Advertentie

Vergiftigingspoging president Trump…??x

Vergiftigingspoging president Trump…??

2019 © Natural News | vertaling WantToKnow.nl/be

x

Het niet-geplande bezoek van president Trump, afgelopen zaterdag, aan het ‘Walter Reed militaire ziekenhuis’, impliceerde dat een batterij van tests op Donald Trump werd uitgevoerd, om te bepalen of de president van de VS, was blootgesteld aan een chemische stof, die via zijn voedsel zou zijn toegediend. Aldus een bron van het Witte Huis, die gedetailleerd met Alex Jones van de beroemde website InfoWars.com sprak en info deelde.

“Het medisch personeel bij het Walter Reed-ziekenhuis, kreeg geen uitgebreide mededeling over een presidentieel bezoek aan het medisch centrum in Bethesda, Maryland, vóór de komst van Trump, volgens deze Witte-Huisbron,” aldus nieuwszender Fox59.com. “Normaal gesproken, zou personeel en de Walter Reed’s medische staf een algemeen bericht krijgen over een ‘VIP-bezoek’ aan het medisch centrum. Voorafgaand aan een presidentieel bezoek, waarbij ze op de hoogte werden gebracht van bepaalde veiligheidssluitingen binnen de faciliteit. Dat gebeurde deze keer niet, wat aangeeft dat het bezoek een niet-routinematig bezoek was en bovendien gepland was op het laatste moment.”.

Deze actie werd in gang gezet doordat een plotseling begin van de ernstige symptomen bij de voedseltester van de president werden waargenomen. Waarbij, zo werd gemeld, zulke ernstige symptomen optraden, dat er dringende medische tests dienden te worden uitgevoerd op die persoon, terwijl de president werd omgeleid naar het Walter Reed voor een preventief medisch onderzoek, waarbij een batterij van chemische tests zou zijn uitgevoerd.

“De auto-colonne van de president reed onaangekondigd naar het Walter Reed militair-medisch centrum, met verslaggevers onder leiding om zijn beweging niet te melden totdat ze zaterdag bij Walter Reed aankwamen,” meldt Fox59. ‘Een andere bron, die bekend is met de situatie, beschreef Trump’s bezoek als ‘abnormaal’, maar voegde eraan toe, dat de 73-jarige Trump, vrijdagavond in goede gezondheid leek te zijn..’

Fox59 bevestigt dat Trump tests dienden ondergaan, die niet beschikbaar waren bij de Witte Huis-kliniek: “Verscheidene deskundigen die bekend zijn met de medische procedures van het Witte Huis, zeiden dat Trump routinematig wel laboratoriumonderzoek kan ondergaan, deze kliniek ter plaatse. Wat bevestigt, dat de tests die Trump diende ondergaan, en dus nodig bleken, daar niet gedaan konden worden. Volgens de met het Witte Huis verbonden bron, die direct met Alex Jones sprak, bevestigden deze chemische tests, de aanwezigheid van een moleculair bijproduct van een potentiële toxine..

Hoewel het belangrijk is om op te merken dat moleculaire bijproducten uit vele verschillende bronnen kunnen komen. Én het niet altijd mogelijk is om de moleculaire structuur van de oorspronkelijke molecule waaruit de/het bijproduct(en) is afgeleid te bepalen. De president was naar verluidt in orde en heeft niet dezelfde symptomen ervaren als die welke de voedseltester zou hebben overwonnen.

Momenteel is nog onbekend, hoe de toestand van de tester is.
Daarnaast zijn er ook geen  aanvullende gegevens openbaar gemaakt, over welke tests op de president zijn uitgevoerd en welke chemische bijproducten daarbij dan zouden zijn gevonden. Alex Jones vertelde aan ‘Natural News’, dat hij gelooft dit incident een ‘DeepState’-aanval geweest kan zijn. Met een exotisch chemisch vergif, dat werkt met een vertraagde activering. Jones onderstreepte, “het belang van mensen die begrijpen dat wij in het klimaat van burgeroorlog zitten en dit soort pogingen tot vergiftiging een voorbeeld zijn, historisch ook gezien, waarbij een leider wordt gedood, waarbij zijn dood schijnbaar door een natuurlijke oorzaak is veroorzaakt..

InfoWars had eerder gemeld dat Roger Stone een poging tot vergiftiging overleefde in 2017 en dat Deep State-agenten die in het Witte Huis geïnfiltreerd waren, het water van de president zouden hebben vergiftigd, in een poging om zijn cognitieve functie en energie te schaden. En in 2018 stierf in Schotland een agent van de Amerikaanse geheime dienst aan een beroerte, zo meldt USA Today. Deze agent reisde mee met president Trump. ‘Een agent van de geheime dienst die als onderdeel van de veiligheidsdienst van president Donald Trump op reis was, overleed dinsdag in Schotland na een zware beroerte’.

InfoWars’ Millie Weaver meldde vandaag dat deze agent van de geheime dienst van de V.S. die stierf aan een beroerte in Schotland ook een voedseltester voor de president was. Hij was naar verluidt in goede gezondheid vlak voor zijn plotselinge dood. “Zo probeert de macht achter de troon mensen altijd heel stil uit te schakelen, zodat ze geen martelaars worden”, legt Alex Jones uit tijdens zijn toenmalige InfoWars uitzending.

Het is algemeen bekend dat er meerdere pogingen op het leven van de president zijn ondernomen. In een recente toespraak in The Federalist Society waarschuwde Bill Barr dat de wetteloze linkerzijde zijn toevlucht neemt, tot een verontrustende reeks tactieken in hun poging om president Trump te vernietigen en de Republiek omver te werpen.

Nu is ‘verzet’ de uitdrukking die wordt gebruikt om de opstand tegen de heerschappij van een militaire bezettingsmacht te beschrijven. Het geeft duidelijk aan in dat kader, dat een regering niet legitiem is. Dit is een zeer gevaarlijke en zelfs opruiende notatie om in de politiek van een democratische republiek te importeren. Deze democratische figuren, zien zichzelf in wezen verwikkeld in een oorlog om, op welke manier dan ook, een democratisch gekozen regering lam te leggen. Attorney General (AG) Bill Barr hierover:

“Onmiddellijk nadat president Trump de verkiezingen had gewonnen, hebben tegenstanders de zogenaamde ‘Het Verzet’ ingehuldigd en hebben ze zich verzameld rond een expliciete strategie van het gebruik van elk instrument en manoeuvre om het functioneren van de uitvoerende macht te saboteren”.

HIER deze Twitter-boodschap

Om chemische vergiftigingsoperaties uit te voeren, hebben medewerkers van de DeepState toegang tot een breed scala aan chemische vergiften met een grote verscheidenheid aan biochemische werkingen. Volgens Alex Jones, is het feit dat deze gefaalde poging  van de Democraten om president Trump te pakken te nemen – gecombineerd met de uiterst teleurstellende line-up van de kandidaten van de Democraten voor de verkiezingen van 2020 – een teken dat de Democraten gemotiveerd waren, hun oorlog tot het niveau van het uitvoeren van een aanslag ord te doen escaleren.

Hoofdaanklager (AG) William P. Barr, vertrouweling van Donald Trump

Het wordt steeds duidelijker voor alle Amerikanen dat de Democraten en het DeepState-netwerk, zich niet aan wetten, ethiek of moraal houden. Er is niets wat ze niet zullen doen, zo lijkt het, om de president te vernietigen en de macht te grijpen, ook al betekent dit in dit geval een chemische moord op de president. De hele aanklacht is eigenlijk het fiasco van de DeepState, met hun pogingen de wil van de Amerikaanse kiezers teniet te doen. En daarna hun eigen leider te installeren, die de DeepState zal beschermen in plaats van hem te ontmaskeren.

Alex Jones hierover:

“Je wilt Trump niet vermoorden, omdat dat hem in een martelaar verandert, dus doodt je hem langzaam of drogeer je hem met chemische middelen om hem in de war te brengen, zodat je hem via het 25e Amendement kunt verwijderen. Deze episode volgt op president Trump’s recente activering van de reserve-eenheden van de United States Marines als onderdeel van een urgente inzet.

Daarbij zou specifiek een ‘noodsituatie binnen de Verenigde Staten’ zijn genoemd en zouden eenheden de opdracht gegeven zijn, om klaar te zijn om te activeren als reactie op ‘bedreigingen in het vaderland’ die ‘met weinig of geen waarschuwing zullen komen”. (HIER)

Dit is de precieze tekst van deze order:

Volgens meerdere onafhankelijke mediaberichten blijven de Amerikaanse mariniers trouw aan de president, ook al lijken andere takken van het Amerikaanse leger ten minste gedeeltelijk geïnfiltreerd te zijn door anti-Trump-agenten die bereid zijn, verraad te plegen om de constitutionele republiek omver te werpen. Voormalig president Barack Obama ontsloeg honderden militaire leiders van de pro-Constitutie, terwijl hij honderden gehoorzame, op de mondialistische leest geschoeide militaire ‘bureaucraten’ in invloedrijke posities binnen het Pentagon en verschillende takken van het leger plaatste.


Prominente linkse opninieleiders, bereiden Amerika nu voor op de uitschakeling van President Trump door op te roepen tot vrede, vooruitlopend op hun eigen linkse complot om deze president te vermoorden. In de afgelopen dagen beweerde de linkse Tv-persoonlijkheid Bill Maher, die al jaren kwaadaardige laster verspreidt tegen conservatieven, Christenen en Trump-aanhangers, plotseling, dat hij bang was voor de mogelijkheid van een burgeroorlog.. Hij zei dat we nu allemaal ‘met elkaar moeten leren leven’.

‘Barry’ Hoessein Soetoro Obama, de man met -zo blijkt steeds vaker- een uiterst dubbele agenda. Hij staat op de nominatie verantwoording te moeten afleggen voor zijn daden die feitelijk VERRAAD vormen voor de VS en haar burgers.. De vraag is überhaupt of deze man wel formeel correct president van de VS kon zijn, gezien zijn gemanipuleerde paspoort..

Op dezelfde manier waarschuwt voormalig president Barack Obama nu de linkse partijen dat ze te extreem zijn geworden, met hun standpunten die nu door een toenemend aantal Amerikaanse kiezers worden verworpen. En als iemand het publiek wist te bespelen, dan was het Barack Obama wel, nietwaar.. “YES, we can!”.. Maar deze gecoördineerde publieke verklaringen, maken natuurlijk onderdeel uit van de pogingen van radicaal links, het verhaal te controleren. Voordat ze zelf een kinetische burgeroorlog beginnen, waarschijnlijk door Antifa, na de moord op de president, de straat op te laten gaan om hem uit de macht te zetten.

Een zeer grote spontane opstand van pro-Trump patriotten zal zich waarschijnlijk voordoen als de president wordt gedood of op een andere manier aan de macht wordt onttrokken. Miljoenen Amerikanen hebben bijna het breekpunt bereikt in termen van frustratie over de wetteloze DeepState en die Amerikanen lijken bereid hun republiek te verdedigen tegen de vijanden van Amerika die van binnenuit opereren.

Alle Amerikanen moeten zich voorbereiden op meer grove en geraffineerde pogingen om president Trump te vermoorden of hem onder dwang uit zijn macht te halen. De gecoördineerde samenzwering om de USA omver te werpen en conservatieven te criminaliseren, heeft zich nu verspreid over Big Tech, de linkse media, elementen van het Pentagon en de rechterlijke macht.

De burgeroorlog schijnt dreigend, en er schijnen geen grenzen  aan de wanhoop van de Deep State te zijn..! En dat allemaal onder de radar van veel, heel veel van de Amerikaanse burgers en de rest van de wereld, die feitelijk niet kúnnen worden geïnformeerd, om dat anders helemáál een revolutie zou uitbreken, op basis alleen al van de dan ontstane onrust..!

 

13 gedachten over “Vergiftigingspoging president Trump…??

 1. De vergiftiging van een geheim agent in de entourage van president Trump kan ook de zoveelste zet zijn in het schaakspel, dat op het scherpst van de snede wordt gespeeld. Persoonlijk ben ik nog – steeds – niet overtuigd van Trumps intentie het moeras te dempen. De Deep State heeft een niet te bevatten voorsprong en geld is al helemaal geen probleem.
  Een belangrijk argument voor mijn twijfels over Trump is o.a. zijn omgang met de in 1986 aan AIDS overleden advocaat Roy Cohn. In het toneelstuk ‘Angels in America’ uit 1993 speelt Cohn ook een rol. Cohn was een van Trumps leermeesters.
  In de jaren vijftig kwam Cohn bovendrijven als nietsontziende medewerker van senator Joseph McCarthy, die zich bezighield met onderzoek naar de invloed van het communisme in de VS. De latere presidentskandidaat Robert F. Kennedy had het nakijken, want ook hij graag als medewerker van McCarthy willen werken. McCarthy was trouwens een vriend van Robert Kennedy’s vader Joseph – bootleg Joe – Kennedy. Verder was Cohn homofoob, terwijl hij homo was en als jood een fervent anti-semiet.
  https://www.townandcountrymag.com/society/money-and-power/a29130905/roy-cohn-documentary-wheres-my-roy-cohn/

  1. Ha Ketelbinkie, ik hoop dat je je moeder wel zoent, essentieel is echter Moederliefde. De meeste mensen aan de top moesten het ontberen waardoor zij zich aan andere invloeden vastklampen. Roy Marcus Cohn is de voorganger van Jeffrey Epstein en heb hem een beetje onderzocht. Alle “invloedrijke” personen hebben ieder geval één langdurige boezemvriend: Cohn had Thomas A. Bolan, J.Edgar Hoover had Clyde Tolson en bv JFK had Lem Billings, die zelfs één klas overdeed zodat ze in hetzelfde jaar zaten, verder gingen ze in 1937 op een 2 maandenlange rondreis door Europa: https://www.ad.nl/den-haag/jfk-sliep-bij-leger-des-heils~ac626c9b/ en Len had een eigen kamer in The White House. Cohn’s moeder was van de Marcus-familie, arme Russische Joden die naar Amerika emigreerden en meteen werden opgezet met een kledingzaak, haar grootvader stichtte de bank van de United States in 1913, in 1929 was de crash en zijn zoon werd gevangen genomen. Met andere woorden arme mensen worden opgezet in zaken om daarna failliet te gaan en de zondebok te spelen, ondertussen veel geld verdiend voor het hogere doel: Jezuïeten. Zo heb je veel takken van dezelfde dode boom: de mafia in alle landen, entertainment, de kerk (Spell-man) en het smeermiddel is geld-ig. Cohn en Hoover hadden bv alle twee een dominante moeder, woonden thuis tot hun 40ste en hadden een lage eigenwaarde, bv Hoover was een mulat en had lang geen geboorteakte. President Hoover was wees en had een manwijf vrouw, ook opgezet want hij moest de schuld van de 1929 crisis op zich nemen. Cohn’s mentor was Generoso Pope senior, ttps://whatsnew2day.com/generoso-paus-jr-friend-roy-cohn-left-the-cia-and-starts-national-enquirer-financed-by-moss-boss-frank-costello,de moeder van zijn zoon Gene Pope junior zei tegen hem: ik had een abortus moeten doen! Allemaal slachtoffers; Meyer Lansky, een zware mafia jongen stierf in het ziekenhuis, gelukkig want hij zei: ze zijn allemaal aardig tegen mij!

 2. Devin Nunes vraagt de getuigen naar de misdaad van Trump
  (NL ondertiteling – 1 minuut video) Republikein Devin Nunes vraagt de twee ‘kroon’ getuigen (Kent en Taylor) van de democraten rechtstreeks waar dat misdrijf is dat Trump volgens de democraten in dat telefoongesprek heeft begaan? Benieuwd naar hun antwoord?
  https://youtu.be/I0yGfAAToe0

 3. De inhoud van de voormelde tekst illustreert m.i. nog eens dat Trump omringd is door roofdieren van de Deep State. Ik stel mij dan ook de vraag of daar iemand is, in zijn omgeving , die te vertrouwen is ? Ik heb mijn twijfels.
  Wat het Oekraïne probleem betreft, vond ik het volgende op de webstek van Jim Stone :
  Jim Stone 21.11.2019 FINALLY A GOOD Q DROP
  As it turns out, President Clinton signed a treaty with Ukraine that allows an American president to ask Ukraine’s assistance in any investigation for any reason. There’s no way they have any grounds for impeachment of Trump. The treaty makes any request for the cooperation of Ukraine by Trump 100 percent legit, even stuff they have tried to prosecute him for. See this on the Congress web site
  This is being buried to enable the sham impeachment of Trump, which was totally failing even without this particular item being known about. It is very important to spread the word with this, because CNN sure as heck is not going to tell anyone that the impeachment inquiry cannot be anything at all but over.
  (=einde citaat)

 4. De titel van het voormelde artikel zit m.i. niet veel naast de feiten :
  https://www.zerohedge.com/health/massive-explosions-rock-texas-chemical-plant-putting-16-north-americas-rubber-production
  In de reacties is er een link naar de webstek van Jim Stone : http://82.221.129.208/.vx1.html
  met de volgende tekst : “1 uur geleden http://82.221.129.208/.vx1.html
  I am going to tentatively declare my report on the chemical plant explosion as accurate
  ACCURATE: It was a Stuxnet attack, likely fronted by Israel. How do I know? Because I am getting nailed here, and that happens every time I hit one on the head that no one else guessed. It was extremely difficult getting into the site because someone keeps interfering with the connection. Here is my be all end all speculation: This chemical plant explosion was an attack and I am offhandedly assuming it is against Trump for de-regulation of some aspects of the chemical industry. Everyone is blaming Trump for causing this, but you can’t de-regulate something and then get the results within a day unless someone causes it on purpose, this one is quite obvious folks.
  If there are more explosions with other industrial facilities, it is a fairly safe bet someone is softening the United States before a war, which Trump could have easily sparked by signing the Hong Kong rights declaration. If you don’t think America is being set up for war then you may fall into one of these camps: either you are part of the problem or your cognitive dissonance is serious or your just a troll with no moral compass. (=einde citaat).
  In verband met het voormelde is er de verwijzing naar The Cassandra Prophecy :
  http://stateofthenation.co/?p=211
  met titel : THE “CASSANDRA PROPHECY”: Everything Changes After Election Day 2020
  en citaat :
  ““Just as Cassandra’s prophecy about the Trojan horse came true as Troy was
  destroyed by a ruinous deceit, so, too, are the barbarians inside the gate today ready to strike at any time. The open borders and illegal immigration have enabled count- less terrorist cells and armed mercenaries to gain unlawful entry to the USA. But it’s the treasonous politicians in D.C. today who have enabled this ‘Trojan horse’ scheme.”[1] — Intelligence Analyst & Former U.S. Military Officer (=einde citaat).
  Als ik alle elementen , zoals puzzelstukken samenleg, dan zijn er imo beslissende gebeurtenissen te verwachten in de USA, maar in de huidige stand van zaken, zeker niet in de positieve zin. Zoals steeds = Sun Tzu : ken en onderschat de vijand niet.

 5. (NL ondertiteling) WEES TRUMP HATERS TE SLIM AF MET DEZE FEITEN AANGAANDE DE AFZETTINGSVERHOREN
  In de video meer over de poging van Adam Schiff tot afzetten van president Trump en het totale gebrek aan bewijs voor de beweerde ‘misdaad’. Aan het eind van de video wordt een voorstel aan Schiff en de democraten voorgelegd dat je ook rechtstreeks aan onze Nederlandse volks(?)vertegenwoordigers kan doorsturen!
  https://youtu.be/dp8jzeHDQV0

 6. Er zijn natuurlijk verschillende motieven van de Deep State om Trump pogen af te zetten, via het afzettingscircus georganiseerd door de Democraten. Verschillende van deze motieven komen dan links en rechts wel aan bod, maar over het belangrijkste motief wordt gezwegen.
  En dat is imo heel eenvoudig : Als Trump morgen ten oorlog trekt tegen Iran, zoals door Tel Aviv niet alleen geëist, maar ook bevolen werd, dan is het binnen de minuut gedaan met dit afzettingscircus. Bij de Republikeinen zijn er immers ook die de belangen van Tel Aviv verdedigen en deze van de USA verraden, en heimelijk meewerken aan deze afzettingsprocedure. Men legt dan ook niet ongestraft de “diktaten” van Tel Aviv naast zich, ook al heeft Trump Tel Aviv alles gegeven wat ze eisten, alleen de oorlog tegen Iran niet. En dat is onaanvaardbaar, en dient dan ook afgestraft te worden, op welke manier dan ook. In Washington dient men immers zijn “plaats” te kennen.
  Dit geldt ook voor de EUSSR :
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-officials-enraged-after-6-more-eu-nations-will-bypass-iran-sanctions-through-instex
  met citaten : “On Friday six European countries issued a bombshell joint statement declaring their intent to join INSTEX, or the Instrument in Support of Trade Exchanges, a European special-purpose vehicle serving as a ‘SWIFT alternative’ to bypass US sanctions on Iran.
  Finland, Belgium, Denmark, Netherlands, Norway, and Sweden released a joint statement asserting it’s of “the utmost importance to the preservation and full implementation of the Joint Comprehensive Plan of Action (JCPoA) on Iran’s nuclear program by all parties involved.”………………..
  Instex is an initiative set up by France, Germany and the UK in January 2019 to provide humanitarian and sanctions relief to Iran after in November 2018 the SWIFT network suspended Iranian banks under Washington pressure, months after Trump pulled the US out of the nuclear deal………….. (=einde citaten).
  De betrokken landen bij Instex, mogen zich dan ook m.i.verwachten aan represailles via terreuraanslagen…door “the usual suspects…”.

 7. Is het niet veel interessanter onze eigen innerlijke ‘deep state’ te onderzoeken en daaraan waar te nemen hoe deze ons individueel ware leiderschap ondermijnt en voortdurend saboteert?

 8. https://nieuws.nl/economie/20191121/trump-wil-5g-netwerk-van-apple-in-vs/
  Citaat: Dat bedrijf heeft volgens de VS te nauwe banden met de communistische partij en het chinese leger en de apparatuur zou daarom door China gebruikt kunnen worden om te spioneren (einde citaat)
  Ik ben geen hater van wie of wat dan ook maar ik schrijf gewoon wat mij opvalt.De politiek is vaak uit te leggen op meerdere manieren want het is schering en inslag dat ze het één zeggen met argumenten die ervoor zorgen dat het volk instemt terwijl de bedoelingen heel anders zijn waar ze over zwijgen.Trump geeft toe dat 5 G dus gebruikt kan worden voor spionage en daar is dat mogelijk ook voor bedoeld alleen is de kans aanwezig dat Trump de Zionisten boven de Chinezen prefereert.Eerder heeft hij het één en ander over de Golan gezegd in het nadeel van de Palestijnen en natuurlijk was er een rabij aanwezig bij zijn inauguratie en heeft hij Jeruzalem als hoofdstad van Israël erkend. Anderzijds doet hij ook dingen die in het belang van het volk lijken te gebeuren,maar het zijn telkens de dingen die tussendoor gebeuren die bij mij twijfel blijven oproepen en ik zie geen reden om die niet te benoemen.Mogelijk is er zelfs een strijd gaande tussen de NWO die met harde hand willen regeren en gematigder lieden die wel willen regeren maar op een meer acceptabele manier.De vergiftiging kan te maken hebben met de democraten en zelfs met de republikeinen omdat er verkiezingen zitten aan te komen en Trump heeft natuurlijk ook ervoor gezorgd dat veel hoge lieden nu in het nieuws komen in verband met Epstein en natuurlijk het kindermisbruik wat hem ook niet door iedereen in dank afgenomen zal worden.Voor hetzelfde geld zitten de Engelsen erachter omdat het koningshuis in diskrediet is gebracht,ik weet het niet maar alles is mogelijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.