Advertentie

Turkse geheime dienst vermoordde Russische para..!


x

turkse officier
Alparslan Celik,L lid van de Turkse geheime dienst, onder-commandant van een Syrisch-Turkmeense brigade.

x

x

Turkse geheime dienst vermoordde Russische para..!

2015 © WantToKnow.nl/.be
x
veterans today logoDe wereld staat in afschuw te kijken naar de beelden van de neerkomende Russische piloten, die aan hun parachute bungelend, volkomen weerloos, worden afgeknald.. (HIER) We hebben het over de piloten die zich met hun schietstoel in veiligheid dachten te kunnen brengen, nadat hun Russische Suhkoj-25 tijdens een foto-verkenningsvlucht was getroffen door een luchtdoelraket van een Turkse F-16.
Het zijn bronnen van de website VT/Veterans Today, die melden dat de daders van deze moordpartij, onderdeel zin van een door de CIA-geleid team, dat Iraanse en Russische doelen in Syrie op het oog heeft. Bij deze CIA-lieden, zouden ook US-Navy SEALS (commando’s) betrokken zijn. Nu blijkt dat de man die het grootste woord had over deze laffe daad, en met trots vertelde dat zij deze Russen een lesje hadden geleerd, GEEN Syrische rebellencommandant is, zoals eerst werd gezegd.. Het blijkt de zoon te zijn van een Turkse ultra-nationalist, een voormalig burgemeester uit de Keban-gemeenschap, in de Turkse provincie Elazig, in het oosten van Turkije. We hebben het over Alparslan Celik, onder-commandant van een Syrisch-Turkmeense brigade,
Hij blijkt ook lid te zijn van de ‘Grijze Wolven’, een ultra-nationalistische beweging, waarvan de leden, sinds de jaren 1970, allerlei politieke moorden op hun conto hebben staan. Deze ‘Grijze Wolven’ zijn ook verantwoordelijk voor gifgas-aanvallen in Syrië, waarvan de VS ze maar wat graag in de schoenen schuift van de troepen van president Assad. Ook de zogenaamde mensenrechtenorganisatie ‘Syrian Human Rights Observatory’ hield Assad verantwoordelijk voor deze daden, totdat bekend werd, dat het hele verhaal was ‘bedacht’;  een verhaal dat bijna tot een wereldoorlog leidde..
Celik was de man, die met trots vertelde over het doodden van beide parachutisten, nadat deze in hun buurt waren neergeschoten. Ze waren kennelijk precies ’toevallig’ op de juiste plaats op het juiste tijdstip..

Alpaslan Celik staat trots met de scalp in zijn hand... Het zijn de handles van de parachute van de gedoodde Russische piloot.
Alpaslan Celik toont trots de ‘scalp’ in zijn hand… Het zijn de handles van de parachute van de gedoodde Russische piloot. De man links heeft kennelijk ‘iets’ van identiteit te verbergen, terwijl zijn ‘maatjes’ kennelijk staan voor wat ze doen..

100 gedachten over “Turkse geheime dienst vermoordde Russische para..!

 1. Verbaast me niets, afgaande op de eerdere informatie dat US en trawanten op de hoogte waren dat dat Rusiche vliegtuig daar zou vliegen en er “toevallig” een turkse F16 vloog, die de Rus neerhaalde.

  1. Het is voor mij ook onbegrijpelijk dat deze criminelen zo trots zijn over hun daad en zich als helden laten fotograveren.
   Een weerloze man aan een parachute afknallen is gewoon een meer dan laffe daad waar niemand met normale verstandelijke vermogens trots op kan zijn wat al aangeeft hoe dom deze Turken zijn.

  2. Oorlogshandelingen zijn per definitie een laffe daad. Mooie fotograVie daargelaten. En wat ik echt heeeel dom vindt is het bombarderen van een gebied waarbij je zeker weet heel veel mensen te raken die zelf bijna niet kunnen terug vechten (misschien alleen met een bomgordel).

 2. De vermoorde Russische piloot is in Rusland aan gekomen.
  De piloot werd met Russisch orthodox ceremonieel ontvangen (dit werd ook op het NOS nieuws verteld van 17.00 uur).
  Waar weinig tot niets over verteld werd maar wel bij diezelfde NOS op teletekst stond was dat de Russen een markt hadden gebombardeerd waarbij burger slachtoffers gevallen zouden zijn in Syrie in de kop boven het artikel stond zelfs bloedbad.
  De vraag is natuurlijk waren het burgers of (gematigde) strijders?
  Hoe dan ook bij mij komt ook dit weer over als poging de Russen in een kwaad daglicht te zetten omdat juist dit weer verkondigd wordt terwijl je over slachtoffers die de Amerikanen en hun bondgenoten maken helemaal niets hoort of leest.
  Waarom brengt de MSM nauwelijks nieuws uit over wat er in het Midden Oosten gebeurd behalve dan als het de Russen kan schaden?
  Nu de piloten van het neergeschoten toestel thuis zijn mag Erdogan wel op zijn tellen passen want ik denk dat Poetin van hem niet veel meer kan verdragen en bij het minste geringste hard zal optreden.

  1. Correctie.
   Nu zou de vermoorde piloot weer in Turkye aangekomen zijn en klaar gemaakt worden om over gebracht te worden naar Rusland op verzoek van Rusland.

  2. Dit propaganda bericht zou inmiddels ontmaskerd zijn en de foto’s zijn NIET van die markt.

 3. Deze laffe daad wordt beschouwd als een oorlogsmisdaad, en werd al veroordeeld als zodanig na wo2. Parachutisten kunnen zich niet verdedigen zolang ze in de lucht hangen.
  Die boeven op bovenstaande foto zijn dus bewezen oorlogscriminelen.
  Waarom blijft het in ‘het westen’ zo oorverdovend stil hierover??
  Waren de rollen omgedraaid geweest was wo3 nu al losgebarsten.

  1. Des te vaker je het woord WO… in de mond neemt, des te eerder wordt het werkelijkheid.

 4. We bevinden ons in een voor eindtijd, de EU onder Merkel trekken Turkijë in de EU en reiken hem de NATO paraplui aan, het zelfde staat te gebeuren met de Oekraïne, en Rusland is omsingeld door de USA-CIA-NATO en MOSSAD consorten, ze binden Ruslands handen in Syrië, en denken dan de vrije hand te hebben, maar het wordt geen langdurige grond oorlog, een korte hevige atoom oorlog, het kan gewoon niet anders, ze sturen daar 100% op af.
  Ze maken één denkfout ze denken dat ze buitenschot blijven, maar dat zal niet gebeuren deze keer, dat heeft Putin ze lang geleden al beloofd !
  Wat beheerst toch sommige mensen, zijn ze ziek, geestelijk ziek !
  Zat vanmiddag een oud boekje van Simon Vinkenoog te lezen, deze volkomen afgebrande volbloed Provo en Amsterdammer, dit was één van zijn denkbeelden laat de mensen hun joint roken dan vinden ze de vrede in zich zelf, en kunnen hem dan door geven aan anderen, mooie wijze woorden.

  1. Een “Voor eindtijd”, prachtig verzonnen wat een creativiteit. En in deze “Voor eindtijd” gaan we joints roken dan zijn we voor we het weten in de “Na eindtijd”. Voorlopig blijf ik gewoon in het “NU”

  2. Natuurlijk Jaap, Simon Vinkenoog en vele anderen met hun créatieve denken en doen, maakten van hun NU wel een iets leefbaarder en liefdevoller tijd, zou het niet graag hebben gemist dat tijdperk, ik heb medelijden met de mensen die in dit NU tijdperk moeten rond zeulen, kant nog wal, geen leef ideologie !

  3. Ach weet je Odette, als je het zelf niet hebt mogen meemaken, is een levens sfeer moeilijk te begrijpen, en het gaat er niet over dat het vroeger beter was, dat was het zeker niet, maar het was een stuk gezelliger en veel gemakkelijker om te leven, en je was nooit alleen in je gelukkige of donkere momenten, alles werd gedeeld, en de gewone samenleving stond kilometers van de politiek en elite af, de gewone samenleving was voor hen onbereikbaar, de mensen onderling verzorgden de armen en zwakken, daar hadden we die slijm piepeltjes niet voor nodig, we waren als samenleving veel meer een éénheid als nu, verdeel en heers !

 5. Hoelang laat Putin zich nog door deze laffe en corrupte bende provoceren? Hij is de enigste die de rotzooi in Syrie serieus opruimt, die de USA,CIA,NATO, Arabieren,MOSSAD en Turken hebben gemaakt. Nu schieten ze ook nog zijn bezem kapot. Het is een steek in de rug, zoals putin terrecht zegt.

  Als Isis is opgeruimt kunnen de vluchtelingen, die deels nog in tenten zijn ondergebracht bij dit winterweer, weer veilig naar huis. Daarmee neemt putin de problemen van Europa mede op zijn schouders, maar toch veroordeelt geen enkele europese regering deze laffe daad van de Turken. Wat een hypocrisie en lafheid.

  1. Het is maar net hoe je de werkelijkheid ziet. En als je “ouder” wordt, heb je de neiging om het “vroegere” mooier en beter te vinden.

   Enerzijds komt het omdat onze hersenen nu eenmaal zo werken “in de tijd” en anderzijds mis je steeds meer de flexibiliteit om met de jongere generatie mee te gaan. Daar waar ook jongeren met elkaar optrekken en om elkaar geven en soms kilometers ver van de politieke elite afstaan.

  2. Jaap ik weet niet welke leeftijd jij hebt maar dat maakt ook niet uit wanneer je onzin schrijft want dat kan op elke leeftijd toch?

 6. De grootste legerkracht van de wereld en de NAVO zouden dat kleine landje gewoon langzaam kunnen uitkammen om zo de terroristen te bestrijden, het zogenaamde ISIS probleem is dan zo opgelost.
  Men moet zich toch eens afvragen waarom dit niet gedaan wordt en hoe simpel de oplossing eigenlijk is.

  1. Schoonvegen van het gebied is inderdaad een optie. Zal ongeveer 3 maanden duren. Maarrrr, dan begint het pas! Want een ideologie kun je niet (alleen) op die manier bestrijden. Zie wat er in Irak is gebeurt of in Afghanistan (wat indirect mede heeft geleid tot de huidige ellende).

   Misschien zou je dan ook moeten zorgen dat de huidige vluchtelingen in Europa worden “opgeleid” tot een nieuwe burger met bestuurskwaliteiten (zeg maar 500.000 aboutalebjes en Ali B´s).

   Je zult ook iets moeten doen aan het uitzichtloze bestaan van steeds meer werkelozen in de EU (en dat zijn niet alleen asielzoekers, maar ook 6 miljoen goed opgeleide jongere werkelozen).

   En zeker zal een nieuw economisch systeem tot stand moeten komen. Want de neoliberale gedachte van markt en rendement heeft bewezen, niet goed te zijn voor een globaliserende samenleving.

 7. Wanneer Rusland het eens op om Rusland zo te adoreren ? Zijn mogen ieder land binnen vliegen en spelen de grote onschuld. Ze waren vaker Turkte binnen gevlogen maar dat word even vergeten door dat tuig in Moskou ! Het luchtruim schenden van een ander land is hun lieveling spelletje. En maar kijken hoever ze kunnen gaan, niet dat ik het eens ben met het neer schieten maar die propaganda die de Russische leiders er van maken is belachelijk. En onschuldige burgers af schieten is in Rusland heel gewoon. Ze stampen als olifanten in een poselijnkas rond, maar ook dat is heel gewoon.

  1. Dit commentaar vraagt om een heel bijzondere réactie, zo’n grote domme onwetendheid kom je niet vaak tegen, de hele Nederlandse leugen media spreekt hier uit, kity ga eens van het platgetrapte pad af, kijk om je heen en stel je objectief op, kijk leef en bewonder !

 8. Menigeen die deze site bezoekt kan weten dat Is instand wordt gehouden door politieke leiders zoals Erdogan IS wordt door/via Turkye bevoorraad en ook nemen zij olie af van IS waarmee ze deze criminelen ook nog financieel ondersteunen.
  De VS heeft ook IS bevoorraad en ondersteund.
  Telkens wordt de nadruk gelegd zoals ook hier gebeurd op hen die daadwerkelijk moorden terwijl de echt schuldigen niet of nauwelijks aandacht krijgen.
  De meeste problemen los je op door de bron aan te pakken en dat zijn volgens mij niet de moordenaars maar zij die de opdrachten geven en dat zijnde politieke leiders.
  Bijna alle oorlogen komen voort uit politieke onenigheid daarom denk ik dat de nadruk veel meer op hen moet liggen,want als wij ons met z,n allen tegen onze regeringen zouden keren zijn ze zo afgeserveerd en staan ze met lege handen.
  Wel is het zo dat die idioten die echt aanslagen en moorden plegen de boel in stand houden.

 9. Lees Geen Nieuws deel 2 david wilcock.

  Maar goed, dat schrijf ik al tijden. Wordt/werd vaak belachelijk gemaakt, maar dat ben ik gewend. Wat dat betreft lijk ik op gekke Loena(Harry Potter) Ieder zijn rol zullen we maar zeggen.
  In Rusland/China enz. staan ook banken!
  Karen Hudes ex-medewerkster van de wereldbank vertelde al lang geleden, dat de wereld door banken/financiële instellingen eerst in drie gebieden werd gedeeld. Oost/midden/west. Dus in 1 zo’n gebied werkt hetzelfde: alles 1 corporatie van maken, met de wereldbank als hoofdspeler. Het grootste gedeelte geld gaat naar: Het vaticaan/technologie/oorlogsvoering.
  Uit welke klasse bestaat de wereld:
  -de heersende klasse: vorsten/hoge raden/hoogpriester(paus en andere geloof hoogpriester)/vrijmetselarij.(bepaalde bloedlijnen/grootmeesters zoals Putin/Obama)
  -de krijgsmacht(de oorlogvoerende)
  -de boerenklasse: wij, de gewone man/vrouw.
  Leuk weetje: dit wordt al in de Noordse mythologie uitgelegd.
  Bij Geen nieuws wordt aangegeven dat het onthoofdingsfilmpje van James Foley door jihadi John nep is. Dat was al eerder bekend in de alternatieve wereld. Maar ik ga dit uitleggen. De naam John komt van Jochanan/Johannes de doper/voorloper van Jezus. James komt van Jacob(de meerdere). James is de broer van Jezus. James was de eerste koning van Groot-Brittannië. Het filmpje stelt dus voor: Goed en slecht, maar samen wel 1 doel. Een trias die de NWO creëert/voorstelt.
  De wereld draait al eeuwenlang op triaden. Ons stelsel/rechtstaat werkt op trias politica. Nu weet je ook waarom ons stelsel niet meer werkt en eigenlijk nooit echt democratisch gewerkt heeft. De heersende klasse had altijd al de vinger in de pap. Hoge raad/koning enz.
  Daarom zeg ik steeds: lees alles. Zo krijg je inzicht. En lees eens mijn schrijven van jezus versus saturnus. Dat is een trias. Die is nu gaande voor de gewone man.(eigenlijk voor al het levende)
  Mijn advies:
  Men moet de wereld zien zoals hij is,zowel in zijn goede als slechte kant,accepteren en omhelzen, en ervoor kiezen tot in de eeuwigheid.
  Je zult dit namelijk steeds sneller moeten doen om te overleven.

  1. De boerenklasse was eens een vrije trotse welvarende klasse.
   Daarnaast had je horigen, slaven, onderdeel van het vee. Uh, wij, in de toekomst, nu? Derde wereldlanden?

   Ik mis de middenstand. Landen met veel middenstand zijn over het algemeen welvarend. De middenstand heeft het overal zwaar.

  2. Ja, koekje klopt. Maar dat ligt aan de Agenda21/30. Mensen zullen moeten consuminderen om de aarde weer in oude staat terug te brengen. De boeren en middenstand verdwijnen. Kinderen trokken naar de stad en nu is de middenstand aan de beurt. Men kan zo ook de mens makkelijker onder controle houden. Dat de boer vrij was(geen belasting aan iemand betalen) Dat is wel heel lang geleden.

  3. Ja het klootjesvolk moet consuminderen. Het pinokioverhaal en zo, zie Disney.
   De heersende klasse staat overal boven.

   Ik zou het verhaal van consuminderen geloven, als er ook een giga hoeveelheid aan echte duurzame mogelijkheden vrij kwam. Zoals henna, effectievere zonnepanelen. Patenten in sneltreinvaart werden vrijgegeven.
   Maar helaas nee, het lijkt wel of de aarde deze eeuw nog onherstelbaar stuk moet aan straling, pesticiden, andere hormoonverstorende stoffen, plasticiden, etc. etc.
   Binnenkort is er weer een CO2 bijeenkomst. CO2 (voedsel voor planten -> mensen) moet weg. Wie daaraan twijfelt moet zelf weg.

   We Are Borg: Resistance is Futile
   https://www.youtube.com/watch?v=ljjFE0sTNeg

   Zouden de hogepriesters al geassimileerd zijn tot Borg? Er gaan geruchten dat het klonen zijn.

  4. Ik heb ook niks te zeggen en ga dus maar over op Harry Potter en Sneeuwwitje en de dwergjes om de complexe wereld te beschrijven. Dat is veel veiliger dan die grote angstige buitenwereld.

   En al mijn fantasieën deel ik graag met anderen, dat geeft me het gevoel er echt bij te horen.

  5. Gaan we weer met Elise, nu weer is het de heersende klasse, de bloedlijnen, de krijgsmacht, de boeren, de Noorse mythologie, waar de naam John vandaan komt, de heersende klasse had altijd al een vinger in de pap, (vroeger ja) dan nog over Jezus versus Saturnus, het gaat maar door. Maar we hebben nu in Aquarius niets meer te maken met de oude geschiedenis Elise. Die geschreven geschiedenis heeft geen invloed meer. Die prognoses hebben geen invloed meer. De aarde heeft zijn trilling verhoogd, het klopt niet meer. Niet voor niets komt alles nu naar buiten wat verborgen had moeten blijven. Maar ze blijven maar op angst gebaseerde verhalen produceren. Jij probeert linken te leggen die er niet zijn, met Sneeuwwitje en Jezus via de cabal, ik noem maar wat, over wat er zoal voorbij komt in die woordenbrijen, zodat wij dan moeten gaan denken dat het niet anders kan dan dat het allemaal wel dramatisch af MOET lopen, het kan niet anders, problemen aanbieden en oplossingen aandragen zodat wij onze vrijheid maar makkelijk inleveren. Op een dag horen we de blaaskaken gewoon niet meer. Heeft de Galactische Federatie met hoog geavanceerde technieken de boel over genomen.
   Maar ik begrijp dat je daar met je pet niet bij kan. Kon je dat wel, zou je hier niet zitten verhalen over Sneeuwwitje, de zeven dwergen, de tempeliers, Esau en Jacob, Koning Salomon en Harry Potter. Je zit hier op een alternatieve site, als dit je allemaal bezig houdt, hoor je hier niet. Je bent het duidelijk gewend om overal het voortouw te hebben en de drang van je MOETEN laten horen (waar kennen we dat van?) al gaat het nergens over, niet voor mensen die hier lezen. Ik bedoel je onderwerpen zijn zo oubollig en boring, ze dragen niets bij. Dit is zoals ik het zie, stoor je er verder niet aan.

  6. Zo is dat Christina! Ik kan Elize aanbevelen een eigen blog te beginnen onder de noemer fantasieverhaaltjes.nl of mystiekgedichten.nl oid. Dan krijg je misschien meer gelijkgestemden om je heen die jouw allemaal adoreren om je enorme kennis van sprookjes, gedramatiseerde waarheden en causale verbanden die er eigenlijk helemaal niet zijn.

  7. Dit is nou wat ik klinkklare onzin noem. Jezus tegen Saturnus.Tuurlijk! Echt inzichtverschaffend.

  8. Christina, ik kan je reactie naar Elise niet echt waarderen.

   “Je zit hier op een alternatieve site, als dit je allemaal bezig houdt, hoor je hier niet. Je bent het duidelijk gewend om overal het voortouw te hebben en de drang van je MOETEN laten horen (waar kennen we dat van?) al gaat het nergens over, niet voor mensen die hier lezen. Ik bedoel je onderwerpen zijn zo oubollig en boring, ze dragen niets bij.”

   Hoor jij hier wel dan? En heb jij de drang om van je MOETEN laten horen dus niet?
   Dan plaatst je geen reactie imo.
   Ik, let wel ik vind, dat mensen onderschatten wat geheime genootschappen met hun bloed zweren… van consequenties hebben op wat in onze huidige wereld plaatsvind.
   Als ik de tijd vind, dan zal ik een aantal links voor je plaatsen, maar ondertussen kun je natuurlijk ook zelf onderzoek doen.
   Elise geeft iets aan, in haar zoektocht, ik kan er zeker een deel van begrijpen, omdat ik mijn zoektocht doe…
   Occultisme en geheime genootschappen is wat de wereld met al zijn hoaxen, false flags bepaald.
   Ik beveel je van harte het werk van Mark Passio aan, hij weet als geen ander hoe het met dit soort zaken zit.

  9. @ Jaap: of Elise met een een rubriekje in de Telegraaf, en/of de Linda en/of de Story en/of bij Boulevard, daar zal ze vast welkom zijn. Die zijn allemaal afhankelijk van enorme spraakwatervallen die niet echt iets te melden hebben.

  10. Anna wat ik al eerder aangaf, in het Aquarius Tijdperk wordt de cabal opgeheven. Volg David Wilcock, dan weet je hoe het zit. Waar Elise en kennelijk jij ook, zich in verdiepen, ouwe koek, interesseert me niet.
   Ik kan er mijn hoofd nieteens bij houden zo saai vind ik het. Want nogmaals, het doet er niet meer toe. Het is uitgewerkt en Elise’s aannames dat het weer in herhaling zou treden, domweg omdat het altijd al zo geweest is, klopt niet. Het hoeft niet meer. Frequentie van planeet Aarde is vanaf 21-12-2012 omhoog geschoten. Dat Elize en jij dat niet merken geeft aan dat je toch echt op de verkeerde site zit. Want anders zou je echt wel weten dat de Maya kalender ophield 21-12-2012 en vanaf die tijd is er heel erg veel veranderd. Maar je weet nergens van! Ben benieuwd hoe vaak dit weer herhaald moet worden maar waarschijnlijker is dat je het vanzelf snel zal merken.

  11. “Geplaatst op 11:11”
   Tja, dan… wat dan????

   Persoonlijk houd ik het op de Borg.
   We Are Borg: Resistance is Futile
   De Borg, vroeger gewone mensen maar nu met enge injectienaald-vingertjes, anderen infecterend, te midden van een morsdode wereld, geregeerd door moeder (alles voor je eigen bestwil 😆 ) .
   De Borg kubus heeft ook iets met Saturnus te maken en volgens sommige mensen met onze cultuur.
   Saturnus, planeet van dood, verderf, de duivel 😮

   Tja, bedtijd. Morgen weer een dag.

  12. Christina, volgens mij verkeer jij in de fase van het het onschuldige kind, nog steeds…
   Oorzaken hebben geen gevolg?
   Hoe oud ben je vraag ik me ernstig af?
   Er wordt helemaal niets opgeheven, want wat gebeurd is, is gebeurd, en zal altijd “onthouden” worden.
   Oorzaak en gevolg weetjewel?
   En misschien bestaat ook dat niet, maar dan is God wel aan het dobbelstenendomino verslaafd 😉
   Mijn persoonlijke visie is dat alles wat gebeurd al besloten is in de schepping.
   Alles wat kan gebeuren is daarin al inbegrepen.

  13. Koekje, geplaatst op 11:11 is mijn fascinatie voor cijfers en zijn/haar symboliek. Heb er met tussenpozen veel mee te maken gehad, het heeft mij veel steun, begrip, vertrouwen gegeven.
   Misschien kun je iets vertellen over jezelf en dit soort zaken, zou ik erg op prijs stellen, liefs, je lijkt me een goed mens >3

  14. En Christina, moet er toch op reageren, op jouw ontkenning, vind dat eigenlijk wel erg.
   Jij ontkent dat alles geen gevolg heeft…
   Waarom (be)denk je dit?
   Verbondenheid ontken je?
   Oorzaak en gevolg is aan jou niet besteed?
   Wat heb jij op je geweten waar je de verantwoording niet voor wil dragen…

  15. En nog even dit Christina…
   Hoezo heeft Wilcock gelijk en geloof je hem?
   Jij moet jezelf geloven, dat is de opdracht!

  16. Nog even een correctie, die wel heel veel verschil uit maakt…
   Je moet in jezelf geloven, niet jezelf geloven, ik hoop dat je het verschil begrijpt…

  17. @Anna
   Lees de spelregels van WTF eens. Lees dan dit commentaar blok nog eens.
   Veel plezier! Bye, Jaap.

  18. @ jaap
   Alweer diezelfde typo? 1x is een foutje , 2x is express? tzal toch wel een typo wezen ???”Lees de spelregels van WTF eens”
   Of zou het hier om een Freudiaanse verspreking gaan ?

  19. Nog even voor de goede orde Anna, ik geloof in mezelf omdat ik altijd onbewust alles al wist waar types als David Wilcock mee naar buiten komen. Het waren eerder een soort bevestigingen voor mij. Zo gaat dat bij starseeds. Ze voelen hun hele leven al dat er iets heel erg mis is in deze maatschappij, ze willen er niet bij horen omdat er zoveel gelogen, gebluft en verdraaid wordt, zoveel mterialisme dat aanbeden wordt en dus veel oppervlakkigheid, en dat er veel meer is maar dat wij dat niet mogen weten. En ik begrijp best wel dat mensen die geen starseeds zijn dit niet kunnen begrijpen. Het zij zo.

  20. Anna, nog iets ter verduidelijking, ik ontken niets. Wel dat de doemscenario’s die op schrift staan en zoals Elise ons wil doen geloven, zich gaan herhalen en dat er dus weer behoorlijk wat rampspoed aan zit te komen. We hebben ze nu door. Dat is het grote verschil Anna en Elise. In het Aquarius Tijdperk doen koning Salomon, Jacob en Esau, de tempeliers, de rozenkruisers en het verdeelde volk van Israel er niet meer toe. Maar heb je zelf nog wat op je geweten dan zal je waarschijnlijk met je mindset nog een poosje in 3D blijven hangen. Twee realiteiten, parallel universe, zoiets. En als ik jou zo lees lijkt dat er idd. op. Niemand is goed of fout, het is wat het is. Maar ga niet iemand die 18 is verwijten dat hij geen 5 jaar is want dat slaat nergens op.

  21. Chrissie je levensenergie knalt door het scherm heen hoor en dat bedoel ik positief.

  22. Christina, ik begrijp dat je jezelf als een Starseed hebt benoemd?
   Dan begrijp ik ook nu je uitermate felle reactie een aantal weken geleden betreffende Mickey…
   http://www.indigorevolution.nl/De-definitie-van-een-Starseed.html
   Wij zijn allemaal starseeds, niemand uitgezonderd, als de Starseeders zich geroepen voelen om zich te benoemen tot een speciaal soort van menszijn, dan krijg ik pas echt een rolberoerte…
   http://www.nieuwetijdskind.com/starseeds-sterrenzaden/

  23. Dus nog even resumerend Christiane, of je bent echt 18 wat ik niet geloof, maar in dat geval neem ik mijn petje voor je af als post-puber, je loopt de draak te steken met iemand die op haar pad, haar ervaringen heeft en haar onderzoek doet.
   Nogmaals wie ben jij om iemand min of meer te verbieden om op deze site te mogen posten?
   Als je dat denkt, dan is er bij jou een draadje los….

  24. @Anna
   Soms is het beter om een discussie af te sluiten. Gewoonweg omdat het niks meer toevoegt en je toch niet (naar elkaar) wilt luisteren maar uitsluitend je eigen gelijk wilt halen.

   Een veel voorkomend verschijnsel op deze site.
   – Eerst zijn er argumenten over en weer.
   – Dat lukt niet, dus wordt er “op de man gespeeld”
   – Nog geen resultaat, dan is (woordelijk) geweld meestal het gevolg.

   Voor ieder die zich aangesproken voelt, veel succes met “liefde en compassie” die “de ENE” wel heeft en de “Andere” niet.

   http://in5d.com/your-graduation-into-the-age-of-aquarius/

   Ook de commentaren op deze site laten alleen maar zien dat het gros van de mensheid nog niet toe is aan een volgende stap/frequentie. Dat zou ook de andere frequentie te veel schade toebrengen en dan zal de natuur een handje helpen.

  25. @Odette
   Lees 10.1 van hetzelfde artikel. Het is slechts een versterkt koekje van eigen deeg…. Voor zover dat de lezer(s) niet duidelijk was… (en dat is in veel meer commentaren het geval)

   En ook ik ben het met premier Rutte niet eens en dat mag best in ferme taal maar dan liefst zonder al die bijvoegelijke naamwoorden. De schrijver doet er zichzelf waarschijnlijk ook een plezier mee:

   http://www.creatiefschrijven.net/de-kracht-van-taal-2/

  26. Jaap en Christina hebben elkaar gevonden.
   Christina, jouw reacties roepen bij mij geen positief gevoel op.
   Je schopt maar en laat anderen niet in hun waarde.
   Jaap, jij brabbelt maar wat.
   Nare mensen…

   Elise, ga lekker door. Ik lees het geïnteresseerd.

  27. @Danny
   Dat zegt wellicht iets over het abstractie niveau waarop jij dingen benaderd. Goed zo, ga zo door met je bijdragen!

  28. Het was even wachten maar ik wist dat dit er aan zou komen. Je mag jezelf geen starseed noemen want dan deug je niet, omdat we allemaal starseeds zijn. Okee, ik zal het wat tactvoller zeggen, de ‘starseeds’ die het nazi regime steunen zijn een lager ontwikkeld soort starseeds, slapende starseeds. Die leven nog in het duister, zijn zich nergens van bewust. Ze denken nog steeds dat ze boven de mensheid staan omdat ze omgekocht zijn. Slapende starseeds. Zo goed Anna? En ach die Micky, die deed in 2011 zijn best om als lichtwezen een new age forum te bestieren, met stroop vang je meer vliegen dan met azijn moet hij gedacht hebben, maar viel gaandeweg goed door de mand. Zoals al die valse profeten door de mand vallen. Maar het zijn allemaal starseeds. Je hebt slapende starseeds die op hun 50ste nog steeds nergens van af weten en jonge starseeds die al snel met dit kromme systeem botsen. Maar volgens Anna mag dat verschil er niet zijn. Ook goed hoor Anna! Fijne dag nog.

  29. Oke Christiane, dit is wel even een andere reactie.
   Het gaat om bewustworden en dit is feitelijk tijdloos.
   Er is geen hoger of lager, er is slechts bewustzijn en bewustwording.
   In optiek van wél een onderscheid makende tussen een “lager” bewustzijn een “hoger bewustzijn” en omgekeerd, betekent een kans, een triggering, om onbewuste inhouden naar de oppervlakte te brengen, en dat heet dan bewustwording.

  30. Dus nog even resumerend, hoger en lager bestaan niet, dat zijn kwalificaties die het dualisme hebben voortgebracht. Elk levend iets, en dat begint met elke atoom in alles wat is, en dat doorsplittend gaan we naar elektro magnetische informatie, leeft.
   De mens alleen leeft niet, alles leeft.
   De mens denkt alleen te weten hoe het allemaal zit, zonder te weten hoe de rest van al wat leeft daarover te kunnen raadplegen hoe alles wat leeft erover denkt…
   Dus de mens, een prachtig iets, maar alles is prachtig, en zeker geen hoger of lager, laat staan starseeds die zich herinneren vanuit een onverwerkt verleden zich gaan verbijzonderen om hun eigen bewustwording met daad en kracht bij te staan.
   Het is kennelijk de mens die een enorme behoefte heeft om bijzonder te zijn en daarom een label te vinden die dit onderschrijven kan, inclusief de cabal…

  31. Jaap 11.29, ik weet eigenlijk wel dat je het goed bedoeld.
   De consternaties in alle reacties zijn op een bepaalde manier tekenend.
   Men wil elkaar niet begrijpen omdat een ieder in zijn eigen stukje zit.
   Men wil elkaar wel begrijpen omdat een ieder een verleden heeft met de ander die kennelijk toch wel wat uitmaakt.
   Mijn verzoek aan jou is dan ook iets milder her en der te zijn in de reacties.
   Dit domweg ook vanwege een stukje lieve vrede.
   Dus mijn verzoek, probeer ook je beminnelijke kant te laten zien.

  32. laat maar zien hoe het volgens jou wel moet Jaap, ‘you have the floor now’ zou Alex Jones zeggen, ik vind best, het schoot mij even goed verkeerd en jah zeer slechte vibraties, maar kan aan mij en mijn overdrive modus liggen, goed mogelijk.

  33. Reactie op 11.37
   Meest van tijd is het slechts een reactie op een reactie. Dat leidt tot:

   “Hij die goed doet, goed ontmoet” maar ook andersom.

   En bij 11.36 zijn we het zeker niet eens. En dat kan uiteraard, laat het zo zijn. We zijn tenslotte allemaal divers hier op de 3D.

  34. 2 ANNA 11.36
   hoger en lager zijn indicaties van een polariteitsdenken , niet zozeer dualistisch.Hoewel ik jouw redenatie over jezelf hoger labelen dan een ander helemaal onderschrijf. Wel is er een verschil in ontwikkeling tussen mensen , een kleuter kan niet gelijk een universitaire graad halen en dient eerst meerdere scholing te ontvangen. Zo ook met mensen die langzaam aan bewust worden het is een glijdende schaal van 0 naar 100 als het ware( fictieve cijfers hoor).
   Daarom realiseer jezelf ter degen ( als mens zijnde) dat elk oordeel dat je hebt over een ander een oordeel over jezelf inhoud . Immers waar de ander staat ben jij reeds geweest of ga je nog komen .

  35. Anna 1.36: het hoger-of-lager-denken, ofwel het rangen-en-standen-denken wordt nergens zo duidelijk tentoongesteld als bij mensen die rijk zijn, vooral mensen die ineens, als bij toverslag rijk geworden zijn en bij mensen die gestudeerd hebben tegen mensen die amper onderwijs genoten hebben. En bij mensen die bekakt ABN spreken tegen mensen met een dialect. Dat moet jij toch weten Anna, dat die nogal eens met dedain op het ‘plebs’ neerkijken. Het plebs dat niet rijk is, ook niet gestudeerd heeft en ook nog eens een dialect heeft maar wel eerlijk is, met het milieu rekening houdt, zich niet gek laten maken door commercials, zich niet suf consumeren, zich niet af laten stompen door televisie maar zelf achter belangrijke zaken aangaan en datgene onderzoeken wat ze zelf interessant vinden, maar wat we nooit op tv, de kranten of in de glossy’s tegen zullen komen. Maar je haren rijzen je te berge als iemand zich een starseed noemt? omdat die zich, zoals jij het stelt, zich boven een ander voelen staan? Tja…

  36. Marcel, Jaap, christiane,
   Nog bedankt voor jullie reacties in dit draadje.
   Ik ben door omstandigheden niet altijd in staat te reageren.
   daarom even achteraf.
   Ik ben nu aan het doorspitten wat ik heb gepost met de eventuele gevolgen en reacties.
   Ik heb mijn beperkingen, hoop dat jullie daar begrip voor willen opbrengen, zonder dat jullie weten wat ze zijn… 😉

  37. Christiane, ik wil er dit nog over kwijt.
   Je een Starseed noemen mag je zelf uitleggen hier op Wtk.
   Je bijzonder voelen om je een Starseed voelen ook…
   Ik voel me mijn leven lang al een Starseed…
   Maar niet in naam daarvan, ik ben gewoon een sterrenzaadje net als ieder mens.
   Zonder bijbedoelingen op welke manier dan ook.
   Maar afgaande op de link die ik gaf, is dat verbijzondering van gevoelens die mensen hebben.
   Ik maak ernstig bezwaar als mensen zich als speciaal zien en daarom alles daar maar aan toe schrijven…
   Dat was mijn punt en is nog steeds mijn punt.
   Misschien kunnen we het daar nog eens over hebben.

 10. Kom op jongens Turkije was ook bondgenoot van Adolf des tijd.Turkije is begonnen in de tijd van Ottomaanse tijd inhuurlingen hebben de laatste sultan met ataturk ten val gebracht allemaal naar voren gebracht door elite ze zijn machtig altijd komt en zo genaamd leider op toneel die beter is maar was allemaal voor van dat wat gebeurt.

  1. Anna, je schrijft wat er gebeurt zal altijd onthouden worden. Maar de doemscenario’s waar Elise het zo graag over heeft komen niet uit. Dat komt omdat het licht het duister overwonnen heeft. Door Aquarius waar we nu inzitten. De mensheid is dermate verlicht en wetend wat er globaal gaande is dat de cabal, in tegenstelling tot tijden zonder internet en dus heel veel onwetendheid, het niet gaat redden. Jouw ontkenning omtrent dat is eigenlijk veel erger. Ze hebben de bevrijding van de planeet aardig kunnen vertragen maar het kosmische plan gaat gewoon door hoor. De arrogantie dat jij en Elise overtuigd zijn van het idee dat de cabal de kosmos hun wil op kunnen leggen in deze belangrijke switch! Are you serious! Hoezo arrogant? Dat je zo onwetend bent gebleven ondanks jaren op alternatieve sites rondhangend sta ik van te kijken. Terwijl je alles op de voet volgt is dit belangrijke punt je volledig ontgaan. Hoe is het mogelijk! en ja er zullen mensen zijn die absoluut geen baat bij de nieuwe tijd hebben, degenen die wel varen bij de scheve en oneerlijke verhoudingen, maar de meeste mensen gaan er enorm op vooruit in de toekomst en ik heb het idee dat jij en Elize bij de 1e categorie horen. Tuurlijk gaan ook cabalvazallen hun makkelijk verdiende miljoenen met de crash kwijtraken en wellicht krijgen ze in het vervolg van hun leven nog met wat koekjes van eigen deeg te maken (karma) maar de elite is uitgerangeerd. Dat is inherent aan het Aquarius Tijdperk. Ze horen er niet en ze kunnen er niet aarden met hun dominantie, hun arrogantie en hun kortzichtige negatieve overtuigingen.

  2. Christina.
   Waar je in geloofd is aan jou,maar ga dan niet zonder onderbouwing of iets wat men kan controleren schrijven dat de cabal uitgerangeerd is.
   Voorlopig zijn er nog steeds aanslagen,mensen worden door het uitroepen van de noodtoestand aan banden gelegd,overal zie je steeds meer militairen en politie op straat en ga zo nog maar even door.
   Voor mij zegt dat genoeg en daarom denk ik dat de cabal nog lang niet uitgerangeerd is maar dat er nu een wereldwijde strijd gaande is.

  3. Arnold maar jouw realiteit is de msm realiteit en die volg ik al een poosje niet meer. Geen idee wat daar momenteel gebeurt. Ik weet alleen dat die realiteit er spoedig niet meer zal zijn omdat alle leugens en shit boven water komt. Wat gelijk staat aan einde verhaal. Ik heb daar alvast een voorsprong op genomen en volg het voor het gemak nu al niet meer.

  4. Christina.
   Waarom denk je dat ik alleen de MSM realiteit geloof?
   Eerder heb ik al stukjes geschreven die absoluut niet bij de MSM in beeld zijn geweest en waar zeker niet over gesproken mag worden.
   Wel klopt het dat ik OOK naar de MSM nieuws uitzendingen kijk maar daar dingen uit filter die mogelijk interessant zijn.
   Op die manier kom je er ook achter wat een onzin zij vaak vertellen vooral als je het vergelijkt met artikelen bv die hier bij WTK of gewoon nieuws geplaatst worden of andere alternatieve media.
   Het is toch ook niet mogelijk om commentaar op de MSM te geven als je niet weet wat zij voor leugens verkondigen daarvoor zal je toch moeten kijken om te kunnen vergelijken.

 11. Waardeloos, gewone burgers die op militairen schieten. Als je een machinegeweer draagt hoor je in uniform te zijn. Die piloten doen gewoon hun werk, burgers die zich actief in de strijd mengen zijn terroristen.Alleen militairen kunnen krijgsgevangen worden gemaakt.
  Een piloot die totaal geen gevaar vormt, knal je niet af. De piloot kan zich niet verdedigen. De piloot voert orders uit. Burgers krijgen geen orders.Ik zie dit in een groter geheel. Grotere belangen, meer geld en macht. Provocatie en escalatie. Groot kapitaal heeft nooit genoeg. De oorlogsindustrie heeft oorlogen nodig om te kunnen bestaan. Er is totaal geen reden om oorlog te voeren, dus wordt de reden verzonnen. Alle oorlogen zijn fake. Buit en tribuut, macht en geld zijn de oorzaak. De burgers hebben alleen maar last van oorlogen, nimmer voordeel. Ze mogen wel met belasting en bloed betalen voor het voordeel van de heersende klasse die op veilige afstand blijft, ver van het strijd-toneel. Allemaal poppenkast.
  Draaiboek is van Pike uitvoerend producent Weishaupt en co;
  https://www.google.nl/search?q=adam+weishaupt+illuminati+1776&num=100&tbm=isch&imgil=YptigcmVMdT5WM%253A%253B4-G34UVVmSaJcM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.visionair.nl%25252Fideeen%25252Fmensheid%25252Fde-architectuur-van-de-macht-volgens-het-systeem-van-adam-weishaupt%25252F&source=iu&pf=m&fir=YptigcmVMdT5WM%253A%252C4-G34UVVmSaJcM%252C_&biw=1193&bih=785&usg=__WAbZzmR5QceSOBjzC3VG0_sPTxM%3D&ved=0ahUKEwiCp6eJjLrJAhWIJw4KHWQgA1gQyjcIOQ&ei=P0ZdVsKLLIjPOOTAjMAF#imgrc=YptigcmVMdT5WM%3A&usg=__WAbZzmR5QceSOBjzC3VG0_sPTxM%3D

 12. O ja Anne, ik ben geen 18 maar nam het als metafoor, een kleuter in een gymnasium klas, daar wordt nu eenmaal de draak mee gestoken. Ik dacht dat je dat uit jezelf al begreep. Ook heb ik hem nergens min of meer verboden om op deze site te posten. Nu vind Danny vast dat ik maar schop en schop en anderen niet in hun waarde laat. Typisch kleuterpraat in een gymnasiumklas.

 13. Het beste Odette, is helemaal niet meer boos worden. Boekjes helpen echt niet. Want wat nu gebeurt is nodig om al het rapaille en hun achterbakse streken aan het daglicht bloot te stellen zodat iedereen weet hoe, wie en wat. Je kunt beter mededogen hebben met al die mensen, vooral met die valse profeten, diegenen die zich er zelf amper van bewust waren dat ze door al die misleiding misdaden tegen de mensheid begingen. En misdaden tegen de mensheid is zwaar karma op je laden. Wees dus niet boos maar bid voor ze. Het is ook niet aan ons om er over te oordelen maar probeer wel het onderscheid te maken tussen iets signaleren en benoemen en iets veroordelen, die 2 zaken worden nogal eens verward.

  1. Is het niet zo dat ieder mens Goed en Kwaad in zich heeft. En dat het tijd wordt dat te accepteren want anders blijft de dualiteit maar doorgaan.

  2. Ben ik boos dan? Ik overzag het geheel aan reacties die hier op dit artikel werden gegeven, meer niet…
   Nogmaals; Ik schrijf omdat ik later te lezen kan wat ik heb gedacht.

  3. Vreemd dat je dat hier doet Odette, zijn daar geen dagboeken voor?
   Sites zijn nou niet echt betrouwbaar zeker weten altijd in de lucht en lang niet elk item makkelijk vindbaar, laat staan een leven lang vindbaar. Een dagboek is dat echter wel. Die zijn speciaal uitgevonden opdat je dan later kan lezen wat je hebt gedacht.

  4. Odette 11.5 je kunt je redactie rustig vertellen om de puzzel Nostradamus te stoppen. Ook deze oude geschreven verhalen doen geen dienst meer in Aquarius. Ze hebben voor kenners hun diensten allang bewezen en bij Edgar Cayce eindigde het met een blanco pagina. A new age. We kunnen nu allemaal de gave die hij bezat gaan ontwikkelen.

 14. Dacht een antwoord op de 11,1 ,12 nummers,

  Bij het verdwijnen van de Gildes, ging het systeem van meester en knecht verloren, en gingen alle handwerkers vakken met sprongen achter uit, de interesse in de materie in het creéeren ging verloren, hier en daar wordt het nog in stand gehouden, door broederschappen, hier heten ze ; des compagnon du devoir, prachtige vakmensen, met een zekere trots op hun prachtige werken.
  Denk nu niet dat de latere syndicaten ook zo dachten, nee dat ging om politieke chantage de poen !, niet dus om het plezier van vakwerk af te
  leveren, of een vak te beheersen, en bijna handwerkkunst na te laten aan de latere generaties, een ultieme vervlakking dus, ook van het denken !
  En de Gilden waren een wezelijk onderdeel van de middenstand, de schakel tussen de macht en de burgers, niet PVDA of VVD dus, maar een groep weldende mensen met een grote eigenwaarde, en een zekere trots op wat zij betekende in de samenleving.

 15. Erdogan zal niet lang hoeven te wachten op de gevolgen van het neerhalen van de Russische straaljager en het vermoorden van een Russische piloot.
  Poetin heeft vandaag hard uitgehaald naar de leiders van Turkye en gezegd dat Erdogan nog spijt zal krijgen van zijn daad en dat hij weet wat hem te doen staat.
  Ook heeft hij alle militairen die tegen terrorisme strijden bedankt en hij maakte een buiging voor familie en vrouwen van deze militairen.
  Poetin kennende zal het niet lang duren eer hij verdere actie onderneemt want tot nog toe doet hij steeds wat hij zegt,ik ben benieuwd.

 16. Een gast vrije land binnen dringen is niet handig
  ook als je groot en denkt sterk te zijn (rusland)

  Turkije is weer terug naar zijn fabriek instellingen (Je kan beter de Turken vriend houden dan….)

  1. Turkije, is wat er is geworden van het oude Christelijke Byzantynse rijk, na te zijn veroverd door de moordzuchtige Turcomanen zelfde als Khazaren, er wonen nog steeds 16 residuen van onderworpen oude volkjes, met hun taal ?, en geloof ?, Wat Putin wil is het volgende, de oude strook land met Istanboel/Constantinopel, plus de dardenellen natuurlijk, een eigen beslissende mogendheid, of misschien terug naar Griekenland, een groot stuk van het huidige Turkije, voor de Kurden, en het handje vol Turcomannen, een klein eigen landje, ook het stuk land aan de noord zijde van de Dardenellen terug naar Griekenland, deze Turco mannen zijn een gesel gods, millioenen dode mensen op hun naam, in dat land wordt je smorgens vroeg van je bed geligt, en men verneemd nooit meer iets van je, het zijn in en in zieke mensen, de Khazaren een broedervolk doen het zelfde in Israel, dat handje vol autenthieke Joden heeft niets in te brengen, let op de namen, nee ik denk dat wat Putin doet, ons in de toekomst ook zal beschermen, ja en er kunnen wat atoombommen vallen, ook in Europa, waar de USA-CIA-Israel bommen liggen te wachten, om ingezet te worden.
   Het vreemde is dat we langzaam maar zeker naar een EU groeien, op de leest van het Turcomannen denken, we verliezen alle vrijheid, klaar uit, en je stem uitbrengen heeft dan helemaal geen zin meer, ook onze laatste illusie van vrijheid een mens te zijn is dan voorbij!
   Volgens de VT to day, wordt het een korte heftige aanvang, met atoom explosies dat wel, en daarna wordt het heel rustig, op electronisch gebied zal alles dood zijn, nou jammer dan, als de vogeltjes maar vliegen, toch, groet Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.