Advertentie

Chemtrails en HAARP, eerst ‘conspiracy’, nu officieel ‘beleid’..!!


De manieren waarop officieus wordt gesleuteld aan het klimaat op Aarde. Nog steeds allemaal 'achter de schermen', want er is geen parlement dat toestemming heeft gegeven voor deze manipulaties..!
De manieren waarop officieus wordt gesleuteld aan het klimaat op Aarde. Nog steeds allemaal ‘achter de schermen’, want er is geen parlement dat toestemming heeft gegeven voor deze manipulaties..!

x

x

Chemtrails en ‘HAARP’:

 van ‘conspiracy’ tot officieel ‘beleid’..!!

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

x

Nadat er méér dan 70.000 hits op YouTube waren geweest, van het interview van Russ Tanner met Dane Wigington, werd de video, getiteld ‘The Most Important Topic For Everyone In 2013’ van het internet gehaald.. Maar de video kwam vanzelfsprekend terug, de mensen die hem hadden gepost, waren wel meer gewend..! Maar natuurlijk zien we nu de totaaltelling van kijkers niet meer, maar de vraag blijft wel wie dit gedaan heeft bij YouTube en waarom. Bedoelt om mensen te disinformeren?  Om mensen niet te laten zien hoeveel geïnteresseerden er zijn in het onderwerp van Geo-engineering. Het manipuleren van het weer op Aarde, via bijvoorbeeld chemtrails..

Dane Wigington
Dane Wigington

Wie is Dane Wigington?
We schreven al eerder een inhoudelijk verhaal over het werk van deze onvolprezen kerel (Kijk daarvoor HIER op de site) Dane Wigington is wetenschapper op het gebied van zonne-energie. Hij heeft gewerkt bij de ‘Bechtel Power Corporation’ en was licentiehouder in Californië en Arizona. Hij houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met onderzoek naar hoe ‘krachten achter de schermen’ officieus bezig zijn constinue klimaat- en geo-engineering-manipulatiepraktijken.

Dane Wigington is eigenaar van een wildreservaat van maar liefst 1.000 hectare naarst Lake Shasta (Californië). Dane heeft al zijn aandacht, inspanningen en energie gericht op het onderwerp ‘Geo-engineering’, doordat hij enorme hoeveelheden zonne-straling ging verliezen op zijn panelen, door onbekende oorzaak. Hij kwam er al snel achter dat dit kwam door het aanhoudende sprayen van vliegtuigen, die aan de hemel een ‘rookgordijn’  lieten ontstaan..!

En dat was niet het enige wat hij waarnam. Hij zag ook dat de gezondheid van bossen ernstig te lijden heeft van dit ‘sprayen’. Sinds 2002 is hij pionier op dit gebied en doet intensieve tests, onder andere om mensen die deze spray-praktijken als ‘conspiracy’ wegzetten, de mond te snoeren. Hij is de meest geprezen onderzoeker op dit gebied en zijn website staat onder zware druk, en wordt continue gehacked en belast.. (HIER)  

Dan Wigington heeft op alle niveau’s van geo-engineering onderzoek gedaan. Van stratosferische aerosol geoengineering (SAG) tot aan HAARP toe. Hij heeft opgetreden in vele films over dit onderwerp en vele radio/tv-interviews gegeven. Hij blijft hierin vooral hameren op de zware consequenties die deze geo-engineering heeft op onze gezondheid en op de gevolgen wereldwijd, die deze praktijken hebben..!

In dit Engelse internet-radio-interview is Dane Wigington te horen en kun je zijn ongelooflijke arsenaal aan kennis rondom dit onderwerp horen.

x

Schoorvoetend toegegeven manipulaties..!!
Terwijl wereldwijd mensen belachelijk worden gemaakt, er gesproken wordt over mensen-met-alu-hoedjes, is geo-engineering een FEIT. Opnieuw weer bewezen dat ‘samenzweringstheorieën’ zélf de samenzwering zijn!! En terwijl HAARP en weermanipulatie maar in de hoek blijven geplaatst worden van deze ‘conspiracy’, blijkt tijdens een senaatzitting in de VS, alfgelopen woensdag ineens dat het allemaal gewoon wordt toegegeven..!

Regelmatig toonden en tonen weersatelliete het bewijs, dat ontkent werd. HAARP is in staat om het weer en vele andere geofysiche processen op Aarde te manipuleren..
Regelmatig toonden en tonen weersatellieten het bewijs, dat ontkent werd. HAARP is in staat om het weer en vele andere geofysische processen op Aarde te manipuleren.. Beelden als deze zijn de laatste tientallen jaren meer usance geworden dan uitzondering. (klik voor artikel)

Het is David Walker, de vice-secretaris van de luchtmacht in de VS, die zich bezig houdt met wetenschap, technologie en constructie, die een figuurlijk gezien een bom dropped a bombshell  liet afgaan, tijdens deze zitting, toen hem vragen werden gesteld door senator Lisa Murkowski met betrekking tot de ontmanteling van het US$ 300 miljoen kostende HAARP-station in Gakona, afgelopen zomer 2013. HAARP staat voor ‘High Frequency Active Auroral Research Program’.  (zie HIER op de site!)

Walker liet zich ontvallen, dat dit HAARP-station ‘geen gebied is waar we nog behoefte aan zullen hebben in de toekomst’, maar dat het wél een goede besteding zou zijn van luchtmacht-budget om dit HAARP-station aan de gang te houden. “We zijn bezig om op andere manieren de Ionosfeer te manipuleren, wat oorspronkelijk het idee waarom HAARP’ was gecreëerd.. Om energie in de Ionosfeer te brengen, waardoor we feitelijk in staat zijn om deze te controleren. Maar dat werk is inmiddels afgerond..” !!!

Zoals al zo vaak door velen werd geopperd, is HAARP inderdaad gecreëerd om het weer te controleren, waarbij het een simpele manipulatie is om wervelstormen te maken, tornado’s en zelfs aardbevingen op te wekken (Haïti! HIER) Maar het commentaar van deze overheids-‘dienaar’ laat duidelijk zien, dat het meer de ‘samenzwerings-bedenkers’ zijn, die dichter bij de waarheid zitten, dan al de mensen die vanuit ‘onkunde’ en met ‘cognitieve dissonantie’ deze onderwerpen benaderen..!

 

Een grafisch overzicht van de energetische karakteristiek van de Fukushima-ramp.. Zou dit waar zijn, dan spreken we over een volledig ander scenario dan ons via de MSM wordt voorgehouden..!
Een grafisch overzicht van de energetische karakteristiek van de Fukushima-ramp.. Zou dit waar zijn, dan spreken we over een volledig ander scenario dan ons via de MSM wordt voorgehouden..! Een aardbeving opgewekt met ULF, ultra-low-frequency..?? (kilk voor het hele artikel waarin deze grafiek wordt uitgelegd)

x

Dit is nu feitelijk de eerste maal dat een overheidsmedewerker toegeeft en bevestigd, dat HAARP en het controleren van het weer, niet alleen mogelijk zijn, maar gebruikt zijn en nog steeds als ‘superwapen’ gebruikt worden..!!

In 1997 was er ook al dit bijzonder statement van oud-minister van Defensie William Cohen, die zei: Anderen [terroristen] zijn bezig zelfs met eco-uitvoeringen van terrorisme, waarbij ze in staat zijn zelfs het klimaat te wijzigen, aardbevingen kunnen laten ontstaan, vulkanen kunnen stimuleren uit te barsten, via het gebruik van elektromagnetische golven.. Er zijn dus meer sluwe geesten daarbuiten, die manieren aan het bedenken zijn om terreur over dit land en andere landen te laten neerdalen.. Het is écht en daarom moeten we onze inspanningen (contra-terrorisme) intensiveren.”

De vraag is dus of we nog kunnen spreken over conspiracy of samenzweringstheorieën, als zelfs overheids-officials toegeven dat het waar is..?!

x

* * *

 

 

40 gedachten over “Chemtrails en HAARP, eerst ‘conspiracy’, nu officieel ‘beleid’..!!

 1. Eerst conspiracy, nu beleid.. nee, het was altijd beleid maar het was te vroeg uitgelekt en dan noemt de boef het conspiracy.

  Controlling the weather by 2025, dat is een document gewoon te vinden op de website van de us. Ook staat het op Dane zijn website ergens links onderin.

  Ga eens na wat een slecht mens zou kunnen doen als je controle hebt over het weer..
  Ultieme macht. Brrrrrrrrr

  1. je kan natuurlijk ook zo,n vliegtuig uit de lucht schieten he .die boven onze hoofden vliegt en ons aan het vergiftigen is ??die vliegeniers zijn geen haar beter dan die opdracht gevers .

  2. Garriet
   dat lijkt mij geen goede oplossing,
   wellicht is het wel een oplossing om ze aan de grond te houden alleen niemand weet waar ze vandaan komen, vooralsnog. Althans wij het volk weten dat niet, ik neem toch aan dat de overheid vluchten toestemming moet geven?
   Maar goed eerst maar eens de mensen omhoog laten kijken en uitleggen wat daar nu gaande is…

 2. Haha controlling the weather…hoe dom kunnen ze zijn. Al zouden we Goddelijk zijn dan nog zouden we met onze beste bedoelingen het weer niet kunnen controleren. Moeder Aarde gaat gewoon door en veel geluk om daar meer dan een prikje aan uit te delen want hetgeen men over het hoofd ziet is dat de Zon het weer hier vooral bestuurt en wie is zo hoogmoedig om te denken dat men de zon kan controleren? Meer info waar geen speld is tussen te krijgen…

  http://www.youtube.com/watch?v=bJ55koi7vaA

  1. Tja Allaya van zulke info gaat je hersenschorsstam nogal behoorlijk van roken. Maar jij liever dan ik zie graag ander soort rook uit een pijpje komen.

  2. Wie ben jij om te zeggen dat het niet klopt!!! Ik heb uren aan research gedaan en jouw comment is volstrekt bullshit, niemand zegt dat de zon hecontroleerd wordt alleen jij trekt die domme conclusie…lees eerst doe research voordat je shit komt zeggen… Ben normaal niet zo maar jouw schaapcomment laat me geen andere keus…typrs zoals als jouw schijten 7 kleuren wanneer je het wel gaat geloven #WateenBalhaar!!!

  3. HC doe eens even normaal en kijk eens verder dan je neus lang is. Luister eens even naar die lezing vooraleer je anderen komt beschuldigen van onwetendheid want dan ben je het zelf nog. De Zon is en blijft de hoofdfactor hier van het weer. Er zijn er zelfs die door middel van de activiteit en aantal zonnevlekken van de zon het weer beter kunnen voorspellen dan onze weerdeskundigen.

   ps. Kom de volgende keer met onderbouwing of anders schrijf je maar tegen jezelf!

  4. Wauw, HC247, met zulke argumenten ben ik helemaal om hoor! En ook zo goed onderbouwd. Tjaaaaa, die “broodje aap” toch, hoe kómtie erbij….

   Doe eens een link naar het resultaat van jouw research?

  5. wat een meneertje ongeloof is dit zeg .ik hoop dat dit piemeltje ooit nog eens wakker wordt misschien piept hij dan wel anders .slaaplekker of wordt eens wakker meneertje ongeloof

  6. B.aap en Dianthus.
   Jullie presenteren deze link als bewijs voor wat eigenlijk?
   de zon wordt juist tegen gehouden door de kunstmatige bewolking.

   Tevens proberen jullie de discussie te ontkrachten met de Piers Corbyn link. Is die heilig en zaligmakend genoeg om deze mensen af te blaffen die ontdaan zijn door het bestaan van chemtrails? Nee niets is minder waar. Deze link heeft niets te maken met chemtrails, maar met het kunnen voorspellen van het weer op lange termijnen. En de invloed van de zon en de maan en magnetische velden op de aarde.
   Uiteraard is die er. Kijk alleen maar naar eb en vloed.Maar dan nog , houden chemtrails de zon tegen… Deze man pusht een product en dat is een wheather forecast voorspeller SLAT.
   M.A.W. hij heeft iets te verkopen. Tevens is deze man niet open over zijn onderzoek, blijk uit diverse andere links zoals deze:
   http://www.realsceptic.com/2013/10/12/mail-call-corbyn-supporter-speaks/

   Nu even iets over chemtrails graag en los daarvan een beetje meer beleefdheid.

  7. De link van die skeptici die je aanreikt zegt ook alweer alles zeker?

   Maar die linken, niet alleen die van Piers Corbyn want ik heb er nog hier ene paar, die laten wel degelijk zien dan hetgeen de mens wil doen met die chemtrails water naar de zee dragen is. Gelooft u nu waarlijk dat die chemtrails iets uithalen in het grote geheel? De aarde en ook andere planeten in het zonnestelsel, want het is niet alleen de aarde die opwarmt, warmen gewoon nog altijd op hoor maar niets om zo ongerust over te zijn want er zijn ook genoeg tegenspraken. Piers Corbyn legt dan ook goed uit en als je zijn bevinden ‘degelijk’ wilt weerleggen dan hoor ik het graag verder…

   http://www.digibron.nl/search/detail/0134b477bbb61dfcb52cefa0/ook-andere-planeten-warmen-op

   http://www.livescience.com/1349-sun-blamed-warming-earth-worlds.html

   Een paar jaar op de canvas nog een docu gezien waarom ze sproeien en hoe dat dat het zonlicht terug de ruimte in kaatst. Ik beweer niet dat het gezond is en de beste manier is maar om dan maar te blijven beweren dat het is om ons uit te roeien en dat de elite er tussen zit terwijl de elite er zelf onder dient wandelen en dezelfde lucht als ons heeft in te ademen of leven die elitairen op een andere planeet dan de onze? Die aannnames zijn ook maar gewoon pure fantasie en ook onlogisch maar nee hoor men blijft ermee doorgaan zonder een echt degelijk bewijs op 100%. Waar hebben we het dann og over?

   Dus ja zo gek nog niet dat ze proberen de zon tegen te houden. Niet dat het goed is maar de alternatieve berichten vertalen dit zo niet. Die zoeken overal complotten achter en zo worden ook feiten verdraaid.

   En al die conspiracy rondom HAARP wordt volgens mij ook overdreven en wat hebben die mensen dan niet allemaal te koop want dat kan ik ook zeggen?

   https://www.alaskadispatch.com/article/20140409/air-force-predicts-summer-shutdown-powerful-haarp-transmitter-alaska

   http://urubin.com/forums/showthread.php?tid=51627&highlight=haarp

  8. @Dianthus 2.9 Nee u leert het nooit af 🙂 Zelf al het linkje aangeklikt?

 3. Ik overweeg serieus om terug te gaan roken als ik dit lees (hoezo is roken slecht voor je gezondheid bij al die vuiligheid die overheden zelf in de lucht lanceren)…

  Natuurlijk hoopte ik dat ik slechts een complotter oftwel aluhoedje was en dat het “alleen maar” condenssporen waren. Nu zou ik willen dat ik een aluhoedje had om mezelf te beschermen tegen die troep. Om claustrofobie van te krijgen als je die smerige deken van rook de blauwe lucht ziet vertroebelen.

  1. Kijk eens naar die video in het artikel……rechts staat Dr. Rauch 😆

  2. Wahahaha!!! Had ik nog niet opgemerkt, wel erg toevallig… Hmmm, waar rook is, is vuur? Zoiets, coz?

  3. Ik ga zelf een bbq bouwen, Paul, eens kijken wie hier een rookgordijn gaat optrekken 😀

   Wees gerust, ik ga niet echt weer roken, ben er net een dikke 8 jaar vanaf en die vrijheid gun ik mezelf, want een roker is tegenwoordig vogelvrij.

 4. Even nog een klein vervolg… Mijn standpunt na mijn onderzoek, en ik heb het niet over die manipulerende mainstream bullshit, laat duidelijk zien dat wij niet meer dan prikjes kunnen uitdelen aan het weer en dat zal over honderd jaar nog altijd zo zijn wanneer we het bezien in het grote geheel!

  De zon is en blijft de hoofdfactor van het weer hier samen met de aarde. Wij kunnen er wel ‘iets’ aan veranderen maar uiteindelijk zullen we toch ons hoofd dienen te buigen want de aarde zorgt voor evenwicht. Een evenwicht waar men beter vanaf kan blijven of men bijt zichzelf in de eigen staart. Zo simpel is dat!

  Denken dat men al alles kan wil nog niet zeggen dat de praktijk van de natuur daar ook hetzelfde over denkt.

 5. Het bevestigt wat ik al weet. Maar zoveel burgers die dit lezen, wat kunnen we doen???? De weermannen c.q. vrouwen aangeschreven, die doen er niets mee of ontkennen. Regeringen zeggen is ons niets van bekend. Ik als simpele burger kan niets doen. Journalisten moeten dit oppikken. Een regeringsambtenaar moet dit lezen en wakker worden. Chemtrails bestaan, helaas is het de zure waarheid.

  1. Klopt Leonora,
   heb ik ook gedaan. Ze willen of mogen er niets van zeggen (het blijven vliegtuigstrepen). De foto’s die ik opstuur met chemtrails, worden niet getoond! Intussen kloppen vaak de computerberekeningen niet en zetten ze zichzelf een beetje voor schut (omdat het weer totaal niet klopt met hun voorspelling). Hoe zou dat toch komen?

  1. Brood en spelen… En naar wie reageer je met je niet werkende link?
   Wie moet nu wakker zijn?

  2. Broodje aap blijkt U zelf te zijn.

   ik speel geen spelletje.. u wel..broodje aap..of Sophie of????
   Gaat u hier ook doen wat ik zojuist op bovendien gelezen heb?
   Daar bent u door de mand gevallen he?

  3. Even ter verduidelijking klopt dat niet en heb zojuist me beklaag gedaan aan de moderator daar. Zit volgens mij ook partij te kiezen en maar met de natte vinger te wijzen.

  4. Een moderator die partij kiest? Dat geloof ik niet :-). Zou die ook berichten censureren die niet in zijn denkkader passen?

 6. beste Quido,
  geen wonder dat velen die Ami’s niet als vrienden beschouwen.
  de verlaging van de “schumann-frequentie” is ook het gevolg van al dat gemanipuleer.
  Maar daar kunnen we nog wel voor compenseren.
  PGJ

 7. Hetgeen David Walker, de vice-secretaris van de luchtmacht in de VS, heeft vermeld is helemaal niks nieuws. Het staat ook gewoon al lang op Wikipedia te lezen: HAARP is ontwikkeld om de ionosfeer te manipuleren. Dat is dus nooit een geheim geweest. Er wordt hier helemaal niks “schoorvoetend toegegeven” over HAARP. Maar het artikel hierboven interpreteert dit verkeerdelijk als: “HAARP inderdaad gecreëerd om het weer te controleren”. Nee, dat zei hij dus niet. Hij zei dus dat het dient om de ionosfeer te manipuleren. Het manipuleren van de ionosfeer (85-600 km boven de grond) is iets helemaal anders dan het weer beïnvloeden (dat op 0-25 km hoogte gebeurd). Dit verband tussen HAARP en het weer wordt enkel gemaakt in de hoofden van zij die er van overtuigd zijn dat er “samenzweringstheorieën” moeten zijn, o.a. door de woorden van Dr Walker te misinterpreteren. Het artikel heeft het over “cognitieve dissonantie” en “onkunde” van diegenen die geen verband tussen HAARP en controle van het weer erkennen, maar ik heb toch eerder de indruk dat er hier “cognitieve dissonantie” gebaseerd op “onkunde” is bij de complot-denkers, en bovendien ook een gebrek aan logisch redeneervermogen (de ‘non-sequitur’ redeneerfout).

 8. Please stop changing our weather patterns with harrp. Stop playing god it will destroy our beautiful world and I have noticed already changes which is not good. Does money mean everything NO so please stop

  1. en met wat voor geconfisqueerde achtergehouden aetherische plasma Tesla speeltjes zijn de schaduw leidertjes ongevraagd aan het schuiven boven onze hoofden en onder daarde van de oceanen, over Putin die zich onlangs te barsten is geschrokken, en Japan dat zich wegens bovenhandse bubble bescherming nog net boven de water lijn bevindt, en belangrijker; waarom wij 99% lammeren ons sinds honderd duizenden jaren ‘vrijwillig’ laten koeioneren door een handjevol aanstellerige bijbelse decadente tirannen families. Advies; beluister met koptelefoon en hand aan de volume knop, mijn geliefde maar ietwat luidruchtige audio nitwit space tante tantra kip anu nano nano Kerry intermezzo’s terugdraaien en soft onderdrukte landlijn Simon phone signaal per keer per uitlating opdraaien… het is te doen op die manier. Moraal van het verhaal; Simon adviseert om ons naar schatting 25% enigszins voorgelichte voorbereiden met enige coulance te ontfermen over de onwetenden, de onbenullen, de galaxy history analfabeten, die het de komende tijd extra moeilijk gaan krijgen;

   PROJECT CAMELOT : SIMON PARKES RE THE GLOBAL PLAYING FIELD
   http://www.youtube.com/watch?v=NiwQf0d0QMU

   http://www.encyclo.nl/begrip/intermezzo

   http://www.encyclo.nl/begrip/confisqueren

 9. Onze planeet als patient

  Stel je eens voor dat er mensen zijn die denken dat de aarde kanker heeft.
  Niet zo’n vreemde gedachte. Wubbo Ockels was hiervan overtuigd toen hij zelf kanker had gekregen.
  Dit was zijn laatste boodschap aan de mensheid: “Ik heb kanker en de aarde heeft ook kanker. Ik heb dat vanuit de ruimte gezien.”
  Zijn interpretatie van de situatie zal zeer waarschijnlijk gekleurd zijn door zijn eigen toestand. Mensen die volledig gezond zijn, zullen dit niet zo snel denken.

  De aarde heeft problemen door het gedrag van de mens.
  Maar wie bepaalt of de aarde kanker heeft, of hooguit koorts heeft? Of wellicht een aantal allergische reacties. Niemand weet hoe ernstig de situatie van de aarde is.
  Ondanks dat we dat niet weten, wordt er door klimaat wetenschappers talloze oplossingen aangedragen om de aarde van de ondergang te redden (die helaas al van kracht zijn, maar dat is controversieel). Volgens hen heeft de wereld kanker en is het tijd om de laatste dingen te proberen om te voorkomen dat de aarde niet binnen een aantal decennia verdwijnt. Zij zijn op het punt gekomen van chemotherapie voor de aarde.

  Feit is, dat we als mens nog nooit eerder de aarde van kanker hebben genezen. We weten niet eens hoe ernstig de gezondheidstoestand van de aarde is.
  Mogelijk is het allemaal minder ernstig dan we denken.
  En als het al zo ernstig is als een aantal klimaat wetenschappers denken, wie zegt dan dat genezing zal komen door toepassen van dezelfde methodes (symptoombestrijding) als we bij mensen doen?
  De gangbare manier van genezen kan voordelen hebben in accute gevallen en dat is mooi aan de mainstream gezondheidszorg, maar volledige gezondheid wordt er niet door bereikt. Dat kan alleen ontstaan door een gezonde levens-stijl van de mens.

  Deze uitleg is wat mij betreft, de meest duidelijke en toegankelijke uitleg om dit onderwerp bespreekbaar te maken.
  Willen we de aarde kunstmatig in leven proberen te houden door chemotherapie, met tegelijk in stand houden van onze huidige vervuilende activiteiten? Of gaan we voor een holistische benadering waarbij we ons gedrag als mens afstemmen op wat de aarde nodig heeft?

  Dit zou de vraag moeten zijn die ieder mens voor zich moet stellen.
  Al het andere leidt hier de aandacht van af. Er zijn meerdere aspecten aan dit verhaal, maar hier draait het in de kern om.

  Mensen zullen in toenemende mate ziek gaan worden door de steeds zwaarder wordende belasting op de aarde en op de mens.
  Dit is een kans voor ieder van ons om te bepalen welke manier van genezen echte gezondheid kan verzorgen. De mainstream gezondheidszorg of gezonde levens-stijl.
  De mens kan veel meer dan hij denkt. Zelfs in zeer giftige milieu’s houdt de mens het nog vol als hij een levens-stijl aanhoudt die natuurgetrouw is.

  De mensen die hun gezondheid terug gaan krijgen door hun leven om te gooien zullen begrijpen dat dit ook is wat nodig is om de aarde gezond te maken.
  Door hun eigen ervaringen in hun zoektocht naar gezondheid zullen ze gaan begrijpen hoe het leven op aarde werkt.

  De anderen zullen verkommeren in ziekte.
  Zo zullen we waarschijnlijk eerst door een hele toestand van natuurgeweld moeten gaan, alvorens er inzicht ontstaat.
  Maar in de tussentijd is alles er nog in de natuur. Ook nu nog is de aarde een prachtige plek om op te leven. En net als iemand met kanker of koorts kan de aarde genezen worden.

  Samenvattend:
  – We weten niet hoe erg de aarde er aan toe is
  – Als het zo erg is als bepaalde mensen denken, wie zegt dat geo-engineering de oplossing is?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.