Advertentie

De geheime 118 kernwapens van… Israël..!


De reikwijdte van de nieuwst ballistische atoomraketten van Israël, de ‘Jericho 3’.

Als we in deze tijden iets niet meer zouden moeten tolereren is het meten met 2 maten.. Want waarom ben jij als ‘metende’ méér dan degene die aan de maatstaf dient te worden gelegd..? In het geval van Israël en het atoomprogramma van Iran, waarover de hele ‘Westerse’ wereld schijnt te moeten vallen, IS er duidelijk sprake van het meten met 2 maten..! Israël is gewoon keihard de 5e of 6e atoommacht in de wereld. En dan spreken we niet over het opwekken van energie met atoomkracht..!

Waarom dient Iran, een welvarende, uiterst Westers-gerichte maatschappij, te voldoen aan de maatstaven van hén die zélf geen haar beter zijn..? Vreemd, bijna kinderachtig om een land te wijzen op overtredingen van een nucleair programma, terwijl je zelf niet wenst te voldoen aan internationale maatstaven, noch toezichthouders toelaat..! En toch is de hypocriete houding van Israël die naar onze mening veel te weinig onder de aandacht wordt gebracht. In de doofpot, zoals je wilt.. En als wij ergens voor zijn, je weet het, dan is het wel om die doofpotten af te schaffen, ze op te bergen in het museum-voor-vergane-tijden…!

x

* * *
x

De hypocrisie van Israël’s nucleaire programma, of:


– De geheime 118 kernwapens van… Israël..! –

x

Zegt het feit dat Israël weigert om inspecteurs van het internationale atoomagentschap toe te laten niet feitelijk al genoeg. Inspecteurs die controleren of het Nucleaire Non-proliferatieverdrag wordt nageleefd. Een internationale overeenkomst van landen die de verkoop van nucleair materiaal dient limiteren. Dat Israël weigerde om dit verdrag te tekenen, ontslaat haar natuurlijk niet van de morele verantwoordelijkheid de internationale afspraken rondom verspreiding van nucleair materiaal te eerbiedigen. Maar kennelijk is dát ook een stap te ver voor Israël, dat zich steeds agressiever lijkt op te stellen tegenover Iran’s vreedzame atoomprogramma.

De vraag is daarmee gewettigd of het veilig is in de wereld, om Israël toe te staan om wetten van de Verenigde Naties te laten negeren. In het bijzonder natuurlijk nádat dit land vredelievende humanitaire acitvisten koelbloedig vermoordde, in het geval van schepenvloot die naar Gaza onderweg was om voedsel en levensbehoeften te brengen. En de VS, de internationale politieman, die het zo hoog op heeft met vrede en veiligheid in de wereld…? De meet net zo makkelijk mee met de 2 maten waarmee Israël dat meent te kunnen doen..

Kort maar krachtig: Israël heeft een eigen kernwapenprogramma, schijt aan wat de wereld hiervan vindt, en wil het liefst Iran’s nucleaire programma platbombarderen. Hoezo hypocriet?

Israël’s atoom-WAPEN-programma..!
Daar waar Iran spreekt over het ontwikkelen van een atoomprogramma voor het gebruik van atoomenergie voor stroomopwekking, is dat in het geval van Israël al lang niet meer ‘Im Frage’.. Dit land maakt gewoon kernwapens, punt uit.

De beide atoomonderzoekscentra in Israël, in Dimona, ver in de Oostelijke woestijn en in het Westelijk gelegen Soreq.

Israël heeft hiervoor 2 kernonderzoekscentra ontwikkeld, in Dimona en Soreq. (afbeelding) De laatste schattingen van deskundigen komen erop uit, dat Israël inmiddels zo’n 118 kernwapens, gebaseerd op plutonium, heeft geproduceerd. Daarnaast heeft het ballistische raketten, die in staat zijn deze kernkoppen af te schieten. Eén van die raketten is de zg. ‘Jericho’-ballistische raket en inmiddels is daar een tweede versie van in productie. De ‘Jericho’-raket no. 1 is inmiddels achterhaald, maar had een reikwijdte van 500 kilometer, en was in staat om een kleine 20 kilo aan nucleaire bewapening te vervoeren. Dat is een slagkracht van 20x de atoombom die viel op Hiroshima in Japan in 1945.

Maar de Jericho 2 heeft een radius van maar liefst het 3-voudige van zijn voorganger. Deze raket is in staat om 1500 kilometer te overbruggen, een afstand die juist voldoende is om Iran te bereiken. De draagkracht van déze raket is maar liefst 1 megaton nucleaire slagkracht, dat een 1000-voud is van de Hiroshima-bom.
Onder wapenexperts in de wereld wordt al lang gesproken over de opvolger van alweer de Jericho 2, namelijk de 3-versie. Deze zou in staat zijn om een afstand te overbruggen van maar liefst 5000 kilometer, waarbij héél Iran en héél Europa in het vizier komt.

En terwijl de hele wereld geacht wordt te kijken naar de ‘dreiging’ van het Iraanse atoomprogramma, waarbij iedereen in de wereld dient te worden gebrainwashed op een manier, waarbij Iran de Zwarte Piet dient toegespeeld te krijgen, gaat Israël rustig verder met het atoomWAPENprogramma. Ongetwijfeld ter zelfverdediging..

Kijk naar dit korte nieuwsitem van de nieuwszender Al Jazeira over Israël en haar atoombewapening:

x

x

Een virtueel kijkje in het geheime atoomprogramma levert dit beeld op:

24 gedachten over “De geheime 118 kernwapens van… Israël..!

  1. Is ie ontmaskerd dan? Hoe hypocriet kun je zijn, door te verwachten dat een ander alles weet? Geef eens een link joh, ipv dit soort zure teksten..!?

  2. Die muts van Rambam liet maar één opa zien , terwijl ze er twee zou moeten hebben . Weet die trien zeker dat haar vader haar vader is ? Dus ook of haar opa haar opa is ? Ga zo maar door , het is heel makkelijk m iemand te kakken te zetten , vooral met een setup als deze , maar ja daar is het TV voor .
   Zulke programma’s gaan niet voor objectiviteit , die gaan voor spectakel ongeacht de schade die ze veroorzaken , blij dat ik die pokketv lang geleden uit heb gezet .
   Dus wie is er uiteindelijk hypocriet ? Oordeel in je voordeel onwetend van je nadeel .

  3. Beetje raar dat jullie mijn waarheid afvallen. Exact dat wat jullie anderen altijd verwijten hier. Guido, kijk morgen maar ff naar de Vara. Heb je geen link voor nodig.

  4. Hangt er helemaal van af hoe je het zelf weerspiegelt, gezien dat de hele waarheid altijd in het midden ligt is het altijd zo makkelijk de ander af te zeiken zonder gegronde middelen van bestaan. Zodra je dan afwijkt van dit pad ben je dus Hypocriet of de Huichelaar in spe?! Maar wat heeft Jericho nu te maken met Derek Ogilvie… Wat de beste man in kwestie ziet, zie ik de hele dag door als heel normaal, behalve het paniekerige gekrakeel van iemand die aandacht wil hebben en op wil vallen in een stemming van tumult, kalm aan hoor anders is het leven zo ironisch saai… VARA, nooit lid van geweest!

   Staartje: http://vimeo.com/34639807
   Dit is nou echt Hypocriet te noemen: het door rijden. http://www.telegraaf.nl/buitenland/11262029/__Chinese_achtervolging__.html

  5. eh Asylum, vooralsnog heb ik nog niks kunnen vinden dat mij van een ontmaskering moet kunnen overtuigen; alleen maar een heleboel ophef over een nog uit te zenden programma.
   En uiteraard springen dan alle gangbare media daar direct op.( in mijn nabije omgeving zijn er trouwens personen die een hele andere ervaring -zeer positief en verbazingwekkend- met hem gehad hebben, dus voor mij heeft ie het voordeel van de twijfel). En een medium heeft het sowieso niet gemakkelijk aangezien het voor hem of haar ook niet altijd even duidelijk is wat er doorgegeven wordt of mag worden.
   Ik krijg de indruk dat jij het persoonlijk erg leuk vindt dat hij afgefakkeld gaat worden. Dan kunnen er hier nog zoveel tegen argumenten komen, jij hebt je mening al gevormd.

  6. Gaat het artikel niet over het kernarsenaal van Israël? Waarom dan beginnen over Derek, Chinese doorrijders etc etc.
   Asylum, stuur een mailtje naar de redactie met een verzoek, vraag of opmerking in plaats van een reactie te plaatsen die slaat als een tang op een varken in relatie tot het onderwerp.

  7. Heb inmiddels steeds sterker de indruk dat Asylum zélf niet in het straatje van WantToKnow past, i.p.v. het ‘ontmaskeren van Derek Ogilvie’..?

  8. Hier een link naar de tvgids, vanavond het programma van de VARA:
   http://www.tvgids.nl/artikel/45138/RamBam_ontmaskert_Ogilvie/

   Mijn idee? Bizar dat er nog steeds egootjes rondlopen die met het doel een ander onderuithalen onze zuurverdiende belastinggelden bij de publieke omroep opmaken. Dit is riooljournalistiek, uitlokking…bedenk eens wat.

   Ik vind dit eerder een ontmaskering van de rooie VARA. Achterbaks om met leugens en bedrog iemand erin te laten tuinen. Als het nou Bananasplit was….

 1. Nu even serieuzzz en ONTOPIC , kortgeleden kwam ik onderstaand artikel tegen . Als het waar is wat het vermeld , dan betekent dat dat er een enorm dilemma is voor Israel en de VS om Iran aan te pakken . Dat die spionagedrone vrijwel onbeschadigd uit de luchrt is gehaald zou een bewijs kunnen zijn voor die claim .
  In het kort komt het er op neer dat MT Keshe enkele jaren terug zijn ruimtevaart techniek aan Iran zou hebben gegeven om daarmee vijandige aanvallen af te kunnen slaan . Ieder vliegend projectiel , ongeacht de grootte en snelheid zou onderschept en in beslag genomen kunnen worden . Op militair en politiek nivo betekent dit dat er ee machtsverschuiving plaats heeft gevonden , de bullebakken hebben niet meer de macht om zomaar een land aan te vallen en hun wil op te leggen .
  Wat waarheid is laat ik in het midden , het is echter het onderzoeken waard .
  http://www.keshefoundation.com/en/new-horizons/keshe-news/185-was-us-spy-drone-captured-by-iranian-flying-saucer-pesncom-part-i

 2. Ik heb een ontzettende interessante documentaire gezien een tijd geleden over klokkenluider Mordechai Vanunu m.b.t. de nucleaire ambities van Israel. Toen hij op de vlucht was is hij door de Israëlische gehieme dienst Mossad ontvoerd in Italië.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Mordechai_Vanunu

  “Vanunu spent 18 years in prison, including more than 11 in solitary confinement. Released from prison in 2004, he became subject to a broad array of restrictions on his speech and movement.”

  Te gek voor woorden natuurlijk maar het verbaast me niets als je het volgende leest:
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message700317/pg1

 3. Ik weet niet waar je deze tekst vandaan haalt “Waarom dient Iran, een welvarende, uiterst Westers-gerichte maatschappij” Ik zal toch maar eens een beter onderzoek verrichten als je iets werkelijke wilt weten toch?

  1. Goed zo Yaakov, we gaan niet over Israël praten maar over Iran..??

   Ook een beetje doortrapt of ben je niet in staat om zélf de onderstaande filmpjes te bekijken.. Net zo hypocriet als de atoombommen die Israël klaar heeft staan ws.??
   Maar ik wil wel mijn deel doen, en uitleggen hoe we aan deze tekst komen, als jij dan terug komt op het atoomwapenarsenaal van Israël, hebben we allebei weer wat bijgedragen aan de vrede in de wereld..! Ik wacht op je reactie. De tekst over het Westerse Iran, is o.a. op deze beelden gebaseerd..!!

   http://www.youtube.com/watch?v=9gFa8UmDj-4 en deze http://www.youtube.com/watch?v=TObANrkrngo en tot slot deze, gewoon als een paar voorbeelden: http://www.youtube.com/watch?v=uWVmpjbZ8Ag

   Even een ander beeld dan het Burka-martel-moslimbeeld dat de gebrainwashte Westerse pers voor ogen heeft en ons daarin ook aan het brainwashen is..? Net zoals we gebrainwashed worden door NIET over Israëls atoomarsenaal te spreken..?!!

  2. Er zijn er meer die dat doen.. Heb sterk de indruk dat Yaakov zélf niet zo graag ‘werkelijk wil weten’..!!

 4. Nog even en we gaan zien welke enorme doofpotten er overal ter wereld in stand werden gehouden. Maak je veiligheidsgordels maar vast, het wordt een stevige rit. Kijk vooral goed rond, meng je er niet in en sta open voor het onvoorstelbare. Ik sta nergens meer van te kijken.

 5. och?? weet je van de moslim moet je al niks hebben maar van de jood ook niet die verguizen de boel al eeuwen .niet die amerikaan is de oproerkraaier maar het jodendom is de haat zaaier ,t,zijn alleen maar de joden die de boel belazeren meer niet .

  1. Vandaar dat het ook zo’n zooitje is in al die Islamitische paradijzen.
   Die vol met oorlog,haat,stenigingen,sharia,armoede zitten.
   Raar dat er miljarden moslim vluchtelingen zijn die naar het gehate Westen komen.In hun landen hebben ze toch alles, de Koran iedereen is moslim en toch willen ze weg uit die landen.Minderheden zoals cristenen/Joden worden massaal afgeslacht in ,maar nee daar is geen aandacht voor. Wel als Isreal zich zelf tegen Mo en co verdedigt dan wordt het wereldnieuws. Landen die de sharia invoeren ,mensen hun hoofden afkappen zijn minder schokkend tegenwoordig.

   Liever een betrouwbaar land als Israel met nucleaire wapens dan ,een Islamitisch dictatoriaal haat regime. Och wat heeft de Arabische lente toch weer geholpen oude dictators zijn vervangen de moslim extremisten ,wat een verlichting toch weer.

   Iran is alles behalve een Westers land, een land waar elke dag mensen in het openbaar worden opgehangen ,gestenigd noemen ze een Westers land?
   Een land zonder vrijheid van meningsuiting,dat terroristische organisaties als Hamas ondersteund.

 6. Ontopic: een belangrijk verschil is de invalshoek ten aanzien van Atoomwapens.

  Of je nu voor of tegen bent, maakt in dit geval niet zo veel uit. landen als Amerika, Rusland en Israël hebben al diverse malen kans gehad om dergelijke massavernietigings wapens te gebruiken, maar hebben dat nooit gedaan.

  Iran heeft bij monde van zijn president al verschillende keren laten weten dat ze de wapens willen gebruiken om Israël te vernietigen.

  Is het hypocriet van Israël? Misschien wel. maar ik kan jullie wel vertellen dat ik het in hun situatie waarschijnlijk niet anders zou doen.

  1. @peter de graaf
   Wat zeg je daar nou voor een onzin? landen als ….. en dan begin je met amerika??? Notabene het eerste land dat atoomwapens heeft ingezet Was je nagasaki en hiroshima even vergeten? Ik zie het nou pas ( beetje laat maar beter laat dan nooit) anders had ik je hier al even eerder op gewezen ,pfff nooit atoom wapens gebruikt en dan amerika als eerste neerzetten ….

 7. Om nog even een misverstand uit de wereld te helpen, kerncentrales zijn geen energiecentrales, energie is een bijprodukt.
  Kerncentrales zijn leveranciers van verarmd uranium voor de wapenindustrie.
  Vandaar dat alle landen die kerncentrales hebben, ( eigendom van de overheden), goede banden met Amerika hebben.
  En als er in een oorlog, met Afghanistan, of met Libïe wapens met verarmd uranium worden gebruit, is dat ‘slechts’ een mooie manier om te zeggen dat er kernwapens gebruikt worden.
  Het is maar dat je het weet, maar ja, wat dan?

  joz.

 8. Gelukkig heeft Israel kernwapens. Dat weerhoudt alle landen om hen heen ervan ooit nog eens aan te vallen. Het meest vervolgde volk aller tijden moet nu eens rustig kunnen leven in hun Beloofde Land!

 9. Tis allemaal tries, en vooral onnodig…
  Ten eerste is de koude fusie een wonder, wat zwaar tegen gehouden wordt door, tja… de Elite zie: http://www.e-cat.co.nl/index.html
  Echter als er nu eens genoeg mensen wiste wie Jacque Fresco was met zijn VENUS PROJECT, dan is er en geen geld, en zijn er ZEKER geen wapens meer nodig. zie: http://www.thevenusproject.com/ Deze visonair zegt het ook al, er zijn geen JODEN, NEGER, VROUWEN of welke problemen ook, er bestaan alleen mensenproblemen…
  En worden die niet in stand gehouden door dezelfde ELITE…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.