Advertentie

Van Windows-Bill naar Kill-Bill..?


x

Van Windows-Bill naar Kill-Bill..?

2012 © WantToKnow.nl via HangTheBankers

x

Het lijkt erop dat het poliovaccin het ‘wapen’ aan het worden is van de ‘New World Order’, omdat dit vaccin het zo ‘geweldig’ gedaan heeft in de afgelopen jaren. Vanaf de jaren 1950 werden er in de VS vaccinatiecampagnes tegen polio geïntroduceerd en losgelaten op een onvoorbereide bevolking. Met het poliovaccin werd tegelijkertijd het SV40-kankervirus ingespoten..! Daarmee is het poliovaccin een van de meest favoriete wapens geworden van de aanhangers van de eugenica, met de bedoeling om de hele wereldbevolking uiteindelijk te controleren, gevangen te zetten en om te brengen..  

Vandaag de dag zijn het Bill en Melinda Gates die de dans leiden om ‘de vaccineer de planeet’-campagne kracht bij te zetten. Bill raakt maar niet uitgepraat over zijn ‘roeping’, over het nobele streven van zijn vrouw en hij om de wereld te redden. Ze komen op de proppen met een krachtigere versie van het levende orale poliovirus vaccin (OPV). En geloof het of niet: dit is hetzelfde poliovaccin dat in Canada en de VS werd gebanned, nadat veel gevallen van polio-infecties werden geconstateerd. Volgens het ‘Salem News reports’  is het nieuwe poliovaccin twee keer zo sterk als het originele vaccin, waarbij het aantal gevallen van verlamming als volgt werd gerapporteerd: ‘In 2011 werden er nog eens 47.500 NIEUWE gevallen van NPAFD  (non-polio acute flaccid paralysis) waargenomen. Klinisch niet te onderscheiden van verlamming veroorzaakt door polio, maar wel 2x zo dodelijk. Er werd een direct proportioneel verband aangetoond met de orale poliovaccins die waren toegediend. Omdat deze data werden verkregen binnen het ‘poliobewakingssysteem’, werd deze zaak niet verder onderzocht.’

Mocht je het verhaal over de bedoelingen van Bill en Melinda Gates een beetje onwaarschijnlijk vinden, dan raden we je aan even te kijken naar dit 3 minuten-durende filmpje over de versprekingen van Bill Gates, bijvoorbeeld tijdens zijn TED-talks-presentatie, waarin hij het terugdringen van de CO2-niveau’s op Aarde, koppelt aan de hoeveelheid mensen die op Aarde leven. Een van de ‘oplossingen’ voor reductie is ‘dus’ (volgens Bill) de ‘ontwikkeling van nieuwe vaccins’…?!?!

 

Bill Gates doet het voor de ogen van de wereldpers nog één keer voor. Hoe een in de VS en Canada verboden oraal-poliovaccin wél in India toegediend kan worden. (Klik voor artikel)

Het Amerikaanse CDC, het Centrum voor Disease Control & Prevention, verklaart dat in de jaren 1980 -1999 162 gevallen van polioverlamming waren gerapporteerd, waarvan 154 gerelateerd werden aan het oraal toegediende poliovaccin (VAP: vaccine-associated paralytic polio). Je komt hier feitelijk nooit achter wanneer je je door de overheid gecontroleerde media-bliztkrieg moet worstelen, waarbij ze het bijvoorbeeld hebben gemunt op de niet-gevaccineerde Amish-community, waar ‘uitbraken van polio’ zouden zijn. (Natuurlijk omdat deze mensen zich niet laten vaccineren, dienen ze in een kwaad daglicht te worden geplaatst..)

Wanneer er sprake is van een uitbraak van polio, gaan wij er nog steeds van uit dat een hele gemeenschap in quarantine zou moeten, maar een uitbraak gaat meestal uit van een paar mensen. Kijk maar eens naar de ‘uitbraak’ van polio in Augustus 2005 in Minnesota.  De media valt de Amish-communities hard aan, terwijl ze volledig de uitbraak van polio negeren, die het gevolg is van verspreiding van polio door gevaccineerde kinderen, waarbij een ongevaccineerd kind  werd aangestoken door een gevaccineerd kind. Wanneer kinderen een orale dosis poliovirusvaccin krijgen toegediend, blijf dit maar liefst 2 maanden ná deze orale vaccinatie in hun systeem rondzwerven, hetgeen in de ontlasting bijvoorbeeld is aan te tonen.

Wees ervan overtuigd dat de NWO volledig op stoom is, met opnieuw deze 47500 gevallen van polio via de orale poliovaccinatie. De poliodivisie van het militair-industrieel, farmaceutisch, media-onderwijscomplex kan gerust zijn. Zodat ze meer te weten komen over de praktische eugenica, waarbij vaccins worden gebruikt om de wereldbevolking te ‘beperken’, onderwijl iedereen die als tegenstander op hun weg komt, mentaal aan te vallen en diens imago te verminken. Zoals dat bijvoorbeeld bij de inmiddels gerehabiliteerde Dr. Andrew Wakefield en zijn partner het geval was. (HIER)

Voor het hele verhaal in beeld en geluid, kijk naar deze video:

8 gedachten over “Van Windows-Bill naar Kill-Bill..?

 1. Ik krijg de indruk dat die 47.500 polioslachtoffertjes ALLEEN al in India zijn te betreuren ! En in de rest van de wereld dan ? Hier zou toch GROOT ALARM moeten worden gegeven ???

  “In 2011, there were an extra 47500 new cases of NPAFP [in India]. Clinically indistinguishable from polio paralysis but twice as deadly, the incidence of NPAFP was directly proportional to doses of oral polio received.”

  Read more: http://digitaljournal.com/article/323371#ixzz1vac7DRKo

  1. Ja inderdaad Ellen, GROOT ALARM! Ik word misselijk van die Bill Gates. Hij geeft het hier dus gewoon toe dat de wereldbevolking moet inkrimpen met behulp van vaccins! En het bewijs ligt er..hoe klaag je zo iemand aan?

  2. Gewoon het verhaal verder brengen. Keep an eye on that man..!

 2. Polio komt uit Staphorst.

  2e WO

  Mensen uit staphorst werkweigering. NSB-ers hadden een lul-verhaal nodig om ze rechtop te laten lopen: Een Polio-Vaccin!
  Alle Staphorsters werden door een angst-verhaaltje van een stel NSB-ers weer Arbeit-Fahig GeMacht.
  Uw kosmisch waarnemer vanuit Meppel staat klaar om een enorme WebSite te Lanceren en Den Haag te BeVrijden van het Fascistoide Kader van de Corrupte Boekhouders.

  Het internationaal Strafrecht was hetgeen ze hadden omsingeld.
  We zijn op 12-9-12 klaar in Den Haag om Nederland weer terug te geven aan de inwoners en het internationaal strafrecht (gesitueerd op souverein Nederlands Grondgebied) weer terug te geven aan de wereld. Bush-Bush, Poetin & Bouters zijn van harte welkom in het najaar in Den haag om in een hersteld tribunaal herstelde rechtspraak te ondergaan.
  Yge Visser is uw schaakgrootmeester die iedereen oproept om klaar te staan voor de final countdown !

 3. Vlak meneer Bono niet uit die met zijn U2 wazigesongtexts een gigavermogen heeft opgebouwd en nu samen met KillBillemaatje de wereld probeert te ‘verbeteren’ , uiteraard gezien door zijn oranje billenglazen .

 4. Yge Visser staat op het punt zichzelf te blokkeren, door zijn volledige ‘off topic’ reacties. Ze zijn allemaal weggehaald. Een ‘waarschuwing’ gewoon maar even om niet voorgoed geblokt te worden.. Suits you! Sorry maar dit moest ff!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.