Advertentie

President Barack en first lady ‘Michael’ Obama..??


x

x

President Barack en first lady ‘Michael’ Obama..??

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Wij zijn niet van roddel en achterklap, maar het volgende verhaal is voor ons de afgelopen 10 jaar wel één van de meest controversiële verhalen geweest, waarvan we de echtheid zéér vermoeden, maar ’toch maar niet’ publiceerden. Het is ook geen nieuw verhaal, en de kans is zeker aanwezig dat je er al redelijk veel over gehoord hebt, deze afgelopen jaren.. Het verhaal gaat over het presidentsechtpaar Barack en Michelle Obama.

En ja, aan de kop boven dit artikel kun je al zien waar de controverse ligt.. Is Michelle Obama een transseksueel, zoals bijvoorbeeld onder verdachte omstandigheden gestorven Joan Rivers beweerde. Is Barack Obama moslim zoals hij zelf in een verspreking meldde..? Over ‘versprekingen’ gesproken, daarvan hebben we twee goede ‘Michael’-voorbeelden trouwens..  Joan Rivers beweerde overigens niet dat Michelle transseksueel zou zijn, maar we moeten eigenlijk zeggen dat Joan Rivers dit verhaal eigenlijk ‘naar buiten bracht’…

Joan Rivers stookt het publieke vuurtje aan..
Want wat Joan Rivers in de video hieronder beweert, ‘dat iedereen er al vanaf weet’, is meer dan duidelijk.. ‘Het geheim’ van Michael Obama is/was bekend bij een incrowd.. Dat is wat ze bekend maakte. Dat ze enkele weken daarna overlijdt, op vrij ongebruikelijk wijze, geeft dit verhaal ook een macaber perspectief in onze ogen. Het is -wanneer het allemaal waar is- natuurlijk geen zaak voor de bedenkers en uitvoerders van dit krankzinnige verhaal, om slapende honden wakker te maken en aldus weken wereldnieuws te worden..

Joan Rivers was 81, toen ze in september 2014 voor een simpel onderzoek in de Yorkville Endoscopy-kliniek in New York was, toen ze getroffen werd door hart- en ademhalingsproblemen, aldus een woordvoerder van de New York Fire Department. Verplegend personeel bracht haar met een ambulance naar het 2 km verderop gelegen Mount Sinai Hospital. Daar werd geconstateerd dat ze in een kritische conditie was. Dat was een week voordat ze de donderdag erna overleed. De dood van Rivers werd onderwerp van een officieel onderzoek, door the New York State Department of Health. (HIER een nieuwsbericht over dat onderzoek)

Nu willen we hier ook wegblijven van suggestieve zaken, maar feit blijft, dat Joan Rivers, buitengewoon uitgesproken was in haar bewoordingen rondom Michelle Obama. Nogmaals, wij zijn geen Story of Privé en willen graag feitelijke zaken aandragen. Oordeel dus zelf over deze video, die je -zeker wanneer je er nog nooit van gehoord hebt- perspectief op deze zaak fundamenteel zal wijzigen/bekrachtigen..! Het gaat gewoon om een aantal bijna bizarre feiten naast elkaar. Deze worden in deze 3-minuten durende video méér dan duidelijk uitgelegt.

De vele andere dubieuze zaken rondom Barack Obama..
Was hij Moslim..? Was Barack Obama homoseksueel? Is Obama feitelijk onwettig tot president ‘gekroond’, doordat de Amerikaanse Grondwet voorschrijft, dat je als president(skandidaat) een ‘geboren Amerikaan’ dient te zijn. Geboren als buitenlander op Amerikaanse grondgebied is prima, maar ben je geboren, zoals bij Barack Obama keer op keer wordt gezegd (ook door hemzelf!!!), in Afrika, dan ben je kansloos in je streven om president te worden.. Verboden. En ja, daarin past dan weer naadloos het uiterst krachtige  verhaal rondom het geboortebewijs van Obama, dat in Hawaï zou zijn afgegeven, maar gewoon KEIHARD IS VERVALST..

Is het verhaal van ‘YES, WE CAN!’ en de gehele presentatie van ‘zwarte president Barack Obama’ een truc geweest van de Deep State en de krachten achter de schermen..? Een spierballen-weddenschap van deze lieden..? Is hij als donkere, homoseksuele, in Afrika geboren moslim niet een perfect voorbeeld van deze krachten, om te laten zien, hoe diep we vernederd kunnen worden als bevolking..?? Hoe intens mensen te bedriegen zijn..?? YES, WE CAN..

Wij hebben hier op de site veel aandacht besteed aan de valsheidsonderzoeken naar de vermeende geboorteplaats op Hawaï van Barack Hoessein Obama. Het verhaal kun je o.a. HIER lezen, in het kader van de onverdroten en in onze ogen oprechte inspanningen van sheriff Joe Arpaio. Nadat deze sheriff en zijn team dit verhaal bekend hadden gemaakt en een persconferentie gaven, werd ‘vanzelfsprekend’ het verhaal compleet ontkend door Het Witte Huis, destijds bemand door president Barack Obama en zijn staf.

Maar de reactie was ook, dat er wél een geboorteakte werd gepresenteerd en vrijgegeven door het Witte Huis, die na gedegen onderzoek COMPLEET DIGITAAL VALS WAS. En ja, deze akte geldt kennelijk nog steeds als het ‘bewijs van geboorte op Amerikaanse bodem van Barack Hoessein Obama’...  Vanaf het bekend maken van de valsheid van DIT document, deze ‘officiële geboorteactie’, werd er alleen nog maar ontkend door het Witte Huis en was eigenlijk de leugen vanaf dat moment ZO GROOT, dat niemand het aandurfde kennelijk, om hier écht en verder werk van te maken…

Conform -we roepen het vaak- het sprookje van de Nieuwe Kleren van de Keizer..  Nog weer later bleek de originele geboorte-akte te zijn gevonden, op basis waarvan de malversaties van de akte van Obama zijn uitgevoerd. Natuurlijk heb je voor een dergelijke akte de handtekeningen e.d. nodig van officials, die de akte waarborgen. Duik er eens in en je zult verbijsterd zijn.

Hoe kun je als echtgenoot je vrouw Michelle, per ongeluk TWEE KEER ‘Michael’ noemen..??!!
Natuurlijk kun je een foutje maken, ook als president. Maar als je in de eerste plaats kijkt op de ‘natuurlijk-vanzelfsprekende’ wijze waarop dit gebeurt en tweedens, naar de reactie van Obama, die probeert het duidelijk te verbergen, dan is ook hier weer sprake van een bizarre gebeurtenis, die VOLLEDIG in het kader van dit artikel en deze video past..! Natuurlijk worden in amicale sfeer, namen afgekort en wordt Nathalie bijvoorbeeld zomaar ineens ‘Nath’.. Of verandert ‘RoelofJan’ dan ineens in ‘Roel’.

Maar om nou van de naam van je partner ‘Michelle’ ineens de niet afgekorte mannennaam Michael te ‘maken’; tot 2 keer toe zelfs én bij héél officiële gelegenheden, dan slaat dat ons met grote verbijstering..! En als we dan Michael, eh Michelle Obama zien dansen bij Ellen de Generis en we zien dat er duidelijk mannelijke kenmerken aanwezig zijn in deze ‘vrouw’, dan hebben we het gevoel, dat we vér van de Story- en Privé-verslaggeving voorbij zijn. Maar bepaal natuurlijk zélf wat je wáár vindt en misschien ook wat je eigenlijk niet kunt gelóven…?

24 gedachten over “President Barack en first lady ‘Michael’ Obama..??

 1. Het lijkt er steeds meer op dat mensen niet meer nadenken waardoor de gevolgen van eventuele daden uit het oog worden verloren en erger nog dat vaak onder druk wet en regelgeving aangepast zou moeten worden.Misschien zullen mensen denken dat ik ouderwets ben of dat mijn schrijven niet van deze tijd is maar is dat ook zo of heeft het gewoon met beschaaft gedrag te maken?Wetswijzigingen kunnen positief zijn wanneer het over een bepaald onderwerp gaat maar ook kunnen zij gelijktijdig nadelig zijn voor andere onderwerpen en acceptatie van iets is iets anders dan dwangmatig andere mensen de wil van bepaalde mensen opdringen wat naar mijn mening te vaak gebeurd.

  Mijn mening is dat mensen zelf mogen bepalen welke relatie zij aan gaan en daarbij hoort voor mij ook het accepteren van man/man,vrouw/vrouw en andere relaties die afwijken van de gangbare man/vrouw relatie.Per slot van rekening gaat het ook niemand iets aan wie met wie wat doet en zolang andere mensen niet beschadigd worden of heel het land in diskrediet wordt gebracht omdat er een sfeer ontstaat of heel het land afwijkt van het “gangbare” is er niets aan de hand.Helaas krijg ik vaak het gevoel dat te vaak overdreven wordt en de dingen door de strot geduwd worden.Komend weekend is er weer de jaarlijkse gay parade en in eerste instantie kan men denken dat daar niets mis mee is,maar ik betwijfel of dat zo is.Heel lang werden afwijkende relaties niet geaccepteerd door een groot deel van het volk wat natuurlijk afkeurenswaardig is maar in de huidige tijd is dacht ik toch te merken dat velen nu wel deze relaties accepteren en mijn mening is dat dat toch een goed iets is.
  Waar ik echter voor vrees is dat dat overdrevene en dat opdringerige uiterlijke vertoon averechts zou kunnen werken. Je kunt mensen niet dwingen iets te accepteren wanneer jij dat wilt en vooral niet op een wijze die vaak alle perken te buiten lijken te gaan zoals mensen die aan halskettingen over de grond kruipen of seksueel getinte uitingen zoals het opzichtig schudden met borsten of aanstootgevende bewegingen maken.

  In mijn zienswijze weten lieden die dit doen niet met vrijheid om te gaan en denken ze kennelijk dat zowat alles kan en mag,helaas lijken zij niet te beseffen dat dergelijke beelden heel de wereld over gaan en het land een niet correcte reputatie kunnen bezorgen en ook kinderen zien dergelijke beelden waarbij men zich kan afvragen of daar rekening mee moet gehouden worden of niet.Te vaak willen mensen andere mensen dwingen om aan bepaalde dingen mee te doen of juist niet terwijl mijn mening is dat iedereen mag doen wat hij of zij wil en binnen bepaalde grenzen.Iedereen moet stoppen met roken (in tijden dat er crisis is zijn juist alcohol en sigaretten ruilmiddelen om bv aan eten te komen) door roken uit te bannen zouden mensen in crisissituaties dus wel eens honger kunnen gaan lijden en dat het de kosten voor de zorg omhoog zou stuwen is gewoon kul want voor alles moet iedereen al extra betalen.

  Iedereen moet sporten,meer groen eten (kennelijk weten ze dan hoeveel groen iedereen al eet en ook of ze sporten of niet en vinden ze dat te weinig) of meer groen eten echt gezond is betwijfel ik want alleen de mens is in mijn ogen zo dom om eerst vergif over eten te spuiten om het vervolgens zelf op te eten.Laat de mensen lekker zelf bepalen hoe zij leven maar ga geen dingen opdringen die niet goed doordacht zijn en ook een keerzijde kunnen hebben zoals mensen tot waanzin drijven omdat zij geleefd worden door anderen in plaats van te leven zoals zij zelf willen want dat lijkt nu te vaak wel te gebeuren.

  1. Ikzelf ben niet zo van het etaleren van een seksuele geaardheid op basis van puur de vluchtige uiterlijke beleving van alleen maar lust.
   Ik dan liever twee mannen of vrouwen die uit pure liefde in het openbaar uiting geven aan hun gevoelens dan een leernicht die met een broek zonder kont met een ketting om z’n nek kruipend alle kerels in de omgeving aflikt. Of vrouwen die iets dergelijks doen waarbij het gaat om willekeur en pure geilheid zonder liefde.
   Daar zit een duidelijk verschil in naar mijn idee. En als een land zich denkt te moeten profileren door uitdrukking te geven aan oppervlakkige sex zonder een nadruk op echte liefde maar een hedonistische versie daarvan, slaat men de plank mis en loop ik door.

  2. Ik geloof Rob, dat vooral bij iets fundamenteel menselijks als seksualiteit, je oordeelloos zou moeten toezien. TENZIJ er natuurlijk sprake is van onderdrukking, mishandeling, manipulatie etc. Juist door deze diepe, fundamentele gevoelens, komt deze seksualiteit verschillend naar boven bij elk mens, binnen diens karakteristieke essentie als mens..!!
   M.a.w. als iéts ons uniek maakt, is het wel onze seksualiteit. Daarom is het ook van belang dit heel liefdevol ’tegemoet’ te treden. Niks is ‘verkeerd’.

   En dan is er nog het aspect van ‘relnichten’, m.a.w. ‘het erom doen’. Dus juist proberen de ‘buitenwereld’ te prikkelen en uit te dagen en laten zien, wat de onderdrukten voelen en willen be-leven..! Kijk gewoon de andere kant uit en laat je niet uit de boot lokken.. 😉

  3. Guidoj.
   Het zal wellicht zo zijn dat mensen oordeelloos naar dergelijke evenementen zouden moeten kijken maar ook denk ik dat men verder moet kijken dan wat men op het water ziet voorbij komen en vooral ook wie en of welke organisaties eraan deel nemen en vooral wat HUN BELANGEN dan kunnen zijn.
   De meeste mensen zullen deelnemen omdat zij (terecht) vinden dat iedereen op zijn/haar eigen manier het leven mag indelen ongeacht wat de sexuele voorkeur ook is en ook ik ondersteun dat van harte.
   https://pride.amsterdam/events/canal-parade-2019/
   Ik citeer een stukje:Ook dit jaar hebben we weer veel verschillende soorten deelnemers,van kleine lokale LHBT stichtingen,Landelijke LHBT belangen verenigingen,gay-horeca,roze netwerken van MULTINATIONALS EN BANKEN,roze OVERHEIDSINSTELLINGEN,POLITIEKE PARTIJEN,MINISTERIES tot (MEDIA) BEDRIJVEN die de emancipatie strijd van de LHBT community ondersteunen.(einde citaat).
   Vooral heb ik vraagtekens bij de deelname van multinationals,banken,overheidsinstellingen,politieke partijen en ministeries die toch al vaak genoeg hebben laten zien dat ze geen geld over hebben voor de armste lagen van de bevolking of zelfs inspanningen leveren om deze mensen nog verder de afgrond in te helpen.Voedsel banken bestaan voornamelijk door giften en vrijwilligers en daar laten overheden mensen gewoon aan het lot over en is er nauwelijks geld voor hen.
   Multinationals en banken doen alles voor financieel gewin zelfs al gaat dat ten koste van mensen en nu ineens zouden ze menselijk zijn en daar geld voor over hebben?
   Hoe kan het dan dat mensen door banken hun huizen uit gezet worden bij schulden en waarom tonen dergelijke instanties dan geen medeleven? Alleen dat al zou toch vraagtekens moeten oproepen bij de mensen zoals waarom doen zij dit nu ineens terwijl ze gewoonlijk letterlijk over lijken gaan?Toen Rutte de dividendbelasting erdoor wilde jagen hadden ze ook geen medeleven met de mensen en hadden ze het volk gewoon laten betalen via belastinggeld om hun zakken te vullen als het aan hen had gelegen.
   Nee hier zitten andere belangen achter dat moet haast wel gezien hun eerdere gedragingen.Ze hebben vaak genoeg getoond (vooral de overheden) dat ze liever geld aan kunst uitgeven dan geld aan hulpbehoevenden die dat nodig hebben om een menswaardig bestaan te kunnen leven en nu zouden ze ineens hun menselijke kant tonen?

  4. x-loze onzalige robot reageerbuis kindjes ipv opa oma papa mama en de nieuwste spruiten in en om het huis, eigendom van corporaties zonder te veel medemenselijkheid, daarvoor is o.a. nodig dat een man geen man meer is, als gen x-er van het eerste uur heb ik precies gevolgd door de jaren heen hoe dat proces zich stap voor stap heeft voltrokken, nergens lees of hoor ik iets over het wapenfeit demoralisering dat als een militair socio engineering wapen wordt ingezet, hoe is het om vanaf de eerste jaren al geklasseerd te worden met zogenaamde leeftijdgenoten waarvan verschillende vrouwen snel al duidelijk lichamelijk en zogenaamd geestelijk niet in diezelfde leeftijdsklasse blijken te passen en jij je onnatuurlijk abnormaal chronisch passief moet blijven aanpassen en waarvan een aanzienlijk deel zich gesteund weten door media en slinkse doctrine docenten het veel interessanter vinden om vooral semie ondergronds met elkaar te gaan punniken, totdat postacademisch er een minstens 7 jaar oudere financieel zelfstandige vaak tweede leg opa het over neemt als tweede opvolgverzorgpappie, over vernedering gesproken, dat doet wat, tenzij je geen kerel meer bent, dan doet het er al lang niet meer toe en ga je feesten met een regenboog vlag midden in het centrum van maatschappelijk verraad, net als dat miljoenen ineens kristus op de e0 jongeren dag tegelijkertijd geweldig lijken te vinden, jordan peterson heeft daar in de beginjaren spontaan over gespuid op yt, later werd deze professor het duidelijk dat ie tegen het onbesproken zeer zere been bezig was en veelal ineens niet meer welkom op zogenaamd zelfingenomen gerenommeerde universiteiten voor een stevig doordachte speech.

   Lorna – Papi Chulo… Te Traigo El Mmmm (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=kVsYckNXYqM Generation X – Funny Forgotten Middle Child https://www.youtube.com/watch?v=TtGBo11vp6Y Laziness, Greed, Entitlement – Baby Boomers Defined https://www.youtube.com/watch?v=jyJ7lRur43o

   quote ThunderAppeal 9 months ago: ” Ace. Not everyone was able to go in to the ‘hard sciences’. Today Millenials are rewarded for everything from finger painting to feminism. But meanwhile not every little ‘genius’ Gen Xer is rewarded, our whole life we were told ‘suck it up. learn. life is hard.deal with the pain.’ We were told to basically go f ourselves by those same f ing baby boomers that are today enabling every little f ing bowel movement made by a millenial. Good luck on your retirement, hope you saved up because the millenials dont give a f about us, which is how their baby boomer enablers have been teaching them.

  5. nouh jah als we dan toch bezig zijn, living like there is no tomorrow land, weg drijvend op den harden gitaar winden, opwaaiende harige jaren 80 metaal met veel leer en opzichtige stalen spijkers voor echte kerels zonder de traditionele strenge god voor het algemeen gareel van den gemiddelde jaren 50 burgert, ze hoefden zich nergens ergens meer aan te houden en dat was nogal een opluchting zo te horen; Judas Priest – Live in Dortmund 1983/12/18 https://www.youtube.com/watch?v=jRjrzpa38-0 als tijdelijke ideale oplossing, wat er daarna komt doet er niet toe, als centrum van het universum hoef je je daar niet langer mee bezig te houden

  6. Het belangrijkste voor mezelf wat ik van dergelijke georkestreerde zichtbare gebeurtenissen leer is dat er enorm vies/vuil geraffineerd wordt omgegaan met mensen om een verzwegen doel te bereiken door en voor de machthebbers en hun helpers/sters.
   Michelle en Obama wekten de indruk dat zij een “fatsoenlijk” gezin waren met kinderen en al zodat zij zeker wisten dat ze door de meeste mensen geaccepteerd zouden worden omdat de indruk bij deze mensen geweest kan zijn dat dan ook zijn beleid wel ten gunste van het volk goed zou uitpakken.Obama heeft toch ook bloed aan zijn handen en nu komt dan het bedrog uit aangaande zijn Michelle waarvan hij wist dat het geen vrouw is en dus heeft hij iedereen (wereldwijd) bedonderd.
   Wat betreft die kanaal parade in Nederland zullen de meeste mensen dat geen probleem vinden omdat ze denken dat alleen acceptatie van bepaalde voorkeuren uiteindelijk de bedoeling is.Geen haat en geweld meer tegen homo’s/lesbiennes en dergelijke en dat op zich is een nobel iets,maar dat anderen dit doen vanuit een heel ander uitgangspunt en met andere bedoelingen hebben de meeste mensen niet door zo lijkt het tenminste.
   Dit is naar mijn mening al veel langer aan de gang en de emancipatie in de jaren tachtig en daarvoor de hippietijd zijn enorm grote stappen geweest die families en gezinnen hebben ontwricht wat natuurlijk voor de machthebbers enorm goed uitkwam.
   Samen staan we sterk maar alleen zijn we meestal machteloos en dat is wat de machthebbers graag hebben en het gaat ze eerlijk gezegd goed af.
   Seks,drugs en rock ’n roll het kon niet op maar gezinnen werden verwoest en vaak vielen ze uiteen.Dan was het tot de emancipatieperiode in de jaren tachtig zo dat binnen het gezin één kostwinner voldoende was en dat (meestal) moeder de kinderen verzorgde,begeleidde en opving na schooltijd,met de emancipatie is dat vernield en vielen ook gezinnen uit elkaar wat natuurlijk ook de bedoeling van de machthebbers moet zijn geweest en die hadden nog meer voordeel.
   De meeste mensen zagen de emancipatie als vooruitgang en meer vrijheid met meer welvaart. Helaas is het tegenover gestelde het geval geweest en nog steeds wordt er door de machthebbers aan gewerkt deze trent verder te volmaken/perfectioneren.
   1.Kinderen moesten naar de dagopvang of op andere wijze opgevangen worden wat betekende dat ouders niet meer wisten en weten wat anderen hun kinderen bijbrengen en dat maakt het voor de machthebbers wel makkelijker om kinderen naar hun hand te zetten en dat gebeurd ook.
   2.Ouders dachten en denken mogelijk nog steeds dat ze meer vrijheid en comfort konden krijgen door hun inkomen te vergroten waardoor ze meer luxe en comfort konden kopen.
   Het gevolg is dat nu mensen die alleen zijn en rond moeten komen van één inkomen bijna of helemaal niet meer kunnen rondkomen omdat wet en regelgeving meestal op tweeverdieners is gebaseerd.Daarbij komt ook nog dat wie eenmaal luxe geproefd heeft daar steeds meer van wil hebben en wanneer op dat moment banken makkelijker geld gaan uitlenen zullen de meesten daar gebruik van maken.Dat is dus ook gebeurd en wel zover dat sommigen zelfs lenen om op vakantie te gaan terwijl ze bulken van de schulden wat perfect is voor banken want die kunnen dan macht uitoefenen en mensen laten doen wat zij willen omdat ze wat tegoed hebben.
   3.Doordat mensen uit één gezin met z,n tweeen gingen werken werden mensen minder afhankelijk van de ander en daar is in principe niets mis mee maar natuurlijk heeft dat ook enorm bijgedragen aan echtscheidingen omdat men niet meer van elkaar afhankelijk was.
   Ook weer in het straatje van de machthebbers.En natuurlijk levert het de schatkist ook meer op wat ze dan vervolgens weer kunnen uitgeven aan het redden van banken en cadeau’s voor grote bedrijven en hun aandeelhouders terwijl ze ook meer naar het militair industrieel gebeuren kunnen overmaken waardoor nog meer ellende ontstaat en in stand gehouden wordt.(mijn mening is dat pensioengeld ook niet gebruikt wordt op de wijze zoals dat bedoeld is maar dat dit geld ook via via naar eerder genoemde belanghebbenden gaat en mogelijk worden zelfs huizen op bezette Palestijnse gebieden gebouwd door Israël met Nederlands pensioen geld).
   Kortom de machthebbers verzinnen van alles om aan HUN wensen te voldoen en brengen dat ten uitvoer door het voor te schotelen als vooruitgang waardoor de meeste mensen daar aan mee werken terwijl het tegenovergestelde wordt bereikt en mensen in de problemen komen.

  7. Op de TV is nu vaak te zien dat kinderen vragen aan ouderen om niet alleen aan nu te denken maar ook aan de toekomst voor hen,en ook daar zie je weer de gemeenheid en misleiding van in dit geval de MSM.Zo wordt er gezegd in deze “reklame” dat het geen zin heeft om iemand de schuld te geven van alle vervuiling door onder andere plastic in oceanen en ook wordt gepleit voor minder vlees te eten.
   Hier bij WTK heeft een artikel gestaan waaruit naar voren kwam dat de EU achter milieu protestmarsen zou zitten waar voornamelijk kinderen aan deelnamen.(Kinderen krijgen les op scholen die gecontroleerd door de overheid les geven en dus beinvloedbaar zijn).
   Dat hele vleesgebeuren en andere zaken aangaande de gezondheid van mensen wat door de overheden wordt ondersteund kunnen ook weer andere doelen dienen en ze worden opgewonden wanneer het ze lukt om mensen zover te krijgen dat ze zelf om dingen gaan vragen die nadelig voor hen zijn.Nog niet zolang geleden was er geen plastic en wanneer het zoveel ellende geeft en dieren en milieu aantasten vind ik het vreemd dat er niet terug gegrepen wordt naar methoden die voor het ontstaan van plastic ook voldeden,met andere worden waarom wordt plastic niet gewoon verboden?
   Wat betreft dat vlees natuurlijk is het niet normaal dat dieren in kleine kooien opgesloten zitten en versneld (bij ganzen per trechter) vetgemest worden binnen zeer korte tijd en dat op korte tijd vetmesten geldt ook voor andere dieren en dan is het inderdaad begrijpelijk dat er gevraagd wordt om geen of minder vlees te eten.
   Wanneer dieren op de bedoelde wijze kunnen opgroeien in hun eigen tempo is dat niet schadelijk voor het milieu en dan is er ook niets mis met vlees eten.Hetzelfde geldt voor onze gewassen,wanneer die de tijd krijgen om op natuurlijke wijze te groeien waarbij tijd geen rol speelt dan kunnen zij alle goede stoffen tot zich nemen waardoor ze ook voedzamer en gezonder zullen zijn.Het probleem nu is naar mijn mening dat geld en dus twee keer oogsten per jaar (of meer) belangrijker is dan gezond voedsel produceren.
   Dat alles versneld doen groeien is ook verantwoordelijk voor het feit dat vlees enorm veel water bevat wat in de pan verdampt en het stukje vlees enorm veel kleiner wordt en groenten smaken niet meer zoals ze zouden moeten smaken maar zijn vaak smaakloos en waterachtig waarbij ze ook maar weinig voedingsstoffen en mineralen/vitaminen meer bevatten.Dan kunnen ze wel roepen dat we meer groen moeten eten maar ze zouden ook kunnen afdwingen voedsel de tijd te geven om te groeien zodat ook kleine hoeveelheden toereikend kunnen zijn waardoor er ook minder geproduceerd hoeft te worden.
   Dieren zijn in beginsel niet schadelijk en ook hun uitwerpselen zijn dat niet,het is de manier waarop de mens ermee omgaat en niets anders.
   Alles is een ciclus en ook dieren maken daar deel van uit en houden alles in evenwicht bijvoorbeeld bijen bestuiven planten en vruchten aan bomen en dieren eten andere dieren zodat alles in evenwicht blijft.De mens is het probleem want die doen alles voor macht rijkdom en geld wat juist alles verstoord,en dat geeft voor mij aan dat de mens telkens opnieuw alles denkt beter te weten terwijl ze wel erg stom bezig zijn en alles kapotmaken.

 2. Bij het optreden van Barack Obama en madame, is vooral het bedrog dat tergend is. Beiden zijn immers gewillige instrumenten in handen van de Deep state en kunnen naar believen gebruikt en waar nodig gechanteerd worden. Voor beiden heeft men een “nep parcours” uitgestippeld dat vals is tot en met..!! Kortom een “maskerade…” waarbij de bevolking niet alleen bedrogen maar vooral vernederd wordt, zoals ook geciteerd wordt in de voormelde publicatie op WTK. Ik vermoed dan ook dat Joan Rivers veel meer zal geweten o.a. over het verleden van Obama (alias Obomber), en dat betrekking heeft op zijn verleden in Chicago in bepaalde bars… en wie er daar “bediend” werd.
  De onthulling van de ware aard van “madame” lijkt mij echter niet voldoende om Joan Rivers te liquideren. Er waren daarvoor ook al berichten over de “madame” …!!. (al of niet uitgerust met “apparatuur”).
  Fundamenteel gaat het hier bij Obama en madame imo over chantage… zoals ook al blijkt uit de Epstein zaak. Ik zie de “chantage” met zeden – en corruptiedossiers dan ook als de olie die het wereldwijde gigantische crimineel corrupt systeem smeert.
  Afgezien van het voormelde is Obama, zoals ook Hillary Clinton een adept van Saul Alinsky. Dit lijkt mij veel belangrijker … zeker in verband met de subversieve rol van de Deepstate, en de rol van de Obama administratie in de “oorlog” tegen Trump.

 3. Iedere beschaving waarin seksuele aberraties werden geaccepteerd en zelfs “gevierd” — en zoals nu, bij iedereen door de strot geduwd — zijn tenslotte ten onder gegaan…

  Overigens zijn niet alleen Obama/Soetoro en Michael Robinson iets geheel anders dan wat ze 8 jaar lang 24/7 aan ons lieten zien.
  Want, afgezien van zijn kenmerkende afwezigheid van intelligentie was baby Bush als president ook niet erg fris. Er zijn minstens 10 foto’s bekend waarop hij kale kerels op hun kale kop kust, en een zekere journalist checkte maar liefst 140 maal in in het Witte Huis, om telkens de volgende dag pas uit te checken.
  Kortom, niets is wat het lijkt, het verhullend vernis wordt alleen wel steeds dunner.
  In Amerikaanse bibliotheken worden kleine kinderen nu voorgelezen door mannen, extravagant of zelfs satanisch opgetuigd als iets dat op een vrouw moet lijken…
  Deze hele beweging is in 1948 ingezet met het eerste boek van Alfred Kinsey, de sadomasochistische biseksuele pedofiel die de galwesp bestudeerde…
  Wat een wereld.
  Wat ik meemaak, is dat er veel ouders van vandaag helemaal niet doorhebben hoe diep en vernietigend de decepties reiken in de huidige maatschappij, terwijl zij de enigen zijn die een tegenwicht zouden kunnen geven aan hun kinderen…


 4. Tijdens het schrijven van het artikel komt duidelijk naar voren, hoe ongelooflijk de wereld wordt besodemieterd..! Dit artikel is sinds plaatsing afgelopen dinsdag reeds 3000x bekeken. HET NIET KÚNNEN GELOVEN is één van de pijlers (cognitieve dissonantie) waarop de strapatsen van de machthebbers is gebaseerd..!!

  Ik kan me zo goed voorstellen hoe je als elite-machthebbers, zo’n 10 jaar vóór de manifestatie van Barack Obama een weddenschap hebt gemaakt (dijenkletser als het lukt!!) over het summum van het manipuleren en knechten van ‘het volk’.. Onderwerp van de weddenschap?
  Een donkere, homo-seksuele, niet in de VS-geboren (!!!) moslim, de president van de VS te laten worden. En het dan presenteren als de eerste donkere president in de VS, zódanig dat dominee Jesse Jackson tranen in de ogen heeft bij de inauguratie..!

  Speaking of which: inmiddels is Jesse Jackson in een totaal andere rol gekropen.. Hij wil deze Obama-scam ontmaskeren.. Kijk HIER

  1. Wat betreft de machthebbers achter de schermen heb ik vaak het idee dat zij denken er al te zijn en er niets meer fout kan gaan.
   Opvallend is natuurlijk wat in het artikel over Obama en zijn Michelle geschreven is want wanneer dat bij het grote publiek bekend wordt zullen velen het inderdaad niet (kunnen/willen) geloven.
   Verder bekruipt mij vaak het idee dat het niet meer uitmaakt wie het volk vertegenwoordigen.

   Als voorbeelden zijn natuurlijk Italië,Oekraine en nu zelfs Engeland de meest in het oog springende voorbeelden want zijn het geen komieken en acteurs die als president fungeren en in Engeland hebben we natuurlijk die clown Boris Johnson.
   Wanneer men weet dat juist zij over zaken als defensie gaan en de beschikking kunnen hebben over gevaarlijk wapentuig en het dienend personeel dan maak ik me daar wel zorgen over.Het volk lijk absoluut niet meer serieus vertegenwoordigd te worden voor zover dat eerder wel het geval was.
   Trump was zakenman en op dat gebied zal hij vast wel een doorgewinterd persoon zijn maar president zijn lijkt mij toch echt iets anders waaraan enorme verantwoordelijkheid verbonden hoort te zijn.Op het moment dat hij sancties oplegt aan andere landen ivm handel dan kan dat wel goed zijn voor de zaken maar tevens kan het de VS en bondgenoten ook in groot gevaar brengen vooral wanneer landen als China tegen je in het harnas gejaagd worden.

   China heeft al laten weten tegenmaatregelen te nemen de vraag is alleen hoe.Verder hoop ik dat Nederland geen schepen naar de straat van Hormuz gaat sturen om zo te voorkomen dat er blunders gemaakt worden met grote gevolgen waar Nederland dan de schuld van zou kunnen krijgen.De politiek heeft alleen oog voor grote bedrijven,banken en hun aandeelhouders terwijl ze het volk zouden moeten dienen maar dat zijn ze kennelijk vergeten behalve wanneer ze hen kunnen gebruiken om vaak via uitbuiting en misbruik hun winsten op te schroeven daarvoor zetten ze zelfs mensen die ziek zijn in en natuurlijk goedkope krachten van elders wat we in toenemende mate steeds vaker zien.Het is ongelooflijk dat mensen misbruikt en bedonderd worden terwijl de meesten dat kennelijk niet eens door lijken te hebben.

  2. Ikzelf doe niet aan internet bankieren omdat het gewoon niet veilig is naar mijn mening.
   Vorige week ging ik naar de bank om te vragen of ik een uitdraai kon krijgen (zeg maar overzicht van mijn rekening) en dat ging niet omdat ik maar moest gaan internetbankieren werd gezegd en ook dat zij opdracht van hoger geplaatsten bij de bank hadden dit niet meer te doen. Daar ik niet veel te besteden heb wil ik voorkomen dat ik in de problemen kom en daarom wilde ik die uitdraai zodat ik kon berekenen hoeveel ik om van te leven over zou hebben nadat mijn vaste lasten eraf waren voor deze maand. (Wel krijg ik om de twee weken bankafschriften maar dat zou nog bijna twee weken duren terwijl ik net mijn geld ontvangen had en dus wilde weten wat wel en niet kon).

   Dit kan gezien worden als kleinigheid maar waar het om gaat is dat de bank nu al de dienst uitmaakt en mensen dwingt om te gaan internetbankieren.
   Voor heel veel mensen geldt dat zij denken baas over hun geld te zijn maar dat is natuurlijk voor de meeste mensen niet zo.
   Zoals ik al eerder heb geschreven hebben velen een hypotheek en/of lening bij de bank en in de kleine lettertjes staat vaak niet zomaar dat de bank zich het recht voorbehoud om het volledige bedrag in één keer terug op te eisen.
   De meesten zullen dat niet kunnen omdat ze dan simpel geen hypotheek/lening nodig zouden hebben gehad de vraag die door mijn hoofd gaat is dan ook hoe de mensen zullen reageren wanneer de bank het geld inderdaad in één keer gaat terug eisen? Wat gaan mensen doen wanneer hun pasje wegens schuld aan de bank geblokkeerd wordt? Alles elektronisch wat is het toch makkelijk maar wie moet u straks in het geval van problemen aanspreken of kan dat dan niet meer omdat alles automatisch en elektrisch gaat?

  3. GuidoJ :
   De link in Uw reactie geeft perfect weer waarover het werkelijk ging bij het opvoeren van Obama. We mogen m.i. niet in de val trappen door het debat te beperken tot de homo – en transseksualiteit en het nep huwelijk van het koppel in kwestie. Dit is maar een dekmantel. Waarover het werkelijk ging blijkt uit het volgende citaat :
   https://scampbell123456.wixsite.com/whitehatrevolution/home/jesse-jackson-arranged-obama-s-sham-marriage
   “……….As I researched how the Jewish and Zionist Chicago Cabal had groomed Obama to be president, about which I am writing an entire additional biographical book that shows how Obama betrayed and raped America, …………….”.
   Het is dit verraad dat de grond is van het probleem, maar waarbij Michele een “figurantenrol” speelt. De vrouw die daar wel een sleutelrol inspeelde was m.i Hilary Clinton. Ik zie dus dat een “pseudo – zwarte” en een “pseudo feministe” speciaal worden uitverkoren om de verborgen agenda van de “Cabal” uit te voeren, wat met een blanke heteroseksuele man veel moeilijker zou zijn geweest. Het voormelde geeft imo een goed beeld tot wat de “”Cabal” in staat is.. en als men dit weet, dan is alles mogelijk.

  4. Ik begrijp jouw redenatie niet helemaal. Op het ene moment zeg je, ‘je zou oordeelloos moeten toezien’, en op het andere moment dat je moeten wegkijken omdat je je anders uit de boot zou laten lokken wanneer onderdrukten hun seksualiteit willen etaleren.
   Da’s nou selectieve beleving in het openbaar.

   Ik besef ook dat je met ‘moeten toezien’ geen dwang bedoeld maar ik beschouw de juffrouw bij de kassa met een hoofddoek ook als een dwangmatige confrontatie met haar politieke overtuiging of religie. Ik kan mij indenken dat pedofielen en necrofielen ook een (terecht) onderdrukte groep zijn waarvan ik niet oordeelloos van wil wegkijken.

   Als ik moet toezien omdat het politiek correct schijnt te zijn wanneer bepaalde seksuele geaardheden denken te moeten provoceren in het openbaar terwijl een juffrouw met een bord waarbij ze het koningshuis afkeurt wordt verwijderd, zie ik een agenda die niet de mijne is.

 5. We hebben het hier over de trollensamenleving die VS heet waar het kennenlijk geen zak uitmaakt welke clown of ex filmster er de publiekelijke ‘machtsfiguur’ speelt.
  Feit blijft dat boven de zichtbare president/stroman nog 46 bestuurslagen bestaan waarvan de hoogste Majectic schijnt te zijn. Betekent dat ook Trump nooit een maverick kan zijn maar ook een product van de machtsstructuur. Vandaar dat ik ook die vast enquête met dito uitkomst absoluut niet kan begrijpen. Vooral omdat veel bezoekers van deze site toch onderhand beter zouden moeten weten.
  Daarmee is het -voor mij althans- duidelijk waarom er een tweeslachtige buitenlandpolitiek gevoerd wordt door Trump in relatie tot Rusland, Oekraïne, China, Noord Korea en Iran bijvoorbeeld. De hoop die veel mensen, m.i. onterecht koesteren dat de huidige president als een katalysator zou fungeren om de z.g.n. Deep State de pas af te snijden is een bewijs hoe sluw de krachten achter de schermen zijn en hoe ze in de gaten hebben hoe ze de afgedwaalde schapen (zij die denken wakker te zijn) bij de meute moeten houden door de suggestie te wekken dat Trump op twee sporen werkt en daardoor een vreemd dubbelspel speelt.

  Even voor de goede orde, denkt men nu echt dat de machten en krachten die de facto alles voor het zeggen hebben een speler als Trump, ervan uitgaande dat hij oprecht de knuppel in het hoenderhok zou willen gooien, ook maar één seconde de kans zouden geven de machtsbasis aan te tasten? Voor de mooie sier offert men dan een uitgerangeerde viezerik op als Epstein en speelt men het spel van, ‘nu komt er schot in de zaak’!
  Binnen de Vrijmetselarij/Satanisme is het altijd goed gebruik geweest zo nu en dan iemand uit eigen gelederen op te offeren.

  Het is wezenlijk veel triester om te zien hoe kinderlijk eenvoudig het is de massa een rad voor de ogen te draaien. Inderdaad is het een clownsact om een zwarte flikker die het geloof van de gedoodverfde ’terroristen’ aanhangt en ook nog van buiten de VS komt op de troon te hijsen en het domme volk nog te laten geloven in en juichen naar die nar ook nog!
  Het zegt alles over de trieste staat waarin de massa verkeert en daarin verschilt deze modderkolonie niet veel.

 6. Vervalsen kan altijd, maar uit welke hoge hoed halen de zogenaamde deskundigen nu ineens de geboorte van Obama’s twee dochters? Of is Michael/Michelle echt HEEL DUUR omgebouwd?
  Zwarte flikker krijgt twee dochters!? Dat is nog eens goed nieuws.
  Ach, ach, is dit niet een hetze die Wanttoknow onwaardig is?

  1. Je gaat niet in op de essentie van het artikel, de feiten bedoel ik. Je wijst naar het onbesproken deel van het Obama-verhaal en haalt dat aan als ‘bewijs’ dat een homo geen kinderen kan krijgen..?? Waarom zouden die kinderen niet ‘ergens’ vandaan getoverd kunnen worden..?? Voor geld is álles te koop, zeker in de States. En zeker dóór de Deep State..!!
   En in dat geval is er simpel de optie van ‘gestolen babies’. Niet aan gedacht Peter..?? Kom op zeg..! Met een paar honderd duizend verdwenen kinderen per jaar..? En kan een homo geen kind krijgen met/bij een draagmoeder..??

   En Peter, waar haal je in hemelsnaam aan het woord ‘hetze’ vandaan…? Als dat het zou zijn, is die idd deze site onwaardig. Alsjeblieftdankuwelmeneer. Laat ik zeggen dat ik het minimaal (!) een nogal ongenuanceerde reactie vindt, die me doet betwijfelen of we hier met de échte PdH te maken hebben..! En zo ja, dan heb ik de indruk dat je een beetje de grip op de realiteit verliest waarde Peer.

  2. Niets is wat het lijkt, Peter. Zo is Bill Gates een vrouw en Melinda haar man. En waarom zou een homo als Obama een vrouw trouwen als hij een vent in een jurk kan krijgen? Geen wettig huwelijk dus waarschijnlijk omdat Michael zijn klokkenspel nog heeft. Denk vooral hormonen en minder verbouwingskosten. Kinderen kan je adopteren of via een draagmoeder krijgen. Billie heeft wellicht zelf kinderen gebaard.
   Zou sowieso wat verder kijken dan je neus lang is. Zo vond je de uitspraken van Tom de Kok, dat we binnen een paar decennia een totaal andere samenleving zouden krijgen, onzin. Welnu; het oude systeem is nu compleet aan het instorten en wat nieuws gloort voorzichtigjes aan de horizn.

  3. En wat betreft je opmerking over Batman in je artikel. Batman Trump is met een heel team bezig om allerlei zaken uit te zuiveren.

 7. Guido, mooi artikel weer, de medische wetenschap staat voor niets*: ze kunnen blijkbaar een man ombouwen tot vrouw, inclusief baarmoeder en werkende eierstokken, een vrouw die gezonde kinderen kan baren. Knap hoor. Amazing!

  *Maar een beetje ziektes genezen homaar, dat wil nog niet zo lukken. Of is er iemand onder de lezers die drie ziektes kan noemen met bijbehorende “medicijnen” die je na enkele weken slikken echt genezen? Ai, da’s best moeilijk. Nee, de medische wetenschap focust liever op “bestrijdingsmiddelen” – en op “ombouwen” dus, daar valt meer te verdienen blijkbaar. Good job trouwens, ook qua plastische chirurgie. Wie betaalde dat eigenlijk? Obamacare moest nog worden uitgevonden 😉

 8. Goed dat jullie hier aandacht aan besteden. De rabbit hole gaat echter much deeper. Alles heeft echter tijd nodig. Geloof me, niets is wat het lijkt als je je realiteit laat bepalen door de tell-lie-vision. Elke vrouwelijke Hellywood satans ster wordt gespeeld door een man. Gaat terug naar de tijden van Shakespeare. Do war by deception is het motto van de Mossad. LADY Gaga is een man. Sandra Bullock idem. Joan Rivers is zelf OOK geboren als man. Denk ook nog eens terug aan al die castraatzangers in de kerkelijke koren. Ze hebben ons verteld dat deze praktijken niet meer plaatsvinden en gij geleuft dat. Celine Dion is zo’n omgebouwde kerel met castraatstem. De castraatstem ligt nogal goed in het gehoor schijnt. Nu hebben we in Nederland de nieuwste castraatzanger die furore maakt met zijn goddelijke naam, Davina Michelle. Luister eens goed om te leren hoe een castraatstem klinkt.
  https://www.youtube.com/watch?v=eyFVceD1e8o

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.