Advertentie

Medewerkers inlichtingendiensten VS: GEEN VACCINATIE!


X

Medewerkers inlichtingendiensten VS:

‘GÉÉN VACCINATIE!’

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Duizenden ambtenaren van Amerikaanse inlichtingendiensten zouden binnenkort zomaar kunnen worden ontslagen, omdat zij niet voldoen aan het vaccinatiemandaat van de Amerikaanse regering. Vaccineren of je baan verliezen.. Door deze situatie maken sommige Republikeinse Senaatsleden zich zorgen over dit mogelijke ontslag, doordat deze mensen van cruciaal belang zijn voor de nationale veiligheid. Verschillende inlichtingendiensten hadden eind oktober ten minste 20% van hun personeel niet tegen COVID-19 gevaccineerd, aldus U.S. Rep. Chris Stewart (R-Utah), een lid van de House Intelligence Committee.

Bij sommige van de 18 agentschappen van de inlichtingendiensten was zelfs 40% van het personeel niet gevaccineerd, aldus deze Chris Stewart, die zich baseert op informatie die de regering-Biden aan de commissie heeft verstrekt, maar zelf niet openbaar heeft gemaakt. Hij weigerde de namen van de agentschappen te noemen omdat de volledige informatie over de vaccinatiegraad geheim is. Kennelijk ook een staatsgeheim, zoals het hier in Nederland ook lijkt te zijn, onder het bewind van Hugo de Jonge.

Hoewel veel mensen van deze diensten zich waarschijnlijk nog zullen laten vaccineren vóór de overheidsdeadline van 22 november, voor civiele werknemers, zou deze weerstand tegen het vaccinatiemandaat van de regering Biden, ertoe kunnen leiden, dat belangrijke agentschappen die verantwoordelijk zijn voor de nationale veiligheid, een deel van hun personeel zullen moeten gaan missen. Inlichtingenofficieren zijn natuurlijk bijzonder moeilijk te vervangen vanwege het zeer gespecialiseerde werk dat zij doen en de moeilijkheden om veiligheidsmachtigingen te verkrijgen.We hoeven alleen maar even de situatie rondom CIA-NSA-medewerker Edward Snowden.

Het Bureau van de Director of National Intelligence heeft verscheidene verzoeken om cijfers te verstrekken over de inlichtingendiensten afgewezen. Het wilde ook niet zeggen welke noodplannen er zijn voor het geval officieren van hun werk worden gehaald omdat ze het mandaat niet hebben nageleefd.  Avril Haines, directeur van de nationale inlichtingendienst, weigerde vorige week tijdens een hoorzitting mee te delen welk percentage van het personeel is gevaccineerd, maar zei dat “we niet verwachten dat het een probleem voor de missie zal zijn”. Er zijn naar schatting 100.000 werknemers in de hele inlichtingengemeenschap in de VS.

Je moet hierbij ook nog bedenken, dat de door Stewart verstrekte vaccinatiepercentages, meestal hoger zijn, dan die van de algemene Amerikaanse bevolking. Ongeveer 70% van de Amerikaanse volwassenen zou volledig gevaccineerd zijn, terwijl zo’n 80% ten minste één dosis van een van de COVID-19-middelen (‘vaccin’) heeft gekregen. Stewart riep de regering Biden op om meer vrijstellingen goed te keuren voor mensen op medische, religieuze en andere gronden en het beëindigen van het dienstverband van de inlichtingenofficieren in kwestie uit te stellen. Zijn commentaar in dezen:

“Mijn vraag is wat de impact is op de nationale veiligheid als we dat doen? Je ontslaat mogelijk duizenden mensen op dezelfde dag. En het is niet zo dat je een advertentie op Craigslist zet en dat mensen zich voor donderdag aanmelden.”

President Biden heeft verschillende vaccinatiemandaten uitgevaardigd, met het officiële doel de vaccinatiegraad in de VS te verhogen. Deze maatregelen zijn van invloed zijn op federale/overheidsambtenaren, aannemers en werknemers in de gezondheidszorg. Het Witte Huis heeft deze mandaten gecrediteerd om de vaccinatiegraad te verhogen en het aantal sterfgevallen als gevolg van deze pandemie te verkleinen, die volgens officiële bronnen, meer dan 750.000 mensen in de VS en 5 miljoen mensen wereldwijd het leven zou hebben gekost.

Federale regelgevende instanties en onafhankelijke gezondheidsdeskundigen hebben verklaard dat de beschikbare COVID-19-vaccins ‘veilig’ zijn. Maar de waarheid hierover komt meer en meer aan het licht; ook in Nederland. Uit een recente studie van het uiterst corrupte Amerikaanse GGD, de ‘Centers for Disease Control and Prevention, zou’in de VS blijken, dat van april tot juli 2021, de niet-gevaccineerden 10x meer kans hadden om in het ziekenhuis te worden opgenomen en 11 keer meer kans hadden om aan COVID-19 te sterven dan gevaccineerde mensen.

Maar zoals je weet is het cijfer in Nederland inmiddels al op 50/50 gekomen, wat betekent dat de werking van het vaccin, zo die er al was, met grote sprongen terugloopt. De vraag is dus, wat overheidsambtenaren en iedere wereldburger in het algemeen, ermee opschieten, tegen hun zin gevaccineerd te gaan worden..

* * *

4 gedachten over “Medewerkers inlichtingendiensten VS: GEEN VACCINATIE!

  1. Hmmmmm…….zag zojuist een video voorbij komen op wakkere mensen.nl…..waarin een advocaat, op basis van het gegeven dat de staat niet kon aantonen dat het covidvirus bestaat, de staat kon dwingen om alle op datzelfde virus gebaseerde maatregelen, met onmiddellijke ingang te stoppen. Het hele verhaal komt kennelijk uit de groep van Reinier Fuelmich. Als dat allemaal waar is gaat dit nog een staartje krijgen…..van rechtzaken over de keugei en de schade.
    Als het waar is…..wat ik bijzonder hoop…..zou dit de instorting van dat hele systeem van barokke waanzin kunnen betekenen.

  2. inhetmeer
    Laten ze ook eens controleren wat er allemaal waar is of juist niet van de terroristische aanslagen.
    We hebben al veel gehoord en gezien over 9/11 en dat daar niet veel klopt.
    Tijdens de regeerperiode van Trump is mijn vermoeden dat terroristische aanslagen veel minder voorkwamen dan nu het geval is onder Biden. We gaan weer richting de feestdagen krijgen we nu ineens weer aanslagen op bv kerstmarkten of andere plaatsen? Je kunt het bijna voorspellen zoals dat ook geldt voor de steeds sneller oplopende corona cijfers want een groot deel van Nederland zag dat al aankomen. Toen hadden we Bataclan en nu was er weer iets bij een rapper en ook gebeuren er steeds vaker en meer aanslagen en schietpartijen in de VS terwijl ze het hier dan telkens over steekincidenten hebben. Voor er maatregelen genomen worden (want dat gaat waarschijnlijk deze week gebeuren) zouden Rutte en De Jonge beter met bewijs komen dat de door hen gegeven cijfers kloppen in plaats van dat ze geloofd worden op hun woord want vooral aartsleugenaren kunnen we niet vertrouwen en volgens mij zien we er zowieso al één staan terwijl die ander gewoon een gladjakker is die zich overal uit denkt te kunnen lullen. Dat is zoals altijd mijn mening.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.