Advertentie

HAARP-weersbeïnvloeding = tornado’s..!


Vanochtend kwam het bericht uit de VS, dat in diverse staten doden gevallen waren, bij de overkomst van tornado’s. (zie het teletekstbericht)

Van de week kregen wij een paar filmpjes onder ogen op YouTube, waarin duidelijk wordt gemaakt, dat er bijzondere vreemde radarbeelden tevoorschijn komen, uit de VS.
Het zijn verschijnselen, zoals we die onlangs ook al zagen, zoals de mysterieuze ring boven België. Zie HIER Wat de maker van de filmpjes opvalt, is dat het hier om ‘ring-verschijningen’ gaat, in de buurt van civiele installaties. Hij schrijft er in het bijvoegsel van de YouTube het volgende over: (met dank ook aan HJ!)

x

Citaat van de maker van de onderstaande filmpjes:

“Ik geloof dat we een voorbeeld zien van civiele zendstations, zoals die van luchthavens en normale radarstations, die nu gebruikt worden, als onderdeel van het weermanipulatie-arsenaal. Deze zendstations zijn dus al geauthoriseerd om feitelijke op ongelimiteerde frequenties uit te zenden..!

Om dit te bereiken, dienen deze zendstations dus ‘duale faciliteiten’ te hebbe; ze zijn dus uitgerust met gewone, maar ook met de special apparatuur die nodig is, om deze weersingrepen te doen. Wat dat dan voor speciale apparatuur is, weet ik niet, maar ik ga dat in de nabije toekomst zeker nazoeken.

NOORD MINNESOTA — Tornado’s binnen 23 tot 48 uur. Gebaseerd op de verschijning van ‘ringen’ sámen met ‘vierkanten’ of feitelijke rechthoeken.  De rest van de gebieden laat ik hieronder in een opsomming zien. Heftig weer, zelfs tornado’s gemeld. Gebaseerd op de kleinere ‘spiraalringen’.  Genoemde plaatsen: Austin, Dallas, Fort Smith Arkansas, Springfield and Kansas City Missouri, North Platte Nebraska , Hastings en Red Cloud Nebraska, Omaha Nebraska, Des Moines Iowa, Junction City en Topeka Kansas.

Intellicast.com / Nowcoast.noaa.gov / Weather.gov / TheWeatherNetwork.com / Weather.unisys.com / WeatherOnline.com

Het verhaal gaat verder:

Dit bericht plaatste hij op woensdag 13 April. Op donderdag 14 April ging hij verder met zijn voorspellingen met een ander filmpje:

“Hier is mijn voorspelling: Gebaseerd op de ringen die ik van de week zag (zie video en toelichting hierboven dus), meldde ik uitdrukkelijk de volgende plaatsen:

RED CLOUD Nebraska, Hastings, and North Platte. Hier is de video met de voorspelling:”

x

Wil je meer lezen over HAARP, kijk dan naar de volgende artikelen erover, hier op WantToKnow:

HIER (Watersnood Pakistan en HAARP),

HIER (Wordt er aan de Aarde gesleuteld?),

HIER (Vragen over HAARP in de Europese Commissie)

en HIER (Haïti en Haarp)

40 gedachten over “HAARP-weersbeïnvloeding = tornado’s..!

 1. Zet mijn reactie ook maar even hier neer Guido.

  Ik heb me jarenlang verdiept in de onderwerpen Chemtrails en Haarp.
  In mijn persoonlijk onderzoek kwam ik tot de conclusie,
  dat deze twee onderwerpen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.
  De Chemtrails dienen voor diverse geheime militaire projecten en weermanipulatie.
  In feite is het een onderdeel van het duivelse wapen H.A.A.R.P.
  D.m.v deze trails, in de vorm van een grid, worden er materialen aangebracht in de atmosfeer, waarlangs de elektro magnetische straling zijn weg vindt.
  Ook zendmasten voor telecom en alle draadloze netwerken zijn een onderdeel van dit systeem.
  Uiteindelijk willen ze via deze elektro magnetische straling een heel directe invloed hebben op het gedrag van personen.
  In feite de totale controle!
  Maar hoe krijg je meer invloed op het menselijk bio-systeem?
  Door doelbewust materiaal in/aan te brengen binnen dit menselijk ecosysteem.
  Dit materiaal ademen en eten we dus met zijn allen dagelijks in, via deze trails en de nano-deeltjes die worden verspreid via gebruiksvoorwerpen en voedsel.
  Het is een gemanipuleerde, niet menselijke, D.N.A. veranderende materiaal.
  Deze zogenaamde “tubes” bezitten het vermogen, om binnen ons systeem zelfstandig verbindingen te leggen.
  Waardoor ook binnen het lichaam van de mens een soort van “grid” ontstaat.
  Sommige mensen reageren hier heel gevoelig op en ontwikkelen de ziekte Morgellons.
  Dezelfde “tubes” die je in monsters van Chemtrails tegenkomt, zie je uit de huid van mensen met deze aandoening groeien.
  Uiteindelijk is het de bedoeling dat de mensheid evolueert.
  Ook binnen de visie van diverse spirituele stromingen.
  Maar ik vraag me echt af, of dit alleen een natuurlijke oorsprong heeft.
  Of worden we al eeuwen lang gemanipuleerd?
  Het bewustzijn van sommige mensen is absoluut enorm aan het toenemen.
  Dus durven we vragen te stellen.

  IS DEZE VOORSPELDE VERANDERING WEL ZO NATUURLIJK?
  OF WORDEN WE WEER GEMANIPULEERD?

  Ik weet uit eigen ervaring dat er beroeps de-bunkers op het net aan het werk zijn.
  En ze kunnen heel ver gaan!
  Ik ga dus alleen reageren op mensen, die met mij op een serieuze manier mee willen denken.

  1. HJ ,
   de meeste debunkers liggen inmiddels in het spambakje te spartelen . Heb je iets meer info over die ’tubes’ ? Ik heb er og nooit over gehoord , wel over een soort vezels die naar beneden dwarrelen , met een samenstelling die verre van gezond is .

 2. als wij met zn allen alleen maar blijven zitten en hier niets aan doen dan groeien er bij ons ook strakjes van die draadjes uit ons lichaam en zijn we net als in die horror films van die wandelende lijken .

  1. In Amerika zijn ze tot alles in staat, maar in Europa zijn er weinig aanwijzingen van het beinvloeden van het weer of chemtrails….maak je dus maar geen zorgen.

  2. @questionmarc

   óf je bent een troll óf je kijkt nooit omhoog óf er is iets mis met je..

   Zeg jij het maar.

  3. leuk , multiplechoice , maar indit geval kan het ook alle 3 zijn .

  4. Hou maar op Vraagteken Mark 1 reactor van de overheid, je bent een betaalde troll klaar, nog maar 4 regels van je gelezen en ik weet genoeg; probeer maar anderen in de maling te nemen, joe dont foel mie that easy mister
   Mogelijk dat je het zelf niet weet, dan raad ik je aan met een spiegel je achterhoofd te bekijken, daar zit een ritssluiting, daar wordt om de maand 10 gram uit gelepeld met een scalpel een beitel en een chirurgische rvs lepeltje, verder zit er nog een chipje of 3 in bepaalde frontale kwabben, dat kan ik zelfs van hier uit zien, bewijs wil je? zet je computer uit; zonder die cpu straling ben je niemand, dan weet je niets over waar je nu over zwamt.

   Neelie het Euro koekkie monstertje vind je vast wel aardig, kun je ook in de Tunesië act meespelen, Nederlandse journalisten vroegen wie die jonge mannen dan wel waren, boeh boeh eng eng misschien zijn het wel terroristen, jah toch, eng hoor, weet je ik heb ze net even bekeken, gewoon op teevee, gewoon heldere verstandige jonge mannen, helderder dan wij jonge mannen hier in Nederland, met economisch realiteitsbesef, zonder werk, onverkwikkelijk Schengen toneelstukje, opzettelijk spel van de draken golf club van Sarko en Musso de Tweede, kijk maar goed naar Neelie, haar ogen, dat zijn geen vriendelijk invoelende ogen, volgens mij dan, maar wie ben iK?
   Ga maar met pedaler, krek, bruut en andy spelen op NuWij.

   En nog wat vraagteken, klopt het dat je een toupet hebt, je weet wel zo’n paay family haarstukje? Bepaalde actrices in de harde ontspanningswereld dragen ook vaak zo’n haarstukje, dan wordt hun echte haar niet bevrucht met kikkerdril tijdens hun onverkwikkelijke maar oh zo noodzakelijke prangende gespannen ontluchtings werkzaamheden, onder de gordel spreken, dat herken ik als geen ander Vraagteken.

   Cream – Politician
   http://www.youtube.com/watch?v=Sfcgds8h0Xs

  5. Vraagteken MF Moeders Fijnste Massey Ferguson door douwer, aller zielen, aller heiligen, Politici zetten hun woorden kracht bij door gemeenschappelijke verständnissen, dat wat iedereen is wijs gemaakt en dat dan politiseren, uitmelken, misbruik van valse collectief gevoede waarheden, daar worden mensen negatief gearrangeerd van, dat brengt mensen op de been voor de goede zaken om de verkeerde drog redenen, terug naar je trog Vraagteken, eet je vol en rond en spuug de ditjes en datjes retoriek hier maar weer uit, zoals je new leadership getraind bent, jij kan er ook niks aan doen, het verdient goed, mensen geven vrijwillig hun energie dusz geld weg aan jou fantasie werkelijkheid die als een blue print over DE Werkelijkheid wordt gelegd, mediaal voornamelijk, mond op ka ka ka *ont(ologie) reclame. Medewerkers van de Eussr partij betalen geen belasting, vind je een dikke Range Rover mooi, dan moet je je daar aanmelden, wel mee blijven praten met de politieke partij lijn anders lig je er snel uit zonder pensioen.

   Massey Ferguson 65
   http://karten.schellenbaum.com/albums/Traktor-Oldtimer/Massey_Ferguson_65_tractor.sized.jpg

   Ik zet mijn woorden kracht bij met De frontale recht voor z’n raap rvs stalen storm Ramm van Rammstein, de achterkant van het gelijk, de andere kant van de liefdevolle bedoeling van Neelie het euro nijlpaard, hippos, onder water langer en sneller dan boven water, onder wordt het zee gras tot op de bodem weg gegraasd, totdat er niets meer over is voor de vissen, dusz niks meer te eten voor de mensen, daarvoor heb je of Ichtus kieuwen nodig of een lange adem, een dikke huid en veel kiloos in de schaal van Richter, ik speel graag voor eigen Rechter tegenwoordig.. Geniet van de Pneumatisch Stahlwerken Recht Op en Neer Hamer Muziek, zet het op je hoofd, misschien dat er dan nog iets massief door kopppttt, met de korte kloink van massief ijzer, ik heb geen respect voor beton, die tijd is geweest.

   Rammstein – Du Hast
   http://www.youtube.com/watch?v=My0HQ0QkGLQ

   Quote:

   ” De ontologie (van het Grieks ὀν = zijnde en λόγος = woord, leer) is de zijnsleer. Traditioneel is ontologie een tak van de filosofie, binnen de metafysica. Het beschrijft de eigenschappen, of breder: het zijn van het geheel van dingen, “entiteiten” of ook zijnden genoemd, waarvan aangenomen wordt dat ze bestaan of beter: zijn. De klassieke ontologie probeert de fundamentele categorieën ervan te onderscheiden. Daarom wordt het soms ook wel ‘categorietheorie’ genoemd, hoewel ‘ontologie’ gebruikelijker is. ”

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Ontologie_(filosofie)

  6. hoe krijg je die mooie griekse letters getypt ? den katalowena tipota

  7. De muziek van de politiek bedwelmende overweldigende sensibele op het oog verstandige magiërs bestaat uit drie hoofd tonen, het stenen riffje van de slag gitaar, de sonische sonieke magnifieke driehoek die alles gedaan krijgt, de onweerstaanbare omweg voor de gevoeligen die nooit meer rechtsstreeks kunnen maar alleen via een omzichtige Houdini boeienkoning omweg, de tri angle, via de derde band, linksom is uiteindelijk rechtsom, de ultieme schijnbeweging voor de scheisters met gehaaide slimheid, je weet niet wat je ziet en toch is het andersom, het is niet wat je ziet, kijk naar het finale resultaat, kijk naar de appelen die de boom voortbrengt, zijn ze rot, dan was de basis rot bedoeld.

   Het is allemaal gemakkelijk makkelijk, als je het maar ziet met 1 oog in de broekzak heb je ze uiteindelijk in je broekzak, zak, laag low onder de radar, buiten het kadaster om, geen mededelingen naar de vrije inspraak organen van de openbare gemene gemeente organon bach bloesem organisten van het middeleeuwse klank orgel kachel pijpen huig gebeente gebonden gebinten verbeten gebitten wat een genot voor het oog, hou ze aan de leidsels de gehele goegemeente draai je om en zie wie wat waar er geschie, ome henk en tante riet, de waarheid interesseert ze geen biet, alles verborgen in de opgestoken rietkragen van natuur monumenten, oud van goud, ben je blind of wil je werkelijk wat zien.
   Zelfs de r en dee pharmacie houdt nu meer van de laagste lonen landen dan van ons, de burger als de nieuwe vijand, Tunesië here I come..

   Houdini Roadshow – Easy
   http://www.youtube.com/watch?v=7xH05C7OYgA

  8. Ik weet niet Cosmic, ooh wacht jawel, of copy paste van uit de wiki, of op mijn Linux computer is er een dingetje dat de Character Map heet, en daar staan in een lange lijst alle raarste en mooiste letters uit den vreemden van alle landen, maar op Windows weet ik het niet meer hoe het ook al weer was, 2 jaar geleden voor het laatst op een Windhoos machine gewerkt, dan moet ik heel diep nadenken.

   Maar euhm deze inventieve rake zinssnede van jou raakt me wel, er zit schoonheid in en diepte, jah ik heb wel iets met Grieks, 1 keer een verpletterende Griekse schone mogen ontmoeten in een vliegtuig op weg naar Malta, ze noemde haar naam en de klanken van haar naam in het Grieks deden mij verstarren van begoocheling, zo mooi, zo onderaards, zo ondoorgrondelijk, zo herkenbaar maar ik weet niet waarvan, dat heb ik nou ook bij deze woorden van jou;

   Quote:

   ” den katalowena tipota ”

   Over het uiterlijk van die Griekse jonge vrouw die ook nog medisch specialist was en onder de 30 daar daar ga ik van stotteren, zo rank zo rond fragiel en toch stevig zo zo onuitsprekelijk mooi, ik weet niet maar als ik dna nazie zou zijn dan zou ik haar genetisch willen kweken, echt, en dan meteen een stuk of 10 als reserve voor als er 1 ontrouw is, gewoon als backup voor de zekerheid van mijn gereserveerde onzekerheid.

   Toen autoos nog mooie karren waren en vrouwen nog vrouwen en mannen nog kameraden.
   1967 Pontiac Catalina
   http://www.caruuu.com/1967-pontiac-catalina/

  9. je creëert je vijanden door een tegenopstelling te maken . Het duel creëert het dualisme . De grootste vijand bevindt zich tussen mens’s eigen oren door te denken dat ie zo nodig moet oordelen . In wezen veroordelt ie zich alleen naar een kamp met halfslachtige medestanders waardoor het gevoel van verlatenheid ontstaat .
   some say love , it is ariver
   that drowns the tender reed
   some say love , it is a razor
   that leads your soul to bleed
   some say love , it is a hunger
   an endless achin need

   I say love , it is a flower
   and you , its only seed
   its the heart afraid of breaking
   that never learns to dance
   its the dream afraid of waking
   that never takes the chance
   its the one that wont be taken
   who cannot seem to give
   and the soul afraid of dying
   that never learns to live
   and the night has been too lonely
   and the road has been too long
   and you feel that love is only
   for the lucky and the strong
   just remember , in the winter
   far beneath the bitter snow
   lies a seed , that with the suns love
   in the spring
   becomes a ROSE

  10. hmmm koppiepasta , damn , teleurgesteld .
   ik spreek een leuk bekkie griek ,maar krijg die letterts nie onder het knietje .
   Ik heb best wel wat leuke griekse dames ontmoet maar was altijd wat voorzichtig voor het geval dat ik met een shotgun in mijn rug een paar dagen later voor het altaar zou staan .

   http://www.youtube.com/watch?v=hGGtSkyasNA

 3. Is het niet mogelijk om de filmpjes hier op een andere manier te embedden zodat ze ook met een iPad te bekijken zijn?

  Over de radarbeelden: dat zie je heel vaak en altijd ligt het centrum precies op de radar installatie. Het gaat dan ook om meetfouten en echt geen ufos of HAARP oid.
  Die vreemde ronde openingen in het wolkendek worden veroorzaakt door zeldzaam weerfenomeen dat wen fallstreak hole genoemd wordt, helaas ook geen ufo of HAARP dus http://en.wikipedia.org/wiki/Fallstreak_hole

  1. @questionmarc

   Scott Stevens is een heel bekende weerman/meteoroloog die voor een groot televisienet heeft gewerkt. Hij ontdekte de abnormaliteiten binnen het weerpatroon en wolkenformaties. Hij heeft toen besloten om zich totaal te gaan richten op onderzoek hierna. Het is ook een mening, maar wel van een professional die de durf heeft om klokkenluider te zijn. Zou je willen aanraden om eens zijn theorieën door te nemen.

   http://weatherwars.info/

  2. Je moet natuurlijk zelf weten wie je gelooft. Maar deze verschijnselen waren er niet altijd. Net zoals de chemtrails er niet al altijd waren. En ook vreemde wolken waren er niet altijd. Zo zijn er veel dingen die tegenwoordig als normaal worden gezien door veel mensen maar het niet zijn. Er zijn ondertussen dan wel heel veel vreemde weerfenomenen bij gekomen vindt ik zelf. Ik geloof daar dus niet zo in. Maar ik ben ik en ik denk altijd net anders.

 4. Op http://www.dutchsinse.com staan o.a. filmpjes waaop je kunt zien dat er ook boven Europa en dan met name Belgie HAARP ringen te zien zijn.
  Is het daarom dat het zo droog is hier zodat gewassen verpieteren zodat we ook hier afhankelijk gemaakt worden van/voor Monsanto gifzaad?
  Of misschien wel dat we massaal moeten gaan omkomen van de honger!

  1. Zou het kunnen dat radio actieve stoffen, zo ons land overwaaien, en niet door de regen op onze gewassen stromen?

  2. Trouwens…..meen ik mij te herinneren dat wij vorig jaar ook tijdens het voorjaar zo’n droge periode gehad hebben…….
   Kijk maar:
   april 2010:
   http://sites.google.com/site/weerturnhout/weerarchief/overzicht2010

   April: De eerste dagen verliepen wisselvallig en vrij fris. Na 6 april scheen de zon meer en meer, viel er veel te weinig regen en kregen we aangename temperaturen. Ook eind april verliep zonnig, zacht en uiterst droog. Zo viel er in april dus veel te weinig regen.

 5. Ik vroeg HJ over die tubes , maar aangezien ik waarschijnlijk met onzichtbare inkt had geschreven ben ik zelf maar op onderzoek uitgegaan .
  Het lijkt er op dat die “tubes” gewoon schimmels zijn die zich voorheen niet in het menselijk lichaam manifesteerden . Wie zich ooit een keer ikn parasieten heeft verdiept zal waarschijnlijk weten dat wij Artis in het micro in ons meedragen .
  Met bacterien , mijten , virussen , ringwormen , platwormen , poliepen en schimmels is iedereen bezaaid . Op zich geen probleem , best wel gezellig , totdat immuunsysteem het niet meer aankan . Dat kan meerdere redenen hebben , of het immuunsysteem is verzwakt , of de parasitaire invasie is abnormaal of er is een toxische vervuiling / of een combinatie van oa deze drie .
  Ongezonde levensstijl en gebruik van veel chemische zeepjes en huidmiddelen met propyl alcohol verzwakken de natuurlijke weerstand van de huid , slechte darmflora verzwakken de weerstand van binnenuit ( candida albicans) schimmels groeien letterlijk door de lichaamscellen heen .
  Door middel van dieet- en levenswijze verandering , kruidenrecepturen , evt bioresonatietherapie kan je je weersatand verhogen en het lichaam ontgiften .
  Bij deze wil ik niet het chemtrail verhaal ontkrachten maar wel de fobia van de tubes , noem het maar paddestoelen . Of de chemische drek die er gesprayed wordt bijdraagt aan het proces laat ik even in het midden . Het lijkt me sterk dat er nanotechnologie gesprayed wordt , veel te nonselective . ( resistance is futile 🙂 )
  Mens , let gewoon op je weerstand , zowel fysiek als mentaal .

  1. Helemaal raak JaNee, net even begin geluisterd krijg meteen de goede kippevel, komt zo goed uit want zit me nu helemaal als een bezetene strak te upperen op die Houdini recht toe recht aan ram rok muziek, is allemaal leuk maar ik wil straks ook weer down kunnen, gaat wel lukken op die oase ruimtelijke verfrissende Disappear muziek, jij hebt ook een goede muziek hand JaNee, net als de vorige keer, uren achter elkaar toen geluisterd.. Een beetje geletterde grafische kunstenaar heeft vaak de goede gooi in het moment, niet alleen met de verf kwast maar ook met de “toevallige” rake muziek keuze van dit warme moment.

  2. Man oh Man JaNee helemaal Kei Hard Raak; op minuutje 4 en 33 seconden gebeurt Het!!!
   In dat psycho fast lane Konijnen in Groot Licht clipje van ‘Unkle’.
   Staande Ovatie van mij, de enige echte openbaring zonder barens geween en weeën.
   De armen zijwaarts gestrekt in horizontale kruis ligging met het verticale recht opstaande lichaam.

   Dat is het enige, dat is de enige kosmische non brabbel en knabbel Taal die ze Moeten begrijpen en dan gebeurt Het; wow. thumbs up beide duimen op van Mij, de in de grond verzwolgene, de tot op het bot vernietigde, maar ook weer niet..
   We zullen ze krijgen de verwaanden, de nasty nesten, de verworpenen die zich groot wanen door geen verantwoording meer te hoeven af leggen aan eigen dunk, omdat dat al lang weg is, ze hebben het weg laten halen, de vrucht geeft te veel overlast, omdat het een belofte in zich draagt, daar moet werk van gemaakt worden, dat moet in de as verteerd worden nog voor het zelfstandig begint te ademen.

   Rabbit in your headlight by UNKLE
   http://www.youtube.com/watch?v=cud_k9f6tqk

   Put Your Hands Up For Detroit – Fedde Le Grand
   http://www.youtube.com/watch?v=HYPqA4slnbQ

 6. Dit is wel heel erg vreemd allemaal;
  Twee onder elkaar bij zaplog…
  1e = Jawel – Nederland die Europa redt van Japanse Straling d.m.v. weermodificatie. Vandaar ook de bijzonder warme dagen, namelijk de warmste van Europa.

  En daar onder; HAARP onderzoeker vindt vreemde plasma ontlading voor aardbeving. Met een heel vreemd filmpje van een plasma ontlading. Zou ook het vreemde geluid kunnen verklaren dat wereldwijd is waargenomen…

  http://zaplog.nl/zaplog/article/haarp_truther_vind_weirde_plasma_ontlading_voor_aardbeving

  1. Zouden dat die mooie ringen boven Nederland geweest zijn?
   Ach misschien drijf ik nu wel door!

   Waar al die debunkers toch allemaal gebleven, of was dat een uitstervend ras?

  2. Oke, ik drijf wat door 😉

   Maar wil iemand mij vertellen wat dit voor waanzin is??
   Willen ze ons voorbereiden op dagen zonder licht – hoezo Nederland veilig?
   http://www.72uur.nl/

  3. Ga gerust gedreven door Dawn, kan mij niet gedreven genoeg zijn, ik dacht net al wat schrijf ik toch miraculeus gedreven, maar Dawn is dusz ook in the Air, gewoon fijn, ik heb zelf het idee dat het ‘mooie’ weer van de afgelopen maanden absoluut geen toeval is en dat het meer dan abnormaal isz, globale weer manipulatie en het laten afdrijven van radio actieve deeltjes in de lucht naar specifieke voedsel gebieden op de wereld kaart, dat is het volgens mij, maar dat moet ik dan onderbouwen, ik ga eerst maar zaplog toespraak van die man met de bril bekijken, niet alles tegelijk vandaag, anders drijf ik helemaal door, en de emmer stroomt al regelmatig over bij mij.. sjeez ik ben gek op overdreven gedoe, dat ene programma een stukje gezien, meiden in de wildernis, vooral dat ene blonde ‘achterbuurt’ typje, die alles er uit scheldt als er iets dwars zit, dat is zo gaaf..

   Led Zeppelin – Whole Lotta Love
   http://www.youtube.com/watch?v=HQmmM_qwG4k

   Leve de HYsterie, leve de idiotie, leve de overstromingen, leve ontluchting van de champagne flessen, leve het ondoordachte van dat wat gaande is, niet dat wat bedacht aan de gang moet worden geholpen, van dat wat er niet is, leve van dat wat er wel is..

  4. “Van mij word je niet slimmer, dan doen ze het niet”

   omg dat platte amsterdams, oh wat is ze echt, wat kan mij intelligentie zo nog schelen..
   ik blijf er even helemaal in steken, ik blijf er in hangen, dit is om te gieren maar ook zo mooi vind ik..

   Echte meisjes in de jungle – Meidenpraat
   http://www.youtube.com/watch?v=Wh5nBQAkP7c

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.