Advertentie

‘Niburu’ heftig aangevallen door groep internationale hackers! (2e UPDATE)


(2e update onderaan bericht!)

Wellicht lees jij ook regelmatig de actuele berichten op de website Niburu.nl en heb je de laatste dagen gemerkt dat ze uit de lucht zijn, wegens een uiterst agressieve aanval van hackers, die natuurlijk geen handtekening achterlaten.

De complete site is uit de lucht, doordat zich in de server van de website een aantal ‘Trojans’ hebben geïnstalleerd; dit is waarschijnlijk de reden dat jij, net als wij, een melding krijgt om de website-URL NIET te openen..

Na mijn contact met Niburu-webmaster Robinde Boer en de vraag of ik iets voor hen zou kunnen betekenen, kreeg ik het volgende bericht:

Hartelijk dank voor je reactie.

Niburu is op dit moment het doelwit van een ontmoedigingsbeleid door wereldwijde instanties die bepaalde feitelijkheden in de doofpot willen houden. Vele gerichte hack-aanvallen op de internetvoorziening trachten te voorkomen dat het nieuws aan het volk kenbaar wordt gemaakt. Er zijn zogenaamde Trojans geupload op de server door groepen.

We zijn nu druk bezig om de problemen te verhelpen en hebben contact met de webmasters en de webhosting. We blijven volharden. Onze webmasters zijn bezig de aanvallen ongedaan te maken, zodat we niet meer worden gekenmerkt als een aanvalsite.

Nog een fijne dag.

Vriendelijke groet,

Robin de Boer”

~~~~~~~~~~

Mocht er aanleiding toe zijn, dan zullen we dit bericht updaten.

UPDATE 21 Oktober:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tijdelijke noodoplossing website Niburu

Tuesday, 19 October 2010 18:16

In verband met de aanhoudende aanvallen van hackers op de website Niburu zijn wij genoodzaakt tijdelijk over te stappen op de internationale website van Niburu: niburunews
Mensen die niburu intoetsen worden automatisch doorverwezen naar deze website totdat de problemen verholpen zijn. In de tussentijd werken wij hard aan een oplossing en wordt het actuele nieuws gebracht op: niburunews

Om 21.00 uur in het radioprogramma op findingvoicesradio gaan wij dieper in op de aanvallen en de huidige situatie. Wij hopen op jullie begrip en blijven volharden in het naar buiten brengen van de waarheid. Niemand kan ons hiervan weerhouden.

Terwijl het actuele nieuws gebracht wordt op niburunews werken wij aan een zeer scherpe beveiliging zodat in de toekomst dit soort incidenten worden voorkomen.

Redactie Niburu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2e Update, zaterdag 23 Oktober

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zoals inmiddels bekend is de Niburu website middels gecoördineerde aanvallen gehackt waardoor we hebben moeten besluiten de site voor enige tijd offline te halen.

Zojuist is de server waarop de website Niburu oorspronkelijk draaide gereset, zodat de hackers geen toegang meer hebben. Dit betekent voorts dat de redirect is weggevallen en men dus de komende dagen handmatig naar de website van Niburunews.com zal moeten browsen.

Wanneer men Niburu intypt op Google verschijnt Niburunews.com bovenaan, dus via deze weg zouden we goed bereikbaar moeten zijn. Op deze site wordt in de tussentijd het actuele nieuws gebracht. Breng zoveel mogelijk mensen in uw omgeving hiervan op de hoogte.

Omdat de code van de oorspronkelijke website dusdanig is beschadigd hebben we het zekere voor het onzekere genomen en bouwen we momenteel de website geheel opnieuw op.

Het betreft hier een tijdelijke noodoplossing. Binnenkort is Niburu.nl weer in de lucht met inbegrip van alle geplaatste artikelen en forum posts.

Redactie Niburu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

60 gedachten over “‘Niburu’ heftig aangevallen door groep internationale hackers! (2e UPDATE)

 1. Onzin wat niburu er van maakt.

  Ze hadden hun website niet voorzien van de laatste code en dan kan je verwachten dat er een robotje langs komt die daar gebruik van maakt.

  Ook webservers moeten regelmatig updaten 🙂

 2. dat geeft de burger weer moed .Zijn ze ( niburu) dus zeker belangrijke info aan het vermelden. Vorm van omgekeerde reclame? Ik kan me tenminste vaak vinden in de daar gepubliceerde artikelen, en had idd al in de gaten dat het goed fout zat met deze hernieuwde aanvallen,tis ook niet de eerste keer overigens.

 3. Ik geloof nooit dat zo’n kleine site in de picture staat bij dat soort organisaties, dan zou Rens.com, wanttoknow.com en .nl en meer van dat soort alternatieve media allemaal het doelwit zijn. Ik denk dat ze gewoon pech hebben, net zoals Gerrit aangeeft. Op tijd updaten is uiterst belangrijk. Ook wordpress is vaak doelwit van hackers omdat het een grote installbase betreft en zit er een gaatje in de software, gaat het als een lopend vuurtje rond. Je moet niet te snel spoken zien.

 4. Wat een onzin zeg, maak er maar weer een spannend complot van, en de complottertjes zullen het wel weer braaf geloven. Niburu is een site die ik al tijden niet meer serieus kan nemen. De site bezoek ik maar heel af en toe. Argusoog, want to know, dat zijn wel informatieve sites.

 5. Weer typisch een gevalletje van zelf aandacht creëeren. Geloof me: wij, de illuminatie, hebben niks te schaften met die halve garen. Lachwekkend dit zelfs.

  1. Big Brother denkt dat hij van de Illuminati is… tuurlijk joh, en ik geloof ook nog in Sinterklaas
   Alsof zij hier een reactie op zouden plaatsen… ik persoonlijk denk dat het hen wel iets kan schelen dat de ontmanteling binnenkort misschien gaat plaatsvinden: vieze gore club is dat trouwens, daar mogen ze van mij tijdens een bijeenkomst van ze wel een bommetje op laten vallen

  2. ikzelf ben altijd wel voorstander van zo’n ,zeg maar knalbonbon, maar dan groter en gevuld met heerlijk geurende bloemblaadjes. Je weet wel je hebt ze ook met confetti en stukjes zilverpapier. Maar ik ga voor de bloemblaadjes zal wel komen van de flower power nog…..

 6. Helaas is het zo dat er een aantal ( mensen ? ) zijn die de macht onder geen beding willen afstaan en de burgers dom willen houden , aan wereldvrede kunnen ze niks meer verdienen .
  Het draait in deze wereld alleen maar om geld en macht , iedereen kan slachtoffer worden van deze groep randdebielen .
  Wij vinden naast andere informatie Niburu en deze site erg belangrijk om zelf ook eens na te denken over bepaalde onderwerpen en hier mensen mee te kunnen helpen .
  Voorbeeld het artikel kanker en asperges , nooit geweten dat asperges wel eens zouden kunnen helpen , wij hebben onze buurman met deze ziekte een uitdraai gegeven van het artikel , hij is ermee begonnen en knapt zienderogen op , de doktoren staan voor een raadsel dat dit zo snel kan .
  Zo zijn er nog veel voorbeelden te noemen .
  Wij wensen de beheerders van Niburu en deze site veel sterkte in de strijd tegen de idioten en loosers die altijd wel zullen blijven bestaan in deze wereld .

  1. je begrijpt het… vooral niet geloven wat er in het nieuws wordt verteld… daar begint alle ellende, mensen moeten voor zichzelf uitzoeken wat goed voor ze is en zich niet blindelings laten leiden door wat een aantal zogenaamde geleerden nou allemaal weer te vertellen hebben. Zoals de opwarming van de aarde, laat dan verdomme gewoon lekker die bomen staan in de oerbossen die ze nu aan het verknallen zijn… en voor de rest: die club, bilderberg/illuminatie en welke dan ook nog meer; the end is near…
   En dan zeg ik: hoeraaa!!!

  2. Ik geef je helemaal gelijk, maar ik geloof nooit dat Niburu hiervan het slachtoffer is geworden, de site is maar een kleine speler op het grote internationale internet met veel meer kwalitatief betere sites over het onderwerp dat jij schetst. Deze zijn geen doelwit. Als de machthebbers echt willen, kunnen ze op 1 dag al die sites plat leggen. Dus waarom Niburu? Beetje grootheids- waanzin.

  3. Ik sta achter de beweringen van Theo. Het gaat erom dat machthebbers denken alles onder hun beheer te houden, maar de mensen worden wakker en pikken het dus niet meer. Die gouden tijd komt er inderdaad aan.

  1. hallo Patman,
   Ik kan alleen maar zeggen, slaap lekker verder patman.Mensen die slapen kunnen we nu echt niet gebruiken…..hoor!!!!!!!

 7. Guido, heb je ze een tijdelijk Niburu hoekje aangeboden?
  Samenwerken is key. Op een dag is WTK aan de beurt. Geen nood, dan is daar een van de sites in deze link:

  http://www.nieuwemedianieuws.nl/

  Sommigen denken wellicht: is dat nu nodig al die redundantie? Al die sites over ongeveer hetzelfde. Antwoord: ja; steeds meer nodig.

 8. Elke site kan je heel makkelijk aangeven dat het een site is die door phising wordt bwerkstellig, als er genoeg meldingen van gemaakt worden dan wordt door de webhost een blockade gemaakt via de browser ondersteuning waardoor de site geblokkeerd wordt en niet meer toegankelijk is voor bezoekers.

  Dit zelfde doen ze precies het zelfde met torrent en andere sutes waar men in het het illegale circuit van software delen de een na de ander geblokkeert wordt.

  Een echte hacker, verminkt meestal de indexpagina met reclame of maakt van de server opslag waar de site opzit 1 groot doolhof van, soms met gevolg dat de site dan onder de curatele van de hackers zelf in handen is en de gerechtvaardige Admins geen toegang meer hebben.

  Voor trojans dien je dan ook op de serverbox elke dag ad-aware te draaien voor inderdaad trojans en andere meuk zooi.

  Trojans kunne nl zitten in plaatjes en of filmpjes, maar ook in cookies van sites waar je dan in het toegevoegde script aangeeft dat http://www.ninuru.nl/de geblokkeert wordt geheel automatisch door oa spybots akties.

  Een besmetting is dan ook zo gepiept, mitst de full admin weet wat ie doet en een goed oogje in het zeil houdt dan kan er niks gebeuren, tevens een backup wat meerdere andere boxservers doet wonderen om een site lang in de lucht te houden, een echte crakers zit dan met zijn handen in het haar welke van al die servers de enige echte orginele is.

  1. Update

   Niburu site is er wel alleen op een andere lokatie:

   http://www.niburunews.com/

   Hoe kom je daar? door gewoon op de regeltje rechts onderin: ignore this warning te klikken, dan bypass de de rootlink.

   Makkie, geen echte hacker situatie maar een foutje van een Admin.

  2. @ Paul

   Quote
   Tijdelijke noodoplossing website Niburu
   Tuesday, 19 October 2010 18:16

   In verband met de aanhoudende aanvallen van hackers op de website Niburu zijn wij genoodzaakt tijdelijk over te stappen op de internationale website van Niburu: niburunews

   Mensen die niburu intoetsen worden automatisch doorverwezen naar deze website totdat de problemen verholpen zijn. In de tussentijd werken wij hard aan een oplossing en wordt het actuele nieuws gebracht op: niburunews

   Om 21.00 uur in het radioprogramma op findingvoicesradio gaan wij dieper in op de aanvallen en de huidige situatie. Wij hopen op jullie begrip en blijven volharden in het naar buiten brengen van de waarheid. Niemand kan ons hiervan weerhouden.

   Terwijl het actuele nieuws gebracht wordt op niburunews werken wij aan een zeer scherpe beveiliging zodat in de toekomst dit soort incidenten worden voorkomen.

   Redactie Niburu.
   End quote

   Toch gehacked?

  3. @ Em

   Gehackt zijn is een te makkelijk woord, voor iets wat je niet gauw begrijpt als een webpagina niet 1 2 3 even draaien wil.

   Dat een site gehackt wordt door cybercrime aktiviteiten, door middel dat men feiten achter het nieuws willen uitschakelen, zou een aanstoot kunnen zijn om inderdaad te denken dat het waar zou zijn, maar gezien het feit dat het alleen om Niburu.nl in het bijzonder gaat en dat andere sites nog steeds in de lucht zijn, wil niet zeggen dat het gelijk om een attack gaat.

   Wel kan het zijn dat wanneer een Domeinnaam.nl te groot wordt door bezoekers dat er lui op de markt zijn die daar een boterham aan willen verdienen, in Nederland zijn er al een aantal van die Groepen functioneel en reeds besproken een paar jaar geleden bij Tros Rader en andere Programma’s.

   Men wil geld zien voor een goed lopende domeinnaam, zeker wanneer er genoeg bezoekers voor te vinden zijn, als je dan niet betaald legt men je domeinlink plat en de verwijzing naar de juiste server link is dan ver te zoeken.

   Om heel eerlijk dit toe te stoppen draai ik zelf al een site waarvan ik 10 jaar als Full Admin mijn kennis heb op gedaan aan Fun die je er mee kan beleven als je gehackt wordt en wat je dara tegen kan doen, zeker wanneer je gemiddeld meer dan 5000-8500 bezoekers per dag mee behaald.

   Alleen wat jullie overkomt en gelijk betreft met een uitroep dat jullie gehackt zijn, moet ik wel heel erg om lachen, want een echte attack zit toch geheel anders in elkaar dan je werkelijk zou geloven willen, domeintje afpikken kan iedereen, maze maken idem en het ineens uit de lucht zijn, verteld dat je enkel maar afhankelijk van 1 server bent en geen meerdere server punten onderhouden hebt tegen Attacks.

   Naar ik vermeen heb ik Anton zelf daar al een jaar of 2 geleden uitgelegd wat ie kan doen tegen dit soort truuks, tis alleen maar beperkt gebleven tot dovemansoren en mensen die blijkbaar te weinig kaas hebben gegeten wat nu werkelijke cybercrime laat staan hacking op internet is.

   Maar het is altijd ff moeilijk uit te leggen aan sommige mensen hoe het wereldje van internet nu precies in elkaar steekt en wat er precies gaande is, de meesten weten niet eens hoe alles werkt laat staan hoe het in elkaar steekt, gelijk bange angst zaaien om niks.

 9. een ingeving van wat ook het geval kan zijn:

  behoudens de nieuws artikelen heeft NIBURU ook een forum waar vele leden of anonimi hun berichten kwijt kunnen.

  toegegeven is dat er veel mist is maar soms ook een echt goudklompje …

  het is m.i. denkbaar dat er goudklompjes zijn op de forumsite “waar niet iedereen op zit te wachten (om voorstelbare redenen al zijn ze nog van een oude s’tempel)”

  TUD/AYS

 10. Hahaha, ik moet hier toch wel een beetje om lachen.

  Ik denk dat Anton zelf zijn eigen site gehackt heeft. Slachtoffer- gedrag heet dat.

  Kom op zeg, zou je nou echt geen shadow-site kunnen opzetten en zorgen dat je beveiliging een beetje goed in elkaar zit? Hij kan toch ook de hulp van UFO’s inschakelen met hun oogverblindende technologie?

  Ik zeg: Reclame stunt. Zo doet Wilders het ook. Die gaat nu ook weer voor een tweede ronde rechtbank.

  En wij het maar zielig vinden…. CAUTION:
  Energy flows where the attention goes.. 😉

  1. Helemaal gelijk. Een grote onzin dat verhaal over hackers. Interessant doen zeker ? Kom nou, met een IQ van 10 prik je al door het verhaal heen. Nee, het is anders: Anton heeft een geldprobleem ! Net verhuisd naar Barneveld, bedelen om een beamer te betalen, bijeenkomsten die uitgesteld werden. Hij gaat eindelijk ten onder aan de onzin en het misleiden van simpele mensen die op zoek zijn naar antwoorden.

 11. Probeerde net in te loggen en kreeg de melding dat er vele trojans op mijn pc zouden zitten en en klikte snel uit.
  Hierop kwam de melding of ik hem aan wou laten om het te verhelepen…niet gedaan natuurlijk.
  Bij scannen met Norton niets gevonden.

  Even wachten dus tot het weer veilig is en dat komt dan vast hier te staan.

 12. Ik heb zojuist niburu aangeklikt op google en ik kreeg het virus security tool op mijn laptop, hier word je niet vrolijk van.
  Ik reken het niburu niet aan maar ik ben al een tijdje bezig maar krijg het er maar moeilijk vanaf.
  weet iemand een oplossing voor dit virus???

  1. vervelend virus, uw computer opstarten in safety mode, en dan krijg je een window of microsoft, daarin kan je systeem herstel doen, succes

  2. uw computer in safety mode opstarten, dan krijg je een window van microsoft, waar je systeem herstel kan uitvoeren op een eerdere datum.

 13. RESPECT voor Niburu,

  De waarheid komt hoe dan ook boven water.
  Bijbel, Maya, I Ching.
  We gaan een goede tijd tegemoet,
  Zet hem op Niburu, tijd voor bewustwording!!!

  Robert Lans

 14. de aanvallers denken dat we nog in de vorige eeuwen leven en dat we alles geloven wat de techneuten ons voorliegen.
  helaas we geloven dit soort censuurtechnieken niet meer.
  dat werkte in de jaren voor de eerste en tweede wereldoorlogen maar nu niet meer.
  waarom krijg ik een compleet verhaal over allerhande trojans en virussen van microsoft op een linux en mac os?
  terwijl ik microsoft geblockt heb.
  het is een voorgeprogrammeerd programma dat door een aantal programmeertechneuten die in opdracht van …….werken.
  jammer toch dat we er niet meer intrappen.

  1. Wat een stelletje idioten zijn deze groepen hackers. Zijn ze er nog steeds niet achter dat er al heel veel mensen zijn die geloven en weten wat niburu bekend maakt.? Die zijn zo spiritueel dat ze meer weten en zien dan die idiote hackers. Wat gebeuren moet gebeurt toch. Uiteindelijk komt alles uit.

  2. waren het maar hackers.
   als je even doorlinkt kom je terecht bij een site die direct gelinkt is aan de amerikaanse!!!!!!!!!!!!!!!!!! overheid.
   rara hoe kan dat?
   en wat hebben die te maken met de nederlandse sites die wij wensen te bezoeken.
   toch directe censuur?????????????

  1. heb ik ook, eerst werd ik afgelopen 2 weken doorgelinkt naar een andere site. tot 2 dagen geleden….
   nu is niets meer bereikbaar. ook ik krijg de melding “it works” of het laden van de pagina duurt zo lang dat explorer uiteindelijk een “OEPS” in beeld geeft. zelfs met firefox e.a. werkt het niet meer… erg jammer.. maar heb mijn twijfels over de oorzaak.
   mocht het wel zo zijn hoor ik het graag.

   gr. johan

   p.s. is er nog een alternatief??

  2. Johan, vraag je ook aan je echtgenote of er nog een alternatief is..? Welkom op déze site! Mogen we iets voor je betekenen..?
   Kijk eens in ons archief.. Bijvoorbeeld waar Niburu bij mij een sleutelrol speelde..! HIER

  3. beste guidoj,

   je eerste vraag vindt ik een beetje vreemd. daar geef ik dan ook geen antwoord op, maar goed… laten we het even hebben over het alternatief waar ik om vraag! en mijn antwoord daarop is: “ik vindt dit geen alternatief”, omdat : andere opzet, andere bericht filtering, en de hele site doet mij niet lekker maken om dit dagelijks te bezoeken.daarom vroeg ik dus ook of er een alternatief is. vergeet ook niet dat dit mijn mening is en ik geloof dan ook best dat er anderen zijn die er anders over denken. bij deze respecteer ik hun mening, en vraag dus nogmaals om een altenatief. ( antwoorden kunnen zijn: nee! is er niet! óf Ja en dan wel….(site)
   dit lijkt mij een goede manier van communicatie en informatie winning.

   ik ben zelf veel actief op verschillende gebieden van informatie die buiten de media gehouden worden.( dit alleen te info).

   mvg.

   jo

  4. p.s. BESTE GUIDOJ!!

   ook bram heeft mijn interesse sterk! ook ik raad hem aan aan anderen.

   dus hopelijk na bovenstaand bericht, even goede lotgenoten!!

 15. Nou ja,

  Ik denk dat niburu een debunk site is
  Ze knikkeren werkelijk waar van alles op hun site zonder enige kritische blik naar mijn bescheiden mening.

  Het lijkt erop dat men het erom doen om het hele verhaal omtrent onbekende/verborgen zaken belachelijk te maken.

 16. Niburu en het virus Security tools

  Eerder schreef ik onderstaand stukje op wanttoknow bij niburu en ik ging op zoek naar antwoorden en dit is wat ik zelf vond in het proces er naar toe.

  Ik heb zojuist niburu aangeklikt op google en ik kreeg het virus security tool op mijn laptop, hier word je niet vrolijk van.
  Ik reken het niburu niet aan maar ik ben al een tijdje bezig maar krijg het er maar moeilijk vanaf.
  weet iemand een oplossing voor dit virus???

  Eerst wil ik graag even een stukje schrijven over het proces waarin ik zelf zit.
  Doordat wij als gezin bewust zijn van de processen waarin wij steeds meer naar eenheidsbewustzijn toe gaan.
  Gebruiken wij bloesemremedies die onze processen op een natuurlijke manier ondersteunen.
  Ik zelf zat nu op een blokkade die te maken heeft met vertrouwen dat ligt in de basis, de eerste chakra staat voor de vrouwenenergie en het neerzetten hiervan.
  Doordat wij kijken vanuit eenheidsbewustzijn, dat ook inhoud dat alles wat je ziet een weerspiegeling is van je innerlijke wereld. Ging ik kijken wat er nu eigenlijk gebeurde en wat dit virus mij laat zien.
  Op het gebied van computers weet ik eigenlijk niets, en ik vind dat zo ook best, maar nu er ineens een virus op mijn computer zit die ik zelf heb uitgenodigd omdat ik niet goed zat op te letten of juist wel??
  Ik raakte niet in paniek maar ik had wel zoiets van laat ik maar gelijk gaan bellen naar een goede bekende die meer weet van deze materie, ik belde maar ik kreeg geen gehoor.
  Ik ging googelen en voerde in Security tool en ik zag gelijk dat het dus een soort van virus was dat eigenlijk niet op je harde schijf zit of niet word herkend door mijn virusscanner. Telkens als ik wat wilde intypen kwam dit virus voor de dag en kon ik geen actie`s maken.Het was voor mij een soort muur waardoor ik niet bij mijn harde schijf kon komen omdat het virus mij tegenhield, wat ik ook probeerde.
  Ik ging kijken wat ik kon vinden op google en of iemand een oplossing voor dit virus had.Ik zag dat er veel tegen te doen was maar ik kon niet alles onthouden en dan ook nog uitvoeren ik zag dat je allerlei programmaatjes kon downloaden maar daar kwam ik ook niet uit.
  De computer was al drie maal uit gegaan en ik dacht nee ik geef het deze keer niet op ik ga de computer weer op starten, ik pakte het instructieboekje van mijn laptop en ik zag dat ik hem weer in de systeemherstel kon zetten zodat ik drie dagen terug kon gaan en zo dat virus kon uitschakelen, maar telkens als ik systeem wilde intypen dan was daar dat viruspiepje zodat ik geen herstel kon doen.
  Ik ging rustig zitten en dacht ik zal eens kijken of ik via het account van mijn vrouw binnen kon komen en zo achter dat virus te komen staan en dan een systeemherstel te doen.
  Ik deed dit simpele handelingetje en ja hoor het virus stond buiten en ik was binnen.
  Ik ging blij naar bed omdat ik had niet had gedacht dat ik dit zelf kon oplossen. Vroeger lukte mij dit niet omdat ik het geduld ervoor niet kon opbrengen.
  De volgende morgen stond ik op en ik vertelde het verhaal aan mijn vrouw en samen zagen wij hoe het hele proces zich had ontvouwen.
  Doordat ik bezig ben met mijn proces en groei naar eenheidsbewustzijn en daar een bloesemremedie voor gebruik werd mij duidelijk dat ik nu vanuit eigen kracht de blokkade (virus) kon oplossen die staat voor de vrouwelijke energie zodat deze weer kan stromen.En mij weer een prachtig inzicht had opgeleverd hoe de buitenwereld mij liet zien hoe ik mijn innerlijke wereld weer kan helen op eigen kracht.

  1. Ray wat fijn dat je dit hebt willen delen.
   Moedig van je om door te gaan en met resultaat!

   groet
   Aram

  2. @ Ray

   Een virus is ook niet zo heel erg moeilijk hoor, altijd al je iets vermoed en je komt het tegen dan schrijf je de naam van het virus op en via google kijk je wat het voor een soort virus is, er is altijd wel iemand op deze planeet die er al eerder over gestruikeld is.

   Vaak met toegevoegde comments hoe je het een en ander kunt oplossen zonder dol driest naar de winkel terug te rennen, complot theorieen te gaan verzinnen of alles gelijk maar in de prullebak weg deponeert.

   Een virus kan door heel veel zaken in je computer belanden afhankelijk wat soort virus je oploopt, het schoonmaken daarvan gebeurd altijd in je registerlog van je windows, een beetje Computer freak weet precies wat ik er mee bedoel.

   Aan de hand van een log en een script wordt er vanaf een hidden plekje een tooltje geactiveerd, vaak ad-aware genoemd die steeds een parameter mekrijgt om opnieuw het virus te activeren.

   De zoek tocht gaat dan altijd naar het verborgen stukje in het register toe en het verpakte pakketje met een onschuldige extensie naam bv: .exe of .zip en of .gif, kunnen daarvan de oorzaak zijn.
   Het frapante van virussen zijn dat ze meestal altijd na de zomer vakantie op de markt komen en door speelse nieuwe antivirussen tool programma’s worden geadverteerd.

   Koop dit of koop dat en dan is uw virus verdwenen, hoe harder de fabrikant schreeuwt van dit produkt des te meer de keuze wordt gemaakt en des te meer virus in je computer zich zullen ophopen.

   Elke PC is gewoon een open riool en werkt op een medium security aansluiting op internet, de meeste gebruikers zijn te lui en te onwetend wat er van alles door de PC in het bijzonder wordt geactiveerd in de achtergrond (resourcements), mocht je high security selectie aanvinken in je Admin mode op je PC dan zit je voor heel wat klikkerdeklikklik werkzaamheden dan even ontspannen wat internet surf werk te doen.

   Het moet altijd makkelijk functioneren anders is het gelijk een vlut van een computer en veels te moeilijk om dara alle tijd van de wereld in te gaan stoppen.

   Het hele Niburu verhaal is gewoon een lachertje waar ik gewoon niet in tuin, gewoon pure aandacht trekkerij en lol de hele hackers communie ligt helemaal slap om hun broodje aap verhaal, lees vaker eens wat op bv http://www.teakers.net om een beetje te begrijpen wat er nu allemaal gebeurd op je PCtje dan kip zonder kop praatjes…

 17. Waarom werkt niburunews nog wel? Stel voor dat die op een andere webserver draait, dan is het niet verstandig dat niburu.nl op een andere draait. Met mijn enigszins beetje computerverstand vindt ik het anders zeer verdacht om zichzelf belangrijk te maken??? Hoeft niet natuurlijk, vindt het alleen raar dat niburunews wel te bereiken is, en daar staat bijna zo niet alles op wat ook op niburu.nl staat.

  1. Ik kan me dat ook wel voorstellen, goeie reklame voor Niburu want er zijn zat andere websites die dit soort nieuws naar buiten brengen en zijn nog steeds gewoon bereikbaar.
   Die trojan zat al lang in hun systeem en kregen ze dat gewoon niet onder controle. Daarom merkte Firefox hen ook als onveilige website vanwege die trojan die telkens weer de kop opstak.
   Ze proberen het gewoon interessant te maken om de mensen trachten te overtuigen van hun buitenaardse onzin. Helaas Niburu, epic fail.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.