en anderen Gandhi bijvoorbeeld, maar vroeg of laat maken ze je af.
   Nee ik denk dat er een grote heel bloederige revolutie nodig is, een soort voorjaars schoonmaak van de mensheid, deluizen moeten er uit gekamd worden,
   groet jenne

  3. correct, diegenen die wel charismatisch opgeroepen hebben om vredig met elkaar te leven zijn al gericht systematisch in serie stelselmatig omgebracht, klopt volgens de heldere retrospectieve analyse van George;

   George Carlin – Why aliens wouldn’t wanna say hello
   https://www.youtube.com/watch?v=FfmnnjLUj1k

   Over Care, dat het je wat uitmaakt, dat het je kan schelen, wat scheelt er aan, kijken wat is er gaande, met open ogen, zien wat er gebeurt, het doorzien, snappen, doordrongen geraken van de situation, daardoor niet vergeten waar we vandaan komen en wie en wat er inmiddels is verdwenen, je voorvaderen en de recent gevallenen, wats geburt speciaal voor de nieuw geborenen;

   Quote Charisma: ” a. A rare personal quality attributed to leaders who arouse fervent popular devotion and enthusiasm.
   b. Personal magnetism or charm: a television news program famed for the charisma of its anchors.
   2. also char·ism Christianity An extraordinary power, such as the ability to perform miracles, granted by the Holy Spirit.
   Greek kharisma, divine favor, from kharizesthai, to favor, from kharis, favor; see gher- in Indo-European
   roots. ”

   http://www.thefreedictionary.com/charisma

   mensen l*llen wel slim semie intellectueel maar weten begod niet watskeburt, een zeer wijze aanklacht in een andere taal, een manier om snelweg te komen van de correcte corrupte lispelende newszssspeak van heutzutage vandaaggieh;

   De Jeugd Van Tegenwoordig – Watskeburt?!
   https://www.youtube.com/watch?v=rjER3EX948w

   http://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/DE/NL/heutzutage

   Ted Nugent: The Whole World Sucks, We Suck Less
   https://www.youtube.com/watch?v=KyDcsY-6BhA

  4. @ an argie: je hebt nog steeds niet door dat ze niets meer in te brengen hebben? Maar dan weet je nog niet dat het militair industrieele complex van de U.S. uitgeschakeld is. Is niet op de msms te zien maar wakey wakey annie! Je snapt toch nu onderhand wel dat die WW3 er nooit gaat komen? Anders had ie er allang geweest, ze doen al ruim 2 jaar hun uiterste best. Ze kunnen enkel hun agressie nog botvieren op wat kleine aanslagen en dat is over een paar weken ook afgelopen. En wie weet nog even snel het Bercy met U2 en the Devils opblazen. Volgens Arnold staan die in het voorprogramma, hoewel ik dat nergens terug kan vinden. Kreeg ook niet het idee dat Jesse Hughes met zijn band nog stond te springen om op te treden. Zo erg vond hij het wat er in de Bataclan gebeurd is. Waarschijnlijk zitten ze ook in de tang van die nazi’s. En dan nog wat, welke sukkel gaat daar vanavond heen? Is dat niet vragen om ellende? Ik ga er dan ook vanuit dat de boy’s van U2 en the devils vanavond een vrije avond hebben en morgen ook, vanwege gebrek aan belangstelling. Maar wie weet hoeveel onnozele idioten er nog rondlopen die nergens van af weten, die beginnen nu wel behoorlijk lachwekkend te worden. Mocht dat concert toch doorgaan en er zou wat gebeuren is het een typisch gevalletje eigen schuld dikke bult.
   Ach zou iemand dit in het Frans willen vertalen en zoveel mogelijk Franse sites ermee bestoken? Voorkomen is beter dan genezen en je wilt domme onnozelaars toch zoveel mogelijk tegen zichzelf beschermen.

  5. opmerkelijk dat bepaalde zeer belangrijke sleutelwoorden, elektrisch magnetische sleutelspreuken ter Activering niet eens aanwezig zijn in de vernederlandse taal, hoeveel slap gereutel moeten we wel niet aanhoren in het ‘abn’ voordat we geraken tot die ééne anglo-oud saksische Activeringsterm; misschien dat er in onze oud nederlandse ‘dialecten’ wel iets van te vinden is; ik doe een beroep op wtk reaktanten die met oude taal dialecten opgegroeid zijn om een vergelijkbaar woord te vinden in het fries saksisch zeeuws gronings of weet ik wat voor limbo limburgs lingo;

   ===> Galvanize <========

   quote: '

   : to cause (people) to become so excited or concerned about an issue, idea, etc., that they want to do something about it

   : to cause (a force that is capable of causing change) to become active

   : to cover (steel or iron) with a layer of zinc to prevent it from rusting '

   http://www.merriam-webster.com/dictionary/galvanize

   al die Vrouwen van de slavenmeesters met hun schijn huwelijken met het plebs maar in werkelijkheid loyaal met de machtigen, zoals genetisch aangeleerd door het recept om je horigen tam te houden; de Alfa mannetjes eruit halen en onder het oog van de Vrouwen vernederen martelenafslachten, they will never forget and raise their childs in the name van godtheslaveowner to feel a bit protected; that's what's going on, let maar eens op als het er spant waar loyaliteiten van je geliefden kennelijk werkelijk liggen; het alfa-ho-syndroom in stockholm staats-verpakking, test het niet want je gaat door de grond, ik doe dat instinctief om de zoveel tijd wel en daarom kom ik regelmatig 'alleen' te staan;

   Air — La Femme D'Argent
   https://www.youtube.com/watch?v=NINOxRxze9k

  6. Beste Hyper Alert, je gaat een beetje de kant van het Orakel van Delphi op, ook mooi woord trouwens Orakel/Orakelen.
   Heb jaren lang taal vergelijkend onderzoek gedaan, wel is waar aan de intellecte zijlijn, maar toch daadwerkelijk mee gedacht, en soms mooie verklaringen gevonden.
   Taal is een levendig iets, goed te zien aan jouw taal gebruik, belangrijk is het, het beeld wat er gevormd wordt, bij een woord of een duiding, je kunt het woord galvanize niet vertalen in galvaniseren, maar er bestaat ook galvanisme, = galvanism, voltaism, en dan in welke zinsbouw, maar goed wij in onze talen, hebben genoeg woorden om alles tot in de precisie te kunnen beschrijven.
   De mode woorden, als galvanize, uberhaupt, flash-back, etc. zijn van voorbij gaande aard.
   Charisma, de Engelsen herkenden de Nederlanders altijd in een groep als FLAMBOYANT, groot duidelijk sprekend met een heel eigen karakter, persoonlijkheid, uitstraling, genadegift, charismatische eigenschappen, het
   gaat altijd naar een pseudo charade toe, om woorden te onthouden, flagrant = flageolet muziek, prachtig onderwerp, wordt snel maniakaal, groet Jenne

  7. Glad strijken, er blijft altijd wel iets aan de strijkstok hangen, strijk en zet, de vlag strijken, glaceren van papier, glad’janus, wel mooi is boteren, maar bij het woord galvanize heb je de eigenlijke betekenis van het galvanizeren vervangen door ja galvanize, iets soepel laten verlopen etc.
   dit hoord bij de enigma van ons taal gebruik, nogmaals groet Jenne

 1. Et voila, wat we allang wisten wordt nu bevestigd door Oud Minister citoyen Roland Dumas, en hoe nu verder, want het is niet alleen de geheime dienst, maar de hele top, politieke top zijn verwant aan, op zich niet erg, je kunt heel Frankrijk dienen als Jood, maar er is een zekere chantage van Israel waar moeilijk aan te ontkomen is, maar er is een beweging gaande binnen Frankrijk, van de teleurgestelde politieke Elite, het is nog steeds het land waar de mensen het vroegste op pensioen gaan, gemiddeld 58 jaar, en flinke pensioenen, op die manier kopen ze al jaar en dag hun kiezers, maar gelukkig nu wordt het ze toch een beetje te gortig, deze oud socialisten, hadden zeker de schepen aan Rusland geleverd, en ook niet mee gedaan met de sancties tegen Rusland, in wezen haten ze Amerika niet zijn citoyen maar zijn politieke elite, ze beschouwen hen als Olifanten in een porcelijn winkel, ben benieuwd, wat voor staartje dit muisje heeft !

 2. Waarom hebben de Europese leiders het lef niet om gewoon de waarheid bekend te maken?
  Als ze net als nu gewoon achter deze moordenaars bende blijven lopen en onze militairen blijven inzetten omdat zij dat willen al dan niet onder dwang dan weet je zeker dat het nooit goed zal komen.
  Waar zijn de Europese leiders bang voor want nu vallen er vele onschuldige slachtoffers en als er dan toch doden vallen dan maar liever voor het goede doel namelijk vrijheid voor iedereen en de criminelen achter slot en grendel.

 3. De families van de borstplaat(Israël) beheersen alle takken van bedrijven/machten. Van wetten, handel tot muziekindustrie enz. Daardoor kunnen zij de corporaties/de agenda/NWO uitvoeren. Enkele voorbeelden. De globalswich(data) is in handen van de reuben Brothers. Op de borstenplaat staan zij op nummer 1. Ruben/robijn/rood. De familie Levi op nummer 3. Zij beheersen de wetten/hoge raden. 4. Juda staat voor leeuw(vorsten?) 8. Asher Voor handel/happy lucifer/diamant/1 wereld enz. Je leest de plaat van rechtsboven naar links. Dan naar beneden en weer naar rechts.Van rechts naar beneden en dan weer naar links.
  Besef wel, dat zij zowel het goede als het kwade sturen en besturen. Zij spelen een dubbele rol. Tot de peak bereikt is. Ook zij zijn gestuurd. Immers alles staat met elkaar met een lijntje in verbinding.
  Voor jezelf geldt(buiten dit systeem om): men moet de wereld zien zoals hij is, zowel in zijn goede als slechte kant, accepteren en omhelzen, en ervoor kiezen tot in de eeuwigheid.

  1. Ach Elize, er wordt zoveel gelogen. Je bent duidelijk helemaal in de ban van de msm. Maar denk eens na en vraag je nu eens serieus af, wie koos de de klassen die jij moest nemen? Wie koos de geschiedenislessen die jij moest leren? Waarom hebben ze je nooit de waarheid over oude beschavingen geleerd? Waarom moeten kinderen een bepaald setje regels leren? Hoe zit het met testen en examens om te bewijzen dat je nonsens geleerd hebt? Waarom zouden ze uniformen dragen?
   Er werd een systeem ontwikkeld dat bestendigd dat er enkel nog volgers gekopieert worden, een systeem dat mensen tot kuddedieren maakt. Jij bent daar een duidelijk voorbeeld van. Een duidelijk aanwezige volger. Dank je voor je bijdrages, het is een prachtig voorbeeld doe iemands brain meer en meer gebrainwashed wordt door de ‘grote’ jongens. Gelukkig wordt de rest van de mensheid wakker en beseffen ze hoe gek het is om in deze maatschappij te leven.
   Kijk nog eens goed naar de msm en probeer dan te bedenken dat dat allemaal normaal is, of beter gezegd, dat ons geleerd is om dit normaal te vinden.

   En natuurlijk is dat bord voor je kop nog steeds niet verwijderd na het zien van dit filmpje, maar ik zit daar niet mee.

   https://www.youtube.com/watch?v=sGqi-k213eE

  2. Reactie op 4.1
   Hi Chris tina, Je bedoelt toch dat RT (Russia) ook een onderdeel is van de MSM? Ander begrijp ik je verhaal niet helemaal maar dat kan goed aan mij liggen hoor.

 4. Na lang overdenken, zou het ook het geval met Duitsland kunnen zijn, ook de houding van Miss Merkel met de Oekrainse Zionisten komt mij hoogs verdacht voor, wat een zooitje eigenlijk voor een gewoon mens niet te begrijpen !

 5. Ja de mensen worden wakker, maar er is niet genoeg alternatief, op de zio pseudo socialisten stemmen, doen alleen de hogere bureaucraten en de niet autenthieke Fransen.
  De Nep republikeinen met als grote Republikein Sarkozy, is ook voor velen geen alternatief.
  Er blijft over de ultra nationalisten onder bekwame leiding van Mevrouw Le Pen en dochter, die natuurlijk door de Zio’s en hun media vrienden behoorlijk worden zwart gemaakt en als fasisten neer gezet, terwijl ze alleen maar anti semiet zijn tegen de gene die dit verdienen, die de Franse citoyen Republiek voor hun eigen zaken misbruiken.
  Als er morgen een echte sociale republiekeinse partij zou zijn, was deze in no time de grootste, ze zijn niet gek die Fransen, ze willen hun land en waarden behouden, en ik ook, vive la Republiek !

 6. Met dit alles werd ruim 100 jaar geleden begonnen,, de Jezuïeten stelden Joseph Retinger aan die alle verzamelden tot wat nu is, een gesloten MN bankaire wereld waar de top figuren meestal Ashkenazie joden zijn.
  Israël -de natie- uit 1948 is gelijk de Mediaanse koran,, vol van afschuw geweld bedrog waar de Mekkaanse vredevol is als de Evangeliën.

  De natie Israel kent machten die nog niemand anders -onder de knie- heeft, getuigen hiervan zijn de WTG gebouwen die als vaste rook in een neerwaardse valwind ineen zegen.

 7. Dit is een schijn democratie ten voeten uit, God Allemachtig wat hebben ze er weer een zooitje van gemaakt, de ééne kliek helpt de andere kliek, om de derde kliek tegen te houden, wat een schaalteloze vertoning van deze pluche aanbidders, en zeg nu niet dat het publiek hier niets mee te maken heeft, ja hoor helemaal tot aan hun oksel in de duivels stront zijn kont gekropen, ’t is knap gespeelt, van deze valse vlag figuren, de provincies worden groter, met het doel hun vinger in de geld pap te houden, alles is gefingeert !!!

  1. Een hele grote groep autenthieke Fransen, die van hun Frankrijk, de Republiek Frankrijk houden, en dus nationaalisten zijn, worden constant weggezet door de Fasistische Khazaren, nu weer op nieuw met handjeplak politiek, worden deze mensen ontdaan van hun citoyeniteit, monddood gemaakt, het is een grote groep mensen, die met lede ogen moeten aanzien, hoe hun vaderland wordt overgenomen, a la USA door de Khazaren, de wereld orde komt weer een stukje dichter bij, het is ook het gevecht van de vrijdenkers tegen de zionistische pseudo islam religie, deze bloedbroeders zijn één, als het om de minderheden tegen de meerderheid gaat, sommige gecorrumpeerde politisie en hogere ambtenaren werken hier aan mee, de Khazaren maffia is het grootste en het sterkste, zich verstoppen achter valse vlag en haulocaust verhalen, nemen ze het land over, de media is al lang in hun handen, dus !!!

  2. Odette, je ziet deze worgengel draagt een bekend Islam uniform, beetje griezelig is dit wel, maar onze samenleving wordt langzaam maar zeker gewurgt, daarom van mijn huis uit sociale denken, word ik door de dagelijke gebeurtenissen, omgetovert tot iemand die ziet wat er gebeurd met onze samenleving, en natuurlijk ben ik oud, maar ik leef, en zolang ik leef, wil ik denken, en mij inspannen voor wat ik denk dat het goede is, groet Jenne

 8. bij het nieuws lezen, valt het op de negatieve houding en economische raadsels van Duitsland, en Mutti Merkel, toch het gevoel van het Dritte Reich, door hun lage salaris en oude dags voorziening, dit doen ze met het gevoel van schuld en het overleven van de bevolking aan te wakkeren, daar door is de industrie altijd de winnaar in de EU, de Fransen en anderen laten zich dat niet aan praten, maar hebben wel veel industrie verloren.
  Dan het vreemde aan Mutti Merkel, de USA hoeft maar met hun vingers te knippen, en Mutti ligt op haar rug, om de hele EU te laten fu…n, en de bevolking staat weer wel is waar zinnebeeldig met zijn arm omhoog, wat Mutti doet is goed gedaan, nu weer Drones laten stationeren, naast de Atoom bommen, zeker niet gelezen dat de Russische continantale raketten met niets zijn tegen te houden, en de Russen gaan niet weer hun bevolking laten afslachten, viese spelletjes allemaal, die maar op een manier kunnen eindigen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.