Advertentie

“Vaccin gekregen en ik voel me prima”…!


X
X

Mensen zeggen:
‘Ik heb mijn vaccin gehad en voel me prima.’

2021 © Dolores Cahill | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Porfessor dr. Dolores Cahill

Dit is de ongeschoolde en onwetende verdediging van iedereen die het vaccin heeft genomen en dit gebruikt als bewijs dat het vaccin werkt, wanneer ze geconfronteerd worden met iedereen die het vaccin in twijfel trekt. Als dat je verdediging is, dan heb je naar geen woord geluisterd van wat iemand heeft gezegd, inclusief de wetenschap zelf. Het is een mRNA vaccin. Innovatief medicijn. Volledig ongetest. Anders dan enig ander vaccin. In feite, stapt het uit de geneeskunde en stevig in de genetica. Laat me het uitleggen.

Wat is RNA? RNA is Ribonucleïnezuur. En als je echt naar school bent geweest, heb je natuurlijk gehoord van DNA. Dat is een afkorting van DesoxyriboNucleïneZuur. En als je iets moet weten over DNA, is het feit, dat het de genetische opmaak van elk organisme bevat. Met andere woorden, het is de unieke kern van wie je verwezenlijkt in deze wereld.

Beide stoffen/verbindingen (RNA en DNA) lijken erg op elkaar, maar hebben ook hun verschillen. Maar het is veel belangrijker, we het eens over hun functies in het menselijk lichaam te hebben. DNA repliceert en slaat genetische informatie op. Het is een blauwdruk (de kern van) voor alle genetische informatie in een organisme. RNA zet de die genetische informatie in het DNA om, in een bruikbaar formaat om eiwitten te bouwen, en verplaatst deze informatie vervolgens naar ribosomale eiwitfabrieken.

Het mRNA-vaccin bevat de letter ‘m’ die staat voor messenger. Dat mRNA is dus een kunstmatige/synthetische ‘boodschapper’ een RNA-streng, die de genetische informatie in het DNA omzet. Het DNA gaat dus -na het toegediend krijgen van mRNA- iets ánders doen, dan het DNA dient te doen. Nu hebben ze u verteld dat dit wordt gedaan, om eiwitten te produceren die het immuunsysteem te versterken, zódanig dat het Covid-virus wordt bestreden. MAAR, als je écht naar het grotere plaatje hier kijkt, zou het jou behoorlijk gevoelloos kunnen maken, om de potentiële realiteit van de situatie te begrijpen.

Als je het vaccin al toegediend hebt gekregen,
dan kun je er zeker van zijn,
dat jouw DNA nu aan het veranderen is.
Heb je enig idee van de implicaties daarvan?

JOUW GENETISCHE OPMAAK IS AAN HET MUTEREN!!
Jij werd/wordt onder extreme druk gezet, om een stof in te nemen die uw genetische opmaak verandert, en dat allemaal vanwege een virus dat niet meer gevaar vormt, dan een dodelijk percentage van 0,03% manifesteren. Een virus dat oprecht parallel loopt met de griep (die op mysterieuze wijze is verdwenen sinds de komst van Covid). Om nog maar te zwijgen van het feit dat de FDA dit ‘vaccin’ nog niet heeft goedgekeurd als een legitiem vaccin, maar het alleen heeft goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties als EXPERIMENTEEL VACCIN. Het is dus niet volledig goedgekeurd én het is feitelijk geen vaccin, maar een mRNA-gereedschap..

Dit betekent dus heel simpel dat het op jou wordt getest!
De meeste ‘vaccin’-bedrijven, farmaceutische INDUSTRIEËN,  noemen dit niet eens een vaccin, maar een ‘besturingssysteem’. Dekken ze zich dan in, door de waarheid te vertellen, nu al..?  Ik neem aan dat meneer Bill Gates het graag zo noemt! Als je zo onwetend bent om mij te vertellen dat ik egoïstisch genoeg ben om te willen dat mijn DNA intact blijft, ten koste van iemands leven, die al onderliggende aandoeningen heeft en waarschijnlijk zou zijn gestorven aan de griep of een andere kwaal, als gevolg van zijn eigen falende immuunsysteem, dan bent u volslagen krankzinnig.

Ik zie mensen zeggen: “Als het de enige manier is om weer normaal te worden, dan doe ik het”. Daarover ben ik gewoon verbijsterd. Want deze mensen zijn meer dan bereid om het risico te nemen, dat wat het weefsel van wat HUN ‘leven’ is, HET LEVEN is, te veranderen, alleen maar om ‘hun leven terug te krijgen’? Als je denkt dat ik onzin praat, dan ben je nog gekker. Ga dan en neem het vaccin, het is jouw vrije keus. Hopelijk hoef je geen spijt te hebben van je beslissing, mocht het zover komen. De achtergronden van mijn informatie is gemakkelijk beschikbaar voor je om na te lezen. Als je onwetend genoeg bent om je mouwen op te stropen met je ogen volledig dicht, dan heb je misschien geen idee wat de betekenis van ‘leven’ eigenlijk is, en jaag je -met alle oprechte bedoelingen- een complete fantasie na.

 

Jij denkt dat het gaat om het redden van levens? Je denkt ook dat het allemaal zo duidelijk is als ‘leven of dood.’ Dat is het niet. Het is niet sterven door een vaccin waar ik bang voor ben. Het is leven met de mogelijke lange termijn effecten. In tegenstelling tot de 99,97% overlevingskans die de effecten van Covid na een week zullen merken. Dus je hebt het vaccin genomen en bent niet gestorven. Geweldig nieuws. Ik heb het vaccin niet genomen en ik ben ook niet gestorven!
Laten we dit over een paar jaar weer oppakken, als ik nog mens ben… God weet wat je bent.

* * *

MEER LEZEN?
Klik op deze illustratie voor het Engelstalige artikel

8 gedachten over ““Vaccin gekregen en ik voel me prima”…!

 1. Een analyse van de website van Jim Stone, ik geef het echter met het nodige voorbehoud : http://82.221.129.208/.up9.html
  met citaat : “RED ALERT: THE MOST TERRIFYING COVID VAX BUST, AND THE MOST TERRIFYING BUST EVER DONE, PERIOD. ONE LINE EXPLANATION: The Covid vax programs your body to produce a spike protein, which just so happens to be the prion for mad cow disease. It was a trap. The entire Covid ruse was a con job to get people to accept a shot that would cause their body to manufacture the prions. The Americans who got the shot will die from this or become non- functional in about a year. And they intend to blame Trump for it. Watch this hour and a half long Alex vid NOW. He cuts to the chase right in the beginning, this video is not some guy wasting an hour to say a sentence of relevant stuff. A white hat got all the elite documents with regard to the entire COVID plot and handed them to Alex Jones. HERE IS THE COVID GAME PLAN: We all know the “covid vax” re-programs your DNA to produce a spike protein that’s supposed to fight “covid”. Alex got the real dirt on this, and the spike protein your body is actually programmed to produce is the prion that causes Crutzfeld Jacobs disease – otherwise known as “Mad Cow disease”. Once you get the shot, you’re a goner, you might as well just sit down and eat 10 mad cows.” (=einde citaat).
  Het voormelde sluit echter wel aan bij de volgende bron :
  https://www.henrymakow.com/2021/04/%20Environmentalism-is-Euphemism-for-Genocide.html?_ga=2.119759496.1809318617.1617636923-1177175137.1617543227
  met citaat : “Genocide is a Keystone of Globalism COVID VACCINES ARE WEAPONS OF MASS DESTRUCTION & COULD WIPE OUT THE HUMAN RACE (DR VERNON COLEMAN) – Former Pfizer VP says experimental Covid-19 vaccines could be “used for massive-scale depopulation” (=einde citaat).
  De obsessie en zelfs razernij waarmee men deze vaccinaties wil doordrijven, zijn dan ook meer dan verdacht, wetende dat imo de gezondheid van de bevolking het minste van de zorgen is van de overheid. Ik vermoed dan ook dat er nog heel wat lijken uit de kast zullen vallen, letterlijk en figuurlijk.

 2. Zojuist zag ik voorbij komen dat Prins Philip op 99-jarige leeftijd is gestorven. De wereld zal hem niet missen. Wel heeft hij nu eindelijk de kans/mogelijkheid om als virus terug te keren en Bill Gates en de rest van die eugenetische geesteszieken bijstaan in hun agenda.

  1. Tja, say no more..!! Een letterlijk veelzeggende uitspraak, die VOLLEDIG past op de uitspraken van de wereld-elite, die ik lieve als wereld-schorriemorrie betitel. Kijk HIER voor een niet volledig overzicht van dit verhaal.

 3. Philip zei “Ik heb een vaccin gekregen en voel mij prima”, enkele weken geleden…
  Mocht hij als covid-19 terug komen zou hij véél minder lang te leven hebben.

 4. Eerst als hele straten ontvolkt zijn door vaccinatie doden zal men ons wappies geloven.
  Nog worden mensen boos als je zonder muilkorf loopt.
  Niets zeggen is geen optie .
  Eeuwig en altijd woorden, strijd, twistgesprekken, dat houdt geen mens vol.
  Dat mensen me met de nek aankijken doet me allang niets meer.
  Maar dat mensen die ik als verstandig inschatte,toch een spuit haalden.
  Daarom kan ik wel janken.
  Dat mijn huisdokter meedoet met die prik campagne,raakte me diep.
  Hij had al een paar jaar lang van mij zoveel informatie gekregen.
  De eed van Hippocratus volledig omgedraaid en al die drugsdealers met vergunning(huisartsen)
  verdienen een bonus als ze een bepaald percentage halen.
  Nu kun je dus ook niet meer naar de huisarts, ze hebben kleur bekend.
  Hoe zou je zo’n dokter nog vertrouwen.
  De ziekenhuizen waren al gesloten .
  Gelukkig was mijn vader ,hospik in Ned Indië en leerde ons veel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.