Advertentie

US-Congreslid: ‘Erdogan óf VS uit de NAVO!’


x

Dana Rohrabacher
Dana Rohrabacher

x

x

VS-congreslid Rohrbacher:

‘Óf Erdogan in de NATO óf wij’..!

2015 © Wanttoknow.nl/.be

x

De Republikeinse senator Dana Rohrabacher is ziedend over de steun van de VS voor Turkije, in diens opstelling tegen Rusland. Hieronder een verklaring van deze man, waaraan zowel de NOS, in termen van verslaggeving, als Mark Rutte, zijnde de ‘leider-van-het-land’, een voorbeeld zouden moeten nemen. Geen vooroordeel over Rusland, maar gewoon op de daden beoordelen. Neutrale berichtgeving verzorgen, zonder -zoals NOS steeds vaker doet- als propagandakanaal werken voor pro-Westerse dynamiek.. ‘Luister’ naar de woorden van deze beide US-prominenten..!

Het was de Republikeinse Dana Rohrabacher, voorzitter van het sub-comité voor buitenlandse betrekkingen met Europa, Eurasia, die afgelopen zaterdag de volgende verklaring liet uitgaan, betreffende het neerschieten van de Russische gevechtsjager, door de Turken:

De Russische bombardementen op de goedkope Turkse olie, is natuurlijk erg pijnlijk voor Turkije..
De Russische bombardementen op de goedkope ISIS olie-aanvoer, zijn natuurlijk erg pijnlijk voor Turkije maar verborgen feiten.. Maar voor de Westerse wereld telt het krankzinnige feit DAT Turkije ISIS op deze wijze steunt, door de Russen aan te vallen..!

Het is overduidelijk dat de Amerikaanse beleidsmakers moeten bekennen dat ze hun beslissingen zouden moeten nemen op basis van de primaire dreiging van het islamitisch terrorisme, voor onze veiligheid en de vrede in de wereld, . Het lijkt erop dat onze president niet in staat is deze uitdrukking ‘islamitisch terrorisme’ te gebruiken, laat staan het bedenken van beleid om dit kwaad te verslaan. Zijn instabiele houding is nergens méér duidelijk aan het licht gekomen, dan met de gebeurtenissen, zoals ze zich nu tonen. Nu wordt niet de radicale islam, maar worden de Russen geportretteerd als de schurken in dit hoofdstuk van de geschiedenis.

Niet de extreme islam-uitspattingen lijken het onderwerp van de strijd te zijn, maar  de Russen dienen nu als de ‘boeven’ te worden afgeschilderd, in dit hoofdstuk van de strijd tegen ISIS. Onze overheid demonstreert een gebrek aan goede wil of competentie, of beiden, in de strijd tegen de radicale islamitische boeven, die nu onschuldig bloed laten vloeien, niet alleen in het Midden Oosten, maar ook in Afrika en Frankrijk.

Toen Rusland dapper in de strijd tegen ISIS stapte, had de wereld feitelijk moeten staan juichen, om de bereidheid alleen al van de Russen om de confrontatie met ISIS aan te gaan. In plaats daarvan blijven we de Russen denigreren, alsof we nog steeds met de Sovjet Unie te maken hebben en Poetin onze meest giftige vijand is. Dus nu worden we geconfronteerd met de spagaat van het afkeuren van de daden van de Russen, die met hun luchtaanvallen tegen de terroristen beginnen, tegenover het afslachten van Amerikaanse burgers door dezelfde terroristen, wanneer zij daartoe kans zien.

En JAZEKER, Rusland beschermt het Assad-regime, dat banen heeft met Moskou.. So what? Deze man, Assad, is evenmin al de Iraakse Saddam Hussein dat was, een dreiging! Noch voor de Verenigde Staten, noch voor de westerse wereld. En als Assad zou moeten aftreden, zou hij opgevolgd kunnen worden door één van die islamitische terroristen, die tot zich tot doel gesteld, dood en verderf over de westerse wereld uit te strooien..

poetin assadVandaag de dag kunnen we het spektakel aanschouwen, van Amerikaanse beleidsmakers, die komen en gaan bij de Amerikaanse regering Obama, die dikke vriendjes willen zijn en blijven met het Turkse regime. Een regime, dat uitermate krachtig bezig is met het juist ONDERSTEUNEN van de radicaal islamitische beweging. Er komt steeds meer bewijsmateriaal boven water, van de medeplichtigheid van president Erdogan’s steun aan het moorddadige ISIS, via Syrië en Irak.

En toch hebben we onze afkeuring klaar jegens het Russische verkenningstoestel, dat bezig is met een strijd tegen de terroristen en kennelijk het Turkse luchtruim heeft geschonden.. Zoals de Turkse luchtmacht, de afgelopen 10 jaar, al meer dan 3000 keer het Griekse luchtruim schond! Deze korte grensoverschrijding was toch geen enkele dreiging voor de Turken..? En tóch werd het neergeschoten, evenals een Russische helicopter beschoten werd, die onderweg was om de piloten te redden..

Waarom is het de Amerikanen zoveel aan gelegen om de Russen op hun tanden te slaan? Rusland is bezig met het bevechten van een vijand die óns geweld aan wil doen! Waarom negeert de Obama-regering dan het pro-terroristen-gedrag van deze Turkse leider Erdogan?
President Obama heeft het bij het verkeerde end; Amerikaanse politici die ‘stoer en dapper’ willen overkomen, ten koste van Rusland, houden geen enkele  rekening met de lange-termijneffecten van de VS, op hen die onze primaire vijand bevechten, namelijk de Islamitische terroristen. Rusland verdient applaus, maar in plaats daarvan wordt het aan het kruis genageld voor datgene, wat onze eigen regering niét doet, namelijk het aangaan van de strijd met de terroristische krachten, die onschuldige mensen afslachten, van Afrika tot het Midden Oosten, tot aan de straten van Parijs..

Als het lidmaatschap van de NATO betekent dat we Erdogan in deze situatie dienen te beschermen, dan zouden we Erdogan uit de NATO dienen te verwijderen, óf zelf de NATO dienen te verlaten.
X

paulvallelymain

x
VS-Generaal:
x

‘Turkije zou uit de NATO dienen te worden geschopt!’
X

russisch vliegtuig brandTurkije blijkt haar eigen doelen na te streven in het Syrische conflict en werkt absoluut niet mee met de NATO of andere groepen in de regioe. Dat is de mening van de oud-Generaal Majoor van de US-strijdkrachten Paul Vallely. Hij vermoedt dat het neerhalen van de Sovjet-gevechtsjager, niet de laatste provocatie van de Turken zal zijn. En daarom lijkt het hem verstandig om Turkije uit de alliantie te kieperen. “Vanzelfsprekend heeft het neerhalen van deze jager, volstrekt NIETS TE DOEN met het beschermen van de Turkse grenzen”, aldus Vallely.

“Het is allemaal bedoeld om de Turkse spierballen te laten zien en dat Turkije (en niet Rusland) de dominantie heeft in dat gebied, en dat het land niet van plan is afstand te doen van deze positie. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is al enige tijd betrokken in het conflict en dit incident is niet het eerste in dit soort; een paar jaar gelden was het óók Turkije dat een Syrische jet neerhaalde”

Volgen de oud-generaal was het Su-24 incident een duidelijke provocatie en omdat Turkije haar heer-en-meesterschap in de regio claimt, zal het niet de laatste provocatieve actie zijn, in zijn ogen. De oud-generaal spreekt echter niet over de Turkse import van ISIS-olie en de achterliggende betekenis hiervan. Hebben de NAVO en de VS kennis van deze import, dan is het hele verhaal duidelijk. En heeft deze generaal feitelijk boter op het hoofd, doordat DE VS DE GROTE ACHTERLIGGENDE PARTIJ ACHTER ISIS IS…!

Vallely:
“Ze willen hun eigen Ottomaanse Rijk tot op zeker hoogte weer opbouwen en Erdogan lijkt steeds meer op te schuiven naar een gecontrolleerde islamitische staat. Dus hebben ze de verkeede agenda te pakken daar en dat is wel degene die ze uitvoeren.”

Volgens Vallely zou de NATO dit incident op moeten nemen als een rode vlag. Volgens de generaal hebben de Turken eigenhandig hun beslissing genomen, volledig voorbij gaand aan de zeer waarschijnlijke betrokkenheid van de CIA bij dit incident. Heeft hij ook hier boter op het hoofd..? Maar volgens Vallely is deze handelswijze al lang de politieke koers van Ankara de laatste jaren.

“De NATO-lidstaten zouden sámen op moeten trekken om de Turken UIT DE ALLIANTIE te zetten, om de simpele reden dat Ankara volstrekt niet meewerkt om ISIS de voet dwars te zetten. Het enige dat ze willen is Assad van zijn troon stoten en hem vervangen zien door een andere leider.”  aldus Vallely.

Tot slot merkt hij op: “De Turken zijn meester in het gaan onderhandelen over zaken, wanneer ze wat nodig hebben van de NATO of van Europa, en op deze wijze profiteren van haar NATO-lidmaatschap. Het land ontvangt operationele diensten, – technieken, nieuwe wapens en militaire uitrusting, tactische en strategische adviezen. Maar Erdogan blijft zijn eigen belangen nastreven. Dit incident is geen goed teken aan de wan voor Europa, noch voor het Midden Oosten”.

* * *

17 gedachten over “US-Congreslid: ‘Erdogan óf VS uit de NAVO!’

 1. Religie opium voor het volk, met zijn Religieuze Id(entiteit) als de geloofwaardige kunstmatige morele façade waarachter de doodscult leiders zich verbergen.

  Ergün Poyraz (below), in his 2007 book Children of Moses, wrote that Turkey’ Recep Tayyip Erdoğan, and his wife, are crypto-Jews, who secretly work with Israeli intelligence. In 2007, Poyraz was arrested and eventually sentenced to 29 years in prison.Poyraz claims that Erdoğan came to power as part of a Zionist conspiracy devised by Turkey’s JİTEM, a secret government intelligence unit.
  JİTEM is believed to be behind many bombings, attacks and assassinations, and is believed to be linked to Ergenekon, which was part of the CIA’s Operation Gladio. Lees meer:
  http://www.inspiretochangeworld.com/2015/11/turkey-president-erdogan-is-a-jewish-president/

  1. Mogelijk zit je in die veronderstelling toch mis beste END CR(ISIS) Erdogan is een sunni Moslim en komt van oorsprong uit Turkije en is geboren in Istanbul uit ouders die van oorsprong uit Rize komen ook Turkije. (bron.) Er zijn wel aanwijzingen dat het leger van Turkije via de metselaarij onder controle staat van leidinggevende lieden die mogelijk van crypto-joodse afkomst zijn. (bron.) Dus er worden door Turkije momenteel wel degelijk zionistische belangen gediend.
   Historische achtergronden betreffende vrij-metselaarijen Turkije. http://www.oocities.org/turkishmasons/masontr.html

  2. Ata Turk, was een Cripto jood, hij is aan de macht geholpen door de Jonge Joden van Saloniki – Griekenland, de Vrijmetselaars zijn een broederschap, maar deze bestaat wel uit broeders, ik wil maar zeggen individuen, vaak invloedrijk, en het is niet altijd kwaad bedoeld.

  3. Bedankt voor de aanvullingen

   Nog belangrijker dan de labels waar onder deze doodscultleiders opereren, is de state of mind, de over één gekomen frequentie waarop deze parasieten functioneren. Top patsies, in dienst van de buitenaardse architecten van ons aardse hollowgram.

  4. Ik sluit niks uit beste END CR(ISIS) maar vooraleerst tracht ik het tastbare in deze realiteit te doorgronden, mogelijkheden te over maar mogelijk ook zand in de ogen door Uber-info , door te veel bomen raak je uiteindelijk de weg kwijt …. if you catch my drift. 🙂

   Ik volg je daarin Jenne dat het niet altijd kwaad bedoeld zal zijn, 🙂 toch zie je op dit moment de uitwerkng van de macht die het niet zo goed met de mensheid voor heeft en er bestaat een exoteric gedeelte en een esoteric gedeelte.(Mark Passio) Zie in ons eigen land verschillende justituele zaken die onder de mat geveegd worden vanuit die kwade hierarchie en dan zie je de kwade sluier een beetje opgelicht worden.
   Frankrijk jl……

 2. Erdogan hoeft helemaal niet weggestuurd te worden omdat hij dat uit zichzelf zou moeten doen na zijn gedane uitspraak dat wanneer de Russen bewijs leveren van zijn betrokkenheid bij olie handel met IS hij niet langer op zijn post kan blijven.
  De Russen hebben bewijs geleverd alleen dat wordt door de MSM media niet aan het publiek getoond.
  Beseffen ze dan bij de MSM niet dat hun zwijgen of valse berichtgeving ervoor zorgt dat ook zij bloed aan hun handen krijgen?
  Wees gewoon eerlijk en doe juiste berichtgeving waarmee veel leed voorkomen kan worden en denk niet alleen aan jezelf zodat je een onterecht overbetaalde baan kan houden tot ook jullie niet meer nodig zijn en afgedankt zullen worden.

  1. stel je teleprompter zegt ergens al lang en hard tegen te vechten en je bent het feitelijk zelf, waar zit in vredesnaam je kop en hoe is die groene geschubte staart aan je met zwarte pek besmeurde flap oren gaan plakken;

   quote: “At this point, is there anyone that still doesn’t know that ISIS is selling hundreds of millions of dollars of stolen oil in Turkey? As you will see below, this is very much an open secret, but the mainstream media in the United States is being strangely silent about this. Why? ”

   http://themostimportantnews.com/archives/the-biggest-obama-scandal-he-knows-that-turkey-is-buying-oil-from-isis-and-he-is-doing-nothing-to-stop-it

  2. Wie zegt dat Erdogan zijn uitspraak niet onder druk van Obama en consoorten heeft gedaan zodat ze de schade denken te kunnen beperken. Erdogan lijkt me namelijk geen persoon die zijn macht vrijwillig uithanden zal geven.
   Als Erdogan “opgeofferd” wordt kan Obama misschien denken de dans te ontspringen en daarmee voorkomen dat er meer koppen zouden kunnen gaan rollen. Misschien kunnen ze de journalisten vrij laten die onterecht vast zitten omdat ze de waarheid aan het licht wilden brengen en Erdogan en aanhang opsluiten dat zou pas een goede ruil zijn.

  3. Dat is inderdaad de waarheid. ook de zoon en dochter van Erdogan zijn misdadigers en o.a. bij dat olieschandaal betrokken.
   Ik denk dat Israel het niet gepikt zou hebben als men een vliegtuig van hun hadden neergehaald.

   Toen ik op jonge leeftijd naar zee ging en daardoor in alle werelddelen ben geweest, denk ik steeds weer terug aan wat mij aan boord geleerd is n.l. “Hoe meer de muziek op kattengejank gaat lijken, des te onbetrouwbaarder het volk”.

   En helaas komt dit nogal heel erg veel voor.

 3. Eigenlijk was de Navo een verdedigende macht in verband met de koude oorlog.
  Na de val van de Berlijnse muur had deze club dan ook eigenlijk geen bestaansrecht meer.
  Maar door er een draai aan te geven hebben ze van een verdedigende macht een club gemaakt met de mogelijkheid om ook aan te vallen wat natuurlijk wel makkelijk is wanneer je op valse gronden landen wil overnemen (binnenvallen) want dan kun je de Navo strijdkrachten het vuile werk voor je laten doen.

 4. Ik vraag me af of Erdogan EN DE VS niet allebei uit de Navo moeten.
  Als zoals velen schrijven/zeggen dat Obama van de deal tussen IS en Erdogan op de hoogte is maar er niets aan doet is hij op z,n minst medeplichtig.
  Als je daarbij optelt dat Obama een puppet is van de elite wat HEN de mogelijkheid geeft van de door de belasting betalers betaalde militairen/politie gebruik te maken voor verkeerde doeleinden dan lijkt alleen Erdogan uit de Navo zetten niet genoeg.

 5. George Carlin zei het al; ik geloof niks wat de officiële kanalen mij willen laten geloven. Ik gebruik mijn grijze massa en dat heet nadenken.
  Tegenwoordig betekend dat concreet voor mij dat ik steeds minder bronnen lees en derhalve nog tijd over houd om na te denken.
  Want heel eerlijk, de negativiteit wordt met bakken over je uitgestort. Geen wonder dat er steeds meer mensen met onverklaarbare klachten komen. Bedenk dat niet alleen voeding enorm belangrijk is, maar ook dat wat je geestelijk `te verwerken ` krijgt.

  1. arianne,

   als je ziet dat Turkije 3 miljard euro van Europa krijgt weet je mijns inziens direct genoeg! Is dit geld om vluchtelingen op te vangen of om oorlog te voeren?

   De volledige NATO moet opgedoekt worden! Maar ja, dan staan onze grenzen volledig open voor de vluchtelingenstroom, gelukzoekers en dergelijke meer!

   Dat er al lang geleden gehandeld moest worden is een feit en hoe we uit deze crisis moeten komen ??? Dat weet ik niet en naar mijn bescheiden mening weet niemand dat nog!

 6. Guido en andere.
  Met de laatste Russische bewijzen zouden we Turkije , en alle westerse landen die zogenaamd vechten tegen ISIS of IS voor het internationaal oorlogstribunaal in Den Haag moeten slepen !

  Zou het mogelijk zijn om een fonds op te richten en goede advocaten te vinden die dit aan willen vechten ?

  Het zou veel pubiciteit opleveren waarmee we politici mee onder druk kunnen zetten hun beleid te wijzigen. Ook Koenders zou ik voor het Tribunaal willen slepen omdat hij openlijk steun geeft aan ” gematigde rebellen ” !

  Ik zou er veel geld voor over hebben om onze “lijders” zo aan te pakken!!

  Ik heb ieder vertrouwen in iedere politici allang opgegeven. Het is de hoogste tijd dat het volk de macht terug krijgt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.