Advertentie

Internationale hoorzittingen 9/11..!!


x

Hoezo ‘instorting’..? Eén van de meest curieuze zaken die zijn gefilmd/gefotografeerd tijdens de aanslagen van 9/11: ‘De top van de WTC-toren valt volledig uit het lood, maar toch valt deze toren van 400+ meter in de eigen fundamenten.. Niet in één stuk, zoals je adhv deze foto zou verwachten, maar volledig in stof..!! Hopelijk zijn architecten tijdens de hoorzittingen in staat de onmogelijkheid van deze ‘autonome beweging’, toe te lichten!

 

Internationale hoorzittingen over 9/11 in September van start in Toronto.

8 Augustus 2011, CNBC –

2011 © vertaling Guido Jonkers/WantToKnow.nl/.be

x

Hopelijk dat deze hoorzittingen het 9/11-stof figuurlijk mogen verwijderen om een groot deel van de waarheid boven tafel te krijgen…!

Een decennium ná de aanslagen van 11 September 2001, die resulteerden in de directe dood van 3000 medemensen op Amerikaanse bodem, ontelbare slachtoffers van de enorme asbest-stofwolken in New York en 100.000-den doden als gevolg van de hierop volgende oorlogen, gaan internationale verhoren van start over deze bizarre gebeurtenis, die de wereldgeschiedenis fundamenteel veranderde. (klik eens op de Iraq-banner hier op de site, die het aantal doden blijft tellen, dat de invasie in Irak en Afghanistan tot gevolg heeft gehad!)

Deze 9/11-aanslagen gaven de regering Bush, en vooral de krachten achter de schermen, een motief om een oorlog te beginnen, een ‘War on Terror’, zoals deze oorlogen door hen werden getypeerd. Oorlogen die leiden tot de bezetting van 2 landen, Afghanistan en Irak, tot de enorme verwoesting van beide landen en vooral tot het met voeten treden van mensenrechten over de hele wereld, waarvan de martelingen en het ‘waterboarden’ nog maar kleine voorbeelden zijn.

En ook jij hebt de gevolgen van deze aanslagen ondervonden, doordat persoonlijke gegevens worden bewaard of zelfs uitgewisseld met andere landen, waaronder natuurlijk de VS. Maar het is vooral de vanzelfsprekendheid waarmee het allemaal wordt gedaan. Een vooropgezet doel om de wereldbevolking in angst te beperken in hun vrijheid!

De geloofwaardigheid van het officiële onderzoek, naar de achtergronden van de 11 September-aanslagen in 2001, uitgevoerd door de VS-regering zelf nota bene, tussen 2003 en 2005, is door miljoenen en miljoenen mensen in de hele wereld, ter discussie gesteld. Niet alleen dus in de VS, maar over de hele wereld. Internationale experts van naam, die een reputatie te verliezen hebben, familieleden van de slachtoffers en uiterst erudiete getuigen, verklaren stuk voor stuk de onmogelijkheid van de officiële versie van 9/11.

Een groep internationale burgers heeft daarom fondsen bijeengebracht en deze onafhankelijke hoorzittingen georganiseerd. En vanwege de enorme, internationale consequenties van deze gruwelijke gebeurtenis op 9/11, hebben de organisatoren besloten deze hoorzittingen NIET in de VS te laten plaatsvinden. Toronto werd gekozen als internationale locatie, als de ideale plaats, in verband met haar ligging, nabij New York en ook Shanksville, de plaats waar één van de vermeende vliegtuigen zou zijn neergestort.

De hoorzittingen kunnen door personen beperkt worden bijgewoond en deze officiële zitting zullen worden gemodereerd door Dr. Michael Keefer (Canada) en Dr. Matthew Witt (United States). Het uiteindelijke rapport van deze zittingen zal worden geautoriseerd door de Amerikaanse advocaat James Gourley. De personen die ondervraagd worden zijn allemaal uiterst deskundig in de achtergronden en vooral technische FEITEN die op de achtergrond van de aanslagen meespeelden. KLIK HIER voor de volledige lijst met personen die zullen getuigen.

Deze hoorzittingen worden gesponsord door het International Center for 9/11 Studies, en de eerste 4 dagen van de hearings zullen worden gehouden op Toronto’s Ryerson University tussen 8 en 11 September 8 en 11. De zittingen zullen live via het internet te volgen zijn. Voor meer informatie kijk je HIER.

 

11 gedachten over “Internationale hoorzittingen 9/11..!!

 1. Die terroristen zijn magiers! Zij kunnen het staal laten smelten dat bedekt is met beton, maar het papier , dat normaal spontaan zou moeten ontbranden bij zo een hoge temperaturen blijft onaangeroerd! Of is er soms iets anders aan de hand? Beslis voor jezelf!

 2. als nu voor die tijd, of tijdens de hoor zitting maar geen aanslagen worden gepleegt. want daar zie ik de betroken elie gerust voor aan. zij willen natuurlijk niet dat de waarheid boven water komt.
  het zou mij niets verbazen.

  1. Inderdaad. Een risico.

   Maar wat nog waarschijnlijker is dat er weer een heel strakke ‘framing’ opgezet wordt net als vorig jaar. Toen hadden we ineens een mega discussie over een een of ander moslim centrum op ground zero. Inclusief Geert W. die met Pamela Geller samen daartegen stond te oreren. Anderen dus weer voor het centrum. Anderen zeiden: het is niet waar; het is 4 blokken verderop, met een minime gebedsruimte. Blabla bla.

   Het was weer gelukt. Onze gedachten waren weer keurig binnen de cognitieve muren van de machtshebbers opgesloten.

   En het echte onderwerp: De 9/11 officiele verklaring is onmogelijk, was weer keurig van de agenda gevaagd.

   Maar nu laten we ons niet afleiden toch?

  1. @Avalon
   Kan het er helaas alleen maar mee eens zijn. George heeft het over 3 verschillende events. Persoonlijk denk ik dat ze deze drie samenpakken tot 1 event.
   Dank je voor het delen van deze info!

 3. 9/11, Idols, IPhone, X-factor enz.

  I have A dream !

  I have a dream that one day Wanttoknow stops spreading fear amongst people.
  I have a dream that one day Wanttoknow stops taking our atention away from our innerselfs.
  I have a dream that one day Wanttoknow only spreads the word of personal inner power.
  I have a dream that one day Wanttoknow pays attention to the birthday of Siter Theresa.
  A have a dream that one day Wanttoknow spread the information about the power of meditation and starts daily meditation sessions online.

  I have a dream !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.