Advertentie

Hoe Windows 10 je bespioneert 2.0..


 

CREEPY Bill Gates slaat weer toe:

Windows10 luistert stiekem mee en..
neemt je toetsaanslagen op met verborgen keylogger
om deze vervolgens
naar Microsoft te uploaden..!

Hoe Windows 10 je bespioneert 2.0..

 2021 © Natural News/Ethan Huff | deze versie WantToKnow.nl/be
2021  Ned. vertaling: Frank Bleeker
 x

Hoe is het mogelijk zul je je afvragen.. Verborgen in de software van het Windows 10-besturingssysteem van Microsoft is een keylogger-spywaremodule ingebouwd, die de toetsaanslagen en stemmen van gebruikers registreert en deze privégegevens rechtstreeks naar ’het moederschip’ verzendt. Een andere griezelige ‘functie’ van een softwareplatform dat oorspronkelijk was ontworpen door miljardair-eugeneticus Bill Gates, de Windows 10-keylogger-add-on, was zogenaamd ‘bedoeld voor testen, niet voor dagelijks gebruik’. En toch is het ‘t laatste geworden, hoewel de meeste gebruikers geen idee hebben dat het bestaat.

Microsoft gaf met tegenzin toe, toen er in 2015, bij het uitkomen van Windows 10, op werd gewezen. dat er ‘spraakinformatie verzamelt kan worden’ en ook ‘getypte tekens’ van gebruikers, zonder hun medeweten en zonder dat zij daarvoor expliciet of uitdrukkelijke toestemming geven. We weten nu dat het in Washington gevestigde bedrijf precies dat doet. Lincoln Spector is redacteur van het toonaangevende computerblad ‘PC World’, en zei over deze ontdekking.

Ik zei in 2015, dat ik ten zeerste betwijfel of de ergste spywarefuncties in het eindproduct zullen blijven. Maar ik had het mis. De sectie ‘Veel gestelde vragen over spraak, handschrift, typen en privacy’ van Windows 10 geeft toe dat wanneer een gebruiker met een Windows-apparaat communiceert door ’te spreken, te schrijven (handgeschreven) of te typen, Microsoft spraak-, handgeschreven- en getypte gegevens verzamelt, inclusief informatie over uw agenda en personen (ook bekend als contacten) …”

De privacyverklaring van Microsoft herhaalt dit, hoewel het allerlei andere informatie bevat in de vorm van 17.000 woorden die wat extra tijd en moeite kost om volledig door te lezen. Meer gerelateerd nieuws over de technische inbreuk op persoonlijke privacy is te vinden op Surveillance.news (HIER).

Microsoft: ook schuldig aan verraad met China..
Het goede nieuws is dat de keylogging-functie van Windows 10 kan worden uitgeschakeld, zo lijkt het althans. Door op ‘Instellingen’ in het linkerdeelvenster van het Start-menu te klikken, gevolgd door op de Privacy-knop te klikken, zal een Windows 10-gebruiker een keuzevak vinden om het uit te schakelen – helemaal onderaan natuurlijk. Lincoln Spector legt uit:

“Eenmaal in ‘Privacy’, ga je naar het gedeelte ‘Algemeen’ en schakel uit: ‘Stuur Microsoft informatie over hoe ik schrijf om ons te helpen typen en schrijven in de toekomst te verbeteren’  Onderzoek terwijl je daar bent de andere opties en bedenk of er hier nog iets is dat je misschien wilt wijzigen.”

Als u wilt voorkomen dat Windows 10 uw spraak verzamelt, moet je ook naar het gedeelte Spraak, handschrift en typen gaan en klikken op ‘Kennismaken met mij stoppen’. Ditzelfde gebied bevat opties om te voorkomen dat Microsoft gegevens verzamelt van uw camera, microfoon, contacten en agenda.

“Ik wou dat ik die mogelijkheid ook had in Android”, merkt Spector op. Hetgeen suggereert dat smartphones vatbaar zijn voor soortgelijke spionage. zonder de optie om het uit te schakelen. Het is belangrijk op te merken dat Microsoft een nauwe bondgenoot is van communistisch China en heeft samengewerkt met Huawei, het communistische Chinese bedrijf dat president Donald Trump door middel van een speciale ‘executive order’ (uitvoerend bevel) uit de Verenigde Staten had verbannen. (HIER)

Zoals we meldden, werkt Huawei nauw samen met de Chinese Communistische Partij (CCP) om mensen te bespioneren door middel van technologie en kunstmatige intelligentie (AI). Het bedrijf wordt ook onderzocht, of was, vanwege zijn deelname aan de nucleaire wapenovereenkomst met Iran. “Ik zou willen dat ik die mogelijkheid had in Android”, merkt Spector op, wat suggereert dat smartphones vatbaar zijn voor soortgelijke spionage zonder de optie om het uit te schakelen.

Het is belangrijk op te merken dat Microsoft een nauwe bondgenoot is van het communistische China en heeft samengewerkt met Huawei, het communistische Chinese bedrijf dat president Donald Trump door middel van een uitvoerend bevel uit de Verenigde Staten heeft verbannen.

Zoals gemeld, werkt Huawei nauw samen met de Chinese Communistische Partij (CCP) om mensen te bespioneren door middel van technologie en kunstmatige intelligentie (AI). Het bedrijf wordt of werd, ook onderzocht vanwege zijn deelname aan de nucleaire wapenovereenkomst met Iran. Microsoft stopte tijdelijk zijn samenwerking met Huawei, nadat Trumps uitvoeringsbesluit was ondertekend, maar het bedrijf besloot later zijn bestaande voorraad Huawei-laptops in Microsoft-winkels te blijven verkopen.

De officiële Microsoft-website verkondigt met trots dat het bedrijf zijn partnerschap met het communistische China en verschillende communistische Chinese bedrijven enorm waardeert. Microsoft heeft ook gepocht dat het een van de belangrijkste bedrijven is die verantwoordelijk zijn voor ‘het hervormen van de Chinese economie’. Ondertussen implementeert Microsoft stilletjes spionagetechnologieën zoals deze, die zelfs de meest radicale Chinese communist zouden doen blozen van jaloezie. De MS-website legt uit:

“Tegenwoordig bevindt onze meest complete dochteronderneming en grootste R & D-centrum buiten de Verenigde Staten zich in China. Microsoft heeft een robuust partnerecosysteem met zo’n 17.000 partners. Voor elke RMB (Chinese munt) die Microsoft in China verdient, verdienen Microsoft-partners er 16.”

 

Bronnen o.a.:

PCWorld.com

NaturalNews.com

 

3 gedachten over “Hoe Windows 10 je bespioneert 2.0..

 1. Dat is ook precies de reden dat ik ben over gegaan naar Linux. Toegegeven, het heeft een beetje een leercurve, maar als je het eenmaal gewend bent…

  1. SteefenJo
   Waar u het over heeft is een bedrijf uit Hengelo waarschijnlijk of een ander adres wat met hen in verband staat.Wanneer u een beetje rond surft op internet (wat ik heb gedaan) dan komt naar voren dat Google één van hun beste klanten zou zijn.Dat roept toch twijfel op en mogelijk is meer onderzoek nodig. Overal ziet iemand die een beetje onderzoekt dat we NU AL in Nederland op meerdere manieren bespioneerd worden.Lantaarnpalen in Lombardijen,digitaal,BOA’s zijn de ogen en oren van de overheden en gisteren las ik dat de politie hulp vraagt om ik meen “patserboten” op te sporen en ging via de GSM watersporters vragen om verdachte zaken bij hen te melden.
   https://www.vpngids.nl/nieuws/gemeenteraad-delft-stopt-met-whatsapp/ Zij stappen over naar “Bill Gates” dus dat is van de regen in de drup ook al lijkt het op TV heel anders.
   Gisteren HOORDE ik van een kennis dat wanneer men nu een nieuw abonnement afsluit voor de mobiele telefoon dat ALLEEN ZOU KUNNEN ALS MEN 5G op het apparaatje accepteert,doet of wil men dat niet dan ook GEEN abonnement.(Nogmaals of het waar is of niet dat is wat ik hoorde).Mogelijk werken die lantaarnpalen op 5G waar ook de hulpdiensten op zitten (wat naar voren kwam toen masten in brand werden gestoken en de media daar over berichtte) De hulpdiensten zouden onbereikbaar zijn door die branden.Vele instanties die ons moeten beschermen doen dat niet zoals bv ook de NVWA.
   Voedsel wat goed is wordt nu ineens als slecht beschreven en troep wordt zelfs door bv partij van de dieren aangeprezen (u weet wel de partij die gelobbyd heeft voor het afmaken van (nertsen) dieren).Sinds het begin der tijden leven mensen van de natuur en ook van vis en vlees en al eeuwen heeft dat mensen in leven gehouden en nu zou het NIET GOED ZIJN?. Nee ook zij willen rotzooi uit de supermarkt waar van alles en nog wat over of in eten zit.Gisteren zag ik op TV een programma waarin vlees uit de supermarkten (die als culinair) werden omschreven werd onderzocht en toen kwam naar voren dat mensen duur betalen voor water met…..erin in vlees geïnjecteerd.Nee een gezond stukje vlees of groenten,aardappels haal je bij mensen die NIET KNOEIEN met voedsel zoals de slager en boeren die ook vaak echt gezond melk of fruitsap/jam verkopen.We leven nu al in een soort China alleen velen hebben dat nog niet in de gaten.Een computer zonder dat een tech reus invloed heeft bestaat niet ook al stel je hem zelf samen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.