Advertentie

UFO’s vanuit vliegtuigen gefilmd..!


Iedereen schijnt weer in vliegtuigen te zitten, voor vakantie, voor familiebezoek en dergelijke. En er wordt ook weer volop gefilmd, ook in en om het vliegtuig. En dan staan er weleens vreemde beelden op.. Zo ook bij het onderstaande filmpje, waarbij 2 gevallen achter elkaar gemonteerd zijn.

Het commentaar bij het eerste deel van het filmpje, waarbij een passagier vanuit zijn vliegtuigraampje filmt luidt als volgt:

“Ik was mijn nieuwe video-camera aan het testen, een ‘Canon 60D’ en had de opname een paar weken later pas bekeken. Toen zag ik de flits onder de vliegtuigvleugel doorgaan en daacht dat het een reflectie van het een of ander was.. Maar toen ik goed ging kijken, het filmpje vertraagd afspeelde, bleek het dus iets heel anders te zijn, buiten het vliegtuig. Het lijkt erop alsof het object nog accelereert als het in beeld komt, vanaf de linkerbeeldkant. Het kan ook absoluut niet dat het iets is van afval o.i.d. Ik ben zelf luchtvaart-enthousiast en heb nog nooit in mijn leven zoiets gezien”..

Bij het tweede deel van het filmpje wordt geen commentaar gegeven, over de achtergronden, maar ook hier eenzelfde ‘verschijnsel’. Uitermate boeiend naar ons idee!

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt..!

21 gedachten over “UFO’s vanuit vliegtuigen gefilmd..!

  1. Het filmpje is gewoon te bekijken..! Jij bent al vaker de pineut lijkt wel, Marc..? Zit je op een I-pod/pad/phone?

  1. last night on the 21st of august I saw the same happening aournd 11 pm shooting from the north into the south east direction. it was not just a cloud moving,but it surely was something and excately the same as in this film from the airplane.in the east of Holland,above Lochem , Gelderland

  1. Pffff gelukkig man, had dat eerder gezegd..! Hebben we je hier al eerder gezien? Of ben je zoals dat heet: ‘Een voorflitsend lichtje’.. (voorbij?flitsend)

 1. Pffff, hoe arrogant ben je als je denkt dat wij de enige planeet zijn waar leven mogelijk is.

  Hoe , in je eigen wereldje, leef je als je denkt dat het niet mogelijk is dat er nog ergens anders intelligent leven mogelijk is.

  Wij kunnen de ruimte in, wel beperkt… maar waarom zouden anderen dat niet kunnen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.