Advertentie

HPV-vaccin in Frankrijk onder toezicht!!


X

Het schijnt de normaalste zaak van de wereld te zijn, dat we ons laten inspuiten met een vaccin, dat zich feitelijk nog in een testfase bevindt..! Dat zowel wetenschappers, als een heel groot deel van het ‘nadenkende’ publiek dit feitelijk krankzinnig vindt, is voor de Nederlandse gezondheidsraad geen reden kennelijk, om de HPV-vaccinatiecampagne, want daar praten we in dit geval over, te stoppen of uit te stellen..!

Maar misschien veranderen de tijden nu heel snel..!? Als nu het Franse parlement besluit om de hele opgeklopte HPV-vaccinatie-campagne (die grappig genoeg in vele landen tegelijk synchroon loopt!!) voorlopig te stoppen..? Zou het dan niet eens tijd worden om hier in Nederland hetzelfde te doen..? Totdat we in ieder geval weten, op basis waarvan de Fransen hiertoe besloten hebben..?

Het is ‘onze correspondent’ Ellen Vader uit Frankrijk die deze ontwikkelingen gade slaat en de onderstaande synopsis heeft gemaakt van een krantenartikel dat vandaag verscheen..! (Klik voor het hele -Franstalige- artikel op de afbeelding hieronder!)

x

* * *

– HPV-vaccinaties tegen baarmoederhalskanker –
x

Afgevaardigden Franse Parlement plaatsen vaccin onder toezicht!

2012 – Ellen Vader/ originele artikel HIER

x

 

Vaccinatie-studiegroep die het Franse parlement adviseert, wil eerst meer onderzoek naar Gardasil alvorens door te gaan met het aanbevelen van dit vaccin. Dit zijn de punten die essentieel zijn in hun advies:

1. Deze vaccinatie-studiegroep beveelt dringend aan, om eerst een diepgaand onderzoek over de doeltreffendheid en veiligheid (bijwerkingen) van het vaccin uit te voeren.

2. Ze vragen met nadruk de resultaten hiervan af te wachten..!!

3. Ze eisen een jaarlijks evaluatierapport over het kosten/baten plaatje.

4. Volgens Le Point (zie het artikel): een duidelijk en verhelderend standpunt wanneer we dit naast de reeds ingeburgerde indringende publiciteitscampagnes leggen

5. Ook legt de studiegroep de nadruk op het ‘niet beantwoorden van een groot aantal van belang zijnde vragen’, zoals –  studies wijzen op een na 5 jaar teruglopen van de doeltreffendheid van dit vaccin – welke bevolkingsgroep te vaccineren voor een optimaal resultaat – de vaccinatie van jonge meisjes kan uitgebreid worden naar jongens

6. De commissie signaleert tevens de ter discussie staande toevoeging van Borax aan dit vaccin, een substantie waarvan wetenschappers nog geen idee hebben van de lange termijn-effecten op het menselijk lichaam’..!

7. Meisjes krijgen een vals gevoel van veiligheid en denken dat zij met dit vaccin voortaan veilig zijn, terwijl een regelmatig uitstrijkje noodzakelijk blijft..!

8. De vraag over de doeltreffendheid van het vaccin zal met name ook moeten gaan over de enorm hoge kosten die hiermee gepaard gaan

Conclusie : het is dus van het grootste belang en urgent om voorlopig te wachten op meer resultaten voordat men zich laat vaccineren

 

 

41 gedachten over “HPV-vaccin in Frankrijk onder toezicht!!

  1. Je spuit gewoon lekker vaccins in bij mensen, baby’s, peuters, kleuters, jonge meiden, totdat blijkt dat het wellicht schadelijk is…??
   Wat ben je toch een vreemde snuiter.. Congnitieve dissonantie, daar zou je eens op moeten zoeken..

   Je moet eens kijken op wat voor belachelijke ienemienie-onderzoekjes medicijnen, met name in de VS worden goedgekeurd.
   QM, hou lekker je ogen dicht, je oren gesloten en vraag mensen voortdurend om de schadelijkheid aan te tonen.. Onschadelijkheid doet er niet toe.. Heeel bizar… Met je onnozelheid te koop lopen, vind ik..!

  2. Guido, ik heb de indruk dat jij –eerder dan Questionmarc- een probleem heeft met “cognitieve dissonantie”. Studies om en medicament goed te keuren gebeurt niet op “belachelijke ienemienie-onderzoekjes”. Er werden reeds tientallen studies gedaan voor het goedkeuren van Gardasil en Cervatix, met duizenden patienten, die volgens een zeer strict protocol worden behandeld en onderzocht. Ik heb het je al vaker gezegd: kijk daarvoor maar eens op clinicaltrials.gov, om de samenvatting van die studies te zien. Of bekijk de wetenschappelijke literatuur (en leer ook eens een beetje over de procedure om een medicament goedgekeurd te krijgen, voordat je er kritiek op geeft). Uit dat alles is geen enkele indicatie gekomen dat het schadelijk is. Dus als jij toch beweert dat het schadelijk is, dan ga je toch met goede argumenten moeten afkomen. Want anders toon je gewoon aan dat je een probleem hebt met “cognitieve dissonantie”: jij wil blijkbaar niet aanvaarden dat er studies zijn die aantonen dat de HPV vaccins niet gevaarlijk zijn, want dat botst met jou rotsvaste overtuiging dat (alle) vaccins gevaarlijk zijn.
   Voor wie wat meer over dit onderwerp wil weten, stel ik voor dat je het zoeken wat aanpast, naar “cognitive dissonance conspiracy theory”.
   Trouwens, de Franse vraag is in de eerste plaats over de kosten-efficiency en werkzaamheid op lange termijn van het vaccin, en niet over de veiligheid ervan. Dat is een heel andere zaak, en een terechte vraag. Daar is inderdaad minder over geweten, eenvoudigweg omdat het nog een vrij nieuw vaccin is.

  3. QM = Henkie = G.a.i.t. en soort genoten, de grootste FAN club van Nederland.
   En Koen daar kan jij zeker ook geen GOED aan doen, dat je tot die partij behoort ?!

   Ach alles komt toch weer naar de bron terug, of het nou spiritueel is of niet, de enigste pluim die ik uitdeel dan is naar Martijn, die tenminste nog puur is uit van zijn gedachte goed. de rest is maar een fictie van 1 en dezelfde pogingen tot spiegelend genot, pasop voordat ik jou ook bedot.

  4. Het leuke is dat zij die het hardste roepen dat er geen conspirecies bestaan, ze zelf als vorm van entertainment aan bieden op hun blogjes. Was de R.N.F. vroeger al aktief in het aan de kaak stellen van deze en andere steekwespen(cryptocheilus). Nu gaat ook zij ondergronds, dat is geen dreigement henk g.a.i.t. en consorten , das een belofte.
   Uiteindelijk maken de nick’s niet uit , wij zijn getraind in het herkennen van de energieen erachter.Dus oranje gejaste cameramannetjes pas maar op ook jullie blogje wordt hier openbaar gemaakt met alle vieze kinderachtige spelletjes die daarop worden uitgespeeld.Voor de oprechte wtk bezoekers , denk eraan u wordt genept bij het leven door mede bezoekers ,U gelooft het niet ?
   Dan zullen we hier even de eerste bewijzen kenbaar maken, lees en huiver! De laffe streken waar wij tegen strijden zijn niet alleen op regerings nivo te vinden. Er zijn lieden die zich hierdoor hebben laten inspireren.
   http://gaitie.wordpress.com/2010/09/14/guidos-hulp/
   Ik zou zeggen doe hier je voordeel mee.

  5. kosten-efficiency, genoeg reden dus, vooral met ons rechtse kabinet (mag toch hopen dat het gauw is afgelopen, tis gewoon te bezopen om los te lopen).
   Geen geld voor, jammer joh.

  6. Nog een keer dan ( klote filter )
   Of hoe wij belazerd worden , beste bezoekers.Er zijn er onder ons die niet zijn wat ze voorgeven te zijn
   De smerige streken die overheden en het bedrijfsleven uithalen lijken namelijk kleine zure mannen te hebben geinspireerd. Dat de vaste bezoekers op het verkeerde been worden gezet kan ze geen moer schelen, nee das lachen geblazen.

  7. Vergeet ik het linkje maar daar zit een truukje aan, anders komt ie niet door het zeefje hier.
   Wil wel nog even tegen deze lieden zeggen dat de RNF altijd heel open en transparant was , dat is nu afgelopen , wij gaan ook ondergronds en zullen jullie aanpakken. Dat is geen straf ,zie het als karma.Dus als we in eens voor je deur staan oranje jasjes camaramannetje schrik dan niet te erg. En het is ook geen dreigement , zie het als een belofte.
   Om onderstaande link te kunnen gebruiken dien je de puntjes tussen G.A.I.T.I.E. te verwijderen.
   http://g.a.i.t.i.e.wordpress.com/2010/09/14/guidos-hulp/
   Het puntje erna blijft op zijn plek.

  8. Idd Marcel, wordt eens tijd dat we hard gaan terug meppen tegen al die beppen!

  9. Koen je komt steeds met dezelfde soort bewijzen over Gardasil en Cervatix. Nog steeds geloof je dat dat die ‘onderzoeken’ ‘onafhankelijk’ zijn. Koen dat zijn ook halve waarheden. Omdat je bewijzen niet bij de bron beginnen. Je hebt het alleen over specifieke vaccins voor specifieke virusinfecties. U als ‘wetenschapper’ ziet door de bomen het bos niet meer. U manier van denken is ‘kokerdenken’ en te beperkt om het ‘grote geheel’ echt te zien. Daarom raad ik u aan terug te gaan naar de basis, de bron wat ‘virus’ heet. Misschien wordt door deze eyeopener, u het e.e.a. duidelijk waarom er ook ’tegenstanders’ zijn van vaccinatie. Lees u het boek van Jaap Goudsmit: ‘De virus invasie – over de overleving van virussen en de menselijke soort.
   Misschien dat u dan enige ‘begrip’ kunt tonen tegen ‘andersdenkenden’. Zo niet, even goede vrienden.

  10. @ Marcel ,
   aan de andere kant denk ik dat die gait wel eens goed van achteren genomen kan worden door een hitsige welgeschapen B.O.K.

  11. @ Marcel ,
   bril afzetten , anders herkent ‘ie je , en condoom gebruiken , je weet maar nooit met die Q koorts . Voor de rest ; oren plat , verstand op nul …. en GÁÁÁN . 🙂

  12. @ cozmic
   Ik ben nooit bang voor herkenning, dat mag ,mij herkennen. Ik sta met mijn eigen giechel als gravatar hier en elders op sites,dus dat is ingecalculeerd .Q koorts ? ik ga zoveel met geiten en schapen om dat ik welhaast imuun zal wezen. Dus blijft over gaan!

  13. jah wauw grof geschut en dan een muziekje er bij van bijvoorbeeld Wende, maar ik weet nog niet welk nummer, ik ga even zoeken, iets gewijds, iets gepasts, iets raaks

  14. Ooooh helemaal top dat nummer Marcel, krijg al kippenvel als ik de titel zie, zoooo’n
   heftig mooi nummer isz dat…

  15. Koen lult graag een end om de hete brij heen.. Zoals Koen het verwoordt:
   “Trouwens, de Franse vraag is in de eerste plaats over de kosten-efficiency en werkzaamheid op lange termijn van het vaccin, en niet over de veiligheid ervan. Dat is een heel andere zaak, en een terechte vraag. Daar is inderdaad minder over geweten, eenvoudigweg omdat het nog een vrij nieuw vaccin is.”

   “Wij roepen dan dat het een experimenteel vaccin is, en dat onze jonge meiden proefkonijnen zijn..” Want Koen geeft toe dat over de veiligheid, om zijn Vlaams gezegd: ‘minder over geweten is’..!

   Koen heeft een belang en drukt zich graag diplomatiek-veilig uit.. Of zoals gezegd: om de hete brij heen.. Een artikel in de Morgen.be, waarin we ineens zien wie onze ‘Vlaamse’ Koen is en wie hij vertegenwoordigt.. HIER

  16. Moe van Koen, of Koen-Moe…… herhalen is je sterkte punt he Koen!!!
   Ja, we zijn wel een beetje Koen-Moe
   Ga lekker spelen met je mede studentjes Koen….. Lekker in je labje knutselen en ondertussen nog een co-schapje hier en daar.

   Stel jezelf een open voor de andere kant van het verhaal dan keer op keer in de herhaling te vallen.Jouw studie is niet heilig… en de middelen ook niet.
   Geneesmiddelen genezen niet……. symptoom verbloemen zijn jullie goed in, maar oorzaak aanpakken ho-maar. Monsters zijn jullie ook nog eens met het testen van middelen op dieren.

   Succes met je studie Koenie en voel je trots en arrogant in je witte dokterspak.
   Wanneer ben je klaar met je studie? Ben blij dat ik niet in Nijmegen woon!!!!!

  1. Rasta di Pasta. puffffff….

   Ik Meester weed, ik lig niet in het verschiet…
   Da buddymann je beste broeder wezen kann…
   Ik eerder snap veel, voordat ik oordeel…

   Geen Pulpfiction, we gaan gaan gewoon voor Puur NATUUR !

 1. Mijn post zit schijnbaar in de zeef/filter

  De strekking was de volgende, Zij die het hardst roepen dat we onzin verkopen en samenzwerings gekken zijn, zweren zelf samen tegen guido en andere bezoekers op WTK.
  Jullie hoeven mij niet op mijn baard te geloven maar het is waar !Er worden door deze lieden wel heel zielige en smerige spelletjes gespeeld ten koste van de hulpvaardigheid en goedgelovigheid van de vaste bezoekers hier.
  Voor deze gasten geld het volgende : Was de RNF eerst een heel openlijke beweging ook zij gaat nu ondergronds.Jullie gaan voor de bijl , en das geen dreigement das een belofte!!Immers deze tijd staat voor openbaring!!
  De goedbedoelende bezoekers willen wel even weten waar het over gaat? nou bij deze dan.
  http://gaitie.wordpress.com/2010/09/14/guidos-hulp/
  Dachten wij dat zulke smerige spelletjes alleen door grootmachten en overheden werden gebezigd , kunnen we hier zien dat het ook de klein(zielige)e man betreft .

  1. @ Marcel ,
   moet je zielepootjes als die mekkeraar en die steekwespen wel zoveel aandacht geven ?
   Ik heb een paar keer een uitlokking van méééhh gezien en niemand reageerde er op , mooi was dat . Op hun blogjes kijken een paar personen en dat zijn meestal nog andere blogbezitters , geef je ze onverdiende aandacht , dan gaan ze zich misschien wel belangrijk vinden .

  2. @ cozmic
   Je hebt ergens wel gelijk,maar aangezien dit een tijd van openbaringen is wilde ik jullie dit toch niet onthouden.Bovendien vind ik de manier waarop deze sikkemans guido “test”en zich ophoud bij consemulder om zijn spulletjes op te kopen zoals hij zelf stelt , van een misselijkmakend alooi . Ook geeft het te denken dat idd een klein groepj zich daar op het blogje schuilhoud en alles afzeikt wat er maar op wtk wordt besproken. Dit heeft iets zo stiekums en gemeens dat ze niet raar op moeten kijken als daar repercussies op volgen. Nogmaals dat is geen dreiging maar een belofte.

  3. @ Marcel ,
   ik had die knakkers ook goed in de gaten , vroeger liepen ze hier te posten en te klieren om aandacht voor hun eigen blogje te krijgen , een soort pisbak voor andere zeikerds . Zodoende had ik contrakees als na zijn eerste posting ontmaskerd 🙂 Imo kan je ze lekker weg laten kwijnen door ze geen aandacht te geven .

  4. Ja, ik had ook het gevoel dat ze mij een hak zette. Oh, ik ben ziek zwak en misselijk, ga er een einde aan maken want het maakt toch niet uit. Ze hebben het dan over een onderwerp waar ze echt niets vanaf weten. Duizenden jaren oud maar veel te moeilijk (of juist te makkelijk) voor ze om er ook maar een ietsje pietsje van mee te krijgen.
   Duistere studiebollen in witte jas. Zo verdrongen in hun hoofden dat ze de werkelijkheid nooit zullen zien, laat staan te weten, te weten wat ze zijn.
   Dat weten is het enige wat mij ooit echt heeft geïnteresseerd. De rest is aan mijn geest om mee te spelen als een kind in een speeltuin. Zei zijn de speeltuin ontsnapt, eeuwig zoekende naar kennis i.p.v. wijsheid. Hopende op een dikke baan, dikke auto en een lekker wijf. Doei!

   http://www.youtube.com/watch?v=BGVQPjWujxs
   Als ze geen helder brein hebben dan kunnen ze altijd nog soldaat worden (he Gaitie)
   http://www.youtube.com/watch?v=49WpS1M_wok&feature=related

  5. @ cozmic
   Ik weet dat je gelijk hebt ,maar soms moet ik even van me af schreeuwen om te zorgen dat het me niet blokkeren gaat.Soms ben ook ik net een echt mens.:)

  6. Mijn post is ook foetsie, ik zet het in één keer neer, blijf niet bezig.
   Misschien komt het nog, geduld is een schone zaak…

  7. @ cozmic
   Is kOEN geen beeeeh?,Hij deeld iig dezelfde visie(als je het zo kan noemen).

  8. @ Marcel ,
   imo is kOEN geen Méééh , te welbespraakt , te onderlegd . Meer een van ; wiens brood men eet , wiens woord men preekt . Wat ik al eens eerder aangaf , komt over als een betaalde shill die goed is in publieke opinie bespelen . Zogenaamd open minded overkomen , veel nemen en een beetje geven .

 2. M.a.w. NIET! iedereen is welles waar wakker, want het valt NIET op dat er aardig wat lui hier gemonitoord worden door groepjes Bloggers die denken dat ze slimmer zijn dan ons allemaal. Mocht je toch ONS willen ‘negeren’, en is het toch pech voor jezelf dat er heel wat lui zitten te smullen op alle commentaren hier. Niemand weet dus dat er dubbelspel wordt gespeeld en sommigen tuinen hier dus weer 4kant in!

  1. Denk dat Koen vanuit zijn online toegang tot de DSM-V Vrolijkevin wel kan diagnostiseren met een stofjestekort in zijn hersenen.

   Ben nu al fan van Vrolijkevin!

 3. Onze dochter van inmiddels 19 heeft al vier jaar onverklaarbare klachten. In het jaar waarin zij een vaccinatie tegen baarmoederhalskanker kreeg -na veel wikken en wegen- was haar bloed schoon verklaard van de Pheiffer die ze eerder gehad had. Ziektebeeld wat na vaccinatie heel geleidelijk ontstond waren griepverschijnselen, spierpijnen in bovenrug en enorme vermoeidheid. Bloedtesten bij reguliere art wezen niets uit, internist bezoek ook niet. Wel dat de klacht op nivo Chronisch Vermoeidheid Syndroom leek. Advies was om met leeftijdsgenoten in een soort revalidatie-lotgenotengroep te participeren. -niet gedaan-
  Orthomoleculaire benadering leek te duiden op de combi tussen de eerdere Pheiffer en de vaccinatie. Vier jaar zijn we verder, meer meiden van die leeftijd hebben onverklaarbare vage klachten die lijken op dat van mijn dochter. Er kan geen diagnose aan verbonden worden, dus ook geen behandeling op regulier nivo. Cortisol stijgt veel te hoog, twee weken voor tentamens, waardoor griepklachten. Ver wordt niet goed afgebroken waardoor overgewicht omdat ze lange tijd niet van bed/bank af kwam. Leerachterstand opgelopen, momenteel extreem lage Vit D, veel moeten inleveren op vrije tijdsbesteding…wie herkent dit? Ook gedacht aan een tekenbeet die niet onderkend is ooit….Wat te doen? Ze is nog snel vermoeid en wil komend jaar graag naar het HBO, fulltime studeren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.