Advertentie

Genetisch roulette.. Gokken met onze levens!!


Het onthullende boek van Dr. William Engdahl, dat enige jaren geleden al verscheen. Een MUST voor regeringsfunctionarissen die met GMO-voedsel bezig zijn!! (klik voor artikel!)

x

Genetisch roulette.. Gokken met onze levens!!

2012 © Door Frankema i.s.m. EarthMatters.nl

x

Amerikanen worden zieker en zieker. Sinds halverwege de jaren ’90 is het aantal mensen dat aan tenminste drie (!) chronische ziekten lijdt, bijna verdubbeld! De kindersterfte neemt toe en de gemiddelde levensduur af en hiervoor zijn meerdere oorzaken aan te wijzen. Eén daarvan is ontegenzeggelijk de genetische manipulatie van voeding..!

De beslissing van de Amerikaanse overheid om, ondanks herhaalde waarschuwingen van uiterst integere wetenschappers, ongetest genetisch gemodificeerd voedsel toe te laten in de voedselketen is gokken op ongekend grote schaal. De gezondheid van huidige en toekomstige generaties wordt op het spel gezet voor een technologie die nog in de kinderschoenen staat.

Na twee decennia hebben wetenschappers een gevaarlijke trend ontdekt. Dezelfde ernstige gezondheidsproblemen die in laboratoriumdieren, vee en huisdieren die genetisch gemodificeerd voedsel te eten kregen gevonden werden, zijn nu ook stijgende onder de Amerikaanse bevolking. En als mensen en dieren stoppen met genetisch gemodificeerde organismen (GMO’s) tot zich te nemen verbeterd hun gezondheid. Wie snapt er nog dat de Amerikaanse overheid GMO’s nog steeds niet verboden heeft?!

Een nieuwe en uiterst integere documentaire: Genetic Roulette | The gamble of our lives‘, voorziet ons van overtuigend bewijs om de afnemende gezondheid van de Amerikanen te verklaren, met name onder kinderen, en geeft oplossingen om onszelf en onze toekomst te beschermen. Niet naar bed gaan voordat je deze film hebt gezien! 1,5 uur die je leven zullen veranderen:

x

x

Is dit verhaal nieuw…? Zijn regeringsfunctionarissen mogelijk verrast door deze ontwikkelingen…? Nee, nee, nee.. dat zijn ze niet. Het is namelijk al tientallen jaren bekend dat er grote groep machtselite bezig is van GMO een gevaarlijke bedreiging voor het voortbestaan van de mensheid te maken..! Daar is geen woord aan gelogen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het artikel over het boek van William Engdahl  ‘Seeds of Destruction’… Juist, de ‘zaden der vernietiging’… Het gaat erom dat we weer vrij zijn te kiezen wat voor voedsel we willen eten. De vrijheid van voedselkeuze en niet de verplichting tot het eten van ‘slikken-of-stikken’ genetisch gemanipuleerd voedsel.

‘Seeds of Freedom’ is een film, die ragfijn aansluit bij de vorige film. Hij vertelt het verhaal over de geschiedenis van onze voedselzaden. Vanuit het hart van de traditionele diversiteit van de boerengemeenschappen over de hele wereld, naar de transformatie van dit systeem naar een wereld van één industrieel agrarisch systeem, dat alléén gebruikt wordt om het wereldvoedsel te manipuleren en nauwelijks nog als doel om mensen te voeden! Deze film toont aan welke impact dit industrieel-agrarisch systeem in het algemeen en de genetische gemanipuleerde zaden in het bijzonder, hebben gehad op de agrarische bio-diversiteit, sinds het begin van de landbouw. Hier de trailer/compilatie: Seeds of Freedom’..:

x

7 gedachten over “Genetisch roulette.. Gokken met onze levens!!

 1. Ik weet het meeste van deze dingen al een tijdje. 12 jaar geleden vertelde een moeder mij over haar zoons. Ze studeerden beiden en hun studie ging hoofdzakelijk over het genetisch manipuleren van ons graan en ander voedsel. En daarom was ze vooral trots op ze. Toen ik haar zei dat ik dat doodeng vond omdat het nog helemaal niet bekend was wat de gevolgen voor de toekomst zouden zijn en ik er daarom heel erg op tegen was reageerde ze “vanzelfsprekend” beledigd. Ik begreep er niets van volgens haar. Genetische bewerking van ons voedsel was de toekomst. En ja, daar had ze gelijk in. Maar ik ook tot mijn grote spijt. En vaak krijg ik de reactie dat het wel mee zal vallen. Maar ik zie tegenwoordig overal monsters rondlopen. Veel te veel.

  1. Bijna iedere keer als ik in de supermarkt loop spreek ik wel iemand aan. Totaal vreemden meestal. Als ik zie dat ze twijfelen bij de margarine raad ik ze stellig de biologische roomboter aan. Ouderen knikken meestal al snel en zeggen dat ze ook wel gek zijn geweest die rotzooi te gaan eten. Vroeger at iedereen roomboter of reuzel. Pas geleden zei ik tegen een “oudere” dame dat ze nog altijd beter gewone suiker kan kopen dan die giftige zoetjes. En wat er dan gebeurd? Ze wil ze al niet meer. Begint zelf over aspartaam. Over haar “suikerschommelingen” waar de huisarts haar een medicijn voor gegeven heeft. Dat ze daar niet goed tegen kon en ze niet neemt. Dat ze eens gaat bedenken wat ze zelf verder nog kan doen. Dankjewel, ik neem geen zoetjes meer. Op zo’n moment weet je gewoon dat je verder moet met “waarschuwen” Heel veel mensen hebben gewoon een duwtje nodig om weer in hun eigen oordeel te kunnen en willen geloven. Het mooie is natuurlijk ook dat deze mensen er ook weer in hun omgeving over praten. Soms “hoor” ik mezelf weer. Maar dan denk ik bij mezelf “ik wil op mijn sterfbed geen zelfverwijt omdat ik mijn mond niet open durfde te doen”. Fouten zal ik niet betreuren maar lafheid wel. Zo denk ik er nu ook over. Ook jonge mensen beginnen op te letten en ik zie ze vaak naar biologische producten kijken en keuren en kopen. Jongeren spreek ik er niet echt op aan. Die kunnen gelukkig al heel vaak zelf bepalen wat wel goed voor ze is.

 2. SELENE je weet ook dat die monsters in de haagse regering zitten!
  ook onze artsen worden hier mee groot gebracht om te doen alsof hun neus bloed ! wanneer worden ook zij eens wakkeren gaan over tot de natuurlijke gang van zaken

  1. Ja Garriet, dus ik zie steeds meer monsters. Ik kijk ook liever geen tv. Heb alleen “Alice in Wonderland” gekeken. 🙂

 3. Ook hier dan dit maar even plaatsen :

  De voorpremière in het zuiden van Frankrijk afgelopen zondag van de op 26/9 te lanceren opzienbarende film “Tous cobayes?- Allemaal Proefkonijnen?” (met vaak schokkende beelden), gebaseerd op de hierboven geciteerde franse GMO-studie, liet zien dat deze ongetwijfeld mede zal bijdragen aan de zo hoognodig dringend op te eisen wereldwijde mentaliteitsomslag t.o.v. GMO en het nucleair debat. 8′ Trailer film (engels ondertiteld) : http://www.youtube.com/watch?v=uznZEMeV7uA

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.